BTV

More than 2 days ago
19:10
Schimbări în Guvernul Tehnocrat a lui Ion Chicu. După ce socialiștii și democrații au anunțat despre semnarea acordului de coaliției și formarea unei majorități parlamentare, 5 noi membri ai guvernului vor lua locul a 4 deja foști miniștri și un vicepreședinte. În acest context au loc și schimbări pe plan ideologic. Moment istoric pentru unioniști. […] Сообщение DODON L-A INVESTIT PE AUTORUL ,,ISTORIEI ROMÂNILOR” ÎN FUNCȚIA DE MINISTRU AL EDUCAȚIEI появились сначала на BTV.
15:40
Zile nedormite și ture epuizante de câteva zeci de ore, cu asta se mai confruntă eroii care luptă cu COVID-19, pe lângă numărul mare de pacienți suspecți de acest virus dar și expunerea la risc. În condițiile în care vaccin sau tratament contra inamicului nu există. ,,La moment, sistemul medical din țară ține piept acestei […] Сообщение PENTRU CEI CARE LUPTĂ ÎN PRIMA LINIE CU COVID-19, PENTRU EROII CARE NU AU TIMP SĂ MĂNÂNCE SAU SĂ DOARMĂ появились сначала на BTV.
13 March 2020
17:30
De aproape 9 ani traseul Chișinău-Bălți, așteaptă să tot fie reparat. De când guvernul Filat a început lucrările de reparații pe drumul republican R6, o porțiune din acest traseu, centura orașului Sângerei în 2016 a intrat în reparații iarăși, iar un an mai târziu a fost redeschisă însă lucrările au fost lăsate baltă. Mai mult […] Сообщение NICI GUVERNUL CHICU NU PLANIFICĂ REPARAȚIA TRASEULUI CHIȘINĂU-BĂLȚI появились сначала на BTV.
12 March 2020
17:00
Locuitorii orașului care doresc ca în curțile de locuit să fie instalate scaune și urne se pot adresa în scris către ,,Gospodăria locativ-comunală Bălţi”. Peste 10 scaune care sunt construite în cadrul întreprinderii pot fi solicitate de a fi montate. La Bălți, la cererea orășenilor, sunt instalate scaune noi în curțile în curțile de locuit. […] Сообщение LA SOLICITAREA BĂLȚENILOR POT FI INSTALATE SCAUNE ȘI URNE ÎN CURȚILE DE LOCUIT появились сначала на BTV.
17:00
Autoritățile municipale au dat start lucrărilor de curățenie în oraș. În cursul acestei săptămâni angajații de la ,,Amenajarea teritoriului şi spaţii verzi Bălţi”, spală de nisip și praful adunat pe trotuare pe timpul iernii. Trotuarele din Bălți sunt spălate de praful și nisipul care s-a adunat pe parcursul iernii. Săptămâna aceasta lucrările au fost efectuate […] Сообщение CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ A ÎNCEPUT. TROTUARELE DIN BĂLȚI SUNT SPĂLATE DE PRAF ȘI NISIP появились сначала на BTV.
15:30
Rebranding pentru echipa de fotbal a orașului Bălți. În următorul sezon câștigătorii Cupei Moldovei din 2016 revine pe teren dejoc alături de echipele Diviziei A. La fel echipa bălțeană și-a schimbat și denumirea, iar noul antrenor vine să antreneze din Ucraina. În acest an, Bălțiul va reprezenta noua echipă de fotbal la campionatul de fotbal […] Сообщение ECHIPA DE FOTBAL A ORAȘULUI BĂLȚI REVINE PE TEREN DIRECT ÎN DIVIZIA A появились сначала на BTV.
11 March 2020
17:20
După nemulțumirea apărută în rândul moldovenilor cu privire la epuizarea stocurilor de măști medicale dar și scumpirea acestora în farmacii, mulți s-au întrebat cum le putem confecționa acasa. Șefa serviciului de sănătate din oraș vine cu câteva sfaturi la acest subiect. Începând de miercuri, 11 martie, 119.132 de persoane erau infectate cu virusul COVID-19, o […] Сообщение BĂLȚENII SUNT INFORMAȚI CUM TREBUIE SĂ POARTE MĂȘTUILE MEDICALE появились сначала на BTV.
15:40
În legătură cu pericolul răspândirii coronavirusului, transportul public din Bălți este dezinfectat. Potrivit inginerului șef al întreprinderii municipale, Victor Caliujnîi, troleibuzele sunt dezinfectate cu o soluție specială de două ori pe zi, dimineața și seara. La oprirea finală a pe fiecare traseu, balustradele, scaunele, volanul și bordul din cabina șoferului sunt dezinfectate, adică toate lucrurile […] Сообщение TRANSPORTUL PUBLIC DIN BĂLȚI ESTE DEZINFECTAT ÎN LEGATURĂ CU COVID-19 появились сначала на BTV.
10 March 2020
18:40
După confirmarea primul caz în Moldova de infectare cu noul tip de Corona virus, autoritițile medicale din Bălți au pus impus mai multe măsuri pentru siguranța bolnavului dar și a personalului care va intra în  contact cu persoanele infectate. În contextul confirmării primelor cazuri de infectare cu Corona Virus de tip nou și plasarea în […] Сообщение MĂSURILE DE INTERVENȚIE A AUTORITĂȚILOR MEDICALE ÎN CAZURILE DE INFECȚIE CU COVID-19 появились сначала на BTV.
15:00
Cu siguranță, fiecare din noi are obiceiul de a amâna controlul medical periodic, fiind sigur, că sănătatea nu-i este pusă în pericol. Adesea, când ne supără ceva, din cauza provocărilor cotidiene evităm să facem o vizită la medic. Ulterior, această decizie ne poate costa prea scump. Și mai trist, este faptul că unii pășesc pragul […] Сообщение CÂND TREBUIE SĂ NE ADRESĂM UNUI MEDIC? IMPORTANȚA CONTROLULUI MEDICAL PERIODIC появились сначала на BTV.
More news
©2004—2020 News.yam.md. All news stories belong to mentioned sources. Please contact the source for any queries you may have regarding the content it provides.Terms of Use.