Destinația perfectă de vacanță pentru fiecare semn zodiacal. Unde să-ți petreci vara anul acesta

Realitatea.md, 17 iunie 2024 06:20

Cer însorit, lectură preferată pe plajă și distracție alături de prieteni. Tot ce ține de vară este legat de amintiri frumoase, pe viață. Acest anotimp este perfect și pentru spontaneitate.  Astrologia dezvăluie multe despre personalitatea ta, inclusiv despre modul în care îți place să te relaxezi. De aceea, citirea horoscopului înainte de a rezerva acele […] Articolul Destinația perfectă de vacanță pentru fiecare semn zodiacal. Unde să-ți petreci vara anul acesta apare prima dată în Realitatea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum 30 minute
10:50
Un automobil al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) a fost avariat, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat astăzi dimineața, 26 iunie, în sectorul Botanica al Capitalei. La fața locului au intervenit oamenii legii. Potrivit Poliției Naționale, în accident au fost implicate trei automobile de model Dacia, Mercedes și Skoda. […] Articolul FOTO O mașină a INSP, avariată în urma unui accident cu trei mașini implicate. Primele informații apare prima dată în Realitatea.md.
10:50
Fondatorul unei rețele de librării de la noi din țară, Ion Bargan a fost acuzat public de către fosta lui soție de abuz, diverse forme de violență și că ar fi pus intenționat în pericol viața copilului lor, diagnosticat cu autism. Femeia a povestit partea ei de adevăr în cadrul unui monolog, pentru jurnalistul Dorin […] Articolul Fondatorul Bestseller, acuzat de abuz! Soția pusă „să meargă în patru labe prin biserică”, iar amanta – avansată apare prima dată în Realitatea.md.
Acum o oră
10:30
Un acord a fost obținut înainte de summitul UE, desemnând următorii lideri pentru instituțiile europene: Ursula von der Leyen va rămâne președinte al Comisiei Europene, António Costa din Portugalia va prelua funcția de președinte al Consiliului European, iar Kaja Kallas, prim-ministrul Estoniei, va deveni înalt reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate […] Articolul Funcțiile de top ale UE s-au împărțit: Von der Leyen, António Costa, Kaja Kallas au fost aprobați de negociatori apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
Un tânăr din Spania, căutat la nivel național în țara sa de origine, fiind implicat în dosare penale pentru amenințări și infracțiuni contra proprietății, a fost reținut de polițiștii de frontieră. Cazul a avut loc luni, 24 iunie, la vama Ungheni. „Autoritățile române au transmis prompt informațiile privind observarea unei persoane care a traversat fraudulos […] Articolul FOTO Tânăr, căutat la nivel național, prins de polițiștii de frontieră. Ce infracțiuni a comis apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
Perioada de licențiere a importului de cereale expiră pe 26 iunie. Agricultorii sunt îngrijorați că, drept urmare, vor suporta pierderi mari. Conform reprezentanților asociației „Forța Fermierilor”, reprezentanții ramurii s-ar putea confrunta cu o criză similară celei de anul trecut, când au pierdut circa două miliarde de lei. Atunci, companiile mari au cumpărat la preț mic […] Articolul Termenul de licenţiere a importului de cereale expiră: Agricultorii sunt îngrijoraţi că vor suporta pierderi apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 2 ore
09:50
Un bărbat de 29 ani din Chișinău, suspectat de crearea și adminstrarea unui canal de Telegram destinat vânzării drogurilor, a fost reținut de oamenii legii și plasat în arest pentru 30 de zile.  În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit că suspectul încasa mijloace financiare ilegale de la consumatori prin intermediul plăților electronice. Ulterior, banii erau […] Articolul VIDEO Droguri de peste 2 milioane de lei, găsite la domiciliul unui tânăr din Capitală. Riscă o pedeapsă usturătoare apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Au rămas ore numărate până când absolvenții de licee și colegii vor afla notele la examenele de bacalaureat. Potrivit Ministerului Educației și Cercetării (MEC), joi, pe data de 27 iunie, în centrele de bacalaureat din țară vor fi afișate rezultatele din sesiunea de bază. Reprezentanții precizează că în perioada 27-28 iunie 2024, candidații care nu […] Articolul Emoții mari pentru absolvenți! Au rămas ore numărate până când vor afla rezultatele la examenele de BAC apare prima dată în Realitatea.md.
09:40
Pentagonul a comentat informațiile privind posibila trimitere de trupe nord-coreene în Ucraina pentru participarea lor la războiul declanșat de Federația Rusă. În timpul unui briefing, purtătorul de cuvânt al Pentagonului a fost rugat să comenteze rapoartele potrivit cărora o unitate de inginerie a armatei nord-coreene va fi trimisă în Donețkul ocupat, care va deveni parte […] Articolul Pentagonul despre posibila trimitere a armatei Coreei de Nord în Ucraina: Vor deveni carne de tun apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
Un bărbat a decedat pe un șantier de construcție privat, aflat într-o suburbie a capitalei, după ce a fost electrocutat. Tragedia a avut loc în data de 6 iunie curent, informează reprezentanții „Premier Energy Distribution”. Potrivit unui comunicat de presă, mai multe reguli au fost încălcate grav în timpul lucrărilor pe șantier. Poliția și Inspectoratul […] Articolul ULTIMA ORĂ! Un bărbat a decedat pe un șantier din Chișinău, după ce a fost electrocutat apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 4 ore
09:00
Vremea a luat-o razna! Într-o țară din Europa a nins în plină vară! Temperaturile au scăzut brusc, iar în unele regiuni a început să ningă exact ca în mijlocul iernii, lucru total neobișnuit pentru această perioadă a anului. Stratul de zăpadă a atins înălțimi de peste 10 centimetri. A nins ca-n povești duminică, 23 iunie 2024, într-o […] Articolul VIDEO Orașul din Europa unde a nins în plină vară. Stratul de zăpadă depus este de peste 10 centimetri apare prima dată în Realitatea.md.
08:40
Un accident tragic a avut loc în noaptea dintre 24 și 25 iunie în apropiere de municipiul Cahul, pe traseul de ocolire a localității spre satul Roșu în urma căruia un minor a decedat. Polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani în stare de ebrietate avansată la volanul unui BMW, având doi […] Articolul Șofer de BMW, în stare de ebrietate avansată a provocat un accident grav la Cahul. Un minor de 17 ani a decedat apare prima dată în Realitatea.md.
08:30
Evenimentele pe care le poți urmări astăzi, 26 iunie, în direct pe RLIVE TV și rlive.md: 10:00 Evenimentul „Egalitatea în Republica Moldova de la constatări spre schimbare” 11:00 Conferință de presă susținută de conducerea Primăriei Chișinău pe subiectul delapidării bunurilor proprietate municipală prin scheme frauduloase 16:00 Ședința Guvernului Republicii Moldova din 26 iunie 2024 17:00 […] Articolul Cabinetul de miniștri se întrunește în ședință. Alte evenimente pe care să le urmărești în direct pe RLIVE TV apare prima dată în Realitatea.md.
07:50
Decolările și aterizările la aeroportul internațional Incheon din Coreea de Sud au fost suspendate miercuri pentru aproximativ trei ore înainte de răsărit din cauza baloanelor lansate de Coreea de Nord care conțineau deșeuri, a informat un purtător de cuvânt al aeroportului, conform Reuters. Un balon a aterizat pe pista de lângă Terminalul 2 de pasageri, […] Articolul Baloanele cu deșeuri lansate de Coreea de Nord au oprit traficul aerian pe un aeroport din Coreea de Sud apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 6 ore
06:50
Noul prim-ministru sârb, Milos Vucevic, a expus într-un interviu pentru AFP, citat de Agerpres, provocările majore cu care se confruntă guvernul său, printre care relaţia cu Kosovo sau scandalul trimiterii de muniție în Ucraina, dând asigurări că ţara sa este pregătită să facă compromisuri cu Kosovo. Serbia este „absolut pregătită să discute cu Kosovo, să […] Articolul Serbia se declară pregătită să facă „compromisuri” în relația cu Kosovo apare prima dată în Realitatea.md.
06:20
Ceaiurile se află printre cele mai consumate băuturi la nivel mondial, iar alegerea felului este făcut de fiecare în parte, în funcție de preferințe, de la infuziile de plante la ceaiurile de fructe, de la ceaiurile care ajută în anumite afecțiuni la ceaiuri care ajută obținerea unui somn bun sau care oferă doza de energie. […] Articolul Ceaiuri cu efect energizant. Pot înlocui cu succes cafeaua și te vor scoate instant din starea de somnolență apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 12 ore
22:50
Mai mulți inspectorii de mediu din Edineț, în colaborare cu specialiștii Direcției Raionale Agricultură, au intensificat acțiunile de combatere a ambroziei, o buruiană invazivă cunoscută pentru efectele sale nocive asupra sănătății și agriculturii. În cadrul acestor operațiuni, autoritățile au explicat populației pericolele aduse de ambrozie și necesitatea eradicării acesteia. În timpul acțiunilor de control, a […] Articolul S-au intensificat acțiunile de combatere a ambroziei! Buruiana are efecte nocive pentru sănătate și agricultură apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
21:40
Mark Rutte va fi nominalizat oficial pentru funcția de secretar general al NATO, potrivit unor surse diplomatice, scrie AFP. Cele 32 de state membre ale NATO vor confirma, mâine, nominalizarea lui Mark Rutte. Ambasadorii statelor membre vor oficializa această numire în timpul unei reuniuni a Consiliului Atlanticului de Nord, forul de decizie politică al NATO. […] Articolul Mark Rutte va fi nominalizat oficial pentru funcția de secretar general al NATO apare prima dată în Realitatea.md.
20:50
„Am așteptat de mai bine de 30 de ani acest moment”, a declarat premierul Dorin Recean după startul negocierilor de aderare. „Avem datoria, cu toții, să-l valorificăm și să lăsăm moștenire copiilor o Moldovă pașnică, unde oamenii trăiesc în bună înțelegere și au o viață împlinită. Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie […] Articolul Dorin Recean după startul negocierilor de aderare: „Am așteptat de mai bine de 30 de ani acest moment” apare prima dată în Realitatea.md.
20:40
Negocierile de aderare ale Moldovei la Uniunii Europene au fost lansate oficial. Decizia statelor membre ale UE s-a anunțat după prima conferință interguvernamentală cu Republica Moldova, care a avut loc la Luxemburg. După lansarea oficială a negocierilor de aderare, echipe guvernamentale din Moldova vor prezenta la Bruxelles progresul în procesul de aliniere a legislației naționale […] Articolul Moldova face încă un pas spre UE! Negocierile de aderare, lansate oficial la Luxemburg apare prima dată în Realitatea.md.
20:30
Un nou val de praf saharian va ajunge în România, începând de miercuri, pe lângă codurile galbene de caniculă și instabilitate atmosferică, aflate deja în vigoare, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie de peste Prut(ANM). Până joi, depunerile de praf vor putea fi observate în jumătatea de vest a țării în intervalele în care va […] Articolul Un val de praf saharian ajunge în România. Meteorologii de peste Prut spun că va fi afectată jumătatea de vest a țării apare prima dată în Realitatea.md.
19:50
Parcursul european comun pe care îl urmează Republica Moldova și Ucraina a fost discutat marți, 25 iunie curent, de prim-ministrul Dorin Recean și viceprim-ministra pentru Integrare Europeană și Euro-Atlantică a Ucrainei, Olha Stefanishyna. Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană a Republicii Moldova, Cristina Gherasimov, a avut și ea o întrevedere cu Olha Stefanishyna, chiar înainte de primele […] Articolul Întrevederea Delegației de la Chișinău cu cea de la Kiev la Luxemburg, în IMAGINI apare prima dată în Realitatea.md.
19:30
Rusia a interzis difuzarea pe teritoriul său a programelor de la Pro TV, Digi24 și B1 TV, alături de alte zeci de instituții media din Europa, ca răspuns la sacțiunile UE, potrivit unui comunicat al Ministerului rus de Externe. ”Ca răspuns la decizia luată de Consiliul UE la 17 mai de a interzice „orice activitate de […] Articolul Rusia a interzis Pro TV, Digi24 și B1 TV ca răspuns la sancțiunile UE împotriva organelor ruse de propagandă media apare prima dată în Realitatea.md.
18:40
Iunie a fost întotdeauna o lună norocoasă pentru relațiile UE-Republica Moldova. De la semnarea Acordului de Asociere în iunie 2014 până la obținerea statutului de candidat în iunie 2022, Republica Moldova continuă să facă progrese remarcabile. Despre asta spune ambasadorul UE în Republica Moldova, Janis Mažeiks, cu ocazia începerii oficiale a negocierilor de aderare a […] Articolul VIDEO Mult așteptatul mesaj al șefului Delagației UE în Republica Moldova pentru moldoveni. Mai sunt câteva minute! apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
PAS Youth (n.r. organizația de tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate) a lansat o petiție online pentru redenumirea unei străzi în cinstea marelui scriitor Spiridon Vangheli, decedat pe 21 iunie 2024. Autorii solicită Primăriei Chișinău să analizeze această propunere. Precizăm că, în spațiul public, s-a vorbit despre redenumirea bulevardului Moscova, din sectorul Rîșcani din Chișinău. […] Articolul „Spiridon Vangheli merită să aibă propria stradă în Chișinău!” A fost inițiată o petiție în acest sens apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
„Promo-LEX”, asociația pentru promovarea democrației și a drepturilor omului, și-a exprimat marți, 25 iunie curent, profunda îngrijorare față de reținerea jurnalistului rus Timofei Iliușin în regiunea transnistreană a Republicii Moldova. Acesta activează la publicația independentă SOTAvision și a fost reținut de către angajații așa-zisului „Minister al Securității” din regiun, în timp ce se afla acolo […] Articolul Se cere intervenția urgentă a Chișinăului în cazul jurnalistului rus reținut în Transnistria. I-a fost refuzat azilul apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
În anul de studii 2024-2025, absolvenții de liceu vor putea depune actele la 16 universități, dintre care patru private. Sesiunea de admitere va începe luni, 22 iulie, și se va încheia pe 29 iulie, anunță Ministerul Educației și Cercetării. Candidații vor putea depune dosarele la următoarele universități: Universitatea de Stat din Moldova; Universitatea Tehnică a […] Articolul Important pentru absolvenți. Lista universităților de stat, dar și private, la care poți depune actele pentru studii apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Modulul lunar Chang’e-6 al Chinei s-a întors marți, 25 iunie 2024, pe Pământ, după ce și-a finalizat cu succes misiunea istorică de a colecta primele mostre de pe partea îndepărtată a Lunii, într-un program spațial ambițios al țării. Modulul „a aterizat cu succes” într-o zonă din regiunea nordică a Mongoliei Interioare din China, potrivit postului de […] Articolul VIDEO Premieră spațială! Misiunea Chinei s-a întors acasă cu primele probe luate de pe solul lunar apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Lansarea negocierilor de aderare a Moldovei și Ucrainei cu Uniunea Europeană reprezintă un moment istoric, susține Charles Michel. Președintele Consiliului European afirmă că statele s-au angajat să se transforme, când au decis să adere la UE. „Acesta este rezultatul eforturilor enorme de reformă ale Ucrainei și Republicii Moldova. Când voința oamenilor este urmată, conducerea vizionară […] Articolul Charles Michel laudă Moldova: A rămas fermă în căutarea unor legături din ce în ce mai strânse cu UE apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
Din 1 iulie, 46 de tineri vor urma stagii plătite în cadrul Aparatului Președintelui, Secretariatului Parlamentului, Cancelariei de Stat, ministerelor și altor autorități publice. Persoanele selectate au participat astăzi, 25 iunie, la evenimentul de deschidere a celei de-a doua ediții a Programului de stagii plătite în serviciului public. Stagiarii selectați în cadrul programului lansat de […] Articolul FOTO 46 de tineri vor urma stagii plătite în serviciul public. Câți lei vor primi de la stat? apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
Mihail Sandu din Republica Moldova, artistul cunoscut pentru hituri precum „Mă ucidea ea”, „Who You Are” sau „Dorul mă ia”, a fost invitat să cânte la Glastonbury – unul dintre cele mai mari și prestigioase festivaluri din lume – desfășurat în perioada 26 – 30 iunie 2024. Cântărețul va susține două recitaluri în cadrul festivalului, […] Articolul FOTO, VIDEO Mihail Sandu din Republica Moldova va cânta la unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă a anunțat marți, în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților, candidatura sa la alegerile prezidențiale din această toamnă, potrivit Agerprers. Discursul a marcat și ultima ei apariție în plenul Parlamentului, ca urmare a alegerii sale ca europarlamentar. „Vreau să le urez doamnelor din Parlament să nu le mai permită grobienilor din […] Articolul Diana Şoşoacă și-a anunțat candidatura la alegerile prezidenţiale, în plenul Parlamentului: „Nu veţi scăpa de mine” apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Un bărbat din Briceni, acuzat de trafic de droguri în proporții deosebit de mari și transmiterea ilicită a drogurilor în penitenciar, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, cu privarea dreptului de a ocupa funcții și de a exercita activități legate de circulația drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora pe un termen de 5 ani […] Articolul Un bărbat a cumpărat droguri și le-a aruncat peste gardul unui penitenciar. A fost condamnat apare prima dată în Realitatea.md.
15:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță despre o nouă avertizare hidrologică, valabilă în perioada 25 iunie – 2 iulie. Potrivit resprezentanților, în râul Nistru, Prut și râurile mici se va menține scurgerea redusă a apei. În context, agenții economici și populația sunt îndemnați să consume rațional resursele de apă. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la […] Articolul Avertizare hidrologică, emisă de meteorologi. Populația este îndemnată să consume rațional apa apare prima dată în Realitatea.md.
15:40
Pavel Vinițchi, procuror în cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, a fost depistat de Autoritatea Națională de Integritate cu o avere nejustificată de 854 785 lei. În acest sens, ANI va transmite cauza în instanța de judecată spre examinare în vederea dispunerii confiscării averii nejustificate în mărimea diferenței substanțiale constatate. De asemenea, prin alt act de constatare, instituția […] Articolul DOC Un procuror și un primar, prinși pe picior greșit de ANI. Ce riscă aceștia apare prima dată în Realitatea.md.
15:40
Renato Usatîi este gata să sponsorizeze punerea în scenă a piesei „Invizibil”, interzisă la teatrul Luceafărul, pentru că ar fi critică la adresa Maiei Sandu și PAS. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr”. „La noi cenzura a ajuns la maxim, televiziuni închise, canale de telegram, ce se va întâmpla cu […] Articolul Renato Usatîi: Sunt gata să suport toate cheltuielile ca spectacolul „Invizibil” să fie jucat apare prima dată în Realitatea.md.
15:40
Ion Chirtoacă va ataca la Curtea Supremă de Justiție (CSJ) decizia Comisiei pre-vetting. Candidatul pentru funcția de membru în funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) consideră că evaluarea sa nu a fost obiectivă. Conform declarațiilor lui Chirtoacă, făcute pentru unimedia.info, motivele invocate pentru respingerea candidaturii sale ar fi inventate. În același timp, […] Articolul Ion Chirtoacă va ataca decizia Comisiei pre-vetting la CSJ: Nu mă așteptam la o evaluare obiectivă apare prima dată în Realitatea.md.
15:20
Diplomații americani au adresat moldovenilor felicitări, în contextul anunțului care urmează despre lansarea negocierilor de aderare a țării noastre la UE. Diplomații americani consideră că evenimentul reflectă dorința cetățenilor de a avea un viitor democratic. „Ambasada SUA felicită călduros cetățenii Republicii Moldova cu ocazia primei reuniuni a Conferinței de Aderare a Republicii Moldova la Uniunea […] Articolul Ambasada SUA felicită moldovenii, deoarece devin mai europeni: Reflectă dorința cetățenilor pentru un viitor democratic apare prima dată în Realitatea.md.
14:40
Consiliul de Observatori al SA „Moldovagaz” a anunțat marți, 25 iunie, o serie de modificări semnificative în conducerea întreprinderii, odată cu expirarea mandatului componenței actuale a Consiliului de Administrație începând cu data de 25 iunie 2024. În urma acestei schimbări, a fost constituit un nou Consiliu de Administrație pentru următoarele 3 luni, format din 7 […] Articolul Schimbări la Moldovagaz: A fost constituit un nou Consiliu de Administrație pentru următoarele 3 luni apare prima dată în Realitatea.md.
14:40
După lansarea negocierilor de aderare a Moldovei la UE urmează evaluarea nivelului de aliniere a legislației naționale la cea comunitară. Echipe din cadrul Guvernului vor pleca la Bruxelles, unde vor explica poziția țării pe fiecare capitol de negocieri. Conform  viceprim-ministrei Cristina Gherasimov precizează că negocierile vor fi separate în clustere. La rândul său, fiecare cluster […] Articolul VIDEO Aderarea la UE: Care sunt cele mai complicate capitole de negociere și când încep primele discuții apare prima dată în Realitatea.md.
14:30
Judecătorii Curții Penale Internaționale (CPI) au emis mandate de arestare pe numele secretarului Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Serghei Șoigu, și al șefului Statului Major al Forțelor Armate Ruse, Valeri Gherasimov. Gherasimov și Șoigu sunt suspectați de crime de război și crime împotriva umanității, scrie publicația independentă rusă Meduza. La baza mandatelor de arestare […] Articolul Șoigu și Gherasimov, suspectați pentru crime de război. Mandate de arestare emise de Curtea Penală Internațională apare prima dată în Realitatea.md.
14:20
Regiunea transnistreană va fi invitată să cunoască propunerile de aliniere la legislația europeană. Declarația a fost făcută de viceprim-ministra pentru integrare în UE, Cristina Gherasimov, înainte de conferința interguvernamentală de la Luxemburg. În opinia sa, autoritățile separatiste ar fi interesate să își ajusteze normele la cele europene, pentru a beneficia de facilități economice. Gherasimov a […] Articolul VIDEO Lansarea negocierilor de aderare la UE: Ce facem cu Transnistria? apare prima dată în Realitatea.md.
13:50
Un minor de 17 ani a murit, după ce a fost implicat într-un accident grav. Tragedia s-a produs luni seara, pe centura de ocolire a orașului Cahul. Potrivit Poliției Naționale, un tânăr de 22 de ani în stare de ebrietate avansată la volanul unui BMW, având doi pasageri printre care și un minor de 17 […] Articolul TRAGEDIE la Cahul. Un minor de 17 ani a murit într-un accident provocat de un șofer beat criță apare prima dată în Realitatea.md.
13:40
Premierul ungar a criticat negocierile privind aderarea Ucrainei la UE, dar a promis că nu va împiedica aderarea țării la Uniune. Declarația a fost făcută într-un interviu acordat grupului media Funke, citat de The Insider. „Ungaria nu este de acord cu acest proces, dar nu îl blocăm și susținem începerea negocierilor”, a afirmat Viktor Orban.  […] Articolul Viktor Orban critică începerea negocierilor de aderare cu Ucraina: „Ungaria nu este de acord cu acest proces” apare prima dată în Realitatea.md.
13:30
Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că, în ultimele 24 de ore, trei șoferi au încercat să mituiască polițiștii pentru a scăpa de pedepse. Potrivit oamenilor legii, în toate cazurile au fost solicitate grupele operative pentru fixarea probelor și documentare. Reprezentanții IGP precizează însă că, persoanele documentate și-au continuat acțiunile de corupere, chiar dacă au […] Articolul VIDEO Nu s-au gândit la consecințe? Câțiva șoferi, documentați pentru că au încercat să dea mită polițiștilor apare prima dată în Realitatea.md.
13:10
O parte din conferința interguvernamentală de la Luxemburg va fi publică, iar alta se va desfășura după ușile închise. Cristina Gherasimov a dezvăluit agenda evenimentului. Întrevederile încep cu prezentarea cadrului de negociere pentru Moldova. Acesta va cuprinde principiile de bază și procedurile care urmează să fie adoptate de Republica Moldova. Conferința de la Luxemburg va […] Articolul VIDEO Gherasimov anunță programul conferinței de la Luxemburg: Ce se va discuta după ușile închise? apare prima dată în Realitatea.md.
13:00
Alcoolul „urcă” șoferii în stare de ebrietate la volan, iar oamenii legii lucrează constant pentru a-i împiedica să comită vreo infracțiune. Doar în raionul Hîncești, mai mulți conducători de vehicule au fost trași pe dreapta, iar ulterior s-a constatat că erau băuți. În primul caz, un bărbat de 48 ani la volanul unui Volkswagen Caddy […] Articolul VIDEO Unul mai beat decât altul. Patru șoferi în stare de ebrietate, trași pe dreapta în Hîncești apare prima dată în Realitatea.md.
13:00
Primăria municipiului Bălți a găsit suplimentar 10 milioane de lei pentru reparația drumurilor. Anunțul a fost făcut de primarul orașului Bălți, Aleksandr Petkov. „În cel mai apropiat timp vom stabili suplimentar străzile care vor intra în reparație capitală, iar pentru aceasta, noi am găsit 10 milioane de lei. Acest lucru a devenit posibil datorită utilizării […] Articolul VIDEO Petkov: Pentru reparația drumurilor în municipiul Bălți vor fi alocate încă 10 milioane de lei apare prima dată în Realitatea.md.
13:00
După Ursula von der Lezen, şi preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a felicitat Moldova şi Ucraina cu ocazia lansării care urmează a negoccierilor de aderare la Uniunea Europeană. Potrivit ei, ziua de 25 iunie va rămâne în istorie. „Acesta este un moment important care ne întărește, care ne leagă ca pe o familie. Viitorul nostru […] Articolul Şi Roberta Metsola ne felicită cu ocazia lansării negocierilor de aderare. Maia Sandu răspunde liderilor europeni apare prima dată în Realitatea.md.
12:40
Proiectul filmului de lungmetraj “Fiica Vinificatorului”, dezvoltat de Shepherd Company, al cărui partener este Grupul de Presă Realitatea, a fost prezentat la Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2024, desfăşurat recent la Cluj şi organizat de peste 20 de ani. Evenimentul a adunat în inima Transilvaniei producători şi regizori de film din Ungaria, Bulgaria, Serbia, Ucraina, […] Articolul Prezentarea proiectului “Fiica Vinificatorului” cu degustare de vinuri, la Festivalul Internaţional de Film, de la Cluj apare prima dată în Realitatea.md.
12:20
Un tânăr din Chișinău este cercetat penal de oamenii legii, după ce a furat un automobil. Poliția a fost alertată de proprietar, precum că a parcat mașina pe bulevardul Cuza Vodă din Capitală de unde i-a fost răpită. „La scurt timp un echipaj BPRO al Direcției de poliție Chișinău a depistat și stopat autoturismul pe […] Articolul VIDEO Un șofer din Chișinău a rămas ziua în amiaza mare fără mașină. Cine i-a șterpelit bolidul de lux? apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.