Echipa

Acum 6 ore
18:20
Un moldovean de 23 de ani a fost condamnat la doi ani și opt luni de detenție, după ce instanța de judecată l-a declarat vinovat de mai multe furturi din locuințe. 
17:50
Descoperirea macabră într-o fâșie forestieră din raionul Telenești. Un bărbat de 56 de ani originar din localitatea Ghiliceni, anunțat dispărut din data de 17 octombrie, a fost găsit strangulat într-o pădurice din apropierea satului.
Acum 8 ore
16:30
O femeie în vârstă de 52 de ani și fiicele sale, de 22 și, respectiv, 28 de ani, din municipiul Bălți, sunt cercetate penal pentru proxenetism. Acestea ar fi racolat și determinat mai multe tinere cu vârste cuprinse între 23 și 26 de ani, din diferite raioane ale țării, să practice prostituția pe teritoriul Republicii Elene.
16:20
Descoperire macabră în orașul Vulcănești. Cadavrul unui bărbat a fost depistat într-un lac din localitate. Din primele informații ale poliției, decesul a survenit în urma înecului, iar pe corpul neînsuflețit al acestuia n-au fost depistate semne de moarte violentă.
16:20
În seara de 18 octombrie, poliția a fost sesizat prin intermediul Serviciului 112, precum că din curtea blocului de locuit amplasat pe strada Constantin Brâncuși a fost răpit automobilul.
15:40
Consumau narcotice într-un parc din Chișinău Trei bărbați au fost prinși în plin proces de relaxare.
Acum 12 ore
15:00
Poliția de frontieră română l-a dat de gol pe un moldovean de 61 de ani care circula cu acte false.
14:20
Bărbatul ce apare în imagine, este căutat de către polițiștii din Telenești, pentru furt din avutul proprietarului.
14:10
Tânărul învinuit de omorul fetei de 16 ani a primit 30 de zile de arest în Penitenciarul nr. 13. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.
13:20
La data de 21 octombrie, orele 19.15 un echipaj auto de carabinieri implicat la menținerea ordinii publice din sectorul Botanica, au observat o persoană de gen masculin care manifesta un comportament suspect.
13:10
La data de 20 octombrie, a fost publicat un anunț despre dispariția unei minore de 14 ani, care la data de 12 octombrie a plecat de acasă și aproape 10 zile nu se știa nimic de ea.
12:40
Doi motocicliști au ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce au ajuns în accident.
12:30
Doi bărbați au ajuns la spital, după ce mașinile cu care se deplasau s-au ciocnit frontal. Coliziunea a avut loca în această dimineață, în jurul orei 07:10, pe traseul Chișinău- Strășeni, la intrarea în localitatea Cojușna.
12:20
Angajații vamali de la Aeroportul Internațional Chișinău au prevenit o nouă tentativă de trafic ilicit cu produse din tutun. Vameșii au demascat planurile unui conațional, care a încercat să tăinuiască țigările, învelindu-le în folie de staniol.
12:00
Un bărbat de 56 de ani este căutat de rudele sale. Acesta a ieșit din casă pe data de 17 octombrie și până în prezent nu a mai revenit.
12:00
În noaptea de 19 octombrie, angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost sesizați prin intermediul serviciului unic 112, de către un tânăr comunicând că a fost amenințat cu un obiect asemănător cu un cuțit și deposedat de mijloacele financiare pe str. Ismail.
11:20
Un grav accident a avut loc cu puțin timp în urmă în orașul Lipcani, din raionul Briceni, unde un camion a intrat din plin în mai multe automobile care au fost practic transformate într-un morman de fiare, dintre care un BMW X5.
10:30
Accidentul grav s-a produs pe data de 21 octombrie pe o stradă din satul Teiu al raionului Grigoriopol, din stânga Nistrului.
Acum 24 ore
10:10
Un bărbat de 56 de ani este căutat de rudele sale. Acesta a ieșit din casă pe data de 17 octombrie și până în prezent nu a mai revenit.
09:50
O femeie în vârstă de 41 de ani, cu dublă cetățenie, română și moldovenească, a primit luni, 19 octombrie, la Milano o amendă de 400 de euro pentru că era la piață, într-un loc aglomerat, fără masca de protecție utilă pentru a preveni răspândirea coronavirusului.„Virusul nu există, e doar o banală gripă, n-am purtat niciodată mască”, le-ar fi spus femeia polițiștilor.
09:50
Lacrimi și durere în satul minorei ucise într-un apartament din Capitală. Oamenii sunt îngroziți de cele întâmplate, iar mama fiicei ucise care abia a ajuns în Italia pentru a asigura copiilor săi un trai mai bun și o viață mai frumoasă, astăzi, a pornit spre Moldova, pentru a-și vedea ultima dată copila.
09:50
DOUĂ MAȘINI S-AU TAMPONAT ÎN SECTORUL BOTANICA ȘI AU CREAT AMBUTEIAJE
09:50
În după amiaza zilei de 21 octombrie un incendiu a izbucnit în localitatea Buciumeni, raionul Ungheni.
09:50
O femeie de 72 de ani din Raionul Glodeni a dispărut deja de o săptămână, iar cei apropiați nu știu unde să o mai caute.
Ieri
23:10
Grav accident, în raionul Cimișlia. Un șofer a încercat să evite impactul cu un tractor, dar s-a inversat în șanț.
20:40
Accidentul din luna mai, de la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și Ismail, nu a fost o lecție pentru șoferii care nu i-au în serios viața lor și a celor din preajmă.
19:50
Numărul cazurilor de intoxicații cu ciuperci în rândul populației Republicii Moldova este în creștere. Doar în perioada 12-19 octombrie curent la Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au fost înregistrate 100 solicitări pe motiv de intoxicație, dintre care 46 persoane au suportat intoxicații cu ciuperci.
17:30
În după amiaza zilei de 21 octombrie un incendiu a izbucnit în localitatea Buciumeni, raionul Ungheni.
17:10
Grav accident, în raionul Cimișlia. Un șofer a încercat să evite impactul cu un tractor, dar s-a inversat în șanț.
16:30
UN TÂNĂR CU ARSURI GRAVE, TRANSPORTAT DIN TARACLIA DE O ECHIPĂ SMURD
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.