Scandal de corupție la Institutul Oncologic: Ministra sănătății anunță demiteri

BreakingNews, 22 iunie 2024 15:00

Despre aceasta a anunțat ministra sănătății, Ala Nemerenco, care amintește despre perchezițiile din cadrul instituției medicale din iulie 2023 în cadrul unui dosar de corupere pasivă și activă. Atunci mai mulți medici, unii cu funcție de conducere, erau bănuiți de pretinderea și acceptarea remunerațiilor ilicite de la pacienți pentru prestarea serviciilor medicale care trebuiau acordate … Articolul Scandal de corupție la Institutul Oncologic: Ministra sănătății anunță demiteri apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 8 ore
19:20
Vasile Tarlev critică referendumul și denunță posibilele manipulări electorale într-un interviu recent pentru Gagauziya Radio Televizionu. Liderul partidului “Viitorul Moldovei” a exprimat opinii puternice referitoare la referendumul iminent și la integritatea procesului electoral în Republica Moldova. Întrebându-l dacă intenționează să voteze la referendum sau nu, Tarlev a răspuns ferm: “Este clar pentru toată lumea că … Articolul Tarlev critică integritatea procesului electoral în Moldova apare prima dată în BreakingNews.
Acum 12 ore
18:00
Un cetățean din R. Moldova a fost trimis pe banca acuzaților în Italia pentru violență în familie. Mai exact, timp de opt ani individul și-a bătut și amenințat soția și copii – ultimul caz înregistrat fiind în decembrie 2022, când femeia a fost snopită de soț din cauza că a decis să fumeze o țigară. … Articolul Italia: Un moldovean și-a bătut soția pentru că aceasta a fumat o țigară apare prima dată în BreakingNews.
17:20
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat vineri că lucrează la un nou plan pentru a pune capăt războiului în Ucraina, în timp ce ţara continuă în acelaşi timp să se întărească pe plan militar pentru a putea forţa Rusia să accepte o „pace justă”, informează AFP, preluată de Agerpres. „Este foarte important pentru noi să … Articolul Zelenski spune că pregătește un plan pentru „o pace justă” cu Rusia apare prima dată în BreakingNews.
16:00
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) consideră atacul la adresa consilierului municipal din Bălți Maxim Moroșan drept „o provocare infracțională organizată”. Potrivit reprezentanților PSRM, în spatele acestui incident se află însăși liderul Partidului Nostru Renato Usatîi, dar și subordonații săi.„Anterior, aceștia l-au amenințat pe Maxim Moroșan și i-au cerut să plece din Bălți și să … Articolul Reacția PSRM la reținerea lui Moroșan: Totul a fost organizat apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că, viceprimarul Ilie Ceban, reprezintă, zilele acestea, Primăria Chișinău la două evenimente majore, care au loc la Valencia, Spania: „European Urban Resilience Forum” și „Valencia Cities Climate Week”. „Aceste evenimente de referință au reunit lideri locali, experți și reprezentanți ai organizațiilor internaționale pentru a discuta și a împărtăși … Articolul Viceprimarul Chișinăului, Ilie Ceban, reprezintă Primăria Chișinău la 2 evenimente internaționale importante în Valencia apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Continuă și lucrările de reabilitare a carosabilului pe str. Alba Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei. „În prezent, se desfășoară lucrări de frezare a asfaltului pe mai multe segmente ale carosabilului. De asemenea, sunt ridicate la cotă fântânile de canalizare și receptorii de captare a apei pluviale”, precizează Ion Ceban. Următorul pas, informează edilul, va … Articolul Lucrări ample de reabilitare și modernizare a str. Alba Iulia apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Anca Dragu, a declarat că utilizarea cardurilor bancare din sistemul MIR în Republica Moldova “este ilegală și implică sancțiuni penale”. Chipurile aceasta și este un război hibrid, care este “combătut” de autoritățile moldovenești. Liderul blocului politic “Victorie”, Ilan Șor, a criticat declarația lui Dragu, și a precizat că multe sisteme … Articolul Ilan Șor: “Dacă guvernatorul Băncii Naționale nu vrea să susțină un anumit sistem de plăți, asta nu îl face ilegal” apare prima dată în BreakingNews.
15:00
Panică într-un bloc locativ din sectorul Rîșcani al capitalei. Un apartament situat la primul etaj al unui bloc locativ a luat foc. Pompierii IGSU au intervenit pentru a stinge flăcările care au afectat un apartament într-un bloc de locuit de pe strada Miron Costin 17/3 din municipiul Chișinău. Apelul de la Serviciul 112 a fost … Articolul Un apartament situat la primul etaj al unui bloc locativ a luat foc apare prima dată în BreakingNews.
14:30
Aseară, 27 iunie 2024, pe sensul de ieșire din țară, a fost reținut un administrator autorizat al insolvabilității, anunțat în căutare națională, împotriva căruia în perioada noiembrie 2022 – februarie 2024, au fost pornite trei cauze penale pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de serviciu conform art. 327 alin. (2) lit. b1) din Codul penal. Aceste … Articolul Un administrator autorizat al insolvabilității reținut de Procuratura Anticorupție pentru abuz de serviciu apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
13:40
Vasile Tarlev, Fost Prim-ministru al Republicii Moldova și lider al partidului “Viitorul Moldovei”, a dezvăluit într-un interviu pentru Gagauziya Radio Televizionu așteptările sale și nemulțumirile față de actuala guvernare înaintea alegerilor prezidențiale. În cadrul interviului acordat de Tarlev jurnalistei Nina Dimoglo, a fost abordată tema alegerilor prezidențiale iminente și așteptările sale în privința procesului electoral. … Articolul Alegerile prezidențiale din Moldova: Vasile Tarlev își dezvăluie așteptările și nemulțumirile apare prima dată în BreakingNews.
12:50
Un nord-coreean în vârstă de 22 de ani a fost executat public pentru că a vizionat și a distribuit filme și muzică din Coreea de Sud, incident care subliniază încercările disperate ale Phenianului de a opri fluxul de informații și cultură din exteriorul țării. Cazul, prezentat în detaliu în Raportul pe 2024 privind drepturile omului … Articolul Coreea de Nord: Un bărbat prins că asculta K-pop a fost condamnat la moarte apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Consilierul municipal din Bălți Maxim Moroșan ar fi fost reținut de oamenii legii după ce a fost implicat într-o bătaie dintre un grup de bărbați. Totul s-a întâmplat miercuri, 26 iunie, într-un restaurant din orașul Bălți. Potrivit oamenilor legii, la data de 26 iunie curent, pe o stradă din adiacentul unui local din Bălți, iar … Articolul Incident în Bălți: consilierul Maxim Moroșan și alți bărbați reținuți după o bătaie apare prima dată în BreakingNews.
12:20
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță că, implementarea Strategiei de dezvoltare a turismului „Chișinău – capitală turistică” continuă, de această dată, cu publicarea unui articol în revista de bord a LOT Polish Airlines – Kaleidoscope. „ „Moj Kiszyniow” este un articol scris în limba poloneză și engleză, în care sunt descrise atracțiile Chișinăului și … Articolul Chișinăul, promovat în cercurile internaționale de turism prin LOT Polish Airlines apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Vasile Tarlev, Fost Prim-ministru al Republicii Moldova și lider al partidului “Viitorul Moldovei”, a discutat detaliat într-un interviu pentru Gagauziya Radio Televizionu despre implicarea diasporii și relațiile politice internaționale. În cadrul interviului acordat de Tarlev jurnalistei Nina Dimoglo, a fost abordată problema implicării diasporii în procesele politice din Moldova. Referindu-se la influența pe care diaspora … Articolul Tarlev subliniază importanța implicării diasporei în procesele electorale din Moldova apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Cadavrul unei tinere de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-un șopron dintr-o gospodărie din Edineț. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 27 iunie, în jurul orei 17:00, în localitatea Terebna din raionul Edineț, transmite   pulsmedia.md. Victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 28 de ani. Oamenii … Articolul Caz șocant la Edineț: O tânără, găsită spânzurată apare prima dată în BreakingNews.
10:00
Un bărbat din Chișinău a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii din cadrul Procuraturii mun. Chișinău într-un dosar de trafic de influență în care obiectul mitei pretinse este de 1 150 000 de lei. Potrivit faptelor investigate, bănuitul, susținând că are influență asupra unor funcționari publici pe care i-ar putea convinge să adopte o … Articolul Un locuitor al capitalei, reținut de ofițerii CNA, după ce ar fi pretins o mită de peste un milion de lei apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
00:00
Cadavrul unui bărbata fost găsit zăcând spânzurat în grădina casei sale. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață în jurul orei 06:42, în localitatea Palanca, din raionul Ștefan Vodă. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 83 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de către fiica sa, ultima fiind și cea care … Articolul Ștefan Vodă: O femeie și-a găsit tatăl spânzurat în grădină apare prima dată în BreakingNews.
27 iunie 2024
23:50
Vasile Tarlev, fost Prim-ministru al Republicii Moldova și lider al partidului “Viitorul Moldovei”, a discutat într-un interviu pentru Gagauziya Radio Televizionu despre starea actuală a opoziției moldovene. Întrebarea crucială a dialogului a fost despre comunicarea și unitatea în opoziție în contextul alegerilor prezidențiale și referendumului iminent. Tarlev a subliniat că, în prezent, opoziția moldovenească se … Articolul VIDEO// Opoziția Moldovei la răscruce: Dialog cu Vasile Tarlev despre strategii și coeziune apare prima dată în BreakingNews.
18:10
Justiţia rusă a condamnat la 12 ani de închisoare un bărbat acuzat că a filmat zone militare ruse în scopul de a ajuta Ucraina, au informat joi agenţiile de presă ruse, citând Curtea Supremă a Crimeei, transmite AFP, potrivit Agerpres.  Curtea Supremă a Republicii Crimeea l-a declarat vinovat de „trădare” şi l-a condamnat la o … Articolul Bărbat condamnat la 12 ani de închisoare pentru spionaj în favoarea Ucrainei: A filmat zone militare ruse apare prima dată în BreakingNews.
17:40
La Judecătoria sectorului Buiucani s-a desfășurat un nou miting în susținerea reprezentanților blocului politic „Victorie” pe numele cărora au fost deschise dosare penale la comanda regimului PAS. Oamenii s-au adunat în fața instanței unde urma să aibă loc o ședință de judecată în procesul în care sunt vizate Bașcanul Găgăuziei Evghenia Guțul și colega ei … Articolul Miting de susținere pentru reprezentanții blocului „Victorie” la Judecătoria sectorului Buiucani apare prima dată în BreakingNews.
17:00
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță aplicarea, în cele mai aglomerate intersecții din oraș, a unui nou tip de marcaj rutier, și anume – „covorul roșu”. Aceste marcaje sunt aplicate pe carosabil, în fața trecerilor de pietoni, cu scopul de a spori siguranța pietonilor. „ „Covoarele roșii” se disting prin culoarea lor stridentă, … Articolul Chișinăul implementează un nou tip de marcaj rutier – „covorul roșu” apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Un bărbat din raionul Soroca a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru un termen de probă de 4 ani pentru hărțuirea sexuală a propriei fiice. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Soroca. Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs în perioada ianuarie-martie 2022, când inculpatul, fiind în … Articolul Soroca: Două fete de 12 și 13 ani, hărțuite sexual de propriul tată apare prima dată în BreakingNews.
16:20
OrheiLand onorează tradițiile și se pregătește și pentru un festival de neuitat dedicat costumului național. Evenimentul va avea loc pe 30 iunie și va reuni meșteri populari talentați. Sunt planificate expoziții de costume naționale autentice și multe alte surprize pentru vizitatori. Moldova este renumită pentru tradițiile sale bogate și pentru modul în care sunt onorate … Articolul Festivalul dedicat costumului național continuă la OrheiLand. O interacțiune cu tradițiile moldovenești autentice pentru locuitorii Moldovei și vizitatorii țării apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Meteorologii au emis astăzi, 27 iunie, Cod Galben de caniculă pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada 28 iunie – 4 iulie 2024, temperatura temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33°C și mai mult. „În funcție de evoluția și intensitatea fenomenului prognozat, prezentul mesaj și harta vor fi … Articolul Alertă meteo: Cod Galben de caniculă în Republica Moldova apare prima dată în BreakingNews.
14:30
Doi bărbați de 36 și 51 de ani au fost reținuți de polițiști pentru șantajul unei femei. Doi bărbați de 36 și 51 de ani au fost reținuți de polițiști pentru șantajul unei femei.Suspecții, anterior judecați și recent eliberați din custodia instituției penitenciare, ar fi șantajat victima, o femeie de 47 de ani din raionul … Articolul Doi bărbați reținuți pentru șantajarea unei femei cu imagini intime apare prima dată în BreakingNews.
13:50
Două persoane au fost ucise şi alte două rănite grav cu focuri de armă în noaptea de miercuri spre joi la Bruxelles, în cartierul Gare du Midi. Potrivit autorităților belgiene, focuri de arme au fost auzite între orele 01:00 şi 02:00 în împrejurimile unei cafenele din comuna bruxelleză Saint-Gilles, iar suspecţii au reușit fugă, transmite breakingnews.md cu … Articolul Atac armat la Bruxelles: Două persoane au murit, alte două sunt rănite apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Un bărbat de 30 de ani a fost transportat de urgență la spital după ce a fost înjunghiat în plină stradă. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, cazul a avut loc noaptea trecută în jurul orei 01:00 pe bulevardul Dacia din municipiul Chișinău, iar oamenii legii au fost sesizați de către un … Articolul Chișinău: Un bărbat, înjunghiat în plină stradă apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Irina Vlah, președinta “Platformei Moldova”, a făcut public un mesaj pe canalul său de Telegram în care solicită clarificări din partea Ministrului Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, cu privire la noul program de cooperare dintre Republica Moldova și NATO. “Domnule Ministru al Afacerilor Externe Mihai Popșoi! Aș dori să aud o explicație despre noul program de … Articolul Irina Vlah solicită transparență în noul program de cooperare cu NATO apare prima dată în BreakingNews.
12:10
“Cetățenii moldoveni așteaptă reacția partenerilor externi la deciziile neconstituționale ale autorităților moldovenești”, a declarat fostul președinte al Curții Constituționale a Republicii Moldova, în cadrul conferinței de presă “Integrarea europeană a Republicii Moldova: progrese și provocări viitoare”, desfășurată la Strasbourg în cadrul sesiunii de vară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, informează enews. “În acest an, … Articolul Dumitru Pulbere la APCE: Cetățenii moldoveni așteaptă reacția partenerilor externi la deciziile neconstituționale ale autorităților apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de poliție Botanica, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău-oficiul Botanica, au deconspirat activitatea infracțională a doi tineri de 25 și 26 de ani, suspectați de punerea în circulație ilegală a drogurilor. Grație acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de … Articolul VIDEO// Curieri de droguri – reținuți de polițiști apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Un vameș din cadrul Postului vamal Sculeni a fost reținut în după-amiaza zilei de 26 iunie de ofițerii CNA și procurorii mun. Bălți într-un dosar de corupere pasivă. Funcționarul este bănuit că ar fi pretins și acceptat peste 10 000 de euro de la un transportator de colete pentru a asigura trecerea nestingherită a unui … Articolul Vameș de la Sculeni reținut pentru corupție: 10.000 de euro mită pentru contrabandă apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 27 iunie 2024. Articolul LIVE// Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 27 iunie 2024 apare prima dată în BreakingNews.
09:30
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Poliției de Frontieră, anunță reținerea unui cetățean al Moldovei din Dubăsari, pentru transportarea ilegală la Chișinău a șapte bărbați ucraineni apți pentru serviciul militar, pentru taxe cuprinse între $5.000 și $7.700 per persoană. Bărbatul cu vârsta de peste 30 de ani îi prelua din regiunea transnistreană, după ce aceștia … Articolul VIFEO// Reținut, după ce ar fi transportat ilegal șapte ucraineni, pentru taxe de până la $7.700 apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:10
Ofițerii Direcției Nord ai Centrului Național Anticorupție au descins cu percheziții în Nordul R. Moldova într-un dosar de corupție. Potrivit surselor, ofițerii CNA au pus la pământ și încătușat un inspector vamal de la Vama Sculeni, în flagrant cu o mită de aproximativ 10.000 de euro, pentru a mușamaliza un caz de contrabandă, transmite breakingnews.md cu referire … Articolul Percheziții CNA în nordul Moldovei: Un vameș prins în flagrant cu mită de mii de euro apare prima dată în BreakingNews.
21:00
Ieri au început negocierile pentru aderarea Moldovei la Uniunea Europeană. Cu toate acestea, procesul este individual pentru fiecare stat și poate dura ani de zile. Pentru a adera, este necesar să se îndeplinească multe criterii. Comisia Europeană va analiza legislația pentru a asigura conformitatea acesteia cu legile UE în diverse domenii. O țară poate obține … Articolul Ilan Șor: „Când se vor încheia negocierile pentru aderarea la UE? Întrebați Turcia. Ea așteaptă de aproape 40 de ani” apare prima dată în BreakingNews.
18:30
S-a dus la scăldat, dar nu s-a mai întors acasă. Este vorba despre un copil care s-a înecat în amiaza zilei în lacul Ghidighici, orășelul Vatra. Potrivit surselor PulsMedia.MD, o persoană a telefonat la Serviciul Unic de Urgență 112, în jurul orei 13:10, și a comunicat că un copil a intrat în apele lacului susmenționat, dar nu … Articolul Încă un caz de înec în Moldova: Băiat de 12 ani și-a pierdut viața în lacul Ghidighici apare prima dată în BreakingNews.
18:20
OrheiLand a găzduit o petrecere hawaiiană de neuitat, unde copiii au avut parte de o zi plină de distracție și farmec exotic. Evenimentul a început cu un program variat de divertisment și spectacole. Pentru participanți a fost organizat un concert susținut de artiști locali și grupuri de dans, care au prezentat numere unice pe ritmurile … Articolul OrheiLand a organizat o petrecere hawaiiană de neuitat, unde copiii au avut parte de o zi plină de distracție și farmec exotic apare prima dată în BreakingNews.
18:10
Republica Moldova și Republica Elenă vor recunoaște reciproc permisele de conducere eliberate în cele două state. În acest sens, Executivul a aprobat Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Elene privind recunoașterea reciprocă și conversiunea permiselor de conducere. Astfel, va fi facilitat traficul rutier și vor fi eliminate impedimentele birocratice pentru cetățenii care locuiesc, lucrează … Articolul Permisele de conducere emise în Republica Moldova și în Republica Elenă vor fi recunoscute reciproc apare prima dată în BreakingNews.
17:10
La 25 iunie 2024, urmare a acțiunilor efectuate în cadrul unei cauze penale pornite pentru trafic de droguri în proporții deosebit de mari, conducerea urmăririi penale pe care este asigurată de către Procuratura mun. Bălți, de către angajații Direcției investigații Nord a INI al IGP, în comun cu angajații IP Bălți, a fost efectuată percheziția la … Articolul VIDEO// Un kilogram de heroină și jumătate de kilogram de hașiș ridicate în cadrul unei percheziții efectuate la nordul țării apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a atras din nou atenția, după un interviu acordat astăzi unei jurnaliste de la Ziarul de Gardă, asupra informării eronate a cetățenilor de către unele instituții mass-media. „Din păcate, ca și în multe alte cazuri, mi s-au adresat întrebări manipulatorii și nu a manifestat un interes real în a … Articolul Primarul General Ion Ceban denunță manipularea informațională într-un interviu recent apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 26 iunie 2024.   Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Ședința Guvernului Republicii Moldova din 26 iunie 2024 apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit în abdomen cu o furcă de către un consătean. Incidentul a avut loc luni, 24 iunie, într-o localitate din raionul Ialoveni, Poliția fiind sesizată în jurul orei 10:00. La fața locului, polițiștii au stabilit că cei doi bărbați de 39 și, respectiv, 46 de … Articolul Un bărbat, rănit cu furca de un consătean la Ialoveni apare prima dată în BreakingNews.
14:20
Un muncitor a decedat în timpul desfășurării lucrărilor de construcție în zona de protecție a liniei electrice aeriene (LEA), fiind electrocutat. Potrivit Premier Energy, incidentul s-a produs pe data de 6 iunie, ca urmare a mai multor încălcări comise în zona de protecție a rețelelor electrice, pe un șantier particular într-un sat din suburbia municipiului … Articolul Un bărbat a murit după ce a fost electrocutat pe șantierul de lucru apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Vremea a luat-o razna! În Italia a nins în plină vară. Temperaturile au scăzut brusc, iar în unele regiuni a început să ningă exact ca în mijlocul iernii, lucru total neobișnuit pentru această perioadă a anului. Stratul de zăpadă a atins înălțimi de peste zece centimetri. A nins ca-n povești duminică, 23 iunie 2024, într-o … Articolul VIDEO// Ninsoare de vară în Italia: Imagini surprinzătoare după scăderea bruscă a temperaturilor apare prima dată în BreakingNews.
12:50
Finlanda intenţionează să ofere de săptămâna viitoare vaccinarea preventivă împotriva gripei aviare unor lucrători expuşi la animale, au declarat marţi, 25 iunie, autorităţile sanitare, devenind prima ţară din lume care procedează astfel. Ţara nordică a achiziţionat vaccinuri pentru 10.000 de persoane, fiecare constând din două injecţii, în cadrul unei achiziţii comune a UE de până … Articolul Finlanda începe vaccinarea împotriva gripei aviare apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a emis un act de constatare în privința unui procuror prin care s-a stabilit o diferență substanțială, în mărime de 854.785 de lei între averea dobândită, veniturile obținute și cheltuielile realizate de acesta și membrii familiei sale. Totodată, potrivit ANI, a fost constatat și caracterul nejustificat al deținerii acestei averi, … Articolul Procuror acuzat de avere nejustificată: ANI constată diferențe substanțiale de 854.785 lei apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță despre începerea lucrărilor de aplicare a straturilor bituminoase de tip „Slurry Seal” pe bd. Mircea cel Bătrân din Sectorul Ciocana al orașului. „Mixul din asfalt emulsionat cationic, umplutură minerală, apă și aditivi, este distribuit pe carosabil cu ajutorul unui echipament special și este menită să prelungească durata de … Articolul Primăria Chișinău începe aplicarea stratului bituminos „Slurry Seal” pe bd. Mircea cel Bătrân apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează că, în cadrul proiectului de reabilitare a bd. Decebal, în prezent, sunt desfășurate lucrările de asfaltare a carosabilului. „Concomitent sunt reparate şi trotuarele”, a mai scris edilul pe rețelele sociale. În cadrul proiectului, pe lângă asfaltarea carosabilului, pe bd. Decebal municipalitatea întreprinde și lucrări de reabilitare a … Articolul Proiectul de reabilitare a bd Decebal: asflatarea carosabilului apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Un accident rutier cu implicarea unei mașini a poliției s-a produs în această dimineață pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Trei automobile s-ar fi ciocnit în lanț în jurul orei 9:56. Potrivit datelor preliminare, în coliziune au fost implicate o Dacia, care aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică, o Skoda și un Mercedes. … Articolul Trei automobile, inclusiv o mașină de poliție, implicate într-un accident pe bulevardul Dacia apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate  a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Ciocana, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău-oficiul Ciocana, au deconspirat activitatea infracțională a unui bărbat de 29 de ani, din capitală, suspectat de crearea și adminstrarea unui canal de Telegram destinat comercializării substanțelor narcotice.  În … Articolul Peste 5 kg de droguri ridicate de ofițerii DCCO. Suspectul – reținut și plasat în arest apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.