Prime

Acum 2 ore
17:30
În ultimii ani, toată lumea apelează la proteze pentru a arăta mai bine și de a scăpa de careva complexe.Sergiu Grati a venit în platoul emisiunii Doctorii și a explicat care ar fi indicațiile pentru o proteză facială, cât de vizibile sunt rezultatele, dar și ce complicații pot apărea.Mai multe detalii aflați din interviu. 
17:30
Tehnologiile noi schimbă fața lumii în care trăim. Medicina este una din cele mai fertile domenii pentru cercetare și inovare. Unii specialiști sculptează și pictează organe. Fac cu mâinile proprii ochi, urechi, nasuri și chiar maxilare, reușind să redea oamenilor afectați de cancer sau pacienților cu diferite traume faciale, chipul de altădată.Din reportajul aflați mai multe despre…
17:15
Urechile clapăuge nu sunt o boală, ci doar o imperfectiune fizică. Totuși, ele sunt cauza multor tachinări și a nesiguranțelor cu privire la propria persoană.Din fericire, acest aspect se poate corecta și există oameni care nu se sinchisesc să o facă și care pot vorbi linistit despre acest subiect.Aflați din reportaj povestea tânărului interpret Patric Hanganu. 
17:15
Patric Hanganu a venit în platoul emisiunii Doctorii și a vorbit despre operația prin care a trecut.Mai multe detalii aflați dininterviu. 
17:00
 Electrostimularea a primit o atenție sporita de-a lungul ultimilor ani datorită potentialului de a fi folosită ca o unealtă importantă în creșterea forței musculare în timpul antrenamentelor.Se zice că 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică.Aflați din reportaj ce este electrostimularea și care sunt beneficiile acestei proceduri.
17:00
Mișcarea înseamnă viață – rămânem la această convingere, chiar dacă v-am mai spus-o de nenumărate ori. Benficiile sportului practicat cu regularitate sunt multiple, iar voi le știți cu siguranță.De fapt, sportul poate fi practicat oriunde, important este să existe dorință și voință, pe alocuri de fier.  Află din reportaj ce este "Street Workout" și care este beneficiile acestui…
17:00
Pentru fiecare dintre noi, aspectul fizic este important. Însă nu toți au norocul să se nască cu urechi perfecte.Este important să știm ca există remedii pentru urechile decolate sau clăpăuge.Din reportajul ce urmeza află ce este otoplastia si când se recomandă.  
Acum 4 ore
16:45
Pentru a avea dinții frumoși și sănătoși există cateva remedii casnice pe care le puteți încerca pentru a susține efectele benefice ale pastei de dinti medicinale.Aflați din reportaj cum puteți avea grijă de dantura noastă.
16:45
Dantura copiilor are nevoie de o îngrijire aparte decât a maturilor. Află din reportaj cum alegem corect pasta de dinți potrivită.
Acum 6 ore
14:15
Toxinele Botulinice joaca un rol foarte important în gestionarea a numeroase afecțiuni, în special strabismul și distonia focală, spasmul hemifacial și diverse tulburări de mișcare spastică, dureri de cap, hipersalivare, transpirație severă, dar și unele afectiuni cronice care răspund numai parțial la tratament. Ce alte lucruri neștiute despre Toxina Botulinică există, aflați din…
14:00
Toxina botulinică este folosită de aproximativ 20 de ani în scopuri cosmetice. Serotipul A al toxinei botulinice este singura forma disponibilă din punct de vedere comercial al toxinei botulinice pentru uz clinic și este folosit în special pentru netezirea temporară a ridurilor faciale și îmbunătățirea aspectului. Aplicațiile cosmetologice ale toxinei botulinice includ corecția liniilor,…
Acum 12 ore
10:00
Mătasea de lotus este o țesătură creată manual în Asia de Est și este un produs extrem de solicitat de către turiștii care vin în căutarea suvenirelor de lux.O eșarfă din astfel de mătase costă în jur de 200 de dolari.Cum se confecționează aceasta, aflați din reportaj.
10:00
Bucătarul Marian Danu a pregătit "Coșulețe cu somon". Urmăriți în reportaj rețeta de la Prima Oră.
10:00
Nutriționistrul Maria Victoria Racu a oferit un interviu pentru Prima Oră. Aceasta a vorbit despre pericolul tratamentelor naturiste pentru răceală și viroze.Mai multe detalii aflați din reportaj.
09:45
Datorită sportului avem nu numai un corp armonios, dar și o minte mai clară. Dacă doriți și voi să-i treziți copilului interesul pentru sport, am pregătit o listă cu 5 filme tematice.Majoritatea producțiilor sunt ecranizari ale unor povesti adevarate, biografii ale unor sportivi care nu s-au dat batuti si au realizat imposibilul.Mai multe detalii aflați din reportaj.
09:45
În zilele friguroase, multi dintre noi prefera sa stea intr-o casa calda și uită de faptul că în sezonul rece se pot dezvolta anumite alergii la acarieni, mucegai sau păr de animale.Din reportaj află cum sa aerisesti locuinta in mod eficient si cum sa eviti alergiile.
09:45
Dianna Rotaru și Maxim Zavidia au lansat o piesă în duet. Interpreții au oferit un interviu pentru Prima Oră și au povestit mai multe detalii despre noua lor piesă.Mai multe detalii aflați din interviu.
09:30
Fiecare tip păr  este unic. Calitatea și structura sa se schimbă odată cu vârsta, regimul alimentar, dar și după anotimp.De aceea, alegerea corectă a modului de îngrijire este esențială nu doar pentru un aspect frumos al  firelor, ci și pentru sănătatea scalpului.Iată câteva sfaturi de îngrijire în funcție de tipul de păr pe care îl aveți!
Acum 24 ore
21:30
MEDGRAM VS UP TO GO - 28 noiembrie 2020. Partea a 2-a
21:30
MEDGRAM VS UP TO GO - 28 noiembrie 2020. Partea 1.
20:30
Ludmila Bogheanu, Andrei Velescu și Adrian Vasilcov sunt trei medici care au s-au întalnit cu dușmnul invizibil și cu toți au câștigat lupta. Acești au venit în platoul emisiunii Doctorii și au povestit cum se manifestă simptomele COVID-19 și ce senzații au trăit.Mai multe detalii aflați din interviu.
Ieri
05:15
Unele ceaiuri au beneficii miraculoase asupra sănătății organismului. Totodată sunt anumite plante naturale care ne ajută la menținerea unei inimi sănătoase. Aflați din reportaj mai multe sfaturi și recomandări de la specialiști.
27 noiembrie 2020
21:30
CRIZANTEMA vs UNIVERS - 27 noiembrie 2020. Partea a 2-a.
21:30
CRIZANTEMA vs UNIVERS - 27 noiembrie 2020. Partea 1.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:45
Doctorii 27 Noiembrie 2020 - Partea a 2-a
18:45
Doctorii 27 Noiembrie 2020 - Partea 1
17:45
Pentru o funcționare optimă și o imunitate de fier, corpul nostru are nevoie de grăsimi. Trebuie doar să avem grijă ca acestea să fie sănătoase. În lista grăsimilor necesare organismului uman sunt grăsimile Omega 3, 6 și 9.Cum ne suplinim doza zilnică recomandată și câte beneficii au acesti acizi grași pentru corpul uman, aflați în reportaj.
16:30
Ritmul alert de viață, stresul, responsabilitățile care ni le asumăm, precum și multe alte aspecte ale vieții cotidiene duc la slăbirea sistemului imunitar.În acest context organismul nostru are nevoie de vitamine, micro sau macro elemente, cum ar fi acizii grași de tip omega, pe care organismul uman nu-i poate produce.Expertul Diana Gordilă a venit în platoul emisiunii ”Doctorii” să…
12:30
Sângele salvează vieți! Află din reportaj povestea unui bărbat care a învins coronavirusul și a donat plasmă pentru a salva alte vieți.
11:45
Prima Oră, 27 Noiembrie 2020 - Partea a 2-a
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.