Cătălin Lungu dă de pământ cu Andreea Bostanica: „La ce nivel ești, băi, omule? Care-i nivelul?”

EA.md, 27 mai 2024 07:00

După mai multe imagini cu luxul vieții Andreei Bostanica, tot mai mulți actori și oameni publici își dau cu opinia asupra fenomenului Andreei Bostanica. Iar, după ce tânăra s-a expus că tot mai mulți oameni o invidiază, Cătălin Lungu a discutat și el online despre aceasta. Andreea Bostanica susține că tot ce are acum este […] Articolul Cătălin Lungu dă de pământ cu Andreea Bostanica: „La ce nivel ești, băi, omule? Care-i nivelul?” apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 6 ore
16:00
În perioada 14-16 iunie 2024, a avut loc evenimentul „Întâlniri la TIMP”. Un proiect lansat la aniversarea celor 3 ani de existență în Republica Moldova, a Revistei Timpul din România lansează un nou proiect. Proiectul este realizat în colaborare cu Ambasada Franței în Republica Moldova, Alianța Franceză,Fundația Ka-tet și presupune o întâlnire a scriitorilor revistei […] Articolul Revista TIMPUL din România, ediția din Republica Moldova a demarat un nou proiect: „Întâlniri la TIMP” (14-16 iunie 2024) apare prima dată în ea.md.
Acum 12 ore
10:50
Obținerea pașaportului românesc deschide multe uși – călătorii fără restricții în 179 de țări, dreptul de a lucra legal în statele Uniunii Europene și posibilitatea de a achiziționa o locuință în aceste state, după obținerea unei cărți de identitate. Cu toate acestea, procesul de redobândire a cetățeniei poate fi îndelungat, ceea ce îi descurajează pe […] Articolul Redobândirea cetățeniei române de către moldoveni: soluții pentru urgentarea dosarelor recente și din 2018-2020 apare prima dată în ea.md.
Acum 24 ore
08:20
Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pediatri din România, dr. Mihai Craiu, trage un semnal de alarmă cu privire la „curentul antivaccinist” și la problemele grave care vor urma. „Vor reveni maladii care, în trecut, omorau frecvent copiii,” avertizează medicul.   Am tot stat să mă gândesc zilele acestea la modul în care ar […] Articolul Avertismentul unui pediatru: „Vor reveni la maladii care omorau frecvent copiii în trecut“ apare prima dată în ea.md.
08:20
Piața imobiliară din Chișinău a înregistrat o creștere semnificativă a prețurilor în primul trimestru al anului 2024, marcând cea mai mare majorare din ultimii 16 ani. Conform raportului prezentat de Veaceslav Ioniță, expert în politici economice la Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul,” această creștere survine după o perioadă de stagnare în 2023, […] Articolul Furtună pe piața imobiliară din Chișinău! Cifrele au luat-o razna apare prima dată în ea.md.
08:20
Un accident grav a avut loc sâmbătă după-amiază în sectorul Rîșcani al capitalei. Potrivit oamenilor legii, impactul s-a produs între un microbuz Mercedes și o motocicletă.     „Pe data de 15 iunie, la ora 16:49 a fost înregistrată informația precum că pe strada Moscovei intersecție cu Miron Costin s-a produs un accident rutier. Impactul […] Articolul Impact violent în Capitală: Un motociclist s-a tamponat în plin într-un Mercedes apare prima dată în ea.md.
08:20
Veronica Dragalin a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de colegii de clasă la absolvirea liceului din SUA. „Nu știam atunci unde voi ajunge, dar întotdeauna am îndrăznit să visez,” a scris șefa PA.   „Am absolvit liceul acum 20 de ani. Nu știam atunci unde voi ajunge, dar întotdeauna […] Articolul (Foto) Înapoi în trecut! Cum arăta Veronica Dragalin, acum 20 de ani: „Nu știam atunci unde voi ajunge, dar întotdeauna am îndrăznit să visez” apare prima dată în ea.md.
08:20
În sezonul estival, picnicurile și grătarele în aer liber sunt printre cele mai populare activități de recreere pentru moldoveni. În acest context, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor oferă câteva instrucțiuni privind siguranța alimentară pentru transportul și pregătirea alimentelor la locul de picnic. Specialiștii ANSA recomandă celor care organizează o zi în aer liber cu familia […] Articolul Picnicurile și grătarele organizate necorespunzător pot cauza intoxicații alimentare. Recomandările ANSA apare prima dată în ea.md.
08:20
„Sunt sigură că fiecare om din Republica Moldova, la un moment dat, a dat o sumă de bani la un doctor, la o grădiniță sau la o altă instituție. Aceasta este realitatea din țară.” Declarațiile au fost făcute de șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, care a luat apărarea procurorilor și judecătorilor în cadrul  emisiunii „Punctul […] Articolul (Video) Veronica Dragalin: „Fiecare om din Moldova o dată a dat bani la un doctor, o grădiniță, o altă instituție. Aceasta e realitate din țară” apare prima dată în ea.md.
08:20
Emilian Crețu este iubitor de emoții tari și nu-i este frică de teme picante și imagini compromițătoare. Ba mai mult, actorul publică singur imagini în care apare gol pușcă, se acoperă doar cu un pepene galben. O altă coafură, mustață și barbă. Emilian pozează fără inhibiții pe o plajă. Se pare că Crețu este amator […] Articolul (Imagini 18+) Emilian Crețu – fără rușine și fără haine! apare prima dată în ea.md.
08:20
Anatolie Melnic și-a câștigat primii bani și primii fani, făcând farse pe seama oamenilor creduli. Chiar dacă acestea erau nostime și sub formă de glumă, Anatolie recunoaște că mulți din ei au rămas ofensați, iar unii cu soarta distrusă. Melnic a încercat să-și ceară iertare, însă fără succes. În cadrul unui podcast, Anatolie susține că […] Articolul Anatolie Melnic se teme de karma: „Mi-a zis: eu am încercat să uit de tine, dar tu nu ai idee că mi-ai distrus mie viața. .” apare prima dată în ea.md.
08:20
O șoferiță de troleibuz a fost concediată de Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău” după ce s-a filmat în repetate rânduri conducând vehiculul și petrecând timpul la muncă, postând apoi videoclipurile pe pagina sa de TikTok.   În videoclipurile pe care femeia le posta, se putea observa că aceasta era pasionată de utilizarea aplicației TikTok și […] Articolul La volan cu Tik Tok-ul în mână! Șoferița unui troleibuz din Chișinău, concediată apare prima dată în ea.md.
08:20
Da, asta rezumă practic clitorisul tău. „Cercetările arată că stimularea clitorisului, nu stimularea vaginală, este cheia orgasmului feminin”, spune terapeutul sexual Dr. Ian Kerner, autorul cărții „She Comes First”. Cu alte cuvinte, stimularea clitorisului este o necesitate atunci când vine vorba de sex uimitor. Dar având în vedere că glandul clitoridian al tău – acea […] Articolul Cele mai bune 5 poziții sexuale pentru stimularea clitorisului apare prima dată în ea.md.
Ieri
08:50
O familie frumoasă și plină de viață! Anatol și Tatiana Melnic, împreună cu fiica Kamelia, invitații emisiunii O seară perfectă. Cum își păstrează armonia și dragostea în familie și cum ocolesc certurile, despre toate au vorbit în cadrul show-ului. Tatiana, a povestit cum reușește să-și păstreze silueta și care sunt secretele sale de frumusețe: „Este […] Articolul Cum păstrează armonia și dragostea în familie, Anatol și Tatiana Melnic: „Eu deja știu când ea vrea ceartă “ apare prima dată în ea.md.
08:50
Piesa „Ce seară minunată”  în stilul anului 2024! Ian Raiburg cu cercel în ureche alături de Kapushon și Valera Liovskii, reinterpretează piesa.   Remake-ul va fi inclus în noul album al lui Kapushon și Valera Liovskii, „Maturi”. Videoclipul melodiei, a fost filmat dis de dimineață, într-o locație pitorească din Moldova, este simplu și plin de […] Articolul (Video) Piesa „Ce seară minunată” a primit o nouă viață! Ian Raiburg cu cercel în ureche, alături de doi rapperi apare prima dată în ea.md.
08:50
Președintele rus Vladimir Putin a declarat vineri că va ordona o încetare imediată a focului dacă Ucraina își retrage trupele din cele patru regiuni anexate de Moscova în estul și sudul țării și renunță la planurile de aderare la NATO, potrivit EFE și Reuters.   „De îndată ce Kievul va anunţa că este pregătit pentru […] Articolul În ce condiții va ordona Putin încetarea imediată a focului în Ucraina? apare prima dată în ea.md.
08:50
Guvernul Republicii Moldova a aprobat reorganizarea Întreprinderii de Stat „Administrația de Stat a Drumurilor” (Î.S. ASD) într-o societate pe acțiuni cu capital integral de stat. Aceasta reprezintă prima etapă într-un proces amplu de restructurare și consolidare a capacităților de administrare a rețelei de drumuri naționale. Obiectivul reorganizării este îmbunătățirea eficienței utilizării resurselor fondului rutier și […] Articolul O nouă companie gigant vine în Republica Moldova apare prima dată în ea.md.
08:50
Vara este momentul perfect pentru a te răsfăța cu această înghețată de ananas de casă. Această rețetă este făcută cu doar câteva ingrediente simple dintre care se evidenţiază aroma proaspătă de ananas. Poți folosi fie ananas proaspăt, fie de la conservă. Dacă ai o petrecere de vară în familie, o poţi prepara din vreme şi […] Articolul Îngheţată de ananas. Îţi sunt de ajuns 5 ingrediente! apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:10
Directoarea ansamblului „Joc”, Aliona Strîmbeanu, a fost suspendată din funcție după ce mai mulți membri ai baletului național au fost văzuți dansând alături de fugarul Ilan Șor în Rusia. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către Maria Andriuță, șefa de marketing a ansamblului. Decizia a fost luată în urma anchetei inițiate de Ministerul Culturii. […] Articolul Nu mai joacă hora alături de Șor! Directoarea ansamblului de dans Joc, suspendată din funcție apare prima dată în ea.md.
09:10
În perioada 17 iunie – 5 iulie 2024, reprezentanții Agenției Servicii Publice vor oferi servicii de eliberare a actelor de identitate și stare civilă cetățenilor stabiliți în Israel și Federația Rusă.   „Cetățenii Republicii Moldova, stabiliți în statele respective, care au nevoie să-și reînnoiască buletinele de identitate, pașapoartele și actele de stare civilă sunt așteptați […] Articolul Veste bună pentru diaspora! Echipa ASP va presta la Tel Aviv și Moscova servicii de documentare pentru moldoveni apare prima dată în ea.md.
09:10
Duminică, 16 iunie, în localitatea Trușeni, se va desfășura a treia ediție a Festivalului Cireșar. Administrația Casei de Cultură Trușeni invită producătorii de cireșe să participe la eveniment. Conform autorităților locale, printre invitații speciali se numără Gabriel Nebunu, Doinița Gherman, Ion Rață și Adela Borș. Și dacă e Festivalul Cireșar, atunci să fie o zi […] Articolul Festivalul Cireșar din Trușeni, te invită duminică la sărbătoare! Vezi programul evenimentului apare prima dată în ea.md.
09:10
Un alt procuror anticorupție a demisionat subit, după ce a fost informat despre inițierea procesului de evaluare externă a procurorilor din cadrul Procuraturii Anticorupție (PA). PA a anunțat că, astfel, numărul procurorilor care au părăsit sistemul a ajuns la 10. Procuratura Anticorupție informează cu îngrijorare publicul despre cererile de demisie depuse de 10 procurori în […] Articolul Pustiu în procuratură! 10 procurori au plecat din sistem apare prima dată în ea.md.
09:10
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova invită cetățenii la Marșul Familiei, organizat astăzi, 15 iunie, în capitală, cu o zi înainte de parada minorităților sexuale. „An de an, valorile noastre tradiționale sunt amenințate de ideologii străine care încearcă să ne impună o viziune anti-familie. Este momentul să demonstrăm cât de importante sunt pentru noi credința ortodoxă […] Articolul PSRM: „Valorile noastre sunt ameninţate de ideologii străine. Trebuie să protejăm ce e sfânt pentru noi” Marșul Familiei, organizat cu o zi înainte de parada Pride apare prima dată în ea.md.
09:10
Sărbătoare mare în familia Botgros! Soția lui Corneliu Botgros, Angela, a născut o fetiță. Acum, fetele sunt deja acasă sub supravegherea tatălui. Ce prenume a ales cuplul pentru micuța lor. La data de 13 iunie, Angela Botgros a adus pe lume o fetiță. Vestea cea mare a fost anunțată de către Ion Paladi și soția sa. […] Articolul Corneliu Botgros și-a adus fetele acasă! Ce prenume a ales cuplul pentru mică prințesă apare prima dată în ea.md.
09:10
Weekendul acesta se anunță a fi unul deosebit de favorabil pentru trei dintre zodii, care vor primi vești bune din toate direcțiile. Fie că este vorba de oportunități în carieră, surprize plăcute în viața personală sau momente de bucurie alături de cei dragi, aceste zodii vor trăi un sfârșit de săptămână plin de noroc și […] Articolul Zodiile care vor avea noroc cu carul în acest weekend. Primesc vești bune din toate direcțiile apare prima dată în ea.md.
14 iunie 2024
08:00
Tragedia de pe data de 11 iunie, a cutremurat apropiații și pe toți cei care îl cunoșteau pe Arcadie Spoială și activitatea sa. Într-o noapte furtunoasă, inima regizorului s-a oprit. Nefericirea s-a întâmplat pe malul Nistrului, o creangă mare a căzut peste cortul unde se afla regizorul cu familia sa. Mai multe detalii despre acea […] Articolul Ionel Istrati: „A murit în brațele mele…” Ultimele clipe din viața lui Arcadie Spoială apare prima dată în ea.md.
07:40
Chișinăul se pregătește să găzduiască prima Conferință Internațională Economică cu tema „Reconstrucția Ucrainei. Rolul Republicii Moldova”, programată pentru 21 iunie. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Moldova – China, Camera de Comerț Italo – Moldavă, Camera de Comerț și Industrie Franța Moldova și Asociația Investitorilor din România, marcând un pas semnificativ în […] Articolul Moldova va organiza prima conferință economică internațională dedicată reconstrucției Ucrainei apare prima dată în ea.md.
07:40
Deputatul moldovean Vasile Bolea, care în 2023 a părăsit Partidul Socialiștilor (PSRM) și a aderat la Partidul „Renaștere” afiliat oligarhului fugar Ilan Șor, a atras atenția la ședința Parlamentului prin apariția sa într-un maiou care a stârnit toate privirile. Recent, Bolea a participat la un eveniment organizat în Federația Rusă și la recepția oficială a […] Articolul Putin Team – Vasile Bolea, amicul lui Șor este și în echipa lui Putin. Cum s-a prezentat la ședința Parlamentului apare prima dată în ea.md.
07:40
Hitul lansat de Magnat și Feoctist, intitulat „Dă-mă, mamă, după Iura”, a ajuns și în Parlament. Piesa a răsunat pentru scurt timp în plenul Legislativului joi, în timpul unei pauze luate din cauza unei probleme tehnice. La un moment dat, în plenul Legislativului s-a auzit un vers din piesa menționată, scrie UNIMEDIA.   La finele […] Articolul (Video) Iura a intrat și în Parlament! Piesa „Dă-mă, mamă, după Iura” a răsunat în plenul Legislativului apare prima dată în ea.md.
07:40
Ministerul Energiei a propus majorarea accizei la motorină începând cu anul 2025, ca parte a unei strategii de aliniere la standardele Uniunii Europene și de promovare a politicilor „verzi”. Astfel, acciza va crește semnificativ pentru a atinge cerințele minime comunitare privind taxele aplicabile carburanților. În prezent, Republica Moldova aplică o acciză de aproximativ 0,135 euro/litru […] Articolul Guvernul aduce vești proaste pentru cetățeni! Motorină mai scumpă din anul viitor apare prima dată în ea.md.
07:40
O femeie în vârstă de 33 de ani fură flori în timpul zilei, din spațiul verde de pe viaduct, unde acestea au fost plantate de municipalitate. Imaginile video au fost postate atât de către internauți, cât și de către Primăria Capitalei.   Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a comunicat pentru realitatea.md, că […] Articolul (Video) Totul pentru gospodărie! O femei surprinsă în timp ce fura florile lui Ion Ceban. Ce spun oamenii legii apare prima dată în ea.md.
07:40
Într-un podcast captivant, Mister Bursucu l-a avut ca invitat special pe Andreea Marin, cu care a colaborat timp de un an și jumătate la emisiunea “Prețuiește viața” de la TVR, unde el a fost coregraf. Zâna “Surprizelor” i-a făcut și o mărturisire de suflet lui Bursucu: își dorește ca Violeta să o facă bunică! Dacă ar […] Articolul Andreea Marin are o dorință arzătoare: „Să îmi dăruiască asta!” apare prima dată în ea.md.
07:40
Inna, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, este cunoscută pentru silueta ei de invidiat și nu ezită să impresioneze cu aspectul său pe internet. Recent, artista a încântat fanii cu imagini spectaculoase din vacanță, publicând pe rețelele de socializare fotografii în care apare fără sutien.   Inna a apărut în cele […] Articolul (Foto) Imagini incendiare! Inna dezgolită frumos, fără inhibiții pe o plajă exotică apare prima dată în ea.md.
07:40
Pe 15 iunie, se deschid ușile Circului din Chișinău pentru un nou program – „VACANȚA VESELĂ”. Copiii de toate vârstele sunt așteptați pentru o doză grozavă de distracție, senzații tari și emoții intense – cel mai frumos cadou pentru copii în vacanța de vară. În program: jongler cu mingi de cauciuc, hula hoop, gimnastă în […] Articolul Un nou program la Circul din Chișinău apare prima dată în ea.md.
07:40
Concediul se apropie, bagajul este pregătit, dar te întrebi dacă este în regulă să refolosești crema cu protecție solară de anul trecut. Iată ce spun specialiștii despre acest aspect!   În 2017, cei de la ziarul italian Altroconsumo au efectuat un studiu pentru a analiza efectele cremelor cu protecţie solară după un an de la […] Articolul Mai poţi refolosi crema cu protecţie solară de anul trecut? Ce spun specialiştii apare prima dată în ea.md.
07:40
Când temperaturile trec de 30ºC, gândul fuge la o îngheţată revigorantă. Dacă eşti în căutarea unei reţete sănătoase, nu doar delicioase, îţi arătăm cum să faci îngheţată cu lapte de nucă de cocos. Vara creşte riscul de accident vascular cerebral, probleme cardiace, epuizare, dureri musculare sau crampe. Consumul de lapte de nucă de cocos previne […] Articolul Îngheţată cu nucă de cocos. Se face uşor şi menţine sănătatea inimii apare prima dată în ea.md.
07:30
Un bărbat de 53 de ani a murit pe loc în urma unui grav accident pe bulevardul Dacia din Chișinău, anunță poliția. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de joi. Conform informațiilor preliminare, un Mercedes a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un Ford. În urma impactului, șoferul Mercedesului, în vârstă de 53 […] Articolul Accident mortal în Capitală: Un bărbat și-a pierdut viața pe loc în urma coliziunii frontale între două mașini apare prima dată în ea.md.
07:30
Jocurile cripto în care jucătorii pot „câștiga” criptomonede au început să câștige rapid popularitate pe Telegram, iar această tendință nu a ocolit nici Republica Moldova. În urmă cu câteva luni, pe Telegram, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, a început un adevărat boom în jocurile de tapping, inclusiv în rândul utilizatorilor din Moldova. […] Articolul Te îmbogățește Hamsterul de pe telegram? Ce reprezintă jocul viral din Republica Moldova apare prima dată în ea.md.
13 iunie 2024
12:50
Neamul Lăutarilor s-a mărit! Soția lui Corneliu Botgros, Angela a născut. Primii care au venit să viziteze mama și nou născutul au fost Ion Paladi și soția sa. Finii au venit cu multe baloane de culoare roz si urări de bine: It’s a Girl! Sărbătoare mare în familia noastră! Felicitări dragii noștri din toată”, a […] Articolul Fericire mare în familia Botgros! Angela Botgros a născut! Primele imagini de la maternitate apare prima dată în ea.md.
08:50
Scandalul dintre Svetlana Nichitina și Patric Hanganu continuă! Femeia nu mai tace și dă de pămînt cu Hanganu. După ce acesta și-a neglijat cu prezența la ziua de naștere a  propriului fiu, Svetlana scoate din casă ultimele secrete ale fostului iubit. Svetlana a declarat pe rețelele de socializare cum a fost 9 iunie, de fapt. […] Articolul Svetlana Nichitina dă de pămînt cu Hanganu: „A început a purta scutece, se joacă cu jucăriile copilului…” apare prima dată în ea.md.
08:30
Creștinii ortodocși sărbătoresc astăzi Înălțarea Domnului, o importantă sărbătoare creștină ce marchează ridicarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere. În tradiția populară, această zi este cunoscută și sub numele de Ispas. Înălţarea Domnului reprezintă ultimul eveniment de viaţă pământească a lui Iisus Hristos. Biserica afirmă că această zi este […] Articolul „Hristos s-a înălțat” Creştinii ortodocşi sărbătoresc Înălţarea Domnului sau Ispasul. Tradiții și obiceiuri apare prima dată în ea.md.
08:20
Tragedia de marți seara a cutremurat țara. Un bărbat de 36 ani a decedat, după ce o creangă groasă de copac a căzut peste cortul unde se odihnea. Mai târziu s-a stabilit că acel bărbat era Arcadie Spoială, regizor moldovean. Tragedia a avut loc în jurul orei 22, sub ochii soției și copiilor bărbatului. Furtuna […] Articolul Ionel Istrati: „Am întârziat. Iartă-ne.” Doritorii de a-și lua rămas bun de la Arcadie Spoială, se pot apropia astăzi la cimitirul Sf. Lazăr apare prima dată în ea.md.
08:10
CNAM informează că lista medicamentelor compensate va fi extinsă cu un nou preparat destinat persoanelor cu hiperplazie benignă de prostată. Medicamentul cu denumirea comună internațională tamsulosinum va fi compensat parțial din fondurile de asigurare obligatorie de asistență medicală (AOAM), iar cel puțin o denumire comercială a acestui preparat va fi oferită gratuit. Decizia a fost […] Articolul Se va adăuga un nou medicament pe lista medicamentelor compensate apare prima dată în ea.md.
08:10
Să recunoaștem, doamnelor, știm cu toții ce avem acolo, dar sunt încă atât de multe lucruri pe care nu le știm despre vaginul nostru. Este încă considerat misterios și există atât de multe concepții greșite despre vagin, încât este pur și simplu derutant. Există nenumărate mituri vaginale pe care trebuie să le demontăm. Știm că […] Articolul 5 mituri asociate cu vaginul care trebuie eliminate apare prima dată în ea.md.
08:10
Te-ai trezit vreodată zvârcolindu-te în miezul nopții (în sensul bun) după ce ai visat că vei fi bătut de vecinul tău de alături, sau poate cel mai bun prieten platonic? La fel. Nu suntem singuri. Cu trei sferturi din populație care se confruntă cu vise sexuale în stânga, în dreapta și în centru – ești […] Articolul Ce înseamnă visele noastre sexuale? apare prima dată în ea.md.
08:00
Persoana ucisă de un tei în urma furtunii de marți noaptea s-a dovedit a fi o adolescentă de 13 ani. Mama fetei a declarat pentru TV8 că fiica ei a ieșit la plimbare cu o prietenă și nu s-a mai întors. Ea a încercat să o sune, dar telefonul fetei era deconectat. Potrivit poliției, corpul […] Articolul (Video) Cumplit! O copilă a fost strivită de un tei. Ce spun părinții minorei apare prima dată în ea.md.
08:00
Furtuna din aceste zile a provocat adevărate dezastre. Tablouri groaznice în mai multe localități din țară. Sute de case cu acoperișurile distruse, copaci aruncați la pământ, iar în unele localități și pierderi umane.    În Orhei, vântul a măturat tot în calea sa. La Dubăsari, Arcadie Spoială  de 36 de ani a murit la Dubăsari, […] Articolul Tablouri de groază! Ravagiile provocate de furtună din ultimele zile apare prima dată în ea.md.
08:00
Accident în Capitală pe timp de ploaie: două mașini s-au ciocnit violent marți seara pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Durlești. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital. Potrivit poliției, accidentul s-a produs la ora 23:23. Un automobil marca Ford a lovit din spate un Volkswagen, iar în urma coliziunii, Fordul s-a […] Articolul (Video) Incident groaznic la Durlești! Momentul în care două autovehicule s-au tamponat violent apare prima dată în ea.md.
08:00
Au început lucrările de întreținere curentă a pistei principale 08/26 a Aeroportului Internațional Chișinău (AIC). Potrivit AIC, se efectuează reparația rosturilor dintre dalele de beton, repararea deteriorărilor cu beton special cu întărire rapidă, schimbarea cablajului de alimentare a luminilor centrale ale pistei, frezarea cu diamant a denivelărilor, lucrări de nivelare, spălarea pistei pentru îndepărtarea resturilor […] Articolul Aeroportul Internațional Chișinău în reparație! Pista principală a aeroportului, intră în proces de modernizare apare prima dată în ea.md.
08:00
Mașinile vechi care circulă pe drumurile naționale au un impact negativ semnificativ asupra sănătății publice și a mediului. Aproximativ 250.000 de vehicule au o vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani, iar peste 350.000 sunt mai vechi de trei decenii, generând emisii extrem de poluante. Iuliana Cantaragiu, consilier prezidențial în domeniul mediului și al […] Articolul Moldova intenționează să extindă programul Rabla. Precizările autorităților apare prima dată în ea.md.
08:00
Piesa „Sub pielea mea” de Carla’s Dreams a dobândit o nuanță cu totul deosebită în interpretarea unui cor militar din Sankt-Petersburg, Rusia. Tânărul din videoclipurile postate pe TikTok cântă în limba română și pare să se descurce de minune cu versurile, scrie UNIMEDIA. „Acest tânăr poate reinterpreta orice piesă”, se menționează pe pagina de TikTok […] Articolul (Video) Piesa „Sub pielea mea” reînvie în interpretarea unui cor militar din Rusia apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.