BTV

Last 24 hours
15:20
În cadrul deplasării sale la Bălți, premierul  Ion Chicu a făcut o vizită Spitalului Clinic din Bălți. În cadrul întâlnirii cu întreg colectivul medical premierul a fost informat despre necesitatea de a procura utilaje medicale moderne pentru a oferi servicii la un nivel mai înalt de calitate și siguranță. Premierul a declarat că guvernul va […] Сообщение SPĂTARU CĂTRE CHICU: NOI VREM DOAR CONDIȚII DECENTE DE TRATAMENT появились сначала на BTV.
More than 2 days ago
19:30
Incendiu într-o fabrică de croitorie și tricotaj la Bălți. Nenorocirea a avut loc vineri, 14 februarie în sectorul Molodova în jurul orei 7 dimineața. La fața locului s-au îndreptat 2 autospeciale de intervenție care au reușit să stingă flăcările în 30 de minute. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Maxim […] Сообщение INCENDIU LA O FABRICĂ DE CROITORIE ȘI TRICOTAJ DIN BĂLȚI появились сначала на BTV.
13 February 2020
17:10
Această iarnă în Moldova este destul de blândă. Totuși sumele facturilor pentru agentul termic al întreprinderii municipale ,,Termogaz” nu s-au micșorat. Situația a fost dezbătută în cadrul unei ședințe a primăriei Bălți. Nicolai Grigorișin a menționat că administrația primește numeroase plângeri din partea consumatorilor „Termogaz”, întreprindere care deservește sectorul Gara de Nord al municipiului. Directorul […] Сообщение AFARĂ TEMPERATURI ÎNALTE, IAR SUMELE FACTURILOR PENTRU CĂLDURĂ – ENORME появились сначала на BTV.
11 February 2020
19:20
Igor Dodon a fost ignorat de prim-ministrul Ion Chicu. Incidentul a avut loc astăzi în cadrul Ședinței Colegiului Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. După discursul său șeful statului a anunțat că este nevoit să plece. Igor Dodon i-a întins mâna lui Ion Chicu, însă acesta nu i-a răspuns cu același gest și a refuzat […] Сообщение MOMENTUL CÂND CHICU REFUZĂ SĂ DEA MÂNA CU DODON появились сначала на BTV.
18:10
La una dintre trecerile de pietoni din Bălți a fost amenajat un sistem de iluminare de probă: semafoarele sunt iluminate suplimentar cu culoarea galbenă. Acestea vor apărea la trecerile de pietoni considerate cu risc sporit din cauza volumului mare de trafic. Primarul orașului a povestit despre cum funcționează acest sistem inteligent la trecerile de pietoni. […] Сообщение LA BĂLȚI A APĂRUT PRIMA TRECERE DE PIETONI CU SISTEM DE ILUMINARE INTELIGENT появились сначала на BTV.
10 February 2020
16:20
Spînu Vitalii și Anastasia, au fost nominalizați de către Comitetul național Olimpic ca cei mai buni sportivi ai anului 2019, la probe neolimpice. Acesta este titlul de debut al Anastasiei, pe când Vitalii a fost nominalizat pentru a 4 oară. Antrenorii au menționat că anul 2019 s-a dovedit a fi unul rodnic pentru familia shotokanilor. […] Сообщение FAMILIA SPÎNU — CEI MAI BUNI SPORTIVI AI ANULUI 2019 появились сначала на BTV.
4 February 2020
17:10
Renato Usatîi a propus ca trotuarele din oraș să fie renovate într-o stilistică anumită. Pentru anul curent administrația planifică lucrări de reabilitare și construcție a cel puțin 14 kilometri de trotuar. În cadrul Consiliului urbanistic, primarul de Bălți, Renato Usatîi a venit cu inițiativa,  ca trotuarele să fie pavate cu același material, de aceiași formă […] Сообщение TROTUARELE DIN BĂLȚI VOR AVEA UN ASPECT UNIC появились сначала на BTV.
22 January 2020
14:50
Întreprinderea municipală ,,Direcția Reparații și Construcții Drumuri” Bălți cu greu face față volumului de lucrări. Asta, deoarece nu dispune de un număr suficient de autospeciale. Bălțeni din mai multe sectoare ale orașului s-au plâns că gunoiul nu este evacuat la timp. Din cauza defecțiunilor frecvente ale utilajelor, graficul de evacuare a deșeurilor este încălcat. Piesele […] Сообщение VICEPRIMARUL DE BĂLȚI EXPLICĂ DE CE DEȘEURILE MENAJERE NU SUNT EVACUATE LA TIMP появились сначала на BTV.
More news
©2004—2020 News.yam.md. All news stories belong to mentioned sources. Please contact the source for any queries you may have regarding the content it provides.Terms of Use.