(P) Ofertă specială pentru Volvo XC90 Lagom Edition!

Autoblog.md, 2 iulie 2024 12:40

Articol de Volvo Moldova Centrul auto Volvo Cars vă prezintă versiunea specială a modelului XC90 – Lagom Edition! Acest model perfect cu șapte locuri oferă toate cele necesare: sistemul Google integrat pentru o experiență de condus mai comodă, piele naturală pentru mai mult confort, sistem audio Harman Kardon pentru un sunet de o calitate unică, sistem […] Articolul (P) Ofertă specială pentru Volvo XC90 Lagom Edition! apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Ieri
18:30
Fotograful spion al celor de la Bimmerpost a surprins un prototip-surpriză și uimitor de la BMW. Este vorba despre un coupe electric care ar avea motoare direct în spatele roților. Unele linii ale mașinii sunt destul de asemănătoare cu ale conceptului BMW Vision M NEXT din 2019, pe care l-am văzut și noi la Salonul […] Articolul (foto) Apariție neobișnuită la teste. Să fie acesta noul BMW M1 electric? apare prima dată în Autoblog.md.
17:00
China a finalizat unul dintre cele mai ambițioase proiecte din istorie și a inaugurat oficial legătura Shenzhen–Zhongshan din sudul Chinei. Este un complex format din două poduri, două insule artificiale și un tunel cu opt benzi, cu o lungime totală de 49.7 kilometri, care conectează cele două mari orașe. ”Autostrada” este proiectată să reducă timpul de […] Articolul (video) Chinezii și-au construit și deschis al doilea cel mai mare complex pod-tunel din lume apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Compania Nokian Tyres anunță că a produs, pe 1 iulie, prima anvelopă în noua sa fabrică pe care o construiește în Oradea, România. Producția la scară comercială va începe, în prima parte a anului 2025, iar după inaugurare, fabrica Nokian Tyres din Oradea va scrie istorie în calitate de prima unitate de producție din industria […] Articolul (foto) În România s-a produs prima anvelopă la prima fabrică din industrie cu zero emisii de CO2 apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Articol de: Castel Mimi Wine Resort Castel Mimi colorează lunile de vară cu evenimentele pe care le desfășoară. După Rose Day vine „Noaptea Sânzienelor” cu un amplu program de divertisment pentru toate vârstele! Evenimentul este organizat pentru al patrulea an în cinstea sânzienelor sau cum mai sunt numite în popor – zânele bune. Se spune […] Articolul (P) Noaptea Sânzienelor – cu tradiţii mistice, vin alb nelimitat şi petrecere cu muzică Retro Pop, la Castel Mimi apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Un nou caz însoțit de mister. Peste un alt automobil s-a vărsat acid, deja în cartierul Telecentru. S-a întâmplat în noaptea de 3 spre 4 iulie. În acest context se caută martori și orice informație prețioasă va fi recompensată. Afectat a fost un Lexus RX 300 de a doua generație. Solventul a fost vărsat haotic […] Articolul (foto) Un nou caz în capitală. Un Lexus a fost stropit cu acid apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
Cel mai mare producător european de automobile, grupul german Volkswagen, a criticat joi decizia Comisiei Europene de a impune suprataxe pentru importurile de vehicule electrice chineze. În opinia companiei aceste taxe vor crea doar prejudicii, transmite AFP. Comisia Europeană a concluzionat că lanţul de producţie a automobilelor electrice pe baterie din China beneficiază de subvenţii […] Articolul VW, BMW și VDA critică decizia UE de a impune suprataxe pentru importurile de vehicule electrice din China apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Articol de: Toyota Moldova CEA MAI VÂNDUTĂ MAȘINĂ DIN LUME Doar pentru automobilele din stoc, Toyota Corolla este acum disponibilă la un preț special, cu un avantaj financiar de 1000 USD, de la doar 18.680 USD. Această ofertă este valabilă doar până la epuizarea stocului. Profită de ocazie și alătură-te milioanelor de șoferi mulțumiți din întreaga lume. 10 motive pentru […] Articolul (P) Promoție exclusivă pentru Toyota Corolla apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:20
Un zvon din 2023 se confirmă! O nouă generație de BMW X4 nu va exista! Oficialii companiei le-au spus colegilor de la Motor1 Italia că rivalul lui Mercedes-Benz GLC Coupe nu va mai trăi pentru a vedea o altă generație. În practică, a explicat BMW, clienții mai tineri care intră pentru prima dată în lumea […] Articolul BMW X4, XM și Seria 8 vor dispărea din gamă. Va reveni în schimb Seria 6 apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Continuă seria de accidente cu implicarea involuntară a transportului public din Chișinău. În curând tot parcul va fi accidentat din cauza unor șoferi neatenți? Poliția Capitalei a înregistrat cazul la ora 11:00, la adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 64. Implicat a fost un taximetru și un troleibuz de pe ruta 22. Din fericire […] Articolul (video) Deja în Centru s-a întâmplat. Un troleibuz cu pasageri a ”luat pe capotă” un taxi apare prima dată în Autoblog.md.
14:20
Astăzi, la nouă luni de la deschiderea unei anchete antisubvenții ex officio, Comisia Europeană a instituit taxe compensatorii provizorii asupra importurilor de vehicule electrice cu baterii (BEV) din China. Pe baza anchetei, Comisia a concluzionat că lanțul valoric al BEV din China beneficiază de subvenții neloiale, ceea ce constituie o amenințare de prejudiciu economic pentru […] Articolul Comisia Europeană impune taxe provizorii rectificate asupra importurilor de mașini electrice din China apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
MoneyGram Haas F1 Team a semnat cu britanicul Oliver Bearman pentru a concura pentru echipa din SUA. Contractul multianual este valabil începând cu sezonul din 2025. În vârstă de 19 ani, membrul Scuderia Ferrari Driver Academy este în prezent un pilot de rezervă oficial pentru echipă. În același timp concurează în Formula 2 pentru Prema […] Articolul (video) Tânărul pilot Oliver Bearman a semnat cu echipa Haas F1 apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
În primul weekend al lunii august din 2023, fostul președinte al raionului Orhei s-a numărat printre 52 de conducători de vehicule depistați în stare de ebrietate. Amintim că acesta a fost prins la volanul unei Skoda, noaptea târziu, cu 0.53 mg/l de alcool în aerul expirat. Din 7 septembrie 2023 și până la 28 iunie […] Articolul Fostului președinte al raionului Orhei i s-a anulat dreptul de conducere apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
În jurul orei 11:00, într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, s-a produs o tragedie cu implicarea unui copil de un an și 7 luni. Acesta a fost călcat de o mașină, informează IGP. Preliminar s-a stabilit că un SEAT, condus de un bărbat de 42 de ani, staționa la poarta familiei minorului. Copilul, lăsat fără […] Articolul Tragedie în raionul Ștefan Vodă. Un micuț de aproape doi ani, strivit după ce s-a ascuns sub o mașină apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
Un cetățean al Ucrainei, care a fost privat în mod repetat de permis pentru condus în stare de ebrietate, dar care nu a respectat în mod sistematic hotărârile judecătorești, a fost pedepsit recent într-un mod mai radical. A fost privat de dreptul de conducere pentru următorii 56 de ani, el însuși având vârsta de 29 […] Articolul Ucraina: Un șofer a fost privat de dreptul de a conduce pentru 56 de ani, 6 luni și 14 zile apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Organizatorii seriei de curse Extreme E, la care au participat până acum numai buggy-uri electrice, au anunțat reformarea campionatului. De fapt, Extreme E se închide după patru sezoane. Seria va fi înlocuită de Extreme H, în care vor putea participa doar mașini de teren ce consumă hidrogen. Primul sezon ce cuprinde 10 evenimente este programat […] Articolul (video) Campionatul sportiv Extreme E se transformă în Extreme H apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Institutul de Transporturi din Texas a publicat un raport video privind un studiu neobișnuit. O Tesla Model 3 a fost lovită de un parapet rutier standard pentru a se vedea dacă acesta rezistă la o mașină electrică de mărimi medii. Institutul a ajuns la concluzia că infrastructura rutieră trebuie modernizată. Condițiile de testare au fost […] Articolul (video) Un nou experiment: Ce se întâmplă când o Tesla Model 3 este izbită de un parapet la 100 km/h apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Maserati a încheiat un parteneriat cu Vita Power pentru a crea TRIDENTE, o barcă electrică de lux, extinzând strategia de electrificare a Maserati pe apă! Însă produsul nu este pentru oricine. Vita Power și Maserati împărtășesc aceeași viziune pentru mobilitatea viitorului, fără compromisuri în ceea ce privește performanța și eleganța. Vita Power este o companie […] Articolul (video) Maserati Tridente este o barcă electrică de lux ce se încarcă complet într-o oră apare prima dată în Autoblog.md.
3 iulie 2024
19:30
Japonia a anunțat că intenționează să construiască o rețea de benzi transportoare automatizate, de înaltă tehnologie, pentru a transporta mărfuri pe o distanță de peste 500 km între Tokyo și Osaka. Asta ar fi o soluție la criza logistică a transportului de mărfuri care se prefigurează! Rețeaua propusă de benzi transportoare masive (conveiere), denumită Autoflow-Road, […] Articolul (foto) Criză acută de șoferi de camion în Japonia. O soluție incredibilă găsită de autorități apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, de comun cu procurorii PCCOCS, investighează furturi de biciclete performante din Franța! Zeci de unități, în valoare de circa 1.8 milioane de euro, erau destinate comercializării în Moldova și Ucraina începând din 2021. Biciclete electrice și din cele care au un cadru din carbon autentic, evaluate la un […] Articolul (video) Schemă deconspirată: Biciclete de 1.8 milioane de euro, furate din Franța pentru vânzare și în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
16:40
IGP a anunțat în această după amiază că polițiștii din UTA Găgăuzia au oprit în Comrat șoferul unei mașini marca Skoda. Aceasta a fost imortalizată de opt ori de către camerele de supraveghere ale traficului, depășind limitele de viteză. Șoferul a fost penalizat conform legii, iar numărul de puncte de penalizare depășit l-a lăsat fără […] Articolul No comment: Șoferul bașcanului Găgăuziei, lăsat fără permis, s-a deplasat azi oricum spre Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
16:00
Polițiștii Direcției de poliție UTA Găgăuzia au oprit, astăzi, în Comrat, șoferul unei mașini de marcă Skoda. Motivul: automobilul a fost fixat de camerele de supraveghere ale traficului, fiind implicat în opt încălcări. Potrivit IGP, în toate cazurile fără excepție a fost depășită limita de viteză. Bărbatului de 54 de ani i-au fost întocmite cinci […] Articolul Șoferul bașcanului UTA Găgăuzia ar fi fost lăsat fără permis pentru depășirea vitezei apare prima dată în Autoblog.md.
14:30
Președintele Consiliului Concurenței, Alexei Gherțescu, a susținut astăzi o conferință de presă în care a anunțat despre adoptarea, pe 28 iunie curent, a deciziei privind așa-numitul „Dosar al petroliștilor”. Totodată a prezentat amănunte din investigația desfășurată de către Consiliul Concurenței. În urma investigației inițiate în anul 2021 și finalizate cu decizia sus-menționată, s-a constatat că șase companii prezente pe […] Articolul (video) Dosarul petroliștilor: Șase companii din Moldova, amendate cu circa jumătate de miliard de lei apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Pagani Automobili este încântată să prezinte noul Huayra Epitome, o lucrare unică a diviziei Grandi Complicazioni. Este o demonstrație extraordinară a angajamentului Pagani de a duce hypercar-urile la noi niveluri de prestigiu, inovație și personalizare. Acest unicat reprezintă apogeul tehnologiei Pagani disponibile în prezent pentru mașinile omologate pentru circulația rutieră, într-un vehicul personalizat până la […] Articolul (foto) Unicul Pagani Huayra Epitome e primul Huayra cu o cutie de viteze mecanică apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Polițiștii capitalei documentează circumstanțele unui grav accident rutier produs aseară. S-a soldat cu un deces. S-a întâmplat în jurul orei 21:40, la intersecția bd. Dacia cu șoseaua Muncești. Oamenii legii au stabilit preliminar că, un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, a pierdut controlul Ford-ului pe care îl conducea. A ieșit de pe […] Articolul (foto) Accident grav pe șoseaua Muncești. Joaca de-a șoferul i-a luat viața unui tânăr apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Land Rover introduce cel mai performant Defender, dar și cel mai scump. Noul Defender OCTA este cel mai dur, cel mai capabil și cel mai luxos model din familia de neoprit 4×4, ducând capacitatea lui Defender 110 la un nivel de neegalat. Caracteristici cheie: Exteriorul este mai îndrăzneț și mai dur ca niciodată, cu un […] Articolul (video) Premieră mondială: Noul Land Rover Defender OCTA apare prima dată în Autoblog.md.
2 iulie 2024
21:20
Soția președintelui ucrainean Volodymyr Zelenskyy, Olena, ar fi devenit primul proprietar de Bugatti Tourbillon. O asemenea informație a fost publicată luni, 1 iulie, de către Verite Cachee, un website deschis în 2024 care conține doar câteva ”știri”. Iar presa rusă, precum cei de la Izvestia, nu au ezitat să distribuie subiectul și să-l mai alimenteze […] Articolul Fake-ul zilei: Olena Zelenska şi-ar fi comandat primul Bugatti Tourbillon. Ce ne-a răspuns compania apare prima dată în Autoblog.md.
19:50
Startup-ul chinezesc Leapmotor, acasă, continuă să își extindă gama de modele prin introducerea noului flagship C16. Noul SUV este într-un mod clar un concurent pentru Li L6, însă firma Zhu Jiangming a reușit cumva să-l facă semnificativ mai ieftin! Noul Leapmotor C16 este deja disponibil pentru comandă în China. Prețurile sunt deosebit de atractive: hibridul […] Articolul (video) Premieră: Noul Leapmotor C16 – ce oferă pentru minimum 20.000 de euro apare prima dată în Autoblog.md.
17:30
Ampere, specialistul european în vehicule electrice inteligente, anunță extinderea ofertei sale de baterii, prin integrarea tehnologiei LFP (Litiu Fier Fosfat) alături de bateriile NMC (Nichel Mangan Cobalt), utilizată în prezent de Grupul Renault. Această decizie este un răspuns eficient și inovator la volatilitatea pieței și la evoluția tehnologiilor. Ampere a lucrat îndeaproape cu furnizorii săi […] Articolul (video) Renault anunță o colaborare cu LG, deși Geely tocmai și-a prezentat propria baterie apare prima dată în Autoblog.md.
14:20
Meteorologii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat al Republicii Moldova anulează un Cod Galben pentru a institui altul! Avertizarea de caniculă emisă pentru perioada 28 iunie – 4 iulie nu mai este valabilă începând cu data de 3 iulie. Condițiile meteorologice s-au schimbat, iar temperaturile vor scădea în următoarele zile. Din această după amiază și […] Articolul Moldova: A expirat un Cod Galben de caniculă înainte de vreme și a intrat în vigoare unul de vreme instabilă apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Articol de Volvo Moldova Centrul auto Volvo Cars vă prezintă versiunea specială a modelului XC90 – Lagom Edition! Acest model perfect cu șapte locuri oferă toate cele necesare: sistemul Google integrat pentru o experiență de condus mai comodă, piele naturală pentru mai mult confort, sistem audio Harman Kardon pentru un sunet de o calitate unică, sistem […] Articolul (P) Ofertă specială pentru Volvo XC90 Lagom Edition! apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Și din nou! Un alt accident cu implicarea transportului public, în fața căruia se bagă un automobil. Acesta a fost înregistrat pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani. Poliția a fost chemată la fața locului. Ofițerul de presă, Svetlana Scripnic, ne-a informat că a fost înregistrat la ora 10:12. Din fericire nu s-a soldat cu […] Articolul (foto/video) Un automobil, lovit de un troleibuz pe banda dedicată de pe strada Ion Creangă apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
După recentul incident cu un Jesko ars în totalitate, compania Koenigsegg Automotive a reușit să localizeze și să rezolve rapid problema. Și pentru a demonstra fiabilitatea propulsorului și a mașinii în general, ne captează acum atenția cu un nou record mondial. De fapt prin doborârea propriului record. Pe 27 iunie, pe un aerodrom suedez, un […] Articolul (video) Koenigsegg și-a actualizat recordul de timp pentru 0-400-0 km/h  apare prima dată în Autoblog.md.
1 iulie 2024
18:00
Tesla ar începe pregătirile pentru lansarea noului Cybertruck în afara Americii de Nord. De la început de mai și până pe 7 iulie organizează Cyber Odyssey în peste 100 de locații din Europa, inclusiv Qatar și Emiratele Arabe Unite. Iar între 26-29 iunie a ajuns și la București. Deocamdată rămâne necunoscut momentul lansării pe vreo […] Articolul (video) Tesla Cybertruck face un tur prin Europa. O oprire a avut loc și la București apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Un mic și neajutorat animăluț și-a pierdut viața ieri pe strada Independenței din capitală. Imaginile cu impact emoțional au fost înregistrate de o cameră de supraveghere și relatate de un localnic. Pisicul a ajuns pe carosabil după ce o Toyota albastră a oprit la semafor. A căzut de sub mașină, iar circumstanțele în care a […] Articolul (video) Caz revoltător în Chișinău. O șoferiță care a încercat să salveze un pisic, lovită intenționat de un alt șofer apare prima dată în Autoblog.md.
16:00
Un mic și neajutorat animăluț și-a pierdut viața ieri pe strada Independenței din capitală. Imaginile cu impact emoțional au fost înregistrate de o cameră de supraveghere și relatate de un localnic. Pisicul a ajuns pe carosabil după ce o Toyota albastră a oprit la semafor. A căzut de sub mașină, iar circumstanțele în care a […] Articolul (video) Caz revoltător în Chișinău. O șoferiță care încercat să salveze un pisic, lovită intenționat de un alt șofer apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
Skoda lansează primele detalii despre noul model Elroq – o completare atractivă și complet electrică a familiei. Premiera sa mondială este setată pentru toamna anului 2024. Introducerea modelului Skoda Elroq marchează începutul noii campanii BEV a mărcii, care prevede lansarea a șase modele electrice pe baterii în următorii ani. Articolul (video) Noul Skoda Elroq – primele detalii apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Ofițerii Direcției Investigare Criminalitate Transfrontalieră și Direcției Urmărire Penală din cadrul Poliției de Frontieră, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță investigarea altor trei bărbați bănuiți de contrabandă cu mașini. Bunurile au fost furate din țări precum Franța, Italia și Olanda, fiind estimate la peste 4.2 milioane de lei. Cu excepția unui Range Rover Vogue care […] Articolul (video) Un nou caz de contrabandă cu mașini furate, ascunse în Moldova. Șapte au fost sechestrate apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
ANRE a Republicii Moldova constată că, începând cu a doua jumătate a lunii iunie, prețurile la carburanți au înregistrat o creștere moderată. Aceasta s-a încadrat într-un coridor cuprins între 2-6%. În acest context, ANRE ține să explice factorii care au influențat nivelul prețurilor, anunțând totodată noi scumpiri de la începutul lunii lui cuptor. Ultimele scumpiri […] Articolul Prețuri scoase ca din cuptor? Carburanții se scumpesc și ANRE explică de ce apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
„Ne mai mirăm de unde atâtea accidente?” Asta s-a întrebat șoferul care a surprins în weekend următoarea situație. Totul s-a întâmplat pe traseul Orhei-Soroca, pe teritoriul raionului Telenești, aproape de intrarea într-o localitate! În ciuda prezenței indicatoarelor care spun despre o curbă periculoasă ce urmează, dar și un tronson de drum pe care depășirea e […] Articolul (video) Ne mai mirăm de unde atâtea accidente? Depășire ilegală la limită pe traseul Orhei-Soroca apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Peste câteva zile de la întâmplarea nefericită în care s-a pomenit un proprietar de Koenigsegg Jesko, compania producătoare a enunțat cauza izbucnirii incendiului. Amintim că resturile mașinii au fost transportate din Grecia la fabrica din Suedia, acolo unde au fost supuse analizelor. Mesajul-raport l-a transmis chiar Christian von Koenigsegg! „După incidentul din Grecia, când un […] Articolul Koenigsegg a aflat din ce cauză a ars un hypercar Jesko în Grecia apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
Articol de:  BT Leasing Moldova Descoperă inovația: Leasing ECO de la BT Leasing – o soluție personalizată, inovativă și flexibilă de finanțare pentru tine sau afacerea ta! Pășește într-un viitor mai verde și fără griji financiare – cu Leasing ECO ai acces la cea mai bună dobândă pentru autoturisme electrice și hybrid, noi sau second-hand. […] Articolul (P) Descoperă Leasing ECO la cea mai bună dobândă! apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, desfășurat duminică la Spielberg, s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a britanicului George Russell. Acesta pur și simplu a beneficiat de un incident între compatriotul său Lando Norris şi olandezul Max Verstappen. Ultimii doi, în ultimele tururi, luptau aprig pentru victorie, dar până nu au avut un contact. Menţiune: […] Articolul (video) Când doi se bat, al treilea câștigă! Cum George Russell a obținut gratuit o victorie în Austria apare prima dată în Autoblog.md.
28 iunie 2024
21:30
Ieri, în toată țara, polițiștii de patrulare au organizat masiv acțiuni de monitorizare a traficului rutier. Chiar dacă Poliția a anunțat de la prima oră a dimineții despre aceste verificări (intenționat nu am distribuit mesajul), unii șoferi nu s-au eschivat să încalce, ceea ce era de așteptat. Probabil aceștia nu sunt conectați cu lumea virtuală, […] Articolul (video) Joi a fost doar începutul! Poliția anunță că va fi văzută în număr mai mare pe trasee apare prima dată în Autoblog.md.
20:50
O altă situație în care transportul/bunul public este deteriorat de șoferi neatenți. Un tip s-a băgat în fața unui autobuz de rută, deși cu doar câteva clipe mai devreme a trecut pe lângă el! Cum e posibil să se întâmple una ca asta și ce ar fi crezut, că i se va ceda trecerea? Deși […] Articolul (video) Alt caz! Un șofer din Chișinău a uitat că în dreapta sa are un autobuz apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
Gigantul chinez Changan, membru al Big Four, va deschide anul acesta o filială în Europa. Prin acest pas va analiza construcția unei fabrici pe Vechiul Continent, unde speră să vândă circa 300.000 de autovehicule până în 2030, a anunţat portalul local de ştiri economice Yicai. Conform documentelor pentru investitori, Changan va lansa anul acesta în […] Articolul Changan vine în Europa. Probabil va deschide și o fabrică apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Derek Cornelissen, un fotograf care s-a specializat de câțiva ani în a imortaliza practic tot ce părăsește porțile fabricii Ferrari din Maranello, a surprins primul model electric al mărcii. Prototipul are forma unui crossover scund sau al unui hatchback înălțat, însă caroseria ciudată cu țevi de eșapament este doar o soluție temporară. Amintim aici că […] Articolul Imaginea zilei: Primul Ferrari electric a apărut la teste cu țevi de eșapament apare prima dată în Autoblog.md.
13:00
SUA ar putea impune o interdicție completă asupra importurilor de mașini electrice din China și nu numai. O astfel de decizie ar putea fi luată în interesul securității naționale. Ideea a fost enunțată de secretarul american pentru comerț, Gina Raimondo, în cadrul unei audieri în Camera Reprezentanților a Congresului, scrie South China Morning Post. Camera […] Articolul Taxa vamală de 100%, insuficientă? Americanii se gândesc să interzică importul de mașini electrice din China apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Jacob Arabo (Yakov Arabov), un designer american de bijuterii și ceasuri, născut în Republica Sovietică Socialistă Uzbecă, care a fondat Jacob&Co și l-a dezvoltat pentru a deveni un brand internațional de lux, este unul dintre clienții Bugatti. Săptămâna trecută, în timpul prezentării noului Bugatti Tourbillon, omul de afaceri și-a primit al său Bugatti Chiron Super […] Articolul (video) Jacob Arabo și-a primit mașina și a prezentat un alt ceas Bugatti cu 16 cilindri activi apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Poliţiştii de frontieră din vama Oancea au reținut de curând un autoturism de lux, pe care erau montate componente de la un autoturism similar. Acesta din urmă era declarat furat de către autoritățile din Marea Britanie, încă din anul 2021! Cazul s-a întâmplat pe 25 iunie. În vamă s-a prezentat, la volanul unui ansamblu rutier […] Articolul Descoperire în vama Oancea: Mercedes cu părți componente de la altul furat din 2021 apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
În această dimineață, în jurul orei 4:00, poliția din Anenii Noi a fost sesizată despre producerea unui accident rutier între localitățile Chetrosu și Puhoi. O mașină a ars în totalitate, dar pasagerii au scăpat cu viață. La fața locului, polițiștii au găsit o Dacia Logan arsă în totalitate. Mașina era condusă de un bărbat de […] Articolul (foto) Accident lângă Puhoi. Un Logan plin cu oameni s-a lovit de un copac apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.