Tânăr de 18 ani din Ungheni reținut pentru escrocherie prin schema „ruda implicată într-un accident rutier”

BreakingNews, 5 iulie 2024 11:10

Un tânăr de 18 ani din Ungheni a fost reținut de oamenii legii după ce ar fi fost implicat într-un caz de escrocherie săvârșită prin schema „ruda implicată într-un accident rutier”, conform unui comunicat de presă emis de Inspectoratul General al Poliției (IGP). Poliția din Ungheni a fost sesizată de o femeie precum că a … Articolul Tânăr de 18 ani din Ungheni reținut pentru escrocherie prin schema „ruda implicată într-un accident rutier” apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 10 minute
20:00
Ministerul român al Apărării a transmis marți (16 iulie) o dezmințire, după ce Rusia a acuzat că avioane F-16 care ar fi decolat din România ar fi participat la misiuni în spațiul aerian al Ucrainei. Ministerul Apărării spune că este „o nouă încercare de dezinformare pornită de canalele de propagandă asociate Federației Ruse”, făcând referire … Articolul Ministerul Apărării din România dezminte acuzațiile Rusiei privind avioanele F-16 apare prima dată în BreakingNews.
Acum 30 minute
19:50
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a subliniat, pe canalul său de Telegram, importanța susținerii și dezvoltării sectorului real al economiei naționale pentru prosperitatea țării. „O prioritate pentru noi este susținerea și dezvoltarea sectorului real al economiei naționale. Ca să trăim bine, 60 la sută din marfă trebuie dusă la export în ambele piețe … Articolul Vasile Tarlev: Economia R.Moldova trebuie crescută prin susținerea și dezvoltarea sectorului real apare prima dată în BreakingNews.
Acum o oră
19:20
Deputații din blocul politic “Victorie” au adresat o solicitare prim-ministrului Republicii Moldova, Dorin Recean, pentru protejarea industriei vinicole. În cadrul unui briefing, deputații Marina Tauber și Alexandru Nesterovschi au subliniat că situația în acest sector este catastrofală. Exporturile s-au prăbușit, piețele obișnuite au dispărut, în primul rând la inițiativa PAS. Europa nu are nevoie de … Articolul Salvați vinificația în Moldova: deputații blocului “Victorie” solicită protejarea industriei vinicole apare prima dată în BreakingNews.
Acum 2 ore
18:10
Magazinele sociale Merișor, care salvează literalmente moldovenii de la o viață de foamete, sunt din nou sub presiunea autorităților. Magazinul social Merișor din Drochia funcționează de șase ani și este foarte popular printre locuitorii din oraș și din satele învecinate. Aici există întotdeauna produse proaspete, care sunt la mare căutare. Produsele sunt distribuite în sate … Articolul Autoritățile forțează oamenii din raioane să trăiască în foame: Cum în R.Moldova închid magazinele sociale, nu permit vânzarea pâinii la 1 leu și a produselor ieftine apare prima dată în BreakingNews.
18:10
Sute de oameni au participat la un marș pașnic, desfășurat la Paris, în semn de omagiu pentru sportivii ucraineni care și-au pierdut viața de la începutul invaziei în Ucraina. Într-un puternic omagiu adus sutelor de sportivi ucraineni care au murit de la începutul invaziei ruse în Ucraina, Uniunea Ucrainenilor din Franța a condus un marș … Articolul Marș comemorativ la Paris: Sportivii ucraineni căzuți în război, omagiați apare prima dată în BreakingNews.
Acum 4 ore
17:10
Un cetățean ucrainean s-a înecat în fluviul Nistru în timp ce încerca să ajungă în înot în R. Moldova. Cadavrul său a fost descoperit de grănicerii ucraineni, care spun că bărbatul de 43 de ani a încercat să traverseze frontiera ilegal pentru a scăpa de mobilizare, scrie deschide.md. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional. ”Un localnic … Articolul Un ucrainean s-a înecat în râul Nistru în timp ce încerca să ajungă ilegal în R. Moldova apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris li s-a înmânat drapelul de stat. În cadrul ceremoniei dedicate acestui eveniment, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a menționat că steagul nu este doar un simbol al națiunii, ci și o reprezentare a speranțelor concetățenilor, un simbol al unității, curajului și al spiritului de neînfrânt … Articolul Sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris li s-a înmânat drapelul de stat apare prima dată în BreakingNews.
Acum 6 ore
16:00
Moartea l-a găsit în plină stradă. Un bărbat în vârstă de 75 de ani a decedat la scurt timp după ce brusc i s-ar fi făcut rău. S-a întâmplat în prima parte a zilei de 16 iulie pe strada Teilor din sectorul Botanica. Potrivit datelor oferite de către șefa secției comunicare de la Poliția Capitalei, … Articolul Tragedie pe strada Teilor: Bărbat în vârstă de 75 de ani găsit decedat apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Un cetățean străin de 35 de ani, aflat în custodia Inspectoratului de Poliție Cahul, a încercat să-și pună capăt zilelor. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al IP Cahul, Cristina Ciobanu, care ne-a spus că incidentul a avut loc ieri, 15 iulie. „În după-amiaza zilei de ieri, un cetățean străin, aflat în … Articolul Incident grav la Inspectoratul de Poliție Cahul: Un deținut străin a încercat să se sinucidă apare prima dată în BreakingNews.
Acum 8 ore
13:50
Acțiunile a doi bărbați din capitală sunt cercetate de CNA în cadrul unei cauze de trafic de influență în care aceștia sunt bănuiți de pretinderea a 2600 de euro în schimbul acordării unor facilități la vămuirea unui autoturism, introdus în Republica Moldova. Mai exact, bănuiții ar fi pretins suma menționată, susținând că ar avea influență … Articolul Doi bărbați din capitală sunt cercetați de CNA într-un dosar de trafic de influență. Suma mitei pretinse – 2600 de euro apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Un accident în care a fost implicată o familie din Republica Moldova s-a produs în noaptea de 14 iulie, în localitatea Bordea, județul Neamț, România. Șoferul ar fi adormit la volan și a intrat într-un cap de pod. În autoturism se afla o familie din Republica Moldova, care se întorcea din vacanța de la mare. … Articolul O familie de moldoveni, implicată într-un accident grav în România apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Procuratura raionului Glodeni anunță că, printr-o sentință recent pronunțată de Judecătoria Drochia, sediul Glodeni, un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost recunoscut vinovat de vătămare intenționată gravă a integrității corporale și i-a fost stabilită pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 6 ani, cu executarea acesteia în penitenciar de tip … Articolul Condamnat la șase ani de închisoare pentru că și-a bătut amicul, provocându-i leziuni grave apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Ofițerii Direcției investigații „Sud” a INI au efectuat percheziții domiciliare în raioanele Cahul, Vulcănești și Taraclia la 4 persoane cu vârste cuprinse între 32 și 65 de ani, suspectate că ar deține ilegal arme, precum și alte obiecte folosite la acțiuni de braconaj. În urma acțiunilor întreprinse la domiciliile bărbaților, polițiștii au  depistat și ridicat mai … Articolul Percheziții în regiunea de Sud a țării: Polițiștii au ridicat mai multe arme și muniții pe teritoriul raioanelor Cahul, Vulcănești și Taraclia apare prima dată în BreakingNews.
Acum 12 ore
11:40
Un angajat al companiei Bercut, care oferă servicii de securitate și pază, a fost filmat în timp ce lovește un om al străzii. Ulterior, compania a venit cu o reacție privind acest caz. Imaginile video au apărut pe rețelele sociale, însă nu este clar când și unde a avut loc incidentul. În video se vede … Articolul Un angajat Bercut, filmat în timp ce lovește un om al străzii apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Într-o postare recentă pe canalul său de Telegram, Irina Vlah,  președinta Asociației „Platforma Moldova”, a adus critici dure la adresa politicilor actuale ale președintei Maia Sandu și a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), subliniind nevoia de a se concentra pe problemele reale ale Republicii Moldova. „Președintele și PAS înarmează Moldova din ce în ce mai mult. … Articolul Vlah critică politicile de securitate: Moldova are nevoie de grija pentru oameni, nu de înarmare apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Pensionarii se confruntă cu dificultăți extreme, având o pensie minimă de doar 2300 de lei. Situația este cu atât mai frustrantă pentru cetățeni, având în vedere că refugiații din Ucraina primesc o alocație lunară de 2200 de lei pentru fiecare membru al familiei. În acest context, alocațiile suplimentare de 2000 de lei obținute de blocul … Articolul Cum blocul “Victoria” reușește ce statul nu poate: Sprijin pentru pensionari apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Ceremonia de înmânare a drapelului de stat Lotului Olimpic Național pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Articolul LIVE// Ceremonia de înmânare a drapelului de stat Lotului Olimpic Național pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris apare prima dată în BreakingNews.
11:00
Irina Vlah, pe canalul său de Telegram, a subliniat importanța susținerii eforturilor de pace în Ucraina, făcând referire la inițiativele premierului ungar Viktor Orban. „Eforturile de pace ale lui Viktor Orban în Ucraina i-au lăsat pe unii nervoși. Este clar, sunt cei care beneficiază de continuarea războiului. Și totuși cred că tragedia poate fi oprită … Articolul Irina Vlah: Moldova trebuie să susțină pacea și să fie de partea pacificatorilor apare prima dată în BreakingNews.
10:20
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în judecată a doi bărbați din Ceadâr-Lunga, pentru proxenetism și exploatarea sexuală a două femei, în orașul Himchi din Rusia, în 2012-2016. La revenirea din Rusia în Moldova, în 2020 și 2023, învinuiții care acum au vârsta de 33 ani, au fost audiați de … Articolul Trimiși în judecată, pentru proxenetism și exploatare sexuală a două femei din Ceadâr-Lunga, în Himchi-Rusia apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
18:40
Autorităţile ucrainene au anunţat luni că un dezertor care încerca să fugă din Ucraina în Republica Moldova a fost ucis de poliţiştii de frontieră, după ce acesta ar fi atacat un grănicer. Duminică, patru soldaţi au evadat din unitatea unde erau instruiți în încercarea de a trece frontiera în Republica Moldova pe jos, a precizat … Articolul Un militar ucrainean, împușcat mortal la granița cu Republica Moldova apare prima dată în BreakingNews.
18:10
Luptătorul moldovean de stil liber Maxim Saculțan a obținut dreptul de a ne reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Sportivul în premieră a obținut o astfel de calificare. Despre asta a anunțat Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale. Potrivit informațiilor, Maxim Saculțan va fi al doilea luptător de still liber care va concura … Articolul Sportivul Maxim Saculțan s-a calificat în premieră la Jocurile Olimpice apare prima dată în BreakingNews.
17:40
Un incendiu de proporții a izbucnit acum o oră la Cahul. Flăcările au cuprins pădurea și iarba uscată de la periferia municipiului. La fața locului au fost îndreptate șase echipe de pompieri și cinci unități de tehnică din cadrul autorităților publice locale. Potrivit IGSU, flăcările au distrus circa șase hectare de pădure de salcâm, pin … Articolul Incendiu în pădurea de la Cahul: Autoritățile și cetățenii luptă împotriva flăcărilor apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Și-ar fi cumpărat permisul de conducere cu 150 EUR, prin intermediul rețelelor de socializare. Este vorba despre un conațional, originar din r. Soroca, care a fost depistat la controlul trecerii frontierei de stat în zilele de weekend. În Punctul de Trecere al Frontierei (PTF) Costești, direcția intrare în țară s-a prezentat moldoveanul de 34 de … Articolul Permis de conducere falsificat, ridicat de la un conațional apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Fostul lider al Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase, a anunțat că va solicita anchetarea la nivel internațional a licitației de la Aeroportul Chișinău. Năstase susține că această licitație este marcată de nereguli similare cu cele din cazurile furtului miliardului și a laundromatului rusesc. „Ei cum Dumnezeu?! Eu am muncit ca aeroportul să se … Articolul VIDEO// Licitația de la Aeroportul Chișinău, comparată cu furtul miliardului de Andrei Năstase apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Fosta bașcan a autonomiei găgăuze, Irina Vlah, a discutat recent despre cele mai importante realizări din mandatul său. Într-un interviu, Vlah a evidențiat câteva dintre succesele notabile pe care le consideră semnificative pentru regiune și locuitorii săi. Unul dintre rezultatele principale pe care Vlah le-a menționat a fost reducerea semnificativă a exodului de absolvenți din … Articolul Irina Vlah: Absolvenții din autonomia găgăuză nu mai părăsesc masiv Moldova apare prima dată în BreakingNews.
16:00
Ucraina speră să asambleze o mulţime de drone ieftine, fără pilot, care, speră ea, vor ucide trupele ruseşti şi îi vor salva pe propriii soldaţi şi civili răniţi, relatează SkyNews și News.ro. O reţea de laboratoare, adăpostite în sute de ateliere secrete din Ucraina, construieşte această armată de roboţi la o fracţiune din costul de … Articolul Ucraina construiește o armată de drone ieftine pentru a combate trupele rusești apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Un tânăr de 23 de a ani din raionul Ungheni a fost reținut după ce ar fi răpit, în plină zi, un autoturism parcat la o intersecție din orașul Ungheni, anunță Poliția Republicii Moldova. Oamenii legii au fost sesizați de proprietarul mașinii. Mașina ar fi lăsată pentru câteva minute fără supraveghere, cu cheile în contact. … Articolul În stare de ebrietate la volanul unui automobil furat. Un tânăr din Ungheni, cercetat penal apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Ucrainenii au lansat 22 de drone în vestul teritoriului rus şi în Crimeea, în timpul nopţii de duminică spre luni, a anunţat Ministerul Apărării de la Moscova, informează AFP, potrivit Agerpres.  Rusia a doborât 22 de drone lansate de Ucraina în vestul teritoriului rus şi în Crimeea, în timpul nopţii de duminică spre luni, a … Articolul Atac masiv asupra Rusiei. Ucrainenii au lansat zeci de drone în Briansk și Crimeea apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Oameni de toate generațiile s-au adunat astăzi pentru a susține deschiderea unei noi filiale a Partidului „Viitorul Moldovei” în raionul Ungheni. La Adunarea de constituire a Organizației Raionale, au fost aleși președintele, secretarul și alți membri cu funcții importante în echipă. Tinerii prezenți și-au manifestat interesul pentru un viitor mai bun, în timp ce persoanele … Articolul Deschiderea unei noi filiale a Partidului „Viitorul Moldovei” în raionul Ungheni apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Subdiviziunile CNA raportează pentru săptămâna trecută zeci de percheziții, rezultate cu rețineri și arestări, în cadrul unor dosare de corupție, finanțare ilegală a unei formațiuni politice și spălare de bani. Șapte persoane au fost reținute, dintre care 3 au fost plasate în arest și patru au primit obligațiunea de nepărăsire a localității. În cadrul perchezițiilor … Articolul Sinteza CNA: Zeci de percheziții, soldate cu rețineri în sudul țării, în dosare de corupere, spălare de bani și finanțare ilegală apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Inspectoratul General al Poliției a primit la data de 11 iulie, o donație de 40 de automobile de patrulare și 100 de camere video corporale din partea Uniunii Europene. Valoarea donației este de 710.000 euro (aproximativ 14,63 milioane lei). Scopul donației este de a consolida capacitățile poliției în a răspunde prompt în situații de urgență … Articolul IGP a primit 40 de vehicule de patrulare și 100 camere video corporale apare prima dată în BreakingNews.
10:20
România este pe cale să cumpere compania moldovenească RED Nord, care distribuie energie electrică în toate localitățile din nord, inclusiv la Bălți. Liderul blocului politic „Victorie” Ilan Șor a criticat acțiunile actualei guvernări, afirmând că “Maia Sandu continuă să vândă țara românilor pe nimic”. El consideră că vânzarea companiei energetice va duce la majorarea plăților … Articolul Ilan Șor: “Premierul român Ciolacu orânduiește infrastructura moldovenească ca și cum ar fi a sa” apare prima dată în BreakingNews.
10:20
Un bărbat este documentat de oamenii legii după ce ar fi încercat să introducă fraudulos două aparate noi de pescuit, valoarea cărora se ridică la peste 50.000 de lei. Potrivit Serviciului Vamal, cazul a fost înregistrat pe 13 iulie, la PTF Leușeni, unde un bărbat de 30 de ani, cu cetățenie moldo-română, care venea din … Articolul Marfă de contrabandă în valoare de 50.000 lei, depistată la PTF Leușeni apare prima dată în BreakingNews.
10:20
Armata israeliană a anunțat, duminică, uciderea unui important comandat al mișcării palestiniene islamiste Hamas într-un raid din sudul Fâșiei Gaza, potrivit Agerpres, care citează AFP și Reuters. „Armata israeliană a aerului l-a lovit şi eliminat pe comandantul brigăzii Hamas din Khan Younis, Rafa Salama, în zona Khan Younis”, se arată în comunicat. Potrivit sursei citate, … Articolul Armata israeliană anunță uciderea unui important lider al Hamas apare prima dată în BreakingNews.
10:20
O angajată a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a fost rănită, în urma unei împușcături efectuate accidental de către un coleg al acesteia. Incidentul a avut loc ieri dimineața în cadrul SPF Cahul. „În timpul verificării unei arme de către un subofițer, s-a produs o împușcătură accidentală în afara tubului de control. Ca rezultat, … Articolul Cahul: O angajată a fost rănită în urma unei împușcături apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:30
Un cunoscut festival din Slovacia a fost anulat după ce, în timpul unei furtuni, un cort s-a prăbușit peste oameni. Zeci de persoane se aflau în cort în momentul în care acesta a fost doborât de vântul puternic. 12 au fost rănite, iar opt dintre acestea au ajuns la spital cu răni la cap și … Articolul Imagini dramatice. Momentul în care un cort cade peste zeci de oameni care participau la un festival, în Slovacia apare prima dată în BreakingNews.
20:20
Vasile Tarlev, liderul Partidului „Viitorul Moldovei”, a efectuat o vizită în raionul Ștefan Vodă, unde a subliniat importanța păcii și a dezvoltării durabile pentru viitorul Republicii Moldova. În cadrul întâlnirii cu cetățenii, Tarlev a evidențiat necesitatea de a crea condiții mai bune de trai pentru toți moldovenii, acasă. „Noi trebuie să fim oameni de pace, … Articolul Liderul Partidului „Viitorul Moldovei”, Vasile Tarlev, promite dezvoltarea țării la Ștefan Vodă apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Un bărbat de 45 de ani, angajat al unui SRL, a murit electrocutat în timp ce încerca să repare un ascensor la spitalul raional Ialoveni. Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Marian Bețivu, a declarat pentru IPN că bărbatul a decedat până să ajungă medicii la el. Acesta era angajat al unei companii … Articolul Un muncitor a murit electrocutat la Spitalul raional Ialoveni apare prima dată în BreakingNews.
12:30
În cadrul unei vizite în raionul Telenești, Andrei Năstase, fostul lider al Platformei Demnitate și Adevăr (DA), a subliniat importanța întâlnirilor cu cetățenii, pe care le-a descris drept o sursă de energie și inspirație. El a afirmat că aceste momente sunt esențiale pentru a înțelege nevoile comunității și pentru a discuta deschis despre provocările și … Articolul Năstase la Telenești: „Împreună putem construi un viitor mai bun pentru Moldova” apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Un bărbat a fost găsit zăcând fără suflare în curtea casei sale. Descoperirea macabră a fost înregistrată ieri-seara, în jurul orei 19:25, în localitatea Stoicani, din raionul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD. Cadavrul bărbatului în vârstă de 45 de ani a fost găsit de către un vecin. Ultimul a fost cel care a solicitat intervenția unei ambulanțe, … Articolul Un bărbat a fost găsit zăcând fără suflare la Stoicani apare prima dată în BreakingNews.
12:00
150 de locuitori ai municipiului Orhei au primit ajutor material din partea primăriei, după ce s-au adresat cu o cerere în acest sens către administrația locală. Majoritatea beneficiarilor sunt pensionari pentru limita de vârstă, care primesc o pensie minimă, precum și persoane care au solicitat ajutor pentru tratament medical. Sprijinul material este oferit anual începând cu … Articolul Ajutor material pentru 150 de locuitori din Orhei. Primăria municipiului continuă frumoasa tradiție instituită de Ilan Șor apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Ministrul moldovean de Externe, Mihai Popșoi, a participat la summitul NATO de la Washington. În discursul său, el a declarat că Moldova contează pe participarea alianței la reînnoirea sectorului de securitate și apărare al țării. Popșoi a mai spus că Moldova este pregătită să renunțe la statutul de țară neutră pentru a adera la NATO. … Articolul Ilan Șor: “Popșoi nu i-a întrebat pe cetățenii noștri dacă vor să fie scuturi umane ale armatelor NATO” apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Aproape 200 de români au fost blocați joi timp de circa 20 ore pe Aeroportul Internațional Heraklion din Creta, după ce avionul cu care ar fi trebuit să se întoarcă spre Timișoara s-a întors de două ori din zbor, din cauza unor probleme tehnice, transmite unul dintre pasageri, potrivit TVR. Românii s-au trezit la 3.00 … Articolul Aproape 200 de români, blocați ore întregi pe aeroportul din Creta. Motivul apare prima dată în BreakingNews.
12 iulie 2024
17:40
Incident șocant la Piața Centrală din Chișinău. Un bărbat și-a tăiat venele în fața trecătorilor. Oamenii legii au fost sesizați despre incident astăzi, în jurul orei 11:54, iar la fața locului s-au deplasat angajații Sectorului de Poliție și un echipaj medical. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că bărbatul s-a dovedit … Articolul Incident șocant la Piața Centrală: Un bărbat și-a tăiat venele în fața trecătorilor apare prima dată în BreakingNews.
17:30
Blocul “Victorie” a îndemnat președinte Maia Sandu convocarea imediată a Consiliului Suprem de Securitate în urma crimei oribile din sectorul Râșcani și demiterea conducătorilor incompetenți de la SIS și Poliție. Marina Tauber, deputat și secretar executiv al Comitetului Executiv al blocului, a condamnat cu fermitate reglările de conturi și a subliniat că astfel de tragedii … Articolul Blocul “Victorie” solicită demiterea șefului SIS și cel al Poliției după crima oribilă din sectorul Râșcani apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Un bărbat de 45 de ani a fost găsit fără suflare în subsolul Spitalului raional Ialoveni. Cazul a avut loc ieri, 11 iulie. Poliția a fost alertată în jurul orei 15:00. La fața locului s-a stabilit că bărbatul era angajat al unui SRL și a venit la spital în scop de serviciu, pentru repararea și … Articolul Tragedie la locul de muncă: Un bărbat, găsit decedat în subsolul Spitalului raional Ialoveni apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Potrivit fostului premier Vasile Tarlev, legea bugetului de stat pentru anul 2024 a fost elaborată incorect, deoarece se bazează pe cifre artificiale și nerealiste: „Economia este în declin, veniturile la buget au scăzut cu peste un miliard. Pe de o parte, veniturile bugetului se reduc, deficitul crește, ei iau dintr-o parte și dau în alta. … Articolul Ex-premier: PAS ajustează bugetul în interesele sale electorale apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Ex-premierul și președintele Partidului „Viitorul Moldovei”, Vasile Tarlev, a declarat în cadrul emisiunii GRT că situația criminalității în Moldova este mai gravă decât în anii ’90. El a subliniat gravitatea unui recent caz public de violență în care o persoană a fost împușcată și a cerut demisia conducerii Ministerului de Interne, criticând actualul guvern ca … Articolul Vasile Tarlev: Criminalitatea din Moldova, mai gravă ca în anii ’90 apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Un bărbat din raionul Ștefan Vodă a fost condamnat la șase ani și șase luni de închisoare pentru violență în familie în privința mamei și bunicii sale. Sentința a fost pronunțată joi, 11 iulie, de magistrații Judecătoriei Căușeni. Potrivit materialelor dosarului, pe parcursul anilor 2021-2022, individul, sistematic, își insulta și agresa mama de 68 de … Articolul Un bărbat care și-a hărțuit sexual mama și bătut bunica, condamnat apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Andrei Năstase, lider al Platformei Demnitate și Adevăr, a anunțat recent plecarea sa în Statele Unite pentru a participa la Convenția Națională Republicană și pentru a avea mai multe întâlniri de nivel înalt. Într-o declarație făcută publică, Năstase a subliniat importanța dialogului internațional și necesitatea sprijinului extern pentru Republica Moldova. „Am avut o discuție foarte … Articolul Andrei Năstase pleacă în SUA pentru întâlniri de înalt nivel și participare la Convenția Națională Republicană apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.