Executivul a actualizat proiectul „Asigurarea fermierilor cu fertilizanți”, finanțat de Japonia

NewsUngheni, 18 aprilie 2024 09:50

Fermierii vor beneficia de mai multe resurse, iar ADMA va putea gestiona finanțări pentru procurarea fertilizanților, produselor fitosanitare și echipamentelor de irigare Vedeți și: Într-un [...] Articolul Executivul a actualizat proiectul „Asigurarea fermierilor cu fertilizanți”, finanțat de Japonia apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 24 ore
22:20
Cabinetul de miniștri a aprobat mai multe modificări la Legea monumentelor de for public. Proiectul urmărește descentralizarea competenței în materia înființării monumentelor de for public.  Vedeți și: [...] Articolul Guvernul a modificat Legea monumentelor de for public apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:10
Infrastructura drumurilor din țara noastră va fi monitorizată mai eficient, datorită unui sistem informațional de profil. Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, o hotărâre pentru [...] Articolul Republica Moldova va avea un Registru al drumurilor publice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 1 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7587 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 1 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală informează că un loc de odihnă, agrement și dezvoltare sportivă a fost amenjat în satul Bravicea din raionul Călărași, datorită [...] Articolul Stadionul din Bravicea a fost îngrădit cu suportul programului „Satul European Expres” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 începe cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină În această [...] Articolul Luna mai 2024 începe cu ieftinirea motorinei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
10:40
În curând în Republica Moldova vor fi deschise trei remize noi de salvatori și pompieri în Ocnița, Dondușeni și Căinari În curând în Republica Moldova [...] Articolul Trei remize noi de salvatori și pompieri vor fi deschise în Ocnița, Dondușeni și Căinari apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:30
Ofițerii INI, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a patru bănuiți de contrabandă, furturi și spălare de bani, cu prejudicii evaluate preliminar la peste [...] Articolul INI și PCCOCS au reținut patru bănuiți de contrabandă, furturi și spălare de bani, cu prejudicii evaluate la cca 5 mln MDL în UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Potrivit schemei de trafic de droguri, această cantitate de hașiș, ar fi urmat să fie preluată de alți curieri, pentru porționare și distribuire clienților. Ulterior, [...] Articolul Ofițerii INI și procurorii PCCOCS au reținut în Chișinău a unui adolescent cu 1 kg de hașiș în timp ce plasa drogurile în ascunzișuri apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
Descoperă raioanele care vor avea decizii mai reprezentative și echilibrate! Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, în parteneriat cu Coalitia Civica pentru Alegeri Libere si Corecte, cu susținerea Swiss [...] Articolul [INFOGRAFICE] Top zece raioane cu cele mai multe consiliere raionale alese și femei primar apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
29 aprilie 2024
23:50
Echipele Asociațiilor raionale de fotbal din Ungheni și Călărași au ajuns la faza sferturilor de finală a Cupei Republicii Moldova la fotbal amator. Competiția, care [...] Articolul Echipele din Ungheni și Călărași se vor duela în sferturile de finală a Cupei Republicii Moldova la fotbal amator apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:20
Biroul Național de Statistică informează că, la finele zilei de 28 aprilie 2024, în cadrul Recensământului populației și locuințelor au fost recenzate circa 699 mii [...] Articolul Cca 1.039 milioane de persoane au fost recenzate până la data de 28 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:00
Actele falsificate au constituit motiv de cercetare a doi conaționali și a unei cetățence din Ucraina. Cazurile au fost consemnate de către polițiștii de frontieră [...] Articolul Noi acte falsificate au fost ridicate de la trei călători în PTF Sculeni și Leușeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:00
La 30 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 17-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 30 aprilie 2024. Pe ordinea de zi – 13 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 30 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7587 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 30 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:20
La 28 aprilie 2024, Ministerul Educației și Cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la Istoria românilor și universală. La ediția din [...] Articolul Corneliu Zestra din raionul Fălești a cucerit AUR-ul la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
La 28 aprilie 2024, Ministerul Educației și Cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la Istoria românilor și universală. La ediția din [...] Articolul Adriana Șișcanu a urcat pe podium la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:20
La 28 aprilie 2024, Ministerul Educației și Cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la Istoria românilor și universală. La ediția din [...] Articolul Ungheneanca Jasmina Percic a cucerit bronzul la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Ministerul Educației și Cercetării informează că 40 de elevi au fost premiați astăzi în cadrul Olimpiadei Republicane la Istoria românilor și universală, desfășurată în perioada [...] Articolul Lista premianților la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Calea Ferată din Moldova a aduce la cunoștință cetățenilor despre faptul că vor fi majorate tarifele la biletele de călătorie pentru cursa zilnică Chișinău- Iași [...] Articolul CFM anunță majorarea tarifelor la biletele de călătorie pentru cursa Chișinău – Iași (Socola) apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
În perioada 1 – 16 mai 2024 se vor aplica măsuri suplimentare de securitate în vederea fluidizării traficului de pasageri, excluderii riscurilor și asigurării siguranței [...] Articolul Autoritățile vor aplica măsuri suplimentare de securitate pe Aeroportul internațional Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:10
În această duminică, 28 aprilie 2024, pe stadioanele din raionul Ungheni, a avut loc a patra etapă (TUR) a campionatului raionului Ungheni la fotbal, ediția [...] Articolul Campionatul raionului Ungheni la fotbal 2024. Clasamentul după a 4-a etapă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
În perioada 22 – 28 aprilie 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 805.2 milioane de lei, ceea ce constituie îndeplinirea [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de peste 805.2 mln MDL în perioada 22-28 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
28 aprilie 2024
14:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 29 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7616 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 29 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Pe parcursul săptămânii curente, la Ungheni a avut loc competiția în domeniul chinologic „Biatlon în memoria locotenent-colonelului Veaceslav OȘOVSCHI, ediția 2024”, organizat de către Poliția [...] Articolul La Ungheni a avut loc cea de-a 9-a ediție Biatlon Chinologic apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 29 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 29 aprilie – 5 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:10
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 29 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 29 aprilie – 5 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 59 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 59.1 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
27 aprilie 2024
11:10
Acest editorial este o constatare dureroasă! În această dimineața, 27 aprilie 2024, am avut ocazia să vorbesc cu mai multe persoane, inclusiv cu vârsta tânără, [...] Articolul [EDITORIAL] Dușul rece și Sfântul TRICOLOR apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
07:30
În atenția conducătorilor auto care circulă pe drumurile publice din Republica Moldova în aceste momente: Începând cu primele ore ale dimineții, pe drumurile din Republica [...] Articolul [Atenție șoferi] Drumurile naționale sunt învăluite în ceață densă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
26 aprilie 2024
21:30
Funcționarii publici cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, aleși în funcții elective, își vor putea suspenda raporturile de serviciu. Un proiect de lege [...] Articolul Funcționarii publici cu statut special din cadrul MAI, aleși în funcții elective, își vor putea suspenda raporturile de serviciu apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:10
PROIECTUL de lege care prevede pilotarea votului prin corespondență a fost adoptat de Parlament. Documentul reglementează principiile de exercitare a dreptului la vot prin corespondență, procedurile [...] Articolul Republica Moldova va implementa votul prin corespondență apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:50
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, invită cetățenii Republicii Moldova să arboreze tricolorul mâine, de Ziua Drapelului de Stat. Vedeși și Onor la Sfântul TRICOLOR: 27 aprilie [...] Articolul Igor GROSU invită cetățenii să arboreze sfântul TRICOLOR de Ziua Drapelului de Stat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:30
În perioada 22-25 aprilie 2024, pentru angajații Poliției de Frontieră a fost organizat un curs de instruire privind dreptul internațional umanitar, organizat cu suportul experților [...] Articolul Cursanții CESF Ungheni au fost intruiți de Comitetul Internațional al Crucii Roșii în domeniul dreptului internațional umanitar apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:10
Astăzi, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Sergiu Harea a întreprins o vizită de lucru în regiunea Ungheni, în [...] Articolul [PREMIERĂ] Camera de Comerț și Industrie a semnat Acorduri de colaborare cu Consiliul raional și Primăria municipiului Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:20
De 34 ani, la 27 aprilie, sărbătorim Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova – Sfântul TRICOLOR. De 34 ani, cele trei culori sfinte a [...] Articolul Onor la Sfântul TRICOLOR: 27 aprilie – Ziua drapelului de Stat al Republicii Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:00
La 27 aprilie 1990, încă RSSM, Sfântul TRICOLOR a fost desemnat oficial ca Drapel de Stat al Republicii Moldova de către deputații primului Legislativ, ales [...] Articolul Onor la Sfântul TRICOLOR: Ziua drapelului Republicii Moldova marcată la UNGHENI apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 27 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7604 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 27 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
Ministerul Sănătății informează că Spitalul clinic Bălți a fost dotat cu echipamente de înaltă performanță pentru intervenții chirurgicale laparoscopice Spitalul Clinic Bălți își fortifică capacitatea [...] Articolul Spitalul clinic Bălți a fost dotat cu echipamente de înaltă performanță pentru intervenții chirurgicale laparoscopice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:00
În ședința de azi, Consiliul Audiovizualului (CA) a amendat cu 60 000 de lei și, respectiv, 40 000 de lei serviciile media „TV-Găgăuzia” și „ATV” [...] Articolul Două posturi TV din UTA Găgăuzia sancționate pentru răspândirea dezinformării cu 100 mii MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:40
Astăzi, 26 aprilie 2024, în cadrul operațiunii TRITON 2024, desfășurată de către grupul comun Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni a Direcției Regionale Vest și Inspectoratul [...] Articolul Continuă operațiunea TRITON – 2024 la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Actele care țin de eliberarea certificatului de moștenitor sau de certificatele legate de moștenire nu vor mai fi competența exclusivă a notarului de la locul [...] Articolul Cetățenii se vor putea adresa la oricare notar din țară pentru proceduri legate de moștenire apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău ar putea obține statut de oraș. Parlamentul a votat în prima lectură inițiativa legislativă elaborată de deputata PAS Larisa [...] Articolul Comuna Stăuceni din municipiul Chișinău ar putea obține statut de oraș apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Angajații Direcției regionale Vest a Poliției de Frontieră în comun cu Inspectoratul General de Migrație, împreună cu reprezentanții Frontex și Inspectoratul Național pentru Securitatea Publică [...] Articolul La Ungheni a demarat operațiunea Migrant-2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
O linie electrică aeriană 400 kV va interconecta localitățile Bălți și Suceava. Aceasta are scopul de a crește securitatea energetică a țării noastre și va [...] Articolul O linie electrică 400 kV va interconecta malurile de Prut între localitățile Bălți – Suceava apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că sfârșitul celei de-a 4-a săptămână din aprilie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de [...] Articolul Minus 9 bani pentru un litru de motorină în perioada 27 – 29 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Proiectul de lege cu privire la denumirile geografice a fost adoptat la 25 aprilie 2024 de Parlament în lectura a doua. Noua lege care ca scop [...] Articolul Denumirile geografice pe teritoriul R. Moldova vor fi reglementate de o lege nouă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
În Republica Moldova vor fi constituite camere agricole. Parlamentul a examinat, la ședința din 25 aprilie 2024 proiectul de lege privind organizarea și funcționarea camerelor [...] Articolul În R. Moldova vor fi create camere agricole menite să reprezinte interesele fermierilor apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Un PROIECT de lege ce prevede îmbunătățirea cadrului normativ ce vizează activitatea Centrului Național Anticorupție (CNA) a fost votat în a doua lectură de 57 de deputați. [...] Articolul Parlamentul a adoptat proiectul de lege ce prevede îmbunătățirea cadrului normativ ce vizează CNA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
În Republica Moldova urmează să fie construite locuințe sociale, iar unele cămine studențești și aziluri de bătrâni vor fi renovate. Lucrările vor fi realizate cu [...] Articolul În R. Moldova vor mai fi construite 450 de locuințe sociale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
Republica Moldova va încheia cu Republica Franceză un nou ACORD de cooperare în domeniul apărării. Parlamentul a votat în prima lectură pentru ratificarea Acordului semnat la Paris [...] Articolul Un nou Acord de cooperare în domeniul apărării între Republica Moldova și Franța apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.