Curtea de Apel din Comrat a anulat, ca fiind ilegale, adaosurile la pensiile unor bătrâni, din fonduri extrabugetare finanțate de oligarhul fugar Ilan Șor

Unica.md, 22 mai 2024 11:50

Hotărârea Comitetului Executiv al Găgăuziei privind adaosurile lunare la pensie pentru unele categorie de pensionari, din fonduri extrabugetare finanțate de oligarhul fugar Ilan Șor, a fost anulată ca fiind ilegală. ... Post-ul Curtea de Apel din Comrat a anulat, ca fiind ilegale, adaosurile la pensiile unor bătrâni, din fonduri extrabugetare finanțate de oligarhul fugar Ilan Șor apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 10 minute
12:00
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 71 469 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din ... Post-ul Numărul persoanelor care traversează frontiera de stat este în creștere apare prima dată în Unica.md.
Acum o oră
11:10
În fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova este marcată Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. Cu această ocazie, la sfârșitul săptămânii, în mai multe ... Post-ul În Republica Moldova este sărbătorită Ziua Lucrătorului medical și a farmacistului apare prima dată în Unica.md.
Acum 2 ore
10:50
Halterofila Gabriela Danilov a devenit campioană europeană, la categoria sub vârsta de 15 ani. În concursul probei de smuls, a categoriei de greutate de până la 45 kg, discipola Liceului ... Post-ul Halterofila Gabriela Danilov a devenit campioană europeană, la categoria sub vârsta de 15 ani apare prima dată în Unica.md.
10:20
Canotorul Serghei Tarnovschi a devenit campion european, rezervat seniorilor. Sportivul a cucerit medalia de aur în proba de canoe sprint individual pe distanța de 500 metri, la competiția continentală care ... Post-ul Canotorul Serghei Tarnovschi a devenit campion european apare prima dată în Unica.md.
10:10
Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat sâmbătă, 15 iunie 2024, la summitul pentru pace care are loc în Elveția, că va face propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor ... Post-ul Volodimir Zelenski anunță că va înainta Rusiei un set de propuneri de pace apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
10:00
O fată de 12 ani din Olanda s-a dovedit capabilă de devotament autentic pentru o cauză în care crede cu tărie. De aproape un an, Isolda doarme într-un cort, instalat ... Post-ul O fetiță doarme de un an în curte, într-un cort. Prin cauza ei nobilă vrea să salveze punguinii apare prima dată în Unica.md.
09:50
Președinta Maia Sandu participă, astăzi, la Summitul pentru pace în Ucraina, alături de Președintele Ucrainei Volodymyr Zelenskyy și Președinta Elveției, Viola Amherd, gazda evenimentului.  Șefa statului a menționat că, în ... Post-ul Maia Sandu participă la Summitul pentru pace în Ucraina, care are loc în Elveția apare prima dată în Unica.md.
09:50
Kevin Campbell, o legendă din Premier League, a murit la vârsta de 54 de ani. A fost unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai cluburilor Arsenal Londra și Everton. Imagine ... Post-ul Fostul mare atacant din Premier League, Kevin Campbell, s-a stins din viață la 54 de ani apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
22:00
Statele Unite găzduiesc peste 700 de miliardari, ceea ce nu este surprinzător având în vedere că mulți dintre aceștia au absolvit universitățile de top. În 2024, Forbes a publicat un ... Post-ul Topul celor mai prestigioase universități cu cei mai mulți miliardari printre absolvenți apare prima dată în Unica.md.
21:50
La 66 de ani, Sharon Stone este o mamă împlinită și fericită, alături de cei trei fii ai ei, care au fost adoptați după ce actrița a pierdut nu mai ... Post-ul Sharon Stone, imagini de colecție cu cei trei fii ai săi, adoptați după 9 sarcini pierdute apare prima dată în Unica.md.
21:40
În prezent, campionul european și vicecampionul mondial la taekwondo, Ion Iliescu, susține examenele de bacalaureat. Campionul nu a renunțat la visul său de a obține o diplomă de bacalaureat nici ... Post-ul Campionul european Ion Iliescu dă BAC-ul la 34 de ani: ,,Vreau să-i susțin pe toți cei care ar fi avut, și ei, situații dificile în viață” apare prima dată în Unica.md.
20:50
Viitorul regiunii transnitrene este alături de Republica Moldova în Uniunea Europeană, a declarat ministrul Afacerilor Externe de la Chișinău Mihai Popșoi, la Forumul de securitate al Mării Negre din Odesa. ... Post-ul Ministrul Mihai Popșoi, la Forumul de securitate din Odesa: Viitorul Republicii Moldova și al regiunii transnistrene va fi în UE apare prima dată în Unica.md.
20:40
Persoanele fizice din municipiul Chișinău trebuie să achite impozitul pe proprietate și teren până la data de 30 iunie 2024, în cazul bunurilor dobândite până la 31 martie anul curent. ... Post-ul Când expiră termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare apare prima dată în Unica.md.
20:20
Amira s-a născut în anul pandemiei și al medicilor obosiți. Deși s-a confruntat cu hipoxie și a fost diagnosticată cu tetraplegie spastică, a refuzat să se conformeze așteptărilor sumbre ale ... Post-ul O intervenție specială i-ar putea da șansa să poată merge independent. Amira are nevoie de ajutorul nostru! apare prima dată în Unica.md.
20:00
Institutul Cultural Român la Chișinău, Uniunea Scriitorilor din Moldova și Filiala Chișinău a Uniunii Scriitorilor din România au organizat un șir de manifestări dedicate comemorării celor 135 de ani de la ... Post-ul Institutul Cultural Român la Chișinău, Uniunea Scriitorilor din Moldova și cea din România au organizat o serie de evenimente în memoria poetului Mihai Eminescu apare prima dată în Unica.md.
19:50
Potrivit unui videoclip care circulă prin mediile de socializare, rușii s-au așezat la coadă ca să cumpere dolari americani, având în vedere că Bursa din Moscova a ordonat suspendarea imediată ... Post-ul Rusia: cetățenii fac cozi ca să cumpere dolari după prăbușirea rublei apare prima dată în Unica.md.
19:40
Ziua mondială a vântului celebrează contribuția tehnologiilor de valorificare a energiei eoliene la tranziția energetică și asigurarea energiei curate pentru o creștere economică durabilă. Potrivit Ministerului Energiei al Republicii Moldova, ... Post-ul Astăzi este marcată Ziua mondială a vântului. În șase ani, circa 30% din energia consumată în Moldova ar urma să fie din surse regenerabile apare prima dată în Unica.md.
19:20
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este prezentă la Summitul pentru pace în Ucraina, care se desfășoară azi și mâine, la Burgenstock, Elveția. Ajunsă în Confederația Elvețiană, șefa statului a reafirmat ... Post-ul Maia Sandu la Summitul din Elveția: „Pacea Ucrainei este pacea Republicii Moldova” apare prima dată în Unica.md.
19:10
Gimnaziul “Paraskiewa Wiszniowska” din satul Vișniovca, raionul Cantemir, acum plăteşte cu 30% mai puțin pentru facturile la energie. Instituția de învățământ a beneficiat de un proiect de termoizolare în cadrul ... Post-ul Un gimnaziu din Cantemir a beneficiat de termoizolare în cadrul Programului „Satul European” apare prima dată în Unica.md.
18:50
În timpul misiunilor de menținere a ordinii publice, angajații Inspectoratului General de Carabinieri au intervenit promt pentru a asigura protecția a doi minori care se aflau nesupravegheați. În Căușeni, echipajul ... Post-ul Copii minori, depistați în locuri publice fără supravegherea părinţilor. Unul avea doar 2 anișori apare prima dată în Unica.md.
18:40
O femeie aflată în stradă a solicitat ajutorul carabinierilor, comunicând că se simte rău. Angajații IGC au reacționat prompt și au apelat imediat numărul de urgență 112. În așteptarea echipajului ... Post-ul O femeie a fost ajutată de carabinieri, după ce i s-a făcut rău în stradă apare prima dată în Unica.md.
17:40
Prințesa de Wales, alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au fost văzuți într-o trăsură îndreptându-se spre Trooping the Color, pentru a participa la parada aniversară a Regelui. ... Post-ul Prințesa de Wales a apărut la paradă de ziua Regelui. Imagini video apare prima dată în Unica.md.
17:30
Bronz pentru Republica Moldova. De această dată, canoistul Serghei Tarnovschi a cucerit medalia la Campionatul European de la Szeged.  Moldoveanul sportiv a înregistrat rezultatul 4:05.744 pe distanța 1000 metri. Acesta ... Post-ul Medalie de bronz pentru Republica Moldova, la Campionatul European de canoe apare prima dată în Unica.md.
17:20
Vicepreședinta americană Kamala Harris a anunțat alocarea a peste 1,5 miliarde de dolari pentru sectorul energetic și nevoile umanitare ale Ucrainei, în timpul unei întâlniri cu președintele Volodimir Zelenski la ... Post-ul Summitul pentru pace în Ucraina: Vicepreședinta SUA a anunțat alocarea a peste 1,5 miliarde de dolari pentru sectorul energetic ucrainean apare prima dată în Unica.md.
16:30
În weekendul 15-16 iunie seniorii din Capitală sunt invitați la o nouă ediție a „Dialogului între Generații”. Foto: Primăria Chișinău Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, evenimentul va avea loc între orele ... Post-ul Seniorii din Capitală sunt invitați la muzică și dans în parc, la o nouă ediție a „Dialogului între Generații” apare prima dată în Unica.md.
16:30
Rețeaua de autostrăzi a Greciei va fi îmbunătățită semnificativ în următorii ani, deoarece se vor adăuga noi axe rutiere care sunt în curs de implementare sau vor începe în curând ... Post-ul Grecii vor construi 1.000 de kilometri noi de autostradă. Turiștii vor putea ajunge mai rapid în zonele preferate apare prima dată în Unica.md.
15:20
Un tânăr de 23 de ani și-a împușcat soția de 18 ani, cunoscută drept bloggerița Vera „Pantera” și pe prietena ei, influencerița Natașa „Banderovk”, în vârstă de 19 ani, la ... Post-ul Două bloggerițe, împușcate mortal în Ucraina. Cine e atacatorul și cum s-a produs tragedia apare prima dată în Unica.md.
14:10
Matija Sarkic, portarul selecţionatei Muntenegrului şi al echipei de fotbal Millwall, a încetat din viaţă la 26 de ani, a anunţat clubul englez de ligă secundă într-un comunicat, informează EFE. ... Post-ul Un talentat fotbalist, portarul selecţionatei Muntenegrului, găsit mort în casă la doar 26 de ani apare prima dată în Unica.md.
13:50
Ieri, 14 iunie, a fost Ziua mondială a donatorului de sânge, așa că zeci de voluntari s-au adunat la Palatul Republicii pentru a face o faptă bună. Au venit să ... Post-ul Au donat sânge pentru a salva vieți! Zeci de voluntari s-au adunat la Palatul Republicii pentru a fi parte a campaniei nobile apare prima dată în Unica.md.
13:30
Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a adresat un mesaj de felicitare pentru Republica Moldova și Ucraina, după ce s-a anunțat că pe 25 iunie încep negocierile de aderare ... Post-ul Președinta Comisiei Europene despre începerea negocierilor de aderare la UE: Un pas imens pentru Republica Moldova și Ucraina apare prima dată în Unica.md.
13:20
Renumite mărci de lux au redus masiv prețurile produselor vândute în China, de frica majorării stocurilor pe care le au, în condițiile în care chinezii îşi reduc achiziţiile. Începând din ... Post-ul Mai multe mărci de lux își reduc masiv prețurile produselor vândute în China apare prima dată în Unica.md.
13:20
Președintele rus Vladimir Putin a declarat vineri la televiziune că aproape 700.000 de militari participă în prezent la ofensiva din Ucraina, potrivit AFP, citat de Hotnews. „Avem aproape 700.000 de ... Post-ul Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, anunță că 700 de mii de militari ruși luptă în Ucraina apare prima dată în Unica.md.
13:10
Țânțarul tigru, responsabil de răspândirea febrei dengue, care poate fi fatală, a ajuns în România și se răspândește cu rapiditate în toată Europa. În acest context, Agenția Națională pentru Sănătate ... Post-ul Cum să ne protejăm de înțepăturile de țânțari? Recomandările specialiștilor ANSP apare prima dată în Unica.md.
13:00
Corneliu Botgros și soția sa, Angela, au devenit părinți pe 13 iunie 2024. Viața cuplului este marcată de o fericire de nedescris odată cu sosirea pe lume a fetiței lor. ... Post-ul Corneliu Botgros și soția sa au ales numele pentru fiica lor nou-născută apare prima dată în Unica.md.
12:30
Biblioteca Națională a Republicii Moldova invită doritorii să viziteze expoziția de documente „Memoria preotului Avva Paul Mihail în conștiința contemporanilor”, consacrată preotului și istoricului dr. Avva Paul Mihail. Foto: Biblioteca ... Post-ul O expoziție inedită de documente poate fi văzută la Biblioteca Națională a Republicii Moldova apare prima dată în Unica.md.
Ieri
11:30
La 135 de ani de la trecerea în neființă a poetului Mihai Eminescu, Primăria municipiului Chișinău organizează un eveniment-omagiu. Evenimentul se va desfășura sâmbătă seara în scuarul „Mihai Eminescu” din ... Post-ul Un eveniment-omagiu dedicat poetului Mihai Eminescu va avea loc la Chișinău apare prima dată în Unica.md.
10:20
Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, spune că a venit timpul să fie introduse restricţii cu privire la numărul navelor de croazieră care vizitează cele mai populare insule, aceasta fiind prima măsură ... Post-ul Accesul în cele mai populare insule grecești ar putea fi limitat. Care este cauza apare prima dată în Unica.md.
10:20
Un medic stomatolog a lansat un avertisment în legătură cu o băutură care face furori atât în rândul celor care acordă atenție deosebită obiceiurilor sănătoase, cât și al influencerilor de ... Post-ul Băutura populară care distruge dantura. Avertismentul unui stomatolog apare prima dată în Unica.md.
10:10
Accesul în anumite zone publice din Capitală va fi restricționat pentru zilele de 17-18 iunie. Foto: Primăria Chișinău Primăria Municipiului Chișinău anunță că măsura este luată de poliție, în contextul ... Post-ul Vizita președintelui Italiei la Chișinău: Primăria anunță acces limitat în unele locuri din Capitală apare prima dată în Unica.md.
10:10
Vremea rea face probleme și la vecinii sârbi. Foto: Captură ecran O furtună puternică, însoțită de grindină, a făcut prăpăd și în vestul Serbiei, transmite stirileprotv.ro. Bucățile de gheață, de mărimea ... Post-ul O țară din sud-estul Europei a arătat în miez de iunie ca în plină iarnă, din cauza grindinei apare prima dată în Unica.md.
10:00
Kate Middleton a anunțat vineri, 14 iunie, că face „progrese bune” după diagnosticul de cancer și că va participa sâmbătă la parada „Trooping the Colour”. Aceasta va fi prima apariţie ... Post-ul Prima apariţie publică a prințesei Kate după diagnosticul de cancer apare prima dată în Unica.md.
14 iunie 2024
22:30
O aeronavă a companiei Fly One, care opera cursa Erevan- Chișinău, ar fi aterizat de urgență la București, scrie stiripesurse.md. Pasagerii, în mare parte moldoveni, spun că au fost informați că ... Post-ul O aeronavă care zbura spre Chișinău ar fi aterizat de urgență la București apare prima dată în Unica.md.
22:20
În anul următor de studii, la gimnaziul „Taras Șevcenko” din Chișinău vor fi deschise mai multe clase cu predare în limbile ucraineană și română. Acest lucru va oferi posibilitate copiilor ... Post-ul Într-un gimnaziu din Chișinău vor fi deschise clase cu predare în limbile ucraineană și română apare prima dată în Unica.md.
22:20
Reprezentanții Misiunii Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) în Moldova au anunat că, pe 10 iunie, au încercat să viziteze mai multe unități ale Forței Comune de Menținere ... Post-ul Rusia și Transnistria au blocat accesul OSCE apare prima dată în Unica.md.
22:20
Zboruri blocate pe aeroportul „Henri Coandă”. Mai exact, câteva zboruri au fost deviate spre Bulgaria și Serbia din cauza furtunii care s-a abătut asupra României. Iar tei stewardese au fost rănite ... Post-ul Zboruri anulate și stewardese rănite în urma furtunii de pe Aeroportul Otopeni apare prima dată în Unica.md.
22:20
Zeci de mii de oameni au huiduit la cel mai așteptat concert al anului, care a avut loc pe Arena Națională. Spectacolul formației Coldplay a avut parte de un moment ... Post-ul Scandal uriaș în România, după ce un cântăreț de manele a fost huiduit în cel mai jostnic hal la concertul Coldplay de la Arena Națională. S-a cerut interzicerea manelelor apare prima dată în Unica.md.
21:00
Au o relație frumoasă de mamă și fiu. Diana fiind cea care îi oferă încredere și îl susține mereu. Iar Bogdan a devenit viral pe un grup cu tentă de ... Post-ul #stilunic – Diana și Bogdan Voevuțki:”Prin acest gest a vrut să îmi arate că este băiat mare!” apare prima dată în Unica.md.
19:20
În ultimele săptămîni, câteva videoclipuri false cu logo-ul Ministerului Educației și Cercetării (MEC) au fost promovate intens în mediul online, potrivit cărora, instituția ar deschis o tabără militar-turistică pentru copii ... Post-ul Ministerului Educației cere identificarea persoanelor care au distrubuit videoclipuri false despre o tabără militar-turistică pe care ar fi deschis-o apare prima dată în Unica.md.
17:30
Procuratura Anticorupție informează cu îngrijorare publicul despre cererile de demisie depuse de 10 procurori în legătură cu procesul de vetting. Această situație creează un risc major pentru activitatea instituției, având ... Post-ul Deja 10! Procuratura Anticorupție informează ”cu îngrijorare” despre demisia a 10 procurori în contextul procesului de vetting apare prima dată în Unica.md.
16:30
Bucură-te de distracția verii la cea de-a 3-a ediție a Festivalului KALEIDOSCOP, desfășurat pe durata a 2 zile în 2024 – o experiență fierbinte pe care nu vrei să o ratezi! ... Post-ul Distracția verii la cea de-a 3-a ediție a Festivalului KALEIDOSCOP! Două zile de experiență fierbinte pe care nu trebuie să o ratezi apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.