Cum faci bani în domeniul Beauty: profituri mărețe sau pierderi ascunse?

Bani.md, 22 mai 2024 15:40

Ecaterina Pascari este antreprenoare și a reușit să-și creeze un salon de manichiură. Nișa Beauty este una cu cerere, iar inițial, Ecaterina a reușit să obțină profituri rapide. Cu toate acestea, creșterea a devenit dificilă, povestește Ecaterina într-o nouă ediție a emisiunii „Afaceri la Microscop” moderată de Alexandru Bordea, un expert cu o experiență vastă […] Articolul Cum faci bani în domeniul Beauty: profituri mărețe sau pierderi ascunse? apare prima dată în Bani.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Acum 24 ore
14:30
Rețeaua de autostrăzi a Greciei va fi extinsă și îmbunătățită considerabil în următorii ani, odată cu implementarea unor noi axe rutiere importante. Aceste proiecte de infrastructură vizează dezvoltarea economică și turistică a țării, precum și reducerea timpului de călătorie între diverse regiuni. Ultima completare majoră a fost axa rutieră Aktio-Ambrakia, lungă de 49,5 km, care […] Articolul Grecii vor construi 1.000 de kilometri noi de autostradă. Moldovenii vor putea ajunge mai repede în zonele preferate apare prima dată în Bani.md.
13:50
Bird Global, pionierul în domeniul serviciului de închiriere de scutere electrice, a cerut protecţia Capitolului 11 al Legii falimentului în Florida, la cinci ani după ce a firma a fost evaluată la peste 1 miliard de dolari, raportează Financial Times. În septembrie, Bursa de Valori din New York a anunţat că va retrage de la […] Articolul Povestea unei afaceri cu un succes răsunător şi o valoare de 1 miliard de dolari tocmai a anunțat că intră în faliment apare prima dată în Bani.md.
13:50
Atunci când Donald Trump a câştigat preşedinţia în 2016, liderii de afaceri au venit în număr mare să se întâlnească cu el, în speranţa de a-i atenua politicile comerciale şi retorica populistă, încurajând în acelaşi timp agenda sa de dereglementare şi de impozitare favorabilă mediului de afaceri, scrie WSJ. Aceştia se înghesuie să se întâlnească […] Articolul Banii nu au culoare politică: Cei mai mari CEO ai Americii se înghesuie din nou să-l susţină pe Trump apare prima dată în Bani.md.
13:50
Bruxelles-ul este pe cale să acuze Apple pentru că ar fi înăbuşit concurenţa în magazinul său de aplicaţii mobile, aceasta fiind prima dată când autorităţile de reglementare ale UE au folosit noile norme digitale pentru a viza un mare grup tehnologic, scrie FT. Comisia Europeană a stabilit că producătorul iPhone nu respectă obligaţiile de a […] Articolul Securea a căzut la Apple: Gigantul american va fi primul grup big tech acuzat după noua legislaţie digitală europeană apare prima dată în Bani.md.
13:50
Un studiu recent realizat de publicaţia britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele mai scumpe destinaţii turistice pentru o escală de 24 de ore. Într-un studiu realizat de publicaţia britanică MoneyWeek în colaborare cu o agenţie de turism, au fost analizate costurile pentru o zi şi o noapte în diverse oraşe turistice din […] Articolul Top 5 destinaţii ultra-turistice pe care ar trebui să le evitaţi dacă ţineţi la portofel. ”Capcanele” pentru turişti apare prima dată în Bani.md.
Ieri
18:20
Serviciul Român de Informații (SRI) a intervenit asăzi, 14 iunie, de urgență pe Aeroportul Otopeni după ce un avion care urma să ajungă la Chișinău a solicitat o escală neprogramată la București. Pilotul zborului FLYONE 5F535 Erevan (Armenia) – Chișinău (Republica Moldova), operat de Mongolian Airways cu un Airbus A320, a decis să aterizeze de […] Articolul Umilință cruntă pentru moldovenii veniți din Yerevan la Chișinău: Autoritatea Aeronautică nu a permis aterizarea apare prima dată în Bani.md.
17:20
Piața imobiliară din Chișinău a înregistrat o creștere semnificativă a prețurilor în primul trimestru al anului 2024, marcând cea mai mare majorare din ultimii 16 ani. Conform raportului prezentat de Veaceslav Ioniță, expert în politici economice la Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, această creștere survine după o perioadă de stagnare în 2023. […] Articolul Taifun pe piața imobiliară din Chișinău! Cifrele au luat-o razna apare prima dată în Bani.md.
16:40
În cadrul proiectului „Creșterea rezilienței prin angajare și coeziune socială”, 16 grădinițe din opt raioane ale Moldovei vor beneficia de asistență financiară oferită de HELVETAS Moldova. Această inițiativă urmărește extinderea serviciilor educaționale, sporind accesul pentru familiile vulnerabile, inclusiv pentru cele ale refugiaților. Clara Abdullah, ofițer de comunicare al HELVETAS Moldova: „Când pregăteam acest proiect, am […] Articolul VIDEO 16 grădinițe din 8 raioane ale Moldovei vor beneficia de asistență financiară pentru extinderea serviciilor apare prima dată în Bani.md.
15:40
Producătorul american de băuturi răcoritoare The Coca-Cola Company, care a părăsit Rusia după invadarea Ucrainei, a decis să-și înregistreze din nou mărcile comerciale în Federația Rusă, scrie Vedomosti. Este vorba de mărcile Coca-Cola, Sprite și Fanta. Cererile pentru înregistrarea acestora au fost depuse la Serviciul Federal pentru Proprietate Intelectuală (Rospatent) în aprilie. Un astfel de […] Articolul Coca-Cola s-a răzgândit! S-ar putea întoarce în Rusia apare prima dată în Bani.md.
13:40
Grupul select al celor 3 companii reprezintă acum mai mult de 20% din întreaga valoare de piaţă a indicelui S&P 500, care se situează în prezent la 44.000 mld. dolari. Potrivit Barron’s, aceasta este cea mai mare valoare de piaţă concentrată în oricare trei companii din indice din 1980 până în prezent. Piaţa nu a […] Articolul Rezultatele financiare anunţate de 30 de giganţi de pe Wall Street! Microsoft, Nvidia, Apple. Ce arată cifrele? apare prima dată în Bani.md.
13:40
După ce a analizat 176 de ţări, Banca Mondială a descoperit aproape 7.000 miliarde de dolari sub formă de PIB-ul mondial în plus, scrie The Economist. Ce a descoperit banca nu sunt bani în plus de cheltuit, ci echivalentul unui voucher de reduceri, care scade cu 4% preţul fiecărui bun şi serviciu pe care lumea […] Articolul Revelație economică: PIB-ul mondial ar putea fi mai mare cu 7.000 de miliarde de dolari apare prima dată în Bani.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:00
Gigantul statului de colectare a fierului vechi, Metalferos a contabilizat pierderi uriașe în anul 2023, de 44,5 milioane de lei, cu 3,3 ori mai mari față de anul precedent, arată raportul financiar al companiei. Cifra de afaceri s-a redus cu peste o treime, la 139,8 milioane de lei. La fel și costul vânzărilor s-a comprimat […] Articolul Gigantul de colectare metalului, bun de fier vechi – pierderi colosale. Întreprinderea, o gaură neagră la buget apare prima dată în Bani.md.
10:30
„Lebensdorf” este primul film din seria „CineMADE în România”, difuzat în exclusivitate de RLIVE TV. Drama cu elemente de comedie va puta fi vizionată duminică, la ora 21:00. Pelicula a fost filmată în România și Germania, premiera internațională având loc pe 10 august 2021. Satul „Lebensdorf” nu este invenția scenariștilor Ileana Muntean și Vali Hotea. Satul […] Articolul CineMADE în România: Filmul românesc „Lebensdorf”, duminică seara, în exclusivitate la RLIVE TV apare prima dată în Bani.md.
09:40
Banca Națională a Moldovei va fi mai independentă. arlamentul Republicii Moldova a votat în prima lectură un proiect de lege menit să consolideze cadrul de activitate al Băncii Naționale a Moldovei (BNM), aliniindu-l la standardele internaționale aplicabile băncilor centrale. Proiectul aduce modificări semnificative în mai multe acte normative, având ca scop principal întărirea independenței funcționale […] Articolul Noua eră a stabilității: Parlamentulrevoluționează activitatea Băncii Naționale a Moldovei apare prima dată în Bani.md.
13 iunie 2024
18:00
Serviciul Fiscal a publicat un comunicat de presă în care spune că o rețea de restaurante prezentă în toată țara este acuzată de spălare de bani. Din clipul video care însoțește comunicatul de presă se vede cum banii sunt puși în mai multe pungi, inclusiv într-o pungă de hârtie cu logo-ul Andys Pizza. BANI.MD a […] Articolul Care este rețeaua de restaurante acuzată de spălare de bani apare prima dată în Bani.md.
17:50
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a acordat Uzinei Metalurgice Moldovenești (OAO „MMZ”) cel mai înalt premiu al concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor” – „Zeița Calității”. Acest concurs se desfășoară pentru a 10-a oară. Scopul său este de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității […] Articolul MMZ a primit cel mai înalt premiu pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor apare prima dată în Bani.md.
17:00
O rețea de restaurante din Republica Moldova este vizată într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, după ce ofițerii Direcției generale antifraudă a Serviciului Fiscal de Stat, împreună cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cazuri Speciale și ofițerii Inspectoratului Național de Investigație, au destructurat o schemă de evaziune fiscală de proporții […] Articolul Spălare de bani de 19 milioane de lei, la o rețea restaurante! Procurorii au intrat pe fir apare prima dată în Bani.md.
16:30
Premierul Dorin Recean a lansat acuzații grave și a folosit un limbaj colorat la adresa băncilor din Moldova, acuzându-le de plângeri nejustificate privind pierderile financiare. Într-o întâlnire cu agricultorii din Soroca, premierul a răspuns unui agricultor nemulțumit de politica bancară, spunând că „băncile niorlăie că intră în pierderi”. „Eu știu că anul trecut băncile au […] Articolul VIDEO Limbaj de mahala și acuzații grave la adresa băncilor! Recean s-a dezlănțuit: Niorlăie că intră în pierdere apare prima dată în Bani.md.
16:30
Negociatorii G7 au ajuns la un acord privind utilizarea profiturilor din activele suverane ruseşti îngheţate pentru a ajuta Ucraina, în încercarea de a consolida sprijinul pentru Kiev, în timp statul ce se confruntă cu o serie de dificultăţi politice interne, raportează FT. Oficialii G7 au ajuns la un acord cu privire la o schemă prin […] Articolul G7, acord provizoriu pentru un împrumut de 50 miliarde USD pentru Ucraina, susținut de activele rusești înghețate apare prima dată în Bani.md.
16:30
Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor din Grotele budiste Yungang, un important loc turistic, pentru a asigura „siguranța” utilizatorilor. Un videoclip postat de presa locală arată un rând de băi, fiecare cu un cronometru digital în fața ușii, afișând momentul în care o cabină este ocupată și pentru cât timp, conform The Telegraph. […] Articolul Cronometre deasupra toaletelor: Orașul turistic care cronometrizează timpul petrecut la baie apare prima dată în Bani.md.
16:10
Moldova Digital Summit a înregistrat o revenit mai grandios în acest an. Cu peste 3000 de participanți din Moldova, România, Polonia, Franța, Estonia și alte state, summitul setează Moldova ca destinație tech emergentă. Timp de 2 zile, la Chișinău Arena participanții au avut parte de keynote-uri axate pe patru piloni cheie – afaceri, infrastructură, guvern […] Articolul Moldova Digital Summit 2024 – 3000+ participanți, lansări și oportunități numeroase pentru fiecare apare prima dată în Bani.md.
13:00
Țigările electronice s-ar putea scumpi în anul 2025 urmare a majorării accizelor pentru rezervele din tutun pentru dispozitive de încălzire a tutunului, potrivit propunerilor politicii fiscale și vamale. Astfel, pentru 1000 de bucăți de rezerve din tutun pentru dispozitive de încălzire a tutunului, acciza va crește cu 59,3 lei în anul 2025 și cu 197 […] Articolul Guvernul mărește accizele! Țigările electronice s-ar putea scumpi apare prima dată în Bani.md.
11:40
Kremlinul și-a intensificat influența în regiunile Găgăuzia și Orhei prin intermediul cardurilor bancare rusești MIR. Primarul orașului Orhei, Tatiana Cociu, legată de oligarhul fugar Ilan Șor, a anunțat că pensionarii și lucrătorii din sectorul public din Orhei vor primi plăți suplimentare de 2.000 de lei pe aceste carduri emise de banca rusă Promsvyazbank (PSB). Banca […] Articolul Kremlinul cumpără Găgăuzia și Orheiul cu carduri MIR! BNM admite existența platformelor transferurilor transfrontaliere apare prima dată în Bani.md.
11:20
Vladislav Gribincea își va începe mandatul de judecător la Curtea Supremă de Justiție (CSJ) începând cu 1 iulie 2024. Astăzi, în Monitorul Oficial, a fost publicat decretul semnat de președinta Maia Sandu, prin care Gribincea este numit oficial în această funcție. Vladislav Gribincea este o figură prominentă în domeniul justiției și drepturilor omului din Republica […] Articolul Arhitectul reformei justiției moldovenești – Gribincea răsuflă ușurat! Maia Sandu l-a numit la CSJ apare prima dată în Bani.md.
10:20
Ministerul Energiei a propus majorarea accizei la motorină începând cu anul 2025, în cadrul unei strategii de aliniere la standardele Uniunii Europene și de promovare a politicilor „verzi”. Astfel, acciza va crește semnificativ pentru a atinge cerințele minime comunitare aferente taxelor aplicabile carburanților. În prezent, Republica Moldova aplică o acciză de aproximativ 0,135 euro/litru pentru […] Articolul Vești proaste pentru moldoveni! Motorina se scumpește! Guvernul majorează acciza din 2025 apare prima dată în Bani.md.
12 iunie 2024
18:10
Exporturile de floarea-soarelui din Moldova au atins noi culmi în primele 5 luni ale anului 2024, depășind cu mult recordurile anterioare. Cu toate acestea, paradoxal, prețurile au înregistrat o scădere semnificativă, potrivit declarațiilor directorului executiv al Asociației Exportatorilor și Importatorilor de Produse Agricole și Cerealiere „Agrocereale”, Iurie Rija. În ciuda faptului că volumul exporturilor a […] Articolul Paradoxul crizei răsăritei din Moldova: Exporturile înregistrează un nou record apare prima dată în Bani.md.
18:10
Statele Unite ale Americii au impus astăzi sancțiuni împotriva Evgheniei Guțul, într-o acțiune ce vizează implicarea sa în acțiunile hibride împotriva statului Republica Moldova și cetățenilor săi. Decizia vine în urma unei colaborări eficiente cu partenerii externi și reprezintă un pas hotărât al SUA în lupta împotriva corupției și amenințărilor la adresa securității naționale. Premierul […] Articolul Guțul, lovită în moalele capului de Washington! Sancțiuni impuse pentru acțiuni hibride apare prima dată în Bani.md.
17:30
Astăzi, Guvernul Republicii Moldova a aprobat hotărârea de reorganizare a Întreprinderii de Stat „Administrația de Stat a Drumurilor” (Î.S. ASD) în societate pe acțiuni, cu capital integral de stat. Aceasta reprezintă prima etapă a unui proces amplu de restructurare și fortificare a capacităților de administrare a rețelei de drumuri naționale. Reorganizarea întreprinderii are ca obiectiv […] Articolul O companie gigant apare în Republica Moldova apare prima dată în Bani.md.
17:00
Republica Moldova este la coada clasamentului cu privire la viteaza medie de circulație a trenurilor – 38 km/h. Potrivit unui clasament, cele mai rapide trenuri sunt în Spania – 199,4 km/h, Franța – 195,9 km/h și Italia – 169,9 km/h. La vecinii noștri România și Ucraina trenurile circulă cu o viteză medie 72,9 km/h și […] Articolul Dezastru în Republica Moldova! Cu ce viteză au ajuns să circule trenurile apare prima dată în Bani.md.
16:20
Într-o ediție recentă a rubricii „Un vin bun” de la RLIVE TV, sommelierul Mihai Druță a prezentat o noutate surprinzătoare pentru iubitorii de vin: un Pinot Grigio vinificat în rose. Deși Pinot Grigio este cunoscut ca un vin alb, ușor și perfect pentru zilele calde de vară, Domeniile Davidescu au reușit să creeze o versiune […] Articolul VIDEO „Un vin bun cu Mihai Druță”: Pinot Grigio de la Domeniile Davidescu apare prima dată în Bani.md.
12:50
MAIB, cea mai importantă instituție de credit din Republica Moldova, vine cu repartizări de cash către acționari în acest an, având o rată de distribuție de 38% pentru anii 2021-2023. Adunarea Generală a Acționarilor băncii MAIB, de la Chișinău, a fost convocată pentru data de 19 iunie, pe ordinea de zi figurând și votul pentru […] Articolul Fosta șefă a unui fond de pensii din România, propusă în organul de conducere al celei mari bănci din Moldova apare prima dată în Bani.md.
12:30
Banca Mondială a revizuit în scădere prognoza de creștere a PIB-ului Moldovei pentru anii 2024 și 2025. Prognoza pentru 2024 a fost redusă cu 2 puncte procentuale, de la 4,2% la 2,2%, iar cea pentru 2025 cu 0,2 puncte procentuale, de la 4,1% la 3,9%, potrivit Global Economic Prospects, publicația Băncii Mondiale. Aceste date sunt […] Articolul Banca Mondială, pesimistă pentru economia Republicii Moldova! A revizuit în jos prognoza apare prima dată în Bani.md.
11:30
Apetitul Chinei pentru grâul și porumbul din străinătate scade rapid, ceea ce este posibil să crească presiunile asupra piețelor mondiale de cereale, care s-au obișnuit cu cererea robustă venită din partea celui mai mare importator de produse agricole, transmite Bloomberg. Potrivit mai multor traderi, cumpărătorii din China nu au făcut achiziții importante de mai multe […] Articolul China reduce importurile de cereale. Cresc prețurile pe piața mondială apare prima dată în Bani.md.
11:30
Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) și-a menținut estimarea privind o creștere relativ solidă a cererii de petrol în 2024, apreciind că turismul și călătoriile vor susține consumul în semestrul doi al acestui an, transmite Reuters. În raportul său lunar, OPEC a informat că se așteaptă ca pe plan global cererea de petrol să urce […] Articolul OPEC prognozează o creștere solidă a cererii de petrol în 2024, susținută de turism  apare prima dată în Bani.md.
10:30
Începând cu 16 iunie, în fiecare duminică, RLIVE TV va difuza filme românești contemporane. În total, proiectul „CineMADE în România” va cuprinde 21 de pelicule, care au obținut cumulativ 7 trofee la Festivalul de la Cannes și 52 de premii GOPO. Prin intermediul proiectului „CineMADE in România”, pe o piață dominată de producții din Rusia […] Articolul FOTO CineMADE în România: Lista celor 21 de filme românești contemporane, difuzate duminicile la RLIVE TV apare prima dată în Bani.md.
10:30
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) avertizează că alcoolul, tutunul, alimentele ultraprocesate și combustibilii fosili provoacă anual 2,7 milioane de decese în Europa. Într-un raport intitulat „Determinanții comerciali ai bolilor netransmisibile în Regiunea Europeană a OMS”, OMS cere guvernelor să adopte reglementări mai stricte în domeniul sănătății pentru a combate influența acestor industrii. „Aceste patru industrii […] Articolul Trio-ul care ucide 2,7 milioane de oameni anual în Europa – tutunul, alimentele ultraprocesate și alcoolul apare prima dată în Bani.md.
09:20
Vrei să afli mai multe despre animație, game design și producție multimedia? Participă la cea de-a treia ediție a Forumului Profesiile Viitorului. În cadrul evenimentului vei face o incursiune prin industriile creative, vei descoperi competențele digitale actuale și tendințele joburilor de mâine. Evenimentul va avea loc pe 20 iunie, începând cu ora 8:30 la Mediacor, […] Articolul Pregătește-te pentru joburile de mâine. Vino la Forumul Profesiile Viitorului apare prima dată în Bani.md.
08:10
Cinci dintre cele mai mari bănci din lume finanțează distrugerea junglei amazoniene, în timp ce se prefac că protejează mediul, potrivit unui raport citat de The Guardian, care indică faptul că peste 70% din zonele împădurite nu sunt acoperite de măsurile de protecție pe care aceste instituții le-au implementat. Băncile au pus miliarde de dolari […] Articolul Cum finanțează cele mai mari bănci din lume distrugerea Amazonului apare prima dată în Bani.md.
08:10
Sute de copii migranți care sunt neînsoțiți în Europa sunt forțați să lucreze ca soldați pentru carteluri de droguri care devin din ce în ce mai puternice. Acest lucru se întâmplă din cauza apetitului tot mai crescut pentru cocaină a continentului, a constatat o investigație realizată de The Guardian. Forțele de poliție ale UE au […] Articolul Cartelurile de droguri forțează sute de copii migranți să lucreze ca soldați pentru comerțul cu cocaină din Europa apare prima dată în Bani.md.
08:00
Aduc banii fericirea? Un răspuns uşor de intuit poate veni de la oricine nu are bani. Dar, dacă sunt bani, câtă fericire poate fi cumpărată? Este o întrebare la care un preot, un psiholog, un sociolog, un economist, un miliardar şi un şomer pot da răspunsuri cât se poate de variate. Un neurochirurg susţine, cu […] Articolul Aduc banii fericirea? Tu câtă fericire poţi cumpăra din salariul tău? apare prima dată în Bani.md.
11 iunie 2024
16:00
Elon Musk, directorul general al companiei Tesla şi SpaceX, a ameninţat că va interzice dispozitivele Apple din companiile sale, după ce Apple a anunţat un parteneriat cu OpenAI, scrie CNBC. Într-o serie de postări de pe platforma sa de socializare X, Musk a pus sub semnul întrebării protecţia informaţiilor sensibile ale utilizatorilor aflate sub umbrela […] Articolul Musk bate cu pumnul în masă: Dacă Apple integrează ChatGPT, toate iPhone-urile vor fi interzise de la Tesla apare prima dată în Bani.md.
16:00
Președintele Franței, Emmanuel Macron, a convocat alegeri anticipate după ce alianța sa centristă a fost învinsă duminică de formațiunea de extremă dreapta Rassemblement National (RN), condusă de Marine Le Pen, în alegerile europarlamentare. Această decizie a evidențiat încă o dată îndrăzneala care a marcat cariera politică a lui Macron, de când a fost ales ca […] Articolul Macron merge pe gheaţă subţire! mizează riscant pe alegerile anticipate pentru a stăvili influenţa lui Marine Le Pen apare prima dată în Bani.md.
15:20
Procuratura Anticorupție a făcut publice noi detalii referitoare la o schemă de corupție prin care persoane publice din Republica Moldova și din alte țări ar fi primit mită pentru a interfera cu publicarea de către INTERPOL a Notificărilor Roșii pentru infractori anunțați în căutare internațională. În cadrul acestei investigații, la 9 iunie 2024, o persoană […] Articolul Scandalul de corupție privind „spălarea” infractorilor se intensifică: Procurorii au reținut un suspect la aeroport apare prima dată în Bani.md.
15:00
Piața muncii din Moldova trece printr-o transformare semnificativă, cu un interes tot mai scăzut al tinerilor pentru muncă. Datele din trimestrul I 2024 arată o forță de muncă subutilizată de 93,3 mii de persoane, ceea ce reprezintă 10,1% din totalul forței de muncă extinse. Deși aceasta este o îmbunătățire față de 12,8% înregistrat în trimestrul […] Articolul Marea transformare a pieței muncii din Moldova! Tinerii nu mai vor să muncească apare prima dată în Bani.md.
13:00
„Social Business HUB” din Tiraspol, deschis cu suportul financiar al Uniunii Europene şi cofinanţarea Suediei, prin intermediul Fundaţiei Est Europene, a marcat recent doi ani de activitate. În toată această perioadă, 50 de întreprinderi sociale au beneficiat de suport informaţional şi consultanţă în marketing şi juridică pentru a se dezvolta şi a aduce beneficii societăţii. […] Articolul Primul şi singurul HUB social din stânga Nistrului a tras linia celor doi ani de activitate apare prima dată în Bani.md.
11:50
Într-o conferință de presă susținută astăzi, ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, a anunțat planuri ambițioase pentru construirea unui nou stadion de categoria a IV-a UEFA, cu o capacitate de 20-25 de mii de spectatori. Costurile proiectului sunt estimate la aproximativ 85 de milioane de euro, iar termenul de finalizare este de cel mult cinci ani. Potrivit […] Articolul Promisiuni în preajma algerilor prezidențiale! Spînu anunță construcția unui mega stadion de fotbal apare prima dată în Bani.md.
11:40
Într-o conferință de presă susținută astăzi, ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, a anunțat planuri ambițioase pentru construirea unui nou stadion de categoria a IV-a UEFA, cu o capacitate de 20-25 de mii de spectatori. Costurile proiectului sunt estimate la aproximativ 85 de milioane de euro, iar termenul de finalizare este de cel mult cinci ani. Potrivit […] Articolul Promisiuni electorale! Spînu anunță construcția unui mega stadion de fotbal apare prima dată în Bani.md.
11:20
Compania Axedum a primit dreptul de a exporta în UE carne de pasăre proaspătă, anunță ANSA. „La data de 7 iunie, datorită implementării standardelor în domeniul siguranței alimentelor și în baza garanțiilor din partea Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, a fost aprobată prima unitate din Republica Moldova cu drept de export a cărnii de pasăre […] Articolul Cine este producătorul de carne de pasăre din Republica Moldova care își va exporta producția în UE apare prima dată în Bani.md.
10:30
Prețurile medii de consum în luna mai 2024 comparativ cu luna mai 2023 au crescut cu 3,3%, inclusiv la produse alimentare cu 4,2% și la mărfurile nealimentare cu 6,8%. Serviciile prestate populației în perioada respectivă s-au diminuat cu 3,8%. La produsele alimentare cel mai mult s-au scumpit ouăle – 25,6%, fructe – 23,8% legume – […] Articolul Topul scumpirilor din mai. Produsele care au costat cu până la 25% mai mult apare prima dată în Bani.md.
10:20
Compania românească Simtel Team S.A., listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, și-a consolidat poziția în sectorul energiei regenerabile și al telecomunicațiilor, fiind un jucător important pe piață. Potrivit rezultatelor financiare pentru trimestrul I din 2024, compania a înregistrat o creștere substanțială a activității sale de energie regenerabilă în Republica Moldova, transmite indepenentnews.ro. […] Articolul O companie românească se implică în reducerea dependenței energetice a Moldovei apare prima dată în Bani.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.