Radio Noroc

Acum 12 ore
16:26
În urma ploilor cu vânt din după-amiaza zilei de ieri, mai multe localități au rămas deconectate de la energia electrică. Echipele specializate Gas Natural Union Fenosa lucrează în teren pentru restabilirea energiei electrice. Întrucât, există sectoare,
15:26
Doi copii au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a tamponat violent cu un alt automobil.
14:26
Prim-ministrul Pavel Filip va întreprinde, în perioada 25 – 27 iunie a.c., o vizită oficială la Strasbourg, Republica Franceză.
14:16
Albert Einstein a fost un geniu al fizicii, însă renumitul savant a avut mai puțin succes în domeniul relațiilor umane și regreta eșecul celor două mariaje ale sale, potrivit unei scrisori adresate familiei unui prieten, ce va fi pusă î
13:06
Fostul viceministru al Ministerului Afacerilor Interne, Veaceslav Ceban, a fost reținut aseară de catre ofițerii CNA.
12:36
Începând de astăzi până pe 1 iulie Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un cod galben de vreme caniculară pe întreg teritoriul ţării.
Acum 24 ore
11:46
Pe parcursul lunii mai 2017, datoria externă de stat a înregistrat o scădere semnificativă cu circa 1,11 miliarde de lei, arată un raport al Ministerului Finanţelor.
11:26
Partidul Democrat, aflat la guvernare în Republica Moldova, ignoră recomandările Comisiei de la Veneția în privința reformei codului electoral și conduce țara spre o dictatură. În acest context, USR propune suspendarea ajutorului financiar pe care România s-a angajat să îl acorde Republicii Moldova.
10:06
Descoperire macabră la Ungheni. Un adolescent de 15 ani a fost găsit strangulat în podul casei unde locuieşte.
10:06
Andreea Haş, make-up artist, descrie greşelile frecvente care au loc atunci când foloseşti crema solară.
09:56
Administraţia şi proprietarii Rosinterbank, aflată pe locul trei în topul băncile falimentare din Rusia după gaura din bilanţul său, a lăsat instituţia nu doar fără bani, ci şi fără toată baza de date, indormează mold-street.com
Ieri
16:57
148 de ani! Atât s-a dus vestea în toată țara că ar fi trăit cel mai longeviv om din România. Născut în Valea Loznei, județul Sălaj, Maftei Pop a poposit după vârsta de 40 de ani în cătunul Osoi, la 50 de km de Cluj, unde și-a trăit toată viața lucrând cu ziua la țărani.
16:16
O adolescentă de 12 ani a murit electrocutată, după ce a călcat pe un cablu electric. Tragedia s-a produs ieri, în localitatea Volontiri din raionul Ștefan Vodă.
15:06
Formația CSM Poli Iași a remizat cu Petrocub-Hâncești, scor 2-2, în stagiul de pregătire de la Tiraspol. Pentru echipa antrenată de Flavius Stoican au marcat internaționalii moldoveni Alexandru Boiciuc și Danu Spătaru, transmite IPN.
14:46
Oleg Efrim, ex-ministru al Justiției în Guvernele Filat și Leancă, în prezent avocat și cadru didactic, a fost numit în funcţia de membru al Consiliul de Integritate al Autorității Naționale de Integritate (ANI) pe un termen de cinci ani, prin decizia din 23 iunie a Cabinetului de miniștri.
14:46
O alunecare de teren produsă, sâmbătă, în provincia Sinchuan, din sud-vestul Chinei, ar fi afectat grav un sat montan, iar 141 de persoane au fost date dispărute în urma dezastrului natural, raportează agenţia de presă de stat a Chinei, citată de BBC News online.
13:26
Potrivit datelor operative, raportate de către subdiviziunile teritoriale ale Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, în urma ploii cu vînt de ieri, 23 iunie, au fost înregistrate mai multe consecințe în unele raioane ale țării.
12:46
Furnizorul de apă din Chișinău anunță pentru luni, 26 iunie, sistări temporare în orașul Vadul lui Vodă, Parcul Nistrean. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmite IPN.
12:46
În Republica Moldova va fi creat Consiliul teritorial antiterorist, organ local de gestionare a crizelor teroriste. Din componența noii structuri vor face parte conducători ai consiliilor raionale, reprezentanți teritoriali ai Serviciului de Informații și Securitate, ai Inspectoratului General al Poliției și al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.
12:46
58 de absolvenți ai promoției 2017 a Academiei Militare „Alexandru cel Bun” din Chișinău, printre care 11 fete, au primit diplome de licență și gradul militar primar al corpului de ofițeri „locotenent”.
11:26
Cabinetul de miniștri a aprobat vineri, 23 iunie, Regulamentul cu privire la studiile străinilor în instituţiile de învăţământ din Republica Moldova. În vederea eficientizării procedurii de înmatriculare, a fost redus numărul documentelor care urmează a fi prezentate Ministerului Educației.
11:26
Judecătoria municipiului Chișinău, sediul Buiucani, a prelungit mandatul de arest la domiciliu cu încă 30 de zile pe numele ex-deputatului Chiril Lucinschi, cercetat în dosarul fraudelor de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank. Fostul parlamentar, care s-a prezentat la ședința de astăzi, 24 iunie, se declară nevinovat, transmite IPN.
10:57
Pe parcursul zilei de vineri, 23 iunie curent, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au organizat acțiuni pe drumurile naționale pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă Regulamentul Circulației Rutier.
10:27
Guvernul a extins termenul de introducere a produselor petroliere prin frontiera de est a Republicii Moldova până la 31 decembrie 2017. O decizie în acest sens a fost aprobată ieri, de Cabinetul de Miniştri.
10:16
Ca urmare a furtunii şi ploii de ieri, în Chişinău au fost doborâţi sau au fost parţial afectaţi de vânt peste 130 de copaci, dintre care, pe 46 de adrese, au fost afectate reţelele de contact ale transportului electric. De asemenea, în urma furtunii, au fost înregistrate circa 10 rupturi de fire electrice a reţelei de iluminat public.
10:06
Berbec Începând de astăzi, afișezi o nouă atitudine față de trecutul tău, față de problemele nerezolvate din familie sau față de motivele de suferință pe care le-ai acumulat.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:57
În luna martie curent, Primăria oraşului Soroca a încheiat un contract de prestări servicii cu firma „Navisor” SRL, administrată de Natalia Său, soţia primarului. Alesul local nu vede un eventual conflict de interese în acest caz şi motivează
17:57
După ce ieri a fost plasat în arest la domiciliu, Procuratura Anticorupţie a finalizat şi expediat în judecată cauza penală de învinuire a Secretarului Consiliului municipal Chişinău (CMC), acuzat de comiterea mai multor acte de corupţie.
17:36
Ferrari a reușit să câștige, pentru al doilea an consecutiv, premiul “Motorul Anului”. Ford își păstrează supremația în segmentul sub un litru, în timp ce Alfa Romeo se strecoară pe podiumul dedicat celui mai bun motor nou.
17:27
Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi proiectul Legii privind activitatea băncilor, care va substitui actuala Lege a instituţiilor financiare. Documentul transpune standardele şi practicile internaţionale aferente procesului de licenţiere, reglementare şi supraveghere efectuată de Banca Naţională a Moldovei și menţine în același timp prevederile legale elaborate şi adoptate în conformitate cu recomandările Fondului Monetar Internațional.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.