Accident la Sîngerei, după ce o mașină a fost trasă pe dreapta de poliție

TV Nord, 27 aprilie 2024 12:10

Accident în localitatea Prepeliţa din raionul Sîngerei. O mașină parcată pe marginea traseului a fost lovită de un alt șofer neatent, scrie tv8.md Mașina de model BMW era condusă de un șofer în vârstă de 37 de ani. În momentul impactului aceasta era trasă marginea traseului, șoferul fiind documentat de echipajul INSP. Din direcția localității […] Acest articol Accident la Sîngerei, după ce o mașină a fost trasă pe dreapta de poliție a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TV Nord

Acum 4 ore
18:30
Comemorarea victimelor celui de-al Doilea Război Mondial s-a transformat într-o celebrare exuberantă în nordul țării, unde mai mulți oameni s-au adunat la un concert de amploare, organizat de Blocul Politic „Victorie”, afiliat deputatului fugar Ilan Șor. „Eu am venit pentru părinții mei, pentru pace, pentru oameni. Pentru cei care ne-au făcut azi și suntem pe […] Acest articol /VIDEO/ Au sărbătorit „din plin” de 9 mai. Cum au comemorat victimele celui de-al doilea Război Mondial mai mulți oameni din nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:10
O fetiţă de un an și jumătate din Marea Britanie şi-a dobândit simţul auzului după ce a devenit prima persoană din lume care a luat parte la un studiu clinic revoluţionar de testare a unei noi terapii genice, notează Digi24.ro. Opal Sandy, în vârstă de 18 luni, s-a născut complet fără auz din cauza unei […] Acest articol O fetiță născută fără auz şi l-a recăpătat datorită unei terapii revoluţionare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:40
În orașul Drochia s-a sărbătorit astăzi Ziua Europei. CRISTINA ȚURCANU, șefa Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport CR Drochia: „Ne aflăm în Parcul Central unde s-a dat start la o sărbătoare cu genericul „Uniți pentru Drochia Europeană”. Drochia optează pentru valorile europene, optează pentru pace, optează pentru o educație de calitate, o economie prosperă și […] Acest articol /VIDEO/ La Drochia s-a celebrat Ziua Europei: „Sărbătoarea de astăzi înseamnă o unitate” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 6 ore
16:50
Rusia marchează joi victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, la două zile după ce Vladimir Putin şi-a reconfirmat dominaţia autocrată printr-un al cincilea mandat prezidenţial, în timp ce relaţiile cu Occidentul se prăbuşesc şi mai mult din cauza intervenţiei trupelor ruseşti în Ucraina, transmite News.rocitat de Digi24.ro.  Vladimir Putin […] Acest articol Putin amenință din nou Occidentul la parada de la Moscova: Forțele nucleare strategice sunt „întotdeauna” în alertă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Guvernul a aprobat proiectul de lege privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv pentru ajustarea la legislația europeană în domeniu. Astfel, va fi asigurat un nivel mai înalt de securitate la prelucrarea acestora. Documentul stabilește cadrul juridic referitor la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, este fixat […] Acest articol Guvernul sporește securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale cetățenilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Pentru creștinii ortodocși din orașul Briceni, astăzi, 9 mai, este Paștele Blajinilor „Anume pe 9 mai, deoarece aici sunt îngropați din timpul războiului soldații decedați, puteți filma acest monument cu cruce roșie, bieloruși, ruși, toți eram în Uniunea Sovietică, din Ucraina și pentru că ei aici sunt îngropați au decis ca această zi să fie […] Acest articol /VIDEO/ În unele localități de 9 mai se merge la cimitir. La Briceni s-au pomenit răposații astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 8 ore
14:40
În timp ce în alte localități astăzi, 9 mai, este celebrată Ziua Europei și Ziua Victorie, la Bălți a fost adus omagiu doar celor căzuți în al Doilea Război Mondial. Oamenii au venit cu fotografiile soldaților sovietici și s-au unit într-un marș al comemorării, au ținut un minut de reculegere și au depus flori.  „Este viața […] Acest articol /VIDEO/ Parada de 9 mai, organizată la Bălți. Oamenii au venit cu Steaguri și panglica SF. Gheorghe a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 12 ore
11:20
Prim-ministrul Dorin Recean l-a vizitat pe veteranul Alexei Eremciuc, din satul Grigorăuca, raionul Sângerei, căruia i-a mulțumit pentru curaj și patriotism, urându-i multă sănătate și putere. Șeful Guvernului a menționat că veteranul, tată a șase copii, este un exemplu atât pentru familia sa, cât și pentru foarte mulți oameni din Republica Moldova.  „Veteranii noștri poartă […] Acest articol Prim-ministrul Dorin Recean a vizitat un veteran din satul Grigorăuca, Sângerei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
Pentru astăzi, 9 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +15 grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +17 grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +19 grade. În Capitală, maximele se opresc la +17 grade Celsius. Pentru mâine, meteorologii […] Acest articol /METEO/ Cer noros de 9 Mai. Câte grade vor fi astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
17:20
Un avion de tip cargo, a aterizat miercuri pe aeroportul din Istanbul fără trenul de aterizare din faţă, dar a reuşit să rămână pe pistă, iar incidentul nu s-a soldat cu victime, a anunţat Ministerul turc al Transporturilor, relatează Reuters, citat de news.ro. Aeronava, care decolase de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, a […] Acest articol Un avion a aterizat la Istanbul fără roţile din faţă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
În aceste zile se fac ultimele cumpărături pentru Paștele Blajinilor. Cele mai căutate produse în această perioadă sunt prosoapele, vesela și bomboanele sau biscuiții, care nu lipsesc în pomenile oferite la cimitir. Chiar dacă sunt mulți cumpărători, comercianții spun că aceștia sunt foarte reținuți și cumpără foarte puțin. MARIA, comerciantă: „Tare puțin cumpără, cumpără de […] Acest articol /VIDEO/ Bălțenii se pregătesc pentru Paștele Blajinilor. Cât costă pomenile la piața din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Doi polițiști de frontieră moldoveni și doi civili sunt cercetați penal, după ce ar fi ajutat un militar din Ucraina să intre ilegal în R. Moldova, contra sumei de 10.000 de dolari. Civilii i-ar fi asigurat militarului ucrainean deplasarea până la bariera punctului de trecere a frontierei, iar polițiști i-ar fi asigurat intrarea în țară, […] Acest articol Doi polițiști de frontieră, bănuiți că au ajutat un militar ucrainean să intre ilegal în RM a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Posesorii vehiculelor cu volanul amplasat pe partea dreaptă vor respecta noi condiții tehnice pentru a circula pe drumurile publice din țară. Excepție vor face mașinile cu volanul pe dreapta aflate în trafic internațional. O hotărâre, în acest sens, a fost aprobată de Executiv. Documentul prevede echiparea cu oglinzi speciale periscopice a automobilelor cu volanul pe […] Acest articol Cerințe noi pentru șoferii care conduc automobile cu volanul pe partea dreaptă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Datorii de milioane către Administrația Publică Locală Hăsnășenii Mari din raionul Drochia. Totul din cauza mai multor agenți economici, care nu au achitat chiria spațiilor sau a terenurilor de-a lungul anilor. Autoritățile strâng din umeri și nu știu cine se face vinovat, iar datoria crește pe zi ce trece. ANDREI ARHIRII, consilier local: „La fiecare […] Acest articol /VIDEO/ Gaură de milioane în bugetul local al primăriei Hăsnășenii Mari. Au dat în chirie spații fără contracte a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
„E folositoare, trebuie cinci kilograme pe sezon de mâncat ca să primim vitamine din ea.” La Piața Centrală din Bălți, căpșunile sunt la mare căutare. „Oi, 35 de lei kilogramul. Erau mai scumpe da, erau mai scumpe, ei am luat pentru nepoțele măcar de o gustare, până o să fie a noastre din grădină.” „La […] Acest articol /VIDEO/ Căpșunile, la mare căutare la piața din Bălți. Prețul fructelor a scăzut aproape de trei ori a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
MIGF 2024 : s-a discutat despre adaptarea țării la noile amenințări cibernetice și provocări digitale În Moldova, sute de sate trăiesc fără internet. Ce s-a discutat la MIGF 2024? Cel de-al patrulea Forum național de guvernanță a internetului (Moldova Internet Governance Forum, MIGF) și-a încheiat activitatea la Chișinău, devenind o platformă multilaterală pentru schimbul de idei, […] Acest articol Securitate cibernetică, infrastructură digitală, libertate pe internet: ce s-a discutat la MIGF 2024? a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Prinse cu mâncarea pacienților în geantă. Trei angajate de la Centrul de plasament temporar pentru persoane adulte cu dizabilități din Bădiceni, raionul Soroca, au fost prinse de către directorul instituție că luau acasă mâncarea destinată beneficiarelor. „La 06.05.2024 în urmă unui control inopinat mi-am depistat lucrători din domeniul ospatariei – bucătari luând produse alimentare destinate […] Acest articol /FOTO/ Trei angajate a unei insituții medicale din raionul Soroca, furau din mâncarea beneficiarilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:40
De la produse apicole, accesorii sau copaci și până la pereți eco pentru construcție. Producătorii autohtoni din întreaga țară și-au dat întâlnire la Târgul Eco Plai care s-a desfășurat în perioada martie-aprilie în Bălți, Orhei și Comrat. Cumpărătorii au avut posibilitatea de a degusta și procura produse eco. „Este un târg frumos, este ceva neobișnuit, […] Acest articol /VIDEO/ Peste 100 de producători autohtoni și-au dat întâlnire la ediția de Primăvară a Târgului Eco Plai care s-a desfășurat în perioada martie-aprilie în Bălți, Orhei și Comrat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision a oferit primele declarații post-concurs. Deși nu a ajuns în finală, acest moment reprezintă un nou început în cariera și viața sa, indicând o atitudine pozitivă și determinare în fața viitoarelor provocări, transmite moldova1.  „Este foarte politic și nu contează pentru că piesa mea e despre lumină, e despre frumos […] Acest articol Natalia Barbu, după ce nu s-a calificat în finala Eurovision: „Este foarte politic” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
Pentru prima dată s-a reușit încadrarea unui număr mai mare a persoanelor pe piața muncii decât toți șomerii care beneficiază de ajutor social. Anunțul a fost făcut de către Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu. „Astfel, în luna aprilie, am facilitat plasarea pe piața muncii a 1947 de persoane. Tot în luna aprilie a […] Acest articol În luna aprilie, mai multe persoane au fost încadrate în câmpul muncii decât au primit ajutor social a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Temperaturi mai joase și ploi în zona de sud, prognozează pentru ziua de azi, 8 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Maximele termice în zonele de nord a țării vor ajunge până la +18, la centru și sud +19. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.   Acest articol /METEO/ Vremea se răcește. Se așteaptă ploi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
00:20
Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova, nu s-a calificat în finala concursului Eurovision Song Contest 2024. Cel mai bun rezultat obţinut de Moldova la acest concurs a fost locul 3, în anul 2017, de către trupa SunStroke Project cu melodia „Hey, Mamma!”. Concursul muzical Eurovision 2024 este la cea de-a 68-a ediție. Competiția se desfășoară la […] Acest articol /VIDEO/ Republica Moldova nu s-a calificat în finala concursului Eurovision 2024 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:50
Cererile de demisie a mai multor judecători de la Curtea de Apel Chișinău au fost admise, astăzi, în cadrul ședinței CSM. Astfel, instanța rămâne fără 20 de magistrați, transmite unimedia.md.  Plenul CSM a aprobat, rând pe rând, cererile de demisie, depuse de 20 de magistrați ai Curții de Aple Chișinău. De asemenea, Consiliul a acceptat și […] Acest articol Demisii pe bandă rulantă la Curtea de Apel Chișinău a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Dacă decizia cetățenilor Republicii Moldova va fi contra aderării țării noastre la Uniune Europeană, autoritățile vor respecta decizia acestora. Președinta țării, Maia Sandu a declarat că decizia aparține cetățenilor, oricare ar fi ea. „Dacă în octombrie oamenii vor vota împotriva integrării europene, eu înțeleg corect, Moldova nu se integrează în UE? Dacă e să ne […] Acest articol /VIDEO/ Ce se va întâmpla dacă moldovenii vor vota contra aderării la UE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:20
Vești bune pentru șoferi. Benzina se ieftinește cu 15 bani, iar motorina – cu 11 bani, despre asta a anunțat Agenția Națională pentre Reglementare în Energetică.  Miercuri, 8 mai, un litru de benzină va costa cel mult 26,02 lei. 21,12 lei va costa litrul de motorină. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul […] Acest articol Se ieftinește benzina și motorina. Ce prețuri a publicat ANRE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Meteorologii au emis un Cod Galben de instabilitate atmosferică. Data emiterii: 07.05.2024, ora 13:00 Intervalul de timp: 07.05.2024, ora 14:00 – 23:00 Se așteaptă descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice (15-25 l/m2) cu grindină, vijelie în rafale de până la 15-20 m/s. În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice prognozate, […] Acest articol Moldova sub Cod Galben: Instabilitate atmosferică în toată țara a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:00
Copiii cu nevoi și cerințe educaționale speciale au dreptul la învățătură. În perioada 15 aprilie – 21 mai, în instituțiile de învățământ din țară are loc lunarul incluziunii. Elevii sunt sensibilizați, prin diverse activități în cadrul orelor, să fie mai empatici și mai toleranți cu colegii lor. „Toți oamenii sunt egali, dar și diferiți. Mie […] Acest articol /VIDEO/ Lunarul incluziunii: Copiii cu nevoi educaționale speciale trebuie încadrați la școală a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:00
Proprietarii de apartamente pot beneficia de bani prin Fondul pentru Eficiență Energetică în sectorul rezidențial la renovare energetică a locuințelor. În cadrul programului, asociațiile de proprietari pot obține granturi de până la 70% din investiția eligibilă, iar locatarii vor trebui să vină cu o contribuție de doar 30%. Costul lucrărilor va fi achitat treptat prin […] Acest articol /VIDEO/ Asociațiile blocurilor locative pot primi bani pentru eficientizarea energetică a clădirilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:00
În cadrul unui interviu acordat jurnalistului rus Iurii Dud, Maia Sandu a povestit care ar fi fost reacția ei, dacă era în locul președintelui ucrainean Vladimir Zelenski. MAIA SANDU, președinta Republicii Moldova: „Eu știu cum aș fi procedat. Unica și cea mai corectă decizie este să rămâi, pentru că tu răspunzi pentru poporul tău. Tu […] Acest articol /VIDEO/ Cum ar fi procedat Maia Sandu dacă ar fi fost în locul președintelui Zelenski? a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Lilian Brînză este noul vicedirector, responsabil de partea curativă, al Spitalului Clinic Bălți. Acesta a fost prezentat astăzi, 7 mai, colevtivului Instituței medico sanitare. Lilian Brînză are o experiență de muncă de peste 30 de ani și a activat anterior la spitalul din Sîngerei, în calitate de șef al Blocului de operații Fii mai aproape […] Acest articol /FOTO/ Spitalul Clinic Bălți are încă un vicedirector. Vezi cine este a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Preotul Serghei Baciu a început construcția bisericii cu hramul „Cuviosul Serghie de Radonej”  în 2013, iar la moment este la etapa turnării podului. Însă nimic nu se face fără ajutorul oamenilor de bună credință, spune parohul lăcașului sfânt. SERGHEI BACIU, preot: „În timpul de față suntem la etapa de turnare a podului, anul trecut cu […] Acest articol /VIDEO/ De 10 ani construiește o biserică la marginea orașului Soroca. Istoria preotului care educă generațiile de pe Tik Tok a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
Pentru unii politicieni se pare că a început campania electorală. Polițiștii au stabilit că la o tipografie din Chișinău au fost tipărite o serie de materiale cu caracter electoral. Este vorba de 228.800 de ziare tipărite în limba rusă și 166.000 în limba română. Ziarele au fost ridicate și transportate la Inspectoratul de Poliție pentru […] Acest articol /VIDEO/ Pentru unii politicieni a început campania electorală. Polițiștii au ridicat mii de ziare de la o tipografie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
La maternitatea din Bălți, în Noaptea Învierii au venit pe lume 5 bebeluși, dintre care 2 fete și 3 băieți.  Potrivit responsabililor din cadrul Spitalului Clinic Bălți, atât bebelușii, cât și mamele acestora sunt perfect sănătoase. Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram. Acest articol În Noaptea Învierii au venit pe lume cinci bebeluși, la Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Astăzi va avea loc prima semifinală Eurovision 2024, la Malmo. Interpreta Natalia Barbu, care ne va reprezenta țara în acest an, va urca a 11 în scenă, cu piesa „In the middle”. În prima semifinală, alături de Republica Moldova, vor evolua încă 14 țări: Cipru, Serbia, Lituania, Irlanda, Ucraina, Polonia, Croația, Islanda, Slovenia, Finlanda, Azerbaidjan, Australia, […] Acest articol Astăzi va avea loc prima semi-finală al Eurovision Song Contest. Barbu urcă în scenă sub Nr.11 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
Chiar dacă va fi mai înnorat, astăzi va fi cald. Maximele vor jaunge până la +27°C. Vântul va sufla din sud slab la moderat, iar pe alocuri vor cădea ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice. Temperaturile minime vor oscila între +5 și +11°C. Ziua, însă va fi mai cald, mercurur va îndica între […] Acest articol /METEO/ Maxime de +27°C, iar pe alocuri ar putea ploa a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
6 mai 2024
16:10
Ion Frunza alias Ivan White, un tânăr popular pe TikTok și alte platforme de socializare și-a dus BMW-ul la poarta bisericii, chiar în a doua zi de Paște, scrie cancan.md Un preot i-a sfințit automobilul, la care atât de mult ține tânărul. „Adăugăm cai putere” și „Cu Dumnezeu peste tot” – a scris Ivan White. Acum câteva săptămâni, […] Acest articol A doua zi de Paște, un tiktoker își sfințește BMW-ul! „Adăugăm cai putere” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Israelul le-a cerut luni palestinienilor să evacueze anumite zone din Rafah, în ceea ce pare a fi o pregătire pentru asaltul anunțat de mult timp asupra refugiilor Hamas din orașul din sudul Gaza, unde s-au adăpostit peste un milion de persoane, informează Reuters, citat de hotnews.ro Instruiți prin mesaje text în arabă, apeluri telefonice și […] Acest articol Israelul începe evacuarea civilior din Rafah. Hamas denunță o „escaladare periculoasă” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:40
Pe 19 mai, în municipiul Bălți vine Orășelul European. Activitatea va fi organizată în cadrul Zilelor Europei. Astfel, de la ora 14.00 și până la 17.00, în Piața Vasile Alecsandri va fi organizat un târg interactiv. Târgul va cuprinde activități interactive și educative pentru copii de toate vârstele, muzică și dansuri pentru seniori, dar și […] Acest articol Pe 19 mai, la Bălți va fi organizată Ziua Europei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
Astăzi, 6 mai, se împlinesc 34 de ani de la „Podul de Flori”. În 1990, între orele 13.00 și 19.00, între România și Republica Moldova nu a existat graniță, iar frontiera a putut fi traversată fără acte. În acea dimineață, din diferite colțuri ale țării au fost create opt puncte de trecere: Miorcani – Pererîta, […] Acest articol Se împlinesc 34 de ani de la „Podul de Flori”. Între România și Republica Moldova nu a existat graniță a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Moldovenii vor alege la toamnă vectorul pe care îl va avea în următorii patru ani Republica Moldova. Pe lângă alegerea președintelui, cetățenii vor putea vota și la referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană. Chiar dacă o bună parte își dorește un viitor mai bun, sunt și din cei care nu susțin integrarea europeană. „Asta numaidecât […] Acest articol /VIDEO/ Bălțenii, pro sau contra integrării europene? Care sunt prioritățile pentru Republica Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:20
Prima zi de Paşte s-a încheiat cu ploi torenţiale şi furtuni în mai multe zone din ţară. În Prahova a plouat atât de mult, încât străzile s-au transformart în râuri. Viitura a luat cu ea trei maşini şi le-a purtat aproape un kilometru. Grindină căzută în câteva zeci de minute s-a adunat pe străzi şi în curţile oamenilor şi […] Acest articol Potop cu grindină în România. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
În punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 31 535 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 17 056 traversări persoane.  Mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 22 134, iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 9 401. Cea mai ”activă” frontieră a […] Acest articol Situația la frontieră: Câți moldoveni au revenit acasă de Paști a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Incondeierea ouălor de Paște, este o tradiție străveche, de origine precreștină, dar și cu multe legende „Legenda ouălor de paști, într-o vineri, în vinerea când pe Domnul Isus Hristos l-au dus și l-au răstignit pe Golgota, o femeie a luat un coș cu ouă și s-a pornit la piață. Ducându-se la piață, trecând pe lângă multele […] Acest articol /VIDEO/ Legenda ouălor roșii și încondeiate. O tradiție veche, transmisă din generații în preajma sărbătorilor pascale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
Vremea frumoasă, cu mult soare și maxime de până la +27 de grade Celsius, prognozează Serviciul Hidrometeorologic de Stat pentru ziua de luni, 6 mai. Marți instabilitatea atmosferică va crește și pe alocuri vor cădea ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice. Noaptea, temperatura va scădea ușor până la +5 … +11°C. Ziua, maximele […] Acest articol /METEO/ Soare și temperaturi ca de vară. Cum va fi vremea astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
5 mai 2024
16:00
În ultimile 24 de ore, Ministerul Afacerilor Interne a recepționat aproximativ 3000 de apeluri de urgență, au fost semnalate 5 accidente rutiere grave, dar și au fost făcute 24 de sesizări despre infracțiuni. În același timp, pompierii și salvatorii au intervenit în 81 de situații, scrie moldova1.md Potrivit ofițerului de presă de la IGSU, Liliana […] Acest articol Cinci accidente rutiere au fost înregistrate pe drumurile din țară în ultilmele 24 de ore a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
În doar două zile, Vladimir Putin va depune jurământul pentru încă șase ani ca președinte al Rusiei, scrie stirileprotv.ro Marți, liderul rus va pune mâna pe o copie a constituției și va promite că o va menține. El a câștigat o majoritate zdrobitoare la alegerile generale din Rusia la începutul acestui an, pe fondul unor […] Acest articol Putin se pregătește să depună jurământul pentru încă șase ani ca președinte al Rusiei. Ce promisiuni a făcut a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:00
Închisorile din Elveția și-au atins capacitatea limită, iar cantonul Berna intenționează acum să plaseze deținuții în containere cu gratii, ca soluție de urgență, notează Digi24.ro. Deținuții închisorii regionale din Thun sunt nevoiți să doarmă pe paturi pliante pentru că închisoarea e supraaglomerată. 105 persoane au fost încarcerate în martie, mult prea mult pentru închisoarea care […] Acest articol Închisorile din Elveția sunt supraaglomerate. Autoritățile vor să aducă în plus containere cu gratii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
Și-a ales o profesie nobilă, iar timp de 35 de ani este alături de femeile care aduc pe lume bebeluși. LILIA PRISACARU, moașă superioară la Spitalul Clinic Bălți: „De copil mic iubeam să pun o injecție la același câine sau improvizam. Îmi plăcea, îmi plăceau copiii mai mici ca mine. Îmi plăcea chiar să mă […] Acest articol /VIDEO/ Moașă timp de 35 de ani. Fiecare copil nou născut este ca o binecuvântare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon, împreună cu soția sa, au felicitat cetățenii Republicii Moldova cu ocazia Sărbătorilor Pascale. „Cu prilejul Paștelui, vă dorim o sărbătoare plină de armonie și bucurie alături de cei dragi. În aceste vremuri deloc ușoare, fie ca spiritul sărbătorilor pascale să aducă pace, bunăvoință și înțelegere peste tot […] Acest articol /VIDEO/ Ambasadorul SUA în Republica Moldova a felicitat cetățenii cu ocazia Sărbătorilor Pascale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Aflată de trei ani în război, Ucraina a primit din nou vestea Învierii sub amenințarea bombelor rusești. Cu câteva ore înaintea începerii slujbelor în bisericile din toată țara, orașul Harkov a fost atacat de trei ori. Aproape de miezul nopții au răsunat sirenele în jumătatea estică a Ucrainei, întrucât era risc de bombardamente cu rachete […] Acest articol Rușii au bombardat Harkov cu drone de trei ori chiar în timpul slujbelor de Înviere a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.