3 idei de antreuri pentru masa de Paşti: ouă umplute, minitarte şi salată de pui

EA.md, 3 mai 2024 08:00

Nu pot lipsi de pe masa de sărbătoare pascală antreurile cu ouă umplute, salatele, tartele, de aceea îţi oferim câteva reţete care să te inspire în crearea unui meniu cu care să-i bucuri pe toţi cei dragi care se vor aduna de Paşti. Ai probleme în a te decide ce antreuri să pregăteşti pentru Paşti? […] Articolul 3 idei de antreuri pentru masa de Paşti: ouă umplute, minitarte şi salată de pui apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 12 ore
15:40
Într-o eră în care tehnologia avansează cu o viteză uluitoare, este fascinant să ne gândim la modul în care inovațiile viitoare vor schimba fundamental lumea în care trăim. Cu noile descoperiri și dezvoltări tehnologice apărând constant, este important să rămânem la curent cu cele mai recente tendințe și să anticipăm cum acestea vor influența viețile […] Articolul Top 10 tehnologii revoluționare care vor schimba lumea în următorii 5 ani! apare prima dată în ea.md.
15:40
Explorează universul plantelor medicinale și află cum aceste remedii naturale pot fi cheia pentru o sănătate radiantă și o vitalitate de durată! În căutarea unor modalități naturale de a ne menține sănătatea și vitalitatea, plantelor medicinale le revine un rol esențial. De-a lungul istoriei, oamenii au folosit plantele pentru a trata diverse afecțiuni și pentru […] Articolul Descoperă puterea vindecătoare a plantelor. Cele mai eficiente remedii naturale pentru a-ți menține sănătatea apare prima dată în ea.md.
15:30
Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au întrebat despre sensul existenței lor și au căutat răspunsuri în profunzimile universului în care trăiesc. Numărul 42 a captivat imaginația omenirii de-a lungul timpului, fiind privit ca un număr magic care ar putea deține cheia către marile enigme ale vieții, ale universului și a tot ceea ce […] Articolul Misterul numărului 42: O analiză completă asupra semnificației sale profunde apare prima dată în ea.md.
15:30
În fața stresului și presiunii cotidiene, sănătatea mintală devine o prioritate din ce în ce mai mare pentru binele nostru general și pentru echilibrul interior. În Republica Moldova, asistăm la o nouă eră a sănătății mintale, în care psihologii, psihiatrii și psihoterapeuții devin aliații noștri în călătoria către o viață mai fericită și mai sănătoasă. […] Articolul Sănătatea mintală în RM: psiholog vs. psihiatru vs. psihoterapeut apare prima dată în ea.md.
15:30
Tratamentele de înfrumusețare evoluează constant pentru a satisface nevoile moderne ale industriei de beauty, dar și a bunăstării generale a oamenilor. O tendință interesantă este hidroprocedurile. Aceste tratamente spa revoluționare promit nu numai să îmbunătățească aspectul pielii, ci și să ofere o experiență de răsfăț, care va rămâne întipărită în mintea și în sufletul fiecărui […] Articolul Ce sunt hidroprocedurile și ce beneficii au? apare prima dată în ea.md.
14:00
Descoperă puterea extraordinară a unui aliment obișnuit care poate transforma aspectul pielii tale și îți poate oferi o strălucire tânără și sănătoasă! În căutarea secretului unei pielii frumoase și tinere, mulți dintre noi investesc în creme scumpe și tratamente cosmetice sofisticate. Cu toate acestea, adevărul este că unul dintre cele mai puternice remedii pentru încetinirea […] Articolul Știai că acest aliment banal poate opri îmbătrânirea pielii? Află care îi este secretul! apare prima dată în ea.md.
14:00
Descoperă strategiile subtile și eficiente care te vor ajuta să atragi atenția și să cucerești inima oricărui bărbat, fără să spui nici măcar un cuvânt! Cucerirea inimii unui bărbat poate părea uneori o provocare imensă, dar adevărul este că unele dintre cele mai puternice strategii nu implică neapărat cuvinte. Dacă îți dorești să atragi atenția […] Articolul Cum să cucerești inima oricărui bărbat în 3 pași simpli – chiar și fără să scoți o vorbă! apare prima dată în ea.md.
14:00
Descoperă câteva strategii eficiente pentru a pierde în greutate și a îți îmbunătăți sănătatea fără a te simți restricționat/ă de regimurile alimentare stricte! Pierderea în greutate poate fi o provocare pentru multe persoane, iar unele diete restrictive pot fi greu de urmat pe termen lung. Cu toate acestea, există modalități de a slăbi fără să […] Articolul 5 sfaturi simple pentru a slăbi fără să urmezi o dietă strictă apare prima dată în ea.md.
14:00
Descoperă unele dintre cele mai neobișnuite și interesante întrebări pe care oamenii le adresează psihologului, și modul în care aceste întrebări pot deschide noi perspective și oportunități în procesul de terapie. Procesul terapeutic este un domeniu vast și complex, care adesea duce la întrebări neobișnuite și fascinante din partea clienților. Vezi aici câteva dintre cele […] Articolul Top întrebări neobișnuite adresate psihologului apare prima dată în ea.md.
13:40
Descoperă rutinele matinale care pot transforma ziua ta și să te ajute să devii mai productiv și mai eficient în atingerea obiectivelor tale! O dimineață bine gestionată poate fi cheia succesului pe tot parcursul zilei. Oamenii de succes au adesea obiceiuri matinale bine stabilite, care îi pregătesc mentalul, emoționalul și fizicul pentru provocările și oportunitățile […] Articolul 10 obiceiuri matinale ale oamenilor de succes pe care ar trebui să le încerci și tu! apare prima dată în ea.md.
Acum 24 ore
13:00
În căutarea unor modalități naturale de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea noastră, ne orientăm adesea către plantele medicinale și remediile tradiționale. Astăzi, vom vorbi despre una dintre aceste plante miraculoase, ciulinul de lapte, care a fost folosit de secole pentru beneficiile sale uimitoare pentru sănătate. Ciulinul de lapte, cunoscut și sub numele de Silybum marianum, […] Articolul Află cum poți scăpa de toxine și kilogramele în plus fără efort! apare prima dată în ea.md.
13:00
Construirea unui brand personal puternic este esențială pentru a te evidenția în mulțimea din online și a deveni o sursă de inspirație pentru alții. Dacă îți dorești să devii un influencer în mediul online, iată zece pași simpli pe care îi poți urma pentru a-ți atinge obiectivele și a-ți construi un brand personal de succes: […] Articolul 10 pași simpli pentru a-ți construi un brand personal puternic și a deveni influencer în mediul online apare prima dată în ea.md.
11:20
Biblioteca Națională a Republicii Moldova organizează, începând cu 20 mai 2024, expoziția de documente cu genericul „Alexei MARINAT – martirul istoriei basarabene. 100 de ani de la naștere” consacrată prozatorului, nuvelistului, romancierului, dramaturgului și publicistului Alexei MARINAT, supranumit „Soljenițîn al Basarabiei”. Expoziția reflectă activitatea scriitorului, care este considerat „o adevărată conștiință luptătoare a literaturii române […] Articolul Expoziție aniversară Alexei MARINAT – martirul istoriei basarabene. 100 de ani de la naștere apare prima dată în ea.md.
11:20
Estrogenul este unul dintre cei mai importanți hormoni din corpul unei femei, având un rol vital într-o varietate de funcții fiziologice. De la reglarea ciclului menstrual și menopauzei până la sănătatea oaselor și a inimii, estrogenul are un impact profund asupra sănătății și bunăstării femeilor de toate vârstele. În acest ghid complet, vom explora tot […] Articolul Hormonul feminin vital pentru sănătatea ta – ghid despre estrogen apare prima dată în ea.md.
09:50
În viața fiecărei ființe, fiece detaliu contează și orice experiență este o piesă a puzzle-ului vieții noastre. Psihologia gestalt ne învață să privim dincolo de fragmente și să înțelegem întregul. Cu principii și tehnici neconvenționale, această abordare psihologică ne oferă instrumentele necesare pentru a ne explora și a ne exprima pe deplin potențialul, transformându-ne perspectivele […] Articolul Psihologia gestalt: Cum și de ce funcționează? apare prima dată în ea.md.
09:50
Ritmul alert al vieții și cerințele zilnice ne pun la încercare, tocmai de aceea slăbitul modern și inteligent vine ca o soluție revoluționară pentru cei care doresc să scape de kilogramele în plus fără a-și compromite sănătatea sau stilul de viață. Cu abordări inovatoare și tehnologii avansate, slăbitul a devenit mai ușor și mai eficient […] Articolul Uită de diete drastice și sport epuizant: Descoperă secretele slăbirii inteligente! apare prima dată în ea.md.
09:40
Zgomotul și agitația cotidiană ne copleșesc adesea, iar meditația s-a dovedit a fi farul care ne îndrumă spre pacea interioară și echilibrul personal. Cu o istorie îndelungată și rezultate dovedite științific, meditația a devenit un instrument puternic pentru transformarea minții și a vieții noastre în ansamblu. Explorare a lumii interioare: Meditația nu este doar o […] Articolul Meditația – Instrument pentru transformarea minții apare prima dată în ea.md.
Ieri
15:50
Theo Rose  a recunoscut în podcastul lui Bursucu că nu cunoaște limba franceză. Mărturisirea a venit în contextul în care artista a primit un inel de logodnă de la iubitul ei, Anghel Damian, pe care acesta a inscripționat câteva cuvinte în franceză. La scurt timp, cântăreața a primit un mesaj de la profesoara de franceză […] Articolul Theo Rose, dată de gol de profesoara de limba franceză. Ce activități avea artista în timpul orelor apare prima dată în ea.md.
07:40
Un băiat din Republica Moldova în vârstă de doar 11 ani, victimă a unui grav accident produs în Italia, a murit în spital după cinci zile de agonie. Un accident tragic pe autostrada A9, în apropierea localității Fino Mornasco, din provincia Como din regiunea Lombardia din Italia, a condus la moartea unui băiat moldovean în […] Articolul Accident cumplit în Italia: Un copil de 11 ani a decedat apare prima dată în ea.md.
07:40
Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de omor și tentativă de omor. Potrivit Inspectoratului General de Poliție (IGP), suspectul a ucis o femeie în vârstă de 74 de ani și a înjunghiat și închis într-un beci improvizat într-un câmp un bărbat de […] Articolul (Video) Cumplit! Un bărbat a omorât o femeie și a închis un bărbat în beci. Ce spune poliția apare prima dată în ea.md.
07:40
Activitățile de construcție care implică zgomot vor fi interzise în zilele de duminică și în sărbătorile nelucrătoare, precum și în zilele de luni până sâmbătă între orele 18:00 și 08:00. O propunere legislativă în acest sens, elaborată de deputatul PAS Vasile Grădinaru, va fi supusă plenului Parlamentului pentru examinare de către Comisia de economie, buget […] Articolul Nu, lucrărilor de construcție în zilele de duminică! apare prima dată în ea.md.
07:40
Citroën a anunțat joi că a decis să recheme la service peste 600.000 de automobile de tip C3 și DS3 din aproximativ 20 de țări, din cauza unei probleme la airbag pentru modelele fabricate între 2009 și 2019, scrie observatornews.ro. Un număr total de 605.772 de automobile sunt vizate de această chemare în aproximativ 20 […] Articolul Citroen cheamă în service peste 600.000 de mașini din 20 de țări din cauza problemelor întâmpinate de modelele fabricate între 2009 și 2019 apare prima dată în ea.md.
07:40
Un scandal a izbucnit în sportul moldovenesc după ce Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS) ar fi anunțat că un singur antrenor va fi desemnat pentru doi luptători ai Republicii Moldova care vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris. Anunțul a fost făcut de Ivan Gheorghiu, fost secretar de stat al Ministerului Educației […] Articolul Scandal în lumea sportului moldovenesc! Anastasia Nichita: „Mă așteptam la multe, dar chiar așa? apare prima dată în ea.md.
07:40
Pasha Parfeni și soția sa, Iuliana, au decis să se despartă după 15 ani de relație. Anunțul a fost făcut de cântăreț pe pagina sa de Facebook. În postare, Pasha a menționat că el și soția sa au luat decizia de comun acord, însă nu a dezvăluit motivele care au determinat despărțirea. „Alături de ea […] Articolul (Video) Și-au spus adio, după 15 ani de căsătorie! Pasha Parfeni: „La un moment dat, ceva nu a mers bine” apare prima dată în ea.md.
07:40
Interpreta Natalia Gordienko a strălucit la Festivalul de Film de la Cannes. Cu o apariție îndrăzneață și plină de stil, cântăreața din Moldova a atras toate privirile pe covorul roșu, purtând o rochie elegantă roșie, ornamentată cu pene.   Evenimentul, recunoscut pentru eleganța și prestigiul său, a adunat o mulțime de celebrități și personalități importante […] Articolul O adevărată divă! Natalia Gordienko a strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de film de la Cannes apare prima dată în ea.md.
07:40
Interpretul Ilie Maxian dezvăluie că a avut o copilărie dificilă. „Sunt dintr-o familie săracă, părinții nu aveau posibilitatea să investească în mine pentru a merge la facultate. Trebuia să mă ocup de vaci în schimbul unui borcan cu lapte”, relatat artistul, în cadrul emisiunii „Întrebări și Răspunsuri” cu Ala Zasmenco. Ilie Maxian este originar din […] Articolul „Mă duceam cu vacile pentru un borcan cu lapte” Ilie Maxian povestește cu și-a câștigat primii bani apare prima dată în ea.md.
07:40
Showman-ul Anatol Melnic a făcut primele dezvăluiri despre relația cu tatăl său, despre boala care l-a învins și ziua în care a aflat vestea tristă. „Un singur lucru i-aș spune: eu am încercat”, a menționat Melnic la „El – tată” cu Nata Boboc, la un an de la trecerea în neființă a părintelui său, scrie […] Articolul Anatol Melnic în lacrimi, la un an de la decesul tatălui: „Un singur lucru i-aș spune…” apare prima dată în ea.md.
07:40
Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt într-o relație de aproximativ trei ani și s-au căsătorit în 2021. Participarea lor la America Express a stârnit multe critici cu privire la dinamica relației lor, cu artistul fiind acuzat că își lasă soția să ducă greul. Anul trecut, într-un podcast, cei doi au avut un moment neașteptat când […] Articolul Cum l-a umilit Cleopatra Stratan pe Edward Sanda în public! apare prima dată în ea.md.
07:30
Comuna Stăuceni din municipiul Chișinău a devenit oraș. Parlamentul a aprobat modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova pentru a acorda comunei Stăuceni statutul de oraș. Deputata Larisa Voloh, președinta Comisiei de administrație publică și dezvoltare regională, susține că această decizie este justificată de potențialul economic și demografic al localității și este necesară pentru […] Articolul Oficial! Comuna Stăuceni va deveni oraș apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:20
Se apropie Ziua copiilor, însă puțini își mai amintesc de copilul lor interior – cel care trăiește în noi o viață!  El e cel datorită căruia trăim emoții de fericire, ne manifestăm curiozitatea și râdem mult. Însă tot copilul interior este cel care, rănit, ne cere ajutorul, sau furios vrea dreptate.  Cum să îl descoperim […] Articolul Workshop: dragoste pentru copilul tău interior apare prima dată în ea.md.
06:10
Un adolescent în vârstă de 13 ani a fost dus la spital după ce a fost lovit de mașina condusă de un șofer de Dacia. Accidentul a avut loc pe 14 mai dimineața, la Ocnița. Potrivit ofițerului de presă al Poliției locale, Svetlana Talpă, bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi ignorat semnul […] Articolul (Video) Impact cumplit! Momentul în care un copil este tamponat violent de către un automobil apare prima dată în ea.md.
06:10
Un grup de părinți din Franța a găsit o soluție creativă pentru a salva clasa copiilor lor, care era amenințată de lipsa de elevi. Au înscris patru oi la școală, complete cu nume, prenume și data nașterii, pentru a atinge numărul minim legal de elevi. Conform Ministerului francez al Educației, numărul de elevi necesar pentru […] Articolul Haz de necaz! Patru oi înscrise la o școală, pentru a evita închiderea acesteia apare prima dată în ea.md.
06:10
Concursul Eurovision din acest an a fost unul dintre cele mai controversate din istoria sa. Câștigătorul Eurovision, Nemo, a criticat aspru organizatorii pentru ceea ce a numit un “dublu standard incredibil”, conform The Independent. „Poate că Eurovision-ul are nevoie de reparații”, a declarat Nemo în urma victoriei sale. Prin interpretarea piesei “The Code” la ceremonia […] Articolul Concursul Eurovision 2024 va fi reevaluat! Competiția din acest an a fost una dintre cele mai controversate apare prima dată în ea.md.
06:10
Permisele de conducere eliberate în Republica Moldova și Regatul Spaniei vor fi recunoscute reciproc. În acest scop, Executivul a aprobat Acordul între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Spaniei privind procedurile de conversie a permiselor de conducere. Acest document va elimina obstacolele birocratice pentru cetățenii care locuiesc, lucrează sau călătoresc între cele două state. Ei vor […] Articolul Oficial! Permisele de conducere din Republica Moldova și Spania, vor fi convertite reciproc apare prima dată în ea.md.
06:10
Procuratura din raionul Ialoveni anunță că a trimis în judecată cauza penală intentată împotriva unui bărbat în vârstă de 63 de ani, acuzat că și-ar fi omorât soția. Pentru a ascunde urmele crimei, el a schimbat hainele victimei, a machiat-o și apoi a sunat la 112, anunțând că a găsit-o moartă. „Potrivit acuzatorilor, învinuitul, în […] Articolul Crimă ca în filme! Un bărbat și-a omorât soția, a a schimbat-o în haine curate, a machiat-o, iar peste 4 zile a anunțat poliția că a găsit-o moartă apare prima dată în ea.md.
06:10
Adesea, suntem curioși să aflăm sumele pe care artiștii celebri din România le solicită pentru a cânta la concerte. Ei bine, probabil că Ștefan Bănică Jr., care are mereu sălile de spectacol pline și este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, este printre cei mai căutați. Care este tariful său pentru un concert? […] Articolul Câți bani cere Ștefan Bănică Jr. ca să cânte la concerte. „Își merită cu prisosință fiecare bănuț” apare prima dată în ea.md.
06:10
După un divorț greu și plin de scandal, se pare că în viața lui Patric Hanganu lucrurile revin la locul lor. Bărbatul își vizitează liber fiul, pe plan profesional este tot mai realizat, dar ce spune despre viața personală?   Cei doi nu mai sunt împreună și îi leagă doar un copil comun. După luni […] Articolul „Încercăm să…” Patric Hanganu – dezvăluiri despre relația cu fosta soție apare prima dată în ea.md.
06:10
Smiley și Gina Pistol formează, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Dragostea lor durează de ani de zile, iar împreună au devenit părinții unei fetițe minunate, pe nume Josephine. Recent, Smiley a vorbit despre cum funcționează căsnicia lor cu fosta vedetă de televiziune și despre schimbările de la […] Articolul Smiley, declarații neașteptate la un an de la căsătoria cu Gina Pistol. Cum s-a schimbat viața lor după nuntă apare prima dată în ea.md.
06:10
De-a lungul timpului, Andreea Marin întotdeauna elegantă și rafinată, a știut mereu cum să își impresioneze publicul. Cu toate acestea, ca și alte vedete, prezentatoarea TV a avut momente penibile la care nu s-ar fi așteptat și care au lăsat-o fără cuvinte. Andreea Marin, cu siguranță, este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din […] Articolul Momentul penibil pe care Andreea Marin nu îl va uita niciodată. Ce gafă a făcut în direct, la TV apare prima dată în ea.md.
06:10
Ridicarea controlată a bazinului este doar un tip de exerciţiu care întăreşte abdomenul şi întreaga porţiune de mijloc a corpului. Descoperă câteva mişcări esenţiale pentru o talie mai subţire! Pe măsură ce înaintezi în vârstă, metabolismul devine mai lent, grăsimea începe să se acumuleze mai ales în zona abdominală şi este mai dificil de eliminat. […] Articolul Exerciţii simple de Pilates care îţi subţiază talia apare prima dată în ea.md.
15 mai 2024
17:40
Am discutat despre energie, economie și viitorul Ucrainei cu antreprenorul de renume și proprietarul companiei ALPHA GAZ, expertul în energie Alexander Katsuba. Au fost abordate și subiecte apropiate antreprenorului, cum ar fi dezvoltarea extracției de gaze și petrol în Ucraina. Energia ucraineană va rezista furtunii rusești, deși va fi foarte dificil. Întrebarea principală care ne […] Articolul Alexander Katsuba — despre energie, economie militară și Forțele Armate ca cea mai bună investiție. apare prima dată în ea.md.
16:50
Stimați prieteni, Muzeul Naţional de Istorie a Moldoveiare onoarea de a vă invita la unul dintre cele maiimportante evenimente din viața comunității mondiale a muzeelor – Ziua Internațională a Muzeelor, care anulacesta va purta genericul „Muzeele pentru educație șicercetare” Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 mai 2024, întreorele 10:00-18:00, timp în care am pregătit pentru […] Articolul Ziua Internațională a Muzeelor– 2024 „Muzeele pentru educație și cercetare” apare prima dată în ea.md.
10:40
În 22 mai, ora 15:00, la Casa Studenților din Craiova, în cadrul Festivalului Internaţional Shakespeare, trupa Tatrului Fără Nume, va juca spectacolul „Macbeth” după W.Shakespeare şi Eugene Ionescu, în regia lui Mihai Ţărnă. Macbeth – o tragedie clasică, în interpretare modernă, cu elemente de acrobaţie şi motive tradiţionale româneşti, ce aduce în prim plan pasiunea […] Articolul Spectacolul „Macbeth” în regia lui Mihai ŢĂRNĂ ajunge în scena Festivalul International Shakespeare, Craiova apare prima dată în ea.md.
08:10
Doi tineri din Republica Moldova vor aduce la Nativa Park din Iași specii de fluturi din Filipine, Costa Rica și Africa. Mica grădină va fi amenajată pentru a oferi condiții optime fluturilor, dar și plantelor tropicale și diverselor flori din care aceștia se hrănesc cu nectar. Cei doi soți au început afacerea la Chișinău, potrivit […] Articolul „Noi importăm pupe din diferite țări tropicale, mai precis din Filipine, Costa Rica și Africa” Afacere neobișnuită deschisă de doi tineri din Chișinău, la Iași apare prima dată în ea.md.
08:10
Cristina Tocari transformă deșeurile din plastic în adevărate opere de artă – bijuterii sau chiar elemente de decor. Această muncă creativă se desfășoară în cadrul unui start-up fondat de o tânără din Chișinău. De doi ani, Cristina reușește să mobilizeze și să inspire oamenii să fie mai prietenoși cu natura și să o ajute să […] Articolul Transformă deșeurile din plastic în capodopere! Cunoaște-o pe tânăra care reușește să inspire oamenii să fie mai prietenoși cu natura apare prima dată în ea.md.
08:10
Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a emis noi modificări în regulamentele sale. Anumite teze din clasa a XII-a vor fi eliminate pentru unii elevi, iar școlile din Moldova ar putea deveni mai atractive pentru elevii din străinătate. Certificatele cu recunoaștere internațională ne scapă și de teze Una dintre principalele modificări este că elevii din clasa […] Articolul Școlile din Moldova ar putea deveni mai atractive pentru elevii din străinătate. Care sunt principale modificări ale Regulamentului apare prima dată în ea.md.
08:10
Este zi de sărbătoare în familia Antoniei și a lui Alex Velea. Artistul își sărbătorește ziua de naștere alături de cei dragi și s-a bucurat de urările emoționante din partea familiei și a prietenilor. Cu toate că a primit toate gândurile bune, cântărețul a primit cel mai frumos mesaj din partea partenerului său, care s-a […] Articolul Alex Velea a împlinit 40 de ani. Cum a fost felicitat de către iubita sa, Antonia apare prima dată în ea.md.
08:10
Cătălin Măruță și-a surprins fanii după ce s-a filmat în spital. Prezentatorul TV a dezvăluit detalii despre motivul pentru care a ajuns la o unitate medicală. În timpul emisiunii sale de la PROTV, vedeta a vrut să împărtășească românilor povestea despre cum și de ce a ajuns la spital, unde i s-au administrat trei vaccinuri. […] Articolul Cătălin Măruță, imagini de pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul TV apare prima dată în ea.md.
08:10
Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost mereu extrem de mediatizată și a generat controverse de-a lungul timpului, în special în legătură cu decizia de a se căsători, care pare să întârzie să apară, chiar și după 12 ani de relație. O româncă stabilită în India de mai mulți ani a făcut dezvăluiri […] Articolul O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia…” apare prima dată în ea.md.
08:00
În agricultură se înregistrează o situație anormală, deoarece mai multe culturi precum grâul, orzul și rapița au crescut prea rapid în această primăvară, cu aproape o lună mai devreme decât în mod obișnuit, din cauza temperaturilor prea ridicate din aprilie. Din acest motiv, spicul a atins doar jumătate din dimensiunea normală, iar agricultorii se tem […] Articolul Anomalie în agricultură: Cerealele s-au dezvoltat prea rapid. Care ar putea fi consecințele apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.