Prime

Acum 12 ore
18:30
Primul implant mamar siliconic a apărut în urmă cu 55 de ani și a fost ideea unui chirurg plastician care se juca cu o pungă de sânge, remarcând ce consistență asemănătoare avea cu un sân. Astfel i-a venit ideea de a realiza implanturi cu conținut lichid ce să poată fi inserate în organism.Olesea Butenco, Iana Prepelita, dar și reprezentantul Motiva, Alexandru Mirza, au venit în platoul…
18:30
Probioticele sunt microorganismele care pot ajuta la menținerea unei stări bune de sănătate și la formarea unui sistem imunitar rezistent în fața virusurilor și a bacteriilor.Nutriționistul Irina Aniri și reprezentantul rețelei de farmacii Hippocrates, Lilia Temciuc, au venit în platoul emisiunii Doctorii și au explicat cât de importante sunt probioticele, de ce trebuie consumat și cât…
18:15
Psoriazisul este atât de complex încât cercetătorii încă studiază ce se întâmplă atunci când boala se dezvoltă.Doctorul Irina Batir a venit în platoul emisiunii Doctorii și a explicat care sunt cauzele apariției, care sunt factorii declanșatori, dar și cum putem preveni apariția psoriazisului.Mai multe detalii aflați din interviu.
18:00
 Rejuvenarea gâtului și decolteului face minuni pentru tenul unuei femei. Esteticiana Tatiana Gavliuc a venit în platoul emisiunii Doctorii și a vorbit despre lumina infraroșu care este combinată cu radiofrecvență bipolară.Ce înseamnă acest lucru? Ce face aceasta? Dar și cine poate face acest tratament? Aflați din interviu.
16:45
Smântâna este un produs fermentat, iar acest aliment este de cele mai multe ori folosit ca topping sau în compoziția prăjiturilor.Reprezentanții companiei Alba au venit în platoul emisiunii Doctorii și au explicat ce înseamnă o smântână bună și ce beneficii aduce smântâna de calitate pentru organismul uman.Mai multe detalii aflați din interviu.
16:45
Smântâna are o mulțime de substanțe nutritive, extrem de necesare organismului și în special sistemului osos.Până a ajunge, însă pe rafturile din supermarketuri, este cale lungă.Aflați din reportaj cum are loc întregul proces.
16:30
O smântână bună trebuie să fie cremoasă și să se topească în ciorbă, în sos sau alte mâncăruri bune.Lilu a venit în platoul emisiunii Doctorii și a explicat cum alegem corect smântâna pentru bucate, dar și care sunt ingredientele secrete ale sosului ANTI-COVID? Mai multe detalii aflați din interviu.
Acum 24 ore
14:30
Se zice că munca pe care o facem zi de zi trebuie, în primul rând, să ne aducă satisfacție. Iar cei care reușesc să meargă la job cu plăcere se pot considera norocoși – e semn că și-au ales corect meseria.Medic, zugrav, agricultor sau programator- toate profesiile sunt utile. Însă în spatele oricărei dintre ele se pot afla diverse situații neprevăzute, care pot apărea în orice…
14:15
În această dimineață, instructorul de yoga Igor Babilev a oferit un interviu pentru Prima Oră.Acesta a explicat ce exerciții trebuie să facem ca să scăpăm de stres și să fim mai relaxați.Mai multe detalii aflați din interviu.
14:00
Ronin Terente, a creat împreună cu câțiva prieteni platforma Bredarta, prin care oferă șansa artiștilor mai puțin cunoscuți să-și demonstreze talentul, să se promoveze. În această dimineață, 22 ianuarie, acesta a oferit un interviu pentru Prima Oră și ne-a dezvăluit mai multe detalii despre proiect.Mai multe detalii aflați din interviu. 
14:00
Există numeroase mituri asociate cu procesul de îmbătrânire, spre exemplu faptul că atunci când înaintăm în vârstă, devenim dependenți de ceilalți.Aflați din reportaj ce alte mituri false sunt asociate cu îmbătrânirea!
14:00
Prezentatorii emisiunii Telemagazin au venit în bucătăria de la Prima Oră. Ion Orlov și Tatiana Plăcintă au prezentat un mărunțitor de la Delimano care poate fi cumpărat la preț de 299 de lei.Mai multe detalii aflați din reportaj
14:00
În această dimineață, 22 ianuarie, Daniela Marin a prezentat ultimele știri despre vedetele internaționale.Iată care sunt acestea:1. COVID-19 îl costă 250.000 $ pe Robbie Williams. Artistul a fost testat pozitiv. 2. Lady Gaga și Jennifer Lopez au cântat la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. 3. A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori de tango din lume! 4. Prezentatoarea…
13:45
Moda se schimbă foarte repede, ceea ce a fost popular ieri, poate fi demodat astăzi. Spre exemplu, anul 2020 a fost cel al curelelor, colierelor și cerceilor din scoici, care, însă, vor trebui să fie date uitării.Ce alte accesorii și haine nu-și mai fac loc printre tendințele anului 2021, aflați din reportaj.
13:45
Obținerea acelor pătrățele pe abdomen poate fi surprinzător de ușoară, dacă veți urma o dietă corectă, dar mai ales, dacă veți practica anumite antrenamente!În reportaj, vedeți care sunt cele mai eficiente exerciții pentru un abdomen cu mușchi bine reliefați.
13:00
Prima dragoste e ceva ce te marchează pe viață. Este o experiență nouă, prin care trece atât adolescentul, cât și părintele acestuia.În reportaj, aflați sfaturi utile de la psiholog pentru părinții ai căror copii trăiesc aceste emoții.
12:45
Atât de mult am așteptat zăpada în acest an că nu am putut să ratăm cei câțiva cm de nea care s-au așezat.Colegii noștri au mers în căutarea pârtiilor și s-au distrat frumos. Spiritul de echipă, iată ce contează! Vedeți și voi cum a fost!. 
12:45
Află din reportaj ce ne rezervă astrele pentru astăzi, 22 ianuarie 2021.
09:45
Prima Oră, 22 Ianuarie 2021 - Partea 1
09:30
Prima Oră, 22 Ianuarie 2021 - Partea a 2-a
Ieri
15:00
În această dimineață, Marian Danu a pregătit salată "Kimchi". Urmăriți în reportaj rețeta de la Prima Oră.
15:00
Căutați o alternativă de antrenor, un consilier nutrițional sau cursuri de fitness în confortul casei voastre?Cu ajutorul acestor 5 canale Youtube veți învăța absolut gratuit cum să faceți corect exercițiile și ce trebuie să mâncați pentru a vă atinge obiectivele de fitness.Tot ce aveți nevoie este doar de determinare, timp și dorința de a vă schimba stilul de viață.Mai multe…
15:00
Se pare că pizza provine încă din vremurile antice. Grecii și egiptenii preparau un fel de turtă, care avea ca topping doar  ulei de măsline și mirodenii.Pizza “modernă” își are originile în zona Napoli. În secolul al XVIII-lea, pe blatul acesteia au fost adăugate roșii.Mai multe curiozități despre pizza, aflați din reportaj.
15:00
În această dimineață, 21 ianuarie, Dan Jelescu și Tatiana Plăcintă au prezentat oferta unui fierbător de la Delimano. Mai multe detalii aflați din reportaj.
15:00
Multe dintre plante nu mai sunt folosite doar în bucătărie sau în medicină. Acestea sunt întrebuințate pe larg și în produsele de îngrijire a pielii, datorită numeroaselor beneficii.Aflați din reportaj câteva plante care vă vor ajuta să vă mențineți tenul sănătos și tânăr, în ciuda trecerii anilor!
14:45
Află din reportaj ce ne rezervă astrele pentru astăzi, 21 ianuarie 2021.
14:45
Cheițele de la dozele de bere sau apă carbogazoasă pot fi fi un bun material pentru crearea genților. Da da... chiar dacă acestea sunt din aluminiu, în industria fashion ele sunt pe larg utilizate.Cum? Aflați din reportaj. 
14:45
Nenumărate mituri circulă cu privire la casele din lemn, ecologice, precum că nu ar fi atât de rezistente și nici călduroase.Însă, acestea s-au dovedit a fi alternative fiabile și chiar foarte avantajoase.Aflați din reportaj câteva mituri.
14:45
Ludmila Adamciuc, mama unei fetițe diagnosticate cu Sindrom Down, a lansat o colecție de haine pentru copii.În această dimineață, 21 ianuarie, bloggerița a oferit pentru Prima Oră mai multe detalii despre mica afacere.Mai multe detalii aflați din interviu.
14:30
Dacă alergi, ești mai fericit. La această concluzie au ajuns cercetătorii de la Kings College din Londra.Studiul s-a făcut în urma cererii unui producător japonez de încălțăminte, iar în rezultat, s-a descoperit că alergatul reduce cu 58 la sută nivelul de stres.Mai multe detalii aflați din reportaj.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.