La Ungheni a fost lansat primul Club al Vârstnicilor – un spațiu pentru îmbătrânire activă și sănătoasă

BreakingNews, 28 martie 2024 14:10

Ungheni, 27 martie – Clubul Vârstnicilor lansat în orașul Ungheni, este un spațiu care reinventează îmbătrânirea în Republica Moldova. Această inițiativă este rezultatul parteneriatului dintre Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA), Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Guvernele Marii Britanii și Japoniei, HelpAge International, Fundația Moldcell, Autoritatea Publică Locală – toate unite în angajamentul lor de … Articolul La Ungheni a fost lansat primul Club al Vârstnicilor – un spațiu pentru îmbătrânire activă și sănătoasă apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 12 ore
17:10
Dintr-o simplă alimentară, într-un supermarket modern – prin această transformare a trecut unul dintre cele 5 magazine sociale staționare “Merișor” din Orhei. Localul a fost complet renovat și dotat cu echipamente și tehnică nouă, destinate procesării, depozitării, expunerii și vânzării produselor alimentare. Printre acestea – rafturi și vitrine frigorifice, congelatoare și frigidere, care vor asigura … Articolul O nouă față a Merișorului: Magazinul social din Orhei a fost transformat într-un supermarket modern apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Accident nocturn în raionul Sîngerei. Un șofer de BMW, fiind tras pe dreapta și documentat de un echipaj INSP, s-a ales și cu mașina boțită, după ce o Toyota s-a izbit de automobilul acestuia. Impactul a avut loc aseară, 26 aprilie, în localitatea Prepelița. „Conducătorul unui autovehicul de model BMW, în vârstă de 37 de … Articolul Accident în Sîngerei: BMW implicat într-o tamponare nocturnă cu o Toyota apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Concertul cântărețului kazah Jah Khalib de la festivalul Summer Fest din Chișinău, care urma să aibă loc în august, a fost anulat. Se întâmplă după ce solicitări privind anularea prestației artistului au venit din partea opiniei publice și societății civile, din cauza susținerii unei replici deplasate privind violența sexuală împotriva fetelor și femeilor.  Pe 27 … Articolul Concertul lui Jah Khalib la Summer Fest din Chișinău, anulat apare prima dată în BreakingNews.
16:30
În premieră au dat viață lucrurilor pe care le-au învățat la școală. 100 de elevi talentați și 25 de cadre didactice din instituțiile de învățământ din Chișinău și Wilmington, America, și-au prezentat astăzi, 27 aprilie, invențiile școlare STEAM, în cadrul primei ediții a Summitului Școlar Moldo-American ,,Conectați Prin Știință”. Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, participanții la … Articolul Elevii din Chișinău și Wilmington și-au prezentat invențiile în cadrul Summitului Școlar Moldo-American ,,Conectați Prin Știință” apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Lucrările de aplicare a tratamentului bituminos Slurry Seal au ajuns la final și pe str. Petricani din Capitală, informează Primăria Municipiului Chișinău. Astfel, în cadrul lucrărilor de reparare și întreținere a infrastructurii rutiere din oraș, preconizate pentru 2024, astăzi, 27 aprilie, au loc acțiunile de așternere a celui de-al doilea strat de amestec bituminos, săptămâna … Articolul Lucrările de aplicare a tratamentului bituminos Slurry Seal, finalizate pe mai multe străzi din Capitală apare prima dată în BreakingNews.
14:50
Un autocar cu 50 de pasageri la bord s-a răsturnat după ce ar fi fost tamponat în plin de un Nissan Qashqai, scrie Studio-L Căușeni. Șoferul mașinii a decedat la fața locului. Accidentul a avut loc în seara zilei de vineri, 26 aprilie, între localitățile Grigorievca și Baccealia din raionul Căușeni. Autocarul era plin cu colaboratori … Articolul Accident tragic în raionul Căușeni: Un autocar cu pasageri s-a răsturnat după o coliziune apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Operațiune comună a ofițerilor CNA și ofițerilor din România a fost desfășurată dintr-un dosar de spălare de bani, rezultat dintr-o însușire istorică a 75,11% din patrimoniul Republicii Moldova, deținut în cadrul societății pe acțiuni „Mioara” din municipiul Bălți. Potrivit CNA, polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T., asistați de către ofițerii CNA, au efectuat o serie de acțiuni … Articolul Dosarul Mioara: Percheziții soldate cu sechestrarea a 1,5 milioane de euro în bunuri apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Liderul blocului politic “Victorie” Ilan Șor a comentat inițiativa absurdă a regimului Sandu – PAS de a sărbători pe 9 mai “Ziua Europei”. Potrivit lui, este timpul ca autoritățile să se așeze în băncile școlii și să învețe istoria, în loc să o rescrie “sub dictarea din afară”. “Așa cum bunicii noștri i-au alungat pe … Articolul “Pasiștilor, pregătiți-vă. Noi vom sărbători următorul 9 mai în uniforma armatei sovietice, purtată de către poporul, care a învins fascismul” – Ilan Șor a comentat noua inițiativă a autorităților apare prima dată în BreakingNews.
14:30
Echipa Partidului MAN discută și astăzi cu cetățenii din raioanele Republicii Moldova. Reprezentanți formațiunii se întâlnesc și abordează cu localnicii subiecte din toate domeniile. “Împreună cu colegii vorbim, informăm și răspundem la întrebări. Oamenii noștri sunt cei mai buni și primitori. Din numele tuturor colegilor mei, vă mulțumesc din suflet pentru primirea călduroasă. Fiecare sfat … Articolul Echipa Partidului MAN, noi discuții prin țară apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
18:10
În Republica Moldova se discută activ un proiect de lege privind neutralitatea, propus de liderii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, care vizează consolidarea acestui principiu constituțional. Inițiativa este susținută de Irina Vlah,  președinta „Platforma Moldova”, care subliniază importanța neutralității pentru stabilitatea pe termen lung a țării. Politologul Ian Lisnevschi notează că proiectul de lege propune măsuri … Articolul Propunerea legislativă pentru neutralitate: Dezbateri intense în Republica Moldova apare prima dată în BreakingNews.
17:40
Rapperul disident Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte pentru implicarea sa în protestele de amploare care au avut loc în Iran în 2022, conform declarațiilor avocatului său, Amir Raesian, preluate de CNN. Salehi a fost reținut, supus izolării și presupus torturat după arestare. O instanță din Isfahan a confirmat marți verdictul inițial al lui … Articolul Un rapper a fost condamnat la moarte pentru că a ieșit la proteste, în Iran apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, pare să se fi înrăutățit, generând îngrijorare în rândul apropiaților săi, conform unei relatări Sky News, bazată pe informații preluate de la tabloidul The Daily Beast. Potrivit lui Tom Sykes de la Daily Beast, prietenii regelui sunt profund îngrijorați, afirmând că situația este “nu … Articolul Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Donald Trump este gata să reînnoiască alianţa conservatoare cu premierul naţionalist al Ungariei, Viktor Orban, a transmis candidatul republican în alegerile prezidenţiale din SUA printr-un mesaj video difuzat vineri, relatează Reuters, potrivit Agerpres. Orban a fost unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai lui Trump în Europa, iar comentariile fostului preşedinte american care sugerau că … Articolul Trump și Orban vor să facă alianță pentru a salva civilizația occidentală de „forțe sinistre” apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Astăzi se împlinesc 38 de ani de la cea mai mare catastrofă nucleară din istoria omenirii, provocată de explozia reactorului Nr.4 al centralei nucleare de la Cernobîl, Ucraina. Primarul General al municipiului Chișinău Ion Ceban, împreună cu mai mulți reprezentanți ai Primăriei Capitalei, au cinstit eroismul participanților la lichidarea avariei, depunând flori la Monumentul victimelor … Articolul Primarul General Ion Ceban a comemorat victimele catastrofei nucleare de la Cernobîl apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Astăzi se împlinesc 38 de ani de la cea mai mare catastrofă nucleară din istoria omenirii, provocată de explozia reactorului Nr.4 al centralei nucleare de la Cernobîl, Ucraina. Primarul General al municipiului Chișinău Ion Ceban, împreună cu mai mulți reprezentanți ai Primăriei Capitalei, au cinstit eroismul participanților la lichidarea avariei, depunând flori la Monumentul victimelor … Articolul Chișinăul marchează Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Catastrofei de la Cernobîl apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Procuratura raionului Hâncești informează despre reținerea, în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Hâncești, a unui bărbat, acuzat de omorul fratelui său. Suspectul, în vârstă de 47 de ani, este bănuit de faptul că, la data de 25 aprilie 2024, în intervalul de timp cuprins între orele 15:00 – 17:00, aflându-se … Articolul Bărbat din Hâncești, reținut pentru omorul fratelui. Procurorii vor cere arest preventiv apare prima dată în BreakingNews.
14:20
Un nou proiect de lege propus de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, care are drept scop consolidarea statutului constituțional al neutralității țării, este discutat în mod activ în Moldova. Proiectul de lege, inițiat de Vlad Batrîncea și Vladimir Voronin, a stârnit un interes public și politic considerabil. Irina Vlah, președinta „Platforma Moldova”, care a ridicat în … Articolul Blocul Comuniștilor și Socialiștilor propune un proiect de lege pentru consolidarea neutralității în Moldova apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Christian Danielsson, secretar de stat în cadrul Ministerului suedez pentru Afaceri Europene, a făcut o declarație absurdă despre alocarea de fonduri pentru Moldova pentru a o salva de atacurile hibride ale Rusiei. “Sunt impresionat de rezistența Moldovei la atacurile hibride ale Rusiei și de multiplele crize cu care s-a confruntat țara de la începutul invaziei … Articolul Ilan Șor: prin acordarea de bani Moldovei pentru “combaterea dezinformării”, Suedia se amestecă în politica internă a țării noastre apare prima dată în BreakingNews.
13:50
Politicianul și filantropul Ilan Șor a publicat o înregistrare, care face lumină asupra corupției din rândurile Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova (SIS). El a publicat o conversație dintre Serghei Racu, șeful departamentului de macroeconomie al SIS, care dovedește existența unor scheme de corupție în cadrul subdiviziunii În înregistrare, Racu și colegii săi … Articolul Scandal de corupție în SIS: amenințări, mite și jocuri politice apare prima dată în BreakingNews.
13:50
Operațiune comună a ofițerilor CNA și ofițerilor din România a fost desfășurată dintr-un dosar de spălare de bani, rezultat dintr-o însușire istorică a 75,11% din patrimoniul Republicii Moldova, deținut în cadrul societății pe acțiuni ”Mioara” din mun. Bălți. Polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T., asistați de către ofițerii CNA, au efectuat o serie de acțiuni de urmărire … Articolul Operațiune comună CNA și D.I.I.C.O.T. împotriva spălării de bani din dosarul “Mioara”: Bunuri sechestrate în valoare de 1,5 milioane de euro apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Realizarea unui proiect social comun a fost discutată de bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, de președintele Adunării Populare, Dmitrii Constantinov, și de șeful Promsvyazbank, Petr Fradkov. Părțile au remarcat dorința reciprocă de a accelera procesul de deschidere a conturilor pentru transferul alocațiilor către angajații bugetari și pensionarii din autonomie. “Înțelegem că trebuie să se facă rapid, … Articolul Pensionarii și angajații de stat din Găgăuzia deschid primele conturi la Promsvyazbank apare prima dată în BreakingNews.
12:20
Bărbatul de 66 de ani din raionul Ștefan Vodă, căutat de rude și Poliție timp de câteva zile, a fost găsit strangulat într-o fâșie forestieră. „Astăzi, bărbatul a fost găsit strangulat într-o fâșie forestieră din preajma localității Feștelița, la aproximativ trei km de la domiciliu”, informează Poliția. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost îndreptat la … Articolul Bărbatul din Ștefan Vodă, dispărut de câteva zile, a fost găsit strangulat într-o fâșie forestieră apare prima dată în BreakingNews.
12:20
Astăzi sunt comemorate victimele catastrofei de la Centrala nucleară de la Cernobîl. Se fac 38 de ani de la acest accident grav. La lichidarea consecințelor acestei avarii, considerat unul dintre cele mai mari dezastre nucleare, au participat peste 3300 de cetățeni de pe actualul teritoriu al Republicii Moldova. În această zi, cu un mesaj a … Articolul Ziua comemorării victimelor lichidării avariei de la Centrala de la Cernobîl. Mesajul primarului Capitalei apare prima dată în BreakingNews.
11:50
O moldoveancă de 30 de ani, care lucra în calitate de menajeră la o familie din Bassano del Grappa, Italia, a fost condamnată la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare, fiind învinuită de furt. Potrivit presei italiene, moldoveanca a furat bijuterii și telefoane mobile în sumă de cel puțin 30.000 de euro. Incidentul … Articolul O moldoveancă din Italia a furat bijuterii de mii de euro: Sentința instanței apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Un angajat al Centrului Militar Teritorial Bălți a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi promis unui tânăr să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar. Potrivit materialelor cauzei, militarul susținând că ar avea influență asupra persoanelor publice din cadrul Centrului Militar Teritorial Edineț ar fi … Articolul Un militar din Bălți, prins în flagrant cu 1400 de euro. Ar fi promis unui tânăr să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Caz tragic în capitală. Polițiștii de la Ciocana au fost sesizați aseară de doi soți despre faptul că fiul lor de 8 ani s-ar fi sinucis prin împușcare, anunță Poliția. La fața locului, oamenii legii spun că au stabilit preliminar că părinții minorului au ieșit afară, iar acesta a rămas singur acasă. Când s-au întors, … Articolul Un copil de 8 ani a murit după ce s-ar fi împușcat cu pistolul tatălui său apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 26 aprilie 2024. Articolul LIVE// Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 26 aprilie 2024 apare prima dată în BreakingNews.
10:10
În direct cu Igor Dodon. Articolul LIVE// În direct cu Igor Dodon apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Poliția anunță reținerea unei femei din Cahul, pentru comandarea asasinării fostului soț, contra sumei de 20.000 de Euro. În luna aprilie a anului curent, aceasta a început căutările asasinului. Potrivit cerințelor femeii, fostul soț urma să fie otrăvit, iar în acest scop aceasta a transmis presupusului asasin un recipient cu substanță toxică, a dezvăluit ora, … Articolul VIDEO// Femeie din Cahul reținută pentru comandarea asasinării fostului soț apare prima dată în BreakingNews.
09:50
Procurorii PCCOCS, de  comun cu ofițerii Poliției de Frontieră, anunță deconspirarea unei scheme de migrație ilegală pentru zeci de cetățeni ai Turciei  în alte state, cu un venit astfel generat de aproape 200.000 euro. Mai exact, aceștia ar fi contribuit la organizarea călătoriilor ilegale în Moldova, Turcia, Ucraina, România, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Ungaria și … Articolul €200.000 din migrația ilegală a turcilor în 9 state. Rețineri și ștampile ridicate ale autorităților din România și SUA apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:40
De Ziua Europei, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, îi invită pe toți cetățenii să sărbătorească împreună. Acum șapte decenii, la 9 mai 1950, a fost pusă piatra de temelie pentru pacea și unitatea de care se bucură țările din Uniunea Europeană. Și în Republica Moldova în această zi este marcată Ziua Europei, zi în care, … Articolul Maia Sandu invită cetățenii la sărbătoarea Ziua Europei în Piața Marii Adunări Naționale apare prima dată în BreakingNews.
18:30
Primăria Municipiului Chișinău informează că, vineri, 26 aprilie, vor fi organizate dezbateri publice asupra proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Programului municipal de dezvoltare a sectorului întreprinderilor mici și mijlocii în municipiul Chișinău pentru anii 2024-2030”. Dezbaterilor vor avea loc în incinta sălii de ședințe a Primăriei Municipiului Chișinău, începând cu ora 14:00. Scopul … Articolul Dezbateri publice despre Programul de dezvoltare a ÎMM-urilor în Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Procurorii și ofițerii anticorupție, au efectuat mai mai multe percheziții la 2 procurori și rudele acestora, într-un dosar de îmbogățire ilicită (art.3302  alin.2 din Codul penal). Cauza penală a fost pornită în luna noiembrie 2023, de către Procurorul General interimar, în baza procesului penal intentat de Procuratura Anticorupție urmare a autosesizării din informațiile apărute în spațiul … Articolul Percheziții la doi procurori într-un dosar de îmbogățire ilicită apare prima dată în BreakingNews.
16:20
În cadrul emisiunii Morari.live, politologul Ian Lisnevschi a adus în discuție subiecte de mare relevanță, concentrându-se pe metodele prin care politicienii își mențin puterea, greșelile comise de opoziție și provocările legate de costul vieții în țară.  Potrivit expertului, în special în spațiul post-sovietic, oamenii aspiră mereu să fie protejați de către o persoană puternică. În … Articolul Sindromul Stockholm și influența sa în politică, dezvăluit de Ian Lisnevschi la Morari.live apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Morişca de vânt care decora legendarul cabaret Moulin Rouge, situat în cartierul Pigalle din Paris, a căzut în noaptea de miercuri spre joi, informează BFM Paris Île-de-France. Incidentul a avut loc între orele 02:00 şi 03:00. Faţada cabaretului parizian a fost avariată de căderea celor patru palete. De asemenea, literele „MOU” s-au desprins şi au … Articolul Morişca de vânt care decora celebrul cabaret Moulin Rouge a căzut apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Victima are vârsta de 43 de ani și este cu dizabilitate. Așa cum aceasta avea doi copii și nu avea surse de existență, bunicul a profitat de starea ei și a organizat traficarea ei în afara Moldovei, în scop de cerșetorie. Schema a fost preluată de feciorul acestuia, iar ulterior – de nepot (cu vârste … Articolul VIDEO// Femeia cu dizabilitate, exploatată de membrii familiei pentru cerșit, timp de 16 ani în Europa apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Tribunalul Tverskoy din Moscova a găsit-o pe Anastasia Ivleeva vinovată de “denigrarea” armatei din cauza unei postări anti-război pe Instagram din 1 martie 2022, în care a descris situația drept “o adevărată catastrofă”. Bloggerița nu a fost prezentă în instanță, avocatul ei, Kaloy Akhilgov, declarând că ea a fost “corect notificată”. La audiere, apărătorii au … Articolul Bloggerița Anastasia Ivleeva amendată cu 50.000 de ruble pentru “denigrarea” armatei pe Instagram apare prima dată în BreakingNews.
12:40
      Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală în privința unui bărbat de 27 de ani, originar din mun.Chișinău, învinuit de viol (art.171 alin.(1) din Codul penal) și determinare la sinucidere (art.150 alin.(1) din Codul penal).   Potrivit materialelor cauzei, în seara lui 31 ianuarie 2024, victima, în vârstă … Articolul Bărbatul care a violat o tânără de 23 de ani, aceasta sinucidându-se ulterior, riscă până la 12 ani de închisoare apare prima dată în BreakingNews.
12:20
Ieri, în jurul orei 13:00, un șofer de autobuz de pe ruta Chișinău- Cruzești a fost depistat la volan cu 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după ce ofițerii de patrulare au observat manevrele periculoase efectuate în trafic de către acesta. Bărbatul de 62 de ani a fost înlăturat de la volanul mijlocului de … Articolul VIDEO// Un șofer de rută depistat în stare de ebrietate avansată la volan apare prima dată în BreakingNews.
12:10
O nouă veste bună pentru părinții și copiii din municipiul Chișinău. Primăria Capitalei anunță că, și în această vară, vor fi organizate tabere tematice. O decizie în acest sens a fost luată, după o ședință de lucru a pedagogilor din Centrele comunitare și cele de zi din subordinea Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, care … Articolul Primăria Chișinău va organiza și în această vară 24 de tabere tematice apare prima dată în BreakingNews.
11:40
O inovaţie majoră îi aşteaptă pe turişti joi, când vor ajunge în gara din Veneţia: controlorii de bilete vor fi însărcinaţi să verifice dacă aceştia deţin un bilet de intrare obligatoriu în zilele aglomerate în oraş. Prin această premieră mondială, oraşul speră să limiteze turismul excesiv, obligându-i pe turiştii de o zi să plătească cinci … Articolul Turiștii care stau doar o zi în Veneția sunt obligați să plătească o taxă apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 25 aprilie 2024. Articolul LIVE// Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 25 aprilie 2024 apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Ancheta inițiată în cazul fostului ministru al Economiei din Kazahstan, Kuandyk Bișimbayev, s-a încheiat. Acesta este acuzat că și-a bătut soția, pe Saltanat Nukenova, până la moarte cu o deosebită cruzime. Bișimbayev a pledat nevinovat. Totodată, în cadrul ședinței de judecată, acesta a explicat și de ce o filma și o întreba despre relațiile sale … Articolul Ex-ministrul din Kazahstan nu-și recunoaște vina în omorul soției sale apare prima dată în BreakingNews.
09:50
O mamă de 19 ani a vrut să-și vândă fiul de doi ani, pentru că nu-i permitea să-și aranjeze viața. Ea a dat anunț despre disponibilitatea de a se despărți de copil pentru suma de un milion de hrivne, transmite breakingnews.md cu referire la newtv.md. Autoritățile orașului Dnepr au reținut-o în flagrant delict și au sechestrat geanta cu … Articolul O ucraineancă, prinsă în timp ce încerca să-și vândă copilul apare prima dată în BreakingNews.
24 aprilie 2024
23:00
Stare de alertă pe Aeroportul Internațional Chișinău, după ce o persoană necunoscută ar fi făcut o alertă cu bombă. La fața locului s-au deplasat toate serviciile abilitate, persoanele din Aeroport au fost evacuate, iar zona a fost izolată, transmite breakingnews.md cu referire la pulsmedia.md. Sursele noastre menționează că alerta cu bombă a fost făcută de pe același număr … Articolul Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
18:40
Rusia și Ucraina au ajuns la un acord pentru schimbul a 48 de copii strămutați de război. În urma unei întâlniri în Qatar, intermediată de țara respectivă, 29 dintre acești copii vor reveni în Ucraina, iar 19 vor merge în Rusia. Comisara rusă pentru copii, Maria Lvova-Belova, a confirmat acest lucru, iar acțiunea este transmisă … Articolul Rusia și Ucraina ajung la un înțelegere privind repatrierea a 48 de copii apare prima dată în BreakingNews.
18:20
Mitropolia Basarabiei anunță că va aduce și în acest an Lumina Sfântă de la Ierusalim, în seara de dinaintea Învierii. Focul Haric va ajunge la credincioșii din Republica Moldova cu o cursă avia specială, organizată de Patriarhia Română, de o delegație formată din clerici și credincioși și va fi întâmpinată la aeroportul din Chișinău în … Articolul Lumina Sfântă de la Ierusalim va străluci din nou în Moldova: Tradiția Învierii adusă cu o cursă avia specială apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Un eveniment important este marcat, astăzi, 24 aprilie, la Grădinița-creșă Nr. 1 din comuna Bubuieci. Instituția preșcolară sărbătorește 55 de ani de activitate. În contextul acestui eveniment, Primăria Municipiului Chișinău a felicitat întregul colectiv, adresându-i sincere mulțumiri pentru munca depusă în educarea și dezvoltarea generației în creștere. Ținând cont că, viitorul nostru depinde în mare … Articolul Sărbătoare la Bubueci. Grădinița-creșă Nr.1 a împlinit 55 de ani de activitate apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță încheierea unui amplu proces de eficientizare energetică a unui șir de instituții publice din municipiul Chișinău. Este vorba de o investiție de peste jumătate de miliard de lei ce a ajuns la 22 de instituții, fiind vorba de 14 licee, cinci grădinițe și, nu în ultimul rând, trei spitale municipale. … Articolul Primarul Capitalei anunță încheierea celui mai amplu proiect municipal de eficiență energetică apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Numeroase anulări de zboruri sînt așteptate joi, 25 aprilie, pe aeroporturile din Franța, din cauza unei greve a controlorilor de trafic aerian, care au anunțat deja că aceasta ar putea fi o grevă cu o mobilizare-record. Problemele așteptate pe aeroporturile din Franța din cauza grevei au fost deja denumite de presă “Joia neagră”. Conform estimărilor … Articolul Franța se pregătește pentru ‘Joia neagră’: Greva record a controlorilor de trafic aerian pune în pericol zborurile apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.