Impuls TV

Acum 30 minute
13:40
Alternativa 5. Si la Taraclia tinerii nu sunt indiferenti Post-ul Tinerii nu sunt indiferenti apare prima dată în ImpulsTV.
Acum 4 ore
11:10
printre care și Valentina Rotaru, sora mai mică a academicianului. Dumneaei monitorizează personal, cum decurg lucrările. La Consiliul raional Șoldănești am fost informați că proiectul de schimbare a acoperișului este foarte important pentru promovarea culturii și, în special, a creației lui Dumitru Matcovschi. Banii, în sumă de circa 200 mii lei, au fost alocați din […] Post-ul Casa-muzeu Dumitru Matcovschi, cu acoperiș nou apare prima dată în ImpulsTV.
Acum 24 ore
21:20
Locuitorii Republicii Moldova nu cunosc ce este  și, din acest motiv, ei se pronunță împotriva aflării acestei structuri pe teritoriul țării noastre. Părerea aparține oficialilor de la Organizația Tratatului Nord-Atlantic (NATO). Opinia a fost expusă în cadrul vizitei unui grup de jurnaliști moldoveni la Bruxelles. Autoritățile din Belgia susțin că moldovenii asociază NATO cu armele, […] Post-ul Frica moldovenilor de NATO apare prima dată în ImpulsTV.
22 septembrie 2017
16:30
Peste 200 de foi de ardezie, culturile de soie de pe o suprafață de 20 de ha şi pomii din livezi cu o suprafață de 45 ha – toate din satul Cobâlea, raionul Şoldăneşti au fost distruse în urma furtunii puternice care a avut loc la 21 septembrie curent. Precipitaţiile abundente au fost şi cu […] Post-ul La Olișcani a plouat. Grindina, cât nuca apare prima dată în ImpulsTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:10
Aliternative 5 Рыбница ЭНЕРГИЯ МОЛОДЫХ Post-ul Tinerețe, vis și cutezanță apare prima dată în ImpulsTV.
15 noiembrie 2017
20:30
Presa din Republica Moldova a devenit periculoasă. E chiar mai periculoasă decât utilă. Pe cât de captivantă este, poate fi folosită ca mecanism de manipulare. O problemă a presei din Moldova este şi dispariţia cotidianelor, dar şi ponderea publicaţiilor în limba rusă. Îngrijorările au fost formulate în cadrul celei de-a treia ediţii a Forumului Mass-Media […] Post-ul Peter Michalko, ambasadorul UE: Mass-media liberă este pilonul unei societăţi democratice apare prima dată în ImpulsTV.
13 noiembrie 2017
22:20
Judecătoria Orhei, cu sediul în orașul Șoldănești, a respins ca fiind neîntemeiată cererea de chemare în judecată a lui Tinica Alexandru către Impuls TV, srl DALAN și Victor Sofronii. Solicitantul se plângea în instanță că i-ar fi fost îngrădit accesul la informație prin nesoluționarea cererilor de acces la informaţie de către Impuls TV, srl Dalan […] Post-ul Alexandru Tinică mai pierde un duel cu Impuls Tv apare prima dată în ImpulsTV.
11 noiembrie 2017
11:40
Centrul de Sănătate Baimaclia deservește 12 localități din vecinătate și are în gestiune 2 ambulanțe (12 august, 2017, editare poză: Igor Rotari) Constantin Țațu este trecut demult de vârsta de pensionare. Trăiește în satul Chioselia, raionul Cantemir, iar de mai bine de un an face naveta la spitalele din Chișinău când are probleme de sănătate. Constantin […] Post-ul MEDICINA LA SATE: FĂRĂ MEDICI DE FAMILIE ȘI CU DIAGNOZE STABILITE LA TELEFON apare prima dată în ImpulsTV.
8 noiembrie 2017
20:00
Povestea Victoriei Rotaru, în vârstă de 30 de ani, începe în anul 2014 când a decis să accepte funcția de medic de familie în satul Cotul Morii, raionul Hâncești. Victoria este originară din localitatea Stolniceni, raionul Hâncești, și-a făcut studiile la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”. Victoria Rotaru, medic de familie, […] Post-ul CUM SE DESCURCĂ UN TÂNĂR MEDIC DE FAMILIE LA ȚARĂ apare prima dată în ImpulsTV.
7 noiembrie 2017
21:20
Sute de lucrători medicali și mii de oamenii mulțumiți că se tratează la ei în sat. Acum trei decenii, pe teritoriul satului Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești, funcționa un spital mare. Erau și chirurgie, și ginecologie, maternitate, pediatrie și terapie – un spital cu capacitatea de peste 100 de paturi. Din toate acestea, la Cotiujenii Mari […] Post-ul Anterior spital raional, actualmente – ruine apare prima dată în ImpulsTV.
6 noiembrie 2017
19:40
Alexandru Curti, la Centrul Asociației SOS Autism, 4 septembrie 2017 Aceasta este povestea lui Alexandru Curti din Chișinău, oficial unul dintre cei 366 de copii din R. Moldova diagnosticați cu autism. Diagnoza i-a fost stabilită la vârsta de 4 ani. Și de atunci lumea lui, dar și a părinților s-a schimbat radical. Mama lui Alexandru, […] Post-ul COPIII CU AUTISM — OUT-SIDERII SISTEMULUI MEDICAL apare prima dată în ImpulsTV.
2 noiembrie 2017
21:40
Jurnaliști din Moldova în discuții cu Darius Skusevicius, viceministrul afacerilor externe, Lituania Post-ul Acordul de Asociere cu UE se cuvine a fi respectat apare prima dată în ImpulsTV.
30 octombrie 2017
22:20
Familia Surucinschi din satul Samaşcani, raionul Şoldăneşti, este cea mai sportivă familie din localitate. Acest lucru, membrii familiei l-au demonstrat în cadrul concursului “Мama, tata, eu — familie sportivă”, eveniment organizat de către parohul bisericii din satul Samaşcani de comun acord cu admibistrația școlii. În competiţie s-au înscris patru familii, inclusiv o familie din satul […] Post-ul Concursul familiilor sportive, la Samascani, inițiat de parohul satului apare prima dată în ImpulsTV.
29 octombrie 2017
22:50
ALTERNATIVE 5 Cimișlia INIȚIATIVELE TINERILOR ÎN CULTURĂ Post-ul Inițiativele tinerilor în cultură apare prima dată în ImpulsTV.
18 octombrie 2017
00:10
La 17 octombrie s-au împlinit 66 de ani de la nașterea Dlui Grigore Zănoagă, personalitate  bine cunoscută în lumea muzicii de fanfară, fondator a peste 20 orchestre de fanfară, autorul manualului ”Teorii și practici la organizarea orchestrei de fanfară” inițiatorul Festivalului Național al fanfarelor ”Fanfara Argintie” or. Soroca, a Festivalului Transfrontalier ”Răsune fanfare fără hotare”, […] Post-ul Grigore ZANOAGĂ, sufletul fanfarei apare prima dată în ImpulsTV.
15 octombrie 2017
23:54
  Peste un milion de perechi de cizme şi pantofi reparaţi, sute de mii de haine exportate în Europa şi discipoli care lucrează în Italia, la faimosul Versace. Sunt realizările din ultimul deceniu ale lui Nikos Katsouris, originar din Cipru, şi Tohir Saidov, originar din Tajikistan. Ambii s-au stabilit cu traiul în oraşul Şoldăneşti, au […] Post-ul MOLDOVA+ Străini în Moldova, dar cu afaceri prospere aici apare prima dată în ImpulsTV.
11 octombrie 2017
20:01
ALTERNATIVE-5 BASARABEASCA Femeile și activismul civic Post-ul Femeile și activismul civic apare prima dată în ImpulsTV.
8 octombrie 2017
23:00
Peter Michalko, noul ambasador al UE la Chișinău, deschis pentru presă. Cine din demnitarii moldavi îi urmează exemplul? Post-ul Peter Michalko, noul ambasador al UE la Chișinău, deschis pentru presă apare prima dată în ImpulsTV.
7 octombrie 2017
02:20
De ziua ta, mărite pedagog! Acesta a fost genericul evenimentului, organizat de administrația raionului Șoldănești și consacrat sărbătorii profesionale a angajaților din învățământ. De Ziua pedagogului, în centrul raional au fost invitați la manifestație cele mai respectate și cu merite deosebite cadre didactice. Pe parcursul anului trecut de studii, atât pedagogii, cât și elevii au […] Post-ul Mă închin în fața TA, mărite profesor apare prima dată în ImpulsTV.
5 octombrie 2017
20:10
Sfârșit tragic, în zori de zi, pentru un bărbat din Șoldănești. Post-ul Sfârșit tragic, în zori de zi, pentru un bărbat din Șoldănești apare prima dată în ImpulsTV.
4 octombrie 2017
12:40
Migranții moldoveni cu resurse financiare și spirit antreprenorial ezită să-și investească banii în țara de origine — fie nu-și văd viitorul în Republica Moldova, fie nu au încredere în ofertele autorităților și în climatul de afaceri de acasă. Puținele studii despre potențialul financiar al diasporei arată că Republica Moldova are o adevărată mină de aur peste hotare, […] Post-ul Cum (nu) atrage Moldova banii cetățenilor săi din străinătate apare prima dată în ImpulsTV.
3 octombrie 2017
16:50
Un bărbat de 63 de ani, din satul Şestaci, a murit în chinuri groaznice. Acestuia i-a fost tăiat gâtul în gospodăria proprie. Potrivit informaţiilor oferite de poliţişti, între victimă şi făptaşul de 21 de ani, cioban la o stână din raionul Şoldăneşti, s-ar fi iscat o ceartă care s-a transformat în violenţă. Agresorul a fost […] Post-ul I-a tăiat gâtul cu un cuțit apare prima dată în ImpulsTV.
2 octombrie 2017
22:40
Bucurie mare pentru fotbaliştii din satul Poiana, raionul Şoldăneşti. În acest an ei au câştigat „Cupa preşedintelui”. Finala a avut loc pe terenul sportiv din satul Răspopeni. Pentru cupă, au luptat 6 echipe sportive din oraşul Şoldăneşti şi satele Olişcani, Răspopeni, Cuşmirca, Poiana şi Cotiujenii Mari. Pentru a ajunge în final, fotbaliştii din satul Poiana […] Post-ul Cupa președintei raionului la fotbal pleacă la Poiana apare prima dată în ImpulsTV.
1 octombrie 2017
21:40
Orașul meu natal are câteva înfățișări. Uneori este un tânăr lipsit de griji. Uneori un poet melancolic. Uneori – un businessman extenuat.   Post-ul Orașul meu natal apare prima dată în ImpulsTV.
29 septembrie 2017
22:30
Locuitorii raionului Șoldănești au avut posibilitatea să mulțumească pe viu Guvernului Japoniei pentru suportul financiar acordat și investiții implimentate în raionul Șoldănești. Masanobu Yoshii, ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, a efectuat o vizită de lucru la câteva instituții publice din orașul Șoldănești. Printre acestea se numără și Spitalul raional, unde în ultimul deceniu, poporul japonez […] Post-ul Ambasadorul Japoniei în Moldova monitorizează investițiile acordate la Șoldănești apare prima dată în ImpulsTV.
28 septembrie 2017
22:20
„Fii cu ochii pe autorităţi” – acesta este laitmotivul campaniei a lansate de Asociaţia Presei Independente. În perioada septembrie 2017 – martie 2018, jurnalişti, economişti şi avocaţi vor desfăşura întâlniri cu cetăţenii din 10 localităţi ale Republicii Moldova. Una dintre aceste întrevederi a avut loc în oraşul Rezina. La eveniment, au fost invitaţi să participe […] Post-ul Cu ochii pe autorități: cum folosesc banul public? apare prima dată în ImpulsTV.
13:20
Medicii de la Cotiujenii Mari au transportat femeia la spitalul raional. Acolo, lucrătorii medicali i-au scos cuiul. Potrivit Nadejdei Bulmaga, ofițer de presă la Inspectoratul de poliție Șoldănești, femeia a refuzat spitalizarea. După ce i s-a acordat ajutorul medical necesar, victima a revenit acasă, unde o așteptau oamenii legii. Din informațiile preliminare, poliția a ajuns […] Post-ul A trecut prin chinul lui Hristos, cu cuie în palme apare prima dată în ImpulsTV.
26 septembrie 2017
20:40
Aliternative 5 Drochia Implicarea tinerilor in politica Post-ul Tinerii, cu poziție civică apare prima dată în ImpulsTV.
00:20
La Şoldăneşti, festivalul „Ziua Daciei”, în acest an, a ajuns la cea de-a 12-a ediţie. Evenimentul a avut loc în satul Rogojeni. Spectatorii au avut parte de o sărbătoare cu muzică moldovenească, dans popular, bucate tradiţionale şi expoziţii ale meşterilor populari. Spre deosebire de ediţiile precedente, la festival au urcat în scenă doar artiştii din […] Post-ul DACIADA revine la Rogojeni apare prima dată în ImpulsTV.
23 septembrie 2017
23:10
În scenă – participanții la festivalul internațional LA UMBRA STEJARULUI   În două decenii, satul Cobâlea, raionul Şoldăneşti, a pierdut aproape o treime din populaţia sa. În căutarea unui loc de muncă mai bine plătit, peste o sută de familii au părăsit baștina. Migraţia masivă a generat consecinţe grave. În anul 2000, în Cobâlea erau […] Post-ul Oamenii din Cobâlea, cu stejarul lui Ștefan, pleacă de la baștină în căutarea fericirii apare prima dată în ImpulsTV.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.