Orașul care îi plătește pe oamenii fără adăpost cu 1.000 de dolari lunar

Unica.md, 23 iunie 2024 13:50

Peste 800 de locuitori ai orașului Denver din Colorado care nu aveau adăpost au primit 1.000 de dolari pe lună timp de un an și aproape jumătate dintre ei au ... Post-ul Orașul care îi plătește pe oamenii fără adăpost cu 1.000 de dolari lunar apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 4 ore
14:40
Intervenția IGSU pentru stingerea flăcărilor într-un apartament de pe strada Miron Costin 17/3 din municipiul Chișinău, informează unica.md cu referire la un comunicat al IGSU. În după amiaza zilei de ... Post-ul Incendiu într-un apartament din Chișinău apare prima dată în Unica.md.
14:00
Un tânăr din municipiul Bălți și-a recuperat portmoneul pierdut datorită carabinierilor, informează unica.md. ”Astăzi, către angajații DR „Nord” a IGC, care executau serviciul de menținere a ordinii publice în adiacența ... Post-ul Un tănăr, ajutat să-și recupereze portofelul datorită carabinierilor apare prima dată în Unica.md.
13:50
Vremea devine din ce în ce mai sufocantă în Republica Moldova. Astăzi, maximele ajung la 28 – 30 de grade Celsius, iar minima va coborî doar până la 18 grade, informează ... Post-ul Vreme din ce în ce mai sufocantă în Republica Moldova! apare prima dată în Unica.md.
Acum 6 ore
13:30
Ieri, în toată țara, polițiștii de patrulare au organizat masiv acțiuni de monitorizare a traficului rutier, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției. Chiar dacă Poliția a anunțat ... Post-ul Acțiuni masive ale poliției de monitorizare a traficului rutier și a șoferilor nedisciplinați apare prima dată în Unica.md.
13:00
Un accident grav s-a produs, în această dimineață, pe traseul dintre localitățile Chetrosu și Puhoi din raionul Anenii Noi, scrie stiripesurse.md. Potrivit sursei citate, un automobil s-a izbit într-un copac și ... Post-ul Grav accident la Anenii Noi. Cinci persoane internate apare prima dată în Unica.md.
12:30
Cadavrul unei tinere a fost găsit într-un șopron. Descoperirea macabră a avut loc ieri după-amiază, în jurul orei 17:00, în localitatea Terebna, din raionul Edineț, susțin sursele PulsMedia:MD. Potrivit surselor, ... Post-ul O tânără mamă, găsită moartă într-un șopron, la Edineț. Și-ar fi pus capăt zilelor din cauza violenței în familie apare prima dată în Unica.md.
12:20
O fată de trei ani din raionul Dubăsari, stânga Nistrului, a căzut în gol de la etajul unei locuințe. Din fericire, aceasta a supraviețuit și acum se află sub supravegherea ... Post-ul O fetiță de trei ani a căzut în gol de la etajul unei locuințe, la Dubăsari apare prima dată în Unica.md.
11:50
Se lucrează serios, în Republica Moldova, la schimbarea legilor, care trebuie să fie în conformitate cu cele ale Uniunii Europene. În contextul în care Basarabia a început negocierile pentru aderarea ... Post-ul Se lucrează serios! Zeci de legi din Republica Moldova, privind spălarea banilor, vor fi schimbate apare prima dată în Unica.md.
11:40
Incident dubios, în care a fost implicat un ministru de la noi din țară. Este vorba despre ministrul Sănătăţii Ala Nemerenco, care a fost nevoită să sune la poliţie după ... Post-ul Incident cu un ministru din Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
11:10
Fostul președinte Igor Dodon, judecat în prezent pentru mai multe infracțiuni, printre care trădare de patrie, ar opri procesul de integrare europeană al Republicii Moldova, dacă ar primi un nou ... Post-ul Dodon ar opri aderarea la UE, dacă ar ajunge din nou președinte apare prima dată în Unica.md.
10:50
Capitala de Nord a R. Moldova, cum este supranumit Bălțiul, a îmbrăcat astăzi straiele naționale românești de sărbătoare. Copii, tineri și adulți au participat la Parada portului popular românesc, desfășurată ... Post-ul Sărbătoare la Bălți! Sute de oameni, prezenți la Parada portului popular românesc apare prima dată în Unica.md.
10:40
Compania americană Pfizer şi partenerul său german BioNTech au anunţat joi că au primit un aviz pozitiv din partea unui comitet de experţi din cadrul Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA) ... Post-ul Autorităţile europene aprobă un nou vaccin anti-covid apare prima dată în Unica.md.
10:30
Un bărbat a fost lovit de un automobil pe o trecere de pietoni din Chișinău. Cazul a avut loc pe 26 iunie, în sectorul Botanica. Victima a fost transportată la ... Post-ul Un bărbat, lovit de un microbuz pe o trecere de pietoni din Chișinău apare prima dată în Unica.md.
10:30
Astăzi începe cea de-a 4-a ediție a Transilvania International Film Festival – TIFF Chișinău, care se va desfășura în perioada 28-30 iunie 2024. Evenimentul de deschidere promite să fie memorabil, ... Post-ul Începe Festivalul de Film TIFF Chișinău! Acces Gratuit la Proiecții de Top apare prima dată în Unica.md.
10:20
Un bărbat din Chișinău a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii din cadrul Procuraturii mun. Chișinău într-un dosar de trafic de influență în care obiectul mitei pretinse este de ... Post-ul Un bărbat din Chișinău a cerut mită de peste un milion de lei sub pretextul că poate influența funcționari într-un caz de evaziune fiscală apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
22:40
A avut o viață de coșmar alături de fostul soț, iar când a decis să divorțeze, a constatat că adevăratul calvar abia a început. Este povestea tristă a unei femei ... Post-ul O femeie din Criuleni, terorizată de fostul soț, după decizia de a divorța. Instanța tergiversează procesul, iar ea a ajuns la capătul răbdării apare prima dată în Unica.md.
22:10
Chiar dacă o mașină este parcată într-o zonă bine luminată, tot poate deveni cu ușurință o țintă pentru hoți. Cel mai des hoții fură piesele de mașină care sunt ușor ... Post-ul Cele mai des furate piese auto: cum să te protejezi? apare prima dată în Unica.md.
22:10
Broccoli este recunoscut ca una dintre cele mai sănătoase legume, însă în ciuda beneficiilor sale pentru organism, conține și cantități mici de otravă. Sulforafanul, căci despre ea este vorba, e ... Post-ul De ce este broccoli atât de sănătos apare prima dată în Unica.md.
22:10
România va acorda suport Republicii Moldova pentru participarea la operații și misiuni internaționale de menținere a păcii. Parlamentul a ratificat amendamentul la Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României ... Post-ul România va acorda sprijin Republicii Moldova în misiuni de menținere a păcii apare prima dată în Unica.md.
22:10
Fermierii vor putea solicita plăți directe în sectorul zootehnic. Ordinul cu privire la lansarea celui de-al treilea apel de depunere a dosarelor a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial, transmite ... Post-ul Fermierii vor putea solicita plăți directe în sectorul zootehnic apare prima dată în Unica.md.
20:10
O emisiune tare “hlizită” vom avea azi la #mamasita. Pentru că, a fi mamă fericită, înseamnă să te înveți să mai faci glume, atunci când e de plâns. Cornelia Ștefăneț ... Post-ul #mamasita: Cornelia Ștefăneț – “Acea perioadă a fost cea mai grea din toată maternitatea!” apare prima dată în Unica.md.
18:30
Miercuri, într-o familie din mun. Orhei s-a întâmplat un caz cumplit. Timpul parcă a înghețat pentru părinții, care și-au văzut nou-născutul de doar o săptămână la un pas de moarte. ... Post-ul O mămică a reușit să-și salveze de la moarte copilul de doar o săptămână datorită sfaturilor primite la telefon de la un medic de la 112 apare prima dată în Unica.md.
18:20
Celebra piesă ”Dragostea din tei” a ajuns la EURO 2024! Melodia lui Dan Bălan răsună la Campionat, scrie stiripesurse.md. Dacă nu fotbaliștii, atunci artiștii ne-au adus la un eveniment sportiv de ... Post-ul Celebra piesă ”Dragostea din tei” a ajuns la EURO 2024! Melodia lui Dan Balan răsună la Campionat. VIDEO! apare prima dată în Unica.md.
18:10
Majoritatea lui Șor din Consiliul Municipal Orhei intenționează să aprobe, în cadrul ședinței de azi, inițierea mai multor acorduri ilegale cu „Promsviazbank” – o instituție bancară din Rusia, afiliată Ministerului ... Post-ul Șor bagă pensionarii din Orhei într-o schemă de spălare de bani apare prima dată în Unica.md.
18:00
Un bărbat din raionul Soroca a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru un termen de probă de 4 ani pentru hărțuirea sexuală a propriei ... Post-ul Două copile de 12 și 13 ani, hărțuite sexual de propriul tată. Individul, eliberat din sala de judecată apare prima dată în Unica.md.
17:50
Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a redus ușor tariful reglementat aplicat de operatorul sistemului energetic național, Transelectrica, tuturor tranzacțiilor de import, export și tranzit de energie electrică ... Post-ul România a redus taxa de import și export a energiei electrice din și către Republica Moldova și Ucraina apare prima dată în Unica.md.
17:50
Meteorologii au emis astăzi, 27 iunie, un avertisment Cod Galben de caniculă. Avertizarea va fi valabilă pentru perioada 28.06-04.07.2024, informează unica.md. Astfel, în intervalul menționat, temperatura maximă a aerului va ... Post-ul Ne așteaptă zile sufocante! Meteorologii au emis Cod Galben de caniculă apare prima dată în Unica.md.
Ieri
14:00
Primăria Chișinău informează despre restricționarea totală a circulației pe strada Grenoble, în perimetrul străzilor Nicolae Testemițanu – Gheorghe Asachi, timp de 3 zile, de pe 29 iunie până pe 1 ... Post-ul ATENȚIE, șoferi! Trafic suspendat, timp de trei zile, pe o stradă din Capitală apare prima dată în Unica.md.
13:50
Doi bărbați din Bălți, anterior judecați, au fost reținuți pentru șantajul unei femei. Banii erau predestinați pentru haznaua criminală, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției. Suspecții, anterior ... Post-ul Doi foști deținuți au șantajat o femeie din Glodeni, cu publicarea unor imagini intime cu ea. Banii erau predestinați pentru haznaua criminală apare prima dată în Unica.md.
13:30
Fortificarea instituțiilor, lupta cu corupția și creșterea economiei rămân prioritățile autorităților de la Chișinău pe perioada procesului de negocieri cu Uniunea Europeană. Declarația a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor ... Post-ul Igor Grosu a anunțat prioritățile guvernării pe perioadă procesului de negocieri privind aderarea R. Moldova la UE apare prima dată în Unica.md.
13:20
Pasagerii cursei Heraklion – Chișinău sunt blocați de peste șapte ore în aeroportul de pe insula Creta, Grecia. E vorba de cetățeni moldoveni și ucraineni. Aceștia au contactat redacția AGORA. ... Post-ul Moldoveni blocați pe un Aeroport din Grecia: Zborul, amânat fără motiv apare prima dată în Unica.md.
13:20
Un bărbat de 30 de ani a fost transportat de urgență la spital după ce a fost înjunghiat în plină stradă. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, cazul ... Post-ul Un bărbat, înjunghiat în plină stradă în sectorul Botanica al Capitalei apare prima dată în Unica.md.
13:10
Cadavrul unui diplomat din cadrul Ambasadei SUA în Ucraina, a fost găsit într-una dintre camerele hotelului Hilton din Kiev. Acest lucru s-a întâmplat marți, 25 iunie, a confirmat Ambasada SUA ... Post-ul Diplomat al Ambasadei SUA în Ucraina, găsit mort într-o cameră de hotel, la Kiev apare prima dată în Unica.md.
13:00
Ai simțit vreodată disconfort continuu sau probleme cu estetica dentară din cauza pierderii unuia sau mai multor dinți? Această situație afectează nu doar încrederea în sine, dar și funcția masticatorie ... Post-ul Implanturi dentare adecvate într-un interval scurt de timp: Caz de succes apare prima dată în Unica.md.
11:20
Într-un context global în care competențele digitale și cele transferabile devin o condiție esențială pentru afirmarea personală și profesională, elevii din Republica Moldova îmbrățișează activ tehnologiile pentru oportunitățile de învățare, ... Post-ul Elevii din sudul țării, pionieri în inovație și impact social la o competiție de amploare apare prima dată în Unica.md.
11:00
Organizația de Tineret PAS Youth informează că a lansat o petiție pentru redenumirea unei străzi din Chișinău în cinstea scriitorului Spiridon Vangheli. Despre aceasta, fracțiunea, a anunțat într-un comunicat, în ... Post-ul Petiție pentru redenumirea bd. Moscovei din Chișinău în cinstea scriitorului Spiridon Vangheli apare prima dată în Unica.md.
11:00
În seara magică din luna lui cuptor, Castel Mimi vă invită să trăiți o poveste la „Noaptea Sânzienelor” pentru un preț promoțional de 360 lei per adult și 180 lei, pentru copii mai mari de ... Post-ul „Noaptea Sânzienelor” la Castel Mimi Wine Resort – promoţie doar pentru 1 zi! apare prima dată în Unica.md.
10:50
Rezultatele preliminare ale examenului național de bacalaureat au fost afișate astăzi, 27 iunie 2024, în cele 93 de centre instituite în întreaga țară. Totodată, candidații pot vedea testele verificate și ... Post-ul Rezultatele preliminare la BAC au fost publicate apare prima dată în Unica.md.
10:50
PTF Leușeni-Albița: se înregistrează valori de trafic ridicate pe direcția ieșire din R.Moldova, intrare în România, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției de Frontieră. În aceste circumstanțe ... Post-ul Cozi uriașe la ieșirea din ţară. Recomandările Poliției de Frontieră apare prima dată în Unica.md.
10:40
Dobânzile ridicate la credite reprezintă o preocupare majoră atât pentru cetățenii Republicii Moldova, cât și pentru cei stabiliți în străinătate. În cadrul unei emisiuni la Rlive TV, guvernatoarea BNM, Anca ... Post-ul De ce sunt creditele scumpe în Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
10:40
Un vameș din cadrul Postului vamal Sculeni a fost reținut în după-amiaza zilei de 26 iunie de ofițerii CNA și procurorii mun. Bălți într-un dosar de corupere pasivă. Funcționarul este ... Post-ul Un  angajat al Postului vamal Sculeni și complicele său, reținuți de CNA  apare prima dată în Unica.md.
26 iunie 2024
21:50
Procuratura raionului Ungheni anunță că printr-o sentință recent pronunțată de Judecătoria Ungheni, doi tineri au fost recunoscuți vinovați de comiterea infracțiunii de omor în circumstanțe agravante, stabilindu-li-se pedeapsa sub formă ... Post-ul Au omorât doi minori și i-au îngropat într-un câmp. Inculpații în dosarul crimelor de la Ungheni, care au pledat nevinovați, și-au aflat sentințele apare prima dată în Unica.md.
21:50
Polițiștii au prins marți patru bărbați în incinta casei din Londra a prim-ministrului Rishi Sunak. Incidentul s-a petrecut în timp ce acesta participa la eveniment legat de vizita de stat ... Post-ul Patru bărbați au fost arestați după ce au fost prinși în casa premierului britanic Rishi Sunak apare prima dată în Unica.md.
21:50
Pagina de Facebook a unei cunoscute mănăstiri din județul Suceava a fost spartă de hackeri. Infractorii cibernetici au înlocuit postările cu rugăciuni cu poze și filme pentru adulți, scrie digi24.ro. ... Post-ul Hackerii au atacat pagina de Facebook a unei mănăstiri și au pus filme pentru adulți în loc de rugăciuni apare prima dată în Unica.md.
21:50
Papa Francisc s-a pronunţat miercuri împotriva legalizării drogurilor şi i-a denunţat pe traficanţii de droguri numindu-i “asasini”, făcând totodată apel la ajutor şi sprijin pentru persoanele dependente, informează Reuters, potrivit stiripesurse.ro. “O ... Post-ul Papa Francisc critică legalizarea drogurilor şi pe traficanţi: ”Niște asasini!” apare prima dată în Unica.md.
21:50
Gruparea criminală condusă de fugarul penal Ilan Șor a creat o nouă schemă, prin care recrutează cetățenii în scopuri subversive. De această dată, oligarhul a decis să încheie cu „salariații” ... Post-ul O nouă schemă, pusă la cale de gruparea criminală „Șor”. Cum încearcă oligarhul fugar să legalizeze banii aduși din Rusia apare prima dată în Unica.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:20
Oamenii legii informează șoferii despre restricții de circulație în sectorul Râșcani al capitalei, transmite unica.md. În legătură cu executarea lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic, pe bd. Moscova traficul rutier ... Post-ul Restricții de circulație în sectorul Râșcani al Capitalei apare prima dată în Unica.md.
17:20
Funcționarii și demnitarii care își publică declarațiile de avere vor fi obligați să prezinte și lista persoanelor care i-au făcut cadouri în mărime de peste 5 mii euro. Prim-ministrul Dorin ... Post-ul Funcționarii și demnitarii omagiați vor trebui să declare persoanele care le-au oferit cadouri scumpe apare prima dată în Unica.md.
17:10
Vișinele oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Aceste beneficii sunt datorate bogăției de nutrienți și compuși bioactivi pe care le conțin. Iată principalele beneficii ale consumului de vișine. ... Post-ul Beneficiile vișinelor pentru sănătate apare prima dată în Unica.md.
17:10
Pe 20 octombrie, cetățenii R.Moldova ar trebui să se determine în ce direcție de dezvoltare a statului vor să meargă. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Dorin Recean în debutul ... Post-ul Premierul Dorin Recean, despre referendumul din toamnă: ”Pe 20 octombrie trebuie să ne determinăm în ce direcție mergem” apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.