Impuls TV

Acum 8 ore
14:01
Alternative 6 CIMISLIA AGRICULTURA, ramura principală a economiei Moldovei Post-ul AGRICULTURA, ramura principală a economiei Moldovei apare prima dată în ImpulsTV.
15:20
Un bărbat de 43 de ani a fost scos din gura morții. Cazul s-a produs în satul Poiana. În cadrul campaniei de informare a locuitorilor cu regulele de exploatare a sistemelor de încălzire, angajații Secției Situații Excepționale din Șoldănești au observat că la una din case erau deschise ușile. Aceasta în plină iarnă, când afară […] Post-ul Salvatorii l-au scos din gura morții apare prima dată în ImpulsTV.
Acum 24 ore
22:00
Alternative 5 Tigina Suport pentru tineri în a se lansa în afaceri Post-ul Suport pentru tineri în a se lansa în afaceri apare prima dată în ImpulsTV.
Ieri
23:50
Au fost la un pas de a-și pierde copiii din cauza alcoolului. Este cazul a două familii din satul Răspopeni, raionul Șoldănești, care nu aveau grijă de odraslele lor. După un tratament de câteva săptămâni pentru dezalcoolizare, părinții și-au putut primi înapoi copiii și acum sunt împreună. Nimeni nu cunoaște dacă i se va inapoia […] Post-ul MOLDOVA+ Alcoolul sau copiii: ce aleg părinții? apare prima dată în ImpulsTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:10
Georgia a instituit metoda „pereților de sticlă”  la desfășurarea tenderelor încă în 2010, în urma reformei sistemului de achiziții publice, calificat anterior drept corupt și ineficient. Ucraina a demarat trecerea la sistemul „ProZorro” (care se descifrează ca „toți văd totul”) după Maidanul din 2014 și a devenit un model de succes pentru țările din estul […] Post-ul Tendere cu pereți de sticlă și interese tenebre în Moldova, Ucraina și Georgia apare prima dată în ImpulsTV.
20 februarie 2018
21:40
Cearta dintre doi concubini din satul Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru ambii. Femeia s-a ales cu palmele bătute în cuie. Pentru fapta sa, bărbatul riscă să-și petreacă următorul an după gratii. În luna octombrie a anului trecut, Impuls TV a relatat despre cazul fără precedent din raionul Șoldănesti, când concubinul […] Post-ul MOLDOVA+ Cu palmele bătute în cuie apare prima dată în ImpulsTV.
19 februarie 2018
21:50
Copiii din Olișcani, de acum încolo, dispun de condiții mai bune pentru a citi o carte sau a face sport. În cadrul grădiniței de copii ”Scufița roșie” din localitate a fost edificat un bloc, unde sunt amplasate bibiloteca pentru copii și sala pentru sport. Cheltuielile și le-a asumat administrația publică locală. Cu prilejul dării în […] Post-ul Bibliotecă și sală pentru sport, la grădinița de copii apare prima dată în ImpulsTV.
15 februarie 2018
00:00
Elena Ciolpan, învăţătoare la gimnaziul din satul Olişcani, și Ruslan Groza, profesor de istorie la gimnaziul din Pohoarna, vor merge la etapa republicană a concursului „Pedagogul anului” din anul curent. Anume ei au acumulat cele mai multe puncte la etapa raională şi s-au plasat pe locul întâi. Potrivit informaţiilor oferite la direcţia raională de învăţământ, […] Post-ul Elena Ciolpan și Ruslan Groza, pedagogii anului la Șoldănești apare prima dată în ImpulsTV.
14 februarie 2018
21:10
La 14 februarie, în timp ce unii au sărbătorit Ziua îndrăgostiților, elevii liceului teoretic Alexei Mateevici, din orașul Șoldănești, și-au amintit de poetul G.Vieru, care în această zi ar fi împlinit 83 de ani. Împreună cu profesorii lor de limba română, copiii de la liceul Alexei Mateevici au recitat poezii și au interpretat melodii, scrise […] Post-ul Omagiu Poetului poporului, Grigore VIERU apare prima dată în ImpulsTV.
12 februarie 2018
20:00
 Sergiu Socolov, un tânăr de 25 de ani din Chișinău, este antrenor de tenis. Are din copilărie o dizabilitate ce nu i-a lăsat prea multe perspective de a avea un job care să presupună efort fizic. Cu toate acestea, acum, după ani de antrenamente și insistențe, a ajuns să antreneze câteva echipe de copii în […] Post-ul MOLDOVA+ Campionul propriilor lupte apare prima dată în ImpulsTV.
8 februarie 2018
22:40
Pe parcursul lui 2018, 31 de elevi din raionul Şoldăneşti vor primi bursa de performanţă. Celor de la gimnaziu li se va oferi lunar câte 100 de lei. Elevii claselor liceale vor beneficia de un suport financiar în sumă de 150 de lei. Fiecare al doilea bursier este elev la liceul teoretic ”Alexei Mateevici” din […] Post-ul Burse pentru cei mai dotați elevi apare prima dată în ImpulsTV.
6 februarie 2018
18:10
Secretele    producerii vinului de casă în Moldova, Georgia și Ucraina Post-ul MOLDOVA+ Secretele vinului de casă apare prima dată în ImpulsTV.
5 februarie 2018
18:10
Deși sărbătorile de iarnă au rămas departe în urmă, zilele trecute, copiii din zece familii din raionul Șoldănești au beneficiat de daruri. De rând cu dulciuri și jucării pentru copii, familiilor în care cresc mai mulți copii le-au fost aduse produse alimentare, inclusiv cartofi și ulei, lengerie și detergenți. Toate acestea au fost procurate și […] Post-ul Poliția și societatea civilă au venit cu daruri și lumină apare prima dată în ImpulsTV.
4 februarie 2018
17:10
Toate în lume-s schimbătoare și totu-n viață-i schimbător. Au multe și schimbările în viață școlii din satul Samașcani, taionul Șoldănești. 1862 – se deschide școala parohială unde își fac studiile feciorii fețelor bisericești. 1918 – în Samașcani își lansează activitatea școala de meserii 1940 – se deschide școala primară, frecventată de 19 copii din 1962, […] Post-ul La Samașcani le sunt rădăcinile eterne și oamenii revin în satul lor, la baștină apare prima dată în ImpulsTV.
2 februarie 2018
23:20
Ana Sirețeanu, mesagerul culturii naționale Post-ul Ana Sirețeanu: SĂ MĂ LAȘI SĂ POT CÂNTA apare prima dată în ImpulsTV.
16:30
Combatanții din raionul Șoldănești printre fruntași la concursul militar-sportiv patriotic ,,Cupa Eroilor”. Aceștia au fost mai preciși și au luat locul doi la tragerea în țintă. Cea de a zecea ediție a competițiilor s-a desfășurat la Complexul sportiv ,,Moldova” din mun. Bălți. Concursul este consacrat eroilor luptelor pentru integritatea Republicii Moldova și este organizat de […] Post-ul La Cupa Eroilor, șoldăneștenii au fost printre fruntași apare prima dată în ImpulsTV.
31 ianuarie 2018
18:10
Acasă  Mediu  Economie verde    Cea mai curată, puternică și mai accesibilă din toate tipurile de regenerabile, energia solară câștigă tot mai multă popularitate în Ucraina, Moldova și Georgia. Dacă inițial puterea solară era folosită pentru încălzirea apei, acum este și sursă de electricitate. Ucraina: În orașul soarelui Portul și partea veche a orașului Odessa Cu profesorul universitar […] Post-ul Soarele de azi pentru viitorul energetic de mâine apare prima dată în ImpulsTV.
30 ianuarie 2018
15:01
La inițiativa Organizatiei Naționale a persoanelor în etate „Tezaurul Natiunii „, la Șoldănești s-a desfășurat Festivalul cu genericul „Datini, joc si voie bună „. La eveniment au participat colective de artiști amatori din 16 localități ale raionului. Post-ul Datini, joc și voie bună, în scenă, la Șoldănești apare prima dată în ImpulsTV.
29 ianuarie 2018
22:30
La săniuș, cu tot satul. La Samașcani, a fost pusă temelia unei noi tradiții. La inițiativa lui Mihail Făgurel, parohul bisericii din satul Samașcani, duminică, peste trei sute de localnici au venit la marginea satului, unde a fost improvizat un săniuș. Așa cum timpul liber este utilizat de cetățeni în mare parte în fața televizorului […] Post-ul La săniuș, cu tot satul apare prima dată în ImpulsTV.
14:40
    La sfârșit de ianuarie, familia Ganea din satul Olișcani, raionul Șoldănești, din nou a fost vizitată de Moș Crăciun. Potrivit lui Lilian Cazac, șeful SSE Șoldănești, de această dată, la Olișcani au venit reprezentanții Asociației polițiștilor creștini din Moldova. Familia cu mulți copii a primit în dar un frigider bicameral, dulciuri și fructe […] Post-ul Moș Crăciun a revenit în familia Ganea apare prima dată în ImpulsTV.
25 ianuarie 2018
13:20
Post-ul Salvatorii AVERTIZEAZĂ apare prima dată în ImpulsTV.
19 ianuarie 2018
16:40
Timp de doi ani, a primit o compensație pentru transport de trei ori mai mică, decât cea care i se cuvenea conform legislației în vigoare. O femeie din satul Vadul Rașcov, raionul Șoldănești, acuză asistenta socială din localitate că i-ar fi încălcat drepturile soțului ei, cu disabilitate severă și țintuit la pat. Într-o scrisoare adresată […] Post-ul Asistenta își recunoaște vina. Cine ”acoperă” greșeala? apare prima dată în ImpulsTV.
18 ianuarie 2018
16:01
Specialiștii de la Direcția agricultură susțin că, după ninsoarea din 17 și 18 ianuarie, stratul de zăpadă ar fi de peste 50 cm. Bun cadou în ajun de Bobotează. Mai trist că din cauza drumurilor înzăpezite, în patru instituții de învățământ a fost suspendat procesul de studii.     Svetlana ROTUNDU, președinta raionului Șoldănești   […] Post-ul A nins peste Șoldănești. Avem zăpadă multă, dar și dificultăți destule (video) apare prima dată în ImpulsTV.
17 ianuarie 2018
17:30
Centrul de investigații jurnalistice prezintă CÂT DE TRANSPARENT CHELTUIESC PARTIDELE BANII Post-ul Cât de transparent cheltuiesc partidele banii apare prima dată în ImpulsTV.
13 ianuarie 2018
20:50
  Anatolie și Diana stau întinși pe o canapea, gânguresc. Se rostogolesc de pe o parte pe alta. Diana a învățat să meargă de ceva vreme. Anatolie – nu. Nu sunt obișnuiți cu oaspeți în casă, prezența noastră îi agită. Anatolie se zbate uneori ca peștele pe uscat, iar Diana începe să caute intrusul. Totuși, […] Post-ul De vorbă cu un agresor apare prima dată în ImpulsTV.
10 ianuarie 2018
22:10
De la rudimentare mori de vânt la moderne turbine eoliene. Până astăzi este folosit același principiu străvechi de rotire a elicelor și transformare a energiei vântului în electricitate. Deși este o sursă regenerabilă cu mare potențial, vântul e încă puțin folosit de vecinii de la Marea Neagră  – Moldova, Georgia și Ucraina. Vântul viitorului:  Tot […] Post-ul MOLDOVA+ Vântul viitorului apare prima dată în ImpulsTV.
7 ianuarie 2018
15:30
Caravana de Crăciun, lansată de Departamentul Situații Excepționale din Republica Moldova cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a ajuns și la Olișcani, raionul Șoldănești. Cu o desagă plină nu doar cu cadouri, ci și cu produse alimentare, suport financiar, Moș Crăciun a vizitat familia lui Natalia și Ghenadie GANEA. Dânșii au dat viață și educă opt […] Post-ul Moș Crăciun și caravana salvatorilor a venit la picii din Olișcani apare prima dată în ImpulsTV.
4 ianuarie 2018
15:10
ALTERNATIVE-5 NISPORENI FEMEIA și CRATIȚA. De nedespărțit? Post-ul FEMEIA și CRATIȚA. De nedespărțit? apare prima dată în ImpulsTV.
31 decembrie 2017
17:20
Post-ul Adresarea președintei raionului, Svetlana ROTUNDU apare prima dată în ImpulsTV.
15:10
  În speranța unui an mai bun, vin cu cele mai frumoase gânduri și cele mai calde urări de belșug și pace. Crăciunul și Anul Nou îmi oferă frumoasa ocazie de a Vă dori să fiți mereu bine, iar drumurile vieții să Vă fie împodobite mereu cu noroc. Și dacă în lume există fericirea, să […] Post-ul STIMAȚI  locuitori ai orașului ȘOLDĂNEȘTI! apare prima dată în ImpulsTV.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.