Și-a bătut amicul până la moarte, iar pentru fapta comisă, va sta 12 ani după gratii

BreakingNews, 10 mai 2024 11:50

Procuratura municipiului Chișinău anunță despre pronunțarea recentă de către Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani a unei sentințe de condamnare a unui bărbat de 43 de ani pentru comiterea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății, care s-a soldat cu decesul victimei.        Astfel, potrivit sentinței, inculpatul a fost recunoscut vinovat, … Articolul Și-a bătut amicul până la moarte, iar pentru fapta comisă, va sta 12 ani după gratii apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 4 ore
20:30
Curtea Penală Internațională solicită mandate de arestare pentru liderul militar al Hamas, Yahya Sinwar, și pentru prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu pentru acuzații de crime de război și crime împotriva umanității comise în timpul atacurilor Hamas din 7 octombrie asupra Israelului și în războiul ulterior din Gaza, a declarat procurorul șef al curții, Karim Khan, într-un … Articolul Mandate de arestare internaționale pentru liderii Hamas și premierul israelian Netanyahu apare prima dată în BreakingNews.
20:20
Blocul politic “Victorie” a organizat la Orhei, Bălți, Taraclia și Comrat “Festivalul Prieteniei între Popoare”, marcat de unitatea poporului care are dreptul de a alege. Numeroși locuitori s-au adunat pe străzile centrale ale orașelor, venind în familii numeroase – cu copii, bunici și prieteni apropiați. În fața locuitorilor și oaspeților festivalului a ținut cuvântare liderul … Articolul Peste 30 de mii de oameni au participat la „Festivalul Prieteniei între Popoare”, organizat de blocul „Victorie” apare prima dată în BreakingNews.
20:20
Un moscovit a fost amendat pentru că și-a vopsit părul cu galben și albastru, culorile Ucrainei, un nou exemplu de reprimare a tuturor formelor de disidență în Rusia, a informat luni presa rusă, relatează AFP, citat de Hotnews. Potrivit Mediazona, specializată în cauze legale legate de represiune, Stanislav Netessov a mers la o secție de … Articolul Un bărbat din Moscova, sancționat pentru vopsirea părului în culorile Ucrainei apare prima dată în BreakingNews.
20:20
Politicianul Ilan Șor nu ar fi fost condamnat în dosarul fraudei bancare din motivul lipsei probelor, dacă procesul de judecată at fi avut loc în SUA. Declarația a fost făcută de Justin Waddle, fost procuror adjunct al Districtului de Sud din New York și al Departamentului de Justiție al SUA, în cadrul unei conferințe, care … Articolul Fost procuror SUA: „În SUA, Ilan Șor nu ar fi fost condamnat din lipsă de probe ” apare prima dată în BreakingNews.
Acum 6 ore
18:30
Prim-ministrul Dorin Recean efectuează, în perioada 20 – 21 mai, o vizită de lucru la Bruxelles, unde va conduce delegația națională la cea de-a 8-a reuniune a Consiliului de Asociere Moldova – Uniunea Europeană. Agenda vizitei va cuprinde întrevederi cu președintele Consiliului European, Charles Michel, vicepreședintele Comisiei Europene, Înaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe … Articolul Vizită de lucru a prim-ministrului Dorin Recean la Bruxelles pentru discuții cu oficialii UE apare prima dată în BreakingNews.
18:00
Primăria Municipiului Chișinău aduce sportul mai aproape de cetățeni, indiferent de vârstă acestora. Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că, municipalitatea organizează cea de-a II-a ediție a evenimentului sportiv de excepție – Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. „Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, și va cuprinde un vast program de … Articolul Ceban: Pe 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, vom organiza un vast program de activități sportive apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Dacă forțele ucrainene nu vor reuși să oprească Rusia agresoare, următoarea țintă va fi Republica Moldova, Țările Baltice sau România. Avertismentul vine din partea deputatului ucrainean Mykhailo Radutskyi.  Oficialul de la Kiev, aflat într-o vizită la Chișinău, a remarcat că Ucraina apără în prezent întreg continentul european. „Acum Ucraina este prima pe linia frontului în fața agresiunii … Articolul Parlamentar de la Kiev: R. Moldova ar putea fi următoarea țintă a Rusiei apare prima dată în BreakingNews.
17:00
Doar două cazuri suspecte de rujeolă au fost înregistrate în municipiul Chișinău pe parcursul săptămânii trecute, a anunțat șeful adjunct al Direcției Generale Asistență Medicală și Socială, Vladimir Bolocan, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale de luni, 20 mai. „Un lucru îmbucurător este că, vaccinarea își face misiunea, iar pe această cale amintesc tuturor … Articolul Doar două cazuri de rujeolă în Chișinău: Vaccinarea are un impact pozitiv apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Candidații partidului „Șansă” împreună cu colegii lor din blocul politic „Victorie” au câștigat alegerile locale în majoritatea localităților. Astfel, echipa „Șansă” a intrat în noile consilii locale din raionul Taraclia – în satul Cairaclia și în comunele Cealîc și Salcia. Ruslan Filipaș, candidatul partidului „Șansă”, a trecut în turul doi la alegerile pentru funcția de … Articolul Candidații partidului „Șansă” și ai blocului „Victorie” au câștigat în majoritatea localităților la alegerile locale apare prima dată în BreakingNews.
Acum 8 ore
16:40
8.378 de cereri de înscriere a copiilor în clasa întâi, pentru anul de învățământ 2024-2025, au fost depuse până în prezent. Datele au fost prezentate de către șeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Andrei Pavaloi, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei Municipiului Chișinău din 20 mai. „Până la ziua de astăzi, avem 8.378 … Articolul 8.378 de cereri de înscriere în clasa I, depuse până luni, 20 mai apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Irina Vlah, liderul Asociației „Platforma Moldova”, a făcut o declarație pe canalul său de Telegram, criticând regimul PAS și subliniind importanța dialogului cu toate forțele de opoziție. „Întotdeauna am susținut dialogul cu toate forțele de opoziție, indiferent dacă sunt de stânga sau de dreapta. Întâlnirea noastră recentă a arătat cât de mult se teme președintele … Articolul Irina Vlah anunță continuarea dialogului cu opoziția: Metodele regimului nu mai funcționează apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Dacă există blocaje mai lungi de două minute în trafic în timpul testării auto, această perioadă nu se va include în timpul rezervat examenului. Noile prevederi se regăsesc în cadrul unui proiect al Ministerului Educației și Cercetării, iar măsura se va aplica dacă pe durata desfășurării probei practice la examenul auto vehiculul este oprit fortuit, … Articolul Noi reguli pentru susținerea examenului auto apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Tribunalul Regional din Plzeň a început săptămâna trecută să judece un ucrainean care și-a mutilat soția, o tânără moldoveancă refugiată în Cehia. Anul trecut, într-un hostel din Kožlany, în regiunea Plzen, a legat-o de pat și a detonat o petardă pe care o introdusese anterior în corpul ei, scrie cotidianul ceh Denik, citat de libertatea.ro. Atenție, … Articolul O moldoveancă, mutilată de soțul său ucrainean, care i-a introdus o petardă în vagin și a detonat-o apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Un adolescent de 17 ani a fost transportat la spital, după ce acum câteva zile ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, cazul a fost înregistrat pe data de 16 mai la un liceu din Chișinău. Prin intermediul unui apel la 112, oamenii legii au … Articolul Chișinău: Un elev ar fi încercat să se sinucidă apare prima dată în BreakingNews.
15:10
O grandioasă procesiune în numele familiei tradiționale s-a desfășurat la Orhei. Acest marș este organizat în fiecare an de către clerul din Orhei împreună cu autoritățile locale din Orhei. Evenimentul de anvergură a început printr-o slujbă religioasă oficiată la Biserica „Sfântul Dumitru”. Apoi coloana formată din mii de oameni, în frunte cu slujitorii bisericești și conducerea … Articolul Marșul pentru Familie de la Orhei a reunit mii de oameni care împărtășesc valorile tradiționale apare prima dată în BreakingNews.
15:00
Duminică, 26 mai, Chișinăul va găzdui primul semimaraton al profesiilor juridice, un eveniment de amploare organizat de Primăria Chișinău și Uniunea Juriștilor din Republica Moldova. Acest semimaraton își propune să devină o tradiție internațională, atrăgând vizitatori și sportivi din diverse colțuri ale lumii. „Inspirat de succesul din București, unde acest eveniment se desfășoară de mai … Articolul Eveniment inedit în Capitală: Ceban: „Primul semimaraton al profesiilor juridice va fi organizat duminică” apare prima dată în BreakingNews.
Acum 12 ore
14:30
Centrul municipal de Tineret a împlinit cinci ani de activitate, timp în care Primăria municipiului Chișinău, prin Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, a reușit să deschidă cinci Centre moderne de Tineret, să atragă un număr mare de copii și adolescenți, care, în prezent, pot colabora atât între ei, cât și cu cei din Republica … Articolul Primăria Chișinău va organiza, pe 26 mai, Forumul Municipal al Tinerilor apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Luka Modric (37 de ani) a semnat un nou contract cu Real Madrid în perioada de mercato a verii, însă a primit vești proaste din țara sa natală. Conform cotidianului francez L’Equipe, decarul madrilenilor a fost pus sub acuzare pentru fals în declarații, alături de alt nume mare al fotbalului croat, Dejan Lovren (33 de … Articolul Luka Modric riscă până la 5 ani de închisoare apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a felicitat încă o dată lucrătorii din domeniul Culturii. Astfel, în cadrul ședinței serviciilor operative a Primăriei Capitalei, edilul a reiterat că, cultura nu este doar domeniu de activitate, ci și o punte de legătură între generații. „Cultura nu este doar domeniu de activitate, ci și o punte … Articolul Alocații triplate pentru proiectele culturale din Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Directoarea unei școli din raionul Drochia a fost găsită strangulată. Un angajat a depistat corpul neînsuflețit al femeii în sala de sport a instituției de învățământ. Oamenii legii au fost alertați pe 18 mai, în jurul orei 19:40. Informația a fost confirmată pentru Realitatea de către ofițerul de presă a Poliției locale, Svetlana Talpă. „Pe suprafața corpului … Articolul Directoarea unei școli din Drochia, găsită strangulată în sala de sport apare prima dată în BreakingNews.
12:00
Prima confirmare din Iran a morții președintelui Raisi: „Președintele Iranului și ministrul de Externe, martiri ai accidentului de elicopter”, transmite luni dimineață agenția de știri Mehr. Știrea agenției confirmă declarațiile Semilunei Roșii, ai cărei reprezentanți au spus că nu s-au găsit semne de viață la locul accidentului de elicopter, preluate și de BBC, și de presa din Rusia, … Articolul Accident tragic de elicopter: Președintele Iranului și ministrul de Externe și-au pierdut viața apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Cetățenii moldoveni se tem că acțiunile autorităților ar putea atrage țara într-un conflict armat, astfel că președintele Maia Sandu ar trebui să-și asume o serie de obligații pentru a garanta pacea în republică. Un astfel de apel către șefa statului a fost făcut de liderul “Platformei Moldova”, Irina Vlah. Politicianul de opoziție a îndemnat-o pe … Articolul Vlah a îndemnat-o pe Sandu să se angajeze să garanteze pacea în Moldova apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Duminică, parcul Dendrariu a fost gazda evenimentului PARK QUEST, organizat de Tinerii Mișcării Alternativa Națională (MAN). Evenimentul a adus împreună tineri într-o zi însorită, plină de emoții pozitive. „Fiecare echipă a primit misiuni atent elaborate, care au necesitat colaborare și ingeniozitate pentru a fi rezolvate”, au declarat organizatorii. Pe măsură ce fiecare misiune era finalizată, … Articolul Entuziasm și provocări în parcul „Dendrariu”. Tinerii MAN au organizat Park Quest apare prima dată în BreakingNews.
10:40
O ordonanță de scoatere de sub învinuire emisă de un procuror anticorupție în timpul mandatului lui Alexandru Stoianoglo a dus la cereri de despăgubiri în valoare de milioane de lei din partea a 13 judecători implicați în Laundromat. Despăgubirile sunt cerute pentru prejudiciile morale și materiale cauzate de investigația penală legată de spălarea a 20 … Articolul Judecătorii implicați în Laundromat cer despăgubiri de milioane după scoaterea de sub urmărire penală apare prima dată în BreakingNews.
10:20
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță despre deschiderea sezonului estival 2024 la „Teatrul Verde” din Parcul „Valea Morilor”, unde până în toamnă vor fi organizate diverse evenimente culturale. ,,Duminică, 19 mai, Primăria Chișinău, împreună cu Direcția Culturii și Cristofor Aldea-Teodorovici, a organizat un concert de excepție cu genericul „Mi-a fost dorul, dor pribeag”, … Articolul Sezonul estival 2024 deschis la „Teatrul Verde” din Parcul „Valea Morilor” apare prima dată în BreakingNews.
09:50
Pe parcursul săptămânii trecute, Serviciul Vamal raportează încasări la bugetul de stat se ridică la peste 655,7 milioane de lei. De la persoanele fizice, care au introdus bunuri a căror valoare în vamă depășește limita neimpozabilă, au fost încasate plăți în valoare de peste 17,13 milioane de lei. „Banii colectați de la contribuabili sunt vărsați … Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de peste 655 milioane de lei apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
15:40
În spiritul valorilor familiale și al comunității, Primăria Municipiului Chișinău organizează astăzi, 19 mai, în preajma „Teatrului Verde” din Parcul „Valea Morilor”, un eveniment special pentru a marca Ziua Internațională a Familiei. Prezent la eveniment, Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a spus că, timpul petrecut în și lângă familiei este cel mai frumos. Astfel, … Articolul Primăria Chișinău sărbătorește Ziua Internațională a Familiei. Ion Ceban: „Familia este cel mai frumos dar pentru om” apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Tânăra mamă și nou-născutul au fost duși la spital, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Oświęcim, sudul țării, transmite Onet. Urmează informații care vă pot afecta emoțional. Grupul de elevi a fost găzduit într-o pensiune din Zator, lângă Cracovia, transmite breakingnews.md cu referire la libertatea.ro. Fetița de 13 ani s-a simțit rău miercuri seară și … Articolul O poloneză de 13 ani a născut în toaletă în timpul unei excursii apare prima dată în BreakingNews.
15:00
Cu ocazia Zilei Internaționale a Medicilor de Familie, Primarul General al municipiului Chișinău a transmis cele mai calde și sincere felicitări tuturor celor care contactează primii cu membrii unei familii, respectiv cu întreaga comunitate, în situații de risc pentru sănătate. ,,Primăria Chișinău vă mulțumește pentru munca dedicată, compasiunea și devotamentul zilnic, depus pentru a trata … Articolul Ion Ceban, mesaj de felicitare pentru medicii de familie: ,,Sunteți adevărați eroi, iar noi vă apreciem” apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:50
Astăzi, la Leipzig, șefa statului a primit premiul „Robert Blum pentru Democrație 2024”, oferit sub patronajul Președintelui Germaniei, Frank-Walter Steinmeier. Premiul este însoțit de 25000 de euro, sumă pe care Președinta Maia Sandu o va dona.  „Acest premiu nu este doar o recunoaștere a eforturilor mele, dar și o dovadă a rezilienței și determinării cetățenilor … Articolul Președinta Maia Sandu va dona premiul „Robert Blum pentru Democrație 2024”, decernat, astăzi, la Leipzig apare prima dată în BreakingNews.
16:30
O bătaie în toată regula a pornit în Parlamentul din Taiwan, când era discutată o lege controversată, propusă de un partid pro-Beijing. La un moment dat, un deputat a smuls un dosar din mâinile unui coleg și a fugit din sală. Un alt parlamentar a ajuns la spital cu răni la cap, după ce a … Articolul Bătaie în Parlamentul Taiwanului pe fondul unei legi controversate propuse de partidul pro-Beijing apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Acordarea premiului Robert Blum pentru democrație de la Leipzig președintelui moldovean este o “bătaie de joc la adresa moldovenilor” din partea liderilor europeni, a declarat Irina Vlah, liderul partidului “Platforma Moldova”. În adresarea sa către liderii UE, politiciana de opoziție a sugerat că premiile pentru Maia Sandu ar trebui să fie denumite cu “nume mai … Articolul Irina Vlah despre noul premiu pentru Maia Sandu: ” Pentru succesul în uzurparea puterii”, nu “Pentru democrație” apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Chiar dacă vremea de afară încă ne mai dă puține bătăi de cap, Primăria Municipiului Chișinău depune tot efortul pentru a amenaja plajele din oraș, în vederea deschiderii sezonului estival, menționează Primarul General Ion Ceban. ,,După cum vedem și imaginile din Parcul „La Izvor”, municipalitatea a instalat șezlonguri și umbrele, muncitori, lucrând, de asemenea, și … Articolul Plajele din Chișinău sunt amenajate pentru sezonul estival apare prima dată în BreakingNews.
13:40
O aeronavă de tip C-17 a Gărzii Naționale Aeriene din Carolina de Nord a aterizat în această dimineață pe Aeroportul din Chișinău pentru a sprijini exercițiul „Scutul păcii”. Aeronava a livrat, de asemenea, echipamente medicale și de apărare pentru a fi donate Ministerului Apărării, ca parte a asistenței prin grant americane. Ambasada Statelor Unite ale … Articolul Statele Unite oferă echipamente medicale și de apărare Ministerului Apărării din Moldova apare prima dată în BreakingNews.
13:20
Încă un gest frumos pentru consolidarea relațiilor de prietenie între Primăria Chișinău și Republica Armenia. Primarul General al Capitalei informează că, astăzi, 18 mai, Bustul lui Manuc Bei Mirozoian a ajuns la Primăria din Erevan. ,,Sculptura realizată de Veaceslav Jigliţchi, cetățean de onoare al municipiului Chișinău, va fi instalată în scuarul din strada Moldovakan din … Articolul Bustul lui Manuc Bei Mirozoian a ajuns la Primăria din Erevan. Ceban: ,,Primăria Chișinău are o relație frumoasă de colaborare cu Armenia” apare prima dată în BreakingNews.
17 mai 2024
20:10
Armata israeliană a recuperat trupurile a trei ostatici, în Jabalia, în nordul Fâșiei Gaza, transmite IDF. Presa locală relatează că rămășițele umane au fost găsite într-un tunel al Hamas. Forțele de Apărare Israeliene (IDF) au recuperat cadavrele a trei ostatici într-un tunel din Fâșia Gaza, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al IDF, contraamiralul, Daniel … Articolul Armata israeliană a recuperat trupul lui Shani Louk dintr-un tunel Hamas din Gaza apare prima dată în BreakingNews.
20:00
Pe 18 mai, blocul politic „Victorie” organizează la Orhei „Festivalul Prieteniei Popoarelor”. Evenimentul va începe la ora 16:00 în Grădina publică „Orhei”. Locuitorii și oaspeții orașului sunt invitați să participe la această sărbătoare minunată, care pune în valoare diversitatea culturală și promovează în același timp unitatea între etnii. Vizitatorii festivalului vor avea ocazia să facă … Articolul „Festivalul Prieteniei Popoarelor” la Orhei: Blocul politic „Victorie” a pregătit un program special pentru locuitorii și oaspeții orașului apare prima dată în BreakingNews.
18:20
Agenda încărcată pentru primarul general, Ion Ceban, care zilele acestea se află într-o vizită de lucru în Armenia. “Astăzi, în Parlamentul Armeniei, am avut întrevedere cu deputații din Grupul de Prietenie Republica Moldova – Republica Armenia. Am discutat despre parteneriatele pe care le avem în diverse domenii. Totodată am vorbit despre proiectele care pot fi … Articolul Primarul Chișinăului, discuții cu deputații armeni despre parteneriate bilaterale apare prima dată în BreakingNews.
17:40
Consiliul Europei a adoptat vineri primul tratat internaţional obligatoriu din punct de vedere juridic menit să asigure respectarea drepturilor omului, a statului de drept şi a standardelor juridice privind democraţia în utilizarea sistemelor de inteligenţă artificială (AI). “Tratatul, care este deschis spre semnare şi ţărilor din afara Europei, stabileşte un cadru juridic care acoperă întregul … Articolul Consiliul Europei a adoptat primul tratat internațional privind inteligența artificială apare prima dată în BreakingNews.
17:20
Centrul Maternal de plasament pentru cuplul mama-copil din subordinea Primăriei Chișinău, locul unde femeile cu copii, supuse violenței sau aflate în situație dificilă, își găsesc siguranța, împlinește, în curând, un an de la lansare. Cu această ocazie, scrie Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, viceprimarul Angela Cutasevici, împreună cu șefa DGPDC, Tatiana Oboroc, au mers … Articolul Centrul Maternal din Chișinău, deschis în 2023, vizitat de viceprimarul Angela Cutasevici apare prima dată în BreakingNews.
17:10
În ultimii ani, numărul studenților din universitățile țării s-a redus la jumătate, iar guvernul PAS în loc să găsească soluții la problemă, caută scuze. Despre aceasta a declarat Irina Vlah, lidera Asociației „Platforma Moldova”. Creșterea numărului de studenți se poate realiza prin accesibilizarea învățământului superior, inclusiv prin creșterea burselor și crearea perspectivelor de angajare după … Articolul Irina Vlah: Numărul studenților din Moldova s-a înjumătățit din cauza “reformelor” PAS apare prima dată în BreakingNews.
17:00
Angajatul Poliției de Frontieră Gheorghe Petic va primi de la stat o compensație de peste 2 milioane de lei pentru 273 de zile de detenție ilegală într-un dosar fabricat de viol. Decizia a fost pronunțată pe 17 mai de Judecătoria Chișinău, după 2 ani de examinare. Instanța a constatat că lui Petic i-a fost încălcat … Articolul Gheorghe Petic va primi despăgubiri de peste 2 milioane de lei pentru detenție ilegală apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Partidul “Șor”, în conformitate cu articolul 39 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului, a depus o cerere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) prin care solicită aplicarea măsurilor provizorii de suspendare a interdicției impuse asupra activităților sale de guvernul Moldovei. Aceasta este deja a doua solicitare înregistrată de partidul “Șor” la Curtea Europeană a … Articolul Partidul “Șor” solicită Curții Europene a Drepturilor Omului să suspende interzicerea activității sale apare prima dată în BreakingNews.
16:00
Primarul Municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează despre faptul că, astăzi, 17 mai, viceprimarul Capitalei Ilie Ceban și responsabilii din cadrul structurilor municipale au desfășurat o acțiune de inspectare în sectorul Buiucani. „A fost evaluată starea infrastructurii, identificate problemele curente și discutate soluții pentru îmbunătățirea serviciilor publice oferite cetățenilor”, a scris Ion Ceban. De asemenea, mai … Articolul Viceprimarul Ilie Ceban a inspectat sectorul Buiucani apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Procuratura raionului Hâncești informează despre efectuarea perchezițiilor și reținerea, în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Hâncești, cu suportul operativ al BPDS „FULGER” al MAI, a trei bărbați, acuzați de comiterea infracțiunii de huliganism, cu aplicarea obiectelor pentru vătămarea integrității corporale (art.287 alin.(3) din Codul penal). În cadrul investigațiilor, a fost … Articolul Mai multe persoane au fost reținute la Hîncești pentru comiterea unui huliganism agravat. Procurorii vor cere arest preventiv apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Blocul politic “Victorie” organizează sâmbătă, 18 mai, “Festivalul Prieteniei între Popoare”. Evenimentul se va desfășura în orașele Orhei, Bălți, Comrat și Taraclia.  În cadrul festivalului vor fi promovate bucătăriile tradiționale ale țărilor membre ale Uniunii Economice Eurasiatice. Vizitatorii vor avea ocazia să mănânce clătite rusești și beloruse, frigărui armenesc, pilaf kârgâz și dulciuri kazahe. Deliciile … Articolul Blocul „Victorie” organizează “Festivalul Prieteniei între Popoare” la Orhei, Bălți, Comrat și Taraclia apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Primăria Municipiului Chișinău informează că, în acest weekend, 18 și 19 mai, în sectoarele Capitalei vor fi organizate noi iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Potrivit municipalității, aceste târguri și iarmaroace vor fi desfășurate la următoarele adrese: -Sectorul Botanica, în Scuarul Serghei Lazo, str. Sarmizegetusa, Târg al micilor antreprenori, organizat în colaborare cu … Articolul 6 Târguri cu produse și mărfuri autohtone vor fi organizate la Chișinău, în acest weekend apare prima dată în BreakingNews.
15:00
O fată originară din comuna Băcioi a fost bătută puternic de alte trei tinere, dar și un băiat. Imaginile video au fost publicate în mediul online. Oamenii legii spun că s-au autosesizat, iar persoanele implicate în incident vor fi identificate și audiate conform procedurii. Conform imaginilor video, putem observa cum o fată stă la pământ, în … Articolul Incident șocant în Băcioi: Adolescentă bătută crunt de colegi, imaginile publicate online apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Un nou proiect realizat cu succes de Primăria Municipiului Chișinău, privind educația tinerii generații. Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță că, municipalitatea a investit în reparația cabinetului și laboratorului de chimie al LT „Dragoș Vodă” din Stăuceni, unde învață aproape 700 de copii. „Acest proiect, care a presupus reparația capitală a celor două încăperi, … Articolul Primăria Chișinău investește în educația tinerilor: Cabinetul și laboratorul de chimie de la LT „Dragoș Vodă” modernizate apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Un inspector vamal din cadrul Postului Vamal Tudora este cercetat pentru corupere pasivă, fiind denunțat la CNA pentru pretinderea sistematică a mijloacelor financiare ilicite de la un voluntar care acorda servicii de transport pentru refugiații din Ucraina. Potrivit faptelor investigate de CNA, vameșul ar fi pretins, acceptat și primit bani ce nu i se cuvin … Articolul Un vameș de la Postul Vamal Tudora, cercetat de CNA pentru corupere pasivă. Ar fi pretins mită de la un voluntar care transporta refugiați apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.