Marcel Ciolacu: Începând cu 2025, românii ar putea călători în SUA fără vize

Good News, 13 mai 2024 15:20

Cetățenii cu pașapoarte române ar putea călători fără vize în Statele Unite ale Americii (SUA) începând cu sfârșitul anului viitor, a declarat pentru TVR Info ambasadorul României la Washington, Andrei… Articolul Marcel Ciolacu: Începând cu 2025, românii ar putea călători în SUA fără vize apare prima dată în Good News.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Good News

Acum 6 ore
13:40
Ion Ceban invită întreaga comunitate la un eveniment-omagiu dedicat marelui poet Mihai Eminescu, care va avea loc pe 15 iunie, începând cu ora 18:00, în Scuarul „Mihai Eminescu” din Capitală.… Articolul Serată culturală în onoarea lui Eminescu: Recitaluri și dialoguri poetice în Capitală apare prima dată în Good News.
13:00
Aproximativ 32% dintre specialiștii în HR din Republica Moldova sprijină utilizarea Inteligenței Artificiale în companiile pe care le reprezintă, procentele cele mai mari fiind în Bulgaria (69%) și Ungaria (62%).… Articolul Studiu: Republica Moldova susține cel mai puțin utilizarea Inteligenței Artificiale la job, comparativ cu unele țări europene apare prima dată în Good News.
Ieri
11:00
Vrei să afli mai multe despre animație, game design și producție multimedia? Participă la cea de-a treia ediție a Forumului Profesiile Viitorului. În cadrul evenimentului vei face o incursiune prin… Articolul Pregătește-te pentru joburile de mâine. Vino la Forumul Profesiile Viitorului apare prima dată în Good News.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:00
Performanță uriașă pentru luptătorului moldovean Artiom Livadari la Campionatele Mondiale de muay thai. Compatriotul nostru a cucerit medalia de aur la competiția care s-a desfășurat la Patras, în Grecia. De… Articolul Artiom Livadari aduce aurul acasă: Performanță remarcabilă la Campionatele Mondiale de muay thai din Grecia apare prima dată în Good News.
17:00
În contextul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, Ion Ceban, anunță că, Primăria Municipiului Chișinău va organiza un concert dedicat tuturor cadrelor medicale și locuitorilor Capitalei. Evenimentul cultural-artistic va fi… Articolul Primăria Chișinău celebrează Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului! apare prima dată în Good News.
16:50
Primăria Municipiului Chișinău, prin Î.M. Regia „Exdrupo”, continuă lucrările de reparație a căilor de acces către instituțiile de învățământ și de educație timpurie din Capitală. „În prezent, acestea se desfășoară… Articolul Primăria Chișinău modernizează căile de acces către instituțiile de învățământ: Sectorul Rîșcani și Buiucani, priorități! apare prima dată în Good News.
16:00
În weekendul 8-9 iunie curent, în mod tradițional, în municipiul Chișinău au fost organizate o serie de evenimente în aer liber, cele mai importante desfășurându-se sâmbătă, în Parcul „La Izvor”,… Articolul Chișinăul Sportiv 2024: Peste 5.000 de copii au participat la evenimentul organizat în Parcul „La Izvor” apare prima dată în Good News.
14:30
Primarul General, Ion Ceban, informează că, Î.M. Regia „Exdrupo” a intervenit cu lucrări de reparație a drumurilor publice municipale și în perioada 3-9 iunie. „Au fost executate frezări ale asfaltului… Articolul Lucrări de reparație și întreținere a drumurilor în municipiul Chișinău apare prima dată în Good News.
9 iunie 2024
17:10
Daniel Antoci este un tânăr din Republica Moldova care învață la Universitatea de Studii Europene Viadrina, Frankfurt, Germania. Anii lui de studenție sunt marcați nu doar de experiența de peste… Articolul Un tânăr din Moldova, ajunge asistent universitar în Germania apare prima dată în Good News.
17:00
Parcul „la Izvor” din Capitală a găzduit sâmbătă, 8 iunie, evenimentul „Chișinăul Sportiv 2024”, ediția a II-a. „Ieri, la eveniment au participat 17 școli și licee cu profil sportiv și… Articolul Ediția a II-a a evenimentului Chișinăul Sportiv 2024 a adunat școli, cluburi și federații în Parcul „La Izvor” apare prima dată în Good News.
8 iunie 2024
21:40
Republica Moldova este vizitată în fiecare an de tot mai mulți turiști, iar cea mai mare parte sunt din Ucraina și România. Potrivit datelor Biroului Național de Statistică (BNS), în… Articolul Turismul în Republica Moldova: O atracție în creștere apare prima dată în Good News.
21:30
Mii de sportivi, amatori sau profesioniști, sute de părinți, zeci de antrenori, școli și federații sportive din Republica Moldova – au participat astăzi, 8 iunie, la cel mai mare și… Articolul Chișinăul Sportiv 2024: Un eveniment de amploare în Moldova apare prima dată în Good News.
16:40
„Orașul Profesiilor”, cel mai mare eveniment de orientare profesională pentru copii, încă te așteaptă, cu porțile deschise, în zona havuzului din Parcul „La Izvor”. „Evenimentul continuă și la această oră… Articolul „Orașul Profesiilor” te așteaptă cu porțile deschise în Parcul „La Izvor” pentru a descoperi lumea profesiilor! apare prima dată în Good News.
12:30
„Moldova are artă. Chișinăul are artă”, a III-a ediție, s-a desfășurat cu succes vineri seara, pe scena amenajată în curtea Muzeului Național de Istorie al Moldovei. „La evenimentul cultural, devenit… Articolul Succesul ediției a III-a a evenimentului «Moldova are Artă. Chișinăul are Artă» apare prima dată în Good News.
7 iunie 2024
20:10
Primăria Capitalei și Centrul Municipal de Tineret Chișinău amintesc locuitorilor și oaspeților orașului despre desfășurarea, în această vară, a celei de-a II-a ediții a Festivalului de Film în Aer Liber!… Articolul Un nou weekend, o nouă serie de filme proiectate în aer liber, în sectoarele Ciocana, Buiucani și Botanica apare prima dată în Good News.
19:50
Ion Ceban informează că, sâmbătă, 8 iunie, tabăra de odihnă pentru copii „Alunelul” își va începe activitatea. „În cele trei tabere constante din municipiul Chișinău: „Alunelul”, „Poieniţa Veselă” şi „Cireşarii”,… Articolul Sezonul estival în Chișinău: Tabere de odihnă pentru copii la prețuri accesibile apare prima dată în Good News.
16:30
Primul zbor direct din România către SUA a fost efectuat vineri dimineață, după 20 de ani de pauză. Zborul cu numărul H4101 a decolat de pe aeroportul Otopeni cu destinația… Articolul România reia zborurile directe către SUA după 20 de ani apare prima dată în Good News.
15:30
Agenția de Mediu va primi din partea României un laborator mobil performant pentru prelevarea probelor de apă, aer, sol, care vor stabili gradul de poluare. Anunțul a fost făcut în… Articolul România donează un laborator mobil pentru monitorizarea mediului în Republica Moldova apare prima dată în Good News.
13:50
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că, pregătirea pentru cel mai grandios eveniment sportiv al anului – „Chișinăul Sportiv 2024” – este pe ultima sută de metri. „Pregătirile sunt… Articolul „Chișinăul Sportiv 2024”: Primarul Ion Ceban anunță cel mai grandios eveniment sportiv al anului apare prima dată în Good News.
13:50
Reciclatorii din România, care exportă deșeuri feroase către Uzina Metalurgică din Râbnița (UMM), își exprimă profunda îngrijorare și dezacordul față de propunerea de introducere a monopolului fiscal pentru importul de… Articolul Reciclatorii se opun introducerii monopolului fiscal pentru importul de produsereciclabile feroase în Republica Moldova prin SA “Metalferos” apare prima dată în Good News.
10:10
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că, la tabără de vară „Poienița Veselă” se fac ultimele pregătiri, pentru a primi copiii în primul tur, care va începe sâmbătă,… Articolul Tabăra de vară „Poienița Veselă” din Chișinău se pregătește să primească copiii pentru primul tur apare prima dată în Good News.
6 iunie 2024
16:50
Viceprimarul Angela Cutasevici a efectuat o vizită la tabăra de odihnă pentru copii „Poenița Veselă”, din comuna Ruseștii Noi, sectorul Botanica al Capitalei, pentru a se asigura de buna funcționare… Articolul Viceprimarul Angela Cutasevici verifică pregătirile pentru deschiderea taberei de odihnă pentru copii “Poenița Veselă” apare prima dată în Good News.
16:30
Astronautul rus Oleg Kononenko a devenit prima persoană care a petrecut 1.000 de zile în spațiul cosmic. El a orbitat Pământul de 16 mii de ori și a zburat 675… Articolul Astronautul rus stabilește recordul pentru cea mai lungă prezență în cosmos apare prima dată în Good News.
16:00
Primăria Municipiului Chișinău amintește locuitorilor și oaspeților Capitalei că, sâmbătă, 8 iunie, băieții legendarei trupe „Zdob și Zdub” vor urca pe scena Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”, pentru a transforma evenimentul… Articolul Chișinăul Sportiv 2024″: Ziua de sâmbătă aduce muzică și distracție cu „Zdob și Zdub” apare prima dată în Good News.
15:20
Familia FLYONE își continuă ascensiunea, consolidându-și prezența pe piața aviatică cu o impresionantă extindere a flotei. Astăzi, compania vine cu un anunț important și anume faptul că flota a fost… Articolul FLYONE anunță extinderea flotei cu trei avioane Airbus A321 apare prima dată în Good News.
15:00
Anual, pe data de 14 iunie, este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Cu această ocazie, Pretura sectorului Botanica, în colaborare cu Instituţia Medico-Sanitară Publică Asociaţia Medicală Teritorială Botanica… Articolul Ziua Mondială a Donatorului de Sânge apare prima dată în Good News.
5 iunie 2024
15:50
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, amintește că, până la cel mai important eveniment sportiv al anului – Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” – au mai rămas doar trei zile.… Articolul Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” începe în trei zile: Detalii și programul evenimentului apare prima dată în Good News.
13:50
Guvernul Republicii Moldova a aprobat azi, 5 iunie, Acordul interguvernamental pentru conversiunea permiselor de conducere dintre R. Moldova și R. Albania. „Acordul definește domeniile de cooperare dintre părțile semnatare, va… Articolul Guvernul aprobă acordul pentru conversiunea permiselor de conducere cu Albania apare prima dată în Good News.
12:50
Visa să facă muzică, dar a ajuns să vândă fructe la piață, pentru a-și întreține familia. Este povestea de viață a unui tată, tatăl regizorului Vlad Bolgarin, care a fost… Articolul De la piața centrală la Festivalul de Film de la Shanghai. Vezi întreaga istorie apare prima dată în Good News.
11:50
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, amintește tuturor iubitorilor de sport, de la mic la mare, că, sâmbătă, 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, se va desfășura Festivalul „Chișinăul Sportiv… Articolul Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” aduce întâlniri cu sportivi de elită în Parcul „La Izvor” apare prima dată în Good News.
11:50
Mai mulți angajați ai Agenției „Moldsilva” și ai întreprinderilor silvice au fost decorați de președinta Republicii Moldova, cu medalia „Meritul Civic”. Șefa statului anunță că a oferit distincțiile pentru contribuția… Articolul Ziua Internațională a Mediului: Maia Sandu mulțumește participanților la campania de împădurire apare prima dată în Good News.
10:00
Corala „Gloria” a Centrului de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga”, sub conducerea dirijorului Valeria Diaconu, a cucerit premiul I Ia categoria „Colective corale de amatori” la Festivalul Internațional de… Articolul Corala „Gloria” câștigă premiul I la un festival din Polonia apare prima dată în Good News.
4 iunie 2024
19:30
Primăria Capitalei, prin Centrul Municipal de Tineret Chișinău, va desfășura în această vară cea de-a II-a ediții a Festivalului de Film în Aer Liber! Primarul General Ion Ceban a amintit… Articolul Festivalul de Film în Aer Liber revine apare prima dată în Good News.
3 iunie 2024
13:00
Primarul General, Ion Ceban, anunță despre organizarea Programului estival pentru copii „Provocarea verii”, ediția a VI-a, care se va desfășura în perioada 3 iunie – 27 iulie. „Genericul ediției 2024… Articolul Programul estival „Provocarea verii” aduce o nouă ediție cu genericul „ȘTIM la Bibliotecă” apare prima dată în Good News.
12:00
 Judocanul Mihail Latîșev s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivul și-a asigurat participarea la Olimpiada de Vară, după ce s-a impus la Cupa Mondială, care a avut loc… Articolul Mihail Latîșev se califică la Jocurile Olimpice de la Paris apare prima dată în Good News.
2 iunie 2024
17:50
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că, De Ziua Internațională a Copiilor, Pretura sectorului Ciocana a fost partenerul evenimentului organizat la Port Mall, care a devenit epicentrul distracției, inspirată… Articolul Port Mall, epicentrul distracției pentru copii în sectorul Ciocana, de Ziua Internațională a Copiilor apare prima dată în Good News.
17:50
Astăzi, de Ziua Internațională a Copiilor, în Parcul „Sarmizegetusa” din sectorul Botanica, este mare veselie. Sute de copii frumoşi şi talentaţi au prezentat program artistic cu genericul „Copilărie dulce feerie”.… Articolul Atmosferă de poveste în Parcul „Sarmizegetusa” apare prima dată în Good News.
17:50
Astăzi, 1 iunie, în Grădina Botanică din Capitală, a fost organizat Festivalul Vinului, unde doritorii au putut degusta diferite tipuri de vin, savura din deliciile gastronomice și asculta muzica jazz,… Articolul Degustări și jazz live la Wine Picnic în Grădina Botanică apare prima dată în Good News.
1 iunie 2024
10:50
Ansamblul de dans „Hecenii” din R. Moldova a cucerit locul trei în marea finală a emisiunii Românii au Talent, sezonul 14! Cu un premiu de 10.000 de euro, „Hecenii” se… Articolul Ansamblul „Hecenii” din R. Moldova cucerește locul trei la Românii au Talent apare prima dată în Good News.
10:40
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, amintește că, șirul evenimentelor organizate de Primăria Municipiului Chișinău, cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor, va continua și astăzi, 1 iunie, în toate sectoarele… Articolul Primăria Chișinău organizează o serie de evenimente pentru Ziua Copilului apare prima dată în Good News.
31 mai 2024
17:50
Conform unui studiu realizat recent de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group, majoritatea populației din Republica Moldova nu este mulțumită de viața lor. Datele relevă că doar 5%… Articolul SONDAJ// Niveluri de satisfacție în scădere în Moldova: Cauze și consecințe pentru bunăstarea socială apare prima dată în Good News.
17:20
Potrivit unui studiu recent efectuat de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group, nivelul de fericire al majorității populației din Republica Moldova este în scădere, cu impactul cel mai… Articolul SONDAJ// Moldova în fața unui declin al fericirii: Cum afectează persoanele în vârstă și locuitorii rurali apare prima dată în Good News.
17:20
Un sondaj recent realizat de Intellect Group a relevat niveluri ridicate de anxietate în rândul populației moldovenești, cu un accent special pe persoanele în vârstă și locuitorii din zonele rurale.… Articolul Moldova sub presiune: Niveluri ridicate de anxietate în populație, avertizează sondajul Intellect Group apare prima dată în Good News.
16:50
Un sondaj recent realizat de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group a relevat o statistică alarmantă privind sănătatea mintală a populației din Republica Moldova. Potrivit datelor colectate în… Articolul Studiu îngrijorător: Niveluri ridicate de gânduri sinucigașe în Moldova apare prima dată în Good News.
16:40
Un sondaj recent realizat de Intellect Group a scos la iveală niveluri extrem de scăzute de încredere în societate în rândul populației moldovenești. Sondajul, desfășurat în perioada 25-29 mai 2024… Articolul SONDAJ// Neîncrederea în viitor și stabilitatea financiară, probleme majore pentru moldoveni apare prima dată în Good News.
16:40
Un studiu recent realizat de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group relevă că instabilitatea financiară reprezintă o problemă gravă pentru majoritatea populației Republicii Moldova. Conform sondajului, doar 3%… Articolul Studiu Intellect Group: Nesiguranța financiară, o problemă majoră pentru Moldova apare prima dată în Good News.
15:50
Un sondaj recent realizat de Intellect Group relevă faptul că stresul este o realitate cotidiană pentru majoritatea populației, în special în rândul persoanelor în vârstă și al celor care lucrează.… Articolul Stresul cotidian afectează 80% din moldoveni, crescând riscul bolilor cronice apare prima dată în Good News.
15:30
Un nou sondaj realizat în Republica Moldova arată că sentimentul de singurătate și de neajutorare este răspândit în rândul populației, cu o concentrare deosebită în rândul persoanelor în vârstă și… Articolul Neajutorarea afectează 31% dintre vârstnici și 25% dintre locuitorii din mediul rural, conform unui sondaj recent apare prima dată în Good News.
30 mai 2024
17:00
Pe 1 și 2 iunie curent, când, la Chișinău, va fi sărbătorită Ziua Internațională a Copiilor, un nou prilej minunat de a oferi celor mici momente de bucurie și aventură,… Articolul Chișinăul sărbătorește Ziua Copiilor cu troleibuze turistice gratuite apare prima dată în Good News.
11:10
Filmul „Fără Suflet”, în regia Anjei Kreis, va fi proiectat, în premieră, la cea de-a 58-a ediție a Karlovy Vary International Film Festival – evenimentul principal al industriei de film… Articolul Filmul „Fără Suflet” va participa la cea mai mare competiție cinematografică din Europa Centrală și de Est. Pelicula va fi proiectată acolo în premieră mondială apare prima dată în Good News.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.