Telegraph

Acum 4 ore
12:00
Angajații de la drumuri, salvatorii, militarii și polițiștii, au lucrat toată noaptea, au ajutat un număr impresionant de oameni, de șoferi blocați. Au muncit pentru ca astăzi să se circule în condiții de cât mai mare siguranță pe drumurile naționale. „Le sunt recunoscător pentru modul în care s-au implicat și pentru munca depusă. Mulțumesc, de… Articolul Angajații de la drumuri, salvatorii, militarii și polițiștii, au lucrat toată noaptea. Filip: Le sunt recunoscător! apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 6 ore
11:30
România. Șoferul-suveran care a fost descoperit în trafic la volanul unei mașini neînmatriculate, și care a refuzat să se legitimeze, are discernamânt! Așadar, poate răspunde penal! Adept al mișcării „ființelor născute vii”, care nu vor să recunoască actele oficiale ale statului, omul a explicat în detaliu de ce a ales această cale. Ascultați-l, merită! Articolul (video viral) Șoferul-suveran: Ascultați-l, merită! apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:20
Inspectoratul Național de Patrulare informează că în urma ninsorilor abundente traseele naționale au fost dezepezite și presărate cu material antiderapant. La moment drumuri blocate nu sunt, se circulă liber, iar pentru camioanele de mare tonaj a fost deschisă circulația în toate dircțiile. Pe parcursul nopții la asigurarea securității circulației rutiere au fost implicați 277 ofițeri… Articolul Totalurile ninsorii abundente din această noapte: 221 de accidente rutiere și 12 persoane traumatizate apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:10
Inspectoratul Național de Patrulare informează că în urma ninsorilor abundente traseele naționale au fost dezepezite și presărate cu material antiderapant. La moment drumuri blocate nu sunt, se circulă liber, iar pentru camioanele de mare tonaj a fost deschisă circulația în toate dircțiile. Pe parcursul nopții la asigurarea securității circulației rutiere au fost implicați 277 ofițeri… Articolul Totalurile ninsorii abudendente din această noapte: 221 de accidente rutiere și 12 persoane traumatizate apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:50
La solicitarea Prim-ministrului Pavel Filip, ministrul Apărării Eugen Sturza a dat ordin conducerii Armatei Naţionale să mobilizeze efectivul din subordine şi tehnica specială din dotarea Armatei Naţionale pentru a participa la lucrările de deszăpezire şi deblocare pe drumurile naţionale. Pentru lucrările de intervenție și deblocare, Armata Națională a intervenit cu 82 de militari și 14… Articolul (foto, video) Noapte de foc! Cum s-a implicat Armata Națională în situația de criză pe drumurile blocate apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 8 ore
09:20
L-am admirat și ascultat cu gura căscată pe acest mare om (și nu mă feresc de cuvintele astea) care a fost Solomon Marcus. Era printre puținii pentru care mai deschideam televizorul când mai era chemat prin vreo emisiune și, de fiecare dată după ce-l ascultam, în mintea mea pâcloasă se așezau uluiala și limpezimea. Era de… Articolul Cele 10 nevoi umane povestite de un mare filosof contemporan apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 24 ore
20:40
Prim-ministrul Republicii Moldova Pavel Filip a convocat o nouă celulă de criză pentru a anticipa și diminua consecințele pe care vremea rea le poate avea în țară. „Toate instituțiile sunt pregătite și lucrează la capacitate maximă pentru ca oamenii să fie în siguranță, drumurile să fie funcționale și localitățile să aibă energie electrică. Am cerut… Articolul Premierul Filip: Am convocat o nouă celulă de criză pentru a anticipa și diminua consecințele pe care vremea rea le poate avea în țară apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:30
Autorul luării de ostatici din Trebes, în sudul Franței, se numea Redouane Lakdim și avea 26 de ani. Era cunoscut poliției pentru mici infracțiuni dar nu era considerat ca fiind în curs de radicalizare, scrie presa franceză. Ministrul francez de Interne, Gérard Collomb, a declarat vineri, de la locul incidentului, ca Redouane Lakdim era sub… Articolul Cine este teroristul ucis, după ce a luat 140 de oameni ostatici, într-un magazin din Franța apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:00
Karen McDougal, un fost model Playboy, a declarat joi că a avut o aventură sexuală timp de zece luni cu Donald Trump, la scurt timp după nașterea fiului său, Barron.  Aceasta a vorbit într-un interviu televizat pentru CNN că preşedintele american a vrut să-i ofere bani. McDougal, în vârstă de 46 de ani, susţine că… Articolul (foto) Cum arată modelul Playboy care spune că a fost plătită de Trump pentru servicii sexuale apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:50
Accident GRAV pe traseul Ialoveni – Costești. Un microbuz de model Mercedes de pe ruta Chișinău-Molești s-a răsturnat pe traseul Ialoveni- Costești. La volanul acestuia se afla un bărbat de 61 ani, acesta nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, astfel, a derapat de pe şosea şi s-a inversat pe partea dreaptă. Imediat la faţa locului… Articolul (video) Accident foarte grav: Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat din viteză! apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:30
Telegraph Moldova transmite live evenimentul organizat cu ocazia a opt ani de activitate a Zonei Economice Libere BĂLȚI: „Opt ani de activitate, opt ani de succes” Zona economică liberă „Bălți” (abreviat ZEL Bălți) a fost lansată la 26 mai 2010, și reprezintă a șaptea zonă economică liberă din Republica Moldova. La primul semestru al anului 2017, volumul total (de la fondare) al… Articolul LIVE: eveniment organizat cu ocazia a 8 ani de activitate a Zonei Economice Libere Bălți apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:40
Persoanele care vor comite acte de violență asupra lucrătorilor medicali vor fi sancționate. Acestea riscă amendă până la 7500 de lei sau arest contravențional până la 15 zile. Un proiect de lege privind completarea Codului Contravențional a fost votat în lectură finală în ședința de vineri, 23 martie, a Parlamentului, transmite IPN. Potrivit proiectului, jignirea… Articolul Sancțiuni pentru agresarea lucrătorilor medicali apare prima dată în Telegraph Moldova.
Ieri
14:20
Banca Națională a Moldovei (BNM) informează că urmare vizitei reprezentanților Kroll în Republica Moldova a primit în mod oficial toate documentele de investigație ale consorțiului internațional Kroll și Steptoe & Johnson, care au fost transmise Procuraturii Anticorupție. Documentele se referă la frauda care a dus la insolvabilitatea a trei bănci din Republica Moldova: Banca de… Articolul Investigația Kroll a fost transmisă Procuraturii Anticorupție apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:10
Fenomen rar întâlnit a fost filmat astăzi în orașul Taraclia. Locuitorii sudului Moldovei au fost surprinși de o zăpadă de o culoare neobișnuită, aceasta avea în loc de culoarea albă obișnuită, o nuanță galben-portocalie fapt care a pus în gardă localnicii. Culoare portocalie a zăpezii nu se datorează codului portocaliu de ninsori emis de meteorologi,… Articolul (foto/video) Fenomen neobișnuit la Taraclia. Ninge cu zăpadă de culoare galbenă! apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:40
Acționarii companiei Tesla, printr-o decizie comună au decis majorarea salariului anual al lui Elon Musk până la $2.6 miliarde. Acest salariu înseamnă un record, nici un conducător de companie, nici un angajat nu primește un salariu mai mare decât cel al lui Musk. Salariul depinde în mod direct de capitalizarea companiei, cu cât sunt mai… Articolul $216 milioane lunar! Acesta este cel mai mare salariu din lume, cine și de ce îl primește? apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:20
Japonia lansează un supercomputer cu sistemul CrayXC50, care are sarcina de a ajuta la cercetările avansate în fuziune nucleară, energia infinită a viitorului. Nu numai că este cel mai puternic supercomputer din industria fuziunii nucleare, ci este şi cel mai puternic din lume. Institutul National pentru Ştiinţă şi Tehnologie Cuantică şi Radiologică a ales acest supercomputer,… Articolul Japonia pune în funcţiune cel mai puternic supercomputer creat vreodată apare prima dată în Telegraph Moldova.
22 martie 2018
19:00
Vlad Plahotniuc, preşedintele Partidului Democrat din Moldova, a avut o nouă întrevedere cu James D. Pettit, ambasadorul SUA la Chişinău. Cei doi au discutat despre alegerile locale, care urmează să se desfăşoare în data de 20 mai în Capitală, municipiul Bălţi, dar şi alte localităţi din ţară. „Purtăm un dialog constant cu ambasadorul SUA la… Articolul Sediul PDM: Vlad Plahotniuc s-a întâlnit azi cu ambasadorul SUA în Moldova apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:50
Parlamentul Republicii Moldova a votat azi în prima lectură inițiativa legislativă de anulare a prevederii privind scoaterea plăcuțelor de înmatriculare de la vehiculele parcate neregulamentar. Proiectul prevede abrogarea alineatului (7) al art. 439 din Codul Contravenţional al Republicii Moldova, în temeiul căruia inspectorii de patrulare scot plăcuţele de înmatriculare de la vehiculele parcate neregulamentar. Prin urmare,… Articolul De azi poliția NU va mai scoate numerele de înmatriculare, la automobilele parcate neregulamentar apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:00
Rețeaua socială creată de Mark Zuckerberg a devenit deja parte din viata noastra si zilnic ne accesăm si acualizam contul de facebook. Nu trece o zi în care să nu dăm LIKE la ceva sau cuiva. Avem Like-uri de dat, cum procedăm? Am pregătit o listă cu tipurile de Like-uri pe care le întâlnim pe… Articolul TOP 10 tipuri de LIKE-uri pe care le dau moldovenii pe Facebook apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:50
Marea Britanie îşi va produce în Franţa primele sale paşapoarte albastre din perioada post-Brexit, un simbol al independenţei pentru mulţi britanici care au susţinut ieşirea ţării lor din blocul comunitar, a anunţat joi Martin Sutherland, directorul executivul al companiei britanice De La Rue, specializată în producerea de paşapoarte, transmite Reuters, citat de Agerpres. În timpul… Articolul Paradox! Primele paşapoarte britanice din perioada post-Brexit vor fi fabricate în Franţa apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:00
În ședința de astăzi a Parlamentului, speakerul Andrian Candu a anunțat despre lansarea unei campanii de caritate cu ocazia sărbătorilor pascale și a îndemnat deputații să doneze cât doresc. „În mod obișnuit, în fiecare an, în ajunul sărbătorilor de Paște, Parlamentul desfășoară acțiuni caritabile de susținere a unor familii și persoane care au nevoie de… Articolul În sprijinul nevoiașilor: Candu i-a îndemnat pe deputați să doneze pentru o Campanie de caritate de Paști apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:50
Pe rețelele de socializare dar și pe mai multe canale de pe YouTube au apărut fragmente cu prestația președintelui Turkmenistanului, Gurbangulî Berdîmuhamedov, unde el având o chitară în mână interpretează hit-ul anilor ’80, „Karakum”. Interesant faptul că filmările au avut loc pe 8 martie, iar spectatorii au putut vedea înregistrările abia la data de 17 martie.… Articolul (video) Președintele Turkmenistanului a făcut un cadou inedit femeilor de 8 martie apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:10
În cadrul ședinței de azi a Parlamentului, fracțiunea PL a părăsit sala în semn de protest, Mihai Ghimpu afirmând că liberalii se vor întoarce abia atunci când se va face Unirea. Drept reacție, deputatul PDM Marian Lupu a spus că unirea Moldovei cu România nu se va produce niciodată. „Ei au anunțat că se retrag… Articolul Marian Lupu în Parlament: Unirea nu se va produce niciodată! apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:00
Telegraph.md transmite live ședința Parlamentului Republicii Moldova din 22 martie 2018. Deputații vor examina azi modificările și completările la Legea privind declararea utilității publice pentru lucrările de interes național de construcție a conductei de transport gaze naturale pe direcția Ungheni – Chișinău, Legea cu privire la veterani, Codul contravențional și Codul de procedură penală, precum… Articolul LIVE: ședința Parlamentului Republicii Moldova din 22 martie 2018. Proiectele de lege pe care le dezbat azi deputații apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:10
Propunerea liderului PDM Vlad Plahotniuc de a anula obligativitatea serviciului militar în termen pentru tineri, și trecerea la o armată profesionistă în Republica Moldova, a stârnit o reacție negativă din partea vicepreședintelui PAS, Mihai Popșoi. Președintele Parlamentului, Andrian Candu a ținut să-i explice lui Popșoi că niciodată nimeni nu a spus că se renunță la armată. „A renuța la… Articolul (reacție video) Vicepreședintele PAS Mihai Popșoi „o pune într-o poziție neplăcută pe Maia Sandu” apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:00
Echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” va ura bun venit nou-născuților din 24 de maternități din toată țara. Fondatorul acesteia, Vlad Plahotniuc a anunțat dorința de a extinde campania „O nouă viață” în alte 20 de maternități. În cadrul unei vizite la spitalul raional din Hâncești, liderul PDM s-a întâlnit cu familia Pruteanu, aceștia au… Articolul (foto) Mămicile din 24 de maternități din țară vor primi cadouri din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:00
Ultimii trei ani au fost cei mai călduroşi din istoria înregistrărilor meteorologice, iar valurile de căldură din Australia, temperaturile neobişnuit de ridicate din zona Arctică şi lipsa apei din Cape Town sunt evenimente extreme dăunătoare, ce continuă şi în 2018, conform unui raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite, citat de Reuters joi, transmite AGERPRES. Uraganele din Oceanul… Articolul Ultimii trei ani, cei mai „fierbinți” din istorie. Vremea severă continuă în 2018 (ONU) apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:40
Simona Halep, numărul unu mondial în tenisul feminin, și-a aflat adversara din primul meci la turneul de la Miami. Este vorba de o jucătoare acceptată ca „lucky loser”. Simona Halep a aflat, miercuri noaptea, numele primei sale adversare din cadrul turneului WTA de la Miami. Intrată pe tabloul principal direct în turul al doilea pentru că… Articolul Simona Halep și-a aflat adversara din turul II la Miami. Serena Williams, eliminată! apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:30
Echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss va ura bun venit nou-născuților din 24 de maternități din toată țara. Fondatorul acesteia, Vlad Plahotniuc a anunțat dorința de a extinde campania „O nouă viață” în alte 20 de maternități. În cadrul unei vizite la spitalul raional din Hâncești, liderul PDM s-a întâlnit cu familia Pruteanu, aceștia au… Articolul (foto) Mămicile din 24 de maternități din țară vor primi cadouri din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:10
test Articolul test apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.