Radio Noroc

Mai mult de 2 zile în urmă
09:40
Aparatul de zbor a fost prezentat joi oficialilor moldoveni la uzina de asamblare din Brasov. Acesta va ajunge la Iasi, si-l va inlocui pe cel prabusit in iunie anul trecut la Cantemir.
14 decembrie 2017
18:01
El consideră că acest produs sociologic trebuie retras de pe piață datorită unor erori majore apărute la realizarea lui.
13 decembrie 2017
17:50
Guvernul a dat astăzi aviz pozitiv pentru proiectul de lege cu privire la modificarea articolului 13 din Constituție, în ceea ce privește înlocuirea „limbii moldovenești” cu „limba română”.
12 decembrie 2017
14:40
Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Partidul Democrat (PD) și Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA) ar accede în Parlament dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare.
8 decembrie 2017
18:20
Consiliul Ministerial al OSCE, care s-a desfășurat în perioada 7 și 8 decembrie, la Viena, a adoptat o Declarație cu privire la negocierile de reglementare a conflictului transnistrean în formatul “5+2”.
11:20
La eveniment va participa şi secretarul general adjunct al Alianței Nord Atlantice, Rose Gottemoeller. Diplomatul va susţine o conferinţă de presă împreună cu premierul Pavel Filip.
7 decembrie 2017
14:50
Rosselkhoznadzor nu a permis intrarea în țară a aproape 20 de tone de mere din Republica Moldova.
14:40
Liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, care se află într-o vizită de lucru în aceste zile în Statele Unite ale Americii, a avut primele întrevederi cu unii oficiali americani.
6 decembrie 2017
18:10
„Avem de-a face cu o farsă totală, o hărțuire politică și un dosar fabricat în scopuri de intimidare politică și șantaj”. Așa a comentat purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat (PD), Vitalie Gămurari, învinuirile care i se aduc de la Moscova președintelui formațiunii, Vlad Plahotniuc.
14:40
Partidul Democrat (PD) dezaprobă acțiunile provocatoare de hărțuire și persecuție politică la care sunt supuși în continuare, de către Federația Rusă, reprezentanții partidului și oficiali ai Guvernului și Parlamentului
1 decembrie 2017
18:30
Liderul Mișcării ”Antimafie”, Sergiu Mocanu, consideră că președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, este principalul vinovat al eșecului mișcării protestatare din 2015.
18:20
Uniunea Europeană pune, câteodată, hipercondiționalități Republicii Moldova, iar eurodeputați din unele grupuri politice europene s-au urcat cu picioarele pe țara noastră, după ce partidele pe care le susțineau în Moldova nu s-au mai regăsit în coaliția de guvernare.
18:10
Maia Sandu Lidera PAS a declarat joi seara în cadrul emisiunii în profunzime de la ProTV despre Traian Băsescu că acesta a decis să vină în RM pentru că îi place politica
18:01
De 1 decembrie, liberalii din Consiliul Municipal Chişinău au aplicat în privinţa colegilor lor socialişti un procedeu brevetat de Ion Creangă în „Amintirile...” sale.
09:30
Cabinetul de miniștri a aprobat o hotărîre, potrivit căreia spitalele feroviare din Chișinău și Bălți și trei ambulatorii vor fi transmise din administrarea Ministerului Economiei și Infrastructurii în cea a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, informează Moldpres.
09:20
1 decembrie este ziua naţională a României. Această zi marchează un eveniment istoric foarte important: unirea Transilvaniei cu România, în anul 1918.
08:20
Primarul interimar Silvia Radu i-a dat o replică liberalului Valeriu Munteanu, care o acuză de uzurpare a puterii la Primărie. Edilul spune că în spatele campaniei de denigrare inițiată de PL și, promovată în mod special de Valeriu Munteanu, stă frustrarea pentru că sunt date peste cap schemele prin care erau scurși banii din Primărie. În context, Silvia Radu a mai declarat că pseudonimul lui Munteanu ar putea fi „Corupție la Primărie” și l-a îndemnat să facă autodenunț la procuratură.
30 noiembrie 2017
18:00
Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a semnat astăzi, 30 noiembrie, dispozițiile privind retragerea din funcție a șefului Direcției generale transport public și căi de comunicație, Oleg Poiată, și a șefului Direcției educație, tineret și sport, Alexandru Fleaș.
17:10
Bancherul Gherman Gorbunțov este convins că în spatele tentativei de asasinare care l-a vizat stă primarul de Bălți, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.
12:10
Mesaj de atenţionare pentru preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate de la Veaceslav Platon, condamnat în dosarul fraudei de la Banca de Economii. Jurnal.md scrie că raiderul nr.1 din CSI a publicat o scrisoare în care o avertizează pe Maia Sandu că liderul PD ar putea, prin intermediul controversatului primar Ilan Shor, s-o transforme în participantă la jaful secolului.
12:10
Orice acțiune a primarului general interimar al Capitalei, Silvia Radu, este urmărită cu atenție de liberali, care nu scapă ocazia să mediatizeze, așa cum le convine, fiecare greșeală făcută de edil. Constatarea îi aparține bloggerului Eugen Luchianiuc, care explică și interesul PL-ul pentru activitatea Silviei Radu. Răspunsul e simplu – banii.
12:01
Proiectul Programului de stat „Prima casă” a fost avizat pozitiv de Comisia parlamentară economie, buget și finanțe. Documentul va simplifica accesul tinerilor la credite ipotecare . Astfel, beneficiari ai programului vor fi persoane cu vârsta de până la 45 de ani, care sunt angajați oficial și nu au avut anterior apartamente.
29 noiembrie 2017
16:30
Problemele abordate de cetăţenii veniţi în audienţă la primarul general au vizat diferite domenii.
16:20
Primarul general Interimar, Silvia Radu, declară că nu se va lăsa intimidată de sabotajul funcționarilor municipali care ar acționa la indicații de partid.
12:40
Pe 29 noiembrie 1993, pentru prima oară în Republica Moldova a apărut propria valută națională, înlocuind cuponul moldovenesc.Moneda naţională a Republicii Moldovei  împlineşte astăzi 24 de ani. Leul a înlocuit cuponul moldovenesc pe 29 noiembrie 1993. Schimbul s-a realizat după cursul un leu pentru 1.000 de cupoane.
12:30
Captarea imaginilor video prin intermediul dronelor, aerostatelor sau altor dispozitive tehnice sau/și electronice va fi interzisă în localități. Prevederile sunt incluse într-un proiect privind regimul mijloacelor video, elaborat de Centrul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.
12:10
Reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic de Stat au declarat că norul radioactiv care provine de la o stație de prelucrare a combustibilului din Rusia, unde a avut loc un accident nuclear, nu prezintă un pericol pentru sănătatea cetățenilor din Republica Moldova.
28 noiembrie 2017
13:40
Prim-ministrul Pavel Filip este unul dintre elevii model ai Parteneriatului Estic. Este aprecierea data de jurnalistul Michael Stabenow, într-un articol dedicat țărilor din estul Europei, publicat în prestigiosul ziar german Frankfurter Allgemeine Zeitung.
13:30
Inițiativa privind un posibil referendum împotriva votului mixt ascunde o intenție absolut falsă. Și asta pentru că sistemul electoral nu poate fi schimbat cu mai puțin de un an înainte de alegeri. Declarația a fost făcută de către purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vitalie Gămurari, după ședința săptămânală a formațiunii.
27 noiembrie 2017
18:20
„Doamna Maia Sandu se simte uzurpată de câte ori PDM, domnul președinte Plahotniuc sau Guvernul se ocupă de câte o problemă a cetățenilor”. Astfel a comentat purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova, Vitalie Gămurari, contestația depusă de liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, împotriva ordonanței procurorului care a refuzat inițierea unei cauze penale pe numele lui Vlad Plahotniuc pentru uzurparea puterii.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.