VIDEO #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac – Kinetoterapia, mai mult decât un Trend

Realitatea.md, 30 aprilie 2024 15:30

Facem din sănătate o prioritate! Urmărește o nouă ediție a emisiunii #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac, care a fost în vizită la Centrul Sonas pentru a le explora identitatea, dar și valorile pe care le promovează.  În cadrul emisiunii, specialistul a explicat ce este kinetoterapia și care e impactul acesteia asupra scăderii nivelului de stres. „Kinetoterapia […] Articolul VIDEO #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac – Kinetoterapia, mai mult decât un Trend apare prima dată în Realitatea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Realitatea.md

Acum 10 minute
21:20
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova și cel din Italia au semnat astăzi la Roma un memorandum de înțelegere. Acesta are ca obiectiv principal promovarea cooperării economice, sociale și tehnologice între țara noastră și Italia în sectorul agricol și dezvoltarea rurală. „Documentul prevede schimbul de cunoștințe și experiență în diverse aspecte ale agriculturii, […] Articolul Moldova și Italia vor colabora în sectorul agricol și cel al dezvoltării rurală. Ce prevede memorandumul semnat la Roma apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 4 ore
17:50
Circa 550 de profesori, organizați în 18 comisii, vor evalua testele de bacalaureat. Potrivit Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, sesiunea de bacalaureat se va desfășura în perioada 4 – 21 iunie 2024. „Profesorii evaluatori au fost propuși de Organele locale de specialitate în domeniul învăţământului, instituţiile de învăţământ profesional tehnic (colegii/ centre de […] Articolul MEC: Circa 550 de profesori vor evalua testele de bacalaureat apare prima dată în Realitatea.md.
17:50
În ultima perioadă, locuințele s-au scumpit, dar în Chișinău au crescut cel mai mult față de restul țării. În Capitală este concentrată 80% din piața imobiliară, scrie bani.md. Cererea cea mai mare din Chișinău pentru locuințe o reprezintă apartamentele, iar piața imobiliară pentru acestea a crescut, în ultimii ani. Majorarea aceasta s-a produs datorită cererii […] Articolul Costul locuințelor a luat-o razna! Prețul halucinant cerut pe un apartament de 88 metri pătrați în inima Capitalei apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
Sâmbătă, 18 mai curent, Muzeul Național de Artă al Moldovei își deschide ușile cu ocazia celei de-a XX-a ediții a Nopții Europene a Muzeelor, oferind o experiență culturală memorabilă tuturor vizitatorilor. Noaptea Muzeelor, un fenomen cultural organizat anual sub patronajul Consiliului Europei, UNESCO și al Consiliului Internațional al Muzeelor (ICOM), reunește muzee din toată Europa […] Articolul Muzeul Naţional de Artă al Moldovei invită la Noaptea Europeană a Muzeelor. Intrarea este gratuită! apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
Produse ale unor companii din Japonia, Statele Unite și Taiwan figurează pe o listă de componente electronice găsite în câteva tipuri de avioane Suhoi, pe care Rusia le-a folosit în luptă contra Ucrainei în timpul actualei invazii, a dezvăluit secția de investigații a serviciului ucrainean al Europei Libere, transmite disinfo.md. Importurile de la acești producători […] Articolul Investigație: Cum obțin avioanele militare rusești tehnologii, în ciuda sancțiunilor apare prima dată în Realitatea.md.
17:40
Primăria municipiului Chișinău anunță că în perioada estivală 2024 vor fi organizate tabere de vară în 24 de centre din subdiviziunile Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului (DGPDC), unde se vor putea bucura gratuit circa 600 de beneficiari. Taberele tematice vor avea, în acest an, genericul „Drepturile copilului în acțiune”, Ediția II. „Anul acesta, DGPDC […] Articolul Tabere de vară în 24 centre din municipiul Chișinău. 600 de copii vor participa la activități absolut gratuit apare prima dată în Realitatea.md.
17:30
Patru candidați s-au înscris la concursul pentru funcția de procuror general. Data limită pentru depunerea dosarelor a expirat pe 15 mai 2024. Consiliul Superior al Procurorilor informează că dosarele au fost depuse de procurorii Alexandru Cernei, Octavian Iachimovschi, Ion Munteanu și ex-lectorul universitar Grigore Vornicescu. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! […] Articolul Concursul pentru funcția de Procuror General: Numele celor patru care se văd în fotoliul de șefi la PG apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 6 ore
17:20
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat de către un bărbat necunoscut. Politicianul a fost transportat la spital cu elicopterul. Potrivit Digi24.ro, Fico a fost împușcat în piept și în zona abdomenului, potrivit serviciilor slovace de urgență. Ministerul de Interne a confirmat că a fost vorba despre o tentativă de asasinat. ️ The shooter has […] Articolul Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. Atacatorul, reținut apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
Un bărbat din Sibiu a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce i-a furat cardul bancar unui prieten. Suspectul a făcut plăți online și a retras bani de la bancomat, fără nicio reținere, de 25.000 de lei. A fost prins după aproape două luni și a fost reținut pentru 24 de […] Articolul Un bărbat din Sibiu a furat cardul unui prieten și a făcut cumpărături de 25 mii roni apare prima dată în Realitatea.md.
16:40
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit astăzi, 15 mai, cu Președintele Senatului Republicii Cehe, Miloš Vystrčil, aflat într-o vizită în țara noastră. Cei doi oficiali au discutat punctual agenda de integrare europeană a Republicii Moldova și procesul de demarare a negocierilor. „În ultimii trei ani, ne bucurăm de o atenție sporită din partea prietenilor cehi […] Articolul FOTO Igor Grosu, după discuțiile cu Miloš Vystrčil: Ne bucurăm de o atenție sporită din partea prietenilor cehi apare prima dată în Realitatea.md.
16:30
Preşedintele american, democratul Joe Biden, şi rivalul său, republicanul Donald Trump, sunt la egalitate în cursa pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, potrivit unui nou sondaj Reuters/Ipsos, difuzat miercuri, scrie Agerpres. În sondajul desfăşurat pe parcursul a opt zile şi încheiat marţi, 40% dintre alegătorii înregistraţi au spus că ar vota pentru Biden, dacă alegerile ar […] Articolul Sondaj: Joe Biden și Donald Trump, la egalitate, cu câte 40 % din intențiile de vot apare prima dată în Realitatea.md.
16:20
Centrul pentru Resurse (CRJM) juridice a reacționat la scandalul în care este vizată Tatiana Răducanu. Inițial, instituția nota pe Facebook că procurorii anticorupție nu au pornească o cauză penală în privința unui membru al Comisiei pre-vetting, apoi mesajul a fost editat. Din textul actualizat a dispărut această afirmație. În reacția inițială, CRJM scria că procurorii […] Articolul CRJM, pe Facebook, cu șapte gânduri la o postare. Atac la PA și postarea editată despre scandalul cu Răducanu apare prima dată în Realitatea.md.
15:50
Sâmbătă, 18 mai, la ora 10:00 – 22:00, în Chișinău, se va desfășura Noaptea Europeană a Muzeelor. Cu această ocazie, sute de obiective turistice vor putea fi vizitate. Muzee, galerii, case memoriale, dar şi multe alte tipuri de instituţii culturale. Inițiată de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța, patronată în prezent de Consiliul Europei, UNESCO și […] Articolul La Chișinău se va desfășura Noaptea Europeană a Muzeelor. Ce evenimente vor fi organizate apare prima dată în Realitatea.md.
15:40
Doi bărbați în vârstă de 37 de ani din Fălești, care au vânat ilegal, au fost amendați cu 25 000 lei de fiecare, anunță Procuratura Generală (PG). „Potrivit învinuirii înaintate de către procurorii de la Fălești, cei doi inculpați, având scopul vânatului ilegal, cunoscând că regnul animal face parte din proprietatea statului, ignorând prevederile Legii […] Articolul Bărbați din Fălești, care au împușcat doi mistreți, amendați. Unde au vânat ilegal apare prima dată în Realitatea.md.
15:30
Secretarul de stat al Statelor Unite, Antony Blinken, a comentat posibilitatea ca Ucraina să folosească arme americane pe teritoriul Federației Ruse. Potrivit European Pravda, el a vorbit despre acest lucru la o conferință de presă comună cu ministrul ucrainean de externe Dmitri Kuleba. Blinken a evitat un răspuns direct la întrebarea dacă SUA vor permite […] Articolul Blinken despre atacurile asupra Rusiei: Ucraina își alege propriile tactici apare prima dată în Realitatea.md.
15:30
Ministerul Justiției cere instanței să limiteze pentru 6 luni activitatea Partidului Șansă. Solicitarea a fost depusă la Judecătoria Chișinău, sediul Centru. Autoritatea solicită aplicarea prevederilor Legii cu privire la partidele politice. Se întâmplă după ce Comisia Electorală Centrală a sesizat Ministerul Justiției despre faptul că, în cadrul controlului complex efectuat în privința formațiunii, organul de […] Articolul Partidul „Șansă” ar putea fi scos în afara legii? Ministerul Justiției cere instanței să îi limiteze activitatea apare prima dată în Realitatea.md.
15:30
Peste 500 de studenți din China își vor continua studiile la Universitatea de Stat din Moldova (USM). În acest context, Igor Șarov, rectorul USM s-a întâlnit miercuri, 15 mai cu Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, E.S. Yan Wenbin. Scopul vizitei a fost de a stabili posibilitatea continuării studiilor, la patru programe oferite de […] Articolul Peste 500 de studenți din China își vor continua studiile la USM. Ce spune Igor Șarov apare prima dată în Realitatea.md.
15:30
Doi bărbați în vârstă de 37 de ani din Fălești, care au vânat ilegal, au fost amendați cu 25 000 lei de fiecare, anunță Procuratura Generală (PG). „Potrivit învinuirii înaintate de către procurorii de la Fălești, cei doi inculpați, având scopul vânatului ilegal, cunoscând că regnul animal face parte din proprietatea statului, ignorând prevederile Legii […] Articolul Bărbați din Fălești, care au împușcat doi mistreți, amendați. Unde au fost prinși că vânau iegal apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 8 ore
14:40
Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost reținut pentru 72 de ore. Individul ar fi omorât o femeie de 74 de ani, iar pe un bărbat de 62 de ani l-ar fi înjunghiat după care l-ar fi închis într-un beci improvizat pe un câmp, pe care l-a acoperit cu pământ. […] Articolul VIDEO Înjunghiat și îngropat de viu. Chinul prin care a trecut un bărbat de 62 de ani apare prima dată în Realitatea.md.
13:30
Acum doi ani la Soroca a fost deschisă întreprinderea socială „TEAM ARA”, inaugurată cu ajutorul unui grant acordat antreprenoarei Nonna Mihălcean de către Uniunea Europeană şi Suedia, prin intermediul Fundaţiei Est-Europene. Centrul oferă servicii de educaţie şi terapie pentru copii. Despre activitatea asociaţiei a vorbit fondatoarea în cadrul unui interviu oferit pentru portalul Asociaţiei pentru […] Articolul Copiii cu autism din nordul ţării fac terapie la un centru deschis cu sprijinul Uniunii Europene şi Suediei apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 12 ore
13:20
Festivalul Tradiţiilor Româneşti începe vineri, 117 mai, la Grădina Botanică din Chișinău. Evenimentul este organizat de către Guvernul de peste Prut, prin intermediul Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova (DRRM). Jurnalistul RLIVE TV, Traian Stoianov, a discutat despre program, artiștii care vor participa și evenimentele preconizate cu Mirela Olteanu, şefa serviciului comunicare al DRRM. Potrivit […] Articolul VIDEO Mirela Olteanu de la DRRM: La Festivalul Tradițiilor Românești tinerii pot fi aduși mai aproape prin concerte apare prima dată în Realitatea.md.
13:20
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol pe teritoriul britanic din Antarctica, de zece ori mai mari decât cele extrase din Marea Nordului într-o jumătate de secol, potrivit dovezilor prezentate în fața Comisiei de Audit al Mediului (EAC) din Camera Comunelor din Marea Britanie, scrie bani.md O evaluare a rezervelor minerale a fost făcută de […] Articolul Rusia a descoperit rezerve uriașe de gaze și petrol pe teritoriul britanic din Antarctica apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Ofițerii de la Fulger urmează să efectueze mai multe antrenamente în următoarele săptămâni. Aceștia și tehnica din dotare vor putea fi observate pe drumurile din Moldova atât ziua, cât și noaptea, avertizează Guvernul. „Vor fi testate modalități de conlucrare cu alte subdiviziuni. Pe parcursul următoarele zile, dar și săptămâni, veți putea vedea ziua și noaptea […] Articolul Guvernul: Nu vă speriați, dacă vedeți cum este pus cineva la pământ. „Fulger” va fi văzută prin țară ziua și noaptea apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Două persoane din Chișinău au fost reținute miercuri, 15 mai, de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurori, fiind suspectate de trafic de influență. Acestea ar fi susținut că dețin influență asupra unor factori de decizie din mai multe autorități publice și ar fi pretins, acceptat și primit, în mai multe etape, 8000 de euro […] Articolul Două persoane din Chișinău, încătușate de ofițerii CNA. De la cine au cerut mii de euro apare prima dată în Realitatea.md.
12:20
Procuratura Anticorupție (PA) confirmă că scrisoarea semnată de Veronica Dragalin, care o vizează pe Tatiana Răducanu, este autentică. Autoritatea notează că a acționat, pentru a preveni riscuri în sistemul de justiție. „După informarea conducerii țării și președinților Comisiei Pre-Vetting și Comisiei Vetting a Procurorilor, Procuratura Anticorupție a informat și persoanele a cărora drepturi fundamentale au […] Articolul PA confirmă: Scrisoarea despre integritatea Tatianei Răducanu este autentică apare prima dată în Realitatea.md.
12:10
Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Agenția Națională pentru Sport din România vor coopera. Guvernul a aprobat semnarea unui protocol în acest sens, transmite IPN. „Suntem în proces de consolidare și îmbunătățire a relațiilor de colaborare cu România în domeniul sportului. Avem deja experiență bună în acest sens. Am organizat împreună maratonul Rubicon […] Articolul Acord de cooperare cu Agenția Națională pentru Sport din România apare prima dată în Realitatea.md.
12:10
Șoferul unui automobil de model Mercedes a fost stopat de oamenii legii, pentru neglijarea marcajului rutier. Astfel, în urma verificărilor, s-a dovedit că acesta era privat de dreptul de a conduce vehicule. Cazul a fost înregistrat marți, 14 mai, în apropierea comunei Grătiești, municipiul Chișinău. „Tânărul de 21 de ani, locuitor al municipiului Bălți, a fost […] Articolul S-a ales cu o amendă usturătoare! Un șofer, privat de dreptul de a conduce, depistat de polițiști în trafic apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
Mocanu Marian, soțul și tatăl unui copil de șapte luni, are nevoie de ajutor. Săptămâna trecută, 8 mai, a fost diagnostigat cu leucemie acută, cancer în sânge, într-o stadie avansată. Marian are nevoie de un tratament, care costă 120.000 €. Familia Mocanu spune că suma este colosală și mult peste puterile lor. La moment, bărbatul […] Articolul Marian Mocanu are nevoie de ajutorul nostru! A fost diagnosticat cu leucemie acută apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că birourile de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din orașul Vulcănești și localitatea Varnița (raionul Anenii Noi), și-au încetat activitatea. Potrivit comunicatul emis de ASP, solicitanții serviciilor de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto din orașul Vulcănești și localitatea Varnița se pot adresa la următoarele […] Articolul În atenția locuitorilor din Vulcănești și Varnița! Anunțul făcut de Agenția Servicii Publice apare prima dată în Realitatea.md.
11:30
A doua ediție a Festivalului Tradițiilor Românești, organizat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României, începe vineri, 17 mai, la ora 10:00. Evenimentul se va desfășura sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis. Festivalul va promova timp de trei zile patrimoniul românesc prin meșteșug, muzică și ateliere, desfășurate de artiști […] Articolul Vineri, la Grădina Botanică începe Festivalul Tradițiilor Românești. INTRARE LIBERĂ la ateliere și concerte apare prima dată în Realitatea.md.
11:20
Orice copil are nevoie de o familie pentru a crește într-un mediu afectuos și a fi protejat. În cadrul Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului din municipiul Chișinău sunt mai mulți copii cu statut adoptabil, care sunt în așteptarea potențialilor adoptatori. Potrivit statisticii, în evidența direcției se află: 17 cupluri de frați: 9 câte 3 copii […] Articolul Toți merită o familie! Câți copii din Chișinău sunt în așteptarea potențialilor adoptatori apare prima dată în Realitatea.md.
10:40
Aproape 50 de oameni au fost implicați într-o contrabandă de bani. Este vorba despre 2.300.000 de lei aduși de la Moscova în Republica Moldova. Oamenii legii au pornit o cauză penală pe faptul contrabandei cu circa 130 mii dolari, aduși în țară de pasagerii sosiți din Rusia. „Prin comparație cu captura de contrabandă cu valută […] Articolul VIDEO 50 de oameni, implicați într-o contrabandă de bani. Suma depășește două milioane de lei apare prima dată în Realitatea.md.
10:40
Tatiana Răducanu, membră a Comisiei pre-vetting, și-a dat demisia după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora fosta judecătoare ar avea legături cu Veaceslav Platon și Ilan Șor. Conform unei scrisori care ar fi semnată de șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, membra demisionară a Comisiei ar fi apropiată și ar fi executat comenzile […] Articolul Ce se întâmplă în justiție? Vasile Grădinaru și Ștefan Gligor sunt invitații emisiunii Rezoomat! apare prima dată în Realitatea.md.
10:40
Trei automobile au fost avariate în urma unui accident rutier care s-a produs miercuri, 15 mai, pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală. Poliția a fost chemată să intervină în jurul orei 09:00. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Realitatea.md că în impact a fost implicat un Renault, un Volkswagen, […] Articolul VIDEO Trei automobile, avariate în centrul Capitalei. Ce urmează să facă șoferii apare prima dată în Realitatea.md.
10:30
Pe traseul R5 Chișinău-Vadul lui Vodă, s-a format ambuteiaj cu zeci de automobile, după ce un șofer de camion a frânat brusc la trecerea de pietoni. În consecință, remorca a venit spre cabina camionului. Imaginile video au fost transmise redacției noastre de către un martor ocular. În urma acestui filmuleț, redacția Realitatea.md a solicitat informații […] Articolul VIDEO Ambuteiaj pe traseul Chișinău-Vadul lui Vodă. Ce s-a întâmplat? apare prima dată în Realitatea.md.
10:30
Programul „Prima Casă Plus” va fi definitivat într-o săptămână de către Guvern. Declarația a fost făcută de premierul Dorin Recean, după ce Maia Sandu a cerut cabinetului de miniștri să actualizeze programul de creditare, destinat achiziționării locuințelor. Șeful Executivului a dat indicații funcționarilor de la Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și ODA să […] Articolul VIDEO Sandu a solicitat, Recean face anunțul: Programul Prima Casă Plus va fi definitivat într-o săptămână apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), Sergiu Harea, a participat la  „The China-Germany-Europe Hidden Champions Forum 2024”, care a avut loc la Beijing, China, în perioada 12-14 mai 2024. Din componența delegației au făcut parte Secretarul de Stat de la Ministerul Energiei, Corolina Novac și mai mulți producători autohtoni […] Articolul Președintele CCI a RM, Sergiu Harea, a participat la Forumul China-Germania-Europa desfășurat la Beijing apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
Bărbatul de 56 de ani, învinuit de faptul că a încercat să își omoare soția, după ce a stropit-o cu acid, riscă detențiune pe viață. Potrivit comunicatului emis de Procuratura Generală (PG), Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica, a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală în privința acestuia. „Conform învinuirii […] Articolul Bărbatul din Chișinău, care și-a stropit soția cu acid, riscă detențiune pe viață. Precizările procurorilor apare prima dată în Realitatea.md.
10:20
Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) vor examina joi, 16 mai curent, rezultatele evaluării de către Comisia Vetting a candidatului la funcția de judecător la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), Vladislav Gribincea. Ședința va începe la ora 09:00 și va fi transmisă în direct pe Rlive.md. La 11 aprilie curent, Comisia Vetting a anunțat că […] Articolul Plenul CSM se întrunește joi în ședință. Un subiect care îl vizează pe Vladislav Gribincea, pe agendă apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Un șofer în vârstă de 20 de ani, care avea marfă nedeclarată în mașină a fost prins la vamă. Este vorba despre încălțăminte și haine cu inscripțiile unor branduri renumite, tăinuite într-un autocar care venea din Italia. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificărilor unui autocar de model „Setra”. „În […] Articolul Haine și încălțăminte de brand ascunse într-un autocar. Țara din care erau aduse apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Primarului General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de Ziua Internaţională a Familiei. „Prin asta suntem bogați. Să ne fie sănătoși cei dragi și să protejăm cel mai frumos și sfânt lucru – Familia”. Edilul Capitalei a publicat și o fotografie emoționantă cu soția Tatiana, dar și copiii Ilinca, Vasile și […] Articolul „Prin asta suntem bogați”. De Ziua Familiei, edilul Capitalei a publicat o fotografie emoționantă cu soția și copiii apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Maia Sandu cere Guvernului lansarea programului „Prima Casă Plus”. Declarația a fost făcută în timpul unui mesaj video, transmis cu ocazia Zilei Familiei. Șefa statului a menționat că prin intermediului oportunității de creditare propuse, mai mulți tineri vor putea accesa împrumuturi pentru locuințe. Astfel, în opinia sa, aceștia ar putea fi motivați să rămână în […] Articolul VIDEO Maia Sandu, de Ziua Familiei: Cere Guvernului lansarea programului „Prima Casă Plus” apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
Testările naționale pentru elevii claselor a IV-a încep miercuri, 15 mai, cu proba orală la limba și literatura română pentru elevii din clasele alolingve, anunță Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova. Astfel, 5927 copii din 205 instituții își vor demonstra abilități de comunicare în limba română. „Cea de-a doua probă – la matematică, va […] Articolul MEC anunță! Astăzi, încep testările naționale pentru elevii claselor a IV-a apare prima dată în Realitatea.md.
08:50
Un autobuz care transporta aproximativ 40 de pasageri a căzut într-o prăpastie în regiunea andină Ayacucho, în sud-estul Peru, un accident care a provocat moartea a cel puţin 16 persoane, potrivit autorităţilor. Autobuzul cu două etaje care se deplasa între capitala Lima şi Ayacucho, s-a prăbuşit în prăpastia adâncă de o sută de metri. Operaţiunile […] Articolul VIDEO Un autobuz a căzut într-o prăpastie în Peru provocând moartea a 16 persoane apare prima dată în Realitatea.md.
08:30
Volodimir Zelenski a cerut partenerilor occidentali să accelereze livrările de arme promise, în condițiile în care Kievul încearcă să respingă o nouă ofensivă rusească în nord-estul țării. „În fiecare zi, teroriștii ruși folosesc rachete și bombe aeriene ghidate pentru a lovi Harkov și alte orașe și comunități din zonele de frontieră și de linia frontului. […] Articolul Zelenski, apel la Occident să accelereze livrările de arme, în fața noii ofensive rusești apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
08:20
Evenimentele pe care le poți urmări astăzi, 15 mai în direct pe RLIVE TV și rlive.md: 09:30 Vizită de documentare la UTM, pentru a face cunoștință cu echipamentul nou, donat de UE, prin intermediul programului „Abordarea impactului crizei energetice în Republica Moldova” 10:00 Ședința Guvernului Republicii Moldova din 15 mai 2024 11:00 Conferință de presă […] Articolul Evenimentele pe care le poți urmări astăzi în direct pe RLIVE TV și rlive.md apare prima dată în Realitatea.md.
07:50
Obiceiurile zilnice simple îți pot transforma sănătatea. Află câți kilometri ar trebui să mergi zilnic pe jos pentru a te menține în formă.  Mișcarea regulată îți deschide calea către un stil de viață mai sănătos atât fizic, cât și mental. Pe tărâmul sălilor de forță și al fitness-ului, mersul pe jos este adesea eclipsat de […] Articolul Câți kilometri ar trebui să mergi zilnic pe jos pentru a te menține în formă apare prima dată în Realitatea.md.
07:40
Oțetul de mere diluat în apă și consumat înainte de mese scade pofta de mâncare și accelerează digestia, susțin promotorii acestor diete.  Un ingredient versatil în bucătărie, oțetul de mere este folosit de mii de ani ca tonic natural. El se bucură de popularitate încă din antichitate, când babilonienii, egiptenii și grecii îl foloseau pentru […] Articolul Apa cu oțet de mere pentru slăbit. Funcționează sau nu? apare prima dată în Realitatea.md.
07:20
Un grup de părinți din Franța a găsit o soluție creativă pentru a salva clasa copiilor lor, amenințată de lipsa de elevi. Au înscris patru oi la școală, cu nume, prenume și data nașterii, pentru a ajunge la numărul minim legal. Potrivit Ministerului francez al Educației, numărul de elevi necesar pentru a garanta următorul an […] Articolul De râs și de plâns: Patru oi au fost înscrise la o școală, pentru a evita închiderea instituției, în Franţa apare prima dată în Realitatea.md.
06:30
Miniștrii culturii din statele Uniunii Europene s-au adunat la o întâlnire a Consiliului UE pentru a discuta despre necesitatea unor măsuri menite să promoveze un comportament responsabil în rândul influencerilor activi pe rețelele de socializare.  În cadrul discuțiilor, s-a subliniat importanța dezvoltării unor organisme sau mecanisme de reglementare a activităților acestor influenceri, inclusiv posibilitatea implementării unui […] Articolul Statele UE cer politici de reglementare a activităţii „influencerilor” apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.