Un copil de 8 ani a murit după ce s-ar fi împușcat cu pistolul tatălui său

BreakingNews, 26 aprilie 2024 10:40

Caz tragic în capitală. Polițiștii de la Ciocana au fost sesizați aseară de doi soți despre faptul că fiul lor de 8 ani s-ar fi sinucis prin împușcare, anunță Poliția. La fața locului, oamenii legii spun că au stabilit preliminar că părinții minorului au ieșit afară, iar acesta a rămas singur acasă. Când s-au întors, … Articolul Un copil de 8 ani a murit după ce s-ar fi împușcat cu pistolul tatălui său apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 2 ore
23:10
Moldovenii care au muncit în Spania vor avea dreptul să solicite diferite tipuri de pensii și indemnizații precum pensii pentru limită de vârstă, pensii de dizabilitate cauzată de o afecțiune generală, pensii şi indemnizații de dizabilitate cauzată de un accident de muncă sau o boală profesională, precum și pensii de urmaş. Acordul în domeniul securității … Articolul Începând cu 1 iunie, moldovenii stabiliți în Spania pot beneficia de pensii apare prima dată în BreakingNews.
22:50
De Ziua Europei, echipa Primăriei Municipiului Chișinău a fost prezentă în Piața Marii Adunări Naționale, la cele două corturi amenajate în Orășelul European. Despre acest lucru a scris Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, pe rețelele de socializare. „Au fost prezentate proiectele municipale în diverse domenii, inclusiv cele realizate cu suportul partenerilor externi, precum și … Articolul Primăria Chișinău a sărbătorit Ziua Europei în Orășelul European din PMAN apare prima dată în BreakingNews.
Acum 8 ore
18:10
Astăzi, la Bălți, a avut loc Marșul Victoriei, în cadrul căruia au participat peste 10 mii de bălțeni. Printre fruntașii marșului a fost și Maxim Moroșan, liderul socialiștilor din capitala de nord a țării, consilier municipal. Cu această ocazie, Maxim Moroșan a venit cu următorul mesaj: „Sunt convins că 9 mai este ziua Marii Victorii … Articolul Maxim Moroșan: Suntem urmașii eroilor care au adus pace în întreaga lume! apare prima dată în BreakingNews.
18:10
„Recunoștință tuturor veteranilor, tuturor celor care și-au pierdut viața pe câmpul de luptă și să păstrăm în memorie curajul și devotamentul de care au dat dovadă. Pace acasă și în toată lumea”, a scris Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, după depunerile de flori ale Conducerii Primăriei Chișinău, la Complexul Memorial „Eternitate”. Menționăm că, începând … Articolul Ceban: „În semn de recunoștință pentru veterani, municipalitatea a organizat un manifest și recital cu genericul „Împreună pentru Pace” apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Președintele SUA, Joe Biden, a avertizat miercuri, pentru prima dată, că „nu va livra” anumite arme Israelului, al cărui principal susţinător militar sunt SUA, în special “obuze de artilerie”, în cazul unei ofensive majore la Rafah. Este prima dată când preşedintele american condiționează în mod public sprijinul militar american acordat Israelului, relatează AFP şi Reuters … Articolul Președintele Biden anunță că SUA „nu va livra” anumite arme Israelului apare prima dată în BreakingNews.
Acum 12 ore
13:20
Tradițional, în ziua de 9 mai, echipa Primăriei Municipiului Chișinău, dis-de-dimineață, a mers la Complexul Memorial „Eternitate”, unde i-a comemorat pe toți cei care au luptat pentru Patrie, împotriva fascismului. În context, Primarul General al Primăriei Capitalei, Ion Ceban, a reiterat că, întreaga noastră comunitate condamnă războaiele și pledează pentru PACE în Republica Moldova și … Articolul Program captivant la Centrul Memorial „Eternitate” de Ziua Victoriei și Ziua Europei: „Împreună pentru Pace!” apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Rusia marchează joi victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, la două zile după ce Vladimir Putin şi-a reconfirmat dominaţia autocrată printr-un al cincilea mandat prezidenţial, în timp ce relaţiile cu Occidentul se prăbuşesc şi mai mult din cauza intervenţiei trupelor ruseşti în Ucraina, transmite News.ro. Vladimir Putin şi-a început … Articolul Putin amenință din nou Occidentul la parada de la Moscova: Forțele nucleare strategice sunt „întotdeauna” în alertă apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Bine de știut. Ca urmare a desfășurării celor două marșuri spre Complexul Memorial „Eternitate”, Primăria Municipiului Chișinăui informează că, pe perioada deplasării coloanei, toate troleibuzele, care traversează str. Ismail, vor sunt redirecționate, după cum urmează: -Ruta nr. 2 – redirecționată pe str. P. Halippa – str. Ismail; -Ruta nr. 4 – redirecționată pe str. București; … Articolul Ca urmare a desfășurării marșurilor spre Complexul „Eternitate”, mai multe rute de troleibuzele au fost redirecționate apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Deschiderea oficială a Orășelului European. Articolul LIVE// Deschiderea oficială a Orășelului European apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu și Comisarul European Pentru Buget și Administrare, Johannes Hahn, au participat la evenimentul de comemorare a celor care și-au pierdut viața în cel de-al Doilea Război Mondial. Ceremonia solemnă a avut loc la Complexul memorial „Eternitate”. Cu acest prilej, șefa statului a subliniat că, … Articolul Președinta Maia Sandu a participat la evenimentul de comemorare a victimelor celui de-al Doilea Război Mondial apare prima dată în BreakingNews.
11:20
Oamenii din Moldova au adus o mare contribuție la înfrângerea Germaniei naziste, iar Ziua Marii Victorii este astăzi sărbătoare națională. Aceasta a declarat într-un discurs de felicitare cu ocazia zilei de 9 mai, liderul „Platformei Moldova” Irina Vlah. „Până la 400 de mii de oameni din Moldova au luptat pe toate fronturile Marelui Război pentru … Articolul Irina Vlah: 9 mai rămâne sărbătoare națională, poporul nostru a adus o mare contribuție la Marea Victorie apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
11:10
Un atac aerian ucrainean asupra regiunii ruse Belgorod a rănit opt persoane și a avariat zeci de clădiri rezidențiale și mașini, a declarat joi guvernatorul regiunii învecinate cu Ucraina. În același timp, Ucraina susține că a doborât 17 drone lansate de Rusia deasupra Odesei. Guvernatorul regiunii ruse Belgorod, Viaceslav Gladkov, a declarat că printre răniții … Articolul Ucrainenii au lansat drone asupra mai multor regiuni ruseşti apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Astăzi, 9 mai, marele medic și savant Gheorghe Paladi, specialist proeminent al medicinei autohtone, care a asistat nașterea a mii de copii din țara noastră și a stat la straja sănătății mamelor, împlinește venerabila vârstă de 95 de ani. Gheorghe Paladi, academician, doctor în medicină, profesor universitar, medic obstetrician-ginecolog, laureat al Premiului de Stat în … Articolul Academicianul Gheorghe Paladi împlinește astăzi 95 de ani apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Marșul Memoriei, cu prilejul Zilei Victoriei. Articolul LIVE// Marșul Memoriei, cu prilejul Zilei Victoriei apare prima dată în BreakingNews.
09:50
Prim-ministrul Dorin Recean l-a vizitat pe veteranul Alexei Eremciuc, din satul Grigorăuca, raionul Sângerei, căruia i-a mulțumit pentru curaj și patriotism, urându-i multă sănătate și putere. Șeful Guvernului a menționat că veteranul, tată a șase copii, este un exemplu atât pentru familia sa, cât și pentru foarte mulți oameni din Republica Moldova.  „Veteranii noștri poartă … Articolul Prim-ministrul Dorin Recean l-a vizitat pe Alexei Eremciuc, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial: „Datoria noastră este să păstrăm pacea pentru care ați luptat” apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
23:20
La Comrat va fi deschis un Colegiu moldo-turc. Cabinetul de miniștri a aprobat miercuri, 8 mai, inițierea negocierilor asupra Protocolului între Guvernul R. Moldova și Guvernul R. Turcia, care va reglementa organizarea și funcționarea viitoarei instituții. În cadrul viitorului colegiu, potrivit unui comunicat al Ministerului Educației și Cercetării al R. Moldova (MEC), vor fi predate … Articolul Colegiu moldo-turc în Comrat: Educație în tehnologie și limbi străine apare prima dată în BreakingNews.
23:00
Primăria Municipiului Chișinău ajută fotbalul din Republica Moldova să atingă alte niveluri importante. Astfel, cu sprijinul municipalității, Federația Moldovenească de Fotbal a dat start celei de-a doua ediții a turneului internațional „Socca EuroCup 2024”, organizat la noi în țară. Despre aceste lucru a informat Primarul General al Chișinăului, Ion Ceban, printr-o postare pe rețelele de … Articolul Start ,,Socca EuroCup2024”. Ion Ceban: ,,Primăria Municipiului Chișinău a susținut, susține si va susține în continuare fotbalul moldovenesc apare prima dată în BreakingNews.
19:00
Liderul blocului politic „Victorie” Ilan Șor a organizat o nouă întâlnire cu susținătorii săi la Moscova. În cadrul acesteia, a fost discutată situația actuală din țară și au fost identificate căile de soluționare a problemelor stringente, inclusiv acordarea suplimentelor la pensii, amenajarea orașelor și satelor, susținerea producătorilor locali și multe altele. „Consolidăm parteneriatul cu Rusia, … Articolul Ilan Șor: “Consolidăm relațiile de parteneriat cu Rusia, cu țările din Uniunea Economică Eurasiatică” apare prima dată în BreakingNews.
19:00
Rusia a lovit infrastructura energetică ucraineană miercuri dimineață, în timp ce Kremlinul se pregătea să sărbătorească Ziua Victoriei din 9 mai, care marchează în mod tradițional Triumful sovietic asupra Germaniei naziste care, recent, a devenit emblematică pentru războiul cu Ucraina, relatează Politico. Forțele aeriene ucrainene au raportat că au doborât 39 din cele 55 de … Articolul Zelenski îl numește pe Putin „nazist” după atacurile masive în Ucraina apare prima dată în BreakingNews.
18:20
Un bărbat a încercat să-și păstreze relația cu fosta iubită, așa că a recurs la un gest extrem. Acesta ar fi amenințat femeia cu răspândirea mai multor imagini intime cu aceasta, filmate fără acordul ei în timpul actelor sexuale de până atunci. Bărbatul de 26 de ani, din Strășeni, a fost reținut de ofițerii de … Articolul Un individ și-a șantajat fosta iubită cu imagini intime, pentru a păstra relația apare prima dată în BreakingNews.
17:40
Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată pentru examinare în fond, cauza penală de învinuire a doi inspectori din cadrul Direcția teritorială pentru siguranța alimentelor Chișinău (DTSA) a Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), fiindu-le incriminate săvârșirea mai multor episoade de corupere pasivă (art. 324 alin.(2) lit.b) și c) din Codul … Articolul Doi inspectori ANSA deferiți justiției pentru corupere pasivă apare prima dată în BreakingNews.
17:20
Un accident aviatic a fost evitat la limită, în Turcia, unde un avion cargo Boeing 767 a aterizat de urgență pe aeroportul din Istanbul fără roțile din față. Piloții au informat turnul de control că trenul de aterizare din față nu funcționează și vor fi nevoiți să recurgă la protocolul de urgență pentru a aduce … Articolul Un avion cargo a aterizat forțat fără roțile din față pe aeroportul din Istanbul apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Rusia a avertizat miercuri Franţa că, dacă preşedintele Emmanuel Macron va trimite trupe în Ucraina, atunci acestea vor fi văzute ca ţinte legitime de către armata rusă, relatează Reuters. Preşedintele Macron a provocat controverse în februarie, spunând că nu poate exclude desfăşurarea de trupe terestre în Ucraina în viitor. Liderul francez a avertizat că, dacă … Articolul Rusia ameninţă că va ataca soldații francezi dacă vor intra în Ucraina apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Potrivit expertului politic Ian Lisnevschi, interviul recent al Președintei Maia Sandu acordat jurnalistului rus Iuri Dudi a generat o serie de interpretări și reacții în societatea moldoveană. Lisnevschi, bazându-se pe datele obținute dintr-un sondaj realizat de către compania Intellect Group, a oferit o analiză cuprinzătoare a interviului, aducând în discuție aspecte esențiale. În cadrul analizei … Articolul Ian Lisnevschi analizează impactul interviului Maiei Sandu, acordat jurnalistului rus apare prima dată în BreakingNews.
16:40
De Ziua Europei, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, peste 1000 de copii din municipiul Chișinău vor încânta publicul cu talentul și entuziasmul lor. Colectivele de copii, care vor evolua cu programe culturale și artistice, sunt din mai multe instituții de învățământ extrașcolar ale Direcției Generale Educație, printre care: CCC „Ghiocel”, CAE „Curcubeul”, CCC … Articolul Ziua Europei sărbătorită cu fast în Chișinău: Peste 1000 de copii vor susține spectacole artistice în Piața Marii Adunări Naționale apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Ca urmare a sesizării IGPF, ofițerii SPIA, sub conducerea PCCOCS, cu suportul angajaților BPDS „Fulger”, au documentat acțiunile unui grup de persoane, manifestat prin organizarea migrației ilegale – 362/1 alin. (3) lit. a) Cod penal al Republicii Moldova. Astfel, doi polițiști de frontieră și doi bărbați civili sunt cercetați penal, după ce ar fi facilitat … Articolul Patru persoane au organizat traversarea ilegală în Moldova a unui militar din Ucraina pentru $10 000 apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Irina Vlah, președintele asociației „Platforma Moldova”, consideră că Ziua Europei și Ziua Victoriei nu trebuie să dezbine societatea. Potrivit acesteia, autoritățile au vrut să împartă societatea atunci când au decis ca Ziua Europei să fie sărbătorită pe 9 mai, și nu pe 8 mai, cum era înainte. „Am sărbătorit Ziua Europei și Ziua Victoriei pentru … Articolul Irina Vlah: Ziua Europei și Ziua Victoriei nu trebuie să dezbine societatea apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Autoritățile Moldovei continuă să persecute deschis echipa lui Ilan Șor. Marți, au fost confiscate buletine informative, care relatau despre activitățile echipei. Publicațiile au fost percepute ca materiale de agitație ilegală. “Nu trece o zi fără vreun exemplu de standarde duble din partea iubitorilor de putere. Poliția a confiscat buletinele informative, care relatau sincer despre activitatea … Articolul Publicațiile echipei lui Ilan Șor sunt confiscate de poliție. Încă o suprimare a libertății de exprimare în Moldova apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Primarul General al Chișinăului, Ion Ceban, asigură locuitorii orașului că, serviciile municipale va fi la datorie și în zilele de 9, respectiv 12 și 13 mai. Mai exact, joi, 9 mai, angajații Î.M. Regia „Autosalubritate” își vor începe activitatea de colectare și transportare a deșeurilor municipale la ora 05:30, cei 115 angajați și 43 de … Articolul Serviciile municipale, la datorie și în perioada 9, respectiv 12 și 13 mai. Ion Ceban: „Chișinăuienii vor fi asigurați cu servicii calitative” apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Prinse cu mâncarea pacienților în geantă. Trei angajate de la Centrul de plasament temporar pentru persoane adulte cu dizabilități din Bădiceni, raionul Soroca, au fost prinse de către directorul instituție că luau acasă mâncarea destinată beneficiarelor. „La 06.05.2024 în urmă unui control inopinat mi-am depistat lucrători din domeniul ospatariei – bucătari luând produse alimentare destinate … Articolul Scandal la un centru pentru persoane cu dizabilități: Angajate surprinse luând mâncarea pacienților acasă apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Primăria Chișinău informează că, toate serviciile municipale au intervenit prompt la înlăturarea consecințelor ploii abundente și vântului puternic din seara zilei de marți, 7 mai. Potrivit autorităților locale, echipa de serviciu a Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” a intervenit în mai multe locații din municipiul Chișinău, pentru a îndepărta situațiile de avariere apărute … Articolul Primăria Chișinău acționează rapid după ploaia și vântul puternic: Eforturi prompte de intervenție apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Un moldovean în vârstă de 42 de ani este învinuit de abuz sexual asupra propriei nepoate. Procurorii italieni cer o pedeapsă de nouă ani de închisoare, în timp ce avocatul bărbatului susține că nu sunt dovezi cu privire la abuz, scrie presa italiană. Totul s-a fi întâmplat acum 12 ani, scrie Il Gazzettino. Pe atunci bărbatul … Articolul Un moldovean, acuzat că și-ar fi abuzat sexual nepoata apare prima dată în BreakingNews.
13:20
Un agent de securitate a fost grav rănit într-un schimb de focuri de armă, marţi, la vila din Toronto al rapperului canadian Drake, a anunţat poliţia, fără a confirma dacă cel care a câştigat de cinci ori premiul Grammy – şi care are relaţii de adversitate acerbă cu artistul american Kendrick Lamar – se afla … Articolul Atac armat la vila lui Drake din Toronto apare prima dată în BreakingNews.
13:20
O fetiță de doar doi ani din Tiraspol, stânga Nistrului, a căzut în gol de la etajul doi al unui bloc de locuit. Aceasta a fost transportată la spital și se află în prezent în secția Terapie intensivă. Potrivit presei din stânga Nistrului, totul s-a întâmplat în jurul orei 17:00, în seara zilei de 7 mai. … Articolul O fetiță de doi ani din Tiraspol a căzut în gol de la etajul doi apare prima dată în BreakingNews.
13:10
După ce, pe 24 aprilie 2024, la Mannheim, Germania, a transmis pachetul de documente pentru aderarea Municipiului Chișinăul la Coaliția Europeană a Orașelor Împotriva Rasismului, inițiativă lansată de UNESCO, în aceste zile, viceprimarul Olga Ursu a participat și la prima reuniune a ECCAR. Printr-o postare pe rețelele de socializare, viceprimarul a menționat că, în cadrul … Articolul Viceprimarul Chișinăului participă la prima reuniune a ECCAR: Orașul se angajează în combaterea discriminării apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Locuitorii Taracliei vor putea să-și deschidă conturi bancare în Rusia și să primească ajutoare financiare pe carduri. Anunțul a fost făcut de liderul blocului politic “Victorie”, în cadrul concertului organizat cu prilejul aniversării a 211 ani de la fondarea orașului. Potrivit politicianului, este vorba despre Promsvyazbank din Moscova, care deja a încheiat un acord de … Articolul Ilan Șor: „Pensionarii și bugetarii din Taraclia vor primi indemnizații pe carduri bancare deschise în Rusia” apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Posesorii vehiculelor cu volanul amplasat pe partea dreaptă vor respecta noi condiții tehnice pentru a circula pe drumurile publice din țară. Excepție vor face mașinile cu volanul pe dreapta aflate în trafic internațional. O hotărâre, în acest sens, a fost aprobată de Executiv.   Documentul prevede echiparea cu oglinzi speciale periscopice a automobilelor cu volanul … Articolul Cerințe noi pentru șoferii care conduc automobile cu volanul pe partea dreaptă apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Un incendiu a izbucnit, marți seară, la Casa Radio de pe strada Miorița 1 din Capitală. Conform informațiilor preliminare, două încăperi au fost afectate de flăcări, iar incendiul s-a extins în camera de servere de la etajul doi al clădirii, care aparține Companiei „Teleradio-Moldova”. Potrivit IGSU, pompierii au reușit să localizeze arderea la ora 23:58 … Articolul VIDEO// Incendiu la Casa Radio din Capitală. Camera de servere a companiei „Teleradio-Moldova” a ars apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Săptămâna trecută, Statele Unite ale Americii au suspendat un transport de bombe pentru Israel din cauza îngrijorărilor legate de o operațiune terestră majoră în Rafah, în sudul Fâșiei Gaza, a declarat un înalt oficial al administrației, citat de BBC. Era vorba despre un lot de 3.500 de bombe, a declarat oficialul pentru CBS News. Israelul nu … Articolul SUA au întrerupt livrarea de bombe pentru Israel din cauza îngrijorărilor legate de Rafah apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Conferință de presă după ședința Guvernului Republicii Moldova din 8 mai 2024. Articolul LIVE// Conferință de presă după ședința Guvernului Republicii Moldova din 8 mai 2024 apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Belarusul va participa la exerciții militare nucleare tactice comune împreună cu Rusia. Conform sursei citate, regimul de la Minsk a început deja să facă verificări față de pregătirea armatei sale de a folosi armele nucleare tactice furnizate de Rusia. Regimul de la Kremlin a transmis, luni, că va face antrenamente pentru desfășurarea armelor nucleare tactice … Articolul Rusia și Belarus vor exersa în comun folosirea armelor nucleare tactice apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 8 mai 2024. Articolul LIVE// Ședința Guvernului Republicii Moldova din 8 mai 2024 apare prima dată în BreakingNews.
09:40
O femeie din India, în vârstă de 26 de ani, și-a aruncat fiul de șase ani, cu handicap, într-un râu plin de crocodili, care l-au mutilat până la moarte. Ea şi-a motivat gestul prin faptul că tatăl băiatului i-a cerut în repetate rânduri „să scape de copil”. Savitri Kumar, o femeie în vârstă de 26 … Articolul O femeie din India și-a aruncat copilul cu handicap la crocodili apare prima dată în BreakingNews.
09:10
Un cutremur s-au produs ieri, 7 mai, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, România. Seismul a avut loc la ora 18:32, la o adâncime de 119,8 km și a avut o magnitudine de 4,1, informează Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 42 km V de Focșani, … Articolul Cutremur în zona Vrancea: INCDFP raportează o magnitudine de 4,1 apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:20
În cadrul unui interviu pentru Iurie Dudi, un jurnalist din Federația Rusă, președintele Republicii Moldova Maia Sandu a vorbit despre munca sa, funcția pe care o deține. Șefa statului a recunoscut când a plâns ultima dată, dar și care este visul său în prezent. Totodată, Maia Sandu a vorbit despre corupția din Moldova, despre democrație, … Articolul Maia Sandu dezvăluie amănunte emoționante într-un interviu exclusiv pentru Iurie Dudi apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Un nou eveniment inedit organizat de Primăria Municipiului Chișinău în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. Potrivit Primarului General al Capitalei, Ion Ceban, joi, 8 mai, municipalitatea, în colaborare cu Uniunea Muzicienilor din Republica Moldova, invită toți cetățenii, de la ora 16:00, la Festivalul de Muzică Populară și Religioasă – Pasca 2024. „În scenă vor evolua … Articolul Pasca 2024: festivalul de muzică populară și religioasă în scuarul Catedralei Mitropolitane apare prima dată în BreakingNews.
11:10
În weekend, agenții de patrulare au sancționat peste 2800 de șoferi care au ignorat prevederile regulamentului circulației rutiere. Dintre aceste sancțiuni: 55 de șoferi au fost înlăturați de la volanul mașinii pentru conducere sub influența alcoolului; 1541 au depășit limita de viteză; 593 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră; 119 au primit amendă pentru … Articolul Sancțiuni rutiere: Peste 2800 de șoferi au ignorat regulile în weekend apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Important pentru șoferii și pietonii din municipiului Chișinău. În legătură cu desfășurarea acțiunilor și manifestărilor cultural artistice, cu prilejul Zilei Europei, Primăria Capitalei informează că, în perioada 08 – 10 mai 2024, traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din oraș. Astfel, începând cu 8 mai, ora 10:00, și până pe 10 mai, ora 07:00, troleibuzele și autobuzele, care traversează Piața … Articolul Traficul rutier modificat în Chișinău de Ziua Europei: Redirecționări pentru autobuze și troleibuze apare prima dată în BreakingNews.
10:40
În urma unei informații operative, poliția din Chișinău a intervenit la o tipografie locală, unde s-a descoperit producția ilegală a materialelor electorale. Conform informațiilor furnizate de autorități, în cadrul acestei tipografii au fost tipărite 228.800 de ziare în limba rusă și 166.000 în limba română, toate având caracter electoral. Materialele electorale confiscate au fost ridicate … Articolul VIDEO// Materiale electorale tipărite ilegal într-o tipografie din Chișinău apare prima dată în BreakingNews.
10:30
Complexul Memorial „Eternitate” din Capitală arată din ce în ce mai bine, cu două zile înainte de evenimentele dedicate Zilei Victoriei. Despre acest lucru a anunțat astăzi, 7 mai, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, printr-o postare pe rețelele de socializare. „Continuă lucrări de amenajare la Complexul Memorial „Eternitate”, care, recent, a fost luat … Articolul Lucrările de curățenie și îngrijire a Complexului Memorial „Eternitate”, pe ultima sută de metri apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.