Top 10 lucruri pe care femeile ar trebui să le știe, când vine vorba de sex. Au fost spuse chiar de bărbați!

EA.md, 18 aprilie 2024 08:10

Dorința sexuală se exprimă în mod diferit atât în cazul femeilor, cât și în cel al bărbaților. Pentru femei, sentimentele joacă un rol crucial în sfera erotică, în timp ce la bărbați, de obicei, dorința sexuală poate stârni sentimente. Totuși, neînțelegerile între două persoane apar și în momentele de intimitate, iar comunicarea și cunoașterea dorințelor […] Articolul Top 10 lucruri pe care femeile ar trebui să le știe, când vine vorba de sex. Au fost spuse chiar de bărbați! apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 6 ore
08:40
Compania aeriană germană Lufthansa a revenit în Moldova! Noua rută Chișinău – Frankfurt – Chișinău va oferi zboruri de până la cinci ori pe săptămână. Pasagerii vor avea acces la o extinsă rețea de destinații internaționale prin intermediul conexiunii către unul dintre cele mai mari noduri aeriene din Europa, aeroportul Frankfurt, scrie diez.md. Orarul zborurilor: – […] Articolul Veste bună pentru călători! Compania aeriană Lufthansa s-a reîntors pe aeroportul Chișinău apare prima dată în ea.md.
08:40
Un cumpărător informat este imun la manipulare. Acesta este motto-ul inspectorilor de la Protecția Consumatorilor, care au mers la Piața Centrală, înaintea fluxului mare de cumpărători de Paști. Inspectorii au inspectat mărfurile din comerț și au emis avertismente celor care au încălcat regulile, iar cumpărătorii au fost sfătuiți să fie atenți și să verifice cu […] Articolul Inspectorii au efectuat o vizită la Piața Centrală: Alegeți vopsea pentru ouă cu atenție apare prima dată în ea.md.
08:30
Începând cu Duminica Floriilor și până în sâmbăta dinainte de Paște, creștinii marchează Săptămâna Patimilor. Sunt zilele care preced Învierea lui Iisus și reprezintă o perioadă de smerenie și curățare spirituală înainte de cea mai mare sărbătoare a creștinătății. În Săptămâna Patimilor, preoții recomandă post, rugăciune și spovedanie, deoarece este o perioadă în care creștinii […] Articolul Săptămâna Patimilor – Ce semnifică fiecare zi din Săptămâna Mare apare prima dată în ea.md.
08:30
Maestrul Eugen Doga a fost numit „Omul Secolului” de către VIP Magazin. Din motive de sănătate, Doga nu a putut participa la evenimentul de duminică, 28 aprilie. Acesta trebuia să fie supus unei intervenții chirurgicale, iar medicii i-au recomandat să evite aparițiile la evenimente. Între timp, echipa de la VIP Magazin a vizitat casa lui […] Articolul Eugen Doga – Omul secolului! Ce premiu a primit apare prima dată în ea.md.
Acum 24 ore
16:20
În această perioadă a anului, Paștele aduce o atmosferă de prospețime și schimbare. Este momentul în care natura renaște și noi începuturi sunt întâmpinate cu bucurie și speranță. Este, de asemenea, un moment perfect pentru a face schimbări în viața ta, iar achiziționarea unei mașini poate fi una dintre acestea. În luna mai te bucuri […] Articolul Beneficiile achiziționării unei mașini în perioada Paștelui: De ce este acum cel mai potrivit moment apare prima dată în ea.md.
Ieri
08:40
O tragedie recentă, pe un teren de fotbal din comuna Ciorescu, a provocat multe discuții. Un meci obișnuit s-a transformat într-o adevărată dramă, după ce un tânăr jucător, în vârstă de doar 23 de ani, a decedat în mai puțin de o oră de la semnalarea problemelor de sănătate. „Era începutul la a doua repriză. […] Articolul Tragedia de la Ciorescu: Tânărul care s-a stins în doar 20 minute apare prima dată în ea.md.
08:40
Inspectoratul pentru Protecția Mediului a fost informat și încearcă să identifice femeia care a abandonat saci plini cu gunoi într-un câmp din orășelul Codru, apoi a urcat într-un Lexus și a plecat. Conform declarațiilor șefului instituției, Ion Bulmaga, făptuitoarea va fi sancționată.   „La moment se întreprind acțiuni de identificare a făptașei, cu ulterioara atragere […] Articolul (Video) A aruncat saci cu gunoi într-un câmp și a plecat. Primele declarații ale șefului mediului apare prima dată în ea.md.
08:40
Pe lângă succesul de pe scenă, Adriana Ochișanu este o femeie împlinită cu doi copii frumoși alături. Recent, interpreta și-a delectat fanii cu imagini alături de bărbatul vieții sale. Vezi cât sunt de frumoși!   „Bărbatul meu frumos” , a scris Adriana, postând imagini în care apare alături de fiul său, Cristian. Internauții au apreciat […] Articolul (Foto) „Bărbatul meu frumos” Adriana Ochișanu alături de bărbatul vieții sale apare prima dată în ea.md.
08:40
Andra trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Măruță, împreună având doi copii, David și Eva. Într-o emisiune, artista a vorbit despre relația lor, recunoscând că poate trece peste multe, dar nu peste violență. “În dragoste, cred că aproape totul este posibil când iubești cu adevărat. Poți depăși multe lucruri dacă iubești cu adevărat […] Articolul Andra: „Nu stați la mila bărbatului! Ce ar putea să facă? Să mă înșele. În sensul în care o femeie e bătută, e clar că nu mai este vorba de dragoste” apare prima dată în ea.md.
08:30
O fetiță de 5 ani a fost grav rănită după ce a căzut în gardul unei biserici și a fost înfiptă cu o suliță metalică în gât. Potrivit ministrului Sănătății, micuța a fost adusă de urgență în sala de operații, împreună cu bucata de gard tăiată. Copila se recuperează și a fost transferată de la […] Articolul Tragic! O copilă de doar 5 ani a ajuns la spital, după ce a căzut în gardul unei biserici apare prima dată în ea.md.
08:30
Actorul francez Gérard Depardieu a fost reținut la Paris din cauza acuzațiilor de agresiune sexuală aduse împotriva sa. Se află acum la secția de poliție, unde este interogat, relatează BFMTV. Depardieu este acuzat de agresiune sexuală de către două femei. Aceste incidente, spun ele, s-au petrecut pe platourile de filmare ale a două filme: în […] Articolul Gerard Depardieu a ajuns pe banca acuzaților, după ce a fost învinuit de agresiuni sexuale apare prima dată în ea.md.
08:30
Parcare în centrul capitalei și acces la transport public în noaptea de Paște. Pentru a gestiona numărul mare de oameni care vor participa la slujba de Înviere la Catedrala Mitropolitană din Chișinău, municipalitatea intenționează să organizeze o parcare publică în Piața Marii Adunări Naționale. De asemenea, sunt posibile restricții de circulație pe anumite străzi în […] Articolul Parcare în centrul orașului și restricții de circulație pe anumite străzi în Noaptea de Paște apare prima dată în ea.md.
08:30
Fostul ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, intenționează să-l dea în judecată pe actorul și jurnalistul Anatol Durbală, precum și postul Jurnal TV, după ce acesta din urmă ar fi prezentat în emisiunea satirică „Ora de Ras” o secvență în care îl prezintă pe fostul ministru ca fiind subalternul oligarhului fugar Vladimir […] Articolul Scandal la TV: Tudor Ulianovschi merge în instanță împotriva lui Anatol Durbală și Jurnal Tv apare prima dată în ea.md.
08:30
Poliția de Frontieră anunță modificarea regulilor de acces în incinta Aeroportului Internațional Chișinău. Conform declarațiilor șefului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Ruslan Galușca, începând cu 1 mai, doar cetățenii care dețin bilete de îmbarcare vor avea acces în aerogară, scrie deschide.md. „Alți cetățeni vor fi nevoiți să aștepte în afara gării, ori această măsură […] Articolul Noi restricții pe Aeroportul Chișinău începând cu 1 mai! Precizările șefului IGPF apare prima dată în ea.md.
08:30
Dacă mulți oameni își doresc să trăiască în oraș, alții, dimpotrivă, preferă liniștea din sat, chiar și într-o localitate unde locuiesc doar vreo 10 persoane. Un astfel de loc este satul Ceroborta, din comuna Cruzești, situat la 18 kilometri de Chișinău. Cu banii câștigați peste hotare, o familie tânără și-a construit o casă acolo, scrie […] Articolul Istoria unei familii care și-a găsit liniștea într-un sat cu doar 10 locuitori apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:00
Persoana suspectată de omorul Anei-Maria Guja, tânăra însărcinată din Orhei, a fost pusă sub învinuirea de omor cu circumstanțe agravante. Informația a fost confirmată de către Violina Moraru, consultantă a Procurorului General responsabilă de comunicarea cu mass-media, scrie UNIMEDIA. Astfel, Violina Moraru a confirmat, pentru UNIMEDIA, că principalul suspect în cazul omorului tinerei de 19 […] Articolul Suspectul în omorul Anei Maria, Gheorghe Cotorobai, pus oficial sub învinuire apare prima dată în ea.md.
11:50
Familia Crețu înfuriată rău! Mai mulți pomi de Sakura plantați cu inițiativa lui Emilian Crețu pe traseul care duce spre satul de baștină, Negureni, au fost furați.  Câteva imagini video au fost trimise actorului de către un bărbat care deseori parcurge acest traseu. „Pentru ce trebuie să-i scoți și să-i furi, dacă omul a spus […] Articolul (Video) „Mulți paraziți mai populează această planetă” Familia Crețu înfuriați, după ce copacii de Sakura plantați de aceștia, au fost furați apare prima dată în ea.md.
11:40
Un șofer care a aruncat o țigară pe geam a fost mustrat de un tânăr. Imaginile au fost postate pe canalul de Telegram StopHam Moldova. Conform informațiilor, șoferul a încercat să-și justifice acțiunea vorbind despre biodegradabilitatea mucurilor de țigară. Din fericire, o mașină de poliție trecea pe lângă și agenții i-au reamintit șoferului că risca […] Articolul (Video) Educație în mijlocul drumului! Un șofer s-a ales cu o mustrare, după ce a aruncat jos un muc de țigară apare prima dată în ea.md.
07:20
Numărul persoanelor intoxicate la restaurantul “La Plăcinte” din Chișinău a crescut. Până în prezent, 19 persoane cu vârste cuprinse între 8 și 48 de ani au solicitat asistență medicală. Opt dintre acestea sunt spitalizate în instituții medicale din Chișinău, iar restul primesc îngrijiri medicale la domiciliu. Conform Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), la momentul […] Articolul Numărul pacienților au crescut. Intoxicația de la restaurantul „La plăcinte” continuă cu noi victime apare prima dată în ea.md.
07:20
Un eveniment spectaculos, Moldova Fest – Sport și Tradiție, va fi organizat pe data de 16 iunie în Marea Britanie. Organizatorii își propun să consolideze diaspora și să facă un act de caritate pentru o persoană din Republica Moldova. Festivitatea va avea loc la Londra, la Powerleague Romford, pe data de 16 iunie, între orele […] Articolul Sărbătoare pentru diaspora din Marea Britanie! Moldova Fest – Sport și Tradiție, eveniment grandios pentru moldoveni apare prima dată în ea.md.
07:20
Actele referitoare la eliberarea certificatului de moștenitor sau a certificatelor legate de moștenire nu vor mai fi exclusiv în competența notarului de la locul deschiderii succesiunii. Un proiect de lege care propune acest lucru a fost votat în prima lectură de către 68 de deputați. Proiectul de lege care prevede eliminarea competenței teritoriale exclusive a […] Articolul Cetățenii vor putea să se adreseze oricărui notar din țară pentru procedurile legate de moștenire. Proiectul a fost votat în prima lectură apare prima dată în ea.md.
07:20
„Surpriză” pentru șoferii care circulau pe traseul Chișinău – Cimișlia. O denivelare din asfalt a fost amplasată pe drum, provocând tamponarea a două mașini, scrie UNIMEDIA.   „ Administrația de Stat a Drumurilor ce părere aveți despre lucrările efectuate de subalterni? Serios? Pe un drum național cu viteza de 90km/h se instalează așa ceva?”, se […] Articolul (Video) Bonus de la ASD pe traseul Chișinău-Cimișlia: Șoferi, atenție să nu vă accidentați mașinile apare prima dată în ea.md.
07:20
Pentru prima oară în istorie, Republica Moldova are o campioană europeană la box. Pugilista Daria Kozorez a câștigat medalia de aur pentru performanța sa la turneul continental de la Belgrad. De asemenea, la aceeași competiție, Alexandru Paraschiv a obținut argintul, iar Vasile Cebotari bronzul, scrie TVR Moldova.  În categoria peste 81 de kilograme, Daria Kozorez […] Articolul Ai noștri cei mai buni! Daria Kozorez devine prima basarabeancă campioană europeană la box apare prima dată în ea.md.
07:20
Întreprinderea de stat Moldatsa, responsabilă cu controlul traficului aerian, caută noi angajați. Pentru a-i găsi și a-i recruta, instituția a organizat “Ziua Porților Deschise”, la care zeci de tineri au arătat interes pentru această profesie care necesită multă responsabilitate, disciplină și determinare. Reprezentanții întreprinderii spun că oferta este atractivă, mai ales că salariul unui începător […] Articolul Atenție, șomeri! Întreprinderea de stat Moldatsa, responsabilă cu dirijarea traficului aerian, este în căutare de noi angajați apare prima dată în ea.md.
07:20
Soția lui Smiley atrage atenția cu frumusețea ei! Gina Pistol s-a fotografiat într-o poziție seducătoare, stârnind admirația bărbaților și, poate, invidia femeilor. Vedeta de televiziune pare să fi renunțat la inhibiții și, cu eleganță, a decis să împărtășească fanilor o fotografie în care poartă o bustieră. Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai […] Articolul Gina Pistol, o adevărată bombă sexy! Soția lui Smiley a renunțat la prejudecăți și s-a fotografiat în toată splendoarea ei apare prima dată în ea.md.
07:20
Cuplul Nina Crețu și Renato Usatîi este mai mereu în vizorul publicului. Recent, au apărut și zvonuri despre despărțirea celor doi, însă nimeni din ei nu a comentat.   Însă, Nina a declarat într-un interviu recent că Renato este foarte ocupat și de aceea relația lor a luat o altă întorsătură. „Domnul Usatii lucrează intens, […] Articolul Dragostea nu moare? Declarațiile neașteptate ale Ninei Crețu: „Relația noastră a…” apare prima dată în ea.md.
07:20
După ce anul trecut și-au procurat casa visurilor sale, Valeria Lungu și iubitul Alex își doresc un copil. Cuplul așteaptă cu nerăbdare când vor deveni părinți și au început pregătirile pentru această etapă a vieții.  Deși nu sunt împreună de mulți ani, cuplul este destul de serios în planurile de viitor. Valeria și Alex și-au […] Articolul Barza se grăbește să vină! Valeria Lungu și iubitul Alex nerăbdători să devină părinți apare prima dată în ea.md.
07:20
Este rău sa te masturbezi în fiecare zi? Desigur că nu! Aproape toți ne masturbăm. Gândește-te la asta ca parte a rutinei tale de auto-îngrijire. Masturbarea dimineața înainte de a te trezi pentru ziua ta sau masturbarea în fiecare seara înainte de a merge la culcare poate aduce o mulțime de beneficii pentru sănătatea și […] Articolul De ce ar trebui să adaugi masturbarea la rutina ta de dimineață apare prima dată în ea.md.
28 aprilie 2024
09:40
Leul moldovenesc ar putea suferi o schimbare de aspect. Guvernatoarea Băncii Naționale, Anca Dragu, afirmă că există în prezent un plan pentru modificarea designului bancnotelor naționale. Detaliile privind aspectul acestora și modificările ce vor fi aduse vor fi anunțate ulterior, după mai multe consultări și discuții pe această temă. subiect. „- Nu o să comunic […] Articolul Leul moldovenesc își schimbă înfățișarea! BNM: Anul acesta ne vom uita la designul bancnotelor apare prima dată în ea.md.
09:40
Accident grav la Căușeni! Un om a murit după ce un autobuz s-a ciocnit violent cu o mașină între satele Grigorevca și Baccealia. Potrivit Studio-L Căușeni, în autobuz se aflau aproximativ 50 de persoane de la Muzeul Național de Istorie, care se întorceau dintr-o excursie la câteva biserici. Tragedia a avut loc în jurul orei […] Articolul Impact violent la Căușeni! Un automobil s-a tamponat cu un autobuz cu angajați ai Muzeului de Istorie apare prima dată în ea.md.
09:40
Nicolae Botgros împărtășește o poveste din cariera sa muzicală care îl face să râdă cu poftă chiar și acum, mulți ani de la acea întâmplare. „De ciudă, cineva mi-a spus: Auzi, să cânți frumos aici, să se adune toți țiganii să-l ducă pe tata la groapă, că dacă nu, o să-l duci tu la groapă”, […] Articolul Caz amuzant din cariera lui Nicolae Botgros: „Mi-a zis să cânt frumos să se adune toți țiganii, că de nu… ” apare prima dată în ea.md.
09:40
Mama tinerei de 29 de ani, care a fost găsită strangulată într-o debara în toamna anului 2021, în localitatea Chirileni din raionul Sîngerei, dezvăluie detalii șocante despre noaptea în care s-a produs tragedia. „Nepoțica a auzit zgomote puternice în debara, iar când a mers să vadă ce se întâmplă, a venit plângând. Medicul legist mi-a […] Articolul Dezvăluiri șocante din noaptea tragediei, când o tânără a fost găsită strangulată: „Fiica mi-a fost ucisă. Am rămas cu 3 nepoți” apare prima dată în ea.md.
09:40
Conform raportului publicat sâmbătă de Wall Street Journal, agențiile de informații americane au concluzionat că președintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie. Aceste informații au fost transmise de Reuters, citat de digi24.ro. Navalnîi, în vârstă de 47 de ani când […] Articolul Noi detalii în cazul decesului lui Navalnîi. Serviciile secrete americane: „Putin, probabil a…” apare prima dată în ea.md.
09:40
Andreea Bostănică este răsfățată ca o adevărată prințesă, în Dubai, cu munți de flori și cadouri de lux și în timp ce unii dintre fanii săi de pe rețelele de socializare cred că are un iubit misterios, alții sunt de părere că și le cumpără singură doar pentru a-și mai face conținut pe TikTok și […] Articolul Andreea Bostanica s-a afișat cu un cadou de peste 10 mii euro. Fanii: „Un habibi i le-a cumpărat” apare prima dată în ea.md.
09:40
Săptămâna dinaintea Floriilor este cunoscută în popor ca Săptămâna Floriilor. Pentru creștini, bucuria sărbătoririi Duminicii Floriilor este marcată și de apropierea sfârșitului Postului Mare și, mai ales, de Învierea Domnului Isus Hristos. Sărbătoarea își are originea în antichitate și anume în organizarea vestitelor serbări de primăvară Floralia în cinstea zeiței Flora. În Dacia sărbătoarea devenită […] Articolul Creștinii ortodocși sărbătoresc astăzi Duminica Floriilor. Tradițiile și obiceiurile din această zi apare prima dată în ea.md.
09:30
Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinău și a demonstrat că este talentată și foarte ambițioasă. A descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de cinci ani, când a început să cânte melodiile din filme și desene animate pe care le urmărea. Văzând acest talent, mama ei a hotărât să o înscrie la școala de […] Articolul Cunoaște-o pe Mia Rusu, fata care a făcut-o pe Andra să plângă apare prima dată în ea.md.
27 aprilie 2024
07:40
11 persoane au fost internate la spital după ce au consumat „Cușma lui Guguță” la un restaurant din sectorul Botanica al Capitalei. S-au intoxicat cu salmonella. Reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) au declarat pentru TV8 că au deschis o anchetă în acest caz. Conform ANSA, pacienții au luat masa la restaurantul „La […] Articolul Salmonella la pachet, vă rog! ANSA a inițiat o investigație după ce 11 persoane s-au intoxicat la același restaurant apare prima dată în ea.md.
07:40
MoldovaGaz intenționează să solicite o reducere a prețului gazului cu 1 leu și 30 de bani, conform declarațiilor directorului său pentru TV8. Cererea va fi depusă astăzi la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Dacă ANRE va aproba cererea MoldovaGaz, începând cu luna mai, consumatorii casnici vor plăti 13 lei și 17 bani pentru fiecare […] Articolul Ieftinirea gazului continuă! Moldovagaz solicită reducerea tarifului. Află care este noul preț apare prima dată în ea.md.
07:40
În contextul zilelor de sărbătoare nelucrătoare din luna mai, Primăria Municipiului Chișinău anunță că instituțiile educaționale din Capitală, atât școlile primare-grădinițe, cât și gimnaziile-grădinițe, vor avea un program modificat. Astfel, pe 30 aprilie și 8 mai, instituțiile vor activa conform programului de la 07:00 la 17:00 (în ajunul zilelor de sărbătoare). De asemenea, pe 3 […] Articolul Luna mai vine cu modificări în programul de activitate a instituțiilor educaționale apare prima dată în ea.md.
07:40
Tragedie în sectorul Ciocana al Capitalei: un copil de 8 ani a murit în urma unei împușcături. Potrivit poliției, părinții copilului au sunat la 112 în data de 25 aprilie, în jurul orei 22:30. Conform informațiilor preliminare, părinții minorului au ieșit din casă, iar băiatul a rămas singur acasă. La întoarcerea lor, părinții l-au găsit […] Articolul Tulburător! Un copil găsit mort, după ce s-ar fi împușcat apare prima dată în ea.md.
07:40
Doina Sulac trăiește o adevărată poveste de dragoste. Recent, interpreta și-a delectat soțul  cu un mesaj de recunoștință.   Femeia și-a declarat dragostea infinită, iar mesajul său a emoționant urmăritorii. Iubirea este despre a purta mai întâi pe cineva în gandul tău, în sufletul tau și în rugăciunile tale…abia apoi despre a-l ține strâns în […] Articolul Doina Sulac își cântă dragostea pentru soțul ei: „Iubirea este despre a purta mai întâi pe cineva în gândul tău…” apare prima dată în ea.md.
07:40
În pulsul vieții urbane a Times Square-ului, ecranele au fost iluminate pe parcursul zilei cu secvențe din filmele moldovenești “Carbon”, “Varvara” și “Tunete”, marcând astfel Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale. Această inițiativă a fost organizată în onoarea Zilei Internaționale a Proprietății Intelectuale și a subliniat angajamentul față de inovare și protecția drepturilor de autor.   […] Articolul Ziua Proprietății Intelectuale: Filmele Moldovenești în Prim-plan în Times Square, New York apare prima dată în ea.md.
07:40
Svetlana Lucichina este beneficiară a Centrului Comunitar 151, din Chișinău, coordonat de Asociația Laolaltă. Femeia este originară din Odesa, unde a absolvit facultatea de medicină și a lucrat 10 ani în calitate de lucrător medical, iar de mai bine de 20 de ani lucrează cosmetolog. Svetlana a plecat în martie 2022 împreună cu fiica, Anastasia […] Articolul Centrul Comunitar 151, Chișinău, adună refugiații și comunitatea locală împreună apare prima dată în ea.md.
26 aprilie 2024
12:30
Aseară, la Teatrului Republican „Luceafărul”, am fost martorii unei experiențe teatrale intense, care a pus în lumină dilemele umane și provocările justiției în fața vieților celorlalți. Spectacolul „12 Oameni Furioși”, adaptare după Reginald Rose, a captivat publicul cu un tablou vibrant al confruntării cu propriile prejudecăți și cu provocările morale ale unui sistem judiciar aflat […] Articolul Justiție în lumina reflectoarelor! Cronica spectacolului „12 oameni furioși” apare prima dată în ea.md.
07:50
Mama actorului Emilian Crețu a povestit că a avut parte de multe suferințe în viața ei. A fost răpită de la nunta ei și dusă la Negureni, la casa viitorului soț, unde nu a apucat să îmbrace rochia de mireasă sau să poarte verigheta. Curând după căsătorie, viața de familie s-a transformat într-un coșmar. „Mă […] Articolul „Nu mă plângeam nimănui, iar când aveam durere în suflet, mă duceam la vacă și plângeam” Mama lui Emilian Crețu – dezvăluiri din căsnicie apare prima dată în ea.md.
07:50
Natalia Perciun și-a realizat visul de a deveni mamă, după 13 încercări de fertilizare in vitro. A fost o perioadă lungă și dificilă, dar a reușit să o depășească cu succes. Însă acum viața o pune din nou la încercare: Natalia are nevoie de un transplant de ficat. La 50 de ani, Natalia a încercat […] Articolul A născut un copil, după 13 fertilizări in vitro, iar acum luptă între viață și moarte apare prima dată în ea.md.
07:50
Emilian Crețu are o stea a succesului aparte! Încă de mic copil acestuia era predestinat să devină faimos. Mama actorului, Anastasia Crețu a mărturisit în cadrul unui interviu despre prezicerile preotului la botezul lui Emilian.   La prima împărtășanie după botez, preotul din satul Brânzeni, i-a spus un fapt destul de curios bunicii lui Emilian, […] Articolul Faima lui Emilian Crețu, prezisă încă la botez: „Are un dar de la Dumnezeu” apare prima dată în ea.md.
07:50
Crima de la Telenești a avut loc aproximativ o oră după ce prietenul Anei-Maria a depus o plângere la Poliție. Potrivit șefului Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, au fost câteva confuzii la începutul investigației, care au dus la piste greșite, chiar dacă au fost întreprinse mai multe acțiuni de verificare atât la căminul unde […] Articolul Ana Maria ar fi fost omorâtă, la o oră de la depunerea plângerii. Cernăuțeanu: Crima a fost comisă imediat după răpire apare prima dată în ea.md.
07:50
În prezent, peștele este foarte căutat. În acest context, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) îi atenționează pe consumatori că peștele și produsele derivate sunt extrem de perisabile; dacă nu sunt depozitate în condiții stricte, se pot altera ușor și pot prezenta un pericol pentru sănătate. Specialiștii ANSA recomandă respectarea anumitor măsuri de precauție, înainte […] Articolul Cum alegi un pește proaspăt și de calitate. Precizări de la ANSA apare prima dată în ea.md.
07:50
În această sâmbătă, în data de 27 aprilie, în cadrul Campaniei de Paști „Masa Bucuriei”, Diaconia organizează colecta națională de produse alimentare. Evenimentul va implica sute de voluntari și se va desfășura în 103 magazine din Chișinău și alte 25 de localități. Produsele donate la colectă vor fi transformate pe parcursul anului în mese calde și […] Articolul Diaconia organizează tradiționala colectă de alimente în campania de Paști ,,Masa Bucuriei” pe 27 aprilie apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.