DosarMedia

Acum 12 ore
11:00
Vladimir Plahotniuc și Ilan Shor au fost astăzi sancționați de Guvernul Marii Britanii în temeiul Regulamentului privind sancțiunile anticorupție din Articolul Ultima oră! Marea Britanie impune sancțiuni împotriva lui Plahotniuc și Șor apare prima dată în Dosar Media.
11:00
Atenție! Astăzi, 9 decembrie, până la ora 16:00, va fi suspendat parțial traficul rutier (ambele direcții) în adiacentul podului de Articolul Atenție! Motivul ambuteiajelor de astăzi, de pe strada Ismail apare prima dată în Dosar Media.
10:50
În cadrul celei de-a 133-a sesiune plenară, Comisia de la Veneția, care va avea loc la 16-17 decembrie, va emite Articolul Va fi sau nu ”interzis” Partidul ȘOR apare prima dată în Dosar Media.
09:20
Austria a blocat intrarea României în Schengen, reacția liderilor politici români. Premierul României, Nicolae Ciucă a transmis, joi, într-o declarație Articolul Răzvan Nicolescu: Austria să plătească României daune de 200 de milioane de euro pe lună pentru că nu suntem în Schengen apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, a comentat tăcerea președintelui țării, Maia Sandu, privind semnarea decretului de demitere a acestuia în Articolul De ce Maia Sandu nu a semnat încă decretul privind demiterea lui Alexandr Stoianoglo apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Şeful statului bulgar i-a acordat preşedintei Greciei ordinul ”Stara Planina” pentru meritele sale în vederea dezvoltării relaţiilor bilaterale dintre Bulgaria Articolul Anunțul făcut de Bulgaria după ce i-a fost respinsă aderarea la Schengen odată cu România apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Reprezentanții Moldovagaz declară pe 8 decembrie că unii locuitori ai Republicii Moldova au primit factura de plată pentru gazele naturale Articolul Soluția propusă de Moldovagaz, în cazul în care ați primit facturi care nu reflectă corect mărimea compensației apare prima dată în Dosar Media.
Acum 24 ore
08:50
Consiliul de Integritate anunță despre finalizarea etapei de depunere a dosarelor la concursul pentru suplinirea funcției de președinte al Autorității Naționale Articolul Cine sunt cei trei candidați selectați pentru funcția de director al Autorității Naționale de Integritate apare prima dată în Dosar Media.
08:50
Cu 70 de voturi ale deputaților, a fost aprobat, în cea de-a doua lectură, proiectul de lege cu privire la Articolul DECIS! Categoriile de consumatori casnici care totuși vor fi deconectați de la gaz, lumină și căldură în caz de neplată apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
17:50
Statele Unite şi Rusia au efectuat un schimb de deţinuţi, în cadrul căruia baschetbalista americană Brittney Griner, încarcerată în Rusia Articolul ”Traficantul rus de arme Viktor Bout și baschetbalista Brittney Griner” – SUA şi Rusia au efectuat un schimb de deţinuţi apare prima dată în Dosar Media.
17:40
Premierul României, Nicolae Ciucă a transmis, joi, într-o declarație de presă că votul dat de Austria în Consiliul JAI împotriva Articolul Reacția premierului român, Nicolae Ciucă după ce România nu a fost acceptată în spațiul Schengen apare prima dată în Dosar Media.
17:30
Liderii politici români au avut mai multe reacții după ce Austria a blocat intrarea României în Schengen. Gabriela Firea: Este dezamăgitoare Articolul Austria a blocat intrarea României în Schengen, reacția liderilor politici români apare prima dată în Dosar Media.
17:30
ANRE a aprobat noi tarife reduse la electricitate – 4.62 lei/kwh pentru clienți Premier Energy, 4.65 lei/kwh pentru clienții FEE Articolul ULTIMA ORĂ! ”Lumina, mai ieftină” – ANRE a aprobat tarife mai mici la energia electrică apare prima dată în Dosar Media.
16:50
Din păcate, extinderea Spațiului Schengen nu este valabilă pentru România din cauza unor neînțelegeri care nu au putut fi rezolvate Articolul O veste tristă a lovit România: Nu a fost acceptată în Schengen apare prima dată în Dosar Media.
14:20
Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a anunţat astăzi că termenul-limită de achitare a impozitului pe avere pentru anul curent este Articolul Care este termenul-limită de achitare a impozitului pe avere – Anunțul Serviciului Fiscal de Stat apare prima dată în Dosar Media.
14:10
Austria e împotriva Europei! Nu susține România la votul pentru Schengen. Țările europene, precum Germania, Bulgaria și Croaţia susțin aderarea României, Articolul România în Schengen: Germania, Bulgaria și Croaţia susțin aderarea, iar Austria este împotrivă apare prima dată în Dosar Media.
13:50
Poliția și procurorii au descins în această dimineață cu percheziții în locuința Mariei Olari, cunoscută în urma multiplelor scandaluri pe Articolul Maria Olari s-a trezit cu poliția și procurorii la ușă – Reacția activistei: ”nu vă așezați pe divanul meu” apare prima dată în Dosar Media.
13:00
Ieșirea la rampă a lui Eduard Harujen i-ar aparține în exclusivitate actualei puteri politice de la Chișinău. Declarația îi aparține Articolul Stoianoglo, despre ieșirea la rampă a lui Harujen apare prima dată în Dosar Media.
12:10
Pentru prima dată din februarie 2021, până la invazie, prețul carburanților a ajuns sub 24 lei . Comparativ cu vârful Articolul FLASH// Benzina și motorina a scăzut sub 24 de lei apare prima dată în Dosar Media.
11:00
Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo apare prima dată în Dosar Media.
7 decembrie 2022
23:00
Horoscop 8 decembrie 2022 Berbec Este timpul ca Berbecii să se descotorosească de lucrurile sau persoanele care îi țin pe Articolul Horoscop 8 decembrie 2022: Gemenii încep un nou capitol în viața lor apare prima dată în Dosar Media.
22:40
Poliția a fost sesizată, prin intermediul serviciului unic 112, despre un mesaj  pe email-ul Ambasadei Ucrainei, precum că sediul instituției Articolul Alertă cu bombă la Ambasada Ucrainei la Chișinău apare prima dată în Dosar Media.
22:30
Minune nu alta! Cum să mănânci ciocolată și să nu te îngrași Toată lumea iubeşte cicocolata. Este unul dintre cele Articolul Cum să mănânci ciocolată și să nu te îngrași apare prima dată în Dosar Media.
22:30
Vicepremierul Andrei Spînu susține că tariful la energia electrică ar urma să scadă și în luna ianuarie, în cazul în Articolul Tariful la energia electrică ar urma să scadă și ianuarie apare prima dată în Dosar Media.
22:30
Ilan Șor se vrea prim-ministru: Deputatul fugar îi cere Maiei Sandu să demită Guvernul Gavrilița și să-l numească pe dânsul Articolul Ilan Șor se vrea prim-ministru: Deputatul fugar îi cere Maiei Sandu să demită Guvernul Gavrilița și să-l numească pe dânsul premier apare prima dată în Dosar Media.
22:10
Apple a anunțat astăzi 700 de noi puncte de preț și instrumente, în ceea ce descrie ca fiind cea mai Articolul Cea mai mare actualizare de la Apple, referitor la App Store apare prima dată în Dosar Media.
22:10
Salariile bugetarilor vor crește cu 1 300 de lei anul viitor. De asemenea, în anul 2023, salariu minim va fi Articolul Din ianuarie 2023 salariile bugetarilor vor crește cu 1 300 de lei apare prima dată în Dosar Media.
22:00
Pentru a treia săptămână consecutiv, prețurile de achiziție angro a nucilor în coajă rămân neschimbate – în medie 28 lei Articolul Cât costă nucile: urmează o creștere a prețurilor pentru nuci în coajă de înaltă calitate apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:50
Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin a declarat că riscul unui război nuclear este în creştere pe fondul conflictului din Ucraina, Articolul Putin: ”Rusia nu va folosi prima arma nucleară” – Riscul unui război nuclear este în creştere pe fondul conflictului din Ucraina apare prima dată în Dosar Media.
16:10
Guvernul Gavrilița a aprobat în ședința de astăzi, politica bugetar fiscală pentru anul 2023. Inițiativa a fost criticată dur de Articolul Guvernul Gavrilița a aprobat politica bugetar fiscală pentru anul 2023 apare prima dată în Dosar Media.
15:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a afișat prețurile la carburanți: benzină și motorină, pentru joi, 8 decembrie. Benzina Articolul Benzina și motorina se ieftinesc și mai mult apare prima dată în Dosar Media.
15:30
Cu cât vor fi indexate pensiile în anul 2023 În 2023 pensiile vor fi indexate cu 14%, spune ministrul Finanțelor, Articolul Cu cât vor fi indexate pensiile în anul 2023 apare prima dată în Dosar Media.
15:10
Angajații primăriilor ar putea beneficia de indemnizații lunare neimpozabile în mărime de 40 la sută din salariul de bază. Un Articolul Inițiativă legislativă//Indemnizații pentru angajații din primării – care este mecanismul apare prima dată în Dosar Media.
15:00
Ministerul Educației anunță că este în pregătiri pentru a lansa „e-admitere”, care va ajuta ca procesul de înscriere la instituțiile Articolul ”e-admitere” – platforma pe care te vei putea înscrie online la universități apare prima dată în Dosar Media.
14:20
RMB Group, companie multimiliardară din Emiratele Arabe Unite, își retrage intenția de a investi în Republica Moldova pe o perioadă Articolul Companie multimiliardară din Emirate își retrage intenția de a investi în Moldova apare prima dată în Dosar Media.
14:10
Agenția Servicii Publice anunță că a sistat temporar desfășurarea examenului la proba practică pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule Articolul ASP anunță că a sistat temporar desfășurarea examenului la proba practică pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule pentru câteva categorii apare prima dată în Dosar Media.
13:30
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a susținut miercuri un discurs în cadrul Conferinței Internaționale Anticorupție de la Washington, făcând un Articolul VIDEO// Maia Sandu, apel către democrațiile lumii: ,,Nu mai adăpostiți fugari, deschideți-vă…” apare prima dată în Dosar Media.
13:30
Biroul politici de reintegrare salută eliberarea cetățeanului Oleg Horjan din detenție. Pe parcursul mai multor ani, „cazul Horjan” s-a aflat Articolul Reacția Biroul politici de reintegrare la eliberarea lui Oleg Horjan, ținut închis de regimul separatist apare prima dată în Dosar Media.
6 decembrie 2022
22:50
Salariile bugetarilor ar urma să fie majorate de la 1 ianuarie cu 1300 de lei, declară ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi. Articolul Salariile bugetarilor vor crește din 1 ianuarie 2022 – Suma este însă prea modestă apare prima dată în Dosar Media.
22:30
Maia Sandu a cerut public guvernului din Republica Moldova, printr-un comunicat postat pe contul său de Facebook, să vină cu Articolul Maia Sandu cere reorganizarea Guvernului, după ce vicepremierul Spînu a decis fără explicații să cedeze Transnistriei toate gazele cumpărate de la Gazprom apare prima dată în Dosar Media.
17:00
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, în legislativ ar accede trei formațiuni politice. Partidul Acțiune și Solidaritate Articolul Top 3 partide preferate de moldoveni apare prima dată în Dosar Media.
15:00
După ce malul drept al Nistrului va achiziționa energie electrică de la Centrala de la Cuciurgan la un preț de Articolul FLASH// ANRE se întrunește în ședință – Care ar putea fi prețul curentului electric apare prima dată în Dosar Media.
15:00
Termoelectrica a recepționat un nou lot de păcură, prin intermediul transportului auto și feroviar. despre acest lucru a anunțat ministrul Articolul Termoelectrica a recepționat un nou lot de păcură  apare prima dată în Dosar Media.
15:00
Deputatul Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber rămâne în arest la domiciliu. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă Articolul Unde își va petrece Marina Tauber Revelionul – Decizia luată de Curtea de Apel apare prima dată în Dosar Media.
14:50
Președintele Maia Sandu a semnat Decretul privind constituirea Comisiei pentru elaborarea Strategiei securității naționale a Republicii Moldova Potrivit documentului, Comisia Articolul Ultimă oră! Maia Sandu a dispus crearea unei comisii speciale care va elabora Strategia Securității Naționale – Cine o van conduce apare prima dată în Dosar Media.
10:00
A treia rundă de negocieri privind proiectul tratatului de pace dintre Armenia și Azerbaidjan ar putea avea loc până la Articolul A treia rundă de negocieri privind proiectul tratatului de pace dintre Armenia și Azerbaidjan ar putea avea loc până la sfârșitul anului apare prima dată în Dosar Media.
5 decembrie 2022
23:10
Sfântul Ierarh Nicolae s-a născut în ținutul Lichiei, într-o familie cu credință în Dumnezeu. El avea un unchi episcop care Articolul Când îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae: Rugăciune către Sfântul Nicolae apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene condamnă în termenii cei mai duri atacurile brutale cu rachete ale Federației Ruse asupra Articolul Ministerul de Externe de la Chișinău condamnă atacurile brutale cu rachete ale Federației Ruse asupra Ucrainei apare prima dată în Dosar Media.
15:50
În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost Articolul FLASH// Războiul trece hotarul? O rachetă a căzut într-o livadă de la Briceni apare prima dată în Dosar Media.
15:50
În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost Articolul ULTIMĂ ORĂ! Imagini de la Briceni, acolo unde a căzut o rachetă apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.