Impuls TV

Ieri
23:10
În scenă – participanții la festivalul internațional LA UMBRA STEJARULUI   În două decenii, satul Cobâlea, raionul Şoldăneşti, a pierdut aproape o treime din populaţia sa. În căutarea unui loc de muncă mai bine plătit, peste o sută de familii au părăsit baștina. Migraţia masivă a generat consecinţe grave. În anul 2000, în Cobâlea erau […] Post-ul Oamenii din Cobâlea, cu stejarul lui Ștefan, pleacă de la baștină în căutarea fericirii apare prima dată în ImpulsTV.
24 august 2017
16:36
Cazimir Trocin, şeful Inspectoratului de poliţie din Şoldăneşti, a plecat în concediul de paternitate. Locul acestuia a fost preluat de către Vadim Pârău, şef adjunct al IP Şoldăneşti. În răspunsul, expediat la solicitarea de informaţie de către Impuls TV, Inspectoratul General de Poliţie a precizat că Trocin Cazimir a plecat în concediu de paternitate, conform […] Post-ul Șeful poliției din Șoldănești, plecat în concediu de paternitate apare prima dată în ImpulsTV.
23 august 2017
22:46
Zilele trecute, presa naţională a scris despre faptul că niște localnici ar fi găsit cadavrul unui făt, lăsat în cimitirul din satul Olişcani. În știre mai era relatat că presupusa mamă care și-a aruncat copilul ar fi o femeie în vârstă de 40 de ani. Poliţia din Şoldăneşti a constatat că mama fătului a suferit, […] Post-ul Polițiștii și medicii dezmint zvonul privind omorul pruncului găsit în cimitirul din satul Olișcani apare prima dată în ImpulsTV.
19:36
Post-ul Veniți la SĂRBĂTOARE! apare prima dată în ImpulsTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:30
Peste 200 de foi de ardezie, culturile de soie de pe o suprafață de 20 de ha şi pomii din livezi cu o suprafață de 45 ha – toate din satul Cobâlea, raionul Şoldăneşti au fost distruse în urma furtunii puternice care a avut loc la 21 septembrie curent. Precipitaţiile abundente au fost şi cu […] Post-ul La Olișcani a plouat. Grindina, cât nuca apare prima dată în ImpulsTV.
21 septembrie 2017
20:50
Impuls TV rămâne pe piața informațională. Nu va fi nevoie de 5600 euro/lunar pentru a difuza prin intermediul multiplexului. Termenul-limită de trecere la televiziunea digitală … din nou amânat. Până la 01 martie 2020 http://media-azi.md/ro/stiri/termenul-limită-de-trecere-la-televiziunea-digitală-din-nou-amânat   Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) propune amânarea termenului de încheiere a tranziției la televiziunea digitală terestră în Moldova de […] Post-ul Impuls TV rămâne pe piața informațională apare prima dată în ImpulsTV.
19 septembrie 2017
00:00
Medicina primară între ciocanul birocraţilor şi nicovala cetăţenilor. În 2018, la următoarea atestare a instituţiilor, Centrul de sănătate din comuna Vadul Raşcov ar putea fi lichidat. Bugetul anual al instituţiei de 1 mln de lei este insuficient pentru a acoperi toate cheltuielile. Centrul de sănătate din satul Vadul Raşcov se află în impas. Administraţia instituţiei […] Post-ul Medicina primară între ciocanul birocraților și menghina cetățenilor apare prima dată în ImpulsTV.
17 septembrie 2017
17:20
Diaspora nu uită de baştină. Migranţii, originari din satul Cotiujenii Mari, raionul Şoldăneşti, care locuiesc decenii la rând peste hotarele ţării, vin acasă să implementeze un proiect inedit. Ei au creat  „Asociaţia obştească a băştinaşilor din Cotiujenii Mari”. Prin intermediul acesteia, oamenii vor să-şi dezvolte localitatea natală. Împreună cu cei de acasă, cotiujenenii aflați peste […] Post-ul Diaspora din Cotiujenii Mari revine: își dorește prosperarea baștinei apare prima dată în ImpulsTV.
16 septembrie 2017
08:40
M-am născut în pădure, și nu regret! Este afirmația lui Mihai Codrean. Din 1983, dânsul este pădurar la cantonul din preajma satului Minceni și are în gestiune 307 hectare de pădure. Anul curent este unul deosebit pentru Mihai Codrean. Bărbatul a rutungit șese decenii de la naștere. Anume de aici, de la cantonul dat, dânsul […] Post-ul Mihai CODREAN, pădurarul născut în pădure apare prima dată în ImpulsTV.
15 septembrie 2017
14:00
Un tânăr de 24 de ani, originar din satul Zagorna, raionul Şoldăneşti, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier. Tragedia s-a produs în dimineaţa zilei de vineri, pe traseul din preajma satului Olişcani. Potrivit lui Petru Ciburciu, agent de circulaţie la Inspectoratul de poliţie Şoldăneşti, accidentul s-a produs la ora 9. Investigaţiile preliminare arată că în […] Post-ul Depășire fatală în zonă de risc apare prima dată în ImpulsTV.
14 septembrie 2017
23:00
Impuls TV „nu a comis derogări de la legislaţia audiovizuală în vigoare” în cele două investigaţii, realizate în decembrie trecut, despre două proiecte implimentate pe timpul ex-primarului de Şoldăneşti, Alexandru Tinică. Acesta este răspunsul Consiliul Coordonator al Audiovizualului la plângerea fostului primar. La 25 iulie curent, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a primit o plângere de […] Post-ul Consiliul Coordonator al Audiovizualului respinge pretențiile ex-primarului Tinică vs Impuls TV apare prima dată în ImpulsTV.
13 septembrie 2017
21:30
Migrație prin generații. Cum s-au schimbat în timp motivele pentru care moldovenii își părăsesc țara În fiecare zi, 106 oameni pleacă definitiv din Republica Moldova, arată un studiu realizat de Magenta Consulting. Potrivit Barometrului Opiniei Publice, 57% dintre moldovenii rămași acasă ar pleca dacă ar avea ocazia. Datele oficiale ale Ministerului de Externe arată că peste […] Post-ul Migrație prin generații. Cum s-au schimbat în timp motivele pentru care moldovenii își părăsesc țara apare prima dată în ImpulsTV.
11 septembrie 2017
22:40
Agenţii economici din raionul Şoldăneşti sunt dezamăgiţi privind dezvoltarea oieritul.  Ei se plâng că nu au unde să-şi realizeze marfa. Şi dacă brânza o mai vând, lâna şi pielicelele nu sunt solicitate deloc. În același timp, specialiştii din Chișinău în zootehnie dau asigurări că oieritul este o ocupaţie care are viitor în Republica Moldova. Gustul […] Post-ul Amar gustul brânzei de oi pentru producători apare prima dată în ImpulsTV.
9 septembrie 2017
22:20
Alternative 5 UNGHENI Ce îi motivează pe tineri să se implice în politică Post-ul De ce se implica tinerii iî politică? apare prima dată în ImpulsTV.
7 septembrie 2017
14:05
Echipa de tineri actori de la Centrul de creație din Șoldănești, conducător artistic și regizor: Tatiana VRĂJITORU Post-ul Babele din satul nostru și ispitele sportive apare prima dată în ImpulsTV.
5 septembrie 2017
07:45
Reportaj de la ”masa rotundă”, desfășurată de săptămânalul CUVÂNTUL în cadrul campaniei ”APL și drumurile locale. Au fost dezbătute prioritățile și sarcinile primordiale ale autorităților publice din raionul Rezina privind reparația și întreținerea drumurilor locale în perioada 2018 – 2020. Ion Perciun, reporter săptămânalul Cuvântul Tudor Iașcenco, director săptămânalul Cuvântul Valeriu Rapcea, expert, ex-viceministru al […] Post-ul DRUMURILE au nevoie de grijă cotidiană, nu doar în campanii electorale apare prima dată în ImpulsTV.
4 septembrie 2017
22:15
Condiţii de groază la Oficiul de sănătate din satul Socola, raionul Şoldăneşti. Din pardoseala veche şi deteriorată, în clădire ies şerpi. Pe motiv că acoperişul clădirii este avariat, apa de ploaie ajunge în interiorul imobilului. După ultima ploaie, într-o încăpere, a dispărut curentul electric. Larisa Tomenco, asistentă medicală la Oficiul de sănătate din satul Socola, […] Post-ul Oficiul de sănătate, adăpost pentru șerpi apare prima dată în ImpulsTV.
18:35
Sute de cetățeni moldoveni care au lucrat peste hotare și au revenit acasă beneficiază în prezent de pensii europene. Acest lucru este posibil grație acordurilor de securitate socială încheiate de Republica Moldova cu alte 13 state, precum și în baza legislațiilor naționale ale țărilor de destinație. Până în prezent, Republica Moldova a semnat 13 acorduri […] Post-ul Pensionari în Moldova, cu pensii din UE apare prima dată în ImpulsTV.
2 septembrie 2017
22:16
Vorniceni, portretul unui sat afectat de migrație, cu bune și rele Pe drumul Chișinău-Strășeni e mare forfotă de dimineață, iar în aer plutește un miros puternic de smoală topită. Muncitorii repară șoseaua națională care trece și prin Vorniceni, o localitate aflată la 40 de kilometri de capitală. A fost mereu un sat mare — la recensământul din 2004 […] Post-ul Vorniceni, portretul unui sat afectat de migrație, cu bune și rele apare prima dată în ImpulsTV.
22:16
    Colectivul de elevi de la gimnaziul din satul Samașcani, raionul Șoldănești, s-a majorat considerabil. De acum încolo, instituția dată va fi frecventată și de 80 de copii din satul megieș Fuzăuca. În anul curent, din cauza deficitului bugetar, școala din Fuzăuca și-a încetat activitatea. La careul consacrat începutului de nou an de studii, […] Post-ul La o școală mai bună, la Samașcani apare prima dată în ImpulsTV.
29 august 2017
23:16
5 tineri specialiști urmau să vină, conform repartizării Ministerului Educației, în raionul Șoldănești. Din ei, doar 3 au decis să activeze în instituțiile de învățământ din raion. Două cadre didactice vor lucra în grădinițe și o profesoară va merge în gimnaziu. Ca urmare, și în noul an de studii problema asigurării cu cadre didactice la […] Post-ul Cine motivează copiii să învețe: școala sau părinții? apare prima dată în ImpulsTV.
00:46
Noul an de învăţământ ar putea începe cu uşile închise pentru preşcolarii din comuna Vadul Raşcov, raionul Şoldăneşti. În prag de 1 septembrie, instituţia încă nu a cumpărat produse alimentare. În plus, frigiderul este defectat şi nici gaz la bucătărie nu este. Tatiana Roşca, şefa grădiniţei-creşe „Prichindel”, se plânge că depozitul instituţiei este gol şi […] Post-ul Fără produse alimentare în prag de nou an de studii, la Vadul Rașcov apare prima dată în ImpulsTV.
27 august 2017
21:16
27 august la Șoldănești. Mențiuni fruntașilor, aplauze – artiștilor Post-ul 27 august la Șoldănești. Mențiuni fruntașilor, aplauze – artiștilor apare prima dată în ImpulsTV.
20:16
27 august la Soldanesti Post-ul 27 august la Șoldănești. Parada INDEPENDENȚEI apare prima dată în ImpulsTV.
26 august 2017
16:36
Iurie PRISĂCARI, șeful direcției finanțe rainul Șoldănești, prezintă raportul, ședința Consiliului raional. Post-ul Șoldănești: Executarea BUGETULui 2017, primul semestru Impuls TV Impuls TV apare prima dată în ImpulsTV.
23 august 2017
09:36
Împărțiți DRAGOSTE în jur. Asta e VIAȚA pe pământ   Ansamblul folcloric „Lozioara” din oraşul Şoldăneşti a reprezentat Republica Moldova la Festivalul internaţional de folclor „Regele brazilor”, desfăşurat în Bistriţa-Năsăud din România.  Ei au evoluat pe scena românească alături de colegii lor din România, Cehia şi Bulgaria. Evenimentul a avut loc în comuna Prundu Bărgăului. […] Post-ul Ansamblul LOZIOARA din Șoldănești cuprins de „Regele brazilor” apare prima dată în ImpulsTV.
17 august 2017
01:06
Moldovenii pot crește produse agricole ecologige pure care să fie competitive pe orice piață. Acest lucru l-au declarat agricultorii din satul Olișcani, conduși de Alexei și tatăl lui Nicolae Micu. De altfel, dânșii au înregistrat și primele succese în domeniu. Cu experiența acumulată, olișcănenii s-au împărtășit în cadrul unei întrevederi cu colegii lor veniți la […] Post-ul Produse ecologice, de la Olișcani apare prima dată în ImpulsTV.
17 august 2017
15:26
Moldoveni, veniți acasă! e îndemnul Guvernului care are un program cofinanțat de UE de atragere a investițiilor migranților moldoveni. Nu toți însă îndrăznesc să aibă încredere și să investească în țara cu un rating scăzut în domeniul siguranței investițiilor. Mulți dintre cei care revin o fac, în mare parte, din motive sentimentale și mai puțin […] Post-ul Curajul de a investi în Moldova banii câștigați peste hotare apare prima dată în ImpulsTV.
15 august 2017
00:16
Lucrare executată de Valeria Galaţchii, elevă, orașul Șoldănești   Își câștigă existență încă de când erau școlărițe. Două eleve din orașul Șoldănești îmbină învățătura cu ocupația preferată, care le aduce și bani. Valeria și Iana sunt pasionate de lucrările handmade. În acest sens, ele frecventează Școala de arte plastice. Lucrările pe care le confecționează fetele […] Post-ul Pasionate de handmade, două eleve își fac bani de cheltuială apare prima dată în ImpulsTV.
11 august 2017
18:16
Valeriu CLAPON, albinarul din satul Glingeni, raionul Șoldănești; verifică stupii   Miere tot mai puțină, dar probleme tot mai mari. Dragostea față de insectele aurii şi ambiţia îi fac pe apicultorii din Șoldănești să reziste în fața obstacolelor. Ei trăiesc cu ideea de a-și vinde mierea pe piața europeana. Deocamdată, însă, abia de reușesc să-și […] Post-ul MOLDOVA+ Albinarii cu munca, intermediarii – cu punga apare prima dată în ImpulsTV.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.