Putin simte că pierde războiul. Ce legi a promulgat

Regional Moldova, 3 octombrie 2024 08:40

Putin simte că pierde războiul. Ce legi a promulgat Președintele Vladimir Putin a promulgat miercuri legile care permit… Articolul Putin simte că pierde războiul. Ce legi a promulgat apare prima dată în Regional.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Regional Moldova

Acum o oră
15:30
Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 04 octombrie 2024, ora 16:00 – 07 octombrie 2024, ora 05:00,… Articolul Centrul Capitalei, închis pentru mai multe zile. Cum va circula transportul public apare prima dată în Regional.md.
Acum 2 ore
14:40
Diaspora contează: Pentru secțiile de votare din străinătate CEC va tipări câte 852 200 buletine de vot Comisia… Articolul Diaspora contează: Pentru secțiile de votare din străinătate CEC va tipări câte 852 200 buletine de vot apare prima dată în Regional.md.
Acum 4 ore
13:10
În ianuarie 2025, astrele aduc vești excelente pentru trei zodii norocoase care vor avea mari realizări financiare! Acești… Articolul Zodiile care dau lovitura financiară în ianuarie 2025. Noroc cu carul la bani apare prima dată în Regional.md.
13:00
Vasile Hilițanu, preot misionar la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Iași, România,… Articolul Putere sau înșelăciune? Un preot îți spune de ce boli suferi doar uitându-se la tine apare prima dată în Regional.md.
12:30
România rămâne vocea fermă ce susţine parcursul european al Republicii Moldova, afirmă premierul român, Marcel Ciolacu, înaintea vizitei… Articolul Marcel Ciolacu: România rămâne vocea fermă ce susţine parcursul european al Republicii Moldova apare prima dată în Regional.md.
Acum 6 ore
12:20
Industria este motorul economiei Republicii Moldova și are cel mai mare potențial de a produce valoare adăugată și… Articolul Dorin Recean: „Industria are cel mai mare potențial de a produce valoare adăugată și locuri de muncă bine plătite” apare prima dată în Regional.md.
11:50
Veronica Dragalin a vorbit despre combaterea corupției, într-un interviu pentru Bloomberg Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a discutat… Articolul Veronica Dragalin a vorbit despre combaterea corupției, într-un interviu pentru Bloomberg apare prima dată în Regional.md.
11:40
În data de 2 octombrie, în jurul orei 14:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, situat sub… Articolul Moldovean căutat la nivel internațional, reținut la granița cu România apare prima dată în Regional.md.
11:20
Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Ciocana a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală… Articolul Recidivist deosebit de periculos, trimis în judecată. Ce pedeapsă riscă apare prima dată în Regional.md.
11:20
Astăzi, 03 octombrie 2024, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura Anticorupție au efectuat mai multe… Articolul (video) Noi metode de finanțare ilegală a unor partide politice și forme de corupere a alegătorilor apare prima dată în Regional.md.
11:10
Femeie în vârstă de 33 de ani, din Bălți, dată dispărută acum 5 zile, a fost găsită. Potrivit… Articolul Femeia din Bălți dispărută acum cinci zile a fost găsită. Ce spune poliția apare prima dată în Regional.md.
11:00
În ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei din Republica Moldova au înregistrat un flux intens… Articolul În ultimele 24 de ore, 28 300 de oameni au ieșit din țară apare prima dată în Regional.md.
10:40
Uniunea Europeană se pregăteşte să adopte noi sancţiuni împotriva Rusiei după o serie de atacuri hibride care au… Articolul UE pregăteşte noi sancţiuni împotriva Rusiei. Ce motive se invocă apare prima dată în Regional.md.
10:40
CUB cere demisia administrației Universității de Stat din Moldova Vicepreședintele CUB, Ion Bulgac, cere demisia administrației Universității de… Articolul CUB cere demisia administrației Universității de Stat din Moldova apare prima dată în Regional.md.
Acum 8 ore
09:30
Diabetul apare atunci când glicemia, principala sursă de energie a organismului, este cu mult peste limite normale şi… Articolul Primul simptom al diabetului, adesea ignorat. Ce semnale ar trebui să urmărești apare prima dată în Regional.md.
08:40
Putin simte că pierde războiul. Ce legi a promulgat Președintele Vladimir Putin a promulgat miercuri legile care permit… Articolul Putin simte că pierde războiul. Ce legi a promulgat apare prima dată în Regional.md.
Acum 12 ore
08:00
Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu vine la Chișinău. Premierul Dorin Recean îl va întâmpina pe omologul său de la… Articolul Vizită importantă: Marcel Ciolacu vine la Chișinău apare prima dată în Regional.md.
07:20
Horoscop 3 octombrie 2024 Berbec Iubire – Hrăniți relațiile de prietenie. Sunt importante exprimările de afecțiune, de recunoștință,… Articolul Horoscop 3 octombrie 2024. O zodie se confruntă cu alegeri personale dificile, alta are noroc la bani apare prima dată în Regional.md.
Acum 24 ore
18:30
Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova își exprimă regretul profund în legătură cu decesul unei cetățence a țării… Articolul O moldoveancă printre victimele atacului terorist de aseară, din Israel apare prima dată în Regional.md.
18:30
Papa Francisc face apel la o zi de rugăciune pentru pace pe 7 octombrie, la un an de… Articolul Papa îndeamnă la o zi de rugăciune și de post pe 7 octombrie la un an de la începutul conflictului în Israel apare prima dată în Regional.md.
18:20
Moment de sinceritate pentru Maia Sandu și toți deputații din Parlament. Candidatul ”Partidului Nostru” la funcția de președinte,… Articolul Renato Usatîi, la Președinție: A prezentat proiectul de revizuire a Constituției pentru a garanta că pământul va rămâne în proprietatea exclusivă a cetățenilor Republicii Moldova apare prima dată în Regional.md.
Ieri
15:20
Ce semnificație are creatura misterioasă reprezentată pe steagul dacilor. Animalul uimitor nu a fost ales din întâmplare. Creatura… Articolul Creatura misterioasă de pe steagul dacilor. Îi proteja în luptă pe strămoşii noştri apare prima dată în Regional.md.
15:10
În SUA a fost aprobat vaccinul antigripal care poate fi administrat acasă, fără injecție și fără ajutorul personalului… Articolul A fost aprobat primul vaccin antigripal pe care ți-l poți face singur acasă. Nu necesită injecție apare prima dată în Regional.md.
15:00
Irina Vlah, candidat independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, are un capitol aparte în Programul său… Articolul VIDEO// Irina Vlah, propuneri în calitate de Președinte al R. Moldova: Investigarea uzurpării puterii în stat și tribunal specializat pe crime împotriva democrației apare prima dată în Regional.md.
15:00
Veste bună pentru fanii Dacia. Două maşini noi apar în România, iar lansările sunt pregătite de constructorul francez… Articolul Două mașini noi Dacia apar în România. Lansările pregătite în secret de uzine apare prima dată în Regional.md.
12:30
Erik ten Hag, antrenorul celor de la Manchester United, ar putea fi demis încă din această toamnă, iar… Articolul Manchester United i-a găsit deja înlocuitor lui Ten Hag! Cine este favorit să-i preia pe “diavoli” apare prima dată în Regional.md.
12:20
Un bărbat ar fi violat o fată de 9 ani. Fapta s-ar fi produs în timp ce acesta… Articolul TERIFIANT: Un bărbat ar fi violat fiica de 9 ani a cumătrilor săi apare prima dată în Regional.md.
12:10
Prim-ministrul, Dorin Recean s-a adresat concurenților electorali să înceteze să promoveze falsuri și minciuni, dacă nu sunt în… Articolul Dorin Recean s-a adresat concurenților electorali să înceteze să promoveze falsuri și minciuni apare prima dată în Regional.md.
11:40
Câte căni de cafea sau ceai este bine să consumi în fiecare zi. Cantitatea ideală a fost dezvăluită… Articolul Câte căni de cafea sau ceai poți consuma în fiecare zi. Cercetătorii au dezvăluit cantitatea ideală apare prima dată în Regional.md.
09:40
„Falsuri prost realizate”. Este declarația ministrului Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, despre un videoclip apărut în spațiul… Articolul Dumitru Alaiba a comentat imaginile PICANTE în care ar apărea apare prima dată în Regional.md.
09:20
Netflix este în cădere liberă. Mii de abonați au decis să renunțe la platforma de streaming. Și-au anulat,… Articolul Prăbușirea Netflix pare ireversibilă după gafa uluitoare a omului care conduce compania apare prima dată în Regional.md.
09:20
Doliu în în industria cinematografică. O legendă a filmului a plecat dintre noi! „Ne vom aminti întotdeauna de… Articolul Doliu în în industria cinematografică. O legendă a filmului, actorul Frank Fritz a plecat dintre noi apare prima dată în Regional.md.
08:00
Horoscopul zilei de miercuri, 2 octombrie 2024. Unii nativi au parte de surprize plăcute, alții au de trecut… Articolul Horoscop 2 octombrie 2024: Vești importante pentru unii nativi apare prima dată în Regional.md.
07:40
Renato Usatîi: Pensia ar trebui să fie egală cu salariul minim pe economie În Constituția Republicii Moldova trebuie… Articolul Renato Usatîi: Pensia ar trebui să fie egală cu salariul minim pe economie apare prima dată în Regional.md.
1 octombrie 2024
17:50
A rănit un bebeluș, și-a bătut vecinii și a atacat polițiștii. Ce riscă un bărbat de la Ciocana… Articolul A rănit un bebeluș, și-a bătut vecinii și a atacat polițiștii. Ce riscă un bărbat de la Ciocana apare prima dată în Regional.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:00
Legea votată în Parlament și promulgată de Maia Sandu, care prevede distrugerea tuturor materialelor legate de procedurile de… Articolul Renato Usatîi: Guvernarea se pregătește de capitulare și evacuare totală apare prima dată în Regional.md.
16:00
Evoluțiile recente din economie, perspectivele la nivel macroeconomic și etapa la care se află realizarea agendei de reforme… Articolul Dorin Recean a avut o întrevedere cu misiunea Fondului Monetar Internaţional apare prima dată în Regional.md.
12:30
În fiecare an, pe 1 octombrie, iubitorii de cafea din întreaga lume își dedică o zi întreagă pentru… Articolul Ziua Internațională a Cafelei: Informații pe care nu le știi despre licoarea magică apare prima dată în Regional.md.
12:00
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate din cadrul Inspectoratului Național de Investigații (INI), în colaborare cu procurorii PCCOCS, au… Articolul Șantaj în Penitenciarul Cricova: Trei deținuți au fost reținuți apare prima dată în Regional.md.
11:50
În perioada 25-27 septembrie 2024, pe teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate șapte focare de influență aviară. Cazurile… Articolul Alertă la Nisporeni și Edineț: Au fost înregistrate șapte focare de gripă aviară apare prima dată în Regional.md.
11:40
Blogger: Încă o operaţiune specială: distrugerea producătorului autohton de produse din tutun Bloggerul Eugeniu Luchianiuc scrie într-o postare… Articolul Blogger: Încă o operaţiune specială: distrugerea producătorului autohton de produse din tutun apare prima dată în Regional.md.
11:30
Poliția solicită sprijinul cetățenilor pentru a găsi o femeie dispărută din Bălți Poliția din Bălți face apel către… Articolul Poliția solicită sprijinul cetățenilor pentru a găsi o femeie dispărută din Bălți apare prima dată în Regional.md.
11:20
Federația Rusă utilizează dezinformarea și alte forme de manipulare informațională pentru a submina referendumul din 20 octombrie, care… Articolul Ana Revenco: Rusia încearcă să influențeze referendumul din R. Moldova apare prima dată în Regional.md.
11:10
Irina Vlah sesizează IGP: De ce a fost restricționat accesul meu și al susținătorilor la platforma de vizionare… Articolul Irina Vlah sesizează IGP: De ce a fost restricționat accesul meu și al susținătorilor la platforma de vizionare „Inima Nistrului”? apare prima dată în Regional.md.
09:00
Tentativele de escrocherie prin telefonul mobil, mesaj telefonic și în mediul online sunt raportate zilnic la numărul unic… Articolul Tentativele de escrocherie, raportate zilnic la numărul de urgență 112 apare prima dată în Regional.md.
08:30
Bitcoin, prima criptomonedă care a existat vreodată, a devenit cunoscută peste tot în lume chiar și de către… Articolul Bitcoin: Ce nu știai despre prima criptomonedă care a existat vreodată apare prima dată în Regional.md.
07:50
De la începutul invaziei rusești în Ucraina, aproape 200 de parohii au părăsit Mitropolia Moldovei (subordonată Patriarhiei Ruse)… Articolul (video) Tot mai multe parohii trec de la Mitropolia Moldovei la Mitropolia Basarabiei apare prima dată în Regional.md.
07:20
Horoscop 1 octombrie 2024 Berbec Iubire – Consumați-vă energia în activități creative, sportive. Indiferent pentru ce optați, faceți… Articolul Horoscop 1 octombrie 2024. Discuțiile despre bani duc spre ceartă apare prima dată în Regional.md.
30 septembrie 2024
19:50
Topul celor mai bune orașe pentru locuit din România. Un studiu realizat de Institutul pentru Orașe Vizionare (IOV)… Articolul Topul celor mai bune orașe pentru locuit din România. Pe ce loc este Bucureștiul apare prima dată în Regional.md.
19:40
Depolitizarea sistemului agrar, desemnarea ambasadorilor din rândul experților economici, dar și promovarea agriculturii pe plan internațional de către… Articolul VIDEO // Renato Usatîi salută propunerile pentru Președintele țării, venite din partea agricultorilor și anunțate de Serghei Ivanov apare prima dată în Regional.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.