/METEO/ Cer variabil și vreme fără precipitații. Cum va fi ziua de astăzi

TV Nord, 21 octombrie 2024 09:30

Cer variabil și vreme fără precipitații. Noaptea se prevăd înghețuri la suprafața solului. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor ajunge la +14°C, iar noaptea vor coborî până la 0°C. În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +12 grade, iar noaptea coboară până la +0 grade. În centru, termometrele vor indica până […] Acest articol /METEO/ Cer variabil și vreme fără precipitații. Cum va fi ziua de astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 12 ore
17:20
Ministrului Afacerilor Externe al Danemarcei, Lars Løkke Rasmussen, în cadrul unei vizite la Bălți, a răspuns pentru TV Nord, ce oportunități oferă Republicii Moldova Uniunea Europeană în perioada de preaderare. LARS LØKKE RASMUSSEN, ministrul Afacerilor Externe al Danemarcei: „Vreau să menționez că președintele Comisiei Europene a fost recent într-o vizită în Republica Moldova și a […] Acest articol /VIDEO/ Ce oportunități oferă Republicii Moldova Uniunea Europeană în perioada de preaderare. Răspunsul ministrului Afacerilor Externe al Danemarcei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Lotul național de sambo a cucerit patru medalii la Campionatul Mondial, rezervat juniorilor și tineretului, din Larnaca, Cipru STANISLAV IUHNEVICI, samboist: „Pentru a participa la campionatul mondial, eu trebuia să câștig campionatul republican, ceea ce eu am făcut în categoria mea de greutate de 88 de kilograme, după aceasta noi trebuie foarte sever să ne […] Acest articol /VIDEO/ „A fost greu, moral și fizic.” Samboiștii din Bălți s-au întors cu medalii de la campionatul mondial a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Mai bine de cinci ani, elevii de la Liceul Ion Creangă din Bălți studiază disciplina opțională „Educația economică și antreprenorială”. Disciplina îi ajută pe elevi să înțeleagă mai bine conceptele economice, să dezvolte spiritul antreprenorial și să-și gestioneze propriile finanțe. DIANA COTUNĂ, elevă în clasa 12-a: „În cadrul acestui obiect studiem cum să menajăm o […] Acest articol /VIDEO/ Învață din școală cum să-și gestioneze banii de buzunar. Beneficiul predării educației financiare în instituțiile de învățământ a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
13:50
Meteorologii au emis Cod Galben de înghețuri pentru data de 23 octombrie 2024. Conform prognozelor, în orele nocturne și ale dimineții, se prevăd înghețuri izolate la suprafața solului, cu temperaturi cuprinse între -1°C și -4°C. De asemenea, în aer, temperatura va atinge -1°C. Specialiștii avertizează că aceste condiții ar putea afecta culturile și vegetația, recomandând […] Acest articol Vin înghețurile. Meteorologii au emis Cod Galben a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
Populaţia Ucrainei s-a diminuat cu peste 10 milioane de locuitori după invazia rusă din februarie 2022, a anunţat marţi Fondul Naţiunilor Unite pentru populaţie (UNFPA), citând date furnizate de autorităţile ucrainene, relatează AFP, citat de agerpres.ro. „Global, se constată că populaţia din Ucraina s-a diminuat cu peste 10 milioane de locuitori de la începutul războiului”, […] Acest articol Populaţia din #Ucraina s-a diminuat cu 10 milioane de locuitori după invazia rusă din 2022 (ONU) a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Un copil de 9 ani și mama acestuia au decedat după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Totul s-a întâmplat ieri în satul Japca din raionul Florești. Cadavrele femeii de 44 de ani și a minorului au fost îndreptate pentru a fi supuse examinării medico-legale și stabilirii exacte a cauzei decesului. La moment poliția […] Acest articol Un copil de 9 ani și mama acestuia au ars de vii, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Un băiat de 9 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost violat de trei minori. Poliția a fost sesizată la 16 octombrie pentru investigarea unui caz cu implicarea minorilor care ar fi avut loc într-o localitate din raionul Florești. Cazul a fost înregistrat de poliție pentru stabilirea tuturor circumstațelor în cadrul unui […] Acest articol Clipe de coșmar pentru un băiat din Florești. Ar fi fost violat de mai mulți minori a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:00
„Bravo R.Moldova. Vă mulțumesc pentru curaj. Mulțumesc Maia Sandu. Conducerea și curajul dvs au schimbat cursul istoriei. Europa este Moldova. Moldova este Europa. Viitorul nostru va fi scris împreună”, este mesajul președintei Parlamentului European, Roberta Metsola, după ce a trecut referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană, organizat duminică în R.Moldova. Totodată, Parlamentul European a condamnat […] Acest articol „Bravo R.Moldova.” Reacții europene după referendumul UE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Cetățeni morți încluși în listele electorale este una dintre încălcările raportate de observatorii organizației Promo-LEX. Pe lângă asta au mai fost semnalate și transportarea organizată a alegătorilor la secțiile de vot, lipsa accesului pentru persoanele cu deficultăți locomotorii, sigilarea incorectă a urnelor de vot, dar și tentative de violență și intimidare.  Misiunea de observare a […] Acest articol /DOC/ Morți în listele electorale, agitație și fotografierea buletinului de vot. Promo-LEX a documentat peste 770 de încălcări în ziua alegerilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
Cer senin și vreme fără precipitații. Maximele zilei de 22 octombrie vor ajunge până la +19 grade Celsius, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +0°C.  În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +17 grade, iar noaptea coboară până la 0 grade. În centru, termometrele vor indica […] Acest articol /METEO/ Cer senin și soare. Cum va fi vremea astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
20:50
Renato Usatîi încă nu a decis pe cine va susține în turul doi al alegerilor. Renato Usatîi, liderul formațiunii politice “Partidul Nostru”, a declarat în cadrul unui live recent că încă nu a luat o decizie în privința susținerii unui candidat în turul doi al alegerilor prezidențiale. Usatîi a subliniat că urmează să se consulte […] Acest articol Pe cine va susține Renato Usatîi în turul doi al alegerilor: “Voturile nu se vând” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:20
Două persoane au fost reținute și arestate pentru 30 de zile, iar alta este cercetată în stare de libertate, după ce oamenii legii au destructurat activitatea infracțională a unei grupări criminale specializată în organizarea migrației ilegale a cetățenilor de origine indiană în statele membre ale UE.  Patrula Poliției de Frontieră din localitatea Lopatnic, raionul Edineț, […] Acest articol /VIDEO/ Trei cetățeni indieni au trecut frontiera clandestin în raionul Edineț. Oamenii legii au deschis dosar pentru migrație ilegală a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Rezultatele primului tur la prezidențiale i-au uimit pe bălțeni. Oamenii vor trebui să aleagă între Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo.  „Timpul le va arăta pe toate, peste două săptămâni. Alegerea o vor face oamenii noștri. Moldova este totul pentru noi, este țara noastră, este viitorul nostru, al copiilor noștri, nepoților noștri.  Eu cred că totul […] Acest articol VOX POP / Moldovenii au ales turul doi. Cum vor vota bălțenii în noiembrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Rusia a declarat luni că intenţionează să îşi continue cooperarea cu Coreea de Nord, în timp ce Phenianul este acuzat că înarmează Moscova şi că a trimis soldaţi nord-coreeni pe teritoriul rus pentru a lupta de partea lui Putin în războiul din Ucraina, notează Digi24.ro. „Vom continua dezvoltarea acestei cooperări”, a declarat purtătorul de cuvânt […] Acest articol Prima reacție a Rusiei după ce Kim Jong Un a trimis soldați să lupte de partea lui Putin a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Rezultatele preliminare ale alegerilor prezidențiale, dar și a referendumului arată totuși că majoritatea moldovenilor au căzut pradă dezinformării, spun experții ANDREI CURĂRARU, expert în politici publice la wachDOG: „Este important ca procesul să fie transparent, să se continue și turul 2 cu o mai mare atenție  la tot ce înseamnă lupta împotriva ingerințelor externe și a […] Acest articol /AUDIO/ Cum califică experții rezultatul alegerilor prezidențiale și referendumul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
După procesarea a aproximativ 2206 de procese verbale din 2219, președinta Maia Sandu a ieșit cu o adresare către cetățeni. Sandu a ținut să le mulțumească tuturor celor care au votat pentru integrarea europeană, dar a menționat și că în timpul acestei săptămâni va participa la primele desbateri electorale.  „Mă adresez și contracandidatului meu, respect […] Acest articol /VIDEO/ Maia Sandu îl invită pe Alexandr Stoianoglo la dezbateri a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
În Republica Moldova, microcreditele au devenit o soluție accesibilă pentru oamenii care caută să obțină fonduri rapid, fără a trece prin rigorile bancare tradiționale. Publicitatea de tipul ”Credit în 15 minute” sau „Credit doar cu buletinul” este tentantă și poate provoca consumatorul la decizii rapide. Totuși, acest tip de împrumut vine cu dobânzi mai mari […] Acest articol Dobândă de până la 50 % anual și penalități pentru întârziere: Ce trebuie să știi înainte de a accesa microcreditul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:20
Dezinformare, pomenele electorale și frica de integrare au determinat bălțenii să voteze împotriva referendumului.  „La Bălți, 70% s-a votat împotriva UE, cum vedeți dumneavoastră această imagine? – Cred că au făcut corect. – De ce? – Noi nu suntem pregătiți pentru asta, să intrăm în Uniunea Europeană, sincer să fiu, este părerea mea. – Dar […] Acest articol /VOX POP/ Bălțiul a votat mai pasiv decât Transnistria. Nici 30% din bălțeni nu au votat DA la referendum a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:40
„Bună ziua. Cu ce vă pot ajuta? Pot să vă explic ceva? Da, noi avem în stoc aspirator robot anume de care ați întrebat dumneavoastră.” De la începutul anului curent, Asociația Obștească CASMED, a ajutat zeci de refugiați stabiliți temporar la Bălți să se angajeze în câmpul muncii. Asociația a oferit suport refugiaților pentru a […] Acest articol /VIDEO/ Zeci de refugiați stabiliți temporar la Bălți și-au găsit locuri de muncă cu ajutorul Asociației Obștești CASMED a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:00
Sportivul Vladislav Ursu, a obținut medalia de bronz în proba de dublu masculin, la Campionatele Europene de tenis de masă. Competiția s-a desfășurat în orașul Linz, Austria. Sportivul de la Centrul de Pregătire a Loturilor Naționale, a făcut pereche la europenele din Austria alături de Maciej Kolodziejczyk și a ajuns până în semifinalele competiției continentale, […] Acest articol /FOTO/ Vladislav Ursu a obținut medalia de bronz la Campionatele Europene din Austria a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
În urma scrutinului prezidențial din 20 octombrie, cei mai votați candidați la nivel național sunt Maia Sandu, actualul președinte, și Alexandr Stoianoglo, fost procuror general. Cei doi au obținut cel mai mare număr de voturi. În raionul Ocnița, Irina Vlah, fostul bașcan al Găgăuziei, a reușit să se claseze pe locul doi. De asemenea, în […] Acest articol Preferințele locuitorilor din nordul țării. Pentru cine au votat la prezidențiale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Cer variabil și vreme fără precipitații. Noaptea se prevăd înghețuri la suprafața solului. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor ajunge la +14°C, iar noaptea vor coborî până la 0°C. În regiunile de nord, temperaturile maxime vor ajunge, la orele amiezei, până la +12 grade, iar noaptea coboară până la +0 grade. În centru, termometrele vor indica până […] Acest articol /METEO/ Cer variabil și vreme fără precipitații. Cum va fi ziua de astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Cel puțin 300 de mii de voturi ar fi fost cumpărate la alederile din această duminică. Declarația aparține președintei Maia Sandu.  Potrivit acesteia, autoritățile ar deține probe și informații care sonstată că forțe ostile din exterior și unele grupări criminale ar fi alocat zeci de milioane de euro pentru a compromite referendumul privind aderarea R. […] Acest articol Maia Sandu denunță fraudarea referendumului: „Avem probe că ținta grupului criminal a fost să cumpere 300 de mii de voturi” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
După procesarea a 2177 din 2219 de procese-verbale, rezultatele preliminare arată că 49.90% din populație, adică 726 625 de moldoveni susțin modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană.  La Chișinău, tocmai 55.98% din alegători, adică 195 215 de cetățeni au votat „DA”, pe când la Bălți doar 29.42%, adică 14 430 de […] Acest articol Rezultate preliminare/ Cum au votat la Referendum orașele mari din țară a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
23:30
Comisia Electorală Centrală (CEC) comunică datele preliminare, la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, după procesarea a 1.437 din 2.219 de procese verbale. Rezultatele preliminare arată că voturile alegătorilor au fost repartizate în felul următor: Maia Sandu – au votat 272.232 de alegători, ceea ce reprezintă 36.08%; Alexandr Stoianoglo – au votat 219.461 […] Acest articol CEC prezentă rezultatele preliminare. Sandu și Stoianoglo s-ar putea duela în turul II. Cum s-a votat la referendum a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
19:40
Alegerile desfășurate astăzi, au adus nu doar momente de decizie politică, ci și o atmosferă de sărbătoare în nordul țării. Cetățenii au ieșit la vot, întâmpinați în unele secții de votare cu muzică și tradiții locale. În unele localități, secțiile de votare au fost animate de cântece populare, care au creat o atmosferă festivă. În […] Acest articol /VIDEO/ Atmosferă de sărbătoare în secțiile de votare, cu muzică și costume tradiționale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:00
La secțiile de votare din Rezina, zeci de alegători veniți din regiunea Transnistreană au stat la cozi pentru a-și exprima opțiunea electorală. Aceștia spun că au votat pentru un președinte care le-ar asigura o viață decentă. În ciuda aspirațiilor de schimbare, unii dintre votanții din Transnistria nu își doresc o apropiere de Uniunea Europeană. „Eu […] Acest articol /VIDEO/ Alegătorii din Transnistria au votat masiv la secțiile din Rezina a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Observatorii Promo-LEX au raportat în total aproape 660 de încălcări în procesul alegerilor. Cele mai multe dintre acestea au vizat secretul votului. Conform declarațiilor șefului Misiunii de Observare Promo-LEX, Nicolae Panfil, au fost raportate alte 15 cazuri de prezență a materialelor publicitare, afișelor și panourilor electorale în secțiile de vot sau în raza de 100 […] Acest articol /VIDEO/„Promo-LEX: Cazuri de agitație electorală, cumpărare de voturi și încălcarea secretului votului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Alegerile din 20 octombrie pot fi considerate validate. Pragul de participare la vot a fost depășit. Până la această oră au votat peste 33% din cetățenii Republicii Moldova. Până la aceată oră, la alegerile prezidențiale și la referendum au participa 61321 de tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, 110750 cu vârsta […] Acest articol Moldovenii au depășit pragul de validare a alegerilor. La urne s-au prezentat peste 33% a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
În cel de-al doilea episod, vom cunoaște istoria unui bărbat care a suferit un accident vascular cerebral și care s-a aflat la o muchie de cuțit de moarte, totuși a rămas în viață, dar cu multe sechele și cu o necesitate stringentă de a fi mereu supravegheat. Aproape toți medicii l-au lăsat în voia celui […] Acest articol Stetoscopul: Accidentul Vascular Cerebral a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Cei 48 de oameni și călugărițele din satul Cușelăuca, Șoldănești votează într-o chilie a mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului”. Oamenii votează pentru un viitor mai bun, în special pentru prosperitatea satului. „Ce înseamnă pentru dumneavoastră să mergeți la vot? – Cum să spun, viitorul nostru, a copiilor noștri, poate or trăi mai bine. 13:29 musca 14:15 […] Acest articol /VIDEO/ După slujbă merg la vot. La Cușelăuca, Șoldănești, oamenii votează într-o chilie a mănăstirii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:20
Deținuții din penitenciarele din țară beneficiază de drepturi egale, la fel ca și restul oamenilor, în ziua alegerilor. Chiar dacă sunt privați de libertate, deținuții din Bălți își pot exercita dreptul la vot, pe parcursul zilei de 20 octombrie 2024. La penitenciar s-au deplasat, împreună cu urna mobilă, și membrii secției de votare din apropiere, […] Acest articol /VIDEO/ Privați de libertate, dar nu și de drepturi. Deținuții din Bălți votează la prezidențiale și la referendum a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:00
La aproape 5 ore de la deschiderea secțiilor de votare, poliția Republicii Moldova a semnalizat și a înregistrat 19 încălcări.  Prin urmare, buletinele de vot au fost fotografiate, oficial în patru cazuri și anume la Chișinău, Comrat, Șoldănești și Telenești.  În plus la Drochia și la Comrat au fost deteriorate buletinele de vot, iar la […] Acest articol /FOTO/ În primele 5 ore din ziua alegerilor poliția a documentat 19 încălcări a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Aproape 13% la sută din locuitorii din raionul Dondușeni și-au exprimat votul în cadrul alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional de astăzi. După Dondușeni, cele mai active raioane sunt Ocnița, Briceni, Drochia și Soroca. Până la ora 10:30 în total în țară au votat peste 298 000 de cetățeni. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino […] Acest articol Dondușeni, raionul din nordul țării cu cei mai activi cetățeni. Peste 12% din locuitori au votat deja a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Observatorii Promo Lex au depistat de la deschiderea secțiilor de vot și până la ora 09:00, 34 de incidente. Potrivit observatorilor, în nordul țării au fost raportate încălcări precum prezența panourilor de vot și a materialelor electorale în raza de 100 de metri de la secția de votare: Secția 31 Fetești, EdinețSecția 18 Corjeuți, BriceniSecția […] Acest articol Agitație electorală la Edineț și fotografierea buletinului de vot la Bălți. Ce încălcări au depistat observatorii Promo Lex în nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:00
Sidor Velenciuc a venit la secția de votare încă până la deschiderea acesteia. Bărbatul a votat astăzi pentru viitorul copiilor săi SIDOR VELENCIUC, bălțean „Aș vrea ca la noi în țară să fie pace și sănătate. Să putem să trăim bine. Eu sunt veteran de război și am băiat născut în 1992 și el acum […] Acest articol /VIDEO/ S-au grăbit să fie primii. Bălțenii votează pentru prezidențiale și referendum a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:20
Pentru referendumul republican constituțional și alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024 au fost constituite 2 221 secții de votare.  Dintre acestea: 1 957 de secții de votare în circumscripțiile electorale din țară, 30 de secții de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului și 231 secții de votare – pentru cetățenii cu drept de vot din străinătate.  Cum poți […] Acest articol Start vot! Câte secții de votare au fost deschise a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
19 octombrie 2024
19:30
În cel de-al doilea episod, vreau să îți vorbesc despre Accidentul Vascular Cerebral sau prescurtat AVC, vom continua să descoperim tratamentele minim invazive și vom cunoaște istoria unui bărbat care a suferit un accident vascular cerebral și care s-a aflat la o muchie de cuțit de moarte, totuși a rămas în viață, dar cu multe […] Acest articol Stetoscopul: Accidentul Vascular Cerebral a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:20
Pregătirile secțiilor de votare pentru alegerile de mâine sunt în toi. ALLA GOMENIUC, președinta biroului electoral 02/04:„Ne-am început activitatea pe 27 octombrie, când au fost aleși președintele și secretarul, și au fost aprobați membrii biroului electoral. Deoarece în secția noastră se află Penitenciarul nr. 11, am solicitat doi membri suplimentari, iar acum în biroul nostru […] Acest articol /VIDEO/ Secțiile de votare sunt gata. Cum decurg pregătirile a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18 octombrie 2024
20:10
Cetățenii din Republica Moldova care sunt în Federația Rusă pentru alegerile prezidențiale și referendumul din 20 octombrie vor avea la dispoziție 2 de secții de votare. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram. Acest articol Important pentru moldovenii din Federația Rusă. Unde puteți vota pentru scrutinul din 20 octombrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:50
Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată pentru examinare în fond, cauza penală de învinuire a unei persoane pentru săvârșirea infracțiunii privind finanțarea ilegală a partidelor politice. Potrivit probelor administrate de Procuratura Anticorupție și Inspectoratul Național de Investigații, inculpatul asigura în mod sistematic transportarea, adică transmiterea și preluarea din diferite […] Acest articol Un bărbat a ajuns pe banca acuzaților, recunoscând vinovăția pentru finanțarea ilegală a unui partid politic a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:40
„Bun, bun trebuie să fie, deștept, cinstit, și să nu mintă oamenii, aceasta e părerea mea.” Pe ultima sută de metri, oamenii din Bălți aștepta ca Republica Moldova să aibă un președinte cinstit, onest și responsabil. „Onest, să iubească țara, să știe pentru ce el dorește să fie președinte și aproape de acele promisiuni care […] Acest articol /VIDEO/ Bălțenii despre așteptările de la noul președinte: „Avem multe speranțe” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:40
Echipa TVN a obținut mai multe informații de pe un canal BOT de Telegram de unde a aflat cum raportau despre lucrul făcut persoanele plătite din banii lui Șor, pentru a face agitație electorală și a distribui pliante și cadouri electorale. „Pe parcursul a trei săptămâni veți primi sarcini, fiecare sarcină va fi plătită, veți […] Acest articol /VIDEO/ Oameni cumpărați cu dulciuri expirate. Cum raportează activiștii lui Șor rezultatele muncii lor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:10
Pe scena Naționalului Bălțean s-a jucat piesa „Interludii”, a scriitorului, Eugene O’Neill, pusă în scenă de regizorul Alexander Hausvate. „Am căutat să te uit, am fugit, am căutat să te uit, ca de fiecare dată să mp întorc și mai nenorocit. Și ori de câte ori simțeai că poți să mă pierzi, găseai un motiv […] Acest articol /VIDEO/ Spectacolul „Interludii” de Eugene O’Neill, jucat pe scena Naționalului bălțean de actori din România a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:00
Iată că suntem la finele campaniei electorale. Timp de patru săptămâni cei 11 candidați la funcția de președinte al Republicii Moldova au convins cum au putut, care prin șiretlicuri, care cu bani, electoratul să-i voteze. Ultima săptămână totuși a venit cu demascarea unor adevăruri. Pe ultima sută de metri înainte de ziua alegerilor se adeverește […] Acest articol /VIDEO/ Campania electorală se încheie cu dezvăluirea adevărului. Cum a trecut cea de a patra săptămână a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Trei persoane din raionul Drochia de 21, 41 și 61 de ani sunt cercetate de oamenii legii pentru realizarea și distribuirea drogurilor în regiunea de nord a țării. Oamenii legii au stabilit că aceștia comercializau droguri atât de la domiciliu, cât și prin intermediul ascunzișurilor, unde erau implicate persoane terțe, în baza unor înțelegeri prealabile. […] Acest articol /VIDEO/ Droguri în valoare 400.000 de lei la Drochia. Trei persoane cercetate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Procesul electoral din 20 octombrie, ziua în care moldovenii își vor alege președintele și vor participa la Referendumul Constituțional, va fi în vizorul observatorilor internaționali și naționali. Asociația Promo-Lex susține că a instruit la nivel național peste 600 de observatori statici și aproape 90 de echipe mobile.   În zona de nord, vor fi monitorizate […] Acest articol /VIDEO/ Procesul electoral, în atenția observatorilor. Câți membri Promo-Lex vor fi în nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Peste 1 340 de cetățeni și-au exprimat votul prin corespondență în cadrul alegerilor prezidențiale și a referendumului republican constituțional. Informațiile au fost prezentate de președinta Comisiei Electorale Centrale (CEC), Angelica Caraman, în cadrul unui briefing de presă, informează MOLDPRES. Președinta CEC a remarcat că procesul de recepționare a plicurilor de către birourile electorale din străinătate […] Acest articol Peste 1 340 de cetățeni și-au exprimat votul prin corespondență a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
După câteva zile de căutări pe diferite platforme de socializare, jurnaliștii TVN au identificat zeci de postări cu hashtagul #cunoașteRusia, care ne-au dus către profilurile mai multor tineri din Moldova. Majoritatea au postat pe conturilor lor și fotografii din timpul vizitei la Moscova. Am luat legătura cu câțiva dintre ei ca să aflăm cum au […] Acest articol /AUDIO/ 100 de tineri racolați de Șor. Declarațiile celora care au ajuns la Moscova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
GABRIELA MOCANU, jurnalistă TV Nord: „Dacă acum câțiva ani nu ne imaginam un transfer bănesc fără utilizarea unui card sau a datelor personale din buletin, acum orice plată poate fi făcută, în doar câteva secunde, prin intermediul numărului de telefon mobil. Din martie 2024 cetățenii Republicii Moldova utilizează Metoda de Interconectare Automatizată, numit prescurtat MIA. […] Acest articol /VIDEO/ Transferuri rapide cu MIA. Plățile instant permit transferul banilor în interval de câteva secunde a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.