Autoblog.md

Last 6 hours
15:00
Autor: Constantin Mihalachi, Video: Victor Postică Dacia ne-a invitat în sudul Spaniei pentru a testa noul Duster! Am condus acest SUV atât pe carosabile, cât și în off-road, de care este apropo capabil. Formele mașinii sunt interesante, însă mai interesant este consumul, mai ales a motorizării hibride. Amintim că modelul Duster de nouă generație este valabil cu trei […] Articolul (video) Test Drive: Noul Dacia Duster III apare prima dată în Autoblog.md.
Yesterday
20:10
Autor: Constantin Mihalachi, Video: Victor Postică Într-un univers al mașinilor în continuă evoluție, Toyota reușește cumva să se impună cu fiecare lansare a unei noi generații de mașină. S-a întâmplat la fel cu noul Toyota C-HR, ajuns într-a doua generație. Echipat cu inovații tehnologice de ultimă generație și un design destul de revoluționar, noua generație Toyota C-HR chiar […] Articolul (video) Test Drive: Noul Toyota C-HR apare prima dată în Autoblog.md.
More than 2 days ago
9:40
Shelby American introduce noul Shelby Super Snake. S-a întâmplat pe scena licitației Barrett-Jackson din Palm Beach, Florida și a coincis cu aniversarea de 60 de ani a modelului Ford Mustang. Mașina sport cu peste 830 CP a fost proiectată pentru a fi cel mai performant Shelby Super Snake din istorie! Dar și cel mai sofisticat […] Articolul (video) Shelby American introduce noul Shelby Super Snake – cel mai performant din istorie apare prima dată în Autoblog.md.
18 April 2024
13:00
Gelly a importat de curând în Moldova noul Atlas, vorbim despre un model mai mare și mai tehnologizat decât vechiul Atlas Pro. Ca și dimensiuni noul Atlas măsoară aproape 4.7 metri în lungime, iar potrivit chinezilor, Toyota RAV4, KIA Sportage și Hyundai Tucson ar fi principalii concurenți. Cu ce avantaj va încerca să se impună […] Articolul Test Drive: Noul Geely Atlas! apare prima dată în Autoblog.md.
More news
©2004—2024 News.yam.md. All news stories belong to mentioned sources. Please contact the source for any queries you may have regarding the content it provides.Terms of Use.