DosarMedia

Acum 8 ore
20:40
Câteva zile cu temperaturi mai calde au dus la apariţia căpușelor. S-au înregistrat şi primele cazuri de persoane înţepate, potrivit Articolul Atenție la căpușe! S-au înregistrat şi primele cazuri de persoane înţepate apare prima dată în Dosar Media.
20:40
După ce socialiștii i-au cerut demisia președintelui țării, Maia Sandu, catalogând decizia Curții Constituționale drept o tentativă de lovitură de Articolul ”Se îngroapă singuri” – Reacții de la PAS, după ce Dodon i-a cerut Maiei Sandu să-și dea demisia apare prima dată în Dosar Media.
20:30
Ministerul Afacerilor Interne al Federației Ruse le-a cerut statelor CSI să-și evacueze până pe 15 iunie cetățenii care se află Articolul Moldovenii care se află ilegal în Rusia, somați să plece acasă până pe 15 iunie – În caz contrar, Moscova va fi nevoită să recurgă la măsuri dure apare prima dată în Dosar Media.
20:30
Consilierul municipal, Valeriu Lupașcu a murit, fiind răpus de noul coronavirus. Tragicul anunț a fost făcut de deputatul PSRM, Vlad Bătrâncea, pe Articolul A murit Valeriu Lupașcu, consilier municipal – Bătrâncea: ”Este o pierdere grea și neașteptată” apare prima dată în Dosar Media.
20:20
Săptămâna viitoare va ploua din plin în Republica Moldova. Temperaturile vor fi, totuși, generoase La nord maximele vor ajunge la Articolul Vin ploile! Cum va fi vremea săptămâna viitoare apare prima dată în Dosar Media.
20:10
Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 pe scara Richter a avut loc, duminică, în Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Articolul Cutremur de pământ, în apropiere de Moldova – A avut loc la o adâncime de 134 de kilometri apare prima dată în Dosar Media.
20:10
În Republica  Moldova au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 403 cazuri noi de coronavirus. Asta după ce au Articolul Veste bună! Alte 1145 de persoane s-au vindecat de coronavirus, în Republica Modlova apare prima dată în Dosar Media.
20:00
În după amiaza zilei de 18 aprilie, angajaţii IGSU au fost solicitaţi de urgenţă, după ce o aeronavă de mici Articolul Un avion de mici dimensiuni, cu două persoane la bord, s-a prăbușit în apropiere de Chișinău apare prima dată în Dosar Media.
20:00
Socialiștii și-au dat întâlnire la Congresul Republican, unde au pus la cale următoarele scenarii, în contextul deciziei se joi a Articolul ”Lovitură de stat” – Socialiștii vor să o dea jos pe Maia Sandu din funcție: ”Toate forțele să ne unim împotriva tentativei de uzurpare a puterii” apare prima dată în Dosar Media.
19:50
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova cere demisia Maiei Sandu şi organizarea alegerilor prezidenţiale anticipate Astăzi a avut loc şedinţa Consiliului Articolul Socialiștii cer demisia Maiei Sandu: Vor ANTICIPATE prezidențiale, nu parlamentare apare prima dată în Dosar Media.
Ieri
12:30
Primăria municipiului Chișinău informează că de luni, 19 aprilie, se declară închis sezonul termic 2020-2021, pentru toți consumatorii, în legătură Articolul DECIS! În Chișinău se încheie sezonul de încălzire – Iată de când apare prima dată în Dosar Media.
12:20
Directorul companiei Pfizer, Albert Bourla, susține că noul coronavirus va deveni ca gripa, cu ajutorul vaccinurilor ani-Covid și se declară Articolul ”Covid-19 va deveni ca gripa, ne vom vaccina şi ne vom trăi vieţile normal”, spune directorul Pfizer apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Șase conducători auto au fost prinși beți în trafic aseară, de ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP. INSP Articolul Atenție, șoferi! Au fost verificate sute de mașini – Șase conducători auto, prinși beți în trafic apare prima dată în Dosar Media.
11:40
Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, condus de fostul prim-ministru Ion Chicu, a fost înregistrat la Agenția Servicii Publice.  Despre asta Articolul Motiv de bucurie pentru Chicu, Dumbrăveanu, Botnari și alții: Un partid nou-nouț a fost înregistrat la Agenția Servicii Publice apare prima dată în Dosar Media.
11:20
PPDA  cere convocarea urgentă a Comisiei Parlamentare Economie, Buget și Finanțe pentru audierea ANRE și a Consiliului Concurenței. ”Petroliștii continuă Articolul Noi majorări de prețuri la benzină și motorină: PPDA cere audierea ANRE și a Consiliului Concurenței apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
23:20
Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua luni, 19 aprilie, o vizită oficială la Consiliul Europei Maia Sandu va avea Articolul De ce Maia Sandu merge la Consiliul Europei – Cu cine se va întâlni apare prima dată în Dosar Media.
22:40
Regulamentul Circulației Rutiere prevede că, la cerința agentului de patrulare, conducătorul auto este obligat să ofere spre verificare permisul de Articolul Ce riști dacă ți-ai uitat permisul auto acasă și ești ”prins” de polițiști apare prima dată în Dosar Media.
21:50
În acest sfârșit de săptămână ne vom bucura de vreme cu mai mult soare și temperaturi de vremea se va Articolul Vremea se încălzește în acest weekend: Mai mult soare și temperaturi de până la 20 grade Celsius apare prima dată în Dosar Media.
21:40
Purtarea măştii de protecţie împotriva Covid-19 nu va mai fi obligatorie, în aer liber, în Israel începând de duminică, anunţă Articolul Purtarea măştii de protecţie împotriva Covid-19 nu va mai fi obligatorie, în aer liber, în Israel apare prima dată în Dosar Media.
21:10
Prin intermediul agenţiilor de adopţii din Olanda, zeci de mii de copii au fost înfiaţi din străinătate, începând din anii Articolul “Ferme de bebeluși”- Scandalul adopțiilor internaționale, zeci de copii au fost înfiați cu documente dubioase apare prima dată în Dosar Media.
19:10
Comitetul național de coordonare a imunizării împotriva COVID-19 a decis, vineri, că o cantitate de 2.074.742 doze de vaccin urmează Articolul DECIS! Moldova va procura două milioane de vaccin pe platforma COVAX și a solicitat alte 700 de mii de doze Sputnik V apare prima dată în Dosar Media.
18:50
Briefing de presă susținut de prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, după ședința Centrului unic de comandă a stării de urgență. Articolul LIVE// Briefing susținut de prim-ministrul interimar, după ședința Centrului unic de comandă a stării de urgență apare prima dată în Dosar Media.
18:00
Începând cu data de 1 septembrie 2021, în traficul rutier internațional vor avea acces doar automobilele care vor dispune de Articolul Veste proastă pentru șoferii din stânga Nistrului! Mașinile cu numere transnistrene nu vor mai fi admise în traficul internațional apare prima dată în Dosar Media.
14:30
În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență până pe 31 mai, în această perioadă autoritățile ne recomandă să Articolul ”Dreptul de a citi nu ni l-a anulat nimeni!”- Recomandări #destaîncasă de la jurnalista Aura Revenco apare prima dată în Dosar Media.
13:10
Președintele Curții Constituționale, Domnica Manole, a venit cu o reacție la declarațiile făcute astăzi de fostul președinte al țări, actualul Articolul Domnica Manole îl pune la respect pe Igor Dodon și dă de înțeles că presiunile făcut pe CCM nu vor da rezultat apare prima dată în Dosar Media.
13:00
După ce liderul socialiștilor, Igor Dodon, a declarant că președintele țării, Maia Sandu și Curtea Constituțională, uzurpează puterea în stat, Articolul Manole, reacție dură după ce Dodon a amenițat CCM că o ”vor sfârși rău”: Un act de răzbunare… apare prima dată în Dosar Media.
12:30
Un tânăr riscă amendă penală după ce și-a perfectat ilegal permisul de conducere. La scurt timp însă, acesta a fost Articolul La volan pe timp de noapte, cu permis falsificat – Ce i s-a întâmplat unui tânăr apare prima dată în Dosar Media.
12:00
Deputații au aprobat astăzi în prima lectură proiectul de lege privind compensarea tarifelor la energia electrică utilizată de consumatorii gospodăriilor Articolul Populism sau necesitate? Statul ar putea plăti în locul cetățenilor tarifele la energia electrică consumată în perioada stării de urgență – Proiect de lege, votat în prima lectură apare prima dată în Dosar Media.
11:20
S-a stins din viață, Ludmila Guzun, deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a X-a. În noaptea din 15 spre Articolul În luna iunie urma să împlinească 60 de ani – Un deputat a fost răpus de COVID-19 apare prima dată în Dosar Media.
10:50
Ședința plenară a Parlamentului începe la ora 10:00 – pe agendă sunt incluse aproape 20 de subiecte. Astfel, deputaţii vor Articolul LIVE // Ședința Parlamentului – O nouă rundă de dezbateri, show și acuzații! Deputații își împart replici acide apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a anunțat astăzi despre condamnarea șoferului autocamionului, care în aprilie 2020 Articolul Cei peste 1,6 milioane de euro introduși prin contrabandă pe teritoriul Moldovei au fost virați în contul statului apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Șeful socialiștilor, Igor Dodon, declară că Parlamentul nu va recunoaște decizia Curții Constituționale privind constatarea circumstanțelor dizolvării Legislativului și anticipează Articolul ”Să facă alegeri la ea în birou” – Dodon o amenință pe Sandu că alianța PSRM-ȘOR nu-i va da bani pentru anticipate apare prima dată în Dosar Media.
10:10
Liderul socialiștilor, Igor Dodon, declară că președintele țării, Maia Sandu, uzurpează puterea în stat, prin forțarea organizării alegerilor anticipat. Astfel, Articolul ULTIMĂ ORĂ! Dodon declară că Parlamentul va aproba o declarație cu privire la ”uzurparea puterii în stat” de către Maia Sandu apare prima dată în Dosar Media.
09:50
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua luni, 19 aprilie, o vizită oficială la Consiliul Europei (CoE), Strasbourg. Cu această Articolul FLASH// Maia Sandu pleacă la Consiliul Europei – Se va întâlni cu Pejčinović, cea căreia Greceanîi i s-a plâns că președintele uzurpează puterea în stat apare prima dată în Dosar Media.
09:30
Deputatul PDM, Ludmila Guzun a decedat în această noapte în urma complicațiilor survenite după COVID-19. Ludmila Guzun a suferit o Articolul Spera că va învinge – Ultimul mesaj al deputatului PD pentru medici: ”Să Vă aibă Bunul Dumnezeu în paza sa!” apare prima dată în Dosar Media.
09:10
Deputatul PDM, Ludmila Guzun a decedat în această noapte în urma complicațiilor survenite după COVID-19. Ludmila Guzun a suferit o Articolul ULTIMĂ ORĂ! Un deputat din Partidul Democrat a decedat din cauza infecției COVID-19 apare prima dată în Dosar Media.
09:00
Pentru astăzi, Banca Națională a Moldovei anunță că, astăzi, 16 aprilie, dolarul american a coborât cu mai puțin de un Articolul Cursul valutar pentru astăzi, 16 aprilie – Care vor fi cotațiile în zilele de sâmbătă și duminică apare prima dată în Dosar Media.
08:50
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 12 738 traversări. Pe Articolul 33 de încălcări, depistate în ultimele 24 de ore la frontieră – Peste 12 mii de cetățeni au traversat hotarul apare prima dată în Dosar Media.
00:20
Alte 132.000 de doze de vaccin AstraZeneca vor fi donate de România Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi de Articolul România donează Republicii Moldova încă 132 000 de doze de vaccin AstraZeneca apare prima dată în Dosar Media.
00:10
Expertul constitutionalist Teodor Cârnaț susține că alegerile parlamentare anticipate ar putea avea loc mai rapid în două circumstanțe. Unul: dacă Articolul Constituționalist: Starea de urgență ar putea fi anulată, ”trebuie de insistat să fie declarată neconstituțională” apare prima dată în Dosar Media.
15 aprilie 2021
22:50
Comisia pentru Situații Excepționale a decis suspendarea procedurii de acordare a premiilor unice, pe perioada stării de urgență. Astfel, deocamdată Articolul Decizia CSE îi va întrista pe funcționarii publici: ”În aprilie rămân fără premii unice” apare prima dată în Dosar Media.
19:30
Magistrații Curții Constituționale au decis astăzi că „se constată drept circumstanță care justifică dizolvarea Parlamentului imposibilitatea formării Guvernului în conformitate Articolul ”Lacrimi” de fericire și nervi întinși la maxim – Reacția tuturor partidelor, după ce CCM a decis să-i trimită pe deputați la judecata poporului apare prima dată în Dosar Media.
19:00
Președintele țării, Maia Sandu, a declarat în cadrul unei conferință de presă, susținută după ce Înalta Curte a stabilit existența Articolul FLASH// Maia Sandu, după decizia CCM: ”Anticipatele sunt inevitabile! Punem capăt unuia dintre cele mai corupte Parlamente din istoria țării” apare prima dată în Dosar Media.
16:30
Liderul PSRM, Igor Dodon se arată total nemulțumit de decizia Curții Constituționale care a constatat că există circumstanțe pentru dizolvarea Articolul Dodon e furios! A pierdut utima bătălie și aruncă cu acuzații în adresa Curții Costituționale și a Maiei Sandu apare prima dată în Dosar Media.
16:20
Platforma Demnitate și Adevăr anunță că este pregătită pentru alegeri parlamentare anticipate. Este reacția formațiunii, după ce magistrații au constatat Articolul Parlamentul va fi dizolvat! Reacția PPDA la decizia Curții Constituționale: ”Suntem gata de ANTICIPATE” apare prima dată în Dosar Media.
16:20
Curtea Constituțională a constatat că există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului de legislatura a XX-a și, respectiv, declanșarea alegerilor anticipate. Hotărârea Articolul Alegeri anticipate în Republica Moldova: Decizia de ultimă oră a Curții Constituționale nu e pe placul tuturor, părerile s-au împărțit apare prima dată în Dosar Media.
15:50
Briefing de presă susținut de președintele Curții Constituționale, Domnica Manole. Curtea Constituțională a examinat astăzi, începând cu ora 10.00, sesizarea Articolul LIVE// Briefing de presă susținut de președintele Curții Constituționale, Domnica Manole apare prima dată în Dosar Media.
15:40
Curtea Constituțională a constat circumstanțele dizolvării Parlamentului. ”Curtea Constituțională constată drept circumstanță care justifică dizolvarea Parlamentului imposibilitatea formării Guvernului. Prezentul Articolul ULTIMĂ ORĂ! O lovitură ”fatală” pentru alianța PSRM-ȘOR! CCM: Parlamentul poate fi DIZOLVAT! apare prima dată în Dosar Media.
14:40
Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a Municipiului Chişinău a decis revenirea la școală a claselor 1-4, a 5-a, a-9-a și Articolul Elevii din Chișinău revin de luni la școală, dar nu toți – Anunțul făcut de Ion Ceban apare prima dată în Dosar Media.
13:50
Briefing de presă susținut de Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, după ședința Comisiei pentru Situații Excepționale din 15 aprilie 2021. Articolul LIVE// Aureliu Ciocoi anunță decizia CSE – Vor fi impuse noi restricții? apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.