DosarMedia

Ieri
09:40
”Premierul și întregul guvern a fost demis!” Conducerea urmează a fi preluată interimar de Stanislav Kasap – scrie presa de la Tiraspol. Articolul ”Premierul și întregul guvern a fost demis!” Conducerea urmează a fi preluată interimar de Stanislav Kasap – scrie presa de la Tiraspol apare prima dată în Dosar Media.
09:30
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a întrunit din nou în ședință. Magistrații urmează să examineze sesizarea procurorului general interimar, Dumitru Articolul Încă un caz de rezonanță pe masa CSM: Oleg Melniciuc, primul judecător trimis în instanță pentru îmbogățire ilicită apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
08:40
Vladimir Putin are resurse pentru a continua războiul din Ucraina, spune, într-un interviu pentru Digi24, președintele Institului Hudson din Washington, o organizație bazată Articolul Expert al Institutului Hudson: Putin are resurse să continue războiul – Folosirea armei nucleare nu este imposibilă apare prima dată în Dosar Media.
08:40
Ministrul Justiției respinge toate declarațiile opoziției socialiste care acuză guvernarea de justiție televizată în cazul Igor Dodon. Sergiu Litivinenco laudă Articolul Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, laudă procurorii pentru ,,curaj” în cazul reținerii lui Dodon apare prima dată în Dosar Media.
08:30
75 de blocuri de locuințe din Chișinău vor fi supuse lucrărilor de reparație capitală în acest an, anunță Primăria municipiului Articolul 75 de blocuri de locuințe din Chișinău vor fi reparate capital apare prima dată în Dosar Media.
08:20
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, convoacă astăzi, începând cu ora 10.00, ședința Consiliului Suprem de Securitate. Pe ordinea de zi Articolul FLASH// Președintele Maia Sandu convoacă în această dimineață toate structurile de stat – SIS, Procuratură, Guvern apare prima dată în Dosar Media.
26 mai 2022
22:00
Actorul american Ray Liotta, cunoscut în special pentru rolul său din filmul „Goodfellas”, regizat în 1990 de Martin Scorsese, a Articolul A murit Ray Liotta, cunoscut pentru rolul său din filmul ”Goodfellas” apare prima dată în Dosar Media.
18:50
Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, va sta 30 de zile de arest la domiciliu. Decizia a fost luată Articolul Igor Dodon va sta 30 de zile în arest la domiciliu – Procurorii se tem că ar putea fugi din țară apare prima dată în Dosar Media.
18:50
Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, se pregătea să plece peste hotare pe 26 mai, la ora 9 dimineața. Articolul ”Sume mari de valută, probe” – Dodon s-ar fi pregătit să fugă din țară apare prima dată în Dosar Media.
18:40
Procurorii de caz au menționat că vor ataca decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, în instanța superioară. Procurorii spun că există Articolul ”Dodon ar putea fugi din țară” – Procurorii de caz nemulțumiți de decizia de a-l plasa în arest la domiciliu apare prima dată în Dosar Media.
17:30
Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, și cumnatul său Petru Merineanu, au primit 30 de zile de arest. Dodon, Articolul ULTIMĂ ORĂ! Cumnatul lui Dodon a primit 30 de zile de arest în Penitenciarul 13 apare prima dată în Dosar Media.
10:50
Astăzi, 26 mai, începând cu ora 10:00, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, examinează demersul procurorilor anticorupție privind aplicarea măsurii preventive sub Articolul VIDEO// Prima apariție publică a lui Dodon, după două nopți pentrcute în izolator apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Astăzi, 26 mai, începând cu ora 10:00, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, va examina demersul procurorilor anticorupție privind aplicarea măsurii preventive Articolul Cine este Roman Mazureț, judecătorul care examinează dosarul lui Dodon apare prima dată în Dosar Media.
10:20
Astăzi, 26 mai, începând cu ora 10:00, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, va examina demersul procurorilor anticorupție privind aplicarea măsurii preventive Articolul FLASH// Judecătorii au început examinarea demersului privind arestarea lui Igor Dodon pentru 30 de zile apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Doi bărbați, reținuți pentru comiterea omorului din extravilanul raionului Sângerei. A fost ridicată și arma din care s-ar fi tras. Articolul Doi bărbați, reținuți pentru comiterea omorului din extravilanul raionului Sângerei apare prima dată în Dosar Media.
25 mai 2022
09:10
Tariful la gazele naturale în Moldova ar putea crește începând cu 1 iunie. Moldovagaz a depus o cerere la ANRE Articolul Tariful la gazele naturale în Moldova ar putea crește începând cu 1 iunie cu 58 la sută apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Vladimir Voronin împlinește astăzi 81 de ani. Fostul președinte s-a născut la 25 mai 1941 în satul Corjova, Dubăsari. De Articolul Vladimir Voronin este omagiat – fostul președinte împlinește astăzi 81 de ani apare prima dată în Dosar Media.
24 mai 2022
19:40
Fostul președinte, Igor Dodon, s-a trezit în această dimineață cu procurorii și ofițerii SIS la ușă, care au făcut percheziții Articolul După 11 ore de percheziții, Dodon va înnopta în izolator – Procurorii au găsit peste jumătate de milion de lei și și zeci de mii de euro apare prima dată în Dosar Media.
13:40
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a venit cu o reacție la perchezițiile efectuate la domiciliul fostului președinte, Igor Articolul ”Suntem alarmați” – Reacția Moscovei la reținerea lui Dodon: ”Dorim să fim siguri că toate drepturile legale vor fi respectate” apare prima dată în Dosar Media.
11:20
Fostul președinte Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore în urma perchezițiilor desfășurate în această dimineață. Procurorul general Articolul ”De râs și plâns” – Cumnatul lui Dodon, reținut pentru că mânca o recipisă apare prima dată în Dosar Media.
10:30
Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore, chiar în timp ce colegii săi, la sediul Blocului Comuniștilor și Articolul FLASH// Dodon a fost reținut pentru 72 de ore – Socialiștii fac apel către Maia Sandu apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Ultimă oră! Socialiștii și comuniștii sar în apărarea lui Dodon? Briefing de presă la sediul BCS Articolul Ultimă oră! Prima reacție a socialiștilor și comuniștilor, ce spun despre Igor Dodon -Briefing de presă la sediul BCS apare prima dată în Dosar Media.
09:20
Percheziții și la oficiul lui Igor Dodon: Legături suspecte cu ”Delovaia Rossia” și fiul fostului procuror general din Rusia, Iuri Articolul Percheziții și la oficiul lui Igor Dodon: Legături suspecte cu ”Delovaia Rossia” și fiul fostului procuror general din Rusia, Iuri Ceaika apare prima dată în Dosar Media.
09:11
VIDEO// Ce se întâmplă în aceste momente acasă la Igor Dodon: Procurori, ofițeri SIS și avocații fostului președinte sunt la Articolul VIDEO// Ce se întâmplă în aceste momente acasă la Igor Dodon: Procurori, ofițeri SIS și avocații fostului președinte sunt la fața locului apare prima dată în Dosar Media.
08:40
Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 24 mai, un curs valutar de 19,16 lei pentru un dolar și Articolul Valoare euro continuă să crească – Ce se întâmplă cu cursul valutar astăzi apare prima dată în Dosar Media.
08:20
Fostul președinte al țării, Igor Dodon, s-a pomenit în această dimineață cu procurorii la ușă. Potrivit Marianei Cherpec, purtătoarea de Articolul Igor Dodon, bănuit de trădare de patrie și îmbogățire ilicită – Riscă mulți ani de pușcărie, dacă va fi găsit vinovat apare prima dată în Dosar Media.
08:20
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, recunoaște în premieră că vor avea loc remanieri guvernamentale, ele chiar sunt necesare, spune șeful Legislativului Articolul ”Trebuie să se pună niște întrebări” – Grosu anunță că vor fi remanieri guvernamentale, iar Gavrilița va face marele anunț apare prima dată în Dosar Media.
08:10
Percheziții la domiciliul ex-președintelui țării, Igor Dodon. Fostul șef de stat s-a pomenit cu procurorii la ușă. Din primele informații Articolul Ultima oră! Percheziții acasă la Igor Dodon – Este vizat în dosarul ”KULIOK” apare prima dată în Dosar Media.
08:00
Percheziții la domiciliul ex-președintelui țării, Igor Dodon. Fostul șef de stat s-a pomenit cu procurorii la ușă. Din primele informații Articolul FLASH// Percheziții acasă la Igor Dodon – Ce caută procurorii apare prima dată în Dosar Media.
08:00
Purtătorul de cuvânt al MAE rus, Maria Zaharova consideră reacția Maiei Sandu la felicitarea adresată de către Vladimir Putin cu Articolul ”Inadecvată”! Maia Sandu l-a supărat pe Putin – Reacția purtătoarei de cuvânt de la MAE rus, Maria Zaharova apare prima dată în Dosar Media.
07:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru astăzu, 24 mai, cer noros pe întreg teritoriul țării. La Briceni şi Soroca vor Articolul Prognoza meteo: Cer noros și maxime de 25 de grade Celsius apare prima dată în Dosar Media.
07:30
41 de grădinițe din Capitală inclusiv 5 din suburbii își vor suspenda parțial activitatea pe perioada de vară, în legătură cu Articolul Mai multe grădinițe din Chișinău și suburbii vor fi închise vara apare prima dată în Dosar Media.
23 mai 2022
20:31
Președintele Comisiei Juridice, Numiri și imunități, Olesea Stamate, a fost întrebată ce părere are despre candidatura Veronicăi Dragalin, la șefia Articolul Cine este Veronica Dragalin, noua șefă de la Procuratura Anticorupție: Ce spun despre ea Stamate și Stoianoglo apare prima dată în Dosar Media.
20:10
Președintele Comisiei Juridice, Numiri și imunități, Olesea Stamate, a comentat decizia de astăzi a Consiliului Superior al Procurorilor, care a Articolul ”Urmează a fi semnat decretul” – Olesea Stamate e sigură că Stoianglo nu mai revine în funcția de procuror general apare prima dată în Dosar Media.
19:31
Filip Kirkorov vine în Moldova, la invitația lui Ilan Șor: Va cânta pe scena de la Bălți. Anunțul a fost Articolul Filip Kirkorov vine în Moldova, la invitația lui Ilan Șor: Va cânta pe scena de la Bălți apare prima dată în Dosar Media.
19:01
Compania americană Starbucks a anunțat, luni, că părăsește Rusia și piața din această țară după 15 ani de prezență, alăturându-se McDonald’s, Articolul Starbucks își închide toate cafenelele din Rusia: Peste 2000 de ruși vor deveni șomeri – Compania le promite salarii pentru câteva luni apare prima dată în Dosar Media.
18:30
Elon Musk, cel mai bogat om din lume, fondator și CEO al Tesla, a pierdut 10 miliarde de dolari într-o Articolul Elon Musk a pierdut 10 miliarde de dolari într-o singură zi – Ce acuzații i se aduc apare prima dată în Dosar Media.
18:20
AC Milan a câștigat titlul în Serie A după o pauză de 11 ani și a egalat-o pe Inter la Articolul Medalia lui Stefano Pioli a fost furată după ce AC Milan a câștigat Scudetto apare prima dată în Dosar Media.
18:10
Sunt sau nu cazuri de variolă a maimuței în Moldova: Ce spune Ministerul Sănătății.Ministerul Sănătății anunță că în Republica Moldova Articolul Sunt sau nu cazuri de variolă a maimuței în Moldova: Ce spune Ministerul Sănătății apare prima dată în Dosar Media.
17:10
Moscova acuză Chișinăul de ”represiunea directă împotriva presei și jurnaliştilor ruși”, Declarația a fost făcută de președintele unei comisii din Articolul Moscova acuză Chișinăul de ”represiunea directă împotriva presei și jurnaliştilor ruși” apare prima dată în Dosar Media.
16:50
Președinta țării, Maia Sandu, își va sărbători mâine, 24 mai, ziua de naștere. Șefa statului împlinește 50 de ani. Aceasta Articolul Maia Sandu împlinește 50 de ani – Cum își va sărbători președinta ziua de naștere apare prima dată în Dosar Media.
12:30
Irina Rimes, Surorile Osoianu și naistul Damian Drăghici „au aprins” scena de la festivalul de muzică Red Bull SoundClash din Articolul Trebuie s-o asculți! Cât de frumoasă e melodia „Lelele” interpretată de Irina Rimes și Surorile Osoianu apare prima dată în Dosar Media.
11:50
Ultima oră! Stoianoglo notat cu calificativul ”nesatisfăcător” – Va rămâne definitiv fără funcția de procuror general? Astăzi Consiliul Superior al Articolul Ultima oră! Stoianoglo notat cu calificativul ”nesatisfăcător” – Va rămâne definitiv fără funcția de procuror general? apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, a declarat cine crede că îi va lua locul în fruntea Procuraturii Generale, după ce Articolul Cine va fi noul procuror general – Răspunsul lui Stoianolgo: ”Este o greșeală foarte mare” apare prima dată în Dosar Media.
20 mai 2022
14:31
Partidul Socialiștilor a venit cu o reacție, după ce președintele partidului din CMC, Serghei Afanasenco a părăsit fracțiunea și a Articolul Iar dacă nu, va fi plimbat în portbagaj, filmat în vie și va avea nevoie de reabilitare psihologică? Socialiștii, mesaj către Afanasenco: ”Sunt două soluții…” apare prima dată în Dosar Media.
14:10
Mariana Durleșteanu și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății Mariana Durleșteanu, președintele partidului Legii și Articolul FLASH// Mariana Durleșteanu și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății apare prima dată în Dosar Media.
14:01
Ministerul Apărării a confirmat informația privind furtul echipamentului militar din cadrul Brigăzii 2 infanterie motorizată din Chișinău. Potrivit unui comunicat Articolul Ultimă oră! Ministerul Apărării confirmă furtul de milioane din cadrul armatei – Ar fi dispărut bocani, veste tactice, căști de protecție, uniformă militară apare prima dată în Dosar Media.
19 mai 2022
14:41
Rubla rusească continuă ascensiunea față de moneda unică europeană. În timpul tranzacționării de astăzi, EURO, a scăzut sub 62 de Articolul Rubla rusească continuă să crească față de euro apare prima dată în Dosar Media.
12:10
Imunitatea deputaților va fi exclusă în cazul infracțiunilor de corupere activă sau pasivă, trafic de influență, exces sau abuz de Articolul Ultimă oră! Votat în primă lectură: Toți deputații din Parlament să rămână fără imunitate parlamentară apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Fracțiunea comuniștilor și socialiștilor a solicitat includerea pe ordinea de zi a Parlamentului a proiectului de lege ce ține de Articolul Se cere demisia, in corpore, a conducerii ANRE – Deputat: ”Prețul benzinei ar putea ajunge la 40 de lei” apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.