Echipa

Acum 2 ore
18:00
În după amiaza zilei de 05 august, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din nordul țării au intervenit la lichidarea unui incendiu în orașul Edineț.
17:40
Își ocupă tinerețea cu cele mai neutile lucruri.
Acum 4 ore
16:50
Doi șoferi nu au putut împărți o bandă a carosabilului.
16:20
În pandemie, oamenii rămân traumați pentru că nu pot să-și ia rămas bun de la decedați conform tuturor canoanelor. Angajații serviciului de presă al așa-zisului Minister al Afacerilor Interne al Transnistriei au filmat un reportaj tulburător despre modul în care morții de coronavirus sunt pregătiți pentru înmormântare, la spitalul din Slobozia.
16:00
Suspecții s-au dovedit a fi trei tineri originari din Cahul și Comrat.
16:00
Declararea faptului că deflagrația a avut loc din cauza unei nave sub Pavilionul Republicii Moldova - nu este corectă.
15:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat avertizează că în următoarea perioadă vom avea parte de caniculă și există pericol de incendii.
Acum 6 ore
15:30
Statul trebuie să-i plătească unei femei peste 165.000 de euro, după ce R. Moldova a mai pierdut un dosar la CEDO
15:20
Un tânăr în vârstă de 19 de ani, din satul Duruitoarea Nouă, raionul Râșcani, a ajuns la spital după ce a fost bătut de doi băieți din satul vecin.
15:10
13:40
Un pacient infectat cu COVID-19 a fugit din spitalul raional Cimișlia. Acesta a fost prins și întors în instituție.
Acum 8 ore
12:40
Un bărbat de 33 ani și o femeie de 35 de ani, locuitori a capitalei, au fost reținuți în flagrant, pentru comiterea unui furt dintr-un magazin.
12:30
Polițiștii de frontieră din Lipcani au reținut doi tineri moldoveni care s-ar fi aflat în zona de frontieră la cules cânepă.
12:10
Martorii oculari s-au declarat îngroziți de cele văzute. Cutiile cu medicamente au fost lăsate printre ruine.
12:00
Operațiunea MAC-2020, demarată de către Inspectoratul General al Poliției, în perioada 01iunie-31 august, are drept scop combaterea consumului și traficului ilicit de droguri, în special al celor de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care se ocupă de cultivarea lor.
11:50
Regulile de circulație ruteră nu sunt pentru toți egale.
Acum 12 ore
11:30
Patru tineri, locuitori a capitalei au fost reținuți de ofițerii Secției de investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf.
11:10
O ambulanță a fost surprinsă într-o benzinărie având sirena și girofarul conectate
10:00
Un cetățean al Turciei a făcut cale întoarsă de pe Aeroportul Internațional Chișinău după ce a prezentat permisul de ședere eliberat de către autoritățile Olandeze, cu semne vizibile de falsificare.
10:00
Update: Femeia care fusese dată în căutare a fost găsită. Despre aceasta a anunțat una din rudele femeii printr-un mesaj trimis la adresa redacției noastre.
10:00
Lipsa actelor de călătorie, însă cu dorința de a-și găsi un loc de muncă bine plătit în țara vecină, a fost justificarea unui conațional care este documentat pentru tentativa trecerii ilegale a frontierei de stat. Bărbatul a fost reținut astăzi, 4 august, în jurul orei 11:20.
10:00
Nervii șoferilor care au traversat centrul capitalei au fost întinși la maxim de către un pieton a cărui conduită a fost cel puțin- suspectă.
10:00
Suspectul s-a dovedit a fi un chișinăuian cu vârsta de 17 ani, anterior fiind cercetat penal pentru infracțiuni analogice.
10:00
Unul din ei își ispășește pedeapsa în penitenciar pentru infracțiune similară
10:00
Regulile necesare pentru lupta cu pandemia sunt sfidate de pasagerii care călătoresc cu transportul în comun, iar șoferul nu a reacționat în niciun fel la această situație.
10:00
Victima traversa strada neregulamentar, vorbind la telefonul mobil.
09:30
Peste 10 000 de fire de cânepă au fost descoperite şi nimicite de polițiștii din Soroca
09:10
Potrivit IGSUîn ultimele 24 de ore două persoane și-au pierdut viața în bazinele acvatice din țară.
Acum 24 ore
21:30
Suspectul s-a dovedit a fi un chișinăuian cu vârsta de 17 ani, anterior fiind cercetat penal pentru infracțiuni analogice.
21:10
Nervii șoferilor care au traversat centrul capitalei au fost întinși la maxim de către un pieton a cărui conduită a fost cel puțin- suspectă.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.