Șofer beat la volan, oprit de carabinieri în Bălți

Subiectul Zilei, 2 iulie 2024 11:50

Un echipaj mixt format din carabinieri și polițiști a intervenit în trafic pentru a opri un vehicul care se deplasa în mod haotic pe o stradă din municipiul Bălți. Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, totul s-a întâmplat aseară, 1 iulie, pe strada Mihail Viteazul din Bălți. Automobilul vizat, de model Renault Kangoo, a fost oprit […] Articolul Șofer beat la volan, oprit de carabinieri în Bălți apare prima dată în Subiectul Zilei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Subiectul Zilei

Acum 12 ore
19:20
În cadrul unei apariții recente la tvc21channel, fostul prim-ministru Vasile Tarlev a făcut declarații dure la adresa actualului guvern, subliniind disfuncționalitatea acestuia și necesitatea unei demisii imediate. „Guvernul actual a devenit disfuncțional, sau a fost mereu așa? Îmi răspund la întrebarea ta din ultimul an și jumătate: astăzi, este disfuncțional și, din punctul meu de […] Articolul Vasile Tarlev: Guvernul actual ar trebui să își prezinte demisia cât mai curând posibil apare prima dată în Subiectul Zilei.
18:00
Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul de numire în funcție până la atingerea plafonului de vârstă a doi judecători. Este vorba despre Valeri Hudoba și Larisa Lavric. Ordinul semnat de șefa statului, în data de 3 iulie, a fost publicat în ediția de astăzi a Monitorului Oficial și a intrat în vigoare. Valeri […] Articolul Maia Sandu numește doi judecători în funcție apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:20
Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că îi consideră pe talibanii afgani drept “aliaţi în lupta împotriva terorismului”, în condiţiile în care Rusia a fost lovită de mai multe atentate în ultimele luni. “Talibanii sunt cu siguranţă aliaţii noştri în lupta împotriva terorismului, deoarece orice putere existentă este interesată de stabilitatea sa şi de stabilitatea statului pe care îl conduce”, […] Articolul Vladimir Putin: Rusia îi consideră pe talibani ‘aliaţi în lupta împotriva terorismului’ apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:10
În cadrul formalităților de control al trecerii frontierei de stat au fost ridicate un automobil și o remorcă cu modificări tehnice, dar și un permis de conducere falsificat. Cazurile au fost înregistrate în punctele de trecere a frontierei Leușeni și Sculeni, în ultimele 24 de ore. Prima persoană cercetată este cetățean al Republicii Federale Nigeria, […] Articolul Ridicarea unui automobil și a unei remorci cu modificări tehnice la frontiera Leușeni apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:20
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST, documentează un caz de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, din Republica Moldova în Ucraina. Potrivit Poliției de Frontieră, cazul a fost consemnat ieri, la data de 4 iulie. Astfel, în timpul supravegheri frontierei de stat, polițiști de frontieră din cadrul SPF Căplani, au observat […] Articolul Doi străini, reținuți în timp ce încercau să traverseze ilegal frontiera Moldova-Ucraina apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:00
Parlamentul turc a aprobat amendamente la legea aviației civile, înăsprind procedura de screening pentru pasagerii din aeroporturi. Astfel, ofițerii de securitate vor putea inspecta bunurile pasagerilor la intrarea în terminal și la intrarea în zona de îmbarcare. Regulile de verificare se aplică atât bagajelor personale, cât și dispozitivelor electronice. Astfel, dacă un pasager refuză să […] Articolul Turcia înăsprește măsurile de securitate în aeroporturi apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:40
Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a ajuns la Chișinău. Șeful diplomației de la Kiev a fost întâmpinat la sediul MAE de omologul său moldovean, Mihai Popșoi. „M-am bucurat să-l întâlnesc la Chișinău pe ministrul afacerilor externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba. I-am mulțumit pentru faptul că a venit să participe la cea de-a treia […] Articolul Mihai Popșoi îi primește pe Dmitro Kuleba la MAE Chișinău pentru discuții strategice apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:40
Oportunitățile de consolidare și monitorizare a progresului Republicii Moldova în domeniul justiției au fost discutate în cadrul unei întrevederi între ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru și directorul Programului Regional pentru Europa al Institutului pentru Democrație și Asistență Electorală (International IDEA), Sam Van der Staak. Sam Van der Staak, reprezentant al International IDEA la Bruxelles, și-a exprimat […] Articolul Ministra Justiției din R. Moldova discută cu International IDEA despre reformele în justiție apare prima dată în Subiectul Zilei.
Acum 24 ore
14:20
Presupusul lider al unei organizații criminale ucrainene și alți doi suspecți au fost arestați în sud-estul Franței, în urma unei operațiuni care a condus la arestări și în Ucraina – a anunțat, vineri, jandarmeria franceză. Pe Coasta de Azur Potrivit sursei, citată de media internaționale, ancheta datează de anul trecut, când poliția ucraineană a raportat […] Articolul Liderul presupus al grupării criminale ucrainene Zaliutînski, arestat în Franța apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:10
IGSU avertizează populația despre riscul izbucnirii focarelor de ardere a vegetației uscate. Potrivit specialiștilor, în perioada vremii cu temperaturi ridicate, cu umiditate redusă și vânt, cetățenii trebuie să respecte regulile antiincendiare, pentru evitarea producerii incendiilor de vegetație. Potrivit IGSU, în astfel de condiții meteorologice, orice scânteie poate provoca incendii pe suprafețe mari cu pagube semnificative […] Articolul Avertizare IGSU: Riscul crescut de incendii de vegetație în perioadele cu temperaturi ridicate și vânt apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:40
Caz teribil în Constanța. O fetiță de trei ani a ajuns la spital cu simptomele specifice unei supradoze. După o serie de analize, medicii constănțeni au stabilit că aceasta este pozitivă la canabis. Copila a fost dusă de mama ei la Spitalul Județean Constanța. Femeia le-a povestit medicilor că fetița nu se mai putea opri […] Articolul Fetiță de trei ani, drogată cu marijuana apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:10
„Eu cred că asta își doresc toți cetățenii Republicii Moldova” este mesajul transmis de președinta, Maia Sandu cetățenilor țării, în special celor care privesc cu scepticism procesul de integrare europeană și participarea la referendumul din toamnă. Declarația a fost făcută de șefa statului, în timpul unei vizite de lucru, în satul Chetrosu, din raionul Drochia. […] Articolul Maia Sandu: Integrarea europeană aduce salarii mai mari și mai multă siguranță pentru cetățeni apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:40
Ruşii au înfruntat joi una dintre cele mai fierbinţi zile de mai bine de un secol. În Moscova a fost doborât recordul din 1917, iar în mai multe oraşe din Rusia au fost peste 35 de grade Celsius. La Moscova, unde temperaturile pot scădea până la minus 40 de grade Celsius în legendara iarnă rusească, […] Articolul Val de căldură în Rusia: Moscova și regiunile din jur afectate de temperaturi extreme apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:40
Încă un medic din Chișinău a fost condamnat pentru malpraxis. Încălcările admise de acesta ar fi dus la decesul unei femei de 33 de ani. Potrivit procuraturii, inculpatul a fost condamnat la închisoare pe un termen de un an, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei. Suplimentar, instanța a dispus privarea de dreptul de a exercita […] Articolul Medic din Chișinău, condamnat pentru malpraxis apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:40
Două persoane au fost transportate la spital după ce au avut de suferit în urma unui accident rutier produs în apropierea localității Chetroșica Nouă, din raionul Edineț. Potrivit oamenilor legii, în accident au fost implicate două mașini de marca Audi și Ford, iar autoritățile au stabilit preliminar că șoferul automobilului Audi, un tânăr de 25 […] Articolul Accident rutier în Edineț: Doi răniți în urma unei coliziuni între mașini Audi și Ford apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:30
În urma unui accident rutier din Capitală, între persoanele implicate în acesta s-ar fi iscat un conflict. Drept urmare, șoferul unui BMW a spart geamul mașinii Toyota, dar și l-a agresat pe șoferul mijlocului de transport. Potrivit ofițerului de presă Svetlana Scripnic, astăzi, 5 iulie, a fost înregistrat de către oamenii legii un conflict în […] Articolul Conflict rutier în capitală: Șoferul BMW sparge geamul mașinii Toyota și agresează conducătorul apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:40
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei Republicii Moldova, fluxul de persoane a constituit 65.142 de traversări. De asemenea, un număr mai mare a fost consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 33.036 de traversări persoane. Mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 37.846, iar traversările cetățenilor […] Articolul Peste 65.000 de traversări ale frontierei în ultimele 24 de ore apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:00
Un bărbat a decedat după ce s-ar fi spânzurat în propria locuință. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 4 iulie, în localitatea Văsieni din raionul Ialoveni. Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 49 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de către o femeie, care […] Articolul Caz tragic la Ialoveni: Bărbat de 49 de ani, găsit spânzurat în locuința sa apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:50
Echipa de Combatere Terestră a Incendiilor Forestiere din cadrul IGSU al MAI din Republica Moldova vor ajuta la stingerea incendiilor din Grecia, alături de echipe de intervenție din alte 12 țări, inclusiv Bulgaria, Malta, Polonia, Slovacia, Italia, Slovenia, Grecia, Austria, Franța și Spania. În total, peste 500 de pompieri vor fi mobilizați pentru a combate […] Articolul Republica Moldova trimite echipe de intervenție pentru combaterea incendiilor în Grecia apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:40
Autoritățile britanice sunt în alertă, după ce un bărbat a înjunghiat trei persoane în două locații diferite, la distanță de doar șase minute, relatează Daily Mail. Trei bărbați au fost înjunghiați într-un atac violent care a avut loc în Feltham, vestul Londrei. Toți trei au primit îngrijiri medicale la fața locului și transportați ulterior la […] Articolul Atac violent în Londra: Trei bărbați înjunghiați în doar șase minute apare prima dată în Subiectul Zilei.
Ieri
18:10
Eliberarea paşaportului simplu temporar în România se va face doar în situaţii obiective şi urgente, care exclud cazurile în care deplasarea persoanei pe teritoriul altui stat are la bază raţiuni exclusiv turistice. Eliberarea paşaportului simplu temporar se va face doar în situaţii obiective şi urgente, care exclud cazurile în care deplasarea persoanei pe teritoriul altui […] Articolul România restricționează eliberarea pașapoartelor simple temporare apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:10
Guvernul Germaniei va oferi un grant de 15 milioane de euro pentru îmbunătăţirea aprovizionării cu apă în raioanele centrale ale Republicii Moldova. Acest lucru a fost comunicat de către serviciul de presă al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Acordul a fost semnat de ministrul Andrei Spînu şi directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru). […] Articolul Germania sprijină R.Moldova cu 15 milioane de euro pentru infrastructura de apă apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:00
Prevederile din legislația națională care vizează accesul egal pentru femei și bărbați la bunuri și servicii vor fi armonizate cu legislația Uniunii Europene. Un proiect de lege care prevede acest lucru a fost votat în prima lectură de 74 de deputați. Documentul a fost elaborat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și transpune în legislația […] Articolul Proiect de lege în Republica Moldova pentru eliminarea discriminării de gen în accesul la bunuri și servicii apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:10
O femeie în vârstă de 44 de ani din raionul Fălești este învinuită de eschivarea cu rea-voinţă de la exercitarea obligaţiilor părinteşti, care a determinat plasamentul copiilor în instituție rezidențială și serviciul social de plasament. Aceasta riscă o amendă de până la 25.000 de lei. Potrivit Procuraturii Generale, femeia, pe parcursul unei perioade îndelungate, fiind […] Articolul Mamă din Fălești, acuzată că a lăsat copiii fără supraveghere: Riscă o amendă de până la 25.000 de lei apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:10
Un accident s-a produs în această dimineață, 4 iulie, în centrul Capitalei, cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr. 22 și a unui automobil. Potrivit ofițerului de presă Svetlana Scripnic, totul s-a întâmplat astăzi, 4 iulie, în jurul orei 11:00, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Capitalei. În accident au fost […] Articolul Incident cu un troleibuz plin în Chișinău: Impact între transportul public și un Toyota apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:30
Un copil de doar un an și șapte luni a murit după ce a fost strivit de roțile unui automobil. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, tragedia a avut loc cu puțin timp în urmă într- o localitate din raionul Ștefan Vodă. Oamenii legii au stabilit preliminar că mașina de marca Seat, condusă de un bărbat […] Articolul Tragedie în Ștefan Vodă: Copil de un an și șapte luni, strivit mortal sub roțile unei mașini apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:20
O femeie de 28 de ani, cetățeană a Federației Ruse, a prezentat la frontieră un permis de conducere care s-a dovedit a fi fals. Incidentul a fost înregistrat pe data de 2 iulie, la punctul de trecere Tudora. În timpul procedurilor de control, polițiștii de frontieră au depistat printre actele prezentate de străină și permisul […] Articolul Incident la Frontieră: Femeia din Rusia, descoperită cu permis de conducere falsificat apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:20
Ana Guțu, o mamă a patru copii, a fost diagnosticată cu tumoare la ficat. Șanse de însănătoșire sunt, dar pentru asta ea trebuie să urmeze un tratament în Turcia, costul căruia este mult peste posibilitățile familiei. Cu doi ani în urmă, Ana a fost diagnosticată cu Hepatita B, care a fost tratată. În urma unor […] Articolul Ana Guțu, mamă a patru copii, luptă cu tumoarea la ficat: Apel disperat pentru tratament în Turcia apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:40
Doi bărbați în vârstă de 35 și, respectiv, 46 de ani, originari din raionul Ocnița, sunt învinuiți de șantaj și uzurparea de calități oficiale. Aceștia riscă până la 13 ani de închisoare. Potrivit Procuraturii Generale, în luna februarie 2024, cei doi bărbați s-au aflat la intersecția străzilor Leușeni și Podul de Flori din Capitală, unde, […] Articolul Doi bărbați din Ocnița, reținuți pentru șantaj: Se dădeau drept polițiști apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:20
Un incendiu s-a produs ieri, 3 iulie, în sectorul Botanica al Capitalei. O construcție abandonată a fost cuprinsă de flăcări și, drept urmare, a ars complet. Potrivit IGSU, în seara zilei de ieri, 3 iulie 2024, în jurul orei 19:02, pompierii din Capitală au fost solicitați la stingerea unui incendiu izbucnit pe bulevardul Decebal 139. […] Articolul Incendiu în sectorul Botanica: Construcție abandonată, arsă complet apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:10
Un loc comercial de alcool și țigarete, tăinuite în podeaua unui autocar, au fost depistate de vameși în punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița. Potrivit Serviciului Vamal, funcționarii postului vamal Leușeni în conlucrare cu colegii din cadrul Autorității Vamale Române, în cadrul controlului coordonat au supus verificărilor un autocar de model Vanhool, care se deplasa […] Articolul Alcool și țigarete ascunse în podeaua unui autocar, depistate de vameși la Leușeni-Albița apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:00
O femeie din Republica Moldova a evitat să declare un lot comercial de articole vestimentare și acum riscă să rămână fără ele. Potrivit Serviciului Vamal, cazul a fost înregistrat de funcționarii postului vamal Giurgiulești 1 după ce au supus verificărilor un autoturism de model Cherry, care se deplasa din Turcia, având la bord un pasager. […] Articolul O moldoveancă riscă să piardă un lot comercial de haine nedeclarate la vama Giurgiulești apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:40
Procurorii din Zürich, Elveția, cer detenție pe viață pentru un elvețian de origine turcă care acum doi ani și-a ucis cu deosebită cruzime soția, o femeie de 40 de ani din Republica Moldova. Potrivit presei elvețiene, individul a recurs la acest gest după ce și-a suspectat soția de infidelitate. Conform informației prezentate, tragedia s-a produs […] Articolul Detenție pe viață, cerută pentru un elvețian care și-a ucis cu cruzime soția moldoveancă apare prima dată în Subiectul Zilei.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:40
Un șofer s-a izbit cu automobilul într-un pilon de iluminat stradal. Accidentul s-a produs în dimineața zilei de luni, 1 iulie, în satul Sipoteni, raionul Călărași. Potrivit Poliției, bărbatul de 67 de ani se afla la volanul unui Renault și se deplasa spre municipiul Ungheni. La un moment dat, bărbatul ar fi adormit, a ieșit […] Articolul Accident în Călărași: Șoferul de 67 de ani, adormit la volan s-a izbit într-un pilon de iluminat apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:00
Republica Moldova va găzdui, în perioada 10-12 iulie, reuniunea Constituenței Fondului Monetar Internațional (FMI) și a Băncii Mondiale. Evenimentul, organizat de Banca Națională a Moldovei și Ministerul Finanțelor, va reuni înalți reprezentanți ai băncilor centrale și ai ministerelor de finanțe din țările membre ale Constituenței, precum și înalți reprezentanți ai Fondului Monetar Internațional și ai […] Articolul Republica Moldova găzduiește reuniunea Constituenței FMI și a Băncii Mondiale apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:40
Un grav accident rutier, care a luat viața unei femei, s-a produs pe 27 iunie în apropierea localității Gura Camencii din raionul Florești. Oamenii legii au fost alertați de către un medic de la AMU, în jurul orei 01:05. La fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 37 de ani, originar din […] Articolul Tragedie la Florești: Accident mortal, o femeie a murit după impactul unui Mercedes cu o combină apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:10
Un șofer, la volanul unei Skoda, a comis opt încălcări de circulație care au fost surprinse de camerele de supraveghere. Incidentul a fost înregistrat astăzi, în Comrat. Potrivit Poliției, este vorba de depășirea limitei de viteză. Astfel, pe numele bărbatului de 54 de ani au fost întocmite cinci procese-verbale. „Șoferul a fost sancționat, iar pentru […] Articolul Poliția din Comrat: Șofer sancționat pentru opt încălcări de circulație apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:00
În ultimele zile, în raionul Telenești, mai mulți conducători auto în stare de ebrietate avansată au fost depistați la volan de către oamenii legii. Astfel, șoferul unui VAZ s-a ales cu un dosar penal, după ce a urcat beat la volanul unui automobil. Rezultatul testului alcoolscopic a arătat o concentrație de 1,56 mg/l vapori de […] Articolul Patru șoferi, prinși beți criță la volan în raionul Telenești apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:50
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST în conlucrare cu funcționarii vamali au depistat 420 pachete de țigări în trenul „Chișinău-București”. Produsele de tutungerie erau ascunse, în locașuri special amenajate, în unul din vagoanele trenului. În data de 2 iulie 2024, în jurul orei 22:30, în cadrul desfășurării unor acțiuni pe linia prevenirii și […] Articolul 420 de pachete de țigări ascunse în trenul „Chișinău-București”, depistate de autoritățile moldovenești apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:40
Șeful Biroului Vamal Nord și alți șase funcționari, inclusiv șefi ai posturilor vamale, sunt cercetați de ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurori în cadrul unei cauze penale de corupție. Potrivit informațiilor, șase dintre cei vizați au fost reținuți pentru 72 de ore, iar un funcționar va fi cercetat în stare de libertate. „Potrivit probelor administrate […] Articolul Ofițerii CNA rețin șase funcționari vamali în cadrul unei anchete de corupție apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:00
Polițiștii Capitalei documentează circumstanțele unui accident rutier produs aseară, 2 iulie, și soldat cu decesul unui tânăr. Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat ieri, 2 iulie, în jurul orei 21:40, la intersecția bulevardului Dacia cu Șoseaua Muncești. Polițiștii au stabilit preliminar că un tânăr în vârstă de 18 ani, conducând un automobil de model Ford, […] Articolul Accident tragic în Capitală: Un tânăr fără permis a murit după ce mașina sa s-a răsturnat apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:50
O femeie din raionul Ștefan Vodă și-a descoperit astăzi, 3 iulie, fiul strangulat, atârnat de o scară. Totul s-a întâmplat în această dimineață, 3 iulie, în jurul orei 05:15, în localitatea Cioburciu din raionul Ștefan Vodă. Victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 21 de ani, originar din Cioburciu. Acesta locuia cu […] Articolul Tragedie în Ștefan Vodă: Femeia descoperă fiul strangulat, atârnat de o scară apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:20
Un incendiu s-a produs ieri, 2 iulie, într-un sat din raionul Taraclia. În urma acestuia a decedat un bărbat de 64 de ani. Potrivit reprezentanților IGSU, în dimineața zilei de 2 iulie, în jurul orei 04:45, a fost recepționat un apel telefonic de la Serviciul Unic 112 despre izbucnirea unui incendiu într-o casă bătrânească cu […] Articolul Tragedie la Taraclia: Un bărbat de 64 de ani a murit într-un incendiu devastator apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:00
Cadavrul unui bărbat de circa 50-60 de ani a fost depistat aseară în râul Nistru, în apropiere de satul Telița, raionul Anenii Noi. La fața locului au intervenit efectivul gărzii Unității salvatori și pompieri Anenii Noi și angajații Inspectoratului teritorial de poliție. Salvatorii au efectuat lucrări de extragere a cadavrului, ne-au spus reprezentanții Inspectoratului General […] Articolul Descoperire șocantă în Anenii Noi: Cadavrul unui bărbat, găsit în râul Nistru apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:30
Un bărbat de 48 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a fost prins cu un document fals la punctul de trecere Albița. Moldoveanul, pasager într-un autocar de pe ruta Republica Moldova – Germania, a prezentat o carte de identitate similară celor emise de autoritățile române, pe aceasta fiind imprimată propria fotografie. Documentul a fost verificat […] Articolul Document fals, descoperit la punctul de trecere Albița: Moldovean de 48 de ani, cercetat penal apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:20
Oamenii legii investighează mai multe furturi de biciclete performante din Franța, în valoare totală de circa 1,8 milioane de euro, care urmau să fie vândute în Republica Moldova și Ucraina, începând cu 2021. Potrivit informațiilor, bicicletele electrice și cu cadru din carbon, evaluate între 3.000 și 10.000 euro, au fost furate cu camionul direct din […] Articolul Rețea de furturi de biciclete în Franța, destructurată: 19 suspecți reținuți în Moldova și Ucraina apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:00
Echipa de căutare „COD” anunță despre dispariția unui adolescent în vârstă de 16 ani, originar din Drochia. Potrivit COD, minorul a fost văzut pentru ultima dată la 1 iulie. Numele său este Spinei Daniel, are vârsta de 16 ani și este din orașul Drochia. Semnalmente: Înălțimea – 1,65 cm; slab; păr întunecat; ochi căprui. În […] Articolul Adolescent din Drochia, dispărut: Spinei Daniel, văzut ultima dată pe 1 iulie apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:40
Pompierii din București au intervenit, în noaptea de marți spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în Sectorul 2, la mai multe locuințe învecinate. 26 de persoane au fost evacuate, cinci fiind asistate medical. Trei dintre ele au fost transportate la spital, dar două au refuzat transportul. Incendiul s-a produs pe strada Voioșiei, […] Articolul Incendiu puternic la București: 26 de persoane evacuate, trei transportate la spital apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:30
Spre deosebire de țările scandinave, unde partidele de stânga au făcut mari progrese la alegerile europene de luna trecută, în Olanda, mult mai supusă fluxurilor continentale de migranți, dreapta extremă a reușit să formeze un guvern de coaliție. Pentru a potoli temerile opoziției, guvernul nu este condus de ideologul Geert Wilders, șeful principalului partid al […] Articolul Noul guvern olandez depune jurământul apare prima dată în Subiectul Zilei.
2 iulie 2024
17:30
Modalitățile de impulsionare a cooperării bilaterale în domenii precum economia, sănătatea, cultura, energia și protecția socială au fost discutate la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu președinta Republicii Elene, Katerina Sakellaropoulou. Oficialii au mai vorbit despre începutul negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană și importanța sprijinului statelor membre ale blocului comunitar. „Susținerea pe […] Articolul Dorin Recean discută cu președinta Greciei despre aderarea Moldovei la UE și cooperarea bilaterală apare prima dată în Subiectul Zilei.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.