Telegraph

Acum 4 ore
21:00
În contextul informațiilor apărute în presă referitor la majorarea tarifelor la gazele naturale și energia electrică, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că este un fals care are ca scop inducerea în eroare a consumatorului. „ANRE nu a discutat și nici nu are în plan o decizie privind o astfel de majorare de tarife„,… Articolul STOP FALS: Tarifele la gaze naturale și energie electrică în Moldova NU se vor majora! apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 6 ore
20:20
Interconectorul de gaze naturale între România și Republica Moldova pe direcția Ungheni-Chișinău a fost inaugurat astăzi la Chișinău. Lucrările urmează să fie finalizate până la sfârșitul anului 2019 și costă aproximativ 93 de milioane de euro. La eveniment au participat oficiali de la Chișinău și București. Pe lângă construcția conductei este vorba și despre ridicarea… Articolul (Video) Gaze românești în R. Moldova: Când va fi dat în exploatare gazoductul Iași – Ungheni – Chișinău? apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:50
Chișinăuienii vor avea cel mai mare parc de distracții nu doar din Republica Moldova, dar din întreaga Europă de Est. Iar acest lucru nu ține de viitorul îndepărtat, ci poate fi realizat chiar anul viitor. Singura condiție este ca la alegerile din Chișinău să învingă candidații Partidului Politic ȘOR. Liderul formațiunii, Ilan Șor, a prezentat… Articolul (Video) Șor: La Chișinău va fi construit cel mai mare Parc de distracții, gratuit pentru locuitori, dacă candidanții formațiunii vor câștiga alegerile în capitală apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:00
Doi copii au murit, după ce casa în care se aflau a luat foc din cauza unui televizor care a explodat. Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 13:10, în localitatea Sănătăuca, din raionul Florești. Cei doi copii, un băiat în vârstă de 4 anișori și o fetiță de 3 anișori, se aflau în… Articolul Tragedie în raionul Florești: Doi copii de 3 și 4 ani au murit după ce a explodat televizorul în casă apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 8 ore
18:30
Blocul ACUM nu va mai exista, după ce va ajunge în Parlament, pentru că se va separa în două sau chiar trei fracțiuni. Declarația aparține vicepreședintelui PAS, Mihai Popșoi, și a fost făcută pentru postul de televiziune TV8. ”Posibil să fie două fracțiuni separate sau chiar trei, pentru că este și componenta societății civile, alte… Articolul (Video) Vicepreședinte PAS la TV8: Blocul ACUM se va destrăma în două sau trei părți, imediat după alegeri! apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:50
În cadrul unui interviu pentru diez.md, candidata blocului ACUM la Bălți, Elena Bordianu, a afirmat că susține drepturile LGBT și căsătorile între persoane de același sex în Republica Moldova. „Eu sunt empatică cu persoanele de o altă orientare sexuală, respect drepturile lor. Fie cu sunt cu ei în stradă sau la aceeași masă le privesc… Articolul (Video) Candidata blocului ACUM la Bălți susține căsătoriile între persoane de același sex: „Respect drepturile lor” apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:50
Un adolescent de 17 ani a supraviețuit miraculos după ce a căzut de la etajul 13 al unei clădiri din Taiwan. Tânărul, despre care autoritățile cred că a încercat să se sinucidă s-a prăbuşit peste o mațină care oprise exact atunci la un semafor și a amortizat impactul. Adolescentul, care era student, suferea de depresie… Articolul A supraviețuit după ce a căzut de la etajul 13. Ce i-a salvat viața tânărului de 17 ani? apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:40
În cadrul unui interviu pentru diez.md, candidata blocului ACUM la Bălți, Elena Bordianu, a afirmat că susține dpreturile LGBT și căsătorile între persoane de același sex în Republica Moldova. „Eu sunt empatică cu persoanele de o altă orientare sexuală, respect drepturile lor. Fie cu sunt cu ei în stradă sau la aceeași masă le privesc… Articolul (Video) Candidata blocului ACUM la Bălți susține căsătorile între persoane de același sex: „Respect drepturile lor” apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:20
Prim-ministrul Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere cu viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall. Oficialii au făcut un schimb de opinii privind cooperarea bilaterală în domeniile energetic, de mediu, educațional și cultural, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a guvernului. Premierul a exprimat recunoștință României pentru suportul constant acordat.… Articolul Pavel Filip s-a întâlnit cu viceprim-ministrul României Ana Birchall: „Vom continua proiectele de cooperare bilaterală” apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:10
„Râul Bâc este unul dintre cele mai degradate și poluate râuri din țara noastră. Vreau să mulțumesc poporului român pentru tot ajutorul oferit municipiului Chișinău. Guvernul României este gata să ofere 10 milioane de euro pentru amenajarea și curățarea râului Bâc. Este o problemă despre care se vorbește de mai mulți ani, mă refer și… Articolul Primăria Chișinău va primi 10 milioane de euro de la Guvernul României. Ce se va face cu acești bani apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 12 ore
16:20
Mihail este un interpret din Moldova apreciat și la nivel internațional, în special în Italia. Piesa „Who you are” a artistului a fost pe primul loc în topul difuzărilor din Italia. În acest an, artistul a primit discul de platină în Italia din partea FIMI (Federazione Industria Musicale Italiana), transmite diez.  Datorită succesului acestei piese… Articolul (Video) Un interpret din Moldova a fost premiat cu discul de platină în Italia! apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:20
Poliția din New York a deschis o investigație după ce un înalt oficial din poliție le-ar fi spus membrilor echipei sale să îl împuște pe rapperul 50 Cent, relatează BBC News. Inspectorul-adjunct Emanuel Gonzales le-ar fi dat acest ordin polițiștilor în luna iunie a anului trecut, când o echipă de ofițeri fusese chemată la o gală… Articolul Un inspector de poliție din New York a comandat ofițerilor de patrulare să îl împuște pe rapperul 50 cent apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:10
Rezultatele studiului „Dinamica percepțiilor cu privire la mediului social, economic și politic din Republica Moldova”, prezentat astăzi de compania IMAS, arată că șeful statului Igor Dodon, liderul PDM Vlad Plahotniuc și premierul Pavel Filip sunt principalii trei lideri politici care se bucură de cea mai multă încredere din partea cetățenilor. Pe următoarele trei poziții se… Articolul Sondaj IMAS: Vlad Plahotniuc și PDM crește în sondaje, Igor Dodon, PSRM și blocul ACUM scad! apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:50
Comisia pentru informatică, cultură, media şi sport a Camerei Comunelor din parlamentul britanic acuză Facebook de încălcarea „intenţionată şi cu bună ştiinţă” a legislaţiei privind confidenţialitatea datelor şi concurenţa, informează DPA. Deputaţii susţin că firmele din media sociale trebuie să îşi asume răspunderea legală clară pentru conţinutul distribuit pe platformele lor. „Firmele media sociale nu se… Articolul Facebook a fost acuzat de către deputații din Marea Britanie că încalcă intenționat legislația privind confidențialitatea apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:30
Oazu Nantoi, candidatul blocului ACUM pe circumscripția numărul 12 (Sângerei)  a avut parte de o surpriză în cadrul unei întâlniri cu alegătorii din raionul cu pricina. Aceștia au spus că anume candidatul Partidului Democrat, Gheorghe Brașovschi îi va reprezenta în Parlament, care va candida pe aceeași circumscripție cu Nantoi, transmite actual.md ”Pe circumscripția din raionul… Articolul (video) Oazu Nantoi surprins de alegătorii din Sângerei care au spus că-l vor pe Gherghe Brașovschi în Parlament apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:00
Urmăriți în direct conferință organizată de compania [imas] de prezentare a rezultatelor studiului „Dinamica percepțiilor cu privire la mediului social, economic și politic din Republica Moldova III” Articolul LIVE: Compania [Imas] prezintă rezultatele ultimului sondaj sociologic: „Dinamica percepțiilor cu privire la mediului social, economic și politic din Republica Moldova” apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:50
Cascada din parcul „Valea Morilor” nu a rezistat această iarnă. Pe Facebook au apărut poze de la fața locului care arată că pilonii se fărâmițează, iar autoritățile nu depun nici un efort pentru a opri acest proces. Pozele arată edificiul de o frumusețe deosebită într-o stare tragică. Fundamentul pilonilor se fărâmă în urma topirii zăpezii,… Articolul (foto) Ecoul lui Chirtoacă în Parcul „Valea Morilor”! Cascada se fărâmă văzând cu ochii apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:50
La Făgureni, candidatul PDM s-a ales cu o invitație la pescuit. „Oameni calzi și pozitivi are municipiul Strășeni. Mai avem încă multe de făcut împreună. Mulțumesc, Făgureni”,  spus Pavel Filip. Oamenii din sat spun că Filip este primul Prim-ministru al R. Moldova care vine la ei în sat. „Știu că a fost ministrul tehnologiilor informaționale, ca să… Articolul (Video) Sătenii din Făgureni l-au primit cu căldură pe Pavel Filip. Iată ce invitație specială i-au făcut apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:30
Președintele Partidului Regiunilor din Republica Moldova, Alexandr Kalinin a susținut astăzi o conferință de presă, în cadul căruia a făcut publice informații despre modul în care profită Igor Dodon de interdicțiile rușilor pentru exportul mărfurilor moldovenești. Acesta a menționat că e nevoie de o „relație mai apropiată” cu Dodon pentru a avea posibilitatea de a… Articolul (video) Partidul Regiunilor dezvăluie schemele corupte folosite de Dodon: „Doar dacă „donezi” PSRM-ului poți exporta fructe în Rusia” apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:30
Valentina Istrati arata ca o adolescenta, la varsta la care unele femei se simt deja bunicute, scrie Perfecte.md. Mama cunoscutului interpret, Ionel Istrati, pare sa sfideze regulile timpului, arata pe an ce trece tot mai bine. De curand, aceasta a postat un colaj format din doua fotografii, una realizata in 2009 si alta din 2019,… Articolul (Foto) Cum arată mama lui Ionel Istrati: are 58 de ani, dar parcă este o adolescentă! apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:10
Aproximativ 40 de curți ale blocurilor multietajate din municipiul Orhei au fost modernizate și reparate „de la zero” în cadrul proiectului „Operațiunea Curtea”, lansat de administrația localității în primăvara anului trecut. Chiar dacă este iarnă, primăria profită de orice timp bun de afară pentru a efectua lucrările de amenajare. Astfel, încă 5 curți au fost… Articolul (Foto) Încă 5 curți au fost modernizate în orașul Orhei. Lucrările continuă și pe timp de iarnă apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 24 ore
11:40
Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a avut o întîlnire electorală cu angajații unei grădinițe din raionul Nisporeni. Plahotniuc le-a vorbit oamenilor despre realizările guvernării actuale în ultimii 3 ani și le-a explicat planurile pentru următorii 4 ani. Totodată oamenii au adresat întrebările lor către președintele democraților. „La grădinița „Povestea” din Nisporeni, dascălii au motiv dublu de… Articolul (Foto, video) Vlad Plahotniuc: La grădinița „Povestea” din Nisporeni, dascălii au motiv dublu de mulțumire apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:20
Urmăriși live pe Telegraph inaugurarea șantierului de construcție a interconectorului Iași-Ungheni-Chișinău: România contectează Moldova la Europa. Evenimentul are loc acum la Chișinău, șos. Balcani, intersecție cu str. Mircești. Articolul LIVE: Inaugurarea șantierului de construcție a interconectorului Iași-Ungheni-Chișinău apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:00
Urmăriți în direct conferința de presă susținută de Partidul Regiunilor cu tema „Monopolul economic al clanului lui Dodon”: Articolul LIVE: Partidul Regiunilor susține o conferință de presă cu tema „Monopolul economic al clanului lui Dodon” apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:00
Ester Peony, pe numele real Ester Alexandra Crețu, cu piesa „On a Sunday”, va reprezenta România în competiția Eurovision 2019, din Tel Aviv. Aceasta a câștigat votul juriului, în timp ce Laura Bretan cu „Dear Father” a caștigat votului publicului, dar nu a avut suficiente puncte să urce pe primul lor. Ester Peony a avut… Articolul (Video) Eurovision România 2019: Ea a câştigat concursul național și va reprezenta țara la Tel Aviv apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:30
Serghei Enciu, fondatorul și proprietarul rețelei de restaurante Taxi Blues a postat un mesaj de susținere în favoarea Partidului Democrat din Moldova în ajunul alegerilor parlamentare din 24 februarie. Acesta spune că aceste alegeri sunt foarte importante pentru viitorul țării noastre și ar trebui să votăm pentru continuarea reformelor și pentur o echipă de profesioniști.… Articolul Fondatorul restaurantelor „Taxi Blues” vine cu un mesaj de susținere pentru PDM: „Reformele începute de Guvernul Filip trebuie să continue” apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:20
Urmăriți live pe Telegraph conferință de presă organizată de Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova. Rezultatele studiului sociologic: Influența schimbărilor instituționale asupra comportamentului electoral al cetățenilor. Articolul LIVE: Sondaj – Influența schimbărilor instituționale asupra comportamentului electoral al cetățenilor RM apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:00
La început de săptămână, caravana PDM a ajuns într-un alt raion al Republicii Moldova. Astăzi democrații vor avea mai multe întâlniri cu locuitorii din orașul Criuleni și din satele din raion. Înainte de a începe întâlnirile electorale, Andrian Candu a făcut un scurt live pe Facebook în care l-a prezentat pe candidatul PDM pe circumscripția… Articolul LIVE de la Criuleni: Echipa PDM și candidatul Veaceaslav Burlac vine cu fapte, nu vorbe! apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:40
Centrul Național Anticorupție a publicat un comunicat de presă în care a făcut totalurile ultimei săptămâni. Astfel CNA în perioada 11-17 februarie a plasat în izolatorul instituției 15 persoane, iar 10 sunt plasate în arest la domiciliu. De asemenea, au fost pornite 17 cauze penale pe diferite fapte, iar Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) a… Articolul CNA a publicat sinteza ultimei săptămâni: Zeci de persoane reținute și milioane de lei sechestrate apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:30
Preşedintele american Donald Trump a cerut sâmbătă seară Europei să primească înapoi sute de combatanţi ai Stat Islamic capturaţi în Siria, ameninţând că SUA vor fi forţate în caz contrar să-i elibereze, relatează The Telegraph. „SUA cer Marii Britanii, Franţei, Germaniei şi altor aliaţi europeni să primească înapoi peste 800 de combatanţi ai ISIS pe… Articolul Donald Trump cere Europei să primească înapoi 800 de combatanți ai Statului Islamic! Reacția UE apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.