Un autobuz cu 46 de pasageri, implicat într-un grav accident la Căușeni. O persoană a decedat

Unica.md, 27 aprilie 2024 10:00

Un grav accident rutier s-a produs în raionul Căușeni, în seara zilei de 26 aprilie. Un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz, care avea la bord 46 de pasageri. În ... Post-ul Un autobuz cu 46 de pasageri, implicat într-un grav accident la Căușeni. O persoană a decedat apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 4 ore
22:30
În contextul mai multor evenimente care vor avea loc la 9 mai, în capitală, dar și în țară, Poliția va fi la datorie pentru asigurarea ordinii publice și supravegherea circulației ... Post-ul Polițiștii vor fi la datorie de 9 Mai: Recomandări către cetățeni apare prima dată în Unica.md.
22:30
Posesorii vehiculelor cu volanul amplasat pe partea dreaptă vor respecta noi condiții tehnice pentru a circula pe drumurile publice din țară. Excepție vor face mașinile cu volanul pe dreapta aflate ... Post-ul Cerințe noi pentru posesorii de automobile cu volanul pe partea dreaptă apare prima dată în Unica.md.
22:30
Există un ceai care te poate ajuta după mesele copiase de Paște. Acesta are o mulțime de beneficii pentru sănătate, dar puține persoane știu de el. Dacă ai probleme cu ... Post-ul Ceaiul care te ajută după mesele copioase de Paşte. Este foarte eficient apare prima dată în Unica.md.
22:20
În premieră pentru Poliția Națională, 11 polițiste au fost instruite intensiv în domeniul tacticii de intervenție. Timp de șase săptămâni, 11 polițiste din subdiviziunile Poliției Naționale au fost instruite în ... Post-ul În premieră pentru Poliția Națională, 11 polițiste au fost instruite intensiv în domeniul tacticii de intervenție apare prima dată în Unica.md.
22:20
Bărbat de 99 de ani, divorț surprinzător. Un bărbat de 99 de ani și soția acestuia de 96 de ani vor deveni cel mai vârstnic cuplu de divorțați din lume, după ... Post-ul Un bărbat de 99 de ani a divorțat de soția sa de 96 de ani, după ce a găsit scrisorile ei secrete de dragoste din anii 1940 apare prima dată în Unica.md.
22:20
Cancerul pulmonar, cunoscut în termeni medicali drept carcinom bronho-pulmonar, se dezvoltă în celulele din plămân care prezintă o creștere anormală și se înmulțesc, ceea ce duce la apariția unui nodul ... Post-ul Cancerul pulmonar în creștere alarmantă în rândul nefumătorilor, legată de prezența unui gaz radioactiv din aer apare prima dată în Unica.md.
22:10
Guvernul a aprobat proiectul de lege privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv pentru ajustarea la legislația europeană în domeniu. Astfel, va fi asigurat un nivel mai înalt de securitate ... Post-ul Guvernul sporește securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale cetățenilor apare prima dată în Unica.md.
22:10
Întreprinzătorii din Republica Moldova vor putea accesa mai ușor resurse financiare pentru dezvoltarea afacerilor, în cadrul Programului de stimulare a investițiilor „373”. Guvernul a aprobat modificările care vor spori numărul ... Post-ul Întreprinzătorii din Republica Moldova vor putea accesa mai ușor resurse financiare pentru dezvoltarea afacerilor apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
16:30
Mâine, 9 mai, pe scena din PMAN, peste 1000 de copiii din instituțiile educaționale din municipiul Chișinău vor încânta publicul cu talentul și entuziasmul lor. Colectivele de copii sunt din ... Post-ul Concert în Orășelul European din PMAN, de 9 Mai apare prima dată în Unica.md.
16:30
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI anunță reținerea unui bărbat din Strășeni, de 26 de ani, care ar fi constrâns-o pe o femeie să continue întreținerea raporturilor sexuale cu ... Post-ul O femeie, constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu un individ care o șantaja cu publicarea unor videouri cu caracter intim apare prima dată în Unica.md.
15:50
Natalia Barbu a suferit înfrângere ieri seara la cel mai important concurs de voci, Eurovision Song Contest 2024, așa că Moldova nu a reușit să se califice de această dată ... Post-ul Prima reacție a Nataliei Barbu după Eurovision: „Nu e despre voce! Este foarte politic” apare prima dată în Unica.md.
15:40
În cadrul unui interviu acordat cunoscutului jurnalist Iurii Dudi, președintele Republicii Moldova a spus că visul său este ca Republica Moldova să devină cât mai curând membră a Uniunii Europene. ... Post-ul Maia Sandu excplică ce va fi dacă moldovenii vor vota împotriva aderării la UE apare prima dată în Unica.md.
15:20
Publicațiile periodice scrise din Republica Moldova, eligibile în procedura de distribuire a sprijinului de stat în baza criteriilor de etică și deontologie, vor fi subvenționate din bani publici. Cabinetul de ... Post-ul Guvernul va compensa integralajustarea tarifului de distribuire a ziarelor apare prima dată în Unica.md.
14:50
Primăria Chișinău anunță că toate serviciile municipale au intervenit prompt la înlăturarea consecințelor ploii abundente și vântului din seara de 7 mai, scrie unimedia.info. „Echipa de serviciu de defrișatori ai ... Post-ul Furtuna de aseară a făcut prăpăd în Capitală apare prima dată în Unica.md.
14:50
Un bărbat de 38 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi intrat într-un bloc sanitar de pe teritoriul gării feroviare din orașul Strășeni, unde ... Post-ul Un individ, reținut după ce a intrat în toaleta gării feroviare din Strășeni și a agresat și jefuit o femeie apare prima dată în Unica.md.
14:00
Ministerul Educației și Cercetării a lansat în cadrul Săptămânii Educației proiectul noului concept de dezvoltare a curriculumului școlar, viziunea generală a căruia este de a alinia curriculumul național la necesitățile pieții ... Post-ul Veste bună pentru elevi! Mai puține materii în școli, cu posibilitatea de a alege apare prima dată în Unica.md.
13:50
Scandal la Eurovision 2024. Participanta Irlandei, Bambie Ray Robinson, a fost aspru criticată de fanii concursului muzical. Aceștia au declarat că aceasta n-a pregătit un moment artistic, ci o exorcizare live. ... Post-ul Scandal la Eurovision! Concursul a pierdut mulți fani din cauza evoluției unor participanți: A fost o exorcizare live apare prima dată în Unica.md.
13:40
În Republica Moldova, aproximativ 29.000 de elevi vor susține în acest an examenele naționale de absolvire a gimnaziului, iar Ministerul Educației și Cercetării a adoptat măsuri mai stricte pentru a ... Post-ul Se înăspresc măsurile la examenele de absolvire a gimnaziului apare prima dată în Unica.md.
13:30
Republica Moldova ar putea începe negocierile de aderare la Uniunea Europeană în luna iunie, iar din acel moment evoluția va fi separată de cea a Ucrainei, țară alături de care ... Post-ul Republica Moldova ar putea începe negocierile de aderare la UE în iunie apare prima dată în Unica.md.
13:00
Aseară a avut loc prima semifinală a competiției Eurovision Song Contest 2024. Au evoluat reprezentanți din 15 țări, printre care și R. Moldova. Deși a avut o prestanță memorabilă, Moldova ... Post-ul Moldovenii, supărați pe rezultatele primei semifinale ale Eurovision 2024: Au apreciat ”demoni”! Ar fi bine să nu mai participăm apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
12:30
La doar câteva luni, micuțul Alex luptă pentru viață, după ce a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Cei de la caritate.md au venit cu un apel urgent la umanitate, ... Post-ul Strigăt de ajutor al unei mame pentru a-și salva micuțul de doar câteva luni. Viața lui Alex depinde de un aparat costisitor apare prima dată în Unica.md.
12:00
Azilul Municipal de Animale găzduiește sute de prieteni blănoși, care sunt nerăbdători să meargă în familii. ”Dacă vă plac animalele de companie și vă doriți un prieten, Primăria Chișinău este ... Post-ul Sute de patrupezi blănoși așteaptă să fie adoptați apare prima dată în Unica.md.
10:00
Primăria municipiului Chişinău informează că începând de miercuri, 8 mai 2024, va fi limitat accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr” din str. Doina, 189. Măsura este luată în legătură cu ... Post-ul Accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor va fi limitat în preajma Paştelui Blajinilor apare prima dată în Unica.md.
09:50
WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din întreaga lume, se actualizează continuu pentru a-și îmbunătăți experiența pentru cei peste două miliarde de utilizatori activi, scrie adevarul.ro. V-ați ... Post-ul Trucul WhatsApp pentru a afla locația unui contact fără ca acesta să știe apare prima dată în Unica.md.
09:50
Primăria municipiului Chişinău informează că începând de miercuri, 8 mai 2024, va fi limitat accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr” din str. Doina, 189. Măsura este luată în legătură cu ... Post-ul Accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor va fi limitat în preajma Sărbătorii Paştele Blajinilor apare prima dată în Unica.md.
09:20
Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 8 mai 2024, ora 10:00 – 10 mai 2024, ora 07:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, ... Post-ul ATENȚIE! Restricții de circulație, începând de azi, în centrul Capitalei apare prima dată în Unica.md.
09:10
AstraZeneca a anunţat marţi că a iniţiat retragerea la nivel mondial a vaccinului său anti-COVID-19 din cauza unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile”. De asemenea, compania a precizat că va ... Post-ul AstraZeneca retrage vaccinul său anti-Covid la nivel global apare prima dată în Unica.md.
09:00
Apel sporit de intervenție a salvatorilor și pompierilor la Casa Radio de pe strada Miorița 1 din capitală. În sera zilei de 7 mai 2024 un incendiu a izbucnit în ... Post-ul Incendiu puternic în Casa Radio! 12 echipaje și 50 de pompieri au luptat cu flăcările apare prima dată în Unica.md.
08:50
Comisia Europeană și autoritățile UE pentru protecția consumatorilor au demarat o investigaţie în ceea ce priveşte 20 de companii aeriene, printre care şi Wizz Air, scrie adevarul.ro. Potrivit acuzațiilor, Wizz ... Post-ul Compania aeriană Wizz Air, cercetată de Comisia Europeană. Cum erau păcăliți clienții pentru a plăti mai mult apare prima dată în Unica.md.
Ieri
00:30
Deși a avut o prestanță memorabilă, Moldova nu a acumulat suficiente voturi pentru calificarea în marea finală a Eurovision 2024. Țara noastră a fost reprezentată de Natalia Barbu, cu piesa ... Post-ul Prima semi-finală Eurovison 2024: Vezi care sunt cele 10 țări calificate în finala concursului apare prima dată în Unica.md.
7 mai 2024
23:20
Prima semifinală a competiției Eurovision Song Contest 2024 are loc chiar în aceste momente! Natalia Barbu a evoluat cu numărul 11. Artista a fost întâmpinată cu ropote de aplauze! Vezi, ... Post-ul Natalia Barbu a evoluat pe scena Eurovision Song Contest 2024! Video apare prima dată în Unica.md.
22:20
Concursul Eurovision Song Contest 2024 a început în această seară, 7 mai, la Malmö, Suedia. În prima semi-finală vor evolua: 1. Cyprus / Silia Kapsis – Liar 2. Serbia / ... Post-ul Concursul Eurovision Song Contest 2024 poate fi urmărit live apare prima dată în Unica.md.
21:50
Preşedinta Maia Sandu a afirmat, într-un interviu acordat cunoscutului jurnalist rus şi creator de conţinut pe YouTube Iuri Dudi, că un milion de cetățeni din Republica Moldova au pașaport românesc. ... Post-ul Maia Sandu: Un milion de cetățeni din Republica Moldova au pașaport românesc apare prima dată în Unica.md.
19:10
Cetățenii ucraineni sunt în culmea disperărilor și încearcă diverse modalități pentru a scăpa de înrolare. Un nou caz de acest fel a fost raportat de Serviciul Poliției de Frontieră. Este ... Post-ul Un cetățean ucrainean deghizat în femeie a fost prins la frontieră apare prima dată în Unica.md.
19:00
Lilian Brînză este a fost numit astăzi, 7 mai, vicedirector medical al Spitalului Clinic Bălți, responsabil de partea curativă. Anterior, Lilian Brînză a deținut funcția de șef al Blocului de ... Post-ul Spitalul Clinic din Bălți are încă un vicedirector apare prima dată în Unica.md.
18:40
Începând cu luna mai, 507 de asistenți personali, demiși în primele luni ale anului, au fost angajați în cadrul serviciului social asistență personală instituit de curând în cadrul Agenției pentru ... Post-ul Sute de asistenți sociali personali din Chișinău, reangajați de Guvern apare prima dată în Unica.md.
18:10
Începând cu data de 1 iulie la Căușeni urmează să fie comasate două instituții școlare. Este vorba despre Liceul Mihai Eminescu și gimnaziul Dimitrie Cantemir, iar toți elevii și profesorii ... Post-ul Două instituții școlare din Căușeni vor fi comasate apare prima dată în Unica.md.
18:00
Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Moldova Mihail Popșoi a avut astăzi, 7 mai, la Oslo, o întrevedere cu omologul său norvegian, Espen Barth Eide. În cadrul întâlnirii, oficialii au discutat ... Post-ul Mihail Popșoi a avut o întrevedere cu omologul său norvegian, la Oslo apare prima dată în Unica.md.
18:00
Un incendiu a izbucnit cu puțin timp în urmă într-un bloc de locuit din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău. Incendiul s-a produs pe strada Bogdan Voievod, iar flăcările au cuprins ... Post-ul Incendiu puternic într-un bloc din Capitală apare prima dată în Unica.md.
17:50
Peste 29.000 de elevi vor susține în acest an examenele naționale de absolvire a gimnaziului, iar Ministerul Educației și Cercetării a implementat măsuri mai stricte pentru a asigura transparența și ... Post-ul Măsuri stricte pentru transparența și corectitudinea examenelor de absolvire a gimnaziului apare prima dată în Unica.md.
17:00
Într-un efort concertat pentru protejarea mediului și prevenirea efectelor nocive asupra sănătății publice, Inspectoratul pentru Protecția Mediului, împreună cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General al Poliției, ... Post-ul Amenzi de sute de mii de lei pentru arderea ilegală a deșeurilor apare prima dată în Unica.md.
16:30
În cadrul vizitei pe care o întreprinde la Oslo, Președinta Maia Sandu a avut o întâlnire cu Prim-ministrul Norvegiei, Jonas Gahr Støre. Șefa statului și-a exprimat recunoștința pentru solidaritatea pe ... Post-ul Norvegia oferă Republicii Moldova un ajutor de 30 de milioane de euro apare prima dată în Unica.md.
16:20
O zi obișnuită de serviciu pentru angajații DR „Sud” s-a transformat într-o operațiune de salvare pentru un șofer în municipiul Comrat. În timp ce patrulau în zona respectivă, aceștia au ... Post-ul Un șofer a fost salvat de carabinieri dintr-o mașină care ardea apare prima dată în Unica.md.
16:20
Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anunțat destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene în vederea asasinării președintelui Volodimir Zelenski. „Agenții de ... Post-ul Doi colonei ucraineni plănuiau să îl asasineze pe Zelenski. Anunțul Serviciului de Securitate al Ucrainei apare prima dată în Unica.md.
15:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod Galben de instabilitate atmosferică în Republica Moldova. Codul Galben este valabil pentru astăzi, 7 mai. În intervalul orelor 14:00 – 23:00 se ... Post-ul Cod galben de averse puternice cu grindină și vijelie, în Moldova apare prima dată în Unica.md.
15:10
Cristina Scarlevschi și soțul ei au făcut un anunț emoționant, deși sunt frânți de durere după pierderea fiului. Soții au venit cu un mesaj de mulțumire pentru cei care au ... Post-ul Cristina Scarlevschi: Banii adunați pentru înmormântarea lui Alex vor fi donați Institutului Mamei și Copilului apare prima dată în Unica.md.
14:40
Poliția vine cu detalii despe furtul din casa preotului Adrian Ciobanu al bisericii din satul Pelinia, care a avut loc în noaptea Învierii Domnului. „Prejudiciul cauzat victimei este estimat la ... Post-ul Peste 200 de mii de lei au furat hoții din casa preotului din Pelinia, în noaptea de Paște apare prima dată în Unica.md.
14:40
Încă șapte posturi de televiziune și două posturi de radio din Republica Moldova riscă să rămână fără licență de emisie. De această dată este vorba de canalele GRT (postul public ... Post-ul Șapte posturi TV și două posturi de radio din Moldova riscă să rămână fără licență apare prima dată în Unica.md.
14:30
Compania Einhorn, cu sediul în Berlin, a anunțat într-un videoclip de strângere de fonduri noul său proiect pentru panouri solare, de mărimea unei pături de plajă, care pot fi așezate ... Post-ul Berlinul face un pas înainte pe piața energiei solare urbane: panouri de dimensiunea unui prosop de plajă apare prima dată în Unica.md.
14:20
Archie Harrison a sărbătorit cea de-a cincea aniversare alături de familia lui, inclusiv sora mai mică, în vârstă de doi ani, Lilibnet. Micul prinț s-a născut pe 6 mai 2019, ... Post-ul Archie, primul copil al lui Meghan și Harry, a împlinit 5 ani! Reacția neașteptată a Familiei Regale apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.