(video) Rușii se laudă cu cel mai puternic FCEV din lume

Autoblog.md, 23 aprilie 2024 18:10

Vă mai aduceți aminte de modelul de mașină AURUS Senat? Proiectul a fost făcut prioritar pentru Garajul cu destinație specială de la Kremlin, însă automobilul se găsește și în vânzare liberă. Deși până în prezent s-au vândut doar câteva zeci de exemplare, mașina nu va fi scoasă din producție. Din contra, în curând va fi […] Articolul (video) Rușii se laudă cu cel mai puternic FCEV din lume apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Acum 2 ore
15:10
După ce ieri a anunțat una dintre ultimele mașini care vor fi propulsate de legendarul W12 twin-turbo, Bentley a anunțat în această după amiază motorul care vine în loc. Este vorba despre un V8 electrificat și axat pe performanță. Producând cea mai mare putere oferită vreodată pe un Bentley, noul sistem de propulsie va fi, […] Articolul (foto) Bentley anunță motorul pe care l-ar putea avea și noul Lamborghini Temerario apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 4 ore
14:10
În contextul mai multor evenimente care vor avea loc la 9 mai, în capitală, dar și în țară, Poliția va fi la datorie pentru asigurarea ordinii publice și supravegherea circulației rutiere. În Chișinău vor fi valabile și o serie de restricții pentru conducătorii auto. Recomandări oficiale: Pentru ca traficul rutier să se desfășoare fără impedimente: Informați imediat Poliția […] Articolul Atenție! Restricții pentru șoferi, valabile în ziua de 9 mai în Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
Spre sfârșit de aprilie, dealerul Lamborghini de la București a organizat premiera națională a noului vârf de gamă – Revuelto. Venim cu această informație după ce ni s-a comunicat oficial și cât costă. Nu de alta, dar dealerul din capitala României este cel mai apropiat loc de Republica Moldova de unde îți poți cumpăra un […] Articolul (video) Noul Lamborghini Revuelto a fost prezentat și în România. Prețul de start apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Posesorii vehiculelor cu volanul amplasat pe partea dreaptă vor respecta noi condiții tehnice pentru a circula pe drumurile publice din țară. Excepție vor face mașinile cu volanul pe dreapta aflate în trafic internațional. O hotărâre, în acest sens, a fost aprobată de Executiv. Anterior modificarea legii s-a votat în Parlament. Documentul prevede echiparea cu oglinzi […] Articolul Cerințe noi pentru șoferii care conduc mașini cu volan pe dreapta. Guvernul a modificat legea apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 6 ore
11:50
Noua generație BMW M4 CS vine să completeze nișa dintre BMW M4 Competition Coupé cu M xDrive și ediția limitată BMW M4 CSL. Dar cei care nu au reușit să obțină un M4 CSL se pot orienta la noul produs, căci este la fel de puternic, însă chiar mai sprinten! În cadrul testelor efectuate pe […] Articolul (video) Premieră: Noul BMW M4 CS este mai sprinten decât M4 CSL apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Articol de: Lexus Moldova „Lexus Chișinău” este încântat să anunțe lansarea precomenzilor pentru noul Lexus LBX, un model care redefinește standardele de lux și performanță în industria auto. Cu un preț de pornire de 34.900 USD, Lexus LBX promite să fie punctul culminant al inovației și designului sofisticat. Sub capotă, Lexus LBX este echipat cu un […] Articolul (P) Noul Lexus LBX este disponibil la precomandă apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 8 ore
10:00
Venucia V-Online este un crossover produs de întreprinderea mixtă Dongfeng Nissan, sub marca Venucia pe care au creat-o. Da, este o altă mașină chineză pe care am luat-o la test, însă aceasta are un atu. Folosește în trenul de rulare componente Nissan, respectiv din alianța din care face parte Nissan, iar asta nu are cum […] Articolul (video) Test Drive: Noul Venucia V-Online apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 24 ore
20:30
California este un model emblematic de rulotă. După ce a construit peste 280.000 de unităţi ale acestui bestseller, divizia Volkswagen Commercial Vehicles prezintă noua sa generație. Aceasta se bazează pe versiunea lungă a noului Multivan. Volkswagen Commercial Vehicles a reproiectat fiecare zonă a camperului, făcându-I mai spaţios, mai inteligent, mai sofisticat, mai versatil şi mai […] Articolul (video) Premieră mondială: Noua generație VW California – gata de vacanțe apare prima dată în Autoblog.md.
19:00
Bentley Motors dezvăluie astăzi cel de-al treilea Bentley cu o caroserie custom din epoca modernă – Batur Convertible. Creată manual de Mulliner, decapotabila are cea mai puternică interpretare a motorului W12 twin-turbo, asamblat și el manual. Având în vedere că motorul își va încheia producția în această vară, Batur Cabriolet este printre ultimele autoturisme care […] Articolul (video) Premieră: Noul Bentley Batur Convertible îl vor avea doar 16 oameni apare prima dată în Autoblog.md.
18:20
Noul Rolls-Royce Cullinan facelift se prezintă la exact șase ani de la introducerea modelului original. S-a întâmplat pe 10 mai 2018. Acest lucru demonstrează încă o dată că mașinile mărcii nu se modifică după cum e standardul în industrie, o dată la patru ani. Împreună cu modelul de bază se introduce și versiunea actualizată Black […] Articolul (video) Premieră mondială: Noile Rolls-Royce Cullinan și Cullinan Black Badge facelift apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Porsche Center Moldova a ales un concept inovator de a prezenta în premieră națională un automobil. Cu ocazia lansării noii generații Porsche Panamera a fost deschis un pop-up showroom în zona centrală a orașului Chișinău. Locația de lângă Universitatea Pedagogică de Stat este mai comod de vizitat și acest lucru îl poate face orice doritor. […] Articolul (video) Reportaj special: Noua generație Panamera și conceptul de pop-up showroom Porsche apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
14:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis expres un Cod Galben de instabilitate atmosferică. Este valabil pentru întreg teritoriul țării și va fi activ astăzi în perioada orelor 14:00-23:00, dacă nu se va prelungi. Fenomenele care se vor înregistra: În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice prognozate, prezentul mesaj și harta vor fi actualizate. Ce […] Articolul Deja în vigoare! Alertă meteo de instabilitate atmosferică, valabilă pentru toată țara apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Automobilul premium AURUS Senat a suferit o actualizare destul de cuprinzătoare. Se poate afirma asta și după ce am văzut imagini cu interiorul revizuit. Amintim că premiera mașinii, sub forma limuzinei prezidențiale, a avut loc în cadrul ceremoniei de investire a lui Vladimir Putin într-un nou mandat. După eveniment au fost făcute publice mai multe […] Articolul (video) S-au reparat greșelile? Detalii despre cum s-a schimbat AURUS Senat și imagini cu interiorul apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Nici aceste zile de sărbătoare nu au putut trece liniștit și fără vreun accident. O situație a avut loc ieri pe bd. Dacia, lângă viaduct. Un minor care se deplasa pe bicicletă a fost lovit de un automobil, momentul fiind surprins de o cameră de bord, alături de alte circumstanțe. Conform informațiilor care ne-au fost […] Articolul (video) Accident lângă viaduct. Momentul lovirii unui minor pe bicicletă apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
La doar câteva zile după ce modelele 11 și 12 au câștigat premiul Reddot Design Award 2024 din Germania, compania AVATR a prezentat la Salonul Auto de la Beijing modelul 11 din gama anului 2024. Schimbări parcă nu se văd, însă acestea există. Prețul de start al modelului AVATR 11 2024 este de 300.000 de […] Articolul (video) Auto China 2024: AVATR a modernizat modelul 11 și a anunțat noul crossover 15 apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
După cum s-a vehiculat anterior, AURUS Senat facelift a fost pregătit pentru debut în cadrul evenimentului de inaugurare a președintelui Federației Ruse. Schimbările ni se arată deocamdată pe limuzina blindată de top, cea din garajul cu destinație specială de la Kremlin. Aflăm că sedanul și limuzina Aurus Senat au primit o nouă arhitectură în partea […] Articolul (video) AURUS Senat facelift se prezintă la inaugurarea președintelui Federației Ruse apare prima dată în Autoblog.md.
6 mai 2024
21:10
Familia CLE, care a înlocuit în același timp Clasa C și E cu două portiere, a apărut în gama Mercedes-Benz în vara anului 2023, dar extinderea sa este încă în curs. În februarie 2024 a fost introdusă varianta decapotabilă, iar în aprilie a apărut noua motorizare CLE 300 e plug-in hybrid (313 CP) pe modelul […] Articolul (video) Gata de vară! Noul Mercedes-AMG CLE 53, acum și în formă decapotabilă apare prima dată în Autoblog.md.
19:30
Marca de mașini AITO, creată de companiile chineze Huawei și Seres în urmă cu trei ani, devenit ulterior primul brand de sub aripa HIMA, a prezentat la Salonul Auto de la Beijing actualizarea planificată pentru modelul M5. Produsele AITO sunt deja valabile în unele țări din afara Chinei și doar în 2023 au ajuns la […] Articolul (video) Auto China 2024: Primul automobil realizat în colaborare cu Huawei a primit un facelift apare prima dată în Autoblog.md.
18:10
Volkswagen continuă să facă retușuri la modelul ID.3. Acum un an a fost deja supus unui upgrade, dar acesta a fost doar primul set de actualizări planificate. Iată și al doilea e gata. Caracteristici cheie: În Germania, noul Volkswagen ID.3 Pro S costă minimum 47.600 de euro. Vezi și: (video) Dublă premieră: Noile Volkswagen ID.3 […] Articolul (foto) Volkswagen ID.3 s-a ales cu un nou set de actualizări apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
Automobili Pininfarina a creat o colecție de vehicule pur electrice personalizate inspirate de Bruce Wayne de la DC, în colaborare cu Warner Bros. Discovery Global Consumer Products și Relevance International. Personajul și imperiul său, văzute pe marile ecrane, au inspirat crearea a patru mașini exclusive. Automobili Pininfarina a creat două versiuni exclusive ale modelului B95 […] Articolul (video) Automobili Pininfarina a colaborat cu Wayne Enterprises. Iată rezultatul apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
O companie locală specializată pe importul mașinilor la comandă a adus de curând în Republica Moldova primul Lotus Eletre. Vorbim despre primul SUV din noua gamă de mașini electrice a mărcii. Și nu a venit un simplu Eletre, ci versiunea de top cu aproape 1000 de cai putere! Vezi această postare pe Instagram O postare […] Articolul (video) Primul Lotus Eletre R a ajuns în Republica Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:30
AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Castel Mimi, Apa Bucovina Moldova, Jetour Moldova, GEELY Moldova, Porsche Center Moldova, IM Motors Moldova, HAVAL Moldova, Chery Moldova, BAIC Moldova, Changan Moldova, BT Leasing MD și Xiaomi Moldova. Salonul Auto de la Beijing s-a încheiat în weekend, însă mai sunt câteva premiere interesante despre care […] Articolul (video) Auto China 2024: Premieră mondială – Noul Cadillac Optiq apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Pilotul britanic de Formula 1, Lando Norris, a câştigat noaptea trecută Marele Premiu de la Miami. A şasea etapă a Campionatului mondial a avut loc pe Miami International Autodrome (5,412 km). Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe […] Articolul (video) Vis împlinit! Lando Norris a reușit să câștige primul său Grand Prix de Formula 1 apare prima dată în Autoblog.md.
3 mai 2024
21:30
Deși Ferrari s-a alăturat procesului de electrificare, compania nu intenționează încă să renunțe la tradiționalul motor V12 natural aspirat. Și nu numai din cauza prezenței sale pe modelul Purosangue și altele care se mai fac acum în număr limitat, ci și din cauza unui nou supercar prezentat. Faceți cunoștință cu succesorul lui Ferrari 812 Superfast […] Articolul (video) Premieră mondială: Noile Ferrari 12Cilindri Coupe și Spider apare prima dată în Autoblog.md.
2 mai 2024
17:20
AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Castel Mimi, Apa Bucovina Moldova, Jetour Moldova, GEELY Moldova, Porsche Center Moldova, IM Motors Moldova, HAVAL Moldova, Chery Moldova, BAIC Moldova, Changan Moldova, BT Leasing MD și Xiaomi Moldova. Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a primit comenzi ferme pentru primul său automobil electric, denumit SU7, prescurtarea […] Articolul Auto China 2024: Xiaomi SU7 a înregistrat primele 80000 de comenzi, peste 10000 fiind produse și peste 7000 livrate apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
Constructorul american de automobile electrice Tesla a anunţat că va introduce noi modele la începutul lui 2025, utilizând actualele platforme şi linii de producţie. Însă asta s-a făcut cu prețul renunțării la planurile mai ambiţioase care vizau producerea unui model complet nou, ce urma să coste minimum 25.000 de dolari, notează Reuters. Directorul general Elon […] Articolul Tesla promite automobile ”mai accesibile” după ce a renunţat la noul Model 2. Le vom vedea din 2025 apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Renault a avut discuţii cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi privind colaborarea în domeniile automobilelor electrice şi vehiculelor inteligente. S-ar putea deschide astfel uşa unei posibile colaborări tehnologice cu cele două companii. „Directorul nostru general Luca de Meo s-a angajat în conversaţii importante cu liderii din industrie, inclusiv cu partenerii noştri Geely şi Dongfeng, […] Articolul Renault ar discuta o colaborare tehnologică cu Li Auto și Xiaomi apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
Detalii oficiale despre incidentul care a avut loc acum o lună, când o Toyota Highlander a fost furată dintr-un garaj subteran din sectorul Ciocana al capitalei. Poliția a fost sesizată despre cele întâmplate de un bărbat de 46 de ani. Acesta a comunicat că pe timp de zi i-a fost sustrasă mașina în valoare de […] Articolul (video) Detalii despre furtul unei mașini dintr-un garaj subteran din Chișinău, hoțul mergând cu ea prin trei porți apare prima dată în Autoblog.md.
13:10
La data de 29 aprilie curent, în jurul orei 15:00, în timpul deplasării spre o ședință de lucru, șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu a observat la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt două BMW-uri parcate neregulamentar. Acestea care au blocat alte mașini parcate, împiedicând și circulația pe o bandă. După […] Articolul Caz real: Un tată l-a sunat pe șeful IGP, probabil să se clarifice de ce feciorașul i-a fost deranjat de poliție apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Noul Renault Symbioz se alătură cu mândrie gamei de modele, la aproape 60 de ani după predecesorul său ideologic Renault 16 și după 40 de ani de la revoluționarul Espace. Symbioz este un vehicul versatil ce încorporează cele mai bune tehnologii Renault din segmentul C, fiind compact și spațios, pentru a satisface nevoile tuturor. Noul […] Articolul (video) Premieră mondială: Descoperă noul Renault Symbioz apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Aston Martin a încheiat vara trecută un acord cu Lucid și a anunțat planurile pentru o platformă modulară pentru vehicule electrice care va sta la baza a patru modele noi. Planul de electrificare era aplicabil pentru întreaga gamă de modele, iar primul electromobil urma să apară în 2025. Dar planurile s-au schimbat, deoarece modelele sunt […] Articolul (video) Aston Martin muncește de 1 mai și anunță un nou motor V12 apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Oracle Red Bull Racing anunță astăzi că directorul tehnic Adrian Newey (65 de ani) va părăsi Red Bull Technology Group. Se va întâmpla în primul trimestru al anului 2025. Șeful suprem al ingineriei se va retrage de la sarcinile de proiectare din Formula 1. Motivul enunțat: pentru a se concentra pe dezvoltarea finală și livrarea […] Articolul Adrian Newey părăsește Red Bull după aproape două decenii de reală istorie apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
În orașul Krasnodar, care se află în regiunea cu aceeași denumire, de cealaltă parte a Mării Negre, la circa 1000 km de Chișinău, a apărut în vânzare o mașină exclusivistă. Este vorba despre un Koenigsegg Jesko în specificație Attack. Se cer pentru el exact un miliard de ruble sau 10 milioane de euro după cursul […] Articolul Cifrele zilei: 1.000.000.000 de ruble se cer pentru un Koenigsegg Jesko în Krasnodar apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
După apariția acestui filmuleț în spațiul public, acolo unde a devenit viral, autoritățile centrale s-au autosesizat și au anunțat că urmează modificarea legislației. Imaginile arată cum o femeie, deja identificată și de internauți, lasă saci cu deșeuri pe un câmp din orașul Codru și șterge putina fără nicio jenă. Atenție, limbaj necenzurat! Inspectoratul pentru Protecția […] Articolul (video) Moldova: Mașinile folosite pentru a arunca deșeuri în locuri interzise ar putea fi confiscate apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
În spațiul online a apărut momentul unui accident care s-a produs luni, 29 aprilie, aproape de miezul nopții în Ialoveni. Imaginile arată cum o mașină este îndreptată într-un sens giratoriu amenajat temporar. Și chiar dacă s-a trecut peste niște elemente din plastic, acestea s-au dovedit a fi suficient de dure pentru a deteriora automobilul. Poliția […] Articolul (video) Un șofer și-a stricat mașina după ce a ”luat cu asalt” un sens giratoriu din Ialoveni apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Castel Mimi, Apa Bucovina Moldova, Jetour Moldova, GEELY Moldova, Porsche Center Moldova, IM Motors Moldova, HAVAL Moldova, Chery Moldova, BAIC Moldova, Changan Moldova, BT Leasing MD și Xiaomi Moldova. Cele mai luxoase modele ale mărcii Hongqi sunt acum poziționate într-o familie separată – Golden Sunflower. Iar […] Articolul (video) Auto China 2024: Sedanul premium Hongqi H9 s-a ales cu un facelift apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Ofițerii Poliției de Frontieră și procurorii PCCOCS anunță deconspirarea unei scheme de contrabandă cu piese auto importate din UE și Marea Britanie. Valoarea acestora se ridică la 6.000.000 de lei.  Cantitățile impunătoare au fost ridicate urmare a peste 10 percheziții desfășurate în Anenii Noi, Chișinău, Criuleni, Orhei și Ungheni. Oamenii legii au indisponibilizat peste 100 […] Articolul (video) Autoritățile anunță despre deconspirarea unei scheme de contrabandă cu piese auto de milioane de lei apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Castel Mimi, Apa Bucovina Moldova, Jetour Moldova, GEELY Moldova, Porsche Center Moldova, IM Motors Moldova, HAVAL Moldova, Chery Moldova, BAIC Moldova, Changan Moldova, BT Leasing MD și Xiaomi Moldova. TANK este o marcă de automobile deținută de producătorul chinez Great Wall Motors, specializat în SUV-uri. Are […] Articolul (video) Auto China 2024: Noul TANK 700 este deocamdată flagship-ul mărcii apare prima dată în Autoblog.md.
30 aprilie 2024
20:20
Debut duplu în Madrid. Pe lângă Formentor facelift, CUPRA a prezentat și familia actualizată Leon. În continuare vor fi valabile două caroserii la alegere, iar mai nou cu un alt limbaj de design și un nou sistem de propulsie de înaltă performanță. Exterior Interior Motoare CUPRA Leon Sportstourer VZ Șasiu Asistență Noul CUPRA Leon facelift […] Articolul (video) Premieră mondială: Familia de modele CUPRA Leon facelift apare prima dată în Autoblog.md.
19:00
Astăzi prin capitală au căzut mai multe crengi, dar și copaci, deși meteorologii de la Chișinău nu au anunțat vreo avertizare de vânt puternic. Privind peste geam s-au putut observa câteva intensificări, însă nu au fost puternice precum atunci când este valabil vreun Cod Galben. Din nefericire, căderile au fost și peste câteva automobile. Un […] Articolul (foto) Sfârșit de aprilie nefericit pentru mai mulți șoferi din Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
18:00
CUPRA Formentor este cel mai bine vândut model al companiei și cel mai bine vândut A-CUV din Europa. Anul trecut a ocupat primul loc în topul vânzărilor cu peste 120.000 de livrări la nivel mondial (+23%). Rezultate sunt destul de puternice pentru primul vehicul proiectat și dezvoltat în mod unic de către marca spaniolă. Acum, […] Articolul (video) Premieră mondială: CUPRA Formentor facelift apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Marca premium Hongqi, care aparține concernului chinez de stat FAW, a adus mai multe produse noi la Salonul Auto de la Beijing. Dar evenimentul principal a fost prezentarea unei game separate – Golden Sunflower (Jin Kuihua). Aceasta va include, de acum încolo, toate modelele de top ale mărcii, cele mai scumpe și mai luxoase. Primii […] Articolul (video) Auto China 2024: Noul Hongqi L1 este concurentul lui S-Class, iar noul L5 costă practic un milion de euro apare prima dată în Autoblog.md.
11:10
Ram 1500 TRX a fost scos din producție la sfârșitul lui 2023. Un succesor direct cu motor V8 nu există, dar a apărut unul indirect. Chiar dacă noul Ram 1500 RHO a pierdut doi cilindri, în alte aspecte nu este mai inferior lui TRX. Producătorul spune că mașina oferă cea mai bună valoare, cu mai […] Articolul (video) Premieră: Noul Ram 1500 RHO – precum TRX, dar nu chiar apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
Primăria Municipiului Chișinău informează despre suspendări de trafic pe o durată de trei săptămâni. Măsura a fost luată în scopul executării unor lucrări de aplicare a straturilor bituminoase subțiri de tip Slurry Seal. În perioada 30 aprilie – 19 mai 2024 va fi suspendat parțial traficul rutier pe bd. Renașterii Naționale (între Bogdan Voievod și […] Articolul Atenție! Suspendări de trafic pe două artere importante din Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, anunță reținerea a patru bănuiți de contrabandă, furturi și spălare de bani, cu prejudicii evaluate preliminar la peste 5.000.000 lei în Uniunea Europeană, în 2017-2023. Mai exact, potrivit oamenilor legii, aceștia ar fi operat în state precum Franța, Germania, Italia, Belgia, Danemarca, Suedia, Elveția și Austria. Cei patru […] Articolul (video) Un BMW M8 și alte mașini, ridicate de procurorii PCCOCS din Chișinău. Motivul apare prima dată în Autoblog.md.
29 aprilie 2024
19:10
Citroën sărbătorește cea de-a 90-a aniversare a modelului Traction Avant, care a fost prezentat la Paris pe 18 aprilie 1934. Conceput pentru a lăsa o impresie de durată, acesta a fost menit să relanseze Citroën și să evidențieze spiritul inovator al unui producător care a fost primul importator de automobile produse în masă în Europa […] Articolul (video) Mașina din 1934 cu 100 de brevete. Citroën Traction Avant a apărut acum 90 de ani apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Lucrările de reparație la nodul rutier, inclusiv podul de încrucișare, situat pe drumul public M3 Chișinău-Cimișlia, lângă localitatea Sagaidacul Nou, urmează a fi terminate până în 2025. Acest lucru a fost promis de Administrația de Stat a Drumurilor. Lucrările sunt făcute de un antreprenor contractat. De curând, pe neprins de veste, în zona podului au […] Articolul (video) Niște denivelări ”anti-zbor” de pe traseul M3, care au generat multiple situații de accident, ar fi fost eliminate apare prima dată în Autoblog.md.
14:50
Cea de-a treia generație Volkswagen Tiguan a debutat în septembrie 2023 și este deja la vânzare în Europa. Acum, modelul pentru piața din China a fost prezentat și acesta este mai interesant într-o serie de aspecte. În această ordine de idei, sunt oare clienții europeni considerați mai neimportanți decât cei chinezi? Noul Volkswagen Tiguan L […] Articolul (video) Auto China 2024: Ce VW Tiguan se oferă europenilor vs cel oferit chinezilor apare prima dată în Autoblog.md.
14:00
Pentru turneul de tenis Roland Garros French Open din 2024, Renault va avea un stand dedicat noului Renault 5 E-Tech. Și seria specială Roland-Garros va fi expusă pentru prima dată, înainte de sosirea în showroomuri, programată pentru 2025. Conceptul mașinii a fost arătat acum un an în cadrul aceluiași eveniment sportiv. Articolul (foto) Prima ediție specială a modelului – Renault 5 Roland-Garros apare prima dată în Autoblog.md.
27 aprilie 2024
21:30
Duminică, 28 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe anumite străzi din capitală în legătură cu desfășurarea cursei de ciclism „Velohora”, ediția 2024, organizată de AO Clubul Sportiv „SPORTER”. Astfel, duminică, 28 aprilie 2024, în intervalul orelor 6:00-18:00, troleibuzele și autobuzele care traversează PMAN vor fi redirecționate pe străzile adiacente. Serviciile municipale de profil […] Articolul Atenție! O cursă de ciclism va suspenda duminică traficul rutier pe artere centrale din capitală apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.