Telegraph

Acum 6 ore
19:10
Un incendiu a izbucnit cu câteva minute în urmă la depozitul din spatele Catedralei Mitropolitane din Chișinău. Din imaginile video trimise de un martor ocular se poate vedea un nor de fum negru deasupra bisericii. Lumina în Catedrală a fost stinsă. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit la tranformatorul electric… Articolul (Video) Incendiu: Nor de fum negru deasupra Catedralei Mitropolitane din Chișinău! apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:00
Un incendiu a izbucnit cu câteva minute în urmă la depozitul din spatele Catedralei Mitropolitane din Chișinău. Din imaginile video trimise de un martor ocular se poate vedea un nor de fum negru deasupra bisericii. Lumina în Catedrală a fost stinsă. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit la tranformatorul electric… Articolul (Video) Incediu: Nor de fum negru deasupra Catedralei Mitropolitane din Chișinău! apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 12 ore
15:50
Summit-ul Alianței Conservatorilor și Reformiștilor Europeni se desfășoară în premieră în Republica Moldova, iar municipiul Orhei găzduiește în premieră un eveniment de asemenea anvergură. Astfel, Orheiul se transformă într-un oraș al relațiilor internaționale, a declarat liderul Partidului ȘOR, formațiunea care a făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment la noi în țară, Ilan Șor. Peste 150 de… Articolul Ilan ȘOR: Nimeni în Republica Moldova nu deține monopol asupra colaborării cu politicienii europeni apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:00
Summit-ul Alianței Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ACRE), unul din cele mai influente grupuri politice internaționale a început sâmbătă, 20 octombrie, la Orhei, fiind găzduit de Partidul Politic „ȘOR”, membru al Alianței. Este prima dată când o reuniune politică internațională de așa nivel se desfășoară în Republica Moldovca. Printre cele mai importante subiecte internaționale și regionale,… Articolul (Foto) În premieră pentru Moldova! La Orhei a demarat summit-ul ACRE găzduit de Partidul Politic “ȘOR” apare prima dată în Telegraph Moldova.
Ieri
21:10
Desi suna a gluma proasta sau idee ridicola, nu e deloc asa. Datorita ingeniozitatii unor medici americani, ce au reusit sa foloseasca prezervative in locul unor dispozitive medicale mult mai scumpe, femeile din tarile subdezvoltate vor avea o sansa mai mare sa supravietuiasca nasterii si sa se bucure de copiii proaspat adusi pe lume. In… Articolul (Video) Sute de mame salvate de la moarte cu un prezervativ! Iată cum apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:50
Fructele și legumele proaspete vor fi supuse controlului de conformitate cu cerințele de calitate. Deputații au examinat, în ședința în Parlament, un proiectul de lege cu privire la controlul de conformitate cu cerințele de calitate pentru fructele și legumele proaspete și l-au votat în prima lectură. Controlul va fi efectuat la toate etapele lanțului comercial… Articolul ATENȚIE! Reguli noi de comercializare a fructelor și legumelor în Moldova apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:20
Dacia Duster a fost o sursă de inspiraţie pentru o aplicaţie de smartphone. Aceasta se numeşte „Duster Trip” şi conţine o serie de trasee turistice prestabilite din România, care pot fi străbătute cu o Dacia Duster sau de către orice posesor de SUV cu spirit de aventură, informează 100 Tracks, o platformă specializată în cartografie,… Articolul (Video) Dacia a lansat Duster Trip! Iată despre ce este vorba apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:50
Un nou drum renovat în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova” a fost dat astăzi în exploatare în localitatea Sireți, raionul Strășeni. La inaugurarea drumului reabilitat a participat prim-ministrul Pavel Filip, care a accentuat importanța acestui program. „Până acum drumurilor locale le-a fost acordată mai putină atenție, accentul fiind pus pe drumurile naționale și cele… Articolul (Foto) Drumul din Sireți, reparat! Pavel Filip: Deja tinerii au unde își folosi bicicletele! apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:30
Șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc l-a vizitat pe Dumitraș, băiețelul lovit de un automobil la Ștefan Vodă, devenit cunoscut pe internet datorită verișoarei sale care a scris că persoana vinovată de accident și polițistul de sector „s-au înțeles”, iar șoferul care l-a accidentat pe Dumitraș a rămas nevinovat. Gheorghe Cavcaliuc a promis că… Articolul (foto) Gheorghe Cavcaliuc l-a vizitat pe Dumitraș, victima unui accident din Ștefan Vodă. Ce i-a promis? apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:40
O femeie din China şi-a pierdut minţile, în momentul în care a fost anunţată că, soţul ei a murit. Şi-a ucis copiii şi apoi şi-a pus capăt zilelor, doar că bărbatul îşi înscenase sfârşitul, într-un accident de maşină. Planul a fost pus la cale pentru ca familia să încaseze asigurarea de viaţă în valoare de… Articolul O femeie şi-a ucis copiii, apoi s-a sinucis când a aflat că soţul ei murise. Bărbatul însă înscenase totul apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:30
Vedeta din SUA, Kim Kardashian, îşi surprinde din nou fanii de pe Instagram cu un set de fotografii în care apare complet goală, iar alături de ea este un bărbat care, de asemenea, nu are haine pe el. După cum se poate observa în imaginile apărute pe internet, bărbatul care este lângă Kim Kardashian nu… Articolul Kim Kardashian – complet goală, în braţele unui bărbat! Poza a ajuns pe internet apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:50
Deputata PL, Alina Zotea, a astăzi devenit pentru prima dată mămică. Am aflat acest lucru de la Parlamentul Republicii Moldova. Alina Zotea și soțul său Vlad Drumea au devenit părinții unui băiețel. Menționăm că cei doi au jucat nunta în octombrie 2017. Amintim că deputata Alina Zotea a ieșit recent în concediu de maternitate, lucru… Articolul Deputata PL, Alina Zotea, a născut astăzi un băiețel! apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:50
Afacerile lansate de tinerii antreprenori vor fi susținute de stat prin intermediul programului „Start pentru tineri: о afacere durabilă la tine acasă”. Hotărîrea de guvern privind aprobarea proiectului a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial. Programul are scopul de a facilita inițierea afacerilor și de a motiva tinerii în desfășurarea activităților de antreprenoriat. Inițiativa urmează a fi… Articolul Tinerii antreprenori vor beneficia de 60 mln. lei pentru dezvoltarea afacerilor apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:40
Canadienii aproape că au epuizat stocurile de marijuana la două zile după ce cannabisul a fost legalizat. În unele magazine se apelează la ajutorul poliției. După ce sute de canadieni au ieșit pe străzi pentru a sărbători legalizarea marijuanei și au făcut cozi la magazine, în unele zone din țară nu se mai găsește cannabis… Articolul Canada rămâne fără marijuana la două zile după legalizarea ei. Reacția unei femei care a fumat pentru prima dată apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:10
Un antreprenor din Republica Moldova a fost amendat în Italia cu 240.000 de euro. Este vorba despre compania Contarini, deținută de Vasile Dragan, și care indica pe etichetele vinurilor sale că producția era una autentic italiană, în ciuda faptului că erau utilizați suplimentar struguri din Republica Moldova, ceea ce contravine legislației UE. Garda financiară din provincia… Articolul (Video) Un moldovean a fost amendat în Italia cu 240 000 de euro! Iată ce a făcut apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:10
Partidul Democrat din Moldova organizează duminică, 21 octombrie, începând cu orele 11.00, un eveniment politic la care vor participa membri şi simpatizanţi ai partidului din toată ţara. Adunarea Naţională PDM – Pentru Moldova se va desfăşura în Piaţă Marii Adunări Naţionale şi are ca scop prezentarea principiilor care vor sta la baza programului politic al partidului… Articolul Adunarea Naţională PDM – Pentru Moldova se va desfăşura duminică în Piaţă Marii Adunări Naţionale apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:40
Simpatizanții Platformei DA pregătesc provocări la manifestația ce va fi organizată de către Partidul Democrat în Piața Marii Adunări Naționale la data de 21 octombrie. Acest lucru îl putem afla reieșind din activitatea on-line a unui troll de partid pe nume Andrei Petru. Acesta a scris pe profilul său că trebuie să se infiltreze în… Articolul (foto) Atenție! Platforma DA se pregătește să infiltreze PROVOCATORI la manifestația organizată de PDM din această duminică apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:30
Trei automobile au generat un ambuteiaj kilometric în Capitală după ce acestea au fost implicate într-un accident rutier. Din imaginile video postate pe Facebook în grupul „Orașul fără rutiere” se vede cum un Porsche Boxter a lovit un Mitshubishi. Din comentarii se spune că este implicată și o altă mașină, un Renault. Poliția investighează circumstanțele… Articolul (Video) Accident grav în Chișinău: Un Porsche a fost distrus pe str. Ismail apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:50
ONG-ul Amnesty International Moldova a organizat pe data de 18 octombrie curent o conferință de presă în care a cerut de la autoritățile Republicii Moldova să ceară de la președinția Turciei ca să întoarcă cetățenii turci ce au fost declarați indezirabili și îndepărtați de pe teritoriul Republicii Moldova. În spatele reprezentanților ONG-urilor din țară, erau… Articolul (foto) Cu saci în cap și ștreanguri la gât! Elevi ai L.T. „L. Blaga” din Chișinău au fost impuși să participe la o acțiune organizată de Amnesty International Moldova apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:00
În timpul lucrărilor de amenajarea a terenului pentru construcția unui bloc de locuit, în cartierul Malina Mică, str. Nicolae Testemițanu 19, au fost descoperite mai multe construcții subterane. Imaginile foto au fost plasate pe pagina de Facebook a directorului Agenției de inspectare și restaurare a monumentelor, Ion Ștefăniță, transmite zdg.md. În dimineața zilei de astăzi,… Articolul (foto) Chișinăul subteran – există! Mai multe tuneluri au fost descoperite la Malina Mică apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:40
Tenismanul moldovean, Radu Albot, numărul 98 mondial a ajuns în semifinala turneului de la Ningbo, desfășurat în China. În sferturile de finală, Albot, favoritul numărul 2 al concursului l-a depășit pe japonezul Tatsuma Ito în două seturi (7:5; 6:4). În semifinală, sportivul moldovean îl va întâlni pe italianul  Thomas Fabbiano, locul 131 în topul mondial și… Articolul Radu Albot în semifinala unui turneu din China! Va lupta pentru finală cu un italian apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:10
Ca în fiecare an, astăzi este sărbătorită ziua profesională a juristilor. Cu aceast prilej, ministra Justiției, Victoria Iftodi, a adresat un mesaj de felicitare tuturor juriștilor din Republica Moldova. „Stimați juriști! Ziua de 19 octombrie este o zi de sărbătoare profesională dedicată Justiției și celor ce au ales a fi juriști. Existența acestei sărbători şi… Articolul Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Victoria Iftodi, cu prilejul Zilei Juristului apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:40
Sergiu Enciu, fondatorul rețelei de restaurante „Taxi Blues” din Chișinău a venit cu un mesaj către toți colegii săi din domeniu ca să îi urmeze exemplu și să ofere bonurile fiscale, în caz contrar vor trebui să întoarcă banii înapoi clienților. Omul de afaceri povestește că după ce a petrecut 93 de zile în Penitenciarul… Articolul Proprietarul restaurantelor „Taxi Blues”: „Dacă nu vi s-a oferit bonul fiscal, cereți banii înapoi” apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:40
Ofițerii Centrului Național Anticorupție au desfășoarat în această dimineașă percheziții la Primăria municipiului Chișinău. CNA a luat cu asalt Direcția arhitectură, urbanism și relații funciare, 17 persoane au fost escortate pentru audieri. Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Vadim Brânzaniuc, a declarat presei că atunci când a venit la muncă, la 07:55, ofițerii CNA deja erau… Articolul Ce se petrece? Mascații au dat buzna în Primăria Chișinău: 17 persoane au fost escortate la CNA! apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:20
Premierul Pavel Filip, însoțit de echipa miniștrilor din Guvern, se află astăzi într-o vizită de lucru în raionul Strășeni. Oficialii de la Chișinău au o serie de întrevederi cu autoritățile publice locale, cu antreprenorii din regiune, cu cadrele profesionale din școli și grădinițe și cu drumarii. „Despre plecarea oamenilor din țară, furtul miliardului, sistemul de… Articolul Pavel Filip, la Strășeni: Nu ne temem să vorbim deschis despre probleme! Plecarea oamenilor din țară, furtul miliardului, sistemul de justiție… apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:10
Premierul Pavel Filip, însoțit de echipa miniștrilor din Guvern, se află astăzi într-o vizită de lucru în raionul Strășeni. Oficialii de la Chișinău au o serie de întrevederi cu autoritățile publice locale, cu antreprenorii din regiune, cu cadrele profesionale din școli și grădinițe și cu drumarii. „Despre plecarea oamenilor din țară, furtul miliardului, sistemul de… Articolul Pavel Filip, la Strășeni: Nu ne temem să vorbim deschis despre probleme! Plecarea oamenilor din țară, furtul miliardului, sistemul de justiție,… apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:40
Președintele RM, Igor Dodon, a publicat un video pe Facebook în care prezintă clădirea renovată a Președinției. În imagini se arată cum clădirea a fost distrusă la protestele din 2009, iar la aproape zece ani distanță aceasta a fost reparată. „După aproape zece ani de la tentativa de lovitură de stat, această clădire, clădirea instituției… Articolul (Video) Cum arată clădirea renovată a Președinției – la exterior și în interior! Dodon vine cu o surpriză pentru toți cetățenii moldoveni apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:20
O femeie din Australia a fost pusă sub acuzare pentru că a obținut 55.000 de dolari australieni din donații, după ce a mințit că a fost diagnosticată cu cancer. Lucy Wieland, în vârstă de 27 de ani, s-a folosit de rețelele de socializare pentru a documenta falsa ei luptă cu un cancer ovarian agresiv. Femeia… Articolul O femeie s-a prefăcut că are cancer pentru a primi donații, iar acum riscă închisoarea apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:00
În cadrul emisiunii Puterea a patra de la postul de televiziune N4, liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a comentat de ce nu a fost să picheteze la Ambasada Turciei împreună cu Maia Sandu și societatea civilă subordonată acesteia. Mihai Ghimpu a amintit că Maia Sandu, fiind în cabinetul de miniștri condus de Vlad Filat a… Articolul (video) Mihai Ghimpu despre Maia Sandu: „Acum îl numește dictator pe Erdogan, dar cu câțiva ani în urmă stătea în rând să îi strângă mâna” apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:50
Deja tradițional, premierul Pavel Filip însoțit de echipa miniștrilor din Guvern, în fiecare vineri, se deplasează într-unul din raioanele Moldovei, unde discută cu autoritățile publice locale, cu agenții economici dar și cu oamenii de rând, despre problemele din localitățile lor. Astăzi, Filip a revenit pe meleagurile natale, în raionul Strășeni. „Bună dimineața, Strășeni! Am revenit ACASĂ,… Articolul (Foto) Pavel Filip: Bună dimineața, Strășeni! Am revenit ACASĂ, în raionul meu de baștină apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.