Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

BreakingNews, 14 iunie 2024 13:20

Circa 19 milioane de lei necontabilizați au fost ridicați în urma unor percheziții efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Astfel, oamenii legii au destructurat o schemă de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022, în care ar fi vizată o rețea de restaurante ce își desfășoară … Articolul Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 24 ore
18:10
Procuratura raionului Ialoveni împreună cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Ialoveni au expediat în judecată o cauză penală în privința unui grup criminal constituit din opt persoane inclusiv minori, acuzate de mai multe infracțiuni, inclusiv furt, atragerea minorilor la activitate criminală și tentativă de dobândirea bunurilor despre care se ştie că au fost … Articolul VIDEO// Opt persoane din cadrul unui grup criminal organizat trimise pe banca acuzaților pentru mai multe furturi de telefoane mobile comise la Ialoveni apare prima dată în BreakingNews.
17:40
Curtea Penală Internațională a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru rus al apărării, Serghei Șoigu, și pentru generalul rus Valeri Gerasimov, pentru presupuse crime de război comise în timpul invaziei Rusiei în Ucraina. Într-un comunicat de presă, instanța a transmis că judecătorii au constatat că există „motive rezonabile să creadă că cei doi … Articolul Mandate de arestare pentru fostul ministru rus al apărării și un general rus, emise de CPI apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Un bărbat de 81 de ani, din raionul Dondușeni, a murit după ce s-ar fi electrocutat. Cadavrul a fost descoperit în locuința lui, astăzi, fiind alertată Poliția. Preliminar, oamenii legii au stabilit că bărbatul s-a electrocutat, fiind vorba de un suicid. Cadavrul a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru a stabili exact cauza decesului. Poliția … Articolul Dondușeni: Un bărbat de 81 de ani a murit electrocutat apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui război mondial, după vizite efectuate în China şi în Rusia, confirmând interesul Ankarei de a se apropia de ţările BRICS în această situaţie. Într-un interviu acordat luni seara pentru postul de televiziune Haberturk TV, Hakan Fidan a declarat că a observat o … Articolul Ministrul de externe turc avertizează: Risc crescut de război mondial apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Deputatul parlamentului Republicii Moldova și secretarul executiv al comitetului executiv al blocului „Victorie”, Marina Tauber, și-a împărtășit opiniile cu privire la situația politică actuală din țară în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova, în pragul alegerilor prezidențiale și al referendumului. „Moldova pur și simplu nu va rezista unui al doilea mandat de președinție a Maiei … Articolul Marina Tauber: „Oamenii trebuie să meargă la referendum și să voteze împotriva integrării în UE. Așa nu-i vom permite guvernării să falsifice rezultatele” apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Orheiul a găzduit astăzi o spectaculoasă paradă a portului popular moldovenesc, la care au participat copii, tineri și bătrâni, îmbrăcați în straie de sărbătoare. Participanții au defilat prin centrul orașului, prezentând cu mândrie costume tradiționale din diferite regiuni ale țării. Atmosfera de sărbătoare a fost incandescentă, colorată și entuziastă, reflectând respectul și dragostea pentru valorile … Articolul Parada portului popular moldovenesc la Orhei: Mândru-i portul Orheian apare prima dată în BreakingNews.
15:10
În weekendul trecut, în timpul efectuării controlului al trecerii frontierei de stat, pe direcția ieșire din R. Moldova, atât pe numele unei șoferițe cât și pe mijlocul de transport personal a apărut un consemn în baza de date. Conform procedurilor legale, pasagerii și mașina au fost supuși controlului de nivelul II, ceea ce presupune verificări … Articolul Control la frontieră: Substanțe suspecte găsite în bagajul unei șoferițe de 60 de ani apare prima dată în BreakingNews.
14:30
Federația Națională de Echitație a Republicii Moldova anunță oficial că perioada de suspendare temporară a sportivei moldovene Alisa Glinka a luat sfârșit. Alisa este admisă la competiții și, pentru prima dată în istoria dresajului moldovenesc, un sportiv de-al nostru va participa la Jocurile Olimpice. Reamintim că Alisa Glinka a fost suspendată temporar de la competiții în … Articolul Suspendarea temporară a sportivei Alisa Glinka a luat sfârșit: Moldoveanca se califică pentru Olimpiada de la Paris apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Sportivul Maxim Karaion a cucerit aurul la două probe din cadrul Cupei Mondiale de role din Cehia. Este vorba despre proba de slalom viteză, pentru sportivii cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani, și proba de sărituri în înălțime, informează Ministerul Educației. Sportivul Maxim Karaion a cucerit două medalii de aur la Cupa Mondială … Articolul Sportivul Maxim Karaion a cucerit două medalii de aur la Cupa Mondială de role din Cehia apare prima dată în BreakingNews.
13:20
În cadrul ceremoniei oficiale a „Galei Absolvenților – 2024”, ediția a III-a, care s-a desfășurat weekend-ul trecut în Parcul „Alunelul” din Capitală, au fost premiați câștigătorii concursului „Absolventul anului” cu diplome și premii bănești. „La concurs au participat absolvenții liceelor din municipiul Chișinău care au obținut performanțe la disciplinele școlare și la activitățile extracurriculare”, amintește … Articolul Cei mai buni absolvenți, premiați în cadrul „Galei Absolvenților – 2024” apare prima dată în BreakingNews.
12:40
O femeie a alertat poliția, după ce și-a găsit consăteanca fără suflare în casă, iar pe suprafața cadavrului multiple urme de moarte violentă. Descoperirea macabră a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 11:30, în localitatea Tîrșiței, din raionul Telenești, susțin sursele PulsMedia.MD din cadrul IP Telenești. Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o femeie … Articolul Crimă șocantă, la Telenești. Un bărbat și-ar fi sugrumat soția bolnavă, înainte de a merge la muncă apare prima dată în BreakingNews.
12:20
Un zbor Korean Air cu destinația Taiwan a trebuit să se întoarcă după ce a fost detectată o defecțiune la presurizare. Datele de zbor arată că avionul a coborât peste 7,6 km într-o perioada de circa cinci minute, la scurt timp după decolare. O defecțiune de presurizare a fost detectată în timp ce avionul survola … Articolul 13 persoane au fost spitalizate după ce un avion a căzut în gol din cauza unei defecțiuni la sistemul de presurizare apare prima dată în BreakingNews.
12:00
Un nou weekend plin de activități pentru chișinăuieni. Primarul General, Ion Ceban, invită comunitatea la „Family Quest”, un eveniment pentru toată familia. Potrivit edilului, „Family Quest” este programat pentru sâmbătă, 29 iunie, ora 16:30, în Parcul „La Izvor” din Capitală. „Evenimentul va oferi participanților provocări și sarcini captivante, inclusiv activități adaptate pentru toate vârstele, care … Articolul Primăria Chișinău invită comunitatea la „Family Quest” apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Un cetățean străin este documentat de către polițiștii de frontieră pentru deținerea și utilizarea actelor oficiale false. Cazul a fost consemnat în 23 iunie 2024, în PTF Sculeni. Astfel, pentru formalitățile de control, pe direcția de ieșire din  Republica Moldova, s-a apropiat un automobil cu numere străine, la volanul căruia se afla un ucrainean, în … Articolul Permis cu indici de falsificare, depistat asupra unui străin, în PTF Sculeni apare prima dată în BreakingNews.
10:30
Un apartament din orașul Bălți a luat foc în dimineața zilei de 25 iunie. Flăcările au cuprins locuința situată la etajul șase al unui bloc cu 14 nivele din sectorul Podul Chișinăului, al orașului, scrie TVN. UPDATE. 9:55 Pompierii au fost alertați la ora 7:38 să intervină pe strada Iorga 40 din orașul Bălți. La fața locului pentru … Articolul Incendiu la un apartament din Bălți: Flăcările au cuprins etajul șase al unui bloc apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Un bărbat de 62 de ani a fost reținut de polițiștii din Florești fiind suspectat de comiterea unui omor. Oamenii legii au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 08:40. Ajunși în localitatea Zăluceni, oamenii legii au stabilit preliminar că, în noaptea de 23 spre 24 iunie, între bărbatul de 62 de ani și … Articolul Florești: Un bărbat și-ar fi ucis fratele apare prima dată în BreakingNews.
09:50
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 58.863 de traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 30.708. Din numărul total, mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 35.409, iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 23.454. Cea … Articolul Situația la frontieră: Peste 58.000 de traversări și numeroase încălcări depistate apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
18:10
Un bărbat din raionul Leova a fost condamnat la 15 ani de închisoare, după ce acum un an a încercat să omoare un consătean. Sentința a fost pronunțată luni, 24 iunie, de magistrații Judecătoriei Cimișlia. Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs pe data de 24 august 2023, când inculpatul împreună cu tatăl său și un … Articolul Bărbat din Leova, condamnat la 15 ani de închisoare pentru tentativă de omor cu toporul apare prima dată în BreakingNews.
17:50
Irina Vlah, fondatoarea „Platformei Moldova”, a lansat o critică dură la adresa Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pe canalul său de Telegram, acuzând partidul de manipulare și distragerea atenției publice de la problemele reale ale țării. “Ați observat cum funcționează propaganda PAS? Pentru a distrage atenția de la problemele reale, suntem permanent păcăliți,” a scris … Articolul Irina Vlah critică PAS: Suntem permanent păcăliți pentru a distrage atenția de la problemele reale apare prima dată în BreakingNews.
17:40
Șoferul unui microbuz de rută a fost depistat în stare de ebrietate avansată la volan. Acesta a fost oprit și documentat ieri, în jurul orei 12:20, în apropierea satului Cotiujeni, raionul Briceni, după ce pasagerii au apelat la 112. Bărbatul de 59 de ani a fost îndepărtat de la volan și testat alcoolscopic, iar rezultatul … Articolul Șoferul unui microbuz de rută, beat la volan: Pasagerii au chemat Poliția apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Un bărbat din Cahul a fost reținut într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unui candidat că-l poate ajuta să obțină mai ușor permisul de conducere în schimbul unei sume de bani. Potrivit CNA, denunțătorul a spus că bănuitul a fi susținut că are influență asupra membrilor Comisiei de … Articolul Reținut pentru trafic de influență: Bărbat din Cahul promitea permis de conducere în schimbul a 400 de euro apare prima dată în BreakingNews.
17:00
Încă un obiectiv îndeplinit. Primăria Chișinău a reabilitat integral scuarul din strada Grenoble nr. 106, aflat în apropierea Liceului Teoretic cu profil de arte „Nicolae Sulac”, a Spitalului Oncologic și a blocurilor de locuințe. Despre acest lucru a scris Primarul General, Ion Ceban, care a adăugat că, în urma lucrărilor efectuate de municipalitate, spațiul nefuncțional … Articolul Scuarul din strada Grenoble, cartierul Telecentru, reabilitat integral apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Doi turiști din Republica Moldova, aflați în vizită în Slănic Moldova, au fost atacați de un urs, în timp ce se plimbau. Animalul sălbatic i-a atacat din spate și a fugit după ce alți turiști au început să facă zgomot pentru a-l speria. Cei doi au fost răniți și au ajuns la spital. Turiștii, un … Articolul România: Doi soți moldoveni, răniți după ce au fost atacați de un urs apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Ofițerii CNA și procurorii mun. Cahul au reținut, astăzi, un bărbat din Cahul într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unui candidat să-l ajute să obțină mai ușor permisul de conducere în schimbul unei sume de bani. Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra membrilor Comisiei … Articolul Un bărbat din Cahul a fost reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență . Ar fi cerut 400 de euro pentru perfectarea unui permis de conducere apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Elon Musk a devenit tată pentru a 11 oară. S-a întâmplat în 2024, într-un mod foarte discret. Presa internațională scrie că evenimentul a fost ținut în secret. The Economic Times scrie cu referire la Bloomberg că mama copilului este directoarea de proiecte speciale de la Neuralink, Shivon Zilis. Bloomberg scrie că Shivon Zilis a devenit mama copilului lui … Articolul Elon Musk a devenit tată pentru a 11-a oară apare prima dată în BreakingNews.
15:00
În primele două etape de înscriere a copiilor în clasa I, anul de studii 2024-2025, în cele 139 de instituții de învățământ, publice și private, din municipiul Chișinău au fost înscriși 8.685 de copii. Datele au fost prezentate de Andrei Pavaloi, șeful adjunct al Direcției Generală Educației Tineret și Sport, în cadrul ședinței operative a … Articolul Înscrierea în clasa I: 1.272 de locuri încă disponibile în instituțiile de învățământ din Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Centrul Național Anticorupție raportează mai multe percheziții și rețineri săptămâna trecută, într-un dosar de deposedare abuzivă de bunuri patrimoniale a unor persoane social-vulnerabile din Bălți. Două persoane din cadrul fostei Direcții asistență socială a Primăriei Bălți au fost reținute pentru abuz de serviciu, manifestat prin perfectarea ilegală a unor acte în baza cărora au intrat … Articolul Percheziții și rețineri într-un dosar de delapidare de bunuri a persoanelor social-vulnerabile, la Bălți și într-un caz de trafic de influență apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Ex-premierul Ion Chicu, actualul președinte al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, a fost desemnat drept candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. Decizia a fost luată la Consiliul Politic Național, desfășurat la 22 iunie. La întrunirea de sâmbătă, PDCM a decis că formațiunea va participa la alegerile prezidențiale … Articolul Fostul premier Ion Chicu va candida la alegerile prezidențiale apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a transmis un nou mesaj de felicitare celor peste 12.000 de absolvenți ai claselor a IX-a și a XII-a din municipiul Chișinău, declarând că își dorește foarte mult ca aceștia să rămână acasă. „Îmi doresc ca acești tineri să rămână acasă, să învețe la universitățile din Republica Moldova, să … Articolul Ion Ceban: „Îmi doresc ca absolvenții să își continue studiile în Republica Moldova” apare prima dată în BreakingNews.
13:20
Înotătorii Tatiana Salcutan și Pavel Alovatki și-au asigurat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris în cadrul Campionatului European la înot, care s-a încheiat ieri la Belgrad, Serbia. Tatiana Salcutan s-a plasat pe locul 10 în semifinala la distanța de 200 m spate, demonstrând o performanță remarcabilă. De asemenea, Pavel Alovatki a obținut cel mai … Articolul Echipa olimpică a Moldovei crește: 14 sportivi confirmați pentru Jocurile Olimpice de la Paris apare prima dată în BreakingNews.
12:50
Astăzi, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale, Primarul General Ion Ceban a adus un omagiu scriitorului Spiridon Vangheli, cetățean de onoare al municipiului Chișinău. În memoria acestuia, a fost ținut un minut de reculegere. „Spiridon Vangheli va rămâne în inimile noastre mereu prin lucrările sale transmise generațiilor. Un om excepțional, modest, care a reușit … Articolul Primarul Ion Ceban aduce omagiu scriitorului Spiridon Vangheli apare prima dată în BreakingNews.
12:20
În cadrul emisiunii “7Zile”, fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a comentat informațiile conform cărora guvernele Regatului Unit, Statelor Unite și Canadei au avertizat partenerii internaționali despre încercările Federației Ruse de a se amesteca în alegerile prezidențiale din Moldova. Tarlev a negat existența unui război hibrid, subliniind în schimb acțiunile autorităților locale care restrâng … Articolul Vasile Tarlev critică închiderea canalelor de televiziune și limitarea dialogului social apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Şase poliţişti şi un preot ortodox au fost ucişi, iar alţi 12 poliţişti au fost răniţi în atacurile comise duminică de bărbaţi necunoscuţi asupra a două biserici ortodoxe, a unei sinagogi şi a unui post al poliţiei rutiere în oraşele Derbent şi Mahacikala din Daghestan, republică majoritar musulmană din Caucazul rus, transmit Reuters şi EFE, … Articolul Şase poliţişti şi un preot au fost ucişi în atacuri care au vizat biserici, un post de poliție și o sinagogă în Daghestan apare prima dată în BreakingNews.
11:40
În Aeroportul Internațional Chișinău, o pasageră cu dublă cetățenie (MDA/ROU), în vârstă de 31 de ani, a fost depistată cu bagajul plin cu țigări, pe care intenționa să le transporte ilicit spre Marea Britanie, transmite Poliția de Frontieră. Persoana a fost identificată în timpul controlului de securitate, efectuat în cooperare de către polițiștii de frontieră … Articolul Pasageră cu dublă cetățenie depistată cu 230 de pachete de țigări în Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
11:20
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a fost desemnat cel mai bun prim-ministru al țării într-un sondaj realizat de compania Intellect Group, potrivit declarațiilor făcute în emisiunea “7Zile”. Sondajul a inclus atât opinia cetățenilor, cât și pe cea a experților, cu rezultate care au plasat-o pe Tarlev în frunte. Întrebat de jurnalist dacă știe … Articolul Reacția lui Vasile Tarlev la sondajul care îl plasează în fruntea Prim-miniștrilor R.Moldova apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Un adolescent a căzut de pe o stâncă, de la o înălțime de peste 18 metri. Adolescentul se afla într-o excursie organizată în scop geografic de școala la care învață, alături de colegii săi, la Old Harry Rocks, în Studland, Dorset, transmite breakingnews.md cu referire la stirileprotv.ro. La incident au fost martori chiar colegii săi care l-au … Articolul Un adolescent care voia să-și facă un selfie a căzut de pe o stâncă apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:00
În ultimele ore au fost înregistrate trei accidente rutiere, în urma cărora trei persoane și-au pierdut viața, anunță Poliția Republicii Moldova. Sursa: Telegram: Poliția Republicii Moldova În jurul orei 02:00, pe strada Studenților din capitală, un bărbat de 29 de ani, la volanul unui BMW, s-a tamponat într-un copac. În urma impactului, șoferul a decedat … Articolul Accidente mortale pe străzile Moldovei: Trei persoane și-au pierdut viața apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți funcționarii publici, cu ocazia zilei lor profesionale. „Lucrurile mari se fac în echipă, iar eu am onoarea să fac parte dintr-o echipă puternică, formată din oameni profesioniști. Felicitări tuturor angajaților din sistemul public din toată țara, care muncesc în fiecare … Articolul Ion Ceban, de Ziua Funcționarului Public: „Lucrurile mari se fac în echipă” apare prima dată în BreakingNews.
22 iunie 2024
15:00
Deputatul Parlamentului Moldovei, membru al blocului politic „Victorie”, Marina Tauber, s-a întâlnit cu deputații Dumei de Stat a Federației Ruse, Kazbek Taisaev — prim-vicepreședinte al Comitetului Dumei de Stat pentru afaceri CSI, integrare eurasiatică și relații cu compatrioții, și Aleona Arșinova, vicepreședinte al fracțiunii „Rusia Unită” în Duma de Stat, președinte al ONG-ului „Eurasia”. La … Articolul Marina Tauber a avut întâlniri cu deputații Dumei de Stat a Federației Ruse Kazbek Taisaev și Aleona Arșinova apare prima dată în BreakingNews.
15:00
Despre aceasta a anunțat ministra sănătății, Ala Nemerenco, care amintește despre perchezițiile din cadrul instituției medicale din iulie 2023 în cadrul unui dosar de corupere pasivă și activă. Atunci mai mulți medici, unii cu funcție de conducere, erau bănuiți de pretinderea și acceptarea remunerațiilor ilicite de la pacienți pentru prestarea serviciilor medicale care trebuiau acordate … Articolul Scandal de corupție la Institutul Oncologic: Ministra sănătății anunță demiteri apare prima dată în BreakingNews.
21 iunie 2024
20:50
Întreruperi de curent pe scară largă au afectat vineri mai multe țări din Balcanii de Vest, afectate de un val de căldură care a pus rețeaua de electricitate sub o presiune puternică. Cu temperaturi care au ajuns vineri după-amiază la 38 de grade în capitala Muntenegrului, Podgorița, principalul furnizor de electricitate al țării a anunțat … Articolul Valul de căldură copleșește Balcanii de Vest: Întreruperi masive de curent apare prima dată în BreakingNews.
20:40
Blocul politic „Victorie” își extinde prezența la nivel regional, devenind o forță politică și mai activă, inclusiv la nivel local. Consilierii din partidele „Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei” („Pentru Bălți”) și „Renaștere” din Consiliul Municipal Bălți au creat o nouă fracțiune în forul legislativ al capitalei de nord, care va reprezenta blocul … Articolul Blocul „Victorie” își extinde influența în țară: A fost formată o nouă fracțiune în Consiliul Municipal Bălți apare prima dată în BreakingNews.
17:30
Coreea de Nord construiește mai multe secțiuni care par a fi parte dintr-un zid în mai multe locuri la granița cu Coreea de Sud, arată imagini din satelit, scrie BBC. Imaginile analizate de BBC Verify arată că terenul din interiorul Zonei Demilitarizate (DMZ) a fost curățat, iar experții spun că aceasta ar putea fi o … Articolul Coreea de Nord construiește un zid la graniță, care se vede din satelit apare prima dată în BreakingNews.
16:50
În municipiul Chișinău continuă lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere. În acest context, Primarul General, Ion Ceban, informează că, în prezent, în sectorul Centru al Capitalei sunt desfășurate lucrările de asfaltare integrală a str. Vladimir Korolenko. „Lucrările de reparație capitală sunt realizate pe toată porțiunea de drum cuprinsă între str. Nicolae Testemițanu și … Articolul Modernizarea străzii Vladimir Korolenko din Chișinău continuă: Primarul Ion Ceban anunță finalizarea lucrărilor apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Potrivit Comitetului de investigații interregionale a Procuraturii Est pentru Transporturi, un elicopter Robinson R-66, cu patru persoane la bord, s-a prăbușit în regiunea Amur, Rusia. Potrivit unor date preliminare, incidentul s-a produs în dimineața zilei de 20 iunie. Un elicopter cu un pilot și trei pasageri a decolat de la o fabrică de prelucrare a … Articolul Tragedie în Rusia: Un elicopter cu patru persoane la bord s-a prăbușit în regiunea Amur apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Ministerul Afacerilor Externe al Armeniei a anunţat, vineri, recunoaşterea oficială a statului Palestina în scopul obţinerii păcii în Orientul Mijlociu, subliniind „situaţia critică din Gaza”, relatează The Jerusalem Post. „Reafirmându-şi respectarea dreptului internaţional şi a principiilor egalităţii, suveranităţii şi coexistenţei paşnice a popoarelor, Republica Armenia recunoaşte statul Palestina”, a transmis ministerul într-un comunicat, subliniind că … Articolul Armenia anunță că recunoaște oficial Palestina ca stat apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Presa de la Phenian a publicat imagini inedite din timpul întâlnirilor pe care Vladimir Putin le-a avut cu dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un. Imaginile îi prezintă pe Putin și pe Kim plimbându-se într-o limuzină rusească Aurus, cu cei doi conducând alternativ mașina. Kim Jong Un i-a mai făcut cadou lui Putin o pereche de câini … Articolul Reacții ironice pe rețelele sociale după apariția video-ului cu Putin și Kim Jong Un în limuzina Aurus apare prima dată în BreakingNews.
13:30
În data de 20 iunie 2024, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI,  au reținut în flagrant un angajat al Inspectoratului de poliție Strășeni al Inspectoratului General al Poliției (IGP).  Investigațiile au fost demarate ca urmare a sesizării parvenite din partea IGP, … Articolul Un angajat al IP Strășeni reținut în flagrant. Ar fi pretins 300 de euro pentru restituirea mijlocului de transport ridicat apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Astăzi s-a întrunit Comisia Națională pentru Integrare Europeană (CNIE), prezidată de Președinta Maia Sandu. Membrii Comisiei au discutat despre poziția generala de negociere a Republicii Moldova în cadrul primei Conferințe interguvernamentale Moldova – UE, care va avea loc pe 25 iunie la Luxemburg. Poziția de negocieri urmează să fie aprobată astăzi de Guvern.  De asemenea, … Articolul Maia Sandu prezidează întrunirea CNIE, pregătind Moldova pentru prima conferință interguvernamentală cu UE apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Irina Vlah, Președintele Asociației „Platforma Moldova”, a făcut declarații critice la adresa guvernării PAS după trei ani de mandat. Ea a afirmat că democrația din Moldova este aproape inexistentă, lipsind presa liberă, instituțiile democratice funcționale și justiția independentă. Vlah a făcut un apel către Consiliul Europei pentru a monitoriza încălcările drepturilor și libertăților omului din … Articolul „Platforma Moldova” solicită monitorizarea încălcărilor drepturilor omului de către Consiliul Europei apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.