Radio Noroc

Acum 12 ore
18:11
Primăria municipiului Chișinău informează că 950 de persoane, participanți la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl, vor primi ajutoare materiale unice, în valoare de 1000 de lei. Ajutorul se acordă în contextul zilei de 26 aprilie, când se împlinesc 31 de ani de la tragicul eveniment.
17:39
„Inovarea pentru o viață mai bună”! Acesta a fost sloganul sub care s-a desfășurat Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale. Agenţiei de Stat în domeni a organizat, cu această ocazie, un flash-mob. Scopul evenimentui ea fost ridicarea nivelul de informare și sensibilizarea societatății privind protecția, valorificarea și respectarea drepturilor proprietății intelectuale.
17:39
Cuantumul minim garantat al salariului în sectorul real al economiei naționale va constitui 2380 de lei lunar, în creștere cu 13,3% față de nivelul actual, începând cu 1 mai curent. O decizie în acest sens a fost aprobată la ședința de astăzi a Executivului.
16:18
Iluminatul public stradal din capitală a fost afectat puternic de ninsorile din săptămâna trecută. Cabluri şi fire electrice rupte, piloni doborâţi la pământ, aşa arată tabloul reţelelor electrice stradale din Chişinău.
16:08
În urma unor verificări efectuate în perioada 3-22 aprilie pe întreg teritoriul țării, inspectorii fiscali au aplicat amenzi în sumă de 205 mii de lei agenților economici care nu respectă legislația și în mărime de 1,175 milioane de lei persoanele fizice care practică activitatea ilicită de întreprinzător.
15:48
Vaccinarea este cea mai de succes intervenție în domeniul sănătății publice, care ne protejează împotriva bolilor infecțioase. Cu acest mesaj vin responsabilii în domeniu, care încearcă să convingă populația de utilitatea vaccinurilor.
Acum 24 ore
14:47
Nereguli la Ministerul Sănătăţii depistate de Curtea de Conturi! Instituţiile medicale de învăţământ au prejudiciat statul cu peste 22 de milioane de lei. Totodată, auditul a relevat faptul că situaţiile financiare prezentate de minister nu au fost veridice.
14:28
Astăzi, 26 aprilie, în mai multe țări din lume este marcat ”Denim day”. În această zi oamenii sunt încurajați să poarte blugi ca și formă vizibilă de susținere a victimelor violuluiui și manifestare împotriva stereotipurilor care promovează cultura violului.
14:17
Preşedintele raionului Criuleni a fost reţinut de CNA şi procurorii anticorupţie în cadrul unui dosar de abuz în serviciu. Acesta este bănuit de trucarea unor licitaţi, desfăşurate în cadrul unor proiecte finanţat de UE, prin favorizarea unor agenţi economici în interes personal şi material.
14:17
În anul 2016, aproape patru la sută din populaţia Republicii Moldova a depus documentația pentru redobândirea cetăţeniei române. Mai multe despre evoluţia acordării cetăţeniei pentru românii din Republica Moldova.
14:07
Producătorii agricoli care au suferit de pe urma ninsorilor abundente din 20-23 aprilie, vor primi despăgubiri din partea statului. Ministerul Agriculturii a stabilit modalitatea de apreciere a prejudiciilor cauzate de intemperii.
13:18
Un moldovean de 69 de ani a urcat în stare de ebrietate la volan și a tamponat un autobuz școlar.
13:18
Un bărbat din Cimișlia a venit singur la CNA pentru a se preda benevol. Acesta figurează într-un dosar penal pornit pe trafic de influență.
13:07
Nouă camione cu 170 tone de mere moldovenești care urmau să ajungă în Federația Rusă, au fost întoarse de la frontiera ruso-kazacă „Troițk’’.
13:07
Un adolescent de 14 ani din raionul Fălești a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi vrut să se sinucidă.
12:00
Alexandru Gațcan și echipa lui continuă lupta pentru un loc ce duce în cupele europene. Rostov a învins la limită, pe teren propriu, formația UFA, la care evoluează un alt moldovean, Cătălin Carp.
11:47
În ultimele 24 de ore în municipiul Chişinău s-au produs 78 de accidente rutiere, dintre care 3 accidente soldate cu 5 persoane traumatizate şi 8 cazuri cu autori necunoscuţi.
11:37
La sediul UEFA de la Nyon a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului Mondial la fotbal feminin, ediția 2019. Selecţionata Moldovei va juca în grupa a 6-a, alături de naţionalele Italiei, Belgiei, României și Portugaliei, transmite IPN.
11:18
Autorii omorului prin stropire cu acid a unei tinere din capitală au contestat sentinţa din 7 iunie 2016, prin care fusese condamnaţi la detenţiune pe viaţă. Avocaţii inculpaţilor au solicitat Curţii de Apel casarea
11:07
Astra a câștigat manșa tur a duelului cu ACS Poli Timișoara, din semifinalele Cupei României și este ca și calificată în ultimul act al competiției. Returul este programat pe 17 mai.
10:59
Astăzi de împlinesc 31 de ani de la accidentul de la Cernobîl, cea mai gravă catastrofă din istoria energiei nucleare.
10:17
Inițiativa Ministerului Agriculturii de modificare a Codului Funciar al Republicii Moldova, care reprezintă unul dintre pilonii și sursele dreptului la proprietate pentru proprietarii de terenuri, riscă să afecteze statutul juridic a cel puțin
10:17
Magistrații ar putea anunța astăzi sentința în cazul omorului adolescentei din Strășeni. Procurorii cer 6 ani și 8 luni de pușcărie pentru cei trei minori învinuiți de crimă.
10:07
Guvernul pregătește să aloce 12,5 milioane de lei din bugetul de stat pentru majorarea capitalului întreprinderii de stat Fabrica de Sticlă din Chișinău, deși anul trecut a scos-o la vânzare. În timp ce fabrica
09:47
Primarul Dorin Chirtoacă îi apără pe cei doi subalterni ai săi, viceprimarul Nistor Grozavu, şi şeful Direcţiei transport, Igor Gamreţchi, reţinuţi de către procurorii anticorupţie în dosarul parcărilor cu plată. Declaraţiile au fost făcute
09:27
Ieri
17:47
Respectarea unui program regulat de sport şi evitarea alcoolului, a fast food-ului şi a dulciurilor sunt esenţiale pentru a scăpa de aspectul inestetic al celulitei. Pe lângă aceste aspecte, este bine de ştiut că anumite alimente fac minuni în lupta cu celulita.
17:07
Un locuitor al Capitalei în vârstă de 36 ani este cercetat penal, fiind bănuit de furt din gospodăria unei femei.
16:07
„Oamenii acumulează, în timp, kilograme în plus, în concedii sau de sărbători și uită să le mai dea jos, de aceea eu recomand ca, imediad după ce am făcut excese, să revenim la cele trei mese pe zi, în care dimineața să mâncăm două feliuțe de pâine cu o cremă de brânză slabă, la prânz o bucată de carne slabă cu salată, iar seara o porție de ciorbă sau de supă”, a explicat dr. Laura Ene, medic primar, diabet, nutriție și boli metabolice, prezentă, zilele trecute, în platoul emisiunii online a revistei noastre, intitulată „LiveDoc”. Nutriționistul ne-a dat și câteva ponturi cu ajutorul cărora putem să slăbim, rapid și sănătos.
16:07
Un bărbat de 55 ani a fost salvat astăzi de o echipă de salvatori din Briceni după ce a căzut într-o fântână.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.