Echipa

Acum 12 ore
18:20
Un bărbat a murit, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident în această seară, în jurul orei 17:05, în localitatea Olănești, din raionul Ștefan Vodă.
17:30
O femeie a ajuns la spital după ce a fost tamponată de un microbuz marfar într-o parcare din capitală. Accidentul rutier a avut loc astăzi, 22 ianuarie, la ora 14:40, în parcarea unui supermarket de pe bulevardul Moscova.
16:50
Tânărul care apare în imagine este căutat poliție, suspectat că a furat mai multe grile de fontă și capace de canalizare, în mai multe sectoare ale capitalei. Ar fi cauzat un prejudiciu de peste 35.000 de lei.
16:10
Angajatul INSP, care a lovit mortal o femeie pe o stradă din Capitală, era în stare de ebrietate. Potrivit oamenilor legii acesta avea 0,68 mg/l de alcool în sânge.
15:10
Polițiștii din capitală au început să amendeze magazinele care au în vânzare pungi și veselă din plastic.
14:40
Astăzi, 22 ianuarie 2021 un echipaj aero-medical SMURD a efectuat o intervenție pentru a prelua de la Chişinău ser antibotulinic pentru o pacientă din România.
Acum 24 ore
11:50
Au pus ochiul pe o remorcă pentru motocultor, dar n-aveau bani s-o cumpere, așa că au furat-o. Doi prieteni de 29 și 32 de ani, au fost reținuți de poliție, bănuiți de furt.
11:50
Un tânăr a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un consătean la care se afla în ospeție. Incidentul a avut loc ieri-seara în localitatea Cernoleuca din raionul Dondușeni.
10:40
Un bărbat a murit, după ce a fost ucis în bătaie de un consătean cu care a consumat alcool. Crima a avut loc acum două zile, în localitatea Vărzărești, din raionul Nisporeni.
10:40
Clipe de panică pentru un șofer de camion de 56 de ani. Acesta s-a izbit cu vehiculul său de mare tonaj în parapetul drumului, iar totul s-a întâmplat după ce o roată s-ar fi defectat din mers.
10:30
Graba și neglijența pot avea consecințe grave. Un bărbat a fost cât pe ce să fie lovit de un automobil.
09:50
Tânărul care a fost înjunghiat marți seara, 19 ianuarie, în localitate Ghiliceni, din raionul Telenești, a murit la spital.
09:50
Dimineață cu ghinion pentru un șofer de camionetă, angajat la o fabrică de mezeluri. Acesta s-a inversat cu vehiculul în timp ce ducea marfa spre un magazin din Comrat.
09:40
În după amiaza zilei de 21 ianuarie, un echipaj de patrulare a primit informația precum că pe strada Sportivă din municipiul Bălți un automobil de marca VAZ se deplasează neadecvat cu risc de a accidenta alte mașini sau persoane, conducătorul fiind posibil în stare de ebrietate avansată.
09:30
Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un tren de pasageri în localitatea Alexăndreni din raionul Sângerei.
Ieri
23:00
Nici evacuările nu-i sperie. Șoferii, în special cei din capitală continua să parcheze neregulamentar, astfel încât să creeze impedimente atât în trafic, cât și pentru pietoni.
18:00
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea  efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un microbuz, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.
17:40
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților din Bulgaria, ce s-a dovedit a fi fals.
17:00
Inspectorii Agenției Naționale Transport Auto continuă să verifice transportatorii auto de bunuri, colete și pasageri.
16:50
Accident cu trei mașini, în capitală. Un taxi s-a tamponat cu o mașină a poliției, apoi s-a izbit într-un BMW.
16:50
Un tânăr de 25 de ani se plânge că a mers la dentist, dar a fost bătut cu pumnii în cap de către un angajat.
16:50
Doi bărbaţi din capitală au fost reţinuţi de ofţierii CNA şi procurorii anticorupţie într-un dosar de trafic de influenţă.
16:50
Nici evacuările nu-i sperie. Șoferii, în special cei din capitală continua să parcheze neregulamentar, astfel încât să creeze impedimente atât în trafic, cât și pentru pietoni.
16:20
La 24 noiembrie 2020, un bărbat în vârstă de 68 de ani, locuitor a capitalei, a plecat de la domiciliu și, până în prezent, nu se cunoaște locul aflării acestuia.
15:20
Procurorii Parchetului Regional Odesa au trimis în instanță un rechizitoriu împotriva unui cetățean al Republicii Moldova, care este suspectat că a transportat ilegal persoane peste granița de stat a Ucrainei
14:20
În ultimele zile, doi tineri de 20 de ani, au fost găsiți strangulați cu prelungitorul. Primul caz a avut loc marți seara, într-un cămin al IGC și este vorba despre un carabinier, iar cel de-al doilea caz a fost înregistrat în această dimineață, într-un apartament din Bălți.
13:30
Într-un colet care urma să ajungă în Marea Britanie, polițiștii de frontieră din sudul țării au depistat un permis de conducere românesc cu indici de falsificare. Conducătorul auto al cursei Chișinău – Londra a comunicat că nu este în cunoștință de cauză despre cele depistate. Incidentul a fost consemnat astăzi, 21 ianuarie curent.
13:10
Au apărut noi detalii despre tragicul accident care a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în apropiere de localitatea Copăceni, din raionul Sîngerei, soldat cu decesul unei tinere și rănirea altor două persoane, după ce un BMW s-a izbit cu viteză într-un copac. Șoferița, Mihaela Țîbuleac, în vârstă de 19 ani acum patru luni își luase permisul de conducere, iar în mașină se afla și fratele său.
11:30
Două accidente de groază au avut loc în prima jumătate a zilei de 21 ianuarie, în stânga Nistrului. Ambele cazuri s-au produs din cauza șoselei alunecoase și a vitezei.
10:50
Doi bărbaţi din capitală au fost reţinuţi de ofţierii CNA şi procurorii anticorupţie într-un dosar de trafic de influenţă.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.