Toată Moldova susține astăzi echipa de fotbal a României la Euro 2024

Unica.md, 17 iunie 2024 09:40

Echipa națională de fotbal a României debutează la EURO 2024 din Germania, în Grupa E, la Munchen, luni, la ora 16,00 la București, în compania Ucrainei vecine, scrie veridica.ro. Tot ... Post-ul Toată Moldova susține astăzi echipa de fotbal a României la Euro 2024 apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 2 ore
14:50
Ofițerii Direcției „Nord” a INI și angajații Inspectoratului de Poliție Bălți, de comun cu procurorii Procuraturii mun. Bălți, anunță reținerea unui tânăr de 22 de ani din orașul Fălești, fiind ... Post-ul Piața drogurilor, în floare la noi în țară! Două capturi uriașe de narcotice, estimate la milioane de lei, realizate de oamenii legii apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
14:00
Îndrăgita interpretă de muzică populară de la noi, Lenuța Gheorghiță, spune că trece prin schimbări majore în vață, lucru care este și vizibil, informează unica.md. Pe lângă faptul că a ... Post-ul Lenuța Gheorghiță și schimbările majore din viața ei: ”Încep să recuperez clipele!” apare prima dată în Unica.md.
13:30
Un muncitor a decedat în timpul efectuării lucrărilor de construcție în zona de protecție a liniei electrice aeriene (LEA), fiind electrocutat, transmite unica.md. Potrivit furnizorului local Premier Energy, accidentul s-a ... Post-ul Un muncitor a murit electrocutat pe un șantier. Reacția Premier Energy apare prima dată în Unica.md.
13:20
Rusia a blocat accesul pe teritoriul său pentru 81 de publicații europene de teamă că populaţia va auzi „adevărul”, consideră Washingtonul. Moscova susține că a luat această decizie ca „represalii” ... Post-ul SUA, după ce Rusia a interzis 81 de publicații europene: Se teme că populaţia va auzi „adevărul” apare prima dată în Unica.md.
13:20
Sesiunea de admitere la universitățile din Moldova se va desfășura între 22-29 iulie, rezultatele finale urmând să fie afișate pe 9 august. Sesiunea suplimentară va avea loc între 10-14 august, ... Post-ul Admiterea la universitățile din R. Moldova va începe pe 22 iulie. În câte instituții pot fi depuse dosarele apare prima dată în Unica.md.
12:40
Comisia Națională de Examene (CNE) a aprobat astăzi constituirea Comisiilor Republicane de Examinare a Contestațiilor pentru sesiunea de bacalaureat. În total, vor activa 18 comisii de examinare a contestațiilor, în ... Post-ul Absolvenții vor afla mâine rezultatele la BAC: Au fost constituite 18 comisii care vor examina contestațiile apare prima dată în Unica.md.
Acum 6 ore
12:00
Polițiștii de frontieră, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță finalizarea investigațiilor în dosarul mașinilor introduse în Moldova prin contrabandă, pentru punerea în vânzare a pieselor, în valoare de circa 2.000.000 ... Post-ul Automobile de lux de circa 2.000.000 lei, cu scopul de a fi vândute la piese, aduse în țară prin contrabandă. O întreagă schemă, investigată apare prima dată în Unica.md.
11:50
Integrarea europeană a Republicii Moldova va contribui la crearea unei comunități europene mai sigure și mai prospere. Despre beneficiile extinderii Uniunii Europene și pașii pe care-i urmează țara noastră în ... Post-ul Dorin Recean, în discuții despre pașii pe care țara noastră urmează să-i facă în procesul de integrare europeană apare prima dată în Unica.md.
11:50
Din 1 iulie, 46 de tineri vor urma stagii plătite în cadrul Aparatului Președintelui, Secretariatului Parlamentului, Cancelariei de Stat, ministerelor și altor autorități publice. Persoanele selectate au participat, astăzi, la ... Post-ul Din 1 iulie, 46 de tineri vor urma stagii plătite în cadrul Aparatului Președintelui, Secretariatului Parlamentului, Cancelariei de Stat, ministerelor și altor autorități publice apare prima dată în Unica.md.
11:40
A tăinuit mai multe lingouri de aur și intenționa să le transporte ilicit în Irlanda. Este vorba despre o cetățeană străină, în vârstă de 49 de ani, pasageră a cursei ... Post-ul Contrabandă cu lingouri de aur pe Aeroportul Chișinău. O femeie intenționa să le transporte ilicit în Irlanda apare prima dată în Unica.md.
11:30
Compania „Media Resurse”, care deține licență pentru TV6 și Orhei TV, a rămas fără acte permisive pentru emisiile de televiziune și serviciile audiovizuale. Decizia a fost luată de Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională, ... Post-ul TV6 și Orhei TV au rămas fără licență de emisie apare prima dată în Unica.md.
11:30
În perioada 24-29 iunie, la Cahul se desfășoară tabăra internațională de pictură „Identitatea prin culoare”, care va uni mai mulți pictori din Republica Moldova, România și Ucraina. Luni, 24 iunie, ... Post-ul La Cahul se desfășoară tabăra internațională de pictură „Identitatea prin culoare” apare prima dată în Unica.md.
11:30
Accident cu implicarea unei mașini a poliției pe bulevardul Dacia. Trei automobile s-ar fi ciocnit în lanț în jurul orei 9:56, scrie TV8.md. foto: TV8.md Este vorba despre o Dacia, ... Post-ul Trei automobile s-ar fi ciocnit în lanț pe o stradă din Chișinău: O mașină a poliției, avariată apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
09:10
O țară din Europa începe, în premieră mondială, vaccinarea oamenilor împotriva gripei aviare. Vaccinul va fi oferit celor cu vârste începând de la 18 ani care prezintă un risc crescut ... Post-ul O țară din Europa, prima din lume care începe vaccinarea oamenilor împotriva gripei aviare apare prima dată în Unica.md.
09:10
Un bărbat de 81 de ani, din raionul Dondușeni, a murit după ce s-ar fi electrocutat. Cadavrul a fost descoperit în locuința lui, astăzi, fiind alertată Poliția. Preliminar, oamenii legii ... Post-ul Un bărbat din Dondușeni a murit electrocutat apare prima dată în Unica.md.
09:10
Cel mai lung tunel rutier și feroviar din lume este construit pe sub Marea Baltică și măsoară 18 kilometri. Regele Frederik al X-lea al Danemarcei a inaugurat recent primul element ... Post-ul A început construcția celui mai lung tunel rutier subacvatic din lume. Va dura 7 minute să ajungi din Germania în Danemarca apare prima dată în Unica.md.
09:00
Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova și Ucraina. În cadrul primei conferințe interguvernamentale, reprezentanții statelor membre ale blocului comunitar au propus cadrul de negocieri pentru ... Post-ul ”Am așteptat mai bine de 30 de ani acest moment!” R. Moldova a început, oficial, negocierile de aderare la UE. Reacții la Chișinău apare prima dată în Unica.md.
09:00
Scuarul Parlamentului este iluminat, în această seară, în culorile drapelului Uniunii Europene. Acțiunea este prilejuită de faptul că Republica Moldova a început astăzi negocierile de aderare la Uniunea Europeană, informează ... Post-ul Scuarul Parlamentului a fost iluminat în culorile drapelului UE după deschiderea negocierilor de aderare apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
23:10
Inspectorii de patrulare au stopat un motociclist pe o stradă din Ocnița pentru conducerea mijlocului de transport care nu a fost înmatriculat în modul stabilit de lege. Bărbatul de 40 ... Post-ul Trei șoferi au încercat să mituiască polițiștii, în doar 24 de ore, pentru a scăpa de pedepse apare prima dată în Unica.md.
23:10
Un studiu realizat de Universitatea din Southampton a măsurat zonele în care femeile transpiră cel mai mult și au comparat densitatea glandelor sudoripare cu diferite mărimi de sutien, scrie g4media.ro. ... Post-ul Mărimea sânilor influențează cât de mult transpiră femeile. Studiu apare prima dată în Unica.md.
23:00
Adolescentele și tinerele femei din Afganistan, arestate de talibani pentru că purtau „hijab necorespunzător”, spun că au fost supuse la violențe sexuale și agresiuni în detenție, potrivit The Guardian. În ... Post-ul Tinerele din Afganistan îi acuză pe talibani de agresiuni sexuale, după ce au fost arestate pentru hijab necorespunzător apare prima dată în Unica.md.
21:50
Mulți bărbați greșesc atunci când își cumpără haine, pentru că se ghidează mai mult după tendințe, după ce văd la alți bărbați, și mai puțin sau chiar deloc după ce ... Post-ul #unicLifeHacks: Cum să te îmbraci în funcție de proporții. Ghid vestimentar pentru bărbații apare prima dată în Unica.md.
21:40
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a stabilit încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese în privința unui primar. Interesul personal al primarului rezultă din relațiile sale în raport cu persoana ... Post-ul Un primar din Cimișlia riscă să fie revocat. Ce a constatat ANI apare prima dată în Unica.md.
21:30
Un animal unic în lume, caracatița gigantică din Pacific, este cunoscută pentru caracteristicile sale fascinante și înfricoșătoare: are 3 inimi, 9 creiere și sânge albastru. Deși este o creatură impresionantă, ... Post-ul Singura viețuitoare care are 9 creiere, iar oamenii se tem de ea apare prima dată în Unica.md.
21:30
Barcelona, una dintre destinațiile de vacanță favorite ale românilor, a devenit punctul de atracție principal pentru iubitorii gastronomiei de top, scrie playtech.ro. Conform topului anual al celor mai bune 50 ... Post-ul Orașul din Europa unde se mănâncă cel mai bine. E preferat pentru un restaurant inedit apare prima dată în Unica.md.
21:20
Mai mulți conducători de vehicule au fost depistați de polițiștii din Hâncești în stare de ebrietate avansată, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției. Un tânăr de 20 ... Post-ul Abia se țineau pe picioare: Mai mulți soferi din Hâncești, beți criță la volan apare prima dată în Unica.md.
21:10
Tamayo Perry a murit duminică, la vârsta de 49 de ani, după ce a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surfing în Hawaii. Actorul, cunoscut pentru rolurile ... Post-ul Un actor din „Pirații din Caraibe” a murit după ce a fost atacat de un rechin, în timp ce făcea surfing în Hawaii apare prima dată în Unica.md.
17:50
Ministerul de Externe al Rusiei a anunțat marți că interzice accesul în Rusia la resursele de radiodifuziune pentru zeci de instituții media din Uniunea Europeană, ca represalii pentru o interdicție ... Post-ul Rusia interzice trei posturi TV din România apare prima dată în Unica.md.
17:30
Începând cu data de 1 iulie curent, pentru aproape 2 luni, ar putea fi închisă definitiv circulația pe podul de pe strada Mihai Viteazul. O precizare în acest sens a ... Post-ul Podul de pe strada Mihai Viteazul ar putea fi închis definitiv pentru aproape 2 luni apare prima dată în Unica.md.
17:20
În dimineața zile de 25 iunie 2024 pompierii din nordul țării au intervenit la lichidarea unui incendiu, care a izbucnit într-un bloc locativ de pe strada Nicolae Iorga nr. 40 ... Post-ul Incendiu într-un bloc de locuințe din Bălți. Doi bătrâni, evacuați dintr-un apartament cuprins de flăcări apare prima dată în Unica.md.
17:20
O schemă amplă de transportare ilegală a persoanelor peste hotar a fost destructurată de oamenii legii din Ucraina. Patru vehicule care transportau ilegal bărbați din Ucraina în Moldova au fost ... Post-ul 47 de ucraineni, ascunși în patru microbuze, au încercat să intre ilegal în R. Moldova apare prima dată în Unica.md.
Ieri
16:30
Un minor de 17 ani a murit după ce a căzut de pe o bară de tracțiuni. Totul s-a întâmplat pe un teren de joacă din Comrat, scrie știri.md. Potrivit ... Post-ul Tragedie la Comrat! Un băiat de 17 ani a murit după ce a căzut de pe o bară de tracțiuni apare prima dată în Unica.md.
16:20
Federația Națională de Echitație a Republicii Moldova anunță oficial că perioada de suspendare temporară a sportivei moldovene Alisa Glinka a luat sfârșit. Alisa este admisă la competiții și, pentru prima ... Post-ul Moldova își păstrează locul olimpic: Alisa Glinka, sportiva suspendată temporară după un test de dopaj, merge la Paris apare prima dată în Unica.md.
16:00
Supranumită “fructul tinereții veșnice”, zmeura este o sursă mare de fitonutrienți și antioxidanți, ce ajută la stimularea sistemului imunitar, având efecte astringente antispasmodice, stimulatoare și tonice. O porţie de zmeură ... Post-ul Zmeura- fructul tinereții veșnice! apare prima dată în Unica.md.
14:20
Bucurie mare în familia lui Gheorghe Țopa. Artistul a devenit bunic pentru a cincia oară. Interpretul a publicat un video cu nepoțelul în brațe. „Astăzi am o bucurie, pe care ... Post-ul Gheorghe Țopa a devenit bunic pentru a cincia oară apare prima dată în Unica.md.
13:30
Noaptea trecută, pe centura de ocolire a orașului Cahul, s-a produs un grav accident rutier, în urma căruia un minor a decedat, informează unica.md cu referire la un comunicat al ... Post-ul Tragedie la Cahul! Un minor de 17 ani a murit într-un grav accident rutier apare prima dată în Unica.md.
12:40
Roberta Metsola, preşedinta Parlamentului European, salută faptul că astăzi, 25 iunie, se dă startul oficial al negocierilor de aderare la Uniunea Europeană și susține că „această zi va rămâne în ... Post-ul „Ziua de 25 iunie 2024 va rămâne în istorie.” Roberta Metsola salută startul oficial al negocierilor de aderare a R. Moldova la UE apare prima dată în Unica.md.
11:30
Avocatul Poporului, Ceslav Panico, într-un raport tematic – Dreptul la Viață, Sănătate, Siguranță și Securitate în Traficul Rutier, atenționează că  în anul 2022, Republica Moldova înregistra unul dintre cei mai ... Post-ul Moldova a înregistra unul dintre cei mai ridicați indicatori de mortalitate în accidente rutiere din UE. Ce spune Avocatul Poporului Ceslav Panico apare prima dată în Unica.md.
11:20
Moldovenii vor ca bulevardul Moscova din Capitală să fie redenumit și să poarte numele regretatului scriitor Spiridon Vangheli. Internauții propun ca să fie lansată și o petiție online. Mai multe ... Post-ul Moldovenii vor ca un bulevard din Capitală să poarte numele lui Spiridon Vangheli apare prima dată în Unica.md.
11:10
În dimineața zile de 25 iunie 2024 pompierii din nordul țării au intervenit la lichidarea unui incendiu, care a izbucnit într-un bloc locativ de pe strada Nicolae Iorga nr. 40 ... Post-ul Incendiu într-un bloc de locuințe din Bălți. Doi bătrâni, evacuați dintr-un apartament cuprins de flăcări apare prima dată în Unica.md.
11:00
Rezultatele investigațiilor de laborator efectuate de Centrul de Sănătate Publică Chișinău  arată că apa din lacurile din municipiul Chișinău este contaminată cu bacterii și conține nitrați. De asemenea, nisipul de ... Post-ul Atenție! Lacurile și izvoarele din Chișinău, contaminate cu nitrați și bacterii apare prima dată în Unica.md.
11:00
Republica Moldova și Ucraina încep astăzi, oficial, negocierile de aderare la Uniunea Europeană, după doi ani de la obținerea statutului de țară candidată. Prima conferință interguvernamentală a delegației de la ... Post-ul R. Moldova lansează azi negocierile de aderare la UE. Prima conferință la Luxemburg va fi una solemnă apare prima dată în Unica.md.
10:50
Cinci asteroizi se apropie de Pământ la distanțe mici – în termeni cosmici – începând de marți, 25 iunie și până vineri, 28 iunie. Unul din ei are mărimea podului ... Post-ul Cinci asteroizi se apropie de Pământ, anunță NASA. Unul din ei este de mărime uriașă apare prima dată în Unica.md.
10:40
Aseară, polițiștii capitalei au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din Durlești, informează unica.md cu referire la un comunicat aal Poliției. La fața locului, ... Post-ul Copil de 3 ani, lovit de o mașină la Durlești! Părinții, atenționați să aibă grijă de copii apare prima dată în Unica.md.
08:30
Am ajuns la final de proiect, când în sfârșit putem vedea ce rezultate au obținut participantele în cele 28 de zile de proiect. Zilnic au folosit produsele Viorica Cosmetic, au ... Post-ul ”SKINCHALLENGE” ep. 4: FINAL de proiect: cum arată aceste 4 participante acum apare prima dată în Unica.md.
24 iunie 2024
23:20
Școala de arte din comuna Grătiești, municipiul Chișinău, este de-a dreptul o oază care adună copiii pasionați de artă și le dezvoltă talentele. A fost fondată în anul 1935 de ... Post-ul Școala de artă din Gratiești, o oază unde este studiată arta și cresc adevărate talente apare prima dată în Unica.md.
23:10
Școala de arte din comuna Grătiești, municipiul Chișinău, este de-a dreptul o oază care adună copiii pasionați de artă și le dezvoltă talentele. A fost fondată în anul 1935 de ... Post-ul Școala de arte din Gratiești, o oază unde este studiată arta și cresc adevărate talente apare prima dată în Unica.md.
21:50
Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut într-o fântână cu adâncimea de 10 metri, în timp ce efectua lucrări de curățare, scrie deschide.md. Incidentul a avut ... Post-ul Un bărbat din Soroca, salvat cu zile după ce a căzut într-o fântână apare prima dată în Unica.md.
21:20
Șoferul unui microbuz de rută a fost depistat, pe traseu, în stare de ebrietate avansată la volan. Acesta a fost stopat și documentat, ieri, în jurul orei 12:20, în apropierea ... Post-ul Șoferul unui microbuz de rută, mort beat la volan. Șoc pentru pasageri apare prima dată în Unica.md.
21:20
Un moldovean a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru un termen de probă de 1 ani și amendat cu 100 mii lei, după ce ... Post-ul COVID 19: Amendă usturătoare pentru un moldovean care a încălcat regimul de autoizolare și a mituit polițiștii de frontieră apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.