Echipa

Acum 4 ore
16:20
I-ar fi chemat la muncă în Germania în calitate de curieri, însă nu au specificat ce anume urmează să livreze. Doi bărbați de 23 și 31 de ani din Căușeni au fost reținuți de poliție și sunt cercetați pentru că ar fi cerut prin șantaj cinci mii de euro de la doi tineri, originari din același oraș.
Acum 6 ore
12:50
Polițiștii Direcției de poliție a mun.Chișinău în comun cu cei ai Inspectoratului de poliție Centru au identificat 4 suspecți implicați în infracțiunile de escrocherie săvârșite recent prin metoda ,,ruda implicată în accidentul rutier".
Acum 8 ore
12:30
Mai multe persoane au murit, iar altele s-au intoxicat în urma unui accident chimic la un depozit cu substanțe extrem de periculoase.
10:40
Accident violent în orașul Durlești din municipiul Chișinău. O șoferiță de la volanul unei Tesla a ajuns la spital.
Ieri
17:50
Urmărire cu implicarea a 5 echipaje de poliție. Șoferul se eschiva de oamenii legii, fiind condamnat la 15 ani de închisoare.
17:00
Examen eșuat. Într-o intersecție din orașul Cahul, o mașină pentru examinarea viitorilor șoferi a tamponat lateral un automobil ce aparține unei școli auto.
16:20
Accident violent în sectorul Rîșcani al capitalei. Momentul în care un biciclist se izbește într-o mașină a unei școli auto a fost surprins de o cameră de bord.
15:10
În urma accidentului rutier din 19 februarie curent din localitatea Boldurești, raionul Nisporeni, în care a fost tamponat un copil, iar șoferul a părăsit locul accidentului; Inspectoratul General al Poliției a demarat o anchetă de serviciu pentru a elucida acțiunile/inacțiunile angajaților din subdiviziunile implicate la descoperirea infracțiunii.
11:00
Ofițerii CNA efectuează, la această oră, 19 percheziții într-o cauză penală pornită pe faptul comiterii infracțiunii de corupere activă și trafic de influență. Acțiunile se desfășoară la domiciliile, oficiile și în mijloacele de transport ale persoanelor implicate în săvârșirea infracțiunilor.
10:40
Coliziune extremă în nordul țării. Doi șoferi au ajuns la spital după ce vehiculele pe care le conduceau s-au tamponat frontal.
10:30
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate și cei de urmărire penală ai INI, sub conducerea procurorilor PCCOCS, cu suportul angajaților ANP, BPDS „Fulger” și DDS „PANTERA”, au efectuat 11 percheziții într-un dosar de șantaj.
10:00
Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost recunoscut vinovat pentru tentativă de viol al unei minore și acțiuni cu caracter sexual neconsimțite.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:50
Un avocat și doi judecători din capitală sunt cercetați de procurorii și ofițerii anticorupție pentru trafic de influență și luare de mită.
16:20
Forțele de ordine au fost puse din nou pe jar. Un individ necunoscut a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că în incinta Colegiului Politehnic din Bălți ar fi amplasat un obiect explozibil.
16:00
Atenție la minorele din imagini. Acestea ar fi fugit de acasă și nimeni nu mai știe unde să le caute. Potrivit poliției, ambele minore locuiesc în Ceadâr – Lunga, iar în data de 24 martie ar fi plecat de acasă fără să anunțe pe cineva.
15:00
A încercat să aprindă focul în sobă cu motorină, dar s-a ales cu arsuri grave.
13:10
Capul grupării criminale „Machena” va sta și următorii 21 de ani după gratii, după ce ar fi comandat și organizat, în anul 2008, omorul unei autorități criminale rivale.
12:50
Doar aseară Poliția a înregistrat două infracțiuni în sectorul Botanica al capitalei. Victime în ambele cazuri sunt femei vârstnice, de 76 și 78 de ani. În jurul orei 20:00, acestea au fost telefonate de către un bărbat necunoscut și, sub pretextul că fiicele lor au fost implicate într-un accident rutier, le-a solicitat sume mari de […]
11:30
Procuratura raionului Râșcani anunță că a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința tânărului de 21 de ani, învinuit de omor intenționat al unui minor, săvârșit cu deosebită cruzime.
10:50
Poliția de Frontieră informează noi detalii într-un caz de trecere ilegală a frontierei moldo-române, în care persoanele reținute sunt implicate în contrabandă cu țigări. Ba mai mult un bănuit în cauza penală a încercat să părăsească teritoriul Republicii Moldova.
25 martie 2024
15:50
Bănuiți de braconaj. Doi bărbați din raionul Cahul s-au pomenit cu poliția în prag, fiind bănuiți că ar deține ilegal arme pe care le-ar utiliza la vânat ilegal.
15:30
Un ATV, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost lovit de o patrulă a poliției, care se afla în serviciu. S-a întâmplat după ce șoferul ATV-ului nu a dat curs somațiilor oamenilor legii de a se opri, dar a virat brusc, în schimb, pentru a intra în curtea unei gospodării, fără să semnalizeze corespunzător.
12:20
Tentativă de contrabandă cu zeci de mii de țigări în apropiere de frontiera moldo-ucraineană.
12:00
O femeie în vârstă de 41 de ani, originară din Republica Moldova, s-a aflat printre victimele atacului terorist de la Moscova.
11:30
Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție au descins în această dimineață cu percheziții pe mai multe adrese din Chișinău și din afara municipiului în dosare în care sunt vizați un fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova și rudele acestuia. Fostul demnitar este bănuit de spălare de bani, îmbogățire ilicită și fals în declarații.
10:40
Accident violent în capitală. O femeie în vârstă de 44 de ani a ajuns la spital după ce o mașină a dat peste ea.
10:10
Pe unele canale de Telegram circulă un video în care se vede cum o adolescentă este bătută de către alta, cu pumnii, pe holul unii școli.
22 martie 2024
15:30
Ghinion pe capul a doi proprietari de automobile din nordul țării. Mașina unuia dintre ei a luat foc, iar flăcările au afectat și vehiculul parcat în apropiere.
14:20
Fum, foc și panică într-un bloc de locuințe din centrul istoric al capitalei. Un apartament situat pe strada Zamfir Arbore a fost cuprins de flăcări, în dimineața zilei de 22 martie.
12:10
Un avocat din Bălți a fost reținut în flagrant de ofițerii anticorupție. Acesta ar fi pretins 100 000 de lei de la denunțătoare, ca să-i scape soțul de dosar penal.
11:30
Ar fi apelat la două autorități criminale ca să-și șantajeze vecinul. Complicii acestuia au ajuns pe mâna poliției, după ce au estorcat de la victimă suma de 5.000 de euro.
21 martie 2024
15:30
Un moldovean de 38 de ani a fost reținut de carabinieri în Italia, după ce împreună cu un complice ar fi atacat și încercat să jefuiască un tren marfar.
15:20
Tentativă de contrabandă eșuată. Polițiștii de frontieră români, în coordonare cu cei din R. Moldova au reușit să găsească mai multe colete cu circa 120.000 de pachete cu țigări.
13:10
O nouă zi, un nou reținut pentru organizarea migrației ilegale. Poliția de frontieră anunță că a identificat încă un bărbat, capul unui grup infracțional specializat în transportul ilegal al ucrainenilor în țara noastră.
12:50
Sute de pachete de țigări fără acte de proveniență, dar și alcool contrafăcut au fost găsite în gospodăria unei femei de 50 de ani din Drochia.
11:50
Adunau bani în „obșeak” prin șantaj și vânzare de droguri. Oamenii legii au destructurat o grupare criminală, gestionată de mai mulți deținuți.
11:20
Atenție la femeia din imagini! Poliția din Bălți solicită ajutorul cetățenilor pentru a o identifica și a stabili locul acesteia.
20 martie 2024
15:10
Business cu eliberarea permiselor de conducere. Ofițerii anticorupție au efectuat pe 20 martie mai multe percheziții în Chișinău, într-un dosar de trafic de influență.
15:00
Ar fi răpit o mașină de la locul de muncă și s-ar fi plimbat cu ea până a accidentat-o. Un tânăr de 20 de ani din raionul Leova este cercetat penal pentru răpire
11:10
Ar fi furat sute de mii de dolari și euro din sucursala unei bănci. Un cetățean al Republicii Moldova este cercetat penal în Sankt-Petersburg, Rusia.
10:20
O femeie și fiica sa în vârstă de doar șapte ani au nevoie de ajutor, după ce au fost stropite de soțul acesteia cu accid. Acestea au ajuns la spital cu arsuri deosebit de grave, au avut câteva intervenții și urmează și altele.
19 martie 2024
17:00
Atenție, cad copaci în capitală. Din cauza rafalelor de vânt puternic s-au rupt mai multe crengi în centrul capitalei, căzând direct peste o stație de așteptare.
16:00
Ar fi spart un taxi și a furat două telefoane mobile. Un minor de 17 ani a fost reținut de carabinieri pe urme fierbinți.
15:50
Voiau să ajungă înot în Uniunea Europeană. Trei cetățeni moldoveni au fost prinși după ce au ajuns ilegal în România.
15:00
Biroul unui administrator autorizat din mun. Chișinău este percheziționat, în aceste clipe,  de către ofițerii CNA.  Acțiunile de urmărire penală au loc sub conducerea Procuraturii Anticorupție și sunt efectuate într-o cauză penală, pornită pe faptul abuzului de putere în cadrul unui proces de insolvabilitate.
15:00
Accident violent în nordul țării. Pasagerul dintr-un microbuz a ajuns la spital după ce vehiculul în care se afla s-a inversat, în urma coliziunii cu un alt autoturism.
10:10
Un caz șocant a avut loc vineri după-amiază, 15 martie, la Brivio, în provincia Lecco (Lombardia) din Italia, când un șofer de camion de circa 60 de ani din Calabria și-a împușcat un coleg de muncă din invidie.
18 martie 2024
15:30
Fostul șef al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, a fost pus sub învinuire în dosarul penal privind atacul de pe Aeroportul Internațional Chișinău din 30 iunie 2023, soldat cu moartea a două persoane.
12:10
Coliziune gravă în raionul Călărași. Șapte persoane au ajuns la spital după ce două microbuze s-au tamponat violent.
11:20
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.