Sondaj șocant: Moldova percepută ca un film de groază de către majoritatea populației

Good News, 2 mai 2024 15:10

Un sondaj recent realizat de compania “Intellect Group” arată că majoritatea moldovenilor percep realitățile țării lor ca fiind pline de tensiune și incertitudine, asociindu-le cu elemente din genurile horror și… Articolul Sondaj șocant: Moldova percepută ca un film de groază de către majoritatea populației apare prima dată în Good News.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Good News

Acum 24 ore
15:00
Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală invită publicul, pe 18 mai, în intervalul orelor 10.00-22.00, la unul din cele mai importante evenimente din viața comunității mondiale a muzeelor –… Articolul Seară culturală și aventuri la Muzeul Național: Noaptea Europeană a Muzeelor apare prima dată în Good News.
14:00
De Ziua Internațională a Familiei, primarul mun. Soroca, Lilia Pilipețchi a premiat șase cupluri care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Evenimentul a avut loc în biroul… Articolul O zi specială pentru șase cupluri: Primarul Sorocii oferă premii și felicitări de Ziua Internațională a Familiei apare prima dată în Good News.
13:00
Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău a obținut statutul de oraș. Parlamentul a adoptat inițiativa legislativă, ce prevede modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova în vederea atribuirii comunei… Articolul Comuna Stăuceni obține statutul de oraș apare prima dată în Good News.
12:30
O lege adoptată în februarie 2024 la nivel european face obligatorii de anul viitor plăţile instant în întreaga Uniune Europeană. Legea ilustrează doar punctul culminant al unui proces îndelungat, implementat… Articolul Plățile instant, deja disponibile în Moldova, vor fi obligatorii in UE apare prima dată în Good News.
09:50
De Ziua Internațională a Familiei, la Ministerul Muncii și Protecției Sociale a fost inaugurat un spațiu prietenos copiilor. Scopul inițiativei a fost ca angajații care au copii să poată combina… Articolul Inițiativă de Ziua Internațională a Familiei: Ministerul Muncii deschide un spațiu prietenos copiilor apare prima dată în Good News.
Ieri
14:40
Sportivul moldovean Daniel Procopciuc a devenit, pentru a șaptea oară, campion european la armwrestling, brațul stâng, anunță Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova. Potrivit MEC, Daniel Procopciuc a urcat… Articolul Daniel Procopciuc devine campion european la armwrestling pentru a șaptea oară apare prima dată în Good News.
13:40
Lotul național de sambo a cucerit trei medalii de bronz la Campionatul European, desfășurat în orașul Novi Sad, Serbia. Cu un anunț în acest sens au venit reprezentanții Ministerului Educației… Articolul Moldova aduce acasă trei medalii de bronz de la Campionatul European de sambo din Novi Sad, Serbia apare prima dată în Good News.
13:10
Permisele de conducere moldovenești și spaniole vor fi recunoscute reciproc. Guvernul a aprobat un Acord în acest sens. Documentul va elimina obstacolele birocratice pentru cetățenii care locuiesc, lucrează sau călătoresc… Articolul Moldova și Spania recunosc reciproc permisele de conducere apare prima dată în Good News.
10:20
La Chișinău va avea un loc un „meci de prietenie” între Republica Moldova și Ucraina, anunță Federația Moldovenească de Fotbal (FMF). Meciul va avea loc pe data de 11 iunie… Articolul Meci de fotbal între Moldova și Ucraina pe stadionul Zimbru apare prima dată în Good News.
10:00
De Ziua Internațională a Familiei, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a felicitat întreaga comunitate, menționând, printr-o postare pe rețelele sociale că, familia este cel mai scump lucru pentru… Articolul Mesaj de felicitare de la Primarul General al Chișinăului cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei apare prima dată în Good News.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:50
Primarul General al municipiului Chișinău informează că, pe parcursul săptămânii trecute, Î.M. Regia „Exdrupo” a intervenit cu lucrări de lichidare a situațiilor de avariere a drumurilor municipale, cu prioritate pe… Articolul Reparații extinse ale infrastructurii rutiere în Chișinău: Marcaje reînnoite și plombări pe peste 3.000 m² apare prima dată în Good News.
15:10
În sezonul estival 2024, Primăria Municipiului Chișinău, prin decizia CMC, va organiza 15 tabere cu sejur de zi, în baza instituțiilor de învățământ primar și secundar, ciclu I și II,… Articolul Primăria Chișinău va organiza, în sezonul estival, 79 de tabere pentru copiii din Capitală apare prima dată în Good News.
13:50
Primăria Chișinău a anunțat lansarea unui program cuprinzător de acțiuni, sub genericul „Familiile și schimbările climatice”, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei. Toate direcțiile și subdiviziunile municipalității sunt implicate în… Articolul Angela Cutasevici prezintă programul amplu pentru Ziua Internațională a Familiei la Chișinău apare prima dată în Good News.
13:00
La Chișinău începe ediția a VIII-a a Zilelor Literaturii Românei, unde timp de cinci zile cititorii se vor întâlni cu scriitori importanți din R. Moldova și din România. „Dragi prieteni,… Articolul La Chișinău încep Zilele Literaturii Române apare prima dată în Good News.
12:20
Și în acest an, toți locuitorii și oaspeții Capitalei, indiferent de vârstă, sunt invitați să celebreze împreună Ziua Internațională a Familiei. În acest sens, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion… Articolul Primăria Chișinău organizează activități cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei apare prima dată în Good News.
12:00
Doi tineri din Moldova vor aduce la Nativa Park specii de fluturi din Filipine, Costa Rica și Africa. Mica grădină va fi amenajată pentru a oferi condiții optime fluturilor, dar… Articolul FOTO// Tinerii din Moldova aduc la Nativa Park specii exotice de fluturi din Filipine, Costa Rica și Africa apare prima dată în Good News.
09:50
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, invită, duminică, 19 mai, toți doritorii de a participa la un nou eveniment frumos, marca Primăria Capitalei, la deschiderea sezonului de vară la… Articolul Concert grandios în memoria lui Ion Aldea-Teodorovici la Teatrul Verde apare prima dată în Good News.
13 mai 2024
16:00
Angajatorii din Spania prezintă tot mai mult interes pentru vorbitorii de limbă română, cărora le oferă salarii generoase. Potrivit unui studiu, în Spania, vorbitorii de limba română se numără printre… Articolul Vorbitorii de limba română, printre cei mai bine plătiți angajați din Spania apare prima dată în Good News.
15:20
Cetățenii cu pașapoarte române ar putea călători fără vize în Statele Unite ale Americii (SUA) începând cu sfârșitul anului viitor, a declarat pentru TVR Info ambasadorul României la Washington, Andrei… Articolul Marcel Ciolacu: Începând cu 2025, românii ar putea călători în SUA fără vize apare prima dată în Good News.
14:20
A trăit o experiență unică! Moldoveanul Victor Chetrari a avut onoarea de a purta flacăra olimpică în cadrul turului prin Franța. Soția sa a povestit că Victor a fost prezent… Articolul Victor Chetrari, moldoveanul care a purtat flacăra olimpică în Franța apare prima dată în Good News.
11:50
Dorul este un sentiment universal, iar orice persoană care este atașată de o altă persoană trăiește acest sentiment. Astăzi, 13 mai, este marcată Ziua Internațională a Dorului. România a sărbătorit… Articolul România sărbătorește Ziua Internațională a Dorului, o invenție a trupei Vunk apare prima dată în Good News.
11:40
Atleta din Republica Moldova Zalina Marghieva s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, la proba aruncarea ciocanului. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării. Potrivit MEC,… Articolul FOTO// Atleta din Republica Moldova s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris apare prima dată în Good News.
10 mai 2024
17:50
Președintele Republicii Moldova Maia Sandu s-a văzut astăzi, 10 mai, cu mai mulți tineri care studiază la universitățile din România, menționând că s-a bucurat să vadă încrederea și fermitatea cu… Articolul Maia Sandu întâlnește tinerii moldoveni din România apare prima dată în Good News.
17:40
Republica Moldova rămâne vulnerabilă la capitolul comerțului exterior de bunuri, din cauza dependenței de un număr redus de piețe de desfacere. Cel puțin asta arată un raport realizat de către… Articolul România rămâne principalul partener comercial al Republicii Moldova apare prima dată în Good News.
9 mai 2024
13:50
Prim-ministrul Dorin Recean l-a vizitat pe veteranul Alexei Eremciuc, din satul Grigorăuca, raionul Sângerei, căruia i-a mulțumit pentru curaj și patriotism, urându-i multă sănătate și putere. Șeful Guvernului a menționat… Articolul Premierul Recean la domiciliul veteranului de război din Sângerei apare prima dată în Good News.
10:20
,,Împreună pentru pace!”, este îndemnul Primarului General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, către întreaga comunitate moldovenească, în contextul dublei sărbători de 9 mai, Ziua Victoriei asupra fascismului și Ziua Europei.… Articolul Ceban: Moldova sărbătorește 9 mai cu recunoștință și determinare pentru parcursul european apare prima dată în Good News.
8 mai 2024
23:20
Primăria Municipiului Chișinău ajută fotbalul din Republica Moldova să atingă alte niveluri importante. Astfel, cu sprijinul municipalității, Federația Moldovenească de Fotbal a dat start celei de-a doua ediții a turneului… Articolul Primăria Chișinău sprijină „Socca EuroCup 2024” pentru dezvoltarea sportului național apare prima dată în Good News.
19:20
Potrivit expertului politic Ian Lisnevschi, interviul recent al Președintei Maia Sandu acordat jurnalistului rus Iuri Dudi a generat o serie de interpretări și reacții în societatea moldoveană. Lisnevschi, bazându-se pe… Articolul Lisnevschi analizează interviul Președintei Maia Sandu cu jurnalistul rus Iuri Dudi apare prima dată în Good News.
18:00
Primăria Municipiului Chișinău a felicitat, astăzi, 8 mai, Societatea de Cruce Roșie din Republica Moldova cu ocazia celei de-a 161-a aniversare de la înființarea Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și… Articolul Concert special în onoarea Zilei Mondiale a Crucii Roșii la Chișinău apare prima dată în Good News.
15:30
În spiritul unității și al colaborării europene, Primăria Municipiului Chișinău, prin Centrul Municipal de Tineret Chișinău, invită locuitorii și oaspeții Capitalei, joi, 9 mai, la Cortul Tinerilor, dedicat Zilei Europei.… Articolul Invitație din partea lui Ion Ceban: Alătură-te acțiunilor Primăriei Chișinău de Ziua Europei apare prima dată în Good News.
13:00
Flacăra Olimpică a ajuns la Marsilia, prima etapă a traseului francez care o va duce până pe 26 iulie pe apele Senei la ceremonia de deschidere a Jocurilor de Vară, organizată… Articolul Flacăra Olimpică ajunge la Marsilia: Începe traseul francez către Jocurile de Vară apare prima dată în Good News.
4 mai 2024
12:00
Pentru prima dată, Primăria Chișinău își asumă responsabilitatea pentru transmisiunea live a evenimentelor dedicate sărbătorilor pascale din Noaptea Învierii. Primarul general, Ion Ceban, anunță detalii despre transmisiunea specială de Paște,… Articolul Primăria Chișinău asigură pentru prima dată transmisiunea live a evenimentelor de Paște apare prima dată în Good News.
3 mai 2024
14:20
Astăzi, 3 mai, este marcată Ziua Mondială a Libertății Presei, care a fost instituită la 23 decembrie 1993 de către Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite (ONU). Centrul pentru Jurnalism… Articolul Ziua Mondială a Libertății Presei apare prima dată în Good News.
13:20
Primăria Municipiului Chișinău informează că, toate spațiile publice din oraș au fost reabilitate și amenajate cu decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale. „Figurinele, care au fost instalate în parcuri, scuaruri și alte… Articolul Chișinău pregătit pentru Paști: Spațiile publice reabilitate și decorate apare prima dată în Good News.
10:50
Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Libertății Presei, Irina Vlah, președintele Platformei “Moldova”, a transmis un mesaj ferm de susținere pentru jurnaliștii moldoveni și a condamnat acțiunile pe care le-a… Articolul Irina Vlah își manifestă sprijinul pentru jurnaliști și îi felicită în Ziua Internațională a Libertății Presei apare prima dată în Good News.
10:50
Locuitorii și oaspeții municipiului Chișinău sunt invitați, în perioada: 01-04 mai 2024, la Târgul Pascal din Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, care se desfășoară pe aleea vizavi de str. Mitropolit… Articolul Târgul Pascal din Scuarul Catedralei Mitropolitane: Produse și tradiții pascale în centrul Chișinăului apare prima dată în Good News.
2 mai 2024
18:10
Aeroportul Internațional Chișinău anunță despre începerea operării companiei aeriene low-cost germane Eurowings, iar primul zbor a fost lansat pe data de 1 mai prin cursa directă regulată Cologne-Chișinău-Cologne. Potrivit autorităților,… Articolul Aeroportul Chișinău anunță începerea operării Eurowings: Zboruri către Germania apare prima dată în Good News.
17:50
Există multe lucruri impresionante despre păsări. Unele se înalță pe distanțe de kilometri fără să bată din aripi, iar  unele trăiesc mai mult de jumătate de secol. Dar atunci când priviți… Articolul Uimitor! La ce altitudine maximă poate ajunge o pasăre apare prima dată în Good News.
17:50
Potrivit rezultatelor sondajului realizat de Compania Intellect Group, trei politicieni par să poată concura efectiv cu Maia Sandu în alegerile prezidențiale: Aceste cifre indică o competiție strânsă între acești politicieni… Articolul Sondaj// Alegeri prezidențiale 2024: Ceban, Dodon și Usatîi în lupta cu Maia Sandu apare prima dată în Good News.
17:40
Rezultatele recente ale unui sondaj efectuat de compania de cercetare și consultare politică Intellect Group dezvăluie că anumiți lideri politici continuă să se bucure de încrederea cetățenilor. Potrivit datelor obținute:… Articolul Topul încrederii în liderii politici: Rezultatele sondajului Intellect Group apare prima dată în Good News.
17:10
Conform ultimului sondaj realizat de compania “Intellect Group”, candidata Maia Sandu se situează în fruntea preferințelor electorale, cu un sprijin stabil de 18,2%. Această cifră reflectă, cel mai probabil, susținerea… Articolul Sondajul Intellect Group: Maia Sandu în vârful preferințelor, dar crește abținerea de la vot apare prima dată în Good News.
17:00
Rezultatele recente ale unui sondaj realizat de compania Intellect Group arată că majoritatea respondenților (39,0%) susțin aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Acest lucru reflectă aspirațiile populației de a se… Articolul Sondajul Intellect Group: Percepții contradictorii privind Integrarea Europeană apare prima dată în Good News.
17:00
În școlile din R. Moldova vor fi instituite funcții suplimentare de psiholog, cadre didactice de sprijin contabili, directori adjuncți și alt personal auxiliar. Un ordin în acest sens a fost… Articolul Sprijin suplimentar în școli: Mai multe funcții introduse pentru necesitățile elevilor apare prima dată în Good News.
16:40
Un recent sondaj realizat de compania “Intellect Group” arată că moldovenii asociază integrarea europeană cu concepte precum justiția, reformele și prosperitatea. Conform rezultatelor, 75% dintre respondenți consideră justiția drept un… Articolul Sondajul Intellect Group despre integrarea europeană: Reflectarea gândurilor și atitudinilor moldovenilor apare prima dată în Good News.
16:30
Compania Intellect Group a dezvăluit detalii despre metoda sa inovatoare de analiză a politicienilor, asociindu-i cu personaje din filme în cadrul cercetărilor sociologice. Această metodă se bazează pe principiile științei… Articolul Evaluarea politicilor prin asocierea cu personaje negative: Cercetare Intellect Group apare prima dată în Good News.
16:30
Kate Middleton şi Prinţul William au marcat, pe 29 aprilie, 13 ani de când s-au căsătorit. Cuplul regal a publicat pe reţelele de socializare o fotografie inedită, alb-negru, de la… Articolul Kate Middleton și Prințul William marchează 13 ani de la căsătoria lor apare prima dată în Good News.
16:20
Locuitorii și oaspeții municipiului Chișinău sunt invitați, în perioada: 01-04 mai 2024, la Târgul Pascal din Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, care se desfășoară pe aleea vizavi de str. Mitropolit… Articolul Târguri și iarmaroace de Paște în Chișinău: Locurile unde găsești produse tradiționale apare prima dată în Good News.
16:10
Agenția Spațială Americană a dat publicității cele mai frumoase fotografii ale anului 2023. Albumul intitulat „Un an din viața NASA” conține imagini care ilustrează cât se poate de grăitor viața… Articolul Cele mai frumoase imagini realizate de NASA în anul 2023 apare prima dată în Good News.
15:40
Conform unui sondaj recent realizat de compania “Intellect Group” în perioada 25-28 aprilie 2024, politicienii din Republica Moldova au fost asociați cu diverse personaje din filme, în funcție de percepția… Articolul Politicienii din Moldova, asociați cu personaje din filme: O analiză a companiei “Intellect Group apare prima dată în Good News.
15:10
Joia Mare, denumită și Joia Patimilor, este o zi solemnă în calendarul creștin, marcată de tradiții și obiceiuri specifice. În această zi, credincioșii se pregătesc spiritual pentru evenimentele tragice care… Articolul Evitarea oțetului în Joia Mare: Tradiție și semnificație spirituală apare prima dată în Good News.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.