Cele mai des furate piese auto: cum să te protejezi?

Unica.md, 27 iunie 2024 22:10

Chiar dacă o mașină este parcată într-o zonă bine luminată, tot poate deveni cu ușurință o țintă pentru hoți. Cel mai des hoții fură piesele de mașină care sunt ușor ... Post-ul Cele mai des furate piese auto: cum să te protejezi? apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 6 ore
18:20
Pe 30 iunie este marcată Ziua Mondială a Rețelelor Sociale, un eveniment care evidențiază impactul pozitiv al rețelelor sociale prin facilitarea unei comunicări continue între utilizatori din întreaga lume. Potrivit ... Post-ul Astăzi este marcată Ziua Mondială a Rețelelor Sociale. Recomandările autorităților pentru cetățeni privind sporirea securității digitale apare prima dată în Unica.md.
18:00
Dacă îți dorești să scapi de kilogramele în plus, sfatul specialiștilor este să eviți dietele restrictive şi să le adopți pe cele sănătoase, care te vor ajuta să îți menții ... Post-ul 5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
17:40
Deși razele solare și timpul petrecut în aer liber sunt benefice pentru organism, statul îndelungat la soare te poate face să te simți obosit, chiar dacă nu faci vreun efort ... Post-ul De ce te simți obosit după ce stai un timp îndelungat la soare? apare prima dată în Unica.md.
17:20
Donarea de sânge este un act altruist care poate salva vieți. Ce este bine să faci înainte și după donarea de sânge? Pentru a te pregăti corespunzător, trebuie să te ... Post-ul Ce să mănânci și ce să eviți înainte de a dona sânge apare prima dată în Unica.md.
16:40
Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost martorii unui scene șocante, într-una din vacanțele petrecute în Italia. Artiștii au fost evacuați de pe plajă, acolo unde ambulața și elicopterul au ... Post-ul Întâmplarea neplăcută de care au avut parte Cleopatra Stran și Edward Sanda în Italia. Au fost evacuați de pe plajă și ambulanța a ajuns imediat apare prima dată în Unica.md.
16:10
Un bărbat a murit, după ce a fost strivit de roata unei remorci a unui tractor. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de 29 iunie, în localitatea Echimăuți, raionul ... Post-ul Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Rezina a murit strivit de un tractor apare prima dată în Unica.md.
16:10
Două localități din raionul Ștefan Vodă: Volintiri și Copceac, ar putea fi primele localități care se vor uni voluntar, în cadrul reformei de amalgamare. Primarul satului Volintiri, Igor Hîncu, spune ... Post-ul Două localități din raionul Ștefan Vodă se vor uni voluntar, în cadrul reformei de amalgamare apare prima dată în Unica.md.
16:00
Un asteroid masiv, considerat un posibil ”ucigaş de planete”, trece joi prin proximitatea relativă a Terrei, la o distanţă de 6,6 milioane de kilometri, cu o viteză de 93.000 km/h, ... Post-ul Un asteroid de dimensiunea unui munte trece la 6,6 milioane de kilometri distanţă de Terra apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
15:50
Datoria externă brută a R. Moldova a fost de peste zece miliarde de lei la sfârșitul primului trimestru al anului curent, în scădere cu 1,4%. Potrivit BNM, ponderea acesteia în ... Post-ul Datoria externă brută a Republicii Moldova a scăzut cu 1,4% apare prima dată în Unica.md.
15:40
Actrița Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață duminică, 30 iunie, la vârsta de 87 de ani. Aceasta s-ar fi confruntat cu probleme grave de sănătate, potrivit Hotnews.ro. „Teatrul Național ... Post-ul A plecat la ceruri actrița româncă Ileana Stana Ionescu apare prima dată în Unica.md.
15:30
O placă în memoria primarilor, preoților, intelectualilor și a gospodarilor din Basarabia, condamnați ilegal în gulagul sovietic, în 1941, a fost inaugurată pe 29 iunie. Foto: radiomoldova.md Această a fost ... Post-ul O placă comemorativă, inaugurată la Chișinău în memoria intelectualilor și gospodarilor din Basarabia condamnați în gulagul sovietic apare prima dată în Unica.md.
15:20
Lotul olimpic al R. Moldova a obținut o medalie de argint, patru medalii de bronz și o mențiune de onoare la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori, desfășurată în Antalya, ... Post-ul Elevii moldoveni au obținut cinci medalii și o mențiune de onoare la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori, desfășurată în Turcia apare prima dată în Unica.md.
14:00
Ziua Națională a Portului Popular este sărbătorită în ultima duminică a lunii iunie. În această zi, este adus un tribut portului popular, hainelor și accesoriilor moștenite, care ne reprezintă ca ... Post-ul Moldova marchează astăzi Ziua Portului Popular. Ce evenimente sunt organizate în Capitală apare prima dată în Unica.md.
13:50
67 de absolvenți ai Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru Cel Bun” din Chișinău au primit diplomele de licență și gradul primar de „locotenent”. Este a 30-a promoție a acestei ... Post-ul 67 de tineri au absolvit Academia Militară Alexandru Cel Bun. Este a 30-a promoție a acestei instituții apare prima dată în Unica.md.
13:50
Echipa națională de fotbal a Italiei a pierdut meciul cu reprezentativa Elveției din optimile de finală, scor 0-2. În meciul de pe Olympiastadion din Berlin, campioana europeană din 2021 a ... Post-ul Italia părăsește EURO 2024. Deținătoarea trofeului a fost eliminată de Elveția apare prima dată în Unica.md.
13:40
În ultima duminică a lunii iunie este sărbătorită Ziua Națională a Portului Popular. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj în care felicită cetățenii pentru că promovează ... Post-ul Maia Sandu a transmis un mesaj de Ziua Națională a Portului Popular apare prima dată în Unica.md.
12:30
Andra și-a bucurat admiratorii cu o nouă piesă, pe care a lansat-o în 28 iunie. Melodia „Mă întorc acasă” a ajuns imediat la inima românilor, care i-au scris zeci de ... Post-ul Andra a lansat piesa „Mă întorc acasă”. Cum sună melodia de dragoste care a topit inimile fanilor: „Emoție pură!” apare prima dată în Unica.md.
12:20
Anda Adam a ajuns și la altar cu bancherul Yosif Eudor Mohaci, după ce, în urmă cu un an jumate, cei doi s-au căsătorit la Starea civilă, scrie presa română. ... Post-ul Anda Adam a jucat la propria nuntă. Interpreta a purtat o rochie de mireasă uriașă și a venit la ceremonie cu autobuzul, pentru că nu încăpea în mașină apare prima dată în Unica.md.
12:20
O emisiune tare “hlizită” vom avea azi la #mamasita. Pentru că, a fi mamă fericită, înseamnă să te înveți să mai faci glume, atunci când e de plâns. Cornelia Ștefăneț ... Post-ul #mamasita: Cornelia Ștefăneț – “Acea perioadă a fost cea mai grea din toată maternitatea!” apare prima dată în Unica.md.
12:10
Ample manifestații sunt așteptate în Spania, împotriva industriei agresive a turismului. Turismul de masă a generat creșterea exagerată a prețurilor la locuințe, utilități și servicii, iar „oamenii nu își mai ... Post-ul Manifestații ample în Spania din cauza numărului imens de turiști. Localnicii acuză creșterea exagerată a prețurilor la locuințe și servicii apare prima dată în Unica.md.
11:30
Agenția de Mediu din R. Moldova va primi din partea României un laborator mobil performant pentru prelevarea probelor de apă, aer, sol, care vor stabili gradul de poluare. Discuții în ... Post-ul România donează un laborator mobil pentru monitorizarea mediului în Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
11:20
Peste 130.000 de fani turci au asistat la meciurile Euro 2024 din Germania, conform presei germane, pe baza datelor de la UEFA. România a fost susținută la meciurile din faza ... Post-ul România, pe locul 5 din 24 la numărul de suporteri prezenți la Euro 2024 apare prima dată în Unica.md.
11:10
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut din nou mai multe arme cu rază lungă de acţiune şi apărare aeriană din partea Occidentului, după ce un atac rusesc cu rachete a ... Post-ul Șapte persoane și-au pierdut viața într-un atac rusesc cu rachete la Zaporojie apare prima dată în Unica.md.
11:00
Premierul Dorin Recean a îndemnat tinerii să se implice cât mai activ în luarea deciziilor, precum și să îndemne cât mai multă lume să participe la referendumul pentru integrarea în ... Post-ul Dorin Recean, către tineri la ,,Moldova Youth Forum”: ,,Viitorul vă aparține și trebuie să vă implicați cât mai mult în luarea deciziilor” apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
10:50
Luptătorul de stil liber din Republica Moldova, Traian Căpățînă, a devenit pentru al doilea an consecutiv campion la Turneul din categoria World Series. Competiția a avut loc în Franța. Pe primul ... Post-ul Un sportiv moldovean a obținut medalia de aur la lupte pe plajă, în Franța apare prima dată în Unica.md.
10:30
15 tineri, băieți și fete, de diferite etnii din localitățile din sudul R. Moldova au vizitat unul dintre cele mai autentice locuri din regiune, obiectivul turistic al satului Congaz numit ... Post-ul Mai mulți tineri de diferite etnii din Republica Moldova au participat la o tabără de vară cu tematica „Unitate prin diversitate” apare prima dată în Unica.md.
10:30
Aproape 50 de milioane de alegători francezi sunt chemaţi la urne pentru a stabili noua componenţă a Adunării Naţionale, adică numirea a 577 de deputaţi, în două tururi, duminică şi ... Post-ul Alegeri în Franţa: Circa 50 de milioane de persoane, așteptate la urne apare prima dată în Unica.md.
10:20
Echipa națională a Germaniei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European. Gazda turneului final s-a impus în optimile de finală în fața reprezentativei Danemarcei cu scorul de 2-0. ... Post-ul Germania s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2024 apare prima dată în Unica.md.
10:10
O placă comemorativă în memoria eroului neamului, Vitalie Rău, a fost inaugurată la Inspectoratul de Poliție Sângerei. Vitalie Rău a deținut funcția de subofițer al Batalionului nr. 3 al Brigăzii ... Post-ul O placă comemorativă în memoria eroului neamului, Vitalie Rău, a fost inaugurată la Sângerei apare prima dată în Unica.md.
10:00
Angajații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” a IGP al MAI au comemorat eroii căzuți la datorie la 29 iunie 1992, în războiul de pe Nistru: Ciorba Igor, înmormântat ... Post-ul Flori și onoruri militare la mormintele angajaților MAI, căzuți la datorie în războiul de pe Nistru apare prima dată în Unica.md.
Ieri
20:30
15 grădinițe vor putea deschide grupe de creșă pentru copii de până la doi ani, în baza unui proiect implementat de Banca Mondială, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării ... Post-ul În grădinițele din 15 localități vor fi deschise grupe de creșă apare prima dată în Unica.md.
20:30
E haos în aeroporturile din Europa, inclusiv în România. În prezent, mai multe zboruri au întârzieri uriașe, atât la Plecări, cât și la Sosiri. Din cauza curselor întârziate sau anulate, ... Post-ul Haos în aeroporturi din Europa, după ce zeci de zboruri au fost anulate sau amânate din cauza caniculei apare prima dată în Unica.md.
20:20
Profesorilor universitari din Republica Moldova Anatolie Petrenco și Dumitru Patrașcu le-au fost conferite „Ordinul de Onoare” și, respectiv, „Meritul civic”. Două decrete în acest sens au fost semnate pe 26 ... Post-ul Doi profesori universitari din Moldova, apreciați cu distincții de stat apare prima dată în Unica.md.
20:10
Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de un individ pus pe bucluc. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei ... Post-ul Taximetrist, internat în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un individ agresiv apare prima dată în Unica.md.
16:10
Aproape 1,8 miliarde de adulţi sunt expuşi riscului de a dezvolta boli precum cancer, accident vascular cerebral, demenţă şi diabet din cauza unui nivel insuficient de activitate fizică, iar această ... Post-ul Peste un miliard de oameni de pe glob riscă boli grave pentru că nu fac suficient sport, potrivit unui studiu realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii apare prima dată în Unica.md.
15:40
Iana Gherman este singura elevă din municipiul Soroca care a reușit să obțină media 10 la bacalaureat. Tânăra spune că a muncit mult pentru aceste rezultate, iar acum are planuri mari de ... Post-ul Eleva din municipiul Soroca care a obținut media 10 la bacalaureat: ,,Este ceea ce mi-am dorit” apare prima dată în Unica.md.
15:00
La data 22-23 iunie, Grădina Botanică s-a transformat într-un veritabil spațiu muzical, găzduind cea de-a 3-a ediție a festivalului KALEIDOSCOP.  Evenimentul a reunit peste 20 mii oameni într-o atmosferă unică, ... Post-ul Kaleidoscop – mai puternic, mai mult, mai tare! apare prima dată în Unica.md.
14:40
Potrivit căutărilor făcute pe Yandex, cel mai popular motor de căutare din Rusia, călătorii ruși sunt cel mai interesați de obținerea unei vize Schengen, o țară de la Marea Mediterană ... Post-ul Țara europeană în care cetățenii ruși își doresc să ajungă cel mai mult apare prima dată în Unica.md.
14:10
Parcul „Alunelulˮ va găzdui, în perioada 30 iunie – 7 iulie, Festivalul românesc de animație pentru copii. Actorii de pe ambele maluri ale Prutului vor prezenta gratuit, începând cu ora ... Post-ul La Chișinău va avea loc ,,Festivalul românesc de animație pentru copii” apare prima dată în Unica.md.
13:50
Autoritățile au luat la ochi cadourile bănești generoase indicate de funcționari în declarațiile de avere. Una dintre propuneri este ca în cazul sumelor bănești mai mari de 5 mii de ... Post-ul Cadourile bănești făcute funcționarilor la aniversări ar putea fi impozitate apare prima dată în Unica.md.
13:30
Natalia Stradnic este singura absolventă a Liceului „Traian” din Chișinău, care a obținut patru note de zece la examenele de Bacalaureat. Tânăra și-a atins succesul prin muncă sistematică și dedicare. ... Post-ul Elevă cu 4 de zece la bacalaureat: „Am muncit mult și sunt bucuroasă că am reușit” apare prima dată în Unica.md.
13:00
Șeful Comitetului de Anchetă din Rusia, Aleksandr Bastrîkin, a propus, vineri, să se ia în considerare posibilitatea ridicării moratoriului asupra pedepsei cu moartea, transmite presa de la Moscova. Oficialul rus ... Post-ul Rusia analizează reintroducerea pedepsei cu moartea apare prima dată în Unica.md.
12:50
În atenția locuitorilor, dar și a conducătorilor auto din municipiul Chișinău. Începând de astăzi, 29 iunie, și până pe 1 iulie curent, va fi restricționată în totalitate circulația rutieră pe ... Post-ul Circulația rutieră pe o porțiune a străzii Grenoble, restricționată în totalitate până pe 1 iulie apare prima dată în Unica.md.
12:50
Un atac ucrainean cu dronă a ucis cinci persoane, inclusiv doi copii, într-un sat rusesc de la frontiera dintre cele două ţări, a anunţat sâmbătă guvernatorul regiunii ruse Kursk. „Cinci ... Post-ul Cinci morţi într-un atac cu drone în apropierea frontierei cu Rusia apare prima dată în Unica.md.
12:10
Un grav accident rutier a avut loc vineri dimineață, 28 iunie, în jurul orei 04:00, în proximitatea localității Puhoi, din raionul Anenii Noi. Un automobil de marca Dacia Logan, condus ... Post-ul Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident la Anenii Noi. Automobilul a ars în totalitate apare prima dată în Unica.md.
12:10
Republica Moldova și Republica Elenă vor recunoaște reciproc permisele de conducere eliberate în cele două state. În acest sens, Executivul a aprobat Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii ... Post-ul Permisele emise de Grecia și Republica Moldova vor fi recunoscute reciproc apare prima dată în Unica.md.
12:00
Licitația pentru construcția parcurilor eoliene și fotovoltaice cu capacitatea totală de 165 MW va fi lansată săptămâna următoare. O decizie în acest sens a fost adoptată de comisia de licitație, ... Post-ul Licitația pentru construcția a 165 MW parcuri eoliene și fotovoltaice va fi lansată săptămâna viitoare apare prima dată în Unica.md.
11:50
Din 1 iulie, vârsta de pensionare pentru femei crește cu șase luni. Astfel, femeile se vor pensiona la împlinirea a 61 de ani. De asemenea, din 1 iulie, stagiul complet ... Post-ul De la 1 iulie, femeile se vor pensiona la vârsta de 61 de ani apare prima dată în Unica.md.
11:40
Cântăreţul american Michael Jackson avea, la data decesului, o datorie de aproximativ 500 de milioane de dolari, conform site-ului E!News care citează drept sursă documente ale regretatului artist, la care ... Post-ul Michael Jackson ar fi murit „îngropat în datorii”. Pentru ce avea de plătit 500 de milioane de dolari apare prima dată în Unica.md.
11:30
Primăria municipiului Chișinău informează despre lucrările de reabilitare a carosabilului în mai multe sectoare ale Capitalei. Foto: Primăria Chișinău Potrivit Primăriei Chișinău, în prezent, se desfășoară lucrări de frezare a ... Post-ul Primăria Chișinău anunță lucrări de renovare a carosabilului în mai multe sectoare din capitală apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.