Tragedie în India: Cel puțin 13 morți în ciocnirea dintre două trenuri

Subiectul Zilei, 17 iunie 2024 13:20

Un tren de marfă a ciocnit luni din spate un tren de pasageri în statul indian Bengalul de Vest, accidentul provocând cel puțin 13 morți și zeci de răniți, au anunțat autoritățile locale. Echipele de salvare acționau la fața locului pentru a scoate eventuali pasageri blocați. A Kanchanjunga Express train met with an accident in […] Articolul Tragedie în India: Cel puțin 13 morți în ciocnirea dintre două trenuri apare prima dată în Subiectul Zilei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Subiectul Zilei

Acum 6 ore
17:00
Țara noastră va avea un nou Cod al subsolului care va fi armonizat cu legislația UE. Proiectul noului document a fost examinat astăzi de Comisia parlamentară mediu, climă și tranziție verde. Documentul specifică cerințele de exploatare a zăcămintelor de substanțe minerale utile și de prelucrare primară a materiei prime, printre care aplicarea tehnologiilor raționale, ecologic […] Articolul Republica Moldova adoptă un nou Cod al subsolului aliniat la standardele UE apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:00
Conferință de presă după ședința Guvernului Republicii Moldova din 26 iunie 2024. Articolul Live// Conferință de presă după ședința Guvernului apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:00
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 26 iunie 2024. Articolul Live// Deputații se întrunesc în ședință apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:40
Mașinile din stânga Nistrului vor putea fi înmatriculate cu numere neutre până în 31 decembrie 2026. Un proiect de lege care prevede extinderea acestui termen a fost examinat de Comisia parlamentară economie, buget și finanțe. Proiectul de lege a fost elaborat de PAS cu scopul de a susține locuitorii din raioanele de est ale țării, […] Articolul Mașinile din stânga Nistrului vor putea fi înmatriculate cu numere neutre până în 2026 apare prima dată în Subiectul Zilei.
Acum 8 ore
15:10
Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit în abdomen cu o furcă de către un consătean. Incidentul a avut loc luni, 24 iunie, într-o localitate din raionul Ialoveni, Poliția fiind sesizată în jurul orei 10:00. La fața locului, polițiștii au stabilit că cei doi bărbați de 39 și, respectiv, 46 de […] Articolul Conflict cu furca într-o localitate din Ialoveni: Un bărbat rănit grav, suspectul la psihiatrie apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referință pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru mâine, 27 iunie. Astfel, prețul unui litru de benzină A95 nu trebuie să depășească 24,67 lei, iar cel pentru un litru de motorină – 21,44 lei. Prețurile respective ar însemna o scumpire cu șase […] Articolul ANRE anunță noi prețuri maxime pentru carburanți: Benzină și motorină mai scumpe de joi apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:00
Șapte mașini de lux, furate și introduse ilegal în Republica Moldova, pentru a fi dezasamblate la piese, au fost găsite de oamenii legii, anunță PCCOCS. Se întâmplă la aproape două luni de când a fost deconspirată activitatea unei grupări infracționale specializată în contrabandă cu automobile furate din UE și Marea Britanie.  Potrivit procurorilor de la […] Articolul Contrabandă cu mașini de lux în Moldova: Șapte vehicule introduse ilegal, descoperite de autorități apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:00
Viceprimarul Capitalei, Irina Gutnic, a organizat astăzi, 26 iunie, o conferință de presă pe subiectul delapidării bunurilor proprietate municipală prin scheme frauduloase, făcând referire la un teren amplasat în zona R6, zonă care ar permite construcția blocurilor locative, ceea ce îl face foarte atractiv. „Am decis să organizăm această conferință pentru a atrage atenția asupra […] Articolul Viceprimarul Irina Gutnic avertizează asupra riscului de delapidare a terenurilor municipale apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:00
Trei persoane au ajuns la spital în urma unei coliziuni dintre un Volkswagen și Renault, care s-a produs astăzi în orașul Biruința din raionul Sângerei. Oamenii legii au stabilit preliminar că o femeie de 47 de ani, fiind la volanul unui Volkswagen, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul Renault, condus de un […] Articolul Accident grav în Sângerei: Trei persoane au ajuns la spital după o coliziune între Volkswagen și Renault apare prima dată în Subiectul Zilei.
Acum 12 ore
12:50
Ninsoare în plină vară în Italia. Vremea a luat-o razna în munții Dolomiți, în regiunea Passo dello Stelvio. Temperaturile au scăzut brusc, iar localnicii au rămas șocați de fenomenul meteorologic. Stratul de zăpadă a ajuns la 10 centimetri, casele și străzile fiind acoperite complet de nea ca în mijlocul iernii. Valul de frig a apărut […] Articolul Fenomen neobișnuit în Italia: Ninsoare abundentă în plină vară apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:20
Serviciul Vamal al Republicii Moldova atrage atenția tuturor cetățenilor care așteaptă colete poștale asupra unei noi tentative de escrocherie. Aceasta implică transmiterea unor notificări cu conținut fals, inclusiv conturi de plată. Sursa menționează că escrocii trimit mesaje și notificări false, pretinzând că sunt de la Serviciul Vamal și solicitând plăți pentru eliberarea coletelor. „Atenție! Serviciul […] Articolul Serviciul Vamal avertizează asupra escrocheriilor cu notificări false pentru plăți apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:50
Direcția regională Vest a consemnat un eveniment de frontieră grație unui schimb eficient de informații dintre autoritățile Poliției de Frontieră a României și Republicii Moldova. Astfel la data de 24 iunie 2024, în conformitate cu planurile de cooperare, autoritățile române au transmis prompt informațiile privind observarea unei persoane care a traversat fraudulos frontiera. Ca urmare […] Articolul Traversare ilegală la frontieră: Tânăr spaniol, reținut și predat autorităților române apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:20
Accident cu implicarea unei mașini a poliției pe bulevardul Dacia. Trei automobile s-ar fi ciocnit în lanț în jurul orei 9:56. Este vorba despre o Dacia, o Skoda și un Mercedes, ne-a comunicat ofițera de presa a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic. Știre în curs de actualizare… sursa Articolul Accident în lanț pe Bulevardul Dacia, cu implicarea unei mașini a poliției apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:10
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță despre începerea lucrărilor de aplicare a straturilor bituminoase de tip „Slurry Seal” pe bd. Mircea cel Bătrân din Sectorul Ciocana al orașului. „Mixul din asfalt emulsionat cationic, umplutură minerală, apă și aditivi, este distribuit pe carosabil cu ajutorul unui echipament special și este menită să prelungească durata de […] Articolul Ion Ceban anunță lucrări de reparație pe bd. Mircea cel Bătrân cu strat bituminos „Slurry Seal” apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:40
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 59.986 de traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 30.410. Din numărul total, mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 34.886, iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 25.1000. Cea […] Articolul Flux major la frontierele R.Moldova: Peste 59.000 de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:30
Activitatea infracțională a unui bărbat de 29 de ani din Chișinău a fost deconspirată de oamenii legii. Acesta este suspectat de crearea și administrarea unui canal de Telegram destinat comercializării substanțelor narcotice. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că suspectul încasa bani ilegali de la consumatori prin intermediul plăților electronice. Ulterior, banii erau transferați pe […] Articolul Captură majoră de droguri în Chișinău: Suspectul administrând un canal de Telegram, arestat apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:10
Rusia a anunțat marți că a schimbat 90 de prizonieri de război ucraineni cu 90 de soldați ruși deținuți în Ucraina, în urma medierii Emiratelor Arabe Unite. „La încheierea procesului de negocieri, 90 de soldați ruși care se aflau în pericol de moarte în captivitate au fost repatriați de pe teritoriul controlat de regimul de […] Articolul Schimb de prizonieri între Rusia și Ucraina apare prima dată în Subiectul Zilei.
Ieri
18:00
Barcelona, una dintre cele mai importante destinații de vacanță din Spania, a anunțat că va interzice închirierea apartamentelor pentru turiști până în 2028. Boom-ul turistic, din ultimii zece ani, a generat o creștere a prețului la imobiliare. Acesta este și motivul din spatele deciziei anunțate de primarul orașului, Jaume Collboni. Primarul orașului, Jaume Collboni, a […] Articolul Barcelona interzice închirierea apartamentelor pentru turiști până în 2028 apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:10
A fost depistată cu substanțe interzise în timp ce încerca să iasă din R. Moldova. Este vorba despre o femeie de 60 de ani din municipiul Chișinău, care a fost oprită de polițiștii de frontieră din PTF Criva.  Potrivit unui comunicat, femeia a încercat să părăsească teritoriul R. Moldova la volanul unei mașini, însă, angajații […] Articolul Scandal la frontieră: Femeie din Chișinău, prinsă cu substanțe suspecte la ieșirea din R. Moldova apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:50
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că lucrările de reabilitare a trotuarelor pe bd. Renașterii Naționale, sectorul Rîșcani, sunt în desfășurare. În prezent, potrivit edilului, se lucrează în perimetrul str. Calea Orheiului-Bogdan Voievod (partea a II-a). „Au fost montate borduri și amenajate trotuare, fiind modificați parametrii existenți, pentru comoditatea pietonilor. De asemenea, a fost […] Articolul Lucrările de reabilitare a trotuarelor pe bd. Renașterii Naționale sunt în desfășurare apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:00
Un incendiu puternic, soldat cu zeci de morți și persoane dispărute, a izbucnit luni la o fabrică de baterii de litiu în Coreea de Sud, informează AFP şi dpa, citate de Agerpres. Iniţial, pompierii sosiţi la faţa locului au anunţat că o persoană a murit şi o alta a suferit arsuri grave, în timp ce […] Articolul Tragedie în Coreea de Sud: Incendiu devastator la o fabrică de baterii de litiu, zeci de morți și dispăruți apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:30
Arabia Saudită a anunțat, duminică, un nou bilanț al persoanelor care au murit în timpul pelerinajului Haji din acest an, cifra victimelor ajungând la peste 1.300. Conform autorităților, „numeroase cazuri” sunt din cauza temperaturilor extrem de ridicate și a călătoriilor „neautorizate”, potrivit CNN. Până în acest moment, se estimează că 1.301 persoane au murit pe […] Articolul Tragedie la Hajj: Pelerinajul din Mecca lasă în urmă peste 1.300 de morți apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:10
Elon Musk, CEO-ul Tesla, a devenit tată din nou. Mama copilului este Shivon Zilis, directorul de proiecte speciale la Neuralink, una dintre companiile lui Musk. Jumătate dintre copiii acestuia s-au născut în ultimii cinci ani. Printre copiii săi se numără cei trei cu Zillis, trei cu vedeta pop canadiană Grimes și cinci cu fosta sa […] Articolul Elon Musk, tată pentru a 12-a oară: Întâlnirea copiilor săi apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:40
Tânărul român luat de viitură în Italia a fost găsit fără viață după mai bine de trei săptămâni de la tragedie. Cristian avea doar 25 de ani și a fost prins, împreună cu două prietene, în mijlocul apelor învolburate. Imaginile cu cei trei tineri care stau îmbrățișați în timp ce așteptau să fiesalvați au făcut […] Articolul Tragedie în Italia: Tânărul român luat de viitură a fost găsit fără viață după trei săptămâni apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:10
Sute de persoane, printre care și 225 de deținuți închiși într-un penitenciar de înaltă securitate, au fost evacuate din cauza incendiilor de pădure din Canada, au anunțat autoritățile. Deținuții din centrul penitenciar federal Port-Cartier, aflat la 500 de kilometri nord-est de orașul Quebec, au fost evacuați împreunp cu circa o mie de locuitori în weekend. […] Articolul Criză în Canada: Sute de deținuți și mii de locuitori, evacuați din cauza incendiilor de pădure apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:10
O familie din Arizona, SUA, a trăit scene cumplite, după ce copilul lor a rămas blocat într-o Tesla care s-a defectat, în timp ce afară temperaturile erau imense. Pompierii au fost alertați de o femeie, care i-a implorat să îi salveze nepoata, în vârstă de 1 an și jumătate, care a rămas blocată într-o mașină […] Articolul Copil blocat într-o Tesla defectă, salvat cu toporul de pompieri apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:40
Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-un apartament dintr-un bloc locativ de pe strada Nicolae Iorga din municipiul Bălți. Potrivit primelor informații, un fum dens a fost observat la etajul șase al blocului de locuit cu 14 nivele. Pentru stingerea flăcărilor au fost îndreptate patru echipe de salvatori și pompieri. Ajunși la fața locului, […] Articolul Incendiu într-un bloc de locuințe din Bălți: Pompierii au intervenit de urgență apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:00
Cel puțin opt oameni au murit marți în Moscova, într-un incendiu care a cuprins o uzină în care se fac piese pentru război. În clădirea cuprinsă de flăcări sunt fabricate componente electronice pentru armata lui Putin. Nu e clar de la ce au izbucnit flăcările, care s-au răspândit rapid și au cuprins mai multe etaje. […] Articolul Incendiu devastator la o uzină militară din Moscova: Cel puțin opt morți apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:00
Un copil de trei ani a fost lovit de un automobil aseară, 24 iunie, pe o stradă din Durlești. Oamenii legii au stabilit preliminar că un taximetrist de 28 de ani, fiind la volanul unei Toyota, ar fi lovit copilul care ar fi ieșit spontan din curtea casei. În urma impactului, copilul s-a ales cu […] Articolul Accident la Durlești: Un copil de trei ani, lovit de un taximetrist apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:50
Un nou weekend plin de activități pentru chișinăuieni. Primarul General, Ion Ceban, invită comunitatea la „Family Quest”, un eveniment pentru toată familia. Potrivit edilului, „Family Quest” este programat pentru sâmbătă, 29 iunie, ora 16:30, în Parcul „La Izvor” din Capitală. „Evenimentul va oferi participanților provocări și sarcini captivante, inclusiv activități adaptate pentru toate vârstele, care […] Articolul Ion Ceban invită chișinăuienii la „Family Quest”, un eveniment pentru toată familia apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:50
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 58.863 de traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 30.708. Din numărul total, mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 35.409, iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 23.454. Cea […] Articolul Peste 58.000 de traversări la frontiera Republicii Moldova în ultimele 24 de ore apare prima dată în Subiectul Zilei.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
Un bărbat de 62 de ani a fost reținut în această dimineață de polițiștii din Florești, fiind suspectat de omorul propriului frate. Cazul a fost înregistrat în localitatea Zăluceni. În noaptea de 23 spre 24 iunie, între reținut și fratele său de 57 de ani, s-ar fi iscat un conflict în urma cărui bărbatul mai […] Articolul Un bărbat de 62 de ani, reținut în Florești pentru omorul propriului frate apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:30
Un bărbat din raionul Leova a fost condamnat la 15 ani de închisoare, după ce acum un an a încercat să omoare un consătean. Sentința a fost pronunțată luni, 24 iunie, de magistrații Judecătoriei Cimișlia. Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs pe data de 24 august 2023, când inculpatul împreună cu tatăl său și un […] Articolul 15 ani de închisoare pentru bărbatul din Leova care și-a atacat consăteanul cu toporul apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:10
Șoferul unui microbuz de rută a fost depistat în stare de ebrietate avansată la volan. Acesta a fost oprit și documentat ieri, în jurul orei 12:20, în apropierea satului Cotiujeni, raionul Briceni, după ce pasagerii au apelat la 112. Bărbatul de 59 de ani a fost îndepărtat de la volan și testat alcoolscopic, iar rezultatul […] Articolul Șofer de microbuz în stare de ebrietate, oprit în Briceni: Pasagerii au sunat la 112 apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:00
Încă un obiectiv îndeplinit. Primăria Chișinău a reabilitat integral scuarul din strada Grenoble nr. 106, aflat în apropierea Liceului Teoretic cu profil de arte „Nicolae Sulac”, a Spitalului Oncologic și a blocurilor de locuințe. Despre acest lucru a scris Primarul General, Ion Ceban, care a adăugat că, în urma lucrărilor efectuate de municipalitate, spațiul nefuncțional […] Articolul Reabilitarea scuarului din strada Grenoble nr. 106 în Chișinău: Un spațiu revitalizat pentru comunitate apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:50
Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, a fost obligat de Judecătoria Chișinău, sediul central, să achite prejudicii morale în folosul a doi membri ai comunității LGBTQI+ pentru instigare la discriminare pe criteriul orientării sexuale. Acesta va trebui să achite câte 10.000 de lei fiecărui reclamant. Se întâmplă la doi ani distanță de la niște declarații […] Articolul Episcopul Marchel obligat să achite despăgubiri pentru instigare la discriminare împotriva LGBTQI+ apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:00
Duminică a fost marcată Ziua Funcționarului Public. Pe această cale, în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei Chișinău, Primarul General a transmis sincere mulțumiri tuturor angajaților din domeniu. „Așa cum am spus de fiecare dată, lucrurile mari se fac în echipă. Este o onoare pentru mine să fac parte dintr-o echipă profesionistă, cu oameni dedicați […] Articolul Ion Ceban: „Funcționarii publici merită să fie apreciați pe măsură, deoarece ei pot mișca lucrurile din loc” apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:50
O elevă de 15 ani din regiunea Kurgan, Rusia, a fugit într-o tabără de romi din Moldova pentru a se căsători. Presa din stânga Nistrului scrie că mama fetei a alertat Poliția, spunând că fiica ei a dispărut. Ulterior, s-a aflat că adolescenta a cunoscut pe rețelele de socializare un tânăr rom de 16 ani. Aceasta […] Articolul Elevă de 15 ani din Rusia a fugit într-o tabără de romi din R.Moldova pentru a se căsători apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:40
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a transmis un nou mesaj de felicitare celor peste 12.000 de absolvenți ai claselor a IX-a și a XII-a din municipiul Chișinău, declarând că își dorește foarte mult ca aceștia să rămână acasă. „Îmi doresc ca acești tineri să rămână acasă, să învețe la universitățile din Republica Moldova, să […] Articolul Ion Ceban felicită absolvenții și își exprimă dorința ca aceștia să studieze în Moldova apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:30
Un bărbat de 38 de ani a murit după ce i-ar fi căzut în cap o poartă de fotbal. Tragedia a avut loc în seara zilei de 23 iunie, pe stadionul din localitatea Ciulucani, raionul Telenești. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Elena Băetrău, oamenii legii au stabilit preliminar că, în timp […] Articolul Tragedie la Ciulucani: Un bărbat a murit după ce i-a căzut o poartă de fotbal în cap apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:30
Primarul General, Ion Ceban, amintește că, în perioada 31 mai-21 iunie, Primăria Municipiului Chișinău a iniţiat procesul de consultări publice a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea bugetului municipiului Chișinău pe anul 2024”, cu respectarea tuturor prevederilor ce ţin de procesul decizional. „În perioada sus-menționată au fost desfăşurate, pe marginea proiectului de decizie, 13 […] Articolul Primăria Capitalei a desfășurat 13 consultări publice „Cu privire la aprobarea bugetului municipiului Chișinău pe 2024” apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:30
Bărbatul în vârstă de 26 de ani, care de Duminica Mare a mers la mănăstirea Saharna și a căzut de la o înălțime de 30 de metri, este un locuitor al orașului Râbnița. Presa din stânga Nistrului scrie că, după incident, acesta a fost transportat la spitalul din Rezina, ulterior fiind transferat la cel din Râbnița. […] Articolul Care este starea bărbatul care a căzut de pe o stâncă din Saharna apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:10
În scopul combaterii efectelor cauzate de vremea caniculară, Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că, în mai multe puncte din Chișinău, vor fi instalate corturi de prim ajutor. „Aceste măsuri sunt luate pentru a veni în sprijinul cetățenilor afectați de temperaturile ridicate, oferindu-le un loc unde să bea apă și să primească asistență medicală […] Articolul Corturi de prim ajutor în Chișinău pentru cetățenii afectați de căldură: Unde vor fi amplasate apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:50
Un biciclist a fost lovit de un automobil pe un drum din raionul Călărași. Imaginile au fost publicate pe o rețea de socializare. Deocamdată nu se știe în ce stare se află biciclistul. Potrivit imaginilor video, șoferul care se afla la volanul automobilului Volkswagen a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a arătat o concentrație de […] Articolul Accident în raionul Călărași: Un biciclist, lovit cu mașina de un șofer beat apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:50
Astăzi, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale, Primarul General Ion Ceban a adus un omagiu scriitorului Spiridon Vangheli, cetățean de onoare al municipiului Chișinău. În memoria acestuia, a fost ținut un minut de reculegere. „Spiridon Vangheli va rămâne în inimile noastre mereu prin lucrările sale transmise generațiilor. Un om excepțional, modest, care a reușit […] Articolul Spiridon Vangheli omagiat în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:40
Procuratura raionului Edineț a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința a șase persoane, învinuite de trafic de droguri (art.217/1 alin.(3) din Codul penal), informează unica.md cu referire la un comunicat al Procuraturii Generale.  Conform rechizitoriului, învinuiții, prin intermediul aplicațiilor electronice, rețelelor de socializare și în alte circumstanțe necunoscute organului de urmărire […] Articolul Șase persoane trimise în judecată pentru trafic de droguri în Edineț apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:40
Doi soți, turiști din Republica Moldova, au fost atacați de un urs în apropiere de o unitate de cazare din stațiunea Slănic Moldova, jandarmii intervenind în zonă după un apel la 112, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău. Potrivit sursei citate, echipajul de jandarmi montani a […] Articolul Doi soți, turiști din R.Moldova au fost atacați de un urs apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:00
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a fost desemnat cel mai bun prim-ministru al țării într-un sondaj realizat de compania Intellect Group, potrivit declarațiilor făcute în emisiunea “7Zile”. Sondajul a inclus atât opinia cetățenilor, cât și pe cea a experților, cu rezultate care au plasat-o pe Tarlev în frunte. Întrebat de jurnalist dacă știe […] Articolul Tarlev: Oamenii își amintesc de realizările din mandatul meu apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:40
Parbrizul unei aeronave Boeing s-a crăpat la o altitudine de peste 12.000 de metri unde temperatura era de aproximativ minus 50 de grade celsius. Avionul decolase de pe aeroportul Heathrow şi avea destinaţia finală San Francisco, însă după trei ore de la decolare, a fost nevoit să se întoarcă în Marea Britanie. Crăpătura în parbriz […] Articolul Incident la mare altitudine: Avionul spre San Francisco, întors din cauza parbrizului crăpat apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:30
În cadrul emisiunii “7Zile”, fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a comentat informațiile conform cărora guvernele Regatului Unit, Statelor Unite și Canadei au avertizat partenerii internaționali despre încercările Federației Ruse de a se amesteca în alegerile prezidențiale din Moldova. Tarlev a negat existența unui război hibrid, subliniind în schimb acțiunile autorităților locale care restrâng […] Articolul Vasile Tarlev dezvăluie: Nu am simțit războiul hibrid în Moldova apare prima dată în Subiectul Zilei.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.