Timpul

Acum o oră
11:30
 ● „trebuiesc”Am auzit la realizatorii de emisiuni forma trebuiesc:Îţi trebuiesc foarte multe elemente de detaliu.De ce nu e corect?
11:30
Prioritățile și obiectivele Parteneriatului Estic (PaE) post-2020 dar și realizările principale în cei 10 ani de la lansarea inițiativei au fost abordate ieri, în cadrul unei discuții publice la care a luat parte secretarul de stat Tatiana Molcean alături de reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale, societății civile și partenerilor de dezvoltare.
11:30
Maia Sandu nu se mai vede cu secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, deși acest lucru a fost promis de Guvern. În agenda publicată pe pagina Departamentului de Stat al Statelor Unite se anunță că Pompeo se va afla în aceste zile în Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.
11:20
„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 
11:20
Pesediștii sunt în culmea disperării. Totul s-a întâmplat în interiorul partidului. Sunt dezvăluiri din culise care arată problemele din interior ale social democraților.
Acum 2 ore
11:00
Eurodeputatul Eugen Tomac afirmat luni, în plenul Parlamentului European, că Rusia practică „un export de frică și divizare” în regiunea transnistreană. Astfel, președintele PMP a tras un semnal de alarmă referitor la „situația disperată a românilor” de acolo, unde „discriminarea este la ordinea zilei”.
10:50
10:50
În decembrie 1918, stăteam așa: Transilvania avea 25 de comitate şi comune, Bucovina- 11 căpitănii fără personalitate juridică, Basarabia avea opt judeţe divizate în ocoale (gubernii), iar Vechiul Regat era împărțit în 37 de județe. De atunci, țara noastră a trecut prin 8 reorganizări teritoriale, dar efectele în plan economic nu au fost cele așteptate. Acum, dl. Victor Ponta propune o nouă reorganizare, în 15 județe.
10:40
Candidatul la funcția de Primar al mun. Chișinău, Victor Chironda, a luat decizia de a candida la funcția de primar al municipiului Chișinău după aproape un an de analiză și cântărire a tuturor argumentelor „pro” și „contra”.
10:40
O regiune subpopulată din Italia a anunțat că va oferi peste 25.000 de euro oamenilor dispuși să se mute într-unul din cele 106 de sate, într-un efort de a „resuscita” comunitățile respective.
10:40
​Facebook a publicat marți o cartă pentru cerarea unui ”comitet independent de supraveghere” care va avea puterea să schimbe deciziile luate de Mark Zuckerberg pe partea de conținut permis sau interzis pe platforma online. Consiliul va avea la început 11 membri și va ajunge să aibă 40. Mulți au spus că Zuckerberg este atotputernic și au cerut companiei să facă schimbări pentru a-i diminua puterile.
10:20
10:20
10:20
10:10
Ceaiul a fost subiectul multor cercetari care au scos la iveala nenumarate beneficii ale acestei bauturi: ajuta la diferite boli, precum cancer, diabet, afectiuni cardiovasculare, dar are si calitati microbiene. Iar acum oamenii de stiinta au descoperit un nou beneficiu al ceaiurilor.
10:10
Vladimir Cebotari va depune documentele pentru înregistrarea în alegeri la Comisia Electorală de Circumscripție Chișinău joi, 19 septembrie.
Acum 4 ore
10:00
Aflat în vizită la Skopje, președintele Consiliului European a spus că liderii UE ar trebui să decidă în favoarea deschiderii negocierilor de aderare a Macedoniei de Nord la blocul comunitar.
10:00
Eurodeputatul Eugen Tomac afirmat luni, în plenul Parlamentului European, că Rusia practică „un export de frică și divizare” în regiunea transnistreană. Astfel, președintele PMP a tras un semnal de alarmă referitor la „situația disperată a românilor” de acolo, unde „discriminarea este la ordinea zilei”.
09:50
Viața lui Mihai Eminescu a fost bântuită de lipsuri, muncă grea și dezamăgiri în viața personală. 
09:50
Reprodus din revista săptămânală pentru probleme sociale și economice SOCIETATEA DE MÂINE, an. I, nr. 13, duminică 6 iulie 1924) 
09:50
Pentru o sănătate optimă somnul este esenţial, iar asta nu o spunem noi, ci Asociaţia Americană de Medicină a Somnului şi Societatea de Cercetare a Somnului care, în urma unui studiu, au ajuns la un consens în privinţa cantităţii de somn recomandate în cazul adulţilor.
09:50
De aproape un an discutăm de Wi-Fi 6. Samsung îl are implementat pe noile telefoane. Apple l-a pus pe iPhone 11. Iar de acum ar trebui să vedem și mai multe dispozitive, și mai multe routere wireless compatibile. Cu toate astea, chiar dacă nu-ți pasă prea tare de el, sunt câteva noutăți mari pe care le aduce.
09:40
Asocierea dintre fructe şi carne este una ingeniosă. Încearcă această reţetă, cu siguranţă o vei repeta.
09:40
O companie din California promite că din 2027 veți putea opta pentru hotelul său spațial, numit Stația von Braun.Hotelul va fi de fapt o uriașă roată plasată pe orbita Pământului, cu 24 de module, destinate atât turiștilor, cât și cercetătorilor. La capacitate maximă, vor fi 450 de persoane la bordul hotelului spațial.
09:40
În data de 18 septembrie, Biserica îi pomenește pe: Sfântul Ierarh Eumenie, episcopul Gortinei; Sfintele Mucenițe Sofia și Irina, din Egipt; Sfânta Muceniță Ariadna (Maria) din Frigia, Sfântul Mucenic Castor.
09:40
Aproximativ 30 de persoane au fost rănite după ce un autobuz de transport public a ieşit de pe carosabil, în centrul Italiei, informează Mediafax citând presa italiană.Accidentul a avut loc marţi după-amiază pe un drum provincial, între localităţile Spoltore (Pescara) şi Caprara. Un autobuz de transport public a ieşit de pe carosabil, după ce şoferul a pierdut controlul.
09:10
Pesediștii sunt în culmea disperării. Totul s-a întâmplat în interiorul partidului. Sunt dezvăluiri din culise care arată problemele din interior ale social democraților.
09:10
Treisprezece oameni au fost ucişi de fulger într-o zonă mlăştinoasă aflată într-o regiune nord-estică din Sudanul de Sud.
09:10
Chelsea a părăsit învinsă Stamford Bridge, formația pregătită de Frank Lampard fiind depășită la limită, scor 1-0, de Valencia. Gazdele puteau salva o remiză, dar Barkley a ratat un penalti în minutul 87.
09:00
Prim-ministrul Maia Sandu urmează să aibă astăzi în cadrul vizitei oficiale în Statele Unite, o întrevedere cu Secretarul de Stat american, Mike Pompeo.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.