LIVE// Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo

Democracy.md, 20 octombrie 2024 21:10

Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo apare prima dată în DemocracyMD.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Democracy.md

Acum 12 ore
18:00
Postul de televiziune Jurnal TV solicită desemnarea unui moderator pentru dezbaterile electorale din turul II care să respecte normele prevăzute de Regulamentul Comisiei Electorale Centrale (CEC). Reprezentanții postului subliniază că moderatorul trebuie să asigure o moderare obiectivă și imparțială, favorizând o dezbatere de substanță între candidați și o informare corectă a cetățenilor. Jurnal TV a […] Articolul Jurnal TV cere un moderator imparțial pentru dezbaterile din turul II apare prima dată în DemocracyMD.
17:20
Un colet plin cu anabolizante a fost descoperit în cadrul controlului vamal pe Aeroportul Internațional Chișinău. Acesta a fost transmis de o persoană din Ucraina și urma să ajungă în Algeria. Potrivit Serviciului Vamal, în cadrul controlului unor colete declarate în tranzit de către un operator, funcționarii vamali și polițiștii de frontieră au depistat un […] Articolul Colet cu anabolizante descoperit pe Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în DemocracyMD.
16:00
Parlamentul European a votat marţi în favoarea acordării unui împrumut de până la 35 de miliarde de euro Ucrainei, care va fi finanţat din profiturile generate de activele ruseşti îngheţate în Europa, relatează AFP, potrivit Agerpres.  Textul a fost adoptat cu 518 voturi pentru, 56 împotrivă şi 61 de abţineri. „Rusia trebuie să plătească pentru […] Articolul Parlamentul European acordă Ucrainei un împrumut de până la 35 de miliarde de euro apare prima dată în DemocracyMD.
Acum 24 ore
15:00
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat marţi Rusia pentru legea sa privind agenţii străini adoptată în 2012, apreciind că este „arbitrară” şi creează un „climat de neîncredere”. Instanţa a fost sesizată de 107 ONG-uri, media şi membri ai societăţii civile din Rusia, informează Agerpres. Pentru CEDO, „legislaţia în prezent în vigoare este una […] Articolul Rusia, condamnată de CEDO pentru legea privind agenții stăini apare prima dată în DemocracyMD.
14:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi, 22 octombrie, Cod Galben de înghețuri pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Potrivit meteorologilor, pe 23 octombrie, în orele nocturne și ale dimineții izolat se prevăd înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de -1..-4°C și în aer -1°C. „Condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate (averse, descărcări […] Articolul Cod Galben de înghețuri pe întreg teritoriul țării apare prima dată în DemocracyMD.
14:00
Partidul Mișcarea Alternativa Națională a declarat de la bun început „DA” pentru Referendum și pentru integrarea Europeană. Despre acest lucru a amintit astăzi liderul formațiunii, Ion Ceban, în contextul în care, spune el, MAN este atacat de unele instituții galbene, care încearcă în continuare să denigreze partidul. „Dacă nu era MAN pe teren, cu cei […] Articolul Ion Ceban: „Dacă nu era MAN, rezultatele referendumului ar fi fost diferite” apare prima dată în DemocracyMD.
13:40
Jurnalistul independent Gheorghe Gonța a fost desemnat să modereze dezbaterea electorală dintre Alexandr Stoianoglo și Maia Sandu, după ce a fost contactat de echipa contracandidatului. Potrivit Realitatea.md, Gonța a confirmat că a fost abordat de staff-ul lui Stoianoglo și a acceptat propunerea. „M-au sunat de la staff-ul domnului AS. Mi-au propus, am acceptat”, a transmis […] Articolul Gheorghe Gonța va modera dezbaterea electorală dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo apare prima dată în DemocracyMD.
12:30
Adrian Băluțel, șeful Cabinetului președintei Maia Sandu, a venit cu precizări în legătură cu mersul discuțiilor pentru pregătirea dezbaterii între șefa statului și Alexandr Stoianoglo. Potrivit lui Adrian Băluțel, echipa Maiei Sandu a propus pentru dezbateri ziua de joi, 24 octombrie, pentru a oferi cât mai repede cetățenilor această discuție. Totuși, acest lucru încă nu […] Articolul Detalii despre organizarea dezbaterii dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo apare prima dată în DemocracyMD.
12:00
Cel puțin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise în orașul Sumî, situat în nord-estul Ucrainei, în urma unor atacuri cu drone desfășurate de armata rusă în cursul nopții de luni spre marți, potrivit administrației militare regionale. Într-o postare pe Telegram, autoritățile locale au informat că „în cursul dimineții, inamicul a lovit un imobil […] Articolul Rusia a bombardat orașul Sumî: Trei morți, printre care și un copil apare prima dată în DemocracyMD.
11:50
Deputatul francez Andy Kerbrat, ales pe lista partidului de stânga radicală „La France insoumise” (Franţa nesupusă), a recunoscut marţi că a fost prins în posesia drogurilor de sinteză 3-MMC și a anunțat că va urma un program de tratament pentru a-și trata dependența. Incidentul a avut loc pe 17 octombrie, când Kerbrat a fost controlat […] Articolul Franța. Un deputat a fost prins cu stupefiante și recunoaște că a consumat „droguri de sinteză” apare prima dată în DemocracyMD.
10:10
Emmanuel Macron a reacţionat luni după victoria opţiunii de aderare la Uniunea Europeană la referendumul din Republica Moldova, asigurând această ţară de „sprijinul” Franţei în împlinirea „destinului său european” şi denunţând „manevrele de dezinformare” în timpul votului, notează AFP. „Manevrele de dezinformare nu au zdruncinat hotărârea moldovenilor, a căror aspiraţie de a se alătura familiei […] Articolul Emmanuel Macron asigură că Franța va sprijini Moldova în aderarea la UE apare prima dată în DemocracyMD.
10:10
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că lucrările de reabilitare și modernizare în Parcul-Pădure „Rîșcani” din sectorul Ciocana continuă. „În prezent, se lucrează la amenajarea drumului de acces în parc, din str. N. Dimo. Au fost montate bordurile. Totodată, se amenajează faleza de-a lungul lacului, prin construcția carcasei. La fel, în construcție se află […] Articolul Lucrările de amenajare în Parcul-Pădure „Rîșcani” avansează apare prima dată în DemocracyMD.
Ieri
16:00
Rusia a declarat luni că intenţionează să îşi continue cooperarea cu Coreea de Nord, în timp ce Phenianul este acuzat că înarmează Moscova şi că a trimis soldaţi nord-coreeni pe teritoriul rus pentru a lupta de partea lui Putin în războiul din Ucraina. „Vom continua dezvoltarea acestei cooperări”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei […] Articolul Rusia își consolidează cooperarea cu Coreea de Nord apare prima dată în DemocracyMD.
15:50
Fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spătari, consideră că rezultatele referendumului ar trebui să mobilizeze electoratul în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Faptul că referendumul este la limită are un mare avantaj: dovedește că fiecare vot contează, iar cozile de la secțiile de votare au meritat. Aceasta va mobiliza alegătorii în două săptămâni”, […] Articolul Marcel Spătari: Referendumul trebuie să mobilizeze electoratul în turul II al alegerilor apare prima dată în DemocracyMD.
15:20
Politologul Ian Lisnevschi a avertizat că organizarea referendumului și a alegerilor prezidențiale în aceeași zi a fost o decizie greșită, având în vedere ratingul scăzut al președintei Maia Sandu. Acesta a reamintit despre postarea de pe rețelele sociale din 14 februarie 2024, în care explica riscurile asociate cu această strategie. „Din cauza ratingului negativ al […] Articolul Lisnevschi avertizează: Votul anti-Sandu a afectat sprijinul pentru integrarea europeană apare prima dată în DemocracyMD.
15:00
Președinta Maia Sandu a mulțumit tuturor cetățenilor care au ieșit la vot, atât pentru alegeri, cât și la referendumul constituțional. Însă, subliniază șefa statului, „mai avem o bătălie de dat”. În cadrul unui briefing de presă, Maia Sandu l-a invitat la contracandidatul său, Alexandr Stoianoglo, la o dezbatere. Poporul Republicii Moldova și-a exprimat voința, iar […] Articolul Maia Sandu: „Mulțumesc cetățenilor care au ieșit la vot. Mai avem o bătălie de dat” apare prima dată în DemocracyMD.
15:00
Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo. Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo apare prima dată în DemocracyMD.
14:30
Kremlinul consideră drept „anomalie” creșterea numărului de voturi în favoarea referendumului pro-UE din Republica Moldova și spune că procesul electoral „ridică o mulțime de semne de întrebare”, potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui Vladimir Putin. „Cifrele pe care le vedem azi, pe care le monitorizăm, dinamica lor ridică o mulțime de semne de întrebare, desigur”, […] Articolul Prima reacție a Rusiei după referendumul din Moldova apare prima dată în DemocracyMD.
14:10
Briefing de presă susținut de candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu apare prima dată în DemocracyMD.
14:10
Politologul Ian Lisnevschi atrage atenția asupra riscurilor majore care încep să devină evidente în urma primului tur al alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional din Republica Moldova. Într-o declarație recentă, acesta a subliniat că deși este prea devreme pentru concluzii finale, anumite tendințe îngrijorătoare sunt deja clare. „Oamenii trec acum printr-un examen major al umanității — […] Articolul Securitatea națională în joc: Lisnevschi, despre riscurile de polarizare după referendum apare prima dată în DemocracyMD.
13:50
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o primă reacție după alegerile prezidențiale și scrutinul privind schimbarea Constituției, în vederea aderării la Uniunea Europeană, care s-au desfășurat în Republica Moldova. Într-o postare pe rețelele sociale, edilul a subliniat că nu există ai noștri și ai voștri, suntem un tot întreg. „Încetați să învinuiți […] Articolul Ion Ceban: „Încetați să învinuiți cetățenii din țară și pe cei de peste hotare pentru nereușitele voastre” apare prima dată în DemocracyMD.
12:10
Văduva lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaia, a anunțat într-un interviu acordat BBC că are intenția de a candida la președinția Rusiei. Ea a declarat că adversarul său politic este Vladimir Putin și că va face tot posibilul pentru a pune capăt regimului său. Pentru moment, Iulia se află în exil, temându-se că ar putea fi […] Articolul Iulia Navalnaia vrea să candideze la funcţia de preşedinte al Rusiei apare prima dată în DemocracyMD.
11:40
În două săptămâni, în Republica Moldova va avea loc turul II al alegerilor prezidențiale. Lupta se va da între primii doi candidați care au acumulat cel mai mare număr de voturi la primul tur de scrutin. Conform datelor preliminare, după prelucrarea a 98,51% din procesele-verbale la alegerile din 20 octombrie, Maia Sandu a acumulat 42,07% […] Articolul Pe 3 noiembrie va fi organizat turul II al alegerilor prezidențiale apare prima dată în DemocracyMD.
11:20
În perioada 14-20 octombrie 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 668,7 milioane de lei, iar de la începutul anului curent, Serviciul Vamal a colectat la bugetul de stat peste 29,94 miliarde de lei, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de control la 107,7%. Totodată, în perioada 14-20 octombrie 2024, de […] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de peste 668,7 milioane de lei apare prima dată în DemocracyMD.
11:10
La alegerile prezidențiale din 20 octombrie au participat 11 candidați, iar peste 1,5 milioane de cetățeni și-au exercitat dreptul la vot. În urma procesării a peste 98% din voturi, rezultatele sunt următoarele. Maia Sandu – 42,07% (640.881 de voturi), Alexandr Stoianoglo – 26,27% (400.208 voturi), Renato Usatîi – 13,72% (209.011 voturi), Irina Vlah – 5,44% (82.891 de voturi), Victoria Furtună – 4,50% (68.581 de […] Articolul Alegeri prezidențiale: Câte voturi a obținut fiecare candidat apare prima dată în DemocracyMD.
10:50
Legea nr. 34 „privind reglementarea plăților în numerar”, care va reduce semnificativ utilizarea numerarului în economie, va intra în vigoare la 1 ianuarie 2025. Cu toate acestea, mulți cetățeni se confruntă deja cu dificultăți în deschiderea conturilor sau efectuarea tranzacțiilor la anumite bănci. Situația a fost discutată de Olga Golban, directorul Serviciului Fiscal de Stat, […] Articolul Începând cu 1 ianuarie 2025, în Moldova vor fi impuse limite pentru plățile în numerar apare prima dată în DemocracyMD.
10:10
Prezentarea rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea referendumului republican constituțional și alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Articolul LIVE// Prezentarea rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea referendumului republican constituțional și alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova apare prima dată în DemocracyMD.
09:20
La ora 08:21, după procesarea a aproximativ 98% din procesele verbale, 50,03% dintre cetățeni au votat „DA” la referendumul privind modificarea Constituției pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, potrivit datelor publicate de JurnalTV.md. Cetățenii au răspuns la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?” astfel: Aceste rezultate reflectă o […] Articolul Moldovenii au ales integrarea în UE! Peste 50% dintre cetățeni au votat „DA” apare prima dată în DemocracyMD.
Mai mult de 2 zile în urmă
02:20
Majoritatea cetățenilor moldoveni au votat împotriva integrării europene, conform primelor date preliminare, după procesarea a 2.064 de procese-verbale din totalul de 2.219. Până în acest moment, rezultatele arată că 52,86% dintre votanți au spus NU integrării, în timp ce 47,14% au optat pentru DA. Astfel, 614.911 cetățeni au susținut aderarea la Uniunea Europeană, în timp […] Articolul Referendum constituțional: Moldovenii optează pentru NU, conform primelor rezultate apare prima dată în DemocracyMD.
01:30
Moldova a fost sub atacul unei fraude fără precedent, conform primelor declarații ale Maiei Sandu după închiderea secțiilor de vot la alegerile prezidențiale. Candidata PAS a dezvăluit că există probe care sugerează o încercare de a cumpăra 300.000 de voturi, denunțând acțiunile unor grupări criminale și forțe străine ostile care au urmărit destabilizarea țării. „Dimensiunea […] Articolul Maia Sandu: O fraudă fără precedent s-a desfășurat cu scopul de a cumpăra 300.000 de voturi apare prima dată în DemocracyMD.
01:10
Briefing de presă susținut de candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu apare prima dată în DemocracyMD.
00:50
La alegerile prezidențiale, după numărarea a 100% din buletinele de vot, au fost obținute următoarele rezultate preliminare: Raionul Florești: Raionul Soroca: Raionul Florești: Aceste date reflectă opțiunile alegătorilor din cele trei raioane, oferind o imagine de ansamblu asupra preferințelor politice în cadrul scrutinului. Articolul Rezultate preliminare la alegerile prezidențiale în raioanele Florești, Soroca și Dondușeni apare prima dată în DemocracyMD.
00:30
Conform datelor preliminare obținute după procesarea a 1.774 de procese-verbale din cele 2.219, șansele ca Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo să se confrunte în turul II al alegerilor prezidențiale sunt tot mai mari. Potrivit datelor preliminare, ambii candidați au captat atenția și susținerea alegătorilor moldoveni, făcându-i preferați în această competiție electorală. Astfel, din procesele verbale […] Articolul Date preliminare: Sandu și Stoianoglo s-ar putea duela în turul II apare prima dată în DemocracyMD.
20 octombrie 2024
23:50
Președintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), Angelica Caraman, a anunțat că la scrutinul din 20 octombrie, 15.716 de tineri au votat pentru prima dată. Potrivit sursei citate, la scrutinul de astăzi prezența la vot a fost de 1.546.757 de alegători, ceea ce reprezintă 51,4% din alegătorii înscriși în listele electorale. Dintre aceștia 1.478.958 milioane de alegători […] Articolul CEC: Peste 15.000 de tineri au votat pentru prima dată la alegeri apare prima dată în DemocracyMD.
23:40
Președinta Maia Sandu a anunțat că vine cu primele declarații după încheierea votului pentru cele două scrutine desfășurate astăzi – alegerile prezidențiale și referendumul constituțional. Briefingul s-a amânat, deocamdată fără un motiv anunțat. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul Briefingul anunțat de Maia Sandu a fost amânat apare prima dată în DemocracyMD.
22:50
Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Rezultate preliminare pentru referendum constituțional. Articolul LIVE// Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Rezultate preliminare pentru referendum constituțional apare prima dată în DemocracyMD.
22:50
Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Rezultate preliminare pentru alegerile prezidențiale. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Rezultate preliminare pentru alegerile prezidențiale apare prima dată în DemocracyMD.
22:50
Briefing de presă susținut de candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, după închiderea secțiilor de votare. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de Maia Sandu, candidata la președinția Republicii Moldova, după închiderea secțiilor de votare apare prima dată în DemocracyMD.
22:30
După închiderea secțiilor de votare, liderii politici Ion Chicu, Natalia Morari și Tudor Ulianovschi au criticat procesul electoral și au adus acuzații grave de fraudă. Ion Chicu, liderul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), a subliniat că alegerile au fost afectate de multiple nereguli. El a menționat că observatorii PDCM au fost refuzați în secțiile […] Articolul Ion Chicu, Natalia Morari și Tudor Ulianovschi acuză fraudarea alegerilor prezidențiale apare prima dată în DemocracyMD.
22:20
În briefingul de presă organizat de Comisia Electorală Centrală (CEC), au fost anunțate rezultatele preliminare pentru alegerile prezidențiale și referendumul organizate astăzi, 20 octombrie. Articolul CEC prezintă primele date preliminare ale alegerilor prezidențiale 2024 apare prima dată în DemocracyMD.
22:10
Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, după închiderea secțiilor de votare. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, după închiderea secțiilor de votare apare prima dată în DemocracyMD.
22:10
Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, după închiderea secțiilor de votare. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, după închiderea secțiilor de votare apare prima dată în DemocracyMD.
22:10
Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Briefingul Comisiei Electorale Centrale – ora 22.00. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Briefingul Comisiei Electorale Centrale apare prima dată în DemocracyMD.
22:00
Din cauza fluxului mare de alegători, mai multe secții de votare din străinătate și-au prelungit programul peste ora 21:00. Secții deschise până la ora 23:00 (ora locală): Peste 400 de alegători se află încă în așteptare la aceste secții, iar toți cei prezenți își vor putea exercita dreptul de vot în funcție de disponibilitatea buletinelor. […] Articolul Prelungirea programului de vot în București și Moscova din cauza numărului mare de alegători apare prima dată în DemocracyMD.
21:10
Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo apare prima dată în DemocracyMD.
21:10
Secțiile de votare din Republica Moldova se închid pentru alegători la ora 21:00. Biroul electoral poate decide prelungirea cu cel mult 2 ore a termenului de votare pentru a permite tuturor alegătorilor care stau la rând să-și exercite dreptul de vot. Ulterior, secțiile de votare din afara țării vor fi închise, potrivit Știri.md. Conform datelor […] Articolul STOP VOT! Câți moldoveni și-au exprimat opțiunea la alegerile prezidențiale 2024 apare prima dată în DemocracyMD.
20:10
Inundațiile au provocat pagube severe în mai multe regiuni din Italia și Franța, unde un om și-a pierdut viața din cauza puhoaielor. Insula Sicilia a fost printre cele mai afectate, iar viitura a surprins locuitorii, care s-au refugiat pe acoperișurile caselor sau pe mașini pentru a-și salva viețile din calea apelor. În Catania, toate străzile […] Articolul Inundații puternice în Italia și Franța: mașini luate de ape, zone inundate și oameni urcați pe acoperișuri apare prima dată în DemocracyMD.
17:10
Personalul medical de la Spitalul Raional Strășeni va beneficia de condiții moderne de muncă, iar pacienții – de servicii medicale calitative și sigure. Blocul de două etaje, cu o suprafață de circa o mie de metri pătrați, în care se află secțiile de pediatrie și terapie, a fost inaugurat după renovare capitală, transmite IPN.Potrivit Ministerului […] Articolul Au fost modernizate secțiile pediatrie și terapie din cadrul Spitalului raional Strășeni apare prima dată în DemocracyMD.
16:40
Inspectoratul General al Poliției a înregistrat 75 de incidente electorale până la ora 15:30, în data de 20 octombrie 2024. Aceste nereguli includ încălcări grave ale regulilor de vot, iar toate cazurile au fost raportate Comisiei Electorale Centrale. Printre cele mai frecvente incidente se numără: • Fotografierea buletinului de vot – 14 cazuri (Găgăuzia, Chișinău, […] Articolul IGP: 75 de incidente electorale înregistrate până la ora 15:30 apare prima dată în DemocracyMD.
16:10
Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Briefingul Comisiei Electorale Centrale. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Alegeri Prezidențiale și Referendum 2024: Briefingul Comisiei Electorale Centrale apare prima dată în DemocracyMD.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.