Radio Noroc

Acum 24 ore
17:50
Liberalul Valeriu Munteanu, care preferă să dea altora lecții de vorbire, este chiar el corigent la limba română. Ziarul ”Săptămâna” publică, sub semnătura lui Igor Năframă, o culegere a celor mai recente ”perle lingvistice” ale lui Munteanu.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:10
Noi controale inopinate în grădiniţe şi şcoli, pe întreg teritoriul ţării. Inspectorii Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) au început să verifice calitatea produselor şi condiţiile de preparare a hranei.
13:10
Republica Moldova va trece, la ora de vară, pe 25 martie, în ultima duminică a lunii, potrivit unei dispoziții semnate de prim-ministrul Pavel Filip, informează moldpres.
21 martie 2018
13:10
De ziua internațională a Poeziei, maestrul Eugen Doga va cânta la pianul lui George Enescu, la Universitatea Populară „Ioan Dalles” din București.
13:01
Reghina Apostolova este candidatul Partidului Șor pentru șefia Primăriei Capitalei, actualul viceprimar al orașului Orhei.
12:50
Programul „Prima Casă” va fi funcțional începând cu ziua de luni, 26 martie. Anunțul a fost făcut de către președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, în cadrul briefing-ului tradițional de după ședința formațiunii.
12:40
Armata din Republica Moldova trebuie trecută în totalitate la serviciul militar pe bază de contract. Pentru aceasta, însă, sunt necesare și investiții semnificative. Declarația a fost făcută de fostul ministru al apărării, Vitalie Marinuța, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.
12:40
Președintele Partidului Politic „Democrația acasă”, Vasile Costiuc, va candida la funcția de Primar al Capitalei la alegerile din 20 mai 2018.Vasile Costiuc a mărturisit că s-a hotărât să participe la alegeri încă cu mult timp înainte.
20 martie 2018
13:10
Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, a îndemnat agenții economici din capitală să nu aștepte intervenția serviciilor municipale ca să le deszăpezească sediile, dar să se implice.Potrivit Primăriei Chişinău, noaptea trecută s-a intervenit cu 38 de utilaje la deszăpezirea orașului și au fost împrăștiate 533 de tone de material antiderapant, precum și cu 47 de tone de sare.
13:01
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, susține că chiar dacă Marian Lupu, colegul său, afirmă că vorbește limba moldovenească, el consideră că denumirea corectă este limba română și își dorește modificarea Articolului 13 al Constituției pentru a-i oferi un statut oficial.
19 martie 2018
12:10
Vești bune pentru amatorii de sporturi extreme. În parcul Valea Trandafirilor din capitală urmează să apare un skate-park
12:00
Angajații Inspectoratului Național de Patrulare în continuare se implică activ în asigurarea traficului rutier, mai ales după ninsorile abundente de ieri. De dimineață pe traseele din toată țara au ieșit peste 130 de angajați ai INP și 51 de echipaje.
10:30
Președintele fracțiunii PSRM din Consiliul municipal Chișinău, Ion Ceban, este candidatura socialiștilor pentru alegerile locale anticipate.
10:30
Vladimir Putin a fost reales, duminică, încă din primul tur, în funcţia de preşedinte al Rusiei, după ce a obţinut 73.9% din voturile ruşilor, arată rezultatele sondajelor efectuate la ieşirea de la urne, relatează site-ul agenţiei Tass.
10:20
Prim-ministrul Republicii Moldova Pavel Filip a convocat o ședință operativă cu responsabilii de gestionarea situației în țară, în contextul condițiilor climaterice de schimbarea bruscă vremii. Oficialul a menționat importanța monitorizării stricte a traseelor și drumurilor din țară, dar și recepționarea rapidă a solicitărilor din partea oamenilor aflați în dificultate
16 martie 2018
13:50
Chişinăul s-ar putea alege curând cu autobuze noi
13:40
Agenția Națională pentru Reglementări în Energetică (ANRE) a decis astăzi să micșoreze tarifele pentru gazele naturale în medie cu 20,3%.
13:40
În Chişinău continuă procesul de evacuare a gheretelor abandonate. Două asemenea tonete mobile au fost scoase ieri din sectorul Râşcani.
14 martie 2018
15:20
Candidatul Partidului Politic Demnitate și Adevăr (PPDA) la primăria Chișinăului, Andrei Năstase a lăsat de înțeles că indiferent de decizia Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), partidul pe care îl reprezintă va merge cu candidatul său în campania electorală a alegerilor locale.
11:50
Partidul Liberal a anunțat că după ce a analizat candidaturile a 6 persoane pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, a decis că îl vor înainta pe Valeriu Munteanu.
11:50
Noile tarife la gazele naturale pentru anul 2018 vor fi anunțate vineri, 16 martie. Consiliul de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) urmează să se întrunească în şedinţă publică.
10:20
Astăzi, pe Stadionul stadionul „Zimbru” din Capitală se vor desfășura exerciții antitero. Poliția avertizează că se vor trage focuri de armă și se vor auzi explozii puternice.
10:10
De astăzi începe campania de curăţenia de primăvară care se va desfăşura sub genericul „Facem curat lună”. În prima zi de intervenţie vor fi antrenate toate serviciile municipale de profil. Operatorii vor acţiona concentrat, sector după sector, iar startul campaniei de salubrizare va fi dat în sectorul Ciocana.
13 martie 2018
16:30
Socialiștii, partidul Maiei Sandu, Partidul Democrat și comuniștii sunt favoriți la ocuparea fotoliilor de deputați.
16:20
Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a taxat dur declarațiile reprezentantului OSCE pentru Transnistria, Franco Frattini, care, într-un interviu pentru presa rusă, a declarat că solicitarea țării noastre privind retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Moldovei este una desprinsă de realitate.
16:20
Partidul Democrat lansează un nou proiect infrastructural de anvergură care va aduce Moldova pe harta evenimentelor sportive internaționale.
12 martie 2018
16:30
Guvernul a votat astăzi reformarea sistemul de determinare a dizabilității, care prevede o serie de îmbunătățiri majore pentru beneficiari.
13:10
Primăvara își intră în drepturi, iar odată cu ea mizeria din capitală devine din ce în ce mai evidentă. Primarul general interimar, Silvia Radu le-a solicitat pretorilor de sector ca până la Paști să facă curățenie-lună în oraș.
13:10
Agenții economici care dețin gherete în oraș au la dispoziție cel mult două săptămâni pentru a le demonta.
9 martie 2018
13:30
Liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase nu vede nici o problemă dacă PAS va decide s-o înainteze pe Maia Sandu pentru șefia Primăriei Chișinău.Chiar dacă candidată pentru șefia Primăriei Chișinăului va deveni Maia Sandu, oferta Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” va rămâne fermă. Altfel spus, Andrei Năstase nu se va retrage din cursă.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.