ANRE anunță ieftinirea carburanților

BreakingNews, 21 octombrie 2024 14:00

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referință pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru mâine, 22 octombrie. Astfel, prețul unui litru de benzină A95 nu trebuie să depășească 23,42 lei, iar cel pentru un litru de motorină – 19,69 lei. Prețurile respective ar însemna o ieftinire cu doi … Articolul ANRE anunță ieftinirea carburanților apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 12 ore
17:20
Consiliul de Presă din Republica Moldova a anunțat că este împotrivă ca jurnalistul Gheorghe Gonța să fie moderatorul dezbaterilor electorale dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo. Potrivit Consiliului, comportamentul lui Gonța contravine flagrant Codului deontologic al jurnalistului din Moldova. Consiliul de Presă din Moldova, structură națională de autoreglementare în jurnalism, care are drept misiune statutară … Articolul Dezbaterile Sandu vs. Stoianoglo: Consiliul de Presă, împotriva lui Gonța apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
16:20
O companie aeriană olandeză vine pe piața din Republica Moldova. Aceasta va efectua zboruri de la Chișinău, începând cu 7 iulie 2025. Anunțul a fost făcut de ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu. Compania va lansa cursa Chișinău – Paris Orly. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână: luni și vineri.   Pentru știri de … Articolul O nouă companie aeriană pe Aeroportul Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
15:40
În rezultatul recepționării de către Consiliul Audiovizualului (CA) a două petiții din partea Asociației Naționale Patronale a Radiodifuzorilor din Republica Moldova, a fost dispus un control în privința serviciului media de radiodifuziune sonoră „HIT FM”. Potrivit CA, obiectul monitorizării a vizat respectarea de către postul de radio a prevederilor art. 67 din Codul serviciilor media … Articolul Un post de radio, sancționat de CA cu 290.000 de lei apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Dezbaterea electorală dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, învingătorii primului tur al alegerilor prezidențiale, ar putea avea loc săptămâna aceasta, dar nu într-un platou de televiziune. Staff-urile electorale ale celor doi candidați au ajuns la un acord privind condițiile de desfășurare a dezbaterii, inclusiv asupra moderatorului propus de echipa lui Stoianoglo. Informațiile au fost comunicate … Articolul Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, gata pentru dezbateri electorale pe 27 octombrie apare prima dată în BreakingNews.
14:20
Ofițerii Direcției investigații „Centru” și cei ai Direcției urmărire penală a INI, în comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a patru persoane, printre care și un minor, după o captură de droguri de peste 2.200.000 de lei, în municipiul Chișinău. Potrivit oamenilor legii, cei patru suspecți originari din municipiile Chișinău și Bălți, cu vârste cuprinse … Articolul Captură record de droguri la Chișinău: Patru persoane, inclusiv un minor, reținute de autorități apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Basarabeasca a fost găsit decedat într-o cisternă adâncă de circa patru metri. Totul s-a întâmplat ieri, 21 octombrie, în jurul orei 09:46, pe strada Raketnaia din orașul Basarabeasca, transmite breakingnews.md, cu referire la pulsmedia.md.  Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, … Articolul Un bărbat din sudul țării a fost găsit fără suflare într-o cisternă apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Un bărbat din raionul Drochia a decedat după ce locuința acestuia a fost cuprinsă de flăcări. Potrivit surselor pulsmedia.md, tragedia a avut loc în dimineața zilei de ieri, 21 octombrie, în jurul orei 06:10, în localitatea Popeștii de Jos din raionul Drochia. Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 47 de ani. Cadavrul … Articolul Drochia: Un bărbat a ars de viu în propria sa casă apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Astăzi, la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), a avut loc o alertă cu bombă, care inițial a generat panică în rândul studenților și în mediul online. Ulterior, s-a confirmat că a fost vorba doar despre o simulare organizată de instituție în colaborare cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Potrivit IGSU, exercițiile … Articolul Panică fără motiv la ASEM: Alerta cu bombă s-a dovedit a fi simulată pentru exercițiu apare prima dată în BreakingNews.
12:20
O femei de 32 de ani a decedat pe patul de spital, după ce a căzut de pe o trotinetă electrică, scrie pulsmedia.md. Potrivit polițiștilor, cazul a avut loc pe data de 27 septembrie, iar din cauza traumelor primite aceasta a decedat după 3 săptămâni de la accident. „Pe data de 27 septembrie, aproximativ la ora … Articolul O femeie din Chișinău a murit, după ce a căzut de pe o trotinetă electrică apare prima dată în BreakingNews.
11:40
O alertă cu bombă la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) din centrul Capitalei. Toți studenții și profesorii au fost evacuați din clădire. Deocamdată oamenii legii au spus că alerta a fost confirmată și că în prezent toți sunt evacuați din clădire. Știre în curs de actualizare… sursa Articolul Alertă cu bombă la ASEM apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Lucrările de construire a drumurilor în suburbiile municipiului Chișinău continuă. În acest an, în comuna Cruzești, se efectuează lucrări de reparație a mai multor străzi locale. Potrivit Primarului General al Capitalei, Ion Ceban, lucrările se desfășoară pe str. Livezilor, Fântânilor, Ion Creangă, Romană și Mitropolit Bănulescu – Bodoni. „Proiectul este implementat cu investițiile alocate de … Articolul Investiții de 2,25 milioane de lei pentru reparația străzilor din Cruzești apare prima dată în BreakingNews.
10:30
Un băiat de doar 9 ani se află sub supravegherea medicilor, după ce zilele trecute ar fi fost violat de trei minori de 14 ani. Cazul a avut loc în localitatea Cuhureștii de Jos din raionul Florești, scrie deschide.md. Potrivit sursei, băiatul a fost prins pe teritoriul școlii de cei trei copii și dus într-o anexă. … Articolul Un copil de 9 ani ar fi fost violat de trei băieți de 14 aniî apare prima dată în BreakingNews.
10:10
O femeie și copilul ei au murit, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Cadavrele celor doi au fost găsit ieri-dimineață, 21 octombrie, în jurul orei 09:30, în localitatea Japca, din raionul Florești. Potrivit surselor pulsmedia.md, este vorba despre o femeie de 44 de ani și feciorul său, un copil de numai nouă anișori. Medicul-legist … Articolul Florești: O mamă și copilul ei, găsiți morți în casă apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
16:00
Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunțat un pachet de securitate de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina în timpul unei întâlniri cu președintele Volodimir Zelenski la Kiev, transmite UNIAN. Acest nou sprijin include muniții suplimentare, vehicule blindate și armament antitanc, menite să întărească capacitatea Ucrainei în lupta împotriva Rusiei. Austin a subliniat că acest … Articolul SUA oferă Ucrainei un nou pachet de securitate de 400 de milioane de dolari apare prima dată în BreakingNews.
15:50
Un lot de telefoane mobile și căști fără fir, nedeclarat organului vamal, a fost depistat într-un autocar în punctul de trecere a frontierei Leușeni. Potrivit Serviciului Vamal, cazul a fost documentat de către funcționarii postului vamal Leușeni, după ce au supus controlului de specialitate un autocar de model Van Hool, care se deplasa din Italia. … Articolul Telefoane mobile și căști nedeclarate, depistate într-un autocar la vama Leușeni apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo. Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo apare prima dată în BreakingNews.
14:50
Partidul Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB) a organizat luni un briefing de presă în care și-a expus observațiile și concluziile privind rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale din 20 octombrie. Mai exact, CUB a lansat mai multe acuzații la adresa actualei guvernări, acuzând-o de dezinformarea partenerilor externi și de manipularea aspirațiilor pro-europene ale cetățenilor. … Articolul CUB: „Moldova a votat împotriva ipocriziei, nu împotriva Europei” apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Politologul Ian Lisnevschi a avertizat că organizarea referendumului și a alegerilor prezidențiale în aceeași zi a fost o decizie greșită, având în vedere ratingul scăzut al președintei Maia Sandu. Acesta a reamintit despre postarea de pe rețelele sociale din 14 februarie 2024, în care explica riscurile asociate cu această strategie.   „Din cauza ratingului negativ … Articolul Ian Lisnevschi: Strategia greșită care a dus la eșecul susținătorilor integrării europene apare prima dată în BreakingNews.
14:30
Kremlinul consideră drept „anomalie” creșterea numărului de voturi în favoarea referendumului pro-UE din Republica Moldova și spune că procesul electoral „ridică o mulțime de semne de întrebare”, potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui Vladimir Putin. „Cifrele pe care le vedem azi, pe care le monitorizăm, dinamica lor ridică o mulțime de semne de întrebare, desigur”, … Articolul Prima reacție a Rusiei după referendum. Peskov: Multe semne de întrebare apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Briefing de presă susținut de candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o primă reacție după alegerile prezidențiale și scrutinul privind schimbarea Constituției, în vederea aderării la Uniunea Europeană, care s-au desfășurat în Republica Moldova. Într-o postare pe rețelele sociale, edilul a subliniat că nu există ai noștri și ai voștri, suntem un tot întreg. „Încetați să învinuiți … Articolul Ion Ceban, după alegeri: „Nu există ai noștri și ai voștri, suntem un tot întreg” apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Politologul Ian Lisnevschi atrage atenția asupra riscurilor majore care încep să devină evidente în urma primului tur al alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional din Republica Moldova. Într-o declarație recentă, acesta a subliniat că deși este prea devreme pentru concluzii finale, anumite tendințe îngrijorătoare sunt deja clare.   „Oamenii trec acum printr-un examen major al umanității … Articolul Ian Lisnevschi: Polarizarea radicală a societății devine o amenințare reală după alegeri apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referință pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru mâine, 22 octombrie. Astfel, prețul unui litru de benzină A95 nu trebuie să depășească 23,42 lei, iar cel pentru un litru de motorină – 19,69 lei. Prețurile respective ar însemna o ieftinire cu doi … Articolul ANRE anunță ieftinirea carburanților apare prima dată în BreakingNews.
12:30
O tânără de 26 de ani, originară din Republica Moldova, a fost găsită moartă într-un apartament din Cadoneghe, provincia Padova din Italia, în noaptea de joi spre vineri, 18 octombrie 2024, scrie rotalianul.com. Lângă corpul neînsuflețit al femeii au fost descoperite doze de heroină, ceea ce sugerează o posibilă moarte prin supradoză. Tragedia s-a petrecut într-un … Articolul O tânără moldoveancă, găsită moartă într-un apartament gol din Italia apare prima dată în BreakingNews.
11:50
În două săptămâni, în Republica Moldova va avea loc turul al doilea al alegerilor prezidențiale, care îi va pune față în față pe cei doi candidați cu cele mai multe voturi din primul tur. Potrivit datelor preliminare, după procesarea a 98,51% din procesele-verbale de la alegerile din 20 octombrie, Maia Sandu a obținut 42,07% din … Articolul Turul II al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 3 noiembrie apare prima dată în BreakingNews.
11:20
Un tânăr de 30 de ani din Republica Moldova a fost reținut în Rusia pentru trafic de droguri. Cazul a avut loc zilele trecute în regiunea Saratov. Conform presei locale, în urma percheziției, asupra moldoveanului au fost depistate 500 de grame de mefedronă – un drog sintetic, transmite breakingnews.md cu referire la deschide.md. Fiind audiat, acesta … Articolul Un tânăr din R. Moldova, reținut în Rusia pentru trafic de droguri apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Prim-ministrul Dorin Recean a declarat ca a votat pentru o țară puternică și dezvoltată. Acesta a îndemnat pe fiecare cetățean să meargă la secția de votare să ridice două buletine de vot și să determine care este calea de dezvoltare a Republicii Moldova Premierul a venit să voteze împreună cu soția sa, Stela Recean, și … Articolul Premierul Dorin Recean, despre neregulile înregistrate la alegeri apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Prezentarea rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea referendumului republican constituțional și alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Articolul LIVE// Prezentarea rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea referendumului republican constituțional și alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova apare prima dată în BreakingNews.
09:20
Rezultatele preliminare, după procesarea a 98% din procesele verbale, arată că Maia Sandu a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale cu 41,98%, depășind scorul obținut în primul tur al alegerilor din 2020 (36,16%). Peste două săptămâni, ea va intra în turul doi, unde se va confrunta cu Alexandr Stoianoglo, care a obținut 26,31% din voturi. … Articolul Maia Sandu, câștigătoarea primului tur al alegerilor prezidențiale apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
02:20
Majoritatea cetățenilor moldoveni au votat împotriva integrării europene, conform primelor date preliminare, după procesarea a 2.064 de procese-verbale din totalul de 2.219. Până în acest moment, rezultatele arată că 52,86% dintre votanți au spus NU integrării, în timp ce 47,14% au optat pentru DA. Astfel, 614.911 cetățeni au susținut aderarea la Uniunea Europeană, în timp … Articolul Rezultate preliminare: 52,86% dintre moldoveni au votat împotriva integrării europene apare prima dată în BreakingNews.
01:30
Moldova a fost ținta unei fraude fără precedent, cu încercarea de a cumpăra peste 300.000 de voturi, a declarat Maia Sandu, candidata PAS la alegerile prezidențiale, imediat după închiderea secțiilor de vot și publicarea rezultatelor preliminare. Sandu a afirmat că „există dovezi” ale acestei fraude și că urmează o luptă împotriva acestor practici ilicite. Într-o … Articolul Maia Sandu denunță tentativa de fraudă electorală și instabilitate în Moldova apare prima dată în BreakingNews.
01:10
Candidatul PSRM, Alexandr Stoianoglo, a câștigat 35,4% din voturi la secțiile de vot deschise pentru locuitorii din stânga Nistrului, conform datelor preliminare ale Comisiei Electorale Centrale, după numărarea tuturor voturilor exprimate la alegerile prezidențiale din 20 octombrie curent. În contrast, candidata PAS, Maia Sandu, a obținut 25,2% din voturi în aceeași regiune. Spre comparație, în … Articolul Alexandr Stoianoglo, câștigător la secțiile de vot din stânga Nistrului apare prima dată în BreakingNews.
01:10
Briefing de presă susținut de candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Articolul LIVE: Briefing de presă susținut de candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu apare prima dată în BreakingNews.
00:00
‍‍Agitație electorală, încălcarea secretului votului sau transportarea grupurilor organizate la secțiile de votare sunt încălcări înregistrate de Misiunea de Observare Promo-LEX. Până la ora 19:00, observatorii au raportat peste 1.000 de incidente. Echipa centrală a prelucrat cu statut de incident 938 de cazuri, dintre care 237 de incidente au fost confirmate. Nouă cazuri de prezență … Articolul Promo-LEX: Peste 1.000 de incidente raportate în ziua alegerilor apare prima dată în BreakingNews.
20 octombrie 2024
23:40
Președinta Maia Sandu a anunțat că vine cu primele declarații după încheierea votului pentru cele două scrutine desfășurate astăzi – alegerile prezidențiale și referendumul constituțional. Briefingul s-a amânat, deocamdată fără un motiv anunțat. Articolul Briefingul anunțat de Maia Sandu s-a amânat apare prima dată în BreakingNews.
22:50
Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Rezultate preliminare pentru alegerile prezidențiale. Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!   Articolul LIVE// Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Rezultate preliminare pentru alegerile prezidențiale apare prima dată în BreakingNews.
22:50
Briefing de presă susținut de candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, după închiderea secțiilor de votare. Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!   Articolul LIVE// Briefing susținut de Maia Sandu după închiderea secțiilor de votare apare prima dată în BreakingNews.
22:50
În Canada, procesul de votare continuă, oferind cetățenilor ultimele șanse de a-și exercita dreptul de vot. Pe coasta de est, alegătorii au la dispoziție încă 5 ore pentru a se prezenta la urne. În același timp, în două secții de votare de pe coasta de vest, din Calgary și Vancouver, votul se va încheia la … Articolul VIDEO// În Canada, votul continuă: ultimele ore pentru alegători apare prima dată în BreakingNews.
22:40
Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Rezultate preliminare pentru referendum constituțional. Articolul LIVE// Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Rezultate preliminare pentru referendum constituțional apare prima dată în BreakingNews.
22:20
Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Briefingul Comisiei Electorale Centrale – ora 22.00. Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!   Articolul LIVE// Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Briefingul Comisiei Electorale Centrale apare prima dată în BreakingNews.
22:20
  În briefingul de presă organizat de Comisia Electorală Centrală (CEC), au fost anunțate rezultatele preliminare pentru alegerile prezidențiale și referendumul organizate astăzi, 20 octombrie. Articolul Primele rezultate preliminare anunțate de CEC: cum au votat moldovenii apare prima dată în BreakingNews.
22:10
Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, după închiderea secțiilor de votare. Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, după închiderea secțiilor de votare apare prima dată în BreakingNews.
22:10
Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, după închiderea secțiilor de votare. Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!   Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, după închiderea secțiilor de votare apare prima dată în BreakingNews.
22:00
O serie de birouri electorale din străinătate au prelungit programul de vot peste ora 21:00, din cauza numărului mare de alegători aflați în așteptare. Secțiile care vor rămâne deschise până la ora 23:00 (ora locală): București, România: Secția 38/179 Secția 38/180 Moscova, Rusia: Secția 38/194 Secția 38/195 Aproximativ 400 de persoane așteaptă să voteze în … Articolul Secții de vot din Moscova și București rămân deschise până la ora 23:00 apare prima dată în BreakingNews.
21:40
Ministerul Afacerilor Externe a anunțat suspendarea temporară a procesului de vot la o secție din Bologna, Italia, după o alertă cu bombă. Autoritățile italiene au intervenit pentru a verifica spațiul, iar Biroul electoral a permis inițial continuarea votului pentru cetățenii aflați în așteptare. Ulterior, clădirea a fost evacuată pentru a asigura securitatea. Buletinele de vot … Articolul Precizările MAE în legătură cu alerta cu bombă la o secție din Bologna apare prima dată în BreakingNews.
21:10
Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo.   Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!   Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo apare prima dată în BreakingNews.
21:10
Secțiile de votare din Republica Moldova se închid pentru alegători la ora 21:00. Biroul electoral poate decide prelungirea cu cel mult 2 ore a termenului de votare pentru a permite tuturor alegătorilor care stau la rând să-și exercite dreptul de vot. Ulterior, secțiile de votare din afara țării vor fi închise, potrivit Știri.md. Conform datelor … Articolul Stop vot! Peste 1,5 milioane de cetățeni au participat la alegerile prezidențiale din 2024 apare prima dată în BreakingNews.
20:40
Cel puțin 87 de persoane au fost ucise, iar multe altele sunt date dispărute, în urma unui atac israelian sâmbătă noapte asupra orașului Beit Lahiya din nordul Gazei. Peste 40 de persoane au fost rănite, conform autorităților din teritoriul palestinian, care au anunțat situația tragică. Ministerul Sănătății din Gaza a declarat că operațiunile de salvare … Articolul Israelul, atac de o duritate extremă în Fâșia Gaza: Sunt zeci de morți și de răniți apare prima dată în BreakingNews.
20:20
Alertă cu bombă la o secție de votare din Italia. Potrivit surselor TV8, administrația sediului din Bologna, în care își are în prezent sediul BSV Bologna 1 a fost anunțată printr-un apel telefonic despre minarea clădirii. Persoană care apelase administrația comunica că în incinta clădirii ar fi amplasat un obiect explozibil. Aceasta a vorbit în … Articolul ULTIMA ORĂ// Alertă cu bombă la o secție de votare din Italia apare prima dată în BreakingNews.
20:10
Comisia Electorală Centrală (CEC) informează că, în cadrul a 12 secții de votare, alegătorii testează semnarea pe tablete digitale care ar putea lua locul listelor electorale suplimentare pe suport de hârtie. „Acest instrument nou de evidență a participării la alegeri este realizat în 11 secții de votare din România și la o secție de votare … Articolul Alegătorii testează semnarea pe tablete digitale la 12 secții de votare apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.