DosarMedia

Acum 10 minute
14:40
Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică s-a întrunit astăzi în ședință pentru a aproba noi restricții în contextul pandemic. Astfel, Articolul ULTIMĂ ORĂ! CNSP a aprobat noi măsuri anti-pandemice – Restricțiile, anunțate de Ala Nemerenco apare prima dată în Dosar Media.
Acum 2 ore
13:00
Fiscul, ANI, ANTA și CNA, cu ochii pe agentul economic care administrează o carieră de piatră din nordul țării. Ofițerii Articolul Fiscul, ANI, ANTA și CNA, cu ochii pe agentul economic care administrează o carieră de piatră din nordul țării apare prima dată în Dosar Media.
Acum 4 ore
11:00
Liderul socialiștilor Igor Dodon privește critic mesajul președintelui american, Joe Biden, care a salutat marți, de la tribuna ONU, schimbarea Articolul Dodon reacționează: ”Biden s-a grăbit să laude și să considere succes o altă istorie, sub șefia Maiei Sandu” apare prima dată în Dosar Media.
Acum 6 ore
10:30
Expertul economic de la IDIS „Viitorul”, Veaceslav Ioniță, anunță că a fost invitat la Centrul Național Anticorupție, după ce conducerea Articolul Ultimă oră! Veaceslav Ioniță chemat la CNA, după ce ANRE s-a plâns la SIS și Centrul Național Anticorupție de ”linșaj mediatic” apare prima dată în Dosar Media.
10:20
Toamna astronomică începe și în acest an pe 22 septembrie, la fel ca în 2020. În această seară, la ora Articolul Toamna începe diseară! Ce eveniment astronomic are loc pe 22 septembrie apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Varianta ”îngrijorătoare” Delta, care este prezentă în 185 de ţări, a înlocuit în mare măsură celelalte trei variante ”îngrijorătoare”, Alpha, Articolul OMS anunță că variantele COVID-19: Alpha, Beta şi Gamma practic au dispărut – Delta face ravagii în 185 de țări apare prima dată în Dosar Media.
10:00
Fosta consilieră a Ministrului de Interne și ex-purtătoarea de cuvânt de la MAI, Alina Zbancă, s-a arătat revoltată de recentele Articolul Alina Zbancă: “Revoltător” – la MAI s-a aflat astăzi că polițiștii iau mită: ”Sacrificați cu rechinii mari” apare prima dată în Dosar Media.
09:30
Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au contestat la Curtea Constituțională modificările la Legea cu privire la Procuratură, aprobate de Articolul Voronin și Dodon luptă ca Stoianoglo să rămână la Procuratură și acuză: ”Vor să-l înlocuiască cu o persoană obedientă PAS” apare prima dată în Dosar Media.
09:20
În prima zi a participării la sesiunea a 76-a a Adunării Generale a ONU, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a Articolul Maia Sandu anunță de la New York despre sporirea relațiile comercial-economice moldo-elvețiene apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Portugalia ar putea recunoaște certificatele moldovenești de vaccinare. Asta după ce autpritățile de la Chișinău au venit cu o solicitare Articolul Portugalia ar putea recunoaște certificatele moldovenești de vaccinare – Solicitarea lui Nicu Popescu la New York apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Motorina se scumpește din nou, dar scade ușor prețul pentru benzină, comparativ cu prețul afișat ieri, 21 septembrie. Agenția Națională Articolul Încă o lovitură în direcția agricultorilor – Motorina se scumpește din nou! Prețul la carburanți afișat de ANRE pentru astăzi, 22 septembrie apare prima dată în Dosar Media.
Acum 8 ore
08:00
Prețurile au urcat în Republica Moldova cu aproape 5% în ianuarie-august 2021, iar despre noi scumpiri auzim frecvent în ultima Articolul Prețurile cresc, iar moldovenii au vândut mai puțină valută apare prima dată în Dosar Media.
Acum 24 ore
20:20
Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, și ambasadorul Marii Britanii la Chișinău, Steven Fisher, au semnat un Memorandum de Articolul Fiul milionar al lui Vlad Filat rămâne definitiv fără jumătate de milion de euro – Cui îi vor da autoritățile acești bani apare prima dată în Dosar Media.
20:10
Alte 1.300 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Având în vedere cifrele Articolul Cel mai trist bilanț din ultima perioadă – Republica Moldova va fi nevoită să anunțe lockdown total? apare prima dată în Dosar Media.
20:00
Astăzi, la New York, are loc cea de-a 76-a Adunare Generală a ONU are loc în contextul unei crize climatice Articolul VIDEO// Moldovenii, lăudați la New York de președintele american Biden pentru felul în care au votat la 11 iulie – Reacția Maiei Sandu apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
10:00
Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, s-a adresat astăzi cu o sesizare la Curtea Constituțională în vederea controlului constituționalității Decretului Președintelui Republicii Articolul ULTIMĂ ORĂ! Stoianoglo s-a adresat din nou la CCM – E nemulțumit că Maia Sandu l-a dat afară pe Dumitru Pulbere apare prima dată în Dosar Media.
09:50
Deputatul PAS, Lilian Carp, anunță că a primit un răspuns de la Procuratura Generală cu privire la sesizare făcută către Articolul ULTIMĂ ORĂ! Răspunsul Procuraturii Generale despre ”plicul” pe care i l-ar fi ”dat” Șor Maiei Sandu apare prima dată în Dosar Media.
09:20
O inițiativă legislativă a Maiei Sandu, președintele Republicii Moldova, care ar permite reducerea tarifelor la gazele naturale prin eliminarea unor Articolul Cum Maia Sandu își propune să diminueze prețul la gaz – Asul de mâneca președintelui: Se vor economisi 150 de milioane de lei anual apare prima dată în Dosar Media.
09:20
Impunerea unor măsuri restrictive este necesară pentru evitarea unui lockdown în Republica Moldova. O spune ministrul economiei, Sergiu Gaibu, potrivit Articolul HoReCa – ținta unui nou lockdown? Ce spune ministrul Economiei despre noile restricții pentru restaurante și cafenele apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Motorina se scumpește din nou, dar scade ușor prețul pentru benzină. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat noile Articolul Noi scumpiri – Cât costă astăzi benzina și motorina? Iată prețul afișat de ANRE apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Astăzi, 21 septembrie, creștinii ortodocși de stil vechi din Republica Moldova sărbătoresc Nașterea Sfintei Fecioare Maria – Maica Domnului și Articolul Sărbătoare mare în calendarul creștin – ortodocs! Nașterea Sfintei Fecioare Maria – Tradiții apare prima dată în Dosar Media.
20 septembrie 2021
19:30
Zece oameni au murit, iar alți 950 au aflat că sunt bolnavi de COVID-19 în ultimele 24 de ore în Articolul Zece oameni au murit, iar alți 950 au aflat că sunt bolnavi de COVID-19, în ultimele 24 de ore apare prima dată în Dosar Media.
16:10
Atac asupra TV8 sau nu? Jurnalista Mariana Rață, împreună cu echipa care realizează emisiunea de investigații Cutia Neagră, au încercat Articolul Atac asupra TV8 sau nu? Mariana Rață spune cine ar sta în spatele scandalului apare prima dată în Dosar Media.
15:50
Autoritățile au reactivat un spital din Capitală pentru pacienții COVID – La Moldexpo e plin, spune primaul Capitalei, Ion Ceban. Articolul Autoritățile au reactivat un spital din Capitală pentru pacienții COVID – La Moldexpo e plin, spune Ceban apare prima dată în Dosar Media.
15:30
Proiectele susținute financiar de Banca Mondială, au fost subiectul unei discuții purtate astăzi de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și Articolul Ce a discutat Maia Sandu cu reprezentantul Băncii Mondiale apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:50
Reguli noi de intrare în Germania pentru cetățenii moldoveni – Înregistrarea online a datelor personale, obligatorie. Germania a inclus Republica Articolul Reguli noi de intrare în Germania pentru cetățenii moldoveni – Înregistrarea online a datelor personale, obligatorie apare prima dată în Dosar Media.
11:30
Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, susține că la Procuratură nu există nici un dosar intentat pe numele edilului șef al Capitalei. Articolul FLASH// Stoianoglo reacționează la ”eventualul arest” al lui Ion Ceban: ”Noi nu am primit nici un denunț” apare prima dată în Dosar Media.
11:20
Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, propune modificarea legislației în vigoare pe segmentul criminalistic. Totodată, Stoianoglo menționează că statul cheltuie foarte mulți Articolul ULTIMĂ ORĂ! Stoianoglo propune măsuri drastice: Șoferilor care vor urca băuți la volan li se va confisca mașina și vor fi privați de dreptul de a conduce de la 6 luni, la 3 ani apare prima dată în Dosar Media.
11:10
Procurorul General, Alexandr Stoianoglo face declarații de presă. Articolul LIVE// Stoianoglo, declarații de ultimă oră din sediul Procuraturii Generale apare prima dată în Dosar Media.
09:40
Edilul șef al Capitalei, Ion Ceban, a declarat în această dimineață că este urmărit la fiece pas. Ba mai mult, Articolul ULTIMĂ ORĂ! Primarul Capitalei, Ion Ceban, riscă să fie arestat: ”Percheziții la birou, la domiciliu…” apare prima dată în Dosar Media.
09:30
Benzina și motorina continuă să aibă un preț plafon ridicat, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Potrivit prețurilor Articolul Cât costă astăzi benzina și motorina – ANRE a publicat prețurile plafon apare prima dată în Dosar Media.
09:10
În conformitate cu decizia Comisiei speciale pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului, se anunță desfășurarea probei interviului Articolul Iată când va avea loc selectarea candidatului pentru funcția de Avocat al Poporului: Pulbere, Cârnaț, Roșca și Bănărescu, printre candidați apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Crește alarmant numărul cazurilor de COVID-19. În ultimele șapte zile cifra infectărilor s-a majorat cu aproximativ 50 la sută în Articolul În această săptămână cifra cazurilor noi de COVID-19 ar putea ajunge la 10 mii? Numărul cazurilor s-a majorat cu aproape 50 la sută în ultimele 7 zile apare prima dată în Dosar Media.
08:30
Cursul valutar// Euro și dolarul, cifrele afișate la casele de schimb. Leul moldovenesc s-a apreciat puțin în raport cu dolarul, Articolul Cursul valutar// Euro și dolarul, cifrele afișate la casele de schimb apare prima dată în Dosar Media.
08:10
Cerealele fac parte din TOP elemente oferite în diversificare. Ele sunt foarte bine tolerate de burtica micuților, nu îngreunează sistemul Articolul Cerealele – TOP elemente folosite în diversificare apare prima dată în Dosar Media.
07:30
Ce sunt și cum folosim testele rapide Antigen Covid-19. Testele rapide Antigen Covid-19 sunt neinvazive, se pot face în orice moment Articolul Cum folosim testele rapide Antigen Covid-19, instrucțiuni pas cu pas apare prima dată în Dosar Media.
07:00
Va fi frig! Avertizare cod galben de îngheţ anunţă meteorologii în această săptămână din ziua de marţi, 21 septembrie, până Articolul Va fi frig! Avertizare cod galben de îngheţ apare prima dată în Dosar Media.
19 septembrie 2021
20:10
Creștinii din toată lumea țin anual Postul Crăciunului, iar în această perioadă, ce durează 40 de zile, se respectă mai Articolul Când începe postul Crăciunului în 2021 și când se termină apare prima dată în Dosar Media.
17:40
Serviciul de asistență medicală urgentă prespitalicească a fost dotat cu teste rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, iar personalul medical din Articolul Svetlana Nicolaescu: ”Echipele de urgență testează bolnavii la prezența virusului COVID-19 chiar la patul acestora” apare prima dată în Dosar Media.
17:30
Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, solicită Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova ca în următoarea hotărâre a CNESP să Articolul ”Test COVID la fiecare 14 zile” – Rosian Vasiloi solicită introducerea unor măsuri radicale pentru angajații nevaccinați de la Poliția de Frontieră apare prima dată în Dosar Media.
17:20
Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, ar urma să vină la Chișinău până la sfârșitul acestei luni. Vizita urmează a fi întreprinsă Articolul FLASH// Președintele unui stat puterinc vine la Chișinău! Frank-Walter Steinmeier ar urma să vină în Moldova la invitația Maiei Sandu – Surse apare prima dată în Dosar Media.
17:00
Medicul Mihai Craiu a vorbit despre simptomele COVID-19 care apar la copii. El spune că acestea „variază, în primul rând Articolul Simptomele COVID-19 la copii – Trei semne care ar trebui să te pună în gardă apare prima dată în Dosar Media.
18 septembrie 2021
19:30
Drumurile ar trebui reparate la timp, ”așa nu se mai poate”. Ministrul Andrei Spînu, foarte nemulțumit de faptul că sunt Articolul Drumurile ar trebui reparate la timp, ”așa nu se mai poate” – Ministrul Andrei Spînu, foarte nemulțumit apare prima dată în Dosar Media.
19:10
Fosta deputată din Bălți, Arina Spătaru, a părăsit rândurile Platformei Demnitate și Adevăr. Anunțul a fost făcut pe pagina sa Articolul ”De astăzi, măcar pot să-mi spun mie adevărul” – Arina Spătaru pleacă din PPDA apare prima dată în Dosar Media.
18:50
Pandemia nu bate în retragere, alte 1031 de cazuri de infectare cu COVID-19 fiind confirmate în Republica Moldova, dintre care Articolul COVID-19// Pandemia nu bate în retragere: Opt oameni au decedat în ultimele 24 de ore în Moldova apare prima dată în Dosar Media.
18:10
O moldoveancă stabilită în Spania a cucerit mii de internauți cu o ”Cușma lui Guguță” deosebit decorată și pregătită cu Articolul FOTO// ”Cușma lui Guguță” care a cucerit mii de internauți – Rețeta desertului pas cu pas apare prima dată în Dosar Media.
17:20
Șeful CNA, Ruslan Flocea, va fi demis. Despre acest lucru au discutat vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popşoi şi analistul politic, Nicolae Articolul Șeful CNA va fi demis – ”Nu este un secret pentru nimeni”, spune deputatul PAS Mihai Popșoi apare prima dată în Dosar Media.
16:50
Ministerul de Externe de la Chişinău regretă acţiunile Federaţiei Ruse, care a deschis 27 de secţii de votare în regiunea Articolul Fără secții de votare în regiunea transnistreană, oare?! Ministerul de Externe regretă acţiunile Federaţiei Ruse apare prima dată în Dosar Media.
11:30
Meteorologii au emis avertizare cod galben de îngheț. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada 21-24 septembrie, în orele nocturne Articolul Cod Galben de îngheț pe întreg teritoriul țării – Cât de frig va fi în perioada 21-24 septembrie apare prima dată în Dosar Media.
11:10
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, la New York . În perioada 21-22 septembrie la New York, SUA, unde va participa Articolul Maia Sandu pleacă la New York -Va participa la Adunarea Generală a ONU apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.