Putin Team – Vasile Bolea, amicul lui Șor este și în echipa lui Putin. Cum s-a prezentat la ședința Parlamentului

EA.md, 14 iunie 2024 07:40

Deputatul moldovean Vasile Bolea, care în 2023 a părăsit Partidul Socialiștilor (PSRM) și a aderat la Partidul „Renaștere” afiliat oligarhului fugar Ilan Șor, a atras atenția la ședința Parlamentului prin apariția sa într-un maiou care a stârnit toate privirile. Recent, Bolea a participat la un eveniment organizat în Federația Rusă și la recepția oficială a […] Articolul Putin Team – Vasile Bolea, amicul lui Șor este și în echipa lui Putin. Cum s-a prezentat la ședința Parlamentului apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 12 ore
07:10
Pedepsit pentru declarații homofobe. Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, a fost obligat să plătească câte 10.000 de lei drept prejudicii morale pentru doi membri ai comunității LGBT+ din cauza instigării la discriminare pe criteriul orientării sexuale. Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Centru, dar poate fi contestată la Curtea de Apel, scrie […] Articolul Episcopul Marchel, sancționat dur, după ce ar fi jignit doi membri ai comunității LGBT+ apare prima dată în ea.md.
07:10
O nouă tragedie pe terenul de fotbal. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce poarta i-a căzut în cap. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 23 iunie, în satul Ciulucani, raionul Telenești. Conform poliției, în timpul unui meci de fotbal, bărbatul s-a agățat de bara orizontală a porții, pierzând echilibrul și […] Articolul Un bărbat a decedat, după ce poarta de fotbal i-a căzut în cap apare prima dată în ea.md.
07:10
Un copil de trei ani a fost lovit de un automobil în seara de 24 iunie, pe o stradă din Durlești. Conform informațiilor preliminare ale poliției, un taximetrist de 28 de ani, aflat la volanul unei Toyota, a lovit copilul care a ieșit brusc din curtea casei. În urma impactului, copilul a suferit o fractură […] Articolul Impact la Durlești: Un taximetrist a tamponat un copil de 3 ani apare prima dată în ea.md.
07:10
În ianuarie 2025, 500 de studenți de la Universitatea „V. N. Karazin” din Harkov ar putea fi transferați la Universitatea de Stat din Moldova. În acest sens, au fost identificate cinci programe comune de studii. Declarațiile au fost făcute de ministrul Educației, Dan Perciun, în cadrul emisiunii „Descifrat”, scrie agora.md   În luna ianuarie a […] Articolul Studenți de peste Nistru: 500 de studenți din Harkov ar putea fi transferați la USM apare prima dată în ea.md.
07:10
Un bărbat de 38 de ani a fost salvat după ce și-a pierdut cunoștința și a căzut într-o fântână de 10 metri. Incidentul s-a petrecut luni, 24 iunie, în orașul Soroca. Conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), bărbatul și-a pierdut cunoștința în timp ce efectua lucrări de curățare a unei fântâni publice. „Salvatorii […] Articolul Salvat de la moarte! Un bărbat și-a pierdut cunoștința și a căzut într-o fântână, salvat de ofițerii IGSU apare prima dată în ea.md.
07:10
Moldova a ajuns pe paginile revistei de bord a companiei aeriene AirBaltic. Într-un articol extins, turiștilor europeni li se povestește despre gastronomia locală, pensiunile din satele noastre, vinul autohton și ospitalitatea localnicilor, scrie realitatea.md „Vii oaspete, pleci prieten” – așa începe relatarea despre Moldova. Străinilor li se povestește despre bisericile din peșteri, festivalurile care au […] Articolul Europenii, sunt așteptați în Moldova! Orheiul Vechi, cramele şi mămăliga, în revista unei companii aeriene europene apare prima dată în ea.md.
07:10
Consumatorii zilnici de cafea par să aibă un avantaj când vine vorba de sănătatea urinară. Pe lângă potențialul de a reduce riscul de diabet de tip 2, boli de inimă, anumite tipuri de cancer, să începi ziua cu una sau două cești de cafea poate reduce riscul de a dezvolta pietre la rinichi. Cel mai […] Articolul Bei cafea zilnic? Iată ce avantaj neştiut ai! apare prima dată în ea.md.
07:10
Dacă vrei ca partenerul tău să aibă parte de momente minunate alături de tine este important să ştii unde anume să-l atigi. În felul acesta, nu doar că vei reuşi să-l faci să se relaxeze, ci îi vei stimula şi apetitul sexual. Iata care sunt cele mai erogene zone ale bărbaţilor. Atinge-i faţa În medicina […] Articolul Cele mai erogene zone ale bărbaţilor apare prima dată în ea.md.
07:10
Carnea preferată, peștele, legumele, toate acestea se pot prepara în fel și chip, doar imaginație să ai. Dacă prepari carne friptă, este recomandat să o marinezi înainte de prepararea la grătar. Avantajele marinării sunt numeroase: friptura va rămâne suculentă şi nu se va usca în timpul preparării termice, carnea va deveni mai fragedă, iar prin […] Articolul 3 preparate inedite la grătar. Încearcă-le în această vară! apare prima dată în ea.md.
07:10
Cu toate că este mai mult promovat pentru slăbit, oţetul de mere este un remediu care poate ajuta în diverse probleme de sănătate. Oțetul de mere are numeroase beneficii pentru sănătate. Este utilizat pentru pierderea în greutate şi pentru menţinerea în echilibru a glicemiei. Aplicat extern, poate ajuta la restabilirea echilibrului natural al pH-ului pielii, ajutând tegumentul să […] Articolul 7 moduri în care poţi folosi oţetul de mere pentru sănătate şi îngrijire apare prima dată în ea.md.
Ieri
13:40
Alegerea meticuloasă a florilor proaspete și de cea mai bună calitate, combinată cu abilitățile artistice ale florarilor cu experiență, asigură că fiecare buchet este o operă de artă florală în sine, care va transforma evenimentul tău în unul inedit! Astfel, fiecare sărbătoare devine o oportunitate de a aduce magia naturii în decor și de a […] Articolul Top 5 aranjamente florale pentru evenimente speciale apare prima dată în ea.md.
13:00
Roberta Metsola, preşedinta Parlamentului European, salută faptul că astăzi, 25 iunie, se dă startul oficial al negocierilor de aderare la Uniunea Europeană și susține că “această zi va rămâne în istorie, scrie TVR Moldova. Ziua de 25 iunie 2024 va rămâne în istorie. Astăzi începem negocierile cu Ucraina și Republica Moldova în vederea aderării. Acesta […] Articolul Ziua de 25 iunie 2024 va rămâne în istorie.” Roberta Metsola salută startul oficial al negocierilor de aderare la UE cu R. Moldova și Ucraina apare prima dată în ea.md.
08:10
Un bărbat a căzut în gol de pe o stâncă înaltă de câteva zeci de metri, la Saharna. Incidentul s-a produs duminică, în ziua când creștinii au sărbătorit Duminica Mare, scrie  pulsmedia.md Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 26 de ani. În timp ce cobora de pe o stâncă, dânsul a […] Articolul Un tânăr de 26 de ani a căzut de pe o stâncă înaltă de câteva zeci de metri, la Saharna apare prima dată în ea.md.
08:10
Ion Chicu este candidatul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) la alegerile prezidențiale din toamnă. În plus, Chicu a anunțat că Consiliul Politic Național al PDCM va boicota referendumul organizat în aceeași zi cu alegerile.   Prin decizia Consiliului Politic Național, am fost desemnat în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova […] Articolul Ion Chicu – unul dintre candidații la alegerile prezidențiale: Voi depune toate eforturile pentru victorie apare prima dată în ea.md.
08:10
Evenimentul incredibil în care a început să ningă în plină vară a șocat locuitorii din Mongolia. Fulgii de zăpadă au căzut într-un decor neobișnuit, transformând peisajul verde al verii într-unul alb și rece. Această schimbare bruscă a stârnit controverse și întrebări în rândul comunității, iar imaginile cu ninsoarea au devenit virale pe platformele de socializare, […] Articolul „E un semnal de alarmă pentru comunitatea globală” Țara în care a nins în plină vară apare prima dată în ea.md.
08:10
Fericire mare în familia interpretului Gheorghe Țopa! În acest weekend, la cei 61 de ani, Țopa a devenit bunic pentru a cincea oară.   Mai bogați cu încă un nepot, a declarat Gheorghe Țopa pe rețelele de socializare. Gheorghe, este și el dintr-o familie numeroasă. Părinți lui au dat viață la 11 copii, el fiind […] Articolul Fericirea la puterea a cincea! Gheorghe Țopa a devenit bunic pentru a cincea oară! apare prima dată în ea.md.
08:10
Solicitanții de cetățenie română vor trebui să demonstreze că știu limba română prin documente și prin participarea la un interviu, iar termenul legal de examinare a dosarelor va fi mult mai mare. Modificările propuse au fost aprobate de Senat pe 18 iunie. Proiectul de modificare a legii cetățeniei române a fost anunțat la începutul acestui […] Articolul Noi reguli pentru redobândirea cetățeniei române! Care sunt solicitările Senatului apare prima dată în ea.md.
08:10
Un moment emoționant la funeraliile scriitorului Spiridon Vangheli: Guguță, îndrăgitul personaj literar din operele sale, a venit să-și ia rămas bun de la autor, scrie UNIMEDIA.   „Dormi liniștit, bunicule Spiridon. Noi, copiii din toată țara, vom avea grijă ca Guguță al dumitale și toți prietenii săi să traiască veșnic”, a menționat Horațiu Revenco, un […] Articolul (Video) Moment emoționant la funeraliile maestrului, Spiridon Vangheli: Guguță i-a adus un ultim omagiu apare prima dată în ea.md.
08:10
Recent, Svetlana Sainsus a vizitat din nou Marea Britanie. Nu a declarat la cine merge în ospeție, însă a demonstrat pe rețelele de socializare că a petrecut timpul foarte frumos și interesant alături iubitul său. Svetlana și tatăl Liei, au participat într-un quest, în rolurile lui Sherlock Holmes și Dr. Watson. Aceștia trebuiau să ghicească […] Articolul Gheorghe Cavcaliuc polițist și la Londra! Sainsus: Dacă e detectiv și rămâne a fi detectiv, chiar și la Londra apare prima dată în ea.md.
08:10
Cunoscută pentru proprietăţile antiinflamatoare şi antibacteriene, mierea nu trebuie subestimată nici ca tratament pentru piele. Potrivit unui studiu publicat în revista „Wounds‟, este dovedit științific că mierea vindecă rănile. Studiul subliniază capacitatea mierii de a curăța o rană. Industria frumuseții a început să profite de beneficiile mierii. Indiferent dacă ai nevoie să scapi de mătreață, […] Articolul De ce să-ţi masezi tenul cu miere şi cum să procedezi corect apare prima dată în ea.md.
08:10
Dacă te afli în Japonia, trebuie să acorzi și mai mare atenție atitudinii tale. Asta pentru că unele gesturi, aparent nevinovate, pot fi considerate nepoliticoase în această țară din Asia. Iată ce gesturi să eviți!   Bluzele cu umerii goi sunt elegante și pun în valoare orice doamnă și domnișoară, dar în Japonia purtarea lor […] Articolul Cum să nu te comporți în Japonia. Gesturi care nu sunt acceptate în această țară apare prima dată în ea.md.
08:10
La câţi lubrifianţi sunt pe piaţă la ora actuală, pe bune, trebuie să ştii care cu ce se mănâncă (ăăă… mă rog, aşa vine vorba!). Morala poveştii e că dacă nu ştii ce cumperi, mai bine nu mai cumperi. Nu da banii pe prostii! Iată ce lubrifiante naturale poţi folosi: Uleiul de cocos Excelent în […] Articolul Cele mai bune lubrifiante naturale apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:10
Pe 24 iunie, creştinii ortodocşi, catolici şi greco-catolici prăznuiesc Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, profetul care l-a botezat pe Iisus în râul Iordan. Această sărbătoare este consemnată în cultul popular ca Sânzienele sau Drăgaica, scrie realitatea.md Considerat Înaintemergătorul Domnului, Sfântul Ioan Botezătorul este ultimul proroc al Vechiului Testament, dar şi cel care a făcut legătura cu […] Articolul Sânzienele sau Sfântul Ion de Vară: tradiții și obiceiuri. Ce ar trebui să faci în această zi? apare prima dată în ea.md.
09:40
Planificarea unei aventuri europene este o oportunitate minunată de a explora diferite culturi, istorie și peisaje. Europa oferă o diversitate incredibilă de destinații, fiecare cu propria sa unicitate și farmec. Totuși, succesul unei astfel de călătorii depinde adesea de o planificare atentă și de alegerea unor opțiuni de transport sigure și confortabile. Un transport bine […] Articolul Top Destinații Europene pentru Aventura Ta Următoare în 2024 apare prima dată în ea.md.
08:30
O nouă victorie în instanță pentru Marin Pavlescu, tânărul hărțuit în armată din cauza orientării sale sexuale. Un moldovean a fost obligat să plătească 59.000 de lei după ce l-a amenințat cu moartea la telefon. Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Într-un comentariu pentru Genderdoc-M, Marin a subliniat că va continua să […] Articolul Nouă victorie pentru tânărul gay agresat în armată: Suma uriașă pe care va trebui să o plătească un bărbat care l-a amenințat cu moartea apare prima dată în ea.md.
08:30
Statul a scos la vânzare mașinile confiscate de la Ilan Șor: un Bentley și o Volga, care urmează să fie licitate pe 9 iulie, au precizat pentru TV8 executori judecătorești implicați în proces. Fondurile obținute din vânzare vor recupera o mică parte din prejudiciul adus de Ilan Șor în frauda bancară. Prețul de pornire pentru […] Articolul Mașinile exclusive ale lui Șor, scoase la licitație! Care sunt prețurile de pornire apare prima dată în ea.md.
08:30
Un grup de medici de la Institutul Oncologic a fost eliberat din funcție și serviciu. Anunțul a fost făcut de ministra Ala Nemerenco. Decizia a fost luată în urma rezultatelor investigației declanșate după perchezițiile din 2023, într-un dosar de corupție pasivă și activă, scrie tv8. Dacă vă mai aduceți aminte, paisprezece percheziții au fost desfășurate […] Articolul Ala Nemerenco: „Nu e permis să pună cineva mâna în buzunarul părinților” Un grup de medici de la Institutul Oncologic, demis apare prima dată în ea.md.
08:30
Un program flexibil de muncă, hidratarea și protecția solară sunt esențiale, mai ales pentru angajați, în perioada caniculară. Potrivit Inspectoratului de Stat al Muncii, în zilele cu temperaturi ridicate, se recomandă ajustarea programului de lucru pentru a evita orele cu temperaturi extreme și instalarea punctelor de apă potabilă în locuri strategice ale clădirii, astfel încât […] Articolul Inspectoratului de Stat al Muncii: Pe timp de caniculă, angajații pot avea program flexibil de muncă apare prima dată în ea.md.
08:30
Pașaportul moldovenesc va înceta să fie un document de identificare pentru migranții moldoveni, și nu numai, în Rusia. În loc de pașaport, aceștia vor trebui să dețină un act emis de Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei, care poate fi anulat de poliție în orice moment și sub orice pretext, relatează IPN, citând presa rusă. Duma […] Articolul Noua lege din Rusia care ar putea lipsi migranții de orice drepturi apare prima dată în ea.md.
08:30
Un tânăr susține că este amenințat de o profesoară că îl va lăsa fără notă din cauza unui videoclip postat pe TikTok. „Am publicat acum o zi un videoclip despre cupluri gay care mergeau de mână pe străzile Chișinăului. După ce l-am postat, am primit un mesaj pe email. Niciodată în viața mea nu m-am […] Articolul (Video) „Mi-ai numit copilul p*dar doar pentru că e homosexual” Un student a fost amenințat de o profesoară că îl va lăsa fără notă, în urma unui videoclip postat pe TikTok apare prima dată în ea.md.
08:30
Barcelona, o importantă destinație turistică din Spania, a anunțat că va interzice închirierea de apartamente către turiști până în 2028, într-o măsură extrem de drastică prin care autoritățile încearcă să controleze creșterea costurilor locuințelor și să mențină orașul viabil pentru locuitorii săi, scrie news.ro. Primarul de stânga al oraşului, Jaume Collboni, a declarat vineri că până […] Articolul Barcelona – interzice turiștilor închirierea apartamentelor! Iată și motivul acestei decizii apare prima dată în ea.md.
08:30
Începând cu anul 2024, înscrierea la programele de licență și masterat în universitățile din Moldova se va desfășura exclusiv online. Ministerul Educației precizează că acest proces va avea loc pe o platformă unică.   „În acest an vom avea pentru prima dată, în premieră, admiterea exclusivă pe o platformă online. Astfel, luni urmează să fie […] Articolul Atenție, absolvenți! Admiterea la Universități va avea loc doar online. Când se vor organiza cele două sesiuni apare prima dată în ea.md.
08:30
Doina Sulac, cunoscută pentru talentul său muzical și pentru înțelepciunea sa, a împărtășit o filozofie simplă, dar profundă despre cum să trăiești o viață fericită. Cunoscută sub numele de „Regula 37”, această învățătură reprezintă un ghid esențial pentru cei care caută armonie și împlinire în viață. În lumina acestei reguli, să explorăm cum putem aplica […] Articolul Regula de aur a Doinei Sulac pentru o viață fericită: „Regula 37…” apare prima dată în ea.md.
08:30
Ina Terescenco își deschide sufletul. Bloggerița dezvăluie detalii despre conflictul cu sora sa, Victoria, pe rețelele de socializare. „Sunt complet șocată, problema aceasta durează de 10 ani. Mă urăște pentru că nu am machiat-o la nunta mea. Eu, ca mireasă, ar fi trebuit să las totul și să încep să machiez rudele. Un an întreg […] Articolul „Cu așa soră nici dușmani nu-ți trebuiesc.” Ina Terescenco – dezvăluiri despre cearta cu sora Vica: apare prima dată în ea.md.
23 iunie 2024
19:30
Doi soți din Republica Moldova au avut parte de o experiență înfricoșătoare în stațiunea Slănic Moldova, unde au fost atacați de un urs în timp ce se plimbau alături de alți turiști. Incidentul a avut loc în apropierea unității lor de cazare, iar cei doi au fost răniți în urma agresiunii, fiind ulterior transportați la […] Articolul Cum au scăpat cu viață doi soți moldoveni din întâlnirea neașteptată cu ursul apare prima dată în ea.md.
16:10
Planificarea unei întâlniri de lux necesită atenție la detalii și o înțelegere clară a preferințelor partenerului. Iată câțiva pași pentru a organiza o astfel de întâlnire: 1. Cunoaște-ți partenerul Înainte de a planifica întâlnirea, este esențial să cunoști gusturile și preferințele partenerului tău. Utilizează platforma My Sugar Daddy pentru a discuta și a afla ce […] Articolul Cum să organizezi o întâlnire de lux? apare prima dată în ea.md.
15:00
Dacă îți dorești să ai un păr sănătos și strălucitor, merită să încerci produsele naturale pentru îngrijirea părului. Ingredientele naturale oferă beneficii multiple, de la hidratare și hrănire profundă până la protecție împotriva daunelor și stimularea creșterii părului. Iată câteva dintre cele mai bune produse naturale pentru îngrijirea părului: 1. Ulei de argan Uleiul de […] Articolul Cele mai bune produse naturale pentru îngrijirea părului apare prima dată în ea.md.
15:00
După o zi petrecută la soare, pielea ta necesită o atenție specială pentru a se reface și pentru a-și menține sănătatea și strălucirea. Expunerea la razele UV poate provoca deshidratare, arsuri și îmbătrânire prematură a pielii. Iată câteva sfaturi esențiale pentru a-ți îngriji pielea, după expunere la soare: 1. Hidratează-ți pielea Imediat după ce ai […] Articolul Cum să îți îngrijești pielea după expunerea la soare? apare prima dată în ea.md.
15:00
Cu multe ore petrecute la birou în fața calculatorului, este important să găsim modalități de a ne menține activi și sănătoși chiar și în timpul programului de lucru. Exercițiile de fitness la birou sunt o soluție perfectă pentru a încorpora mișcarea în rutina zilnică, fără a fi nevoie să părăsim biroul. Iată câteva exerciții simple […] Articolul Fitness la birou: Exerciții simple și eficiente pentru a rămâne activă în timpul orelor de lucru apare prima dată în ea.md.
12:20
Sportul în aer liber nu este doar o modalitate excelentă de a-ți menține sănătatea fizică, ci și o experiență revitalizantă și revigorantă pentru minte și spirit. Iată câteva motive importante pentru a alege să faci sport în aer liber: 1. Contactul cu natură Făcând sport în aer liber, te poți bucura de frumusețea și revigorarea […] Articolul De ce să începi să faci sport anume în aer liber? Descoperă secretul puțin cunoscut apare prima dată în ea.md.
12:20
Hammamet, o destinație populară de vacanță pe coasta de nord-est a Tunisiei, atrage turiști din întreaga lume datorită plajelor sale frumoase, istoriei bogate și atmosferei relaxante. Iată câteva dintre cele mai importante lucruri de știut și locuri de văzut în Hammamet: 1. Plajele frumoase Hammamet este renumit pentru plajele sale nisipoase și apele cristaline ale […] Articolul Top lucruri de știut și locuri de văzut în Hammamet, Tunisia apare prima dată în ea.md.
12:20
Detoxifierea este un proces vital pentru eliminarea toxinelor și reziduurilor din corpul nostru, ajutându-ne să ne menținem sănătatea și vitalitatea. Există numeroase modalități naturale de a-ți detoxifia organismul, care nu implică diete restrictive sau suplimente costisitoare. Iată câteva metode eficiente și naturale de detoxifiere: 1. Hidratare adecvată Consumul unei cantități adecvate de apă este esențial […] Articolul Cum să îți detoxifiezi organismul în mod natural? apare prima dată în ea.md.
12:00
Zilele călduroase și umede de vară pot reprezenta o provocare pentru menținerea unui machiaj impecabil pe tot parcursul zilei. Machiajul tinde să se topească și să se estompeze mai repede în aceste condiții. Însă, cu câteva trucuri și produsele potrivite, poți avea un machiaj rezistent și fresh chiar și în cele mai fierbinți zile. Iată […] Articolul Secretele unui machiaj rezistent pe timp de vară apare prima dată în ea.md.
08:30
Un studiu recent arată că moldovenii ar avea nevoie de un salariu lunar de 17,500 lei pentru a rămâne în țară și a nu emigra. Expertul în politici economice, Veaceslav Ioniță, a prezentat rezultatele unui sondaj care indică faptul că așteptările financiare ale cetățenilor au crescut semnificativ în ultimii ani. În prezent, moldovenii consideră că […] Articolul Cât ar trebui să fie salariul unui moldovean pentru a nu emigra? apare prima dată în ea.md.
08:30
În lumea familiilor regale, semnarea autografelor este strict interzisă din motive de securitate. Această regulă severă are la bază prevenirea falsificării semnăturilor membrilor familiei regale, scrie retetesivedete.ro. Regula este una bine cunoscută și respectată în rândul acestora. Harry, ducele de Sussex, a făcut o excepție ocazională, cerând semnături de la echipa de rugby a Angliei […] Articolul De ce membrii familiei regale britanice nu semnează autografe? apare prima dată în ea.md.
08:20
Virginia Hislop, în vârstă de 105 ani, a devenit protagonistă a unei povești de viață extraordinare după ce a absolvit cu succes Universitatea Stanford, obținând diploma de master, la peste opt decenii de la începutul studiilor sale, scrie digi24.ro. În 1936, Hislop s-a înscris la Universitatea Stanford pentru a urma studii de licență în educație. […] Articolul (VIDEO) O femeie de 105 ani obține diploma de master la Universitatea Stanford! apare prima dată în ea.md.
08:10
Mai mulți medici de la Institutul Oncologic au fost eliberați din funcție, a anunțat ministra sănătății, Ala Nemerenco. Decizia vine după perchezițiile efectuate în iulie 2023, într-un dosar de corupere pasivă și activă, informează IPN. În urma acelor percheziții, mai mulți medici, inclusiv unii cu funcții de conducere, erau bănuiți că pretindeau și acceptau remunerații […] Articolul Medici de la Institutul Oncologic, concediați după percheziții într-un dosar de corupere apare prima dată în ea.md.
08:10
În nordul țării recoltarea orzului este în plină desfășurare, iar în câteva zile va începe și cea a grâului. Estimările indică o producție de aproximativ 3,5 tone la hectar, scrie tvn.md. Agricultorii, precum Mihail, un combiner local, sunt mulțumiți de progresul lucrărilor, deși condițiile meteo nu au fost ideale. “Grâul este într-o stare medie, am […] Articolul Prețuri de nimic: Agricultorii din nordul țării se pregătesc de recoltarea cerealelor apare prima dată în ea.md.
08:10
Peste 600 de hectare de teren agricol din raionul Taraclia și Comrat sunt grav afectate de o invazie de lăcuste. Contactat de ziuadeazi.md, Ion Babanuță, șeful ANSA, a declarat: ”Depunem toate eforturile pentru a controla situația. Mâine va avea loc o ședință a Comisiei Situații Excepționale în Taraclia, urmată de intervenții cu pesticide pentru localizarea […] Articolul Sute de hectare din raionul Taraclia și Comrat afectate de invazia de lăcuste apare prima dată în ea.md.
08:00
În contextul unei crize acute a forței de muncă, Grecia va introduce de la 1 iulie săptămâna de lucru de șase zile, potrivit unui anunț recent. Această măsură vine după ce ani de zile programul de lucru în Grecia a fost mai puțin reglementat, iar acordurile tarifare între patronat și sindicate au fost înghețate, conform […] Articolul Grecia introduce săptămâna de lucru de șase zile pentru a combate lipsa forței de muncă apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.