Impuls TV

Ieri
18:10
Acesta a fost genericul întrevederei reprezentanților Serviciului de informații și securitate cu exponenții administrației publice locale din raionul Șoldănești. Administrația raionului, primarii, conducătorii serviciilor și instituțiilor publice din teritoriu au fost familiarizați cu situația privind securitatea națională din republică în ansamblu, dar și în particular în regiune. Pentru a ilustra prin exemple concrete starea de […] Post-ul Contracararea terorismului, sarcină primordială pentru întreaga societate apare prima dată în ImpulsTV.
20:30
Maria Bivol, Xenia Zotova și Alexei Marchitan au adus în activul selecționatei raionului Șoldănești trei premii întâi în turneul republican la judo. Cu trei premii de gradul întâi, un locul doi și trei premii de gradul trei, echipa din Șoldănești a obținut titlul de cea mai puternică. Tot șapte premii au acumulat și sportivii din […] Post-ul Turneu republican la judo, la Șoldănești apare prima dată în ImpulsTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:50
Impuls Tv mai înregistrează o victorie în lupta pentru adevăr cu fostul primar al oraşului Şoldăneşti, Alexandru Tinică. Curtea de Apel din Chişinău a lăsat în vigoare hotărârea Judecătoriei Orhei cu sediul la Şoldăneşti din noiembrie 2017. Magistraţii din capitală au respins recursul înaintat de fostul primar de Șoldănești. În fapt, este vorba de decizia […] Post-ul Curtea de Apel Chișinău mai respinge o cerere a lui Alexandru Tinica vs Impuls TV apare prima dată în ImpulsTV.
14 aprilie 2018
14:00
Surpriză plăcută în perioada sărbătorilor de Paști pentru soții Valentina și Ion Colesnic din satul Olișcani. Ei au intrat în posesia unei scrisori de mulțumire de la Alexandru Jizdan, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova. Oficialul vine cu cele mai sincere sentimente de recunoștință și deosebit respect pentru înalte merite manifestate în educația fiului Anatol, […] Post-ul Mulțumire de la ministrul Alexandru JIZDAN pentru o familie din satul Olișcani apare prima dată în ImpulsTV.
12 aprilie 2018
00:00
În raionul Şoldăneşti, suprafața totală a sectoarelor de pământ supuse riscului alunecărilor de teren se cifrează la circa 160 de ha. O metodă de a preveni acest proces este plantarea fâşiilor forestiere de protecţie. Apropo, conform programului naţional „Pământ”, pe teritoriul raionului trebuiau să fie plantate circa 250 ha de fâşii forestiere de protecţie. În […] Post-ul MOLDOVA+ Fâșiile forestiere de protecție, lăsate fără protecție apare prima dată în ImpulsTV.
10 aprilie 2018
00:00
Cu gânndul la tine, Doamne, festivalul cântecului pascal, ediția 2018, mănăstirea Cușelăuca. La eveniment au participat 20 de colective folclorice, inclusiv unul din satul Cașunca, raionul Florești     Post-ul La mănăstirea Cușelăuca au cântat. Cu gândul la Dumnezeu apare prima dată în ImpulsTV.
7 aprilie 2018
12:40
Gavin D. PIERCY, atașat pentru presă, Ambasada SUA în Moldova, a vizitat postul de televiziune Impuls TV. În timpul conversației, au fost abordate mai multe probleme privind activitatea mass media, în special cea regională. Un subiect aparte în cadrul întrevederei cu diplomatul american a fost retragerea din eter a Impuls TV și difuzarea materialelor doar […] Post-ul Gavin D. PIERCY, atașat pentru presă, Ambasada SUA în Moldova, la Impuls TV apare prima dată în ImpulsTV.
4 aprilie 2018
20:30
“Pedagogia este cea mai frumoasă meserie”. De această părere sunt două tinere absolvente a facultății de pedagogie, care, la începutul acestui an de studii, au revenit la baștină pentru a activa în domeniu. Una din fete a făcut facultatea de psihologie și psihopedagogie specială, iar a doua este învăţătoare la clasele primare. Ambele au lăsat […] Post-ul MOLDOVA+ Cu PEDAGOGI prin vocație, copiii au performanțe apare prima dată în ImpulsTV.
1 aprilie 2018
20:50
În preajma Floriilor, cea mai importantă sărbătoare ce vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim, un grup de voluntari, ghidați de Tatiana Vrăjitoru, activist civic din Șoldănești, a vizitat azilul din Șoldănești. Post-ul Voluntarii vin cu flori la azil apare prima dată în ImpulsTV.
14:30
Ivan aruncă separat deșeurile de mai bine de 10 ani. A început să facă acest lucru atunci când în capitală încă nu erau instalate tomberoane pentru diferite tipuri de deșeuri. Totuși, Ivan este unul dintre puținii care procedează astfel. Chiar dacă în Chișinău au fost instalate 1 040 de tomberoane pentru ca deșeurile să fie […] Post-ul MOLDOVA+ Drumul deșeurilor. Unde ajung acestea după ce sunt sortate? apare prima dată în ImpulsTV.
29 martie 2018
23:10
  Deși are peste 70 de ani, o profesoară de la gimnaziul din satul Alcedar, raionul Şoldăneşti, continuă să citească disciplinele preferate: matematica şi fizica. Raisa Chitaică este una dintre cele mai în vârstă cadre didactice din raion. Învățătoarea se mândreşte cu discipolii săi care astăzi activează în diferite domenii şi au succes. Nu-şi poate […] Post-ul MOLDOVA+ Jumătate de secol, printre elevi apare prima dată în ImpulsTV.
28 martie 2018
23:00
Mașinile vechi din Moldova ne pot ucide. Multe dintre autoturisme poluează aerul îngrozitor, dar în loc să le interzicem, cumpărăm și mai multe În timp ce toate orașele occidentale se sperie de emisiile mașinilor și interzic dieselurile, construiesc piste de biciclete și creează sute de hectare de zone pietonale, la Chișinău și cam în toată […] Post-ul MOLDOVA+ Mașinile vechi din Moldova ne pot ucide apare prima dată în ImpulsTV.
27 martie 2018
20:30
Calea spre o dantură sănătoasă a devenit mult mai accesibilă pentru locuitorii din Șoldănești, după ce în oraș a fost deschis un centru modern de imagistică dentară. De serviciile sale beneficiază și sute de pacienți din stânga Nistrului. Afacerea aparține unei absolvente a Universității de Medicină și a fost lansată cu sprijinul Uniunii Europene, prin […] Post-ul Cu suportul UE, a lansat un centru de imagistică dentară apare prima dată în ImpulsTV.
26 martie 2018
20:20
Persoanele în etate se află în siguranță. În casele a 23 de familii de pensionari din satul Olișcani, raionul Șoldănești, au fost instalate detectoare de fum. Pe parcursul ultimului deceniu, în teritoriul raionului Șoldănești au fost înregistrate mai multe cazuri când cetățenii au decedat din cauza fumului sau chiar mistuiți de foc. Inițiativa administrației publice […] Post-ul Persoanele în etate, în siguranță antiincendiară apare prima dată în ImpulsTV.
24 martie 2018
17:00
În ajunul centenarului de la Actul Unirii Basarabiei cu România, în satul Lipceni, raionul Rezina, a fost inaugurat oficial bustul restabilit al regelui Ferdinand I al României, cunoscut și ca Regele Întregirii. Astfel, oamenii din partea locului au marcat actul de revenire la valorile de care au fost lipsiţi abuziv de regimul sovietic. În cadrul solemnității […] Post-ul Regele Întregirii Ferdinand I a revenit la Rezina și Lipceni apare prima dată în ImpulsTV.
20 martie 2018
21:30
Anual, un cetățean din Moldova utilizează circa 140 de pungi din plastic. La nivel de republică, această cifră este de 420 de milioane de pungi. Deși nu este ecologic, iar utilizarea acestora provoacă daune mari mediului și sănătății umane, oamenii nu renunță la acestea. Pe de altă parte, tot mai multe inițiative de promovare a […] Post-ul MOLDOVA+ Ce facem cu pungile din plastic? Când și cum pot fi înlocuite? apare prima dată în ImpulsTV.
19 martie 2018
20:50
  Informatica revoluționează toate domeniile vieții. Mulți pot îndrăgi această disciplină, însă nu toți sunt dispuși să o studieze așa, ca la carte. Profesorii de informatică din raionul Șoldănești susțin că pentru a poseda această disciplină e nevoie de o logică bine dezvoltată. Potrivit Ecaterinei Leontieva, inspectoare la disciplina informatică la Direcția raională de învățământ […] Post-ul MOLDOVA+ Informatica – disciplina viitorului, predată de agronomi apare prima dată în ImpulsTV.
18 martie 2018
11:40
Extremele deficitului de cadre Unul din șase profesori care activează astăzi în școlile din Republica Moldova este de vârsta pensionării, arată datele oficiale. Criză de profesori se înregistrează, de regulă, în localitățile mici, unde absolvenții la Pedagogie refuză să vină. Acolo poți întâlni situații devenite obișnuință în Moldova – profesori pensionari readuși în școală sau […] Post-ul Profesorii pensionari mențin educația în Moldova apare prima dată în ImpulsTV.
15 martie 2018
21:30
Tinerii sunt dornici să se implice în soluționarea problemelor din comunitatea lor. Această intenție a fost demonstrată de un grup de adolescenți în cadrul treningului de promovare a volunatriatului și activismului civic. În debutul activității, participanții la trening au identificat mai multe probleme din comunitate, ei oferind și soluțiile respective. În opinia tinerilor, diminuarea problemelor […] Post-ul Tinerii din Șoldănești, preocupați de voluntariat și activism civic apare prima dată în ImpulsTV.
00:10
Elevii liceului teoretic „Alexei Mateevici” din oraşul Şoldăneşti au obţinut cele mai multe locuri premiante la olimpiada raională din acest an. 25 de gimnazişti şi liceieni din instituţia vizată vor participa la etapa republicană. Pe locul doi în clasamentul instituţiilor de învământ, cu cei mai mulţi elevi premianţi, este liceul teoretic din satul Cotiujenii Mari. […] Post-ul La olimpiada școlară, elevii au înregistrat mai multe victorii in arii curriculare diferite apare prima dată în ImpulsTV.
12 martie 2018
22:20
Creștinii din Șestaci ne îndeamnă: CINSTEȘTE PE TATĂL TĂU și PE MAMA TA Post-ul CINSTEȘTE PE TATĂL TĂU și PE MAMA TA 4 apare prima dată în ImpulsTV.
21:50
Creștinii din Șestaci ne îndeamnă: CINSTEȘTE PE TATĂL TĂU și PE MAMA TA Post-ul CINSTEȘTE PE TATĂL TĂU și PE MAMA TA 3 apare prima dată în ImpulsTV.
21:30
Creștinii din Șestaci ne îndeamnă: CINSTEȘTE PE TATĂL TĂU și PE MAMA TA 2 Post-ul CINSTEȘTE PE TATĂL TĂU și PE MAMA TA 2 apare prima dată în ImpulsTV.
20:50
Creștinii din Șestaci ne îndeamnă: CINSTEȘTE PE TATĂL TĂU și PE MAMA TA Post-ul CINSTEȘTE PE TATĂL TĂU și PE MAMA TA apare prima dată în ImpulsTV.
9 martie 2018
13:00
„Am decis să fac studii pentru a avea un viitor mai bun. Sunt de etnie romă și părinții mei nu au studii. Eu văd cât e de greu fără studii și fără un serviciu stabil, din care să poți trăi. De aceea părinții mei au insistat să fac studii. Asta este o mare susținere pentru […] Post-ul Elevii din ultima bancă apare prima dată în ImpulsTV.
7 martie 2018
23:50
Olga PISARENCO, profesoară la gimnaziul Olișcani, laureat al concursului PROFESORUL ANULUI-2018, om de afaceri, — oaspetele emisiunii Unde-s LIDERII? Post-ul Olga PISARENCO, lider tridimensional apare prima dată în ImpulsTV.
6 martie 2018
23:00
Post-ul La Șoldănești, în scenă doar barbații 6 apare prima dată în ImpulsTV.
22:50
Post-ul La Șoldănești, în scenă doar barbații 5 apare prima dată în ImpulsTV.
22:20
Post-ul La Șoldănești, în scenă doar barbații 4 apare prima dată în ImpulsTV.
22:00
Post-ul La Șoldănești, în scenă doar barbații 3 apare prima dată în ImpulsTV.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.