Impuls TV

Acum 6 ore
21:40
În raionul Şoldăneşti, în anul de studii 2017-2018, vor susţine examene pentru absolvirea treptei gimnaziale 420 elevi. E cu aproximativ 100 de copii mai puţin, comparativ cu anul de studii 2014-2015. Micşorarea numărului este urmare a situaţiei demografice. În perioada indicată, în treapta liceală, vor susţine examene 98 de candidaţi. Asta e cu 24 de […] Post-ul Examenele, oglindă a muncii apare prima dată în ImpulsTV.
Ieri
22:50
Familie unită – societate prosperă Acesta a fost genericul seratei, desfășurate de Primăria Șoldănești cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei. Sărbătoarea a adus în scena căminului de cultură din Șoldănești mai multe cupluri, care pe parcursul vieții au contribuit la consolidarea localității, servind și exemplu demn de a fi urmat.   După cum a fost […] Post-ul Familie unită – societate prosperă apare prima dată în ImpulsTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:30
Lansarea cărților, autor al cărora este Tudor Iașcenco, directorul săptămânalului CUVÂNTUL. Evenimentul a fost găzduit de biblioteca B.P.Hașdeu, orașul Chișinau.   Post-ul Tudor IAȘCENCO: Am făcut-o și pe-aceasta – am lansat mai multe cărți apare prima dată în ImpulsTV.
10:00
Reteaua de magazine auto Coleso.md este in cautare de Vinzator-consultant in orasul. Soldanasti. Cerinte fata de candidat: – Cunoasterea PC-ului – Comunicabil, amabil, responsabil. Compania propune Angajare oficiala, pachet social complet – Salariu de la 4000 lei (salariu fix +bonusuri) Telefon de contact 069137750 Angajam trei vinzatoare (virsta de pina la 35 ani) pentru Marketul, […] Post-ul ANGAJĂM vânzători apare prima dată în ImpulsTV.
14 iunie 2018
23:20
Reteaua de magazine auto Coleso.md este in cautare de Vinzator-consultant in orasul. Soldanasti. Cerinte fata de candidat: – Cunoasterea PC-ului – Comunicabil, amabil, responsabil. Compania propune Angajare oficiala, pachet social complet – Salariu de la 4000 lei (salariu fix +bonusuri) Telefon de contact 069137750 Angajam trei vinzatoare (virsta de pina la 35 ani) pentru Marketul, […] Post-ul Angajăm vânzători apare prima dată în ImpulsTV.
21:40
Biserica din satul Pohoarna, raionul Şoldăneşti, face 190 de ani. Despre asta aflam graţie unei plăci vechi, pe care este indicată data întemeierii lăcaşului sfânt. Relicva a fost păstrată de o familie, originară din localitate, care a restituit-o bisericii. Placa respectivă, dar și alte obiecte de preț, au dispărut din biserica satului Pohoarna încă de […] Post-ul Pașaportul bisericii din Pohoarna, tradus și sfințit după decenii de la confecționare apare prima dată în ImpulsTV.
13 iunie 2018
22:20
Reteaua de magazine auto Coleso.md este in cautare de Vinzator-consultant in orasul. Soldanasti. Cerinte fata de candidat: – Cunoasterea PC-ului – Comunicabil, amabil, responsabil. Compania propune Angajare oficiala, pachet social complet – Salariu de la 4000 lei (salariu fix +bonusuri) Telefon de contact 069137750 Angajam trei vinzatoare (virsta de pina la 35 ani) pentru Marketul, […] Post-ul ANGAJĂM apare prima dată în ImpulsTV.
12 iunie 2018
18:00
Ucraina, Georgia și Moldova. Trei țări vecine diferite ca teritoriu și populație,  fiecare având propriile tradiții și cultură, dar cu un numitor puternic ce le unește – vinul. Bineînțeles, istoria și caracteristicile celor trei licori sunt diferite. Prima este aspră, trăgându-și „obârșia” din lanțul de munți Likhi, încă dinainte de adoptarea creștinismului. A doua este […] Post-ul Război, într-un pahar de vin apare prima dată în ImpulsTV.
9 iunie 2018
20:40
Comorile stâncilor nistrene, iunie 2018 Post-ul Festival PAROMUL CULTURAL: Rașcov – Vadul Rașcov apare prima dată în ImpulsTV.
8 iunie 2018
20:40
Omul, empatiei înnăscute, alimentate cu seva înțelepciunii străbune, transmise din generație în generație, păstrată, dezvoltată și amplificată cu îndărătnicia firului de iarbă, străbătător de stânci, în pofida intemperiilor seculare și de moment; Omul, de omenie, ca pâinea caldă, ca apa limpede și răcoritoare a izvorului neîntinat, ce-ți scoate oboseala, îți dăruie bunătatea plină de bărbăție […] Post-ul OMUL Tudor IAȘCENCO, jumătate de secol în presă apare prima dată în ImpulsTV.
4 iunie 2018
12:20
Trei teritorii ocupate. Anul 2017. Un hotar injust divizează sate și orașe, rude și prieteni. Asemenea granițe au apărut în Georgia, Moldova și Ucraina în urma războaielor pe care aceste state le-au purtat – direct sau indirect – cu Rusia. Nu politica sau istoria stau la aceste hotare, căci aici locuiesc oamenisimpli. Autorii documentarului „Viaţa […] Post-ul Viaţa la limită apare prima dată în ImpulsTV.
3 iunie 2018
14:20
Să fiți un cuplu de nezdruncinat, bazat pe IUBIRE Post-ul Lucia – Eugeniu, start în lumea mare, umăr la umăr apare prima dată în ImpulsTV.
1 iunie 2018
15:10
Soldanesti, 1 iunie 2018. Ziua Internațională a protecției copiilor Post-ul Copiii, florile noastre scumpe apare prima dată în ImpulsTV.
31 mai 2018
15:50
Post-ul Liceul ”A.Mateevici” din Șoldănești, ultimul sunet, mai 2018 apare prima dată în ImpulsTV.
30 mai 2018
21:40
A devenit deja o tradiție ca la începutul lunii iulie Centrul pentru Jurnalism Independent să organizeze Hackathonul media „Puterea a cincea”, unde jurnaliști, dezvoltatori IT, programatori, designeri, bloggeri, activiști civici își pun în aplicare cele mai inovative idei. Cea de-a patra ediție a evenimentului se va desfășura în perioada 6-8 iulie 2018 și va avea […] Post-ul Dona Școla: „Așteptăm la hackathon 2018 persoane motivate, capabile să pună în aplicare cele mai originale idei” apare prima dată în ImpulsTV.
27 mai 2018
22:00
După reconstrucție, fântâna de la intrarea în ograda bisericii Sfânta și preacuvioasa Parascheva din satul Glingeni, raionul Șoldănești, a fost sfințită de Duminica mare. Post-ul Fântâna în apa căreia au fost botezați, parctic, toți glingenenii apare prima dată în ImpulsTV.
24 mai 2018
21:40
„Colapsul Uniunii Sovietice a fost cea mai mare catastrofă geopolitică” – astfel vede destrămarea URSS președintele actual al Federației Ruse, Vladimir Putin. În consecință, sub acest pretext „nostalgic”, Kremlinul recurge la diverse forme de presiune economică și politică, precum și la un șir de metode de propagandă și de manipulare. Totul, pentru a-și recâștiga gloria […] Post-ul Asemănări și diferențe în propaganda rusească apare prima dată în ImpulsTV.
23 mai 2018
20:30
Ion Nestor din satul Cușmirca a intrat în posesia unei oi. Asta a fost premiul pentru victoria obținută la lupta națională ”Trânta”, desfășurată la Șoldănești în cadrul sărbătorii sportului. Într-o luptă aprigă care a durat aproximativ jumătate de oră, Ion l-a învins pe Radu Lefter, originar din satul Cobâlea, care a biruit în diverse competiții […] Post-ul Ion Nestor, cel mai puternic la trântă, la Șoldănești apare prima dată în ImpulsTV.
21 mai 2018
21:30
Media Azi: Cum se răfuiesc autoritățile publice cu presa regională, neangajată politic Un  caz ieșit din comun s-a produs acum o săptămână la Rezina, unde poliția a sechestrat tirajul ziarului regional Cuvântul. Cum a fost posibil să se întâmple așa ceva într-o guvernare care se declară democratică și pretinde că se integrează în Europa? Subiectul […] Post-ul Presa regională, un os în gâtul guvernării? apare prima dată în ImpulsTV.
19 mai 2018
12:30
Concursul “Caravana talentelor” ia amploare în raionul Șoldănești. Anul curent, în competiție s-au lansat 21 de colective artistice, cu două mai multe decât în 2017. Evenimentul s-a desfășurat în incinta căminului de cultură „George Coșbuc” din centrul raional. În scenă au evoluat elevi de la instituțiile de învățământ din raion. Potrivit organizatorilor, concursul de creație […] Post-ul “Caravana talentelor”, în raionul Șoldănești apare prima dată în ImpulsTV.
15 mai 2018
00:10
Tinerii vor fi mai în siguranță. Pentru a realiza acest scop, ei și-au consolidat atât cunoștințele teoretice, cât și starea fizică. Aceste aptitudini lor le-au fost necesare și pentru participarea în cadrul competițiilor regionale ”Împreună reducem riscurile”. Concursul a fost organizat de Direcția Protecție Civilă și Situații Excepționale Orhei. Pe parcursul a două zile, 13 […] Post-ul Trecând prin Școala securității, tinerii vor fi în siguranță apare prima dată în ImpulsTV.
13 mai 2018
19:10
  În conformitate cu Legea privind traficul rutier din Georgia, toți pietonii trebuie să poată merge în siguranță pe trotuare și pe traseele pietonale. Nu doar Tbilisi, dar și celelalte două capitale post-sovietice – Kiev și Chișinău – au o astfel de garanție legală. Însă în toate cele trei orașe cuprinse de proiectul „Vecinii” – […] Post-ul Pietonii vs. Șoferii apare prima dată în ImpulsTV.
12 mai 2018
18:20
Festival internațional, LA VATRA IZVOARELOR, prima ediție.       Post-ul La Șestaci, la VATRA IZVOARELOR apare prima dată în ImpulsTV.
9 mai 2018
22:30
mesajul Șefului Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, ES domnului Peter Michalko cu ocazia Zilei Europei – 9 mai 2018 Post-ul Apelul domnului Peter Michalko cu ocazia Zilei Europei apare prima dată în ImpulsTV.
17:01
Ziua Victoriei și Ziua Europei la Șoldănești Post-ul Șoldănești. 9 mai 2018. În lipsa celor, care au adus VICTORIA apare prima dată în ImpulsTV.
8 mai 2018
20:40
Potrivit unor date oficiale, circa 2 mii de bărbați din raionul Șoldănești au luat arma în mână pentru a-și apăra țara de invazia fascist. Pe câmpul de luptă au rămas 930 de șoldăneșteni. Din cei peste o mie de ostași reveniți la baștină, în present au rămas în viață doar 6. Printer aceștia sunt: Vasile […] Post-ul Fața VICTORIEI din 1945 apare prima dată în ImpulsTV.
7 mai 2018
21:20
Trei capitale post-sovietice – Tbilisi, Chișinău și Kiev – se confruntă cu probleme și provocări comune. Ne-am întâlnit cu oficialități și cu activiști civici, am discutat cu localnicii din toate cele trei orașe și am obținut opinii diferite. Post-ul Orașul de mâine apare prima dată în ImpulsTV.
4 mai 2018
00:10
Adunarea de lansare, la nivel național, a proiectului Bunicii grijulii             Post-ul BUNICII GRIJULII, serviciul social care apropie generațiile apare prima dată în ImpulsTV.
3 mai 2018
21:10
“Fiecare clipă, pe front, mi se părea că este ultima”. Această frază, MelaniaTocari, văduvă de război din orașul Șoldănești, a cărui soț a participat în cel de-al doilea război mondial, a auzit-o de nenumărate ori. Acum, la 88 de ani, femeia călătorește cu lacrimi în ochi prin amintirile dureroase. Pe parcursul vieții, dânsa a văzut […] Post-ul “Fiecare clipă, pe front, mi se părea că este ultima”. apare prima dată în ImpulsTV.
2 mai 2018
18:10
Dezrădăcinații Georgia, Ucraina și Moldova sunt țări învecinate care au pierdut teritorii importante. Aici conflictele, chiar și acele înghețate, încă mai atârnă ca sabia lui Damocles asupra oamenilor care de mulți ani încoace nu reușesc să se întoarcă acasă. Navigare în articole Post-ul Dezrădăcinații apare prima dată în ImpulsTV.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.