Accident grav pe traseul Rezina-Orhei: Trei persoane rănite și transportate la spital

Subiectul Zilei, 2 mai 2024 11:50

Trei persoane au fost transportate de urgență la spital după ce au avut de suferit în urma unui accident rutier care s-a produs pe traseul Rezina-Orhei, în localitatea Cuizăuca. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliției Rezina, Elena Băetrău, accidentul a fost înregistrat pe data de 29 aprilie. Oamenii legii au stabilit preliminar că […] Articolul Accident grav pe traseul Rezina-Orhei: Trei persoane rănite și transportate la spital apare prima dată în Subiectul Zilei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Subiectul Zilei

Acum 5 minute
10:00
Patru femei au fost ucise joi în urma unor atacuri ucrainene asupra orașului Doneţk, ocupat de forţele ruse, au anunţat autorităţile de ocupație din regiune. De asemenea, într-un alt atac în Belgorod, o femeie și un copil au murit în timp ce mașina în care se aflau a fost lovită. „Patru femei născute în 1986, […] Articolul Cinci femei și un copil au fost ucise în atacurile asupra Donețk și Belgorod apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:00
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 51.886 de traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din țară – 28.473. Cea mai „activă” frontieră a fost cu România, unde s-au înregistrat 25.276 de traversări, urmată de granița moldo-ucraineană, unde au fost semnalate […] Articolul Situația la frontieră: Peste 15.000 de cetățeni ucraineni au intrat în Moldova într-o zi apare prima dată în Subiectul Zilei.
Acum o oră
10:30
Sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, Kim Yo Jong, a negat vineri orice livrare de arme a Phenianului către Moscova, spunând că aceste acuzații sunt „absurde”, potrivit presei de stat, citată de AFP. Coreea de Sud și Statele Unite au acuzat în mod repetat Coreea de Nord că furnizează arme Rusiei, în contextul în care […] Articolul Sora lui Kim Jong Un, respinge acuzațiile despre livrările de arme către Rusia apare prima dată în Subiectul Zilei.
Acum 24 ore
17:50
În perioada ianuarie-aprilie curent, Serviciul Vamal a încasat la bugetul de stat venituri în valoare de peste 11,8 miliarde lei, ceea ce constituie 30,9% din sarcina bugetară anuală și cu 7,8% mai mult decât în perioada similară a anului trecut. Potrivit Serviciului Vamal, ponderea cea mai mare o are TVA cu circa 67,7%, urmată de […] Articolul Veniturile Serviciului Vamal în creștere: Peste 11,8 miliarde lei încasate în primele patru luni din 2024 apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:20
Primarul General al municipiului Chișinău Ion Ceban informează despre participarea sa și a delegației Primăriei Chișinău astăzi, 16 mai, la reuniunea anuală a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Forumul de Business, evenimente care s-au desfășurat la Yerevan, Armenia. „Am avut o întrevedere bilaterală cu reprezentanții BERD, Șeful Regional pentru Caucaz, Moldova și Uzbekistan, […] Articolul Ion Ceban, întrevedere la Yerevan cu partenerii internaționali de dezvoltare ai Chișinăului apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:10
Un maseur din Vulcănești a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pentru o perioadă de probă de doi ani, după ce acum un an a hărțuit sexual o femeie paralizată. Sentința a fost publicată recent de magistrații Judecătoriei Comrat. Potrivit materialelor dosarului, totul s-a întâmplat în perioada aprilie-mai 2023, când […] Articolul Maseurul care a hărțuit sexual o femeie paralizată, condamnat la un an de închisoare apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:40
Un cetățean al R.Moldova de 51 de ani a fost reținut de polițiștii din Germania, după ce și-a înjunghiat colegul. Cazul a avut loc luni, 13 mai, în orașul Hamm din Dortmund. Potrivit Bild, moldoveanul se afla împreună cu un lituanian de 29 de ani se aflau într-un cămin pentru muncitori. La un moment dat, […] Articolul Incident tragic în Germania: Moldovean reținut după ce și-a înjunghiat colegul lituanian apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:30
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, efectuează, în aceste zile, o vizită oficială la Erevan, Capitala Armeniei, unde a reuși deja să se întâlnească cu conducerea Primăriei locale, abordând mai multe subiecte de interes comun. „Astăzi, 16 mai, împreună cu colegii mei, am avut o întrevedere cu conducerea Primăriei din Yerevan, unde am discutat […] Articolul Primarul Chișinăului Ion Ceban efectuează în aceste zile o vizită de lucru în Erevan, capitala Armeniei apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:20
Un tânăr de 32 de ani a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare, după ce în vara anului trecut a violat vecina mamei sale. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Rezina. Potrivit materialelor dosarului, cazul a avut loc în noaptea spre 9 iunie 2023, când inculpatul se afla împreună […] Articolul Tânăr condamnat la închisoare pentru violarea vecinei mamei sale apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:00
Funcționarii postului vamal Cahul au depistat un șofer care transporta ilegal mărfuri stomatologice ascunse în camionul său. Incidentul s-a produs în timpul verificării unui camion de model „DAF”, care se deplasa fără marfă declarată din Republica Moldova spre România. Un control fizic amănunțit, efectuat în colaborare cu un inspector din cadrul Centrului Chinologic, a dus […] Articolul Descoperire la postul vamal Cahul: Mărfuri stomatologice ascunse în camionul unui șofer apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:50
Important pentru agenții economici. Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează că, licitațiile pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul Capitalei se vor desfășura pe data de 31 mai. „Pe 31 mai, începând cu ora 12:00, în incinta Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, Nr. 43, vor […] Articolul Licitații pentru comerț ambulant la Chișinău: Oportunitate pentru agenții economici apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:00
Ofițerii Direcției Antidrog a INI anunță o captură de droguri de aproape 2 milioane de lei și reținerea la Chișinău a doi cetățeni ai Ucrainei. Cei doi sunt un bărbat și o femeie cu vârste de 23 și 25 de ani. Aceștia aveau o relație de prietenie, iar în cadrul grupului criminal organizat ar fi […] Articolul Captură majoră de droguri la Chișinău: Doi cetățeni ucraineni reținuți pentru trafic internațional apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:50
Un tânăr are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare după ce a fost diagnosticat recent cu leucemie acută, cancer în sânge, într-un stadiu avansat. Potrivit soției lui Marian Mocanu, acesta are un copil de doar șapte luni și nici pentru o clipă tânăra familie nu s-a gândit la necazul care va da peste ei. […] Articolul Lupta pentru viață: Tânărul Marian Mocanu se luptă cu leucemia într-un stadiu avansat apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:40
Viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, Pretorul sectorului Botanica, Diana Guba, șeful Direcției Generale Mobilitate Urbană, Vitalie Mihalache și responsabilii direcțiilor de profil, au inspectat în această dimineață, 16 mai, mersul lucrărilor de renovare a trotuarului din str. Hristo Botev, partea impară. Despre acest lucru a informat Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, potrivit căruia, aceste […] Articolul Primăria Chișinău monitorizează lucrările de modernizare a infrastructurii în sectorul Botanica apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:40
Procuratura raionului Fălești a obținut o sentință de condamnare pe o cauză penală pentru vânat ilegal (art. 233 alin.(1) din Codul penal). Astfel, potrivit sentinței Judecătoriei Bălți, sediul Fălești din 14 mai, doi bărbați în vârstă de 37 de ani, au fost recunoscuți vinovați de comiterea infracțiunii nominalizate, urmând să achite amenzi în mărime de 25 […] Articolul Doi bărbați condamnați pentru vânătoare ilegală în Fălești: Amenzi de 25.000 de lei apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:20
Ieri, 15 mai 2024, printre pasagerii prezenți pe Aeroportul Chișinău, pentru a pleca în Marea Britanie, a fost identificat un bărbat al cărui bagaj era plin cu țigări. Potrivit Serviciului Vamal, funcționarii vamali în conlucrare cu polițiștii de frontieră au supus controlului de specialitate pasagerii cursei Chișinău-London și bagajele de cală, pe Aeroportul Internațional Chișinău. […] Articolul Bărbat prins la Aeroportul Chișinău cu bagajul plin de țigări apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:40
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 16 mai 2024. Articolul Live// Ședința Parlamentului apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:40
Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, și Elena Beleacova, deputat BCS, au efectuat o vizită de lucru la Viena, unde au avut întrevederi cu Johannes Schmuckenschlager, parlamentar din partea Partidului Popular Austriac, președintele Uniunii vitivinicole austriece, și cu Andreas Reichhardt, viceministru pentru inovare și […] Articolul PSRM discută la Viena despre consolidarea relațiilor moldo-austriece și neutralitatea permanentă apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:40
O lege adoptată în februarie 2024 la nivel european face obligatorii de anul viitor plăţile instant în întreaga Uniune Europeană. Legea ilustrează doar punctul culminant al unui proces îndelungat, implementat în tot mai multe state ale lumii, inclusiv majoritatea statelor europene, ca răspuns la nevoia introducerii serviciului în sistemele lor financiare. Din martie 2024, printre […] Articolul Plățile instant, deja disponibile în Moldova, vor fi obligatorii in UE apare prima dată în Subiectul Zilei.
Ieri
09:50
La 16 mai 1812 a fost semnată Pacea de la București prin care se încheia războiul ruso–turc, iar Basarabia a intrat în componența Rusiei. Prin acest tratat, Principatul Moldovei a fost redus la o zonă geografică care a inclus cea mai mare parte a Moldovei Occidentale, în timp ce partea orientală, atribuită Imperiului Rus, a […] Articolul La 16 mai 1812, Basarabia a fost anexată Rusiei apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:40
În atenția pietonilor și călătorilor din municipiul Chișinău. Primăria Capitalei informează că, astăzi, 16 mai, în intervalul orelor 10:00 – 17:00, ca urmare a lucrărilor de asfaltare, va fi sistat parțial traficul rutier la intersecția str. Alba Iulia și str. Ion Pelivan. Astfel, în intervalul menționat, circulația troleibuzelor va fi organizată după cum urmează:-Rutele Nr. […] Articolul Modificări în traficul rutier din Chișinău: Rutele troleibuzelor Nr. 3, 21 și 22 ajustate temporar apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:30
Bărbatul care l-a împușcat miercuri pe Robert Fico a făcut primele declarații și a spus de ce a vrut să-l omoare pe premierul slovac. Juraj Cintula a afirmat că „nu este de acord cu politica Guvernului” și acuză că „presa este lichidată”. Juraj Cintula este un fost paznic de 71 de ani și s-a apropiat […] Articolul Bărbatul care l-a împușcat pe Robert Fico a făcut primele declarații apare prima dată în Subiectul Zilei.
15 mai 2024
18:10
Ministrul Dezvoltării Economice şi Digitalizării, Dumitru Alaiba, a calificat Austria drept “unul dintre cei mai importanţi investitori din Balcani”. Potrivit Infotag, Alaiba a scris acest lucru pe reţelele de socializare după o întrevedere la Viena cu ministrul federal austriac al Muncii şi Economiei, Martin Kocher, în cadrul căreia au discutat despre oportunităţile de “consolidare a relaţiilor […] Articolul Alaiba: Austria, unul dintre cei mai importanți investitori în Moldova apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:40
Primăria Municipiului Chișinău continuă lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere din oraș. Potrivit Primarului General al Capitalei, Ion Ceban, în prezent, lucrări de reparație a carosabilului se fac pe str. Albă Iulia, porțiune de drum pe care va fi aplicat și tratamentului bituminos Slurry Seal. „Lucrările de pregătire includ: reparația bordurilor, frezarea și plombarea zonelor […] Articolul Primăria Chișinău anunță reparații pe mai multe artere rutiere din oraș apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:40
Olanda va rămâne partenerul de încredere al Moldovei în eforturile de modernizare a ţării, de atragere a investiţiilor şi de implementare a agendei europene. Declaraţia a fost făcută de ministrul olandez de Externe, Hanke Bruins Slot, în cadrul unei întrevederi la Chişinău cu premierul Dorin Recean, a comunicat pentru Infotag serviciul de presă al Guvernului. „Realităţile de […] Articolul Olanda promite să rămână un partener de încredere al Moldovei în eforturile de eurointegrare apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:10
Doi bărbați în vârstă de 37 de ani din raionul Fălești au fost recunoscuți vinovați de comiterea infracțiunii nominalizate, stabilindu-li-se pedeapsa sub formă de amendă în mărime de a câte 500 unități convenționale, adică 25.000 lei. Potrivit Procuraturii Generale, aceștia, având scopul vânatului ilegal, cunoscând că regnul animal face parte din proprietatea statului, ignorând prevederile […] Articolul Doi bărbați din Fălești, amendăți cu 25.000 de lei fiecare pentru vânat ilegal apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:50
Un bărbat de 63 de ani, învinuit că și-a ucis intenționat soția, cu o deosebită cruzime, va ajunge pe banca acuzaților. Procuratura raionului Ialoveni a trimis în judecată cauza penală. Potrivit informațiilor, în decembrie 2023, învinuitul intenționat și-a bătut soția cu scopul de a o omorî, lovind-o de mai multe ori peste diferite părți ale […] Articolul Bărbatul acuzat de uciderea soției, învinuit de ascunderea urmelor crimei: Detalii șocante în dosar apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:30
Un nou obiectiv realizat cu succes de Primăria Municipiului Chișinău în suburbii. De astăzi, 15 mai, cei aproape 200 de copii din cadrul Grădiniței Nr.140 „Ion Creangă” din Băcioi își vor putea desfășura activitățile în aer liber pe un teren de sport nou. Despre acest lucru a informat astăzi, 15 mai, Primarul General al Capitalei, […] Articolul Primăria Chișinău inaugurează un teren de sport la Grădinița Nr. 140 din Băcioi apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:30
În timpul procesului desfășurat luni, 13 mai, cei doi veri moldoveni acuzați de uciderea unui italian în ascensorul unui bloc din Mestre, lângă Veneția, au declarat că au acționat în autoapărare, crezând că victima era un hoț. Declarațiile lor contrazic însă concluziile medicului legist. Tragedia s-a petrecut în noaptea de 9 august 2023, în liftul […] Articolul Verișorii moldoveni acuzați de uciderea unui italian, afirmă că au acționat în autoapărare apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:10
O femeie din Orhei a fost condamnată la 10 ani de închisoare, după ce acum trei luni și-a înjunghiat mortal fiul vitreg. Sentința a fost pronunțată marți, 14 mai, de magistrații Judecătoriei Orhei. Potrivit materialelor dosarului, tragedia s-a produs la data de 20 februarie, când femeia se afla la domiciu împreună cu soțul său. La […] Articolul Sentință de 10 ani de închisoare pentru femeia din Orhei care și-a înjunghiat mortal fiul vitreg apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:10
Republica Moldova și România vor coopera mai strâns în domeniul sportului. Cabinetul de miniștri a aprobat, în acest sens, semnarea Protocolului dintre Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Agenția Națională pentru Sport din România. Astfel, vor fi organizate evenimente sportive comune, stagii de pregătire pentru specialiștii din domeniu, precum și tabere sportive. Specialiștii […] Articolul Republica Moldova și România vor desfășura mai multe evenimente sportive în comun apare prima dată în Subiectul Zilei.
14:10
Asociația Obștească „Femei pentru Femei” organizează miercuri, 15 mai, un protest în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) față de violența împotriva femeilor. Potrivit organizatorilor, după lovituri, maltratări, violența încontinuu sub orice formă, de cele mai multe ori, femeile victime ale violenței dezvoltă probleme grave de sănătate, care pot deveni cronice și se pot solda cu […] Articolul Protest în Chișinău împotriva violenței față de femei: Asociația „Femei pentru Femei” organizează manifestație în PMAN apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:30
Lucrările de construcție care produc zgomot vor fi interzise în zilele de duminică și de sărbătoare nelucrătoare, precum și în zilele de luni până sâmbătă între orele 18:00 și 08:00. O inițiativă legislativă care prevede acest lucru, elaborată de deputatul PAS Vasile Grădinaru, va fi propusă plenului Parlamentului pentru examinare de către Comisia economie, buget […] Articolul Propunere legislativă: Interzicerea lucrărilor de construcție în zilele de duminică și sărbători apare prima dată în Subiectul Zilei.
13:00
Bărbatul de 56 de ani, învinuit de faptul că a încercat să își omoare soția, după ce a stropit-o cu acid, riscă detenție pe viață. Potrivit comunicatului emis de Procuratura Generală (PG), Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Botanica, a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală în privința acestuia. Potrivit Procuraturii […] Articolul Bărbatul care a stropit cu acid soția și fiica sa, riscă detenție pe viață apare prima dată în Subiectul Zilei.
12:50
Două persoane, suspectate de trafic de influență, au fost reținute de ofițerii CNA și procurori. Acestea ar fi susținut că dețin influență asupra unor factori de decizie din mai multe autorități publice și ar fi pretins, acceptat și primit, în mai multe etape, 8.000 de euro pentru organizarea și asigurarea tergiversării examinării unei cauze penale […] Articolul VIDEO// Ofițerii CNA au reținut două persoane și au efectuat percheziții într-un caz de trafic de influență apare prima dată în Subiectul Zilei.
11:00
Miniștrii Culturii din statele UE au cerut marți la o reuniune a Consiliului UE măsuri pentru încurajarea unui comportament responsabil în rândul „influencerilor” activi pe rețelele de socializare și dezvoltarea unor organisme sau mecanisme de reglementare a activităților acestora, inclusiv un posibil cod etic, relatează agenția EFE. În concluziile reuniunii, miniștrii europeni ai Culturii au […] Articolul Miniștrii Culturii din statele membre UE cer un cod etic pentru influenceri apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:30
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 15 mai 2024. Articolul Live// Ședința Guvernului Republicii Moldova apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:30
Încălțăminte și haine cu inscripțiile unor branduri renumite, tăinuite într-un autocar ce venea din Italia, în scopul transportării ilicite, au fost descoperite de vameșii de la Leușeni. Pe caz este documentat șoferul mijlocului de transport, un tânăr moldovean. Potrivit Serviciului Vamal, cazul a fost documentat de către funcționarii postului vamal Leușeni, ca urmare a verificărilor […] Articolul Autocarul plin cu încălțăminte și haine de brand, descoperit de vameșii de la Leușeni apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:10
În ultimele 24 de ore, 22 de persoane au primit refuz de intrare în țară. Totodată, în punctele de trecere a frontierei, fluxul de persoane a constituit 52.675 de traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 29.494. Cea mai „activă” frontieră a fost cu România, unde s-au […] Articolul 22 de persoane au fost refuzate la intrarea în țară în ultimele 24 de ore apare prima dată în Subiectul Zilei.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:50
De Ziua Internațională a Familiei, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a felicitat întreaga comunitate, menționând, printr-o postare pe rețelele sociale că, familia este cel mai scump lucru pentru fiecare dintre noi. „Astăzi este Ziua Internațională a Familiei. Prin aceasta suntem bogați. Sănătate celor dragi și să protejăm cel mai frumos și sfânt lucru […] Articolul Ion Ceban, de Ziua Internațională a Familiei: „Să protejăm cel mai frumos și sfânt lucru – „Familia” ” apare prima dată în Subiectul Zilei.
14 mai 2024
18:10
Apple și Google au colaborat pentru a avertiza utilizatorii cu privire la detectarea dispozitivelor de urmărire atât pe iOS, cât și pe Android, în cazul în care un astfel de dispozitiv ne urmărește fără voia noastră. Apple și Google și-au unit forțele pentru a ne scăpa de urmărire Apple şi Google au anunţat luni că iPhone-urile şi telefoanele […] Articolul Alerte pentru utilizatori: Apple și Google avertizează împotriva urmăririi neautorizate pe dispozitivele lor apare prima dată în Subiectul Zilei.
18:10
În perioada 14 – 16 Mai, delegația Primăriei Municipiului Chișinău, împreună cu partenerii strategici Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern, alături de Asconi Winery şi Tatrabis, participă la cea mai mare expoziție dedicată segmentului MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events) – IMEX Frankfurt. Despre acest lucru a scris Primarul General al municipiului Chișinău, Ion […] Articolul Participare de succes: Chișinăul la expoziția IMEX Frankfurt pentru segmentul MICE apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:50
Primarul General al municipiului Chișinău informează că, pe parcursul săptămânii trecute, Î.M. Regia „Exdrupo” a intervenit cu lucrări de lichidare a situațiilor de avariere a drumurilor municipale, cu prioritate pe căile de acces spre cimitirele din oraș, unde au fost reînnoite și marcajele rutiere la trecerile de pietoni. „În total, în tot orașul au fost […] Articolul Chișinău în mișcare: Asfaltări masive și reparații capitale în sectoarele Botanica și Ciocana apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:00
Centrul Municipal de Tineret Chișinău celebrează cinci ani de activitate. În contextul acestei aniversări, Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de felicitare, menționând că, prin acest Proiect, s-a reușit clădirea unei noi case pentru sute de tineri din Republica Moldova. „Împreună ne bucurăm de fiecare dată, când tinerii pășesc pragul […] Articolul Centrul Municipal de Tineret Chișinău sărbătorește 5 ani de activitate apare prima dată în Subiectul Zilei.
17:00
O femeie în vârstă de 50 de ani, originară din R. Moldova, dar care muncea în Italia, a fost găsită moartă în apartamentul său de pe via Garibaldi, situată în localitatea Cisterna, provincia Latina din Lazio. Cel care a făcut tragica descoperire a fost partenerul femeii, care locuiește în apartamentul alăturat ei. Potrivit publicației locale Latina […] Articolul Femeie din R. Moldova, găsită moartă în Italia apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:40
În sezonul estival 2024, Primăria Municipiului Chișinău, prin decizia CMC, va organiza 15 tabere cu sejur de zi, în baza instituțiilor de învățământ primar și secundar, ciclu I și II, trei tabere constante „Poenița Veselă”, „Alunelul” și „Cireșarii”, 14 tabere sportive, în baza școlilor sportive, o tabără ecologică, 13 Centre de creație, care vor funcționa […] Articolul Primăria Chișinău organizează diverse tabere pentru copii în sezonul estival 2024 apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:40
Un copil de doar un anișor din stânga Nistrului a ajuns la spital după ce a mâncat prea multe pastile. Mama acestuia riscă amendă pentru neglijență. Potrivit presei din stânga Nistrului, un copil care în curând va împlini doi ani a mâncat prea multe pastile. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 12 mai, la Râbnița. Copilul […] Articolul Un copil de un anișor din Râbnița a ajuns la spital după ce a consumat pastile în exces apare prima dată în Subiectul Zilei.
16:40
Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost condamnat la un an de închisoare pentru violență în familie. Acesta manifesta un comportament agresiv față de fiii săi vitregi de patru și cinci ani. Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a întâmplat pentru o perioadă nedeterminată de timp, până la 5 octombrie 2022, în raionul Fălești. […] Articolul Un bărbat a fost condamnat la un an de închisoare pentru violență în familie față de fiii săi apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:30
Un grav accident rutier, petrecut vineri dimineață pe autostrada A9, a lăsat un băiat moldovean de numai 11 ani în stare critică. Incidentul a avut loc în jurul orei 8:30, iar medicii de la spitalul Papa Giovanni din Bergamo, unde copilul a fost transportat cu elicopterul de salvare, sunt îngrijorați că șansele lui de supraviețuire […] Articolul O familie din R.Moldova, implicată într-un accident grav în Italia: Copilul în stare critică apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:10
O echipă de asistență medicală urgentă  din cadrul SAMU Ungheni a avut parte de o intervenție șocantă în seara zilei de luni, 13 mai. Mai exact, aceasta a fost amenințată și insultată de un către un bărbat în stare de ebrietate. „La data 13.05.2024, ora 16:19, echipa PAMU Cornești din cadrul SAMU Ungheni a primit […] Articolul O echipă de medici de pe ambulanță, agresată de un bărbat beat apare prima dată în Subiectul Zilei.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.