DosarMedia

Acum 12 ore
14:50
Începând cu 1 aprilie, pensia medie va crește cu 262 de lei. Cuantumul majorării constă în valoarea indexării pensiilor cu Articolul Pensiile vor fi indexate pe 1 aprilie: Cu cât se va majora pensia medie apare prima dată în Dosar Media.
14:40
Salariul mediu lunar brut s-a majorat cu aproximativ 3,5 % anul trecut, comparativ cu anul 2022 și a constituit 12 Articolul Salariul mediu lunar brut s-a majorat: Cine sunt cel mai prost remunerați apare prima dată în Dosar Media.
14:00
Mai puțină birocrație în administrarea afacerilor. O hotărâre privind excluderea obligației utilizării mai multor formulare tipizate a fost aprobată astăzi Articolul Mai puțină birocrație în administrarea afacerilor apare prima dată în Dosar Media.
13:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit noi prețuri plafon la carburanţi pentru miercuri, 27 martie. De la Articolul Noile prețuri la benzină și motorină: Cu cât se scumpesc la miezul nopții apare prima dată în Dosar Media.
13:00
Programul Național de dezvoltare locală „Satul European” pentru anii 2024-2028 a fost aprobat de Guvern. Costurile implementării programului sunt estimate Articolul Programul Național „Satul European”- aprobat de Guvern apare prima dată în Dosar Media.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:00
Prima farmacie din cadrul proiectului „Farmacie în satul tău” a fost deschisă joi, 28 martie, în satul Alexăndreni, raionul Sângerei, Articolul A fost deschisă prima farmacie din cadrul proiectului „Farmacie în satul tău” apare prima dată în Dosar Media.
28 martie 2024
12:30
Cetățenii Republicii Moldova vor avea, începând cu anul viitor, cărți de identitate care vor înlocui buletinele de identitate. Proiectul de Articolul Votat! Buletinele vor fi înlocuite, care sunt noile tipuri de acte de identitate apare prima dată în Dosar Media.
12:20
Potrivit unui sondaj realizat recent de compania sociologică iData în perioada 18-24 martie 2024, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se Articolul Maia Sandu, în topul preferințelor alegătorilor – cine este pe locul doi apare prima dată în Dosar Media.
10:40
Secretarul Comisiei Electorale Centrale, Alexandr Berlinschii, și-a depus cererea de demisie. Documentul a fost expediat în Parlament, anunță serviciul de Articolul Secretarul CEC și-a depus cererea de demisie apare prima dată în Dosar Media.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.