Prime

Acum 24 ore
22:45
STRONGER vs TOGETHER - 10 aprilie 2021. Partea a 2-a.
22:45
STRONGER vs TOGETHER - 10 aprilie 2021. Partea 1.
Ieri
04:45
REPORTERI DE NOTA 11 vs AMICII PUBLICI - 9 aprilie 2021. Partea 1.
9 aprilie 2021
22:30
REPORTERI DE NOTA 11 vs AMICII PUBLICI - 9 aprilie 2021. Partea a 2-a.
22:30
REPORTERI DE NOTA 11 vs AMICII PUBLICI - 9 aprilie 2021. Partea 1.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:45
Odată cu instalarea pandemiei, oamenii și-au mutat biroul, restaurantul și locul de dormit pe canapea, transformându-l într-un loc periculos pentru sănătate.Acest fapt  a condus și la realizarea unui studiu, ale cărui concluzii lasă mult de gândit. Mai multe detalii aflați din reportaj.
17:45
Filmele care au ca subiect pandemia au atins audiențe record în ultimul an, mai ales pentru faptul că unele au devenit o realitate.Să vedem care sunt cele mai bune 5 filme despre epidemii. 
17:45
Știați că modul în care vă prindeți și coafați părul zi de zi poate să vă afecteze sănătatea părului? Iată câteva stiluri nocive, care trebuie evitate în rutina de îngrijire a podoabei capilare!Mai multe detalii aflați din reportaj.
17:30
În această dimineață, Andrei Locoman, director general Moldova Concert, a oferit un interviu pentru Prima Oră.Acesta a vorbit despre cum este viața artiștilor și animalelor de circ pe timp de pandemie.Mai multe detalii aflați din interviu.
15:15
Prima Oră, 9 Aprilie 2021 - Partea 1
12:30
Strugurii din soiul „Roman Ruby” sunt considerați cei mai scumpi din întreaga lume. În anul 2016, în cadrul unei licitații, un ciorchine de acest soi a fost vândut la preț de 11.000 de dolari.Cumpărătorul a fost proprietarul unui lanț hotelier care a plătit această sumă pentru 24 de boabe.Mai multe detalii aflați din reportaj.
10:45
Prima Oră, 8 Aprilie 2021 - Partea a 2-a
10:45
Prima Oră, 8 Aprilie 2021 - Partea 1
10:45
Atunci când sunteți plictisiți și trebuie să vă ocupați timpul cu ceva, în drum spre casă sau așteptând un amic, telefonul mobil vă poate oferi soluția salvatoare.În magazinul smartphone-ului veți găsi oricând aplicații sau jocuri care vă vor ajuta să alungați plictiseala și să petreceți timpul într-un mod plăcut, dar și util.Aflați din reportaj câteva dintre ele. 
09:15
Prima Oră, 9 Aprilie 2021 - Partea 1
09:00
Prima Oră, 9 Aprilie 2021 - Partea a 2-a
04:15
În această dimineață, Victoria Ursu, specialistă în nutriție clinică și comunitară, a oferit un interviu pentru Prima Oră.Aceasta a vorbit despre alimentația copiilor în instituțiile de învățământ.Mai multe detalii aflați din interviu.
8 aprilie 2021
22:45
Un restaurant bun nu se remarcă doar prin calitatea mâncării servite, ci și prin originalitate sau conceptul acestuia de a atrage clienți. Există o varietate de moduri de a servi masa.Spre exemplu, în restaurantul Mistaken Odrers din Japonia, în loc de mâncarea comandată, clienților li se aduc cu totul alte bucate. Mai multe aflați din reportaj.
22:45
Unii oameni nu au frică de înălțime și realizează cascadorii care ne pot tăia respirația. De-a lungul anilor,  pasionații de adrenalină și senzații tari s-au întrecut pentru a bate noi recorduri și pentru a deveni unici în lume.Echipa Prima Oră a selectat cele mai senzaționale acrobații realizate la înălțime.Mai multe detalii aflați din reportaj.
22:45
Prezentatorii emisiunii Telemagazin au venit în bucătăria de la Prima Oră și au prezentat un tonometru la reducere. Mai multe detalii aflați din reportaj.
22:30
Black Sun, în traducere ”Soarele negru” este un proiect creat de fotograful danez,Søren Solkær. Proiectul se numește astfel, deoarece personajele din fotografii sunt graurii, care se adună în stoluri și formează valuri negre pe cer. Mai multe detalii aflați din reportaj.
22:15
În această dimineață, Victoria Ursu, specialistă în nutriție clinică și comunitară, a oferit un interviu pentru Prima Oră.Aceasta a vorbit despre alimentația copiilor în instituțiile de învățământ.Mai multe detalii aflați din interviu.
22:00
În această dimineață, Daniela Marin a prezentat ultimele știri despre vedetele internaționale.Iată care sunt acestea:1. Irina Shayk a avut o apariție incendiară la show-ul lui Thierry Mugler! 2. Helen Mirren și Nicole Kidman au oferit o lecție de stil la gala premiilor. 3. Actorul  Paul Ritter a murit, la doar 55 de ani. 4. Câștigătoarea unui concurs din Sri Lanka s-a ales cu răni…
21:45
Opțiunile alimentare pentru post sunt foarte diverse, având în vedere varietatea produselor disponibile în magazine.Iată ce produse se ascund în coșul de la Prima Oră.
7 aprilie 2021
22:00
Vorbește Moldova din 7 Aprilie 2021. "ACESTA A FOST OMOR!" - Partea a 2-a
22:00
Vorbește Moldova din 7 Aprilie 2021. "ACESTA A FOST OMOR!" - Partea 1
19:30
Prezentatorii emisiunii Telemagazin au venit în bucătăria de la Prima Oră și au prezentat Bufnite fără reducere, dar cu LIVRARE GRATUITĂ la cumpărătuă mai mare de 999 lei. Mai multe detalii aflați din reportaj.
19:30
În această dimineață, Daniela Marin a prezentat ultimele știri despre vedetele internaționale și autohtone.Iată care sunt acestea:1. Orlando Bloom s-a pozat cu Iepurașul de Paște! 2. Donald și Melani Trump nu mai împart același domitor.3. Rapperul american, DMX, a suferit un infarct. 4. Judocanul Victor Sterpu a cucerit bronzul  la Grand Slam-ul din Antalya.Mai multe detalii aflați…
19:15
Unul dintre lucrurile esențiale pe care ar trebui sa le cunoască orice femeie este ce înseamnă ovulația. Acest proces poate fi însoțit de dureri  ușoare și este ceva normal, însă atunci când devin intense și mai apar și alte simptome,  trebuie să vă adresați neapărat la medic. Mai multe detalii aflați din reportaj.
19:15
În această dimineață, Natalia Barbu a oferit un interviu pentru Prima Oră. Interpreta a oferit detalii despre sarcină, dar a și dezvăluit că este în așteptarea unei fetițe.Mai multe detalii aflați din interviu.
17:15
O femeie din Anglia a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Acest fenomen rar are loc atunci când două ovule fertilizate sunt implantate în uter, în momente diferite și se numește „superfetație”.Femeia a dat naștere la gemeni unici, concepuți la trei săptămâni distanță. Cum a fost posibil, aflați din reportaj.
17:00
În această dimineață, Iuliana Beregoi a oferit un interviu pentru Prima Oră și a vorbit despre noul său videoclip. Piesa se numește ”Ne iubim” și a fost scrisă de Irina Rimes. Mai multe detalii aflați din interviu.
17:00
Iuliana Beregoi a lansat primul său videoclip din acest an. Echipa Prima Oră vă îndeamnă să urmăriți clipul la piesa "Ne iubim".
17:00
În timpul călătoriilor cu avionul, riscul de îmbolnăvire e destul de înalt. Spațiul este unul mic, închis, iar anumiți germeni pot rezista și o săptămână în interiorul avionului.În plus, sistemul imunitar poate fi slăbit din cauza oboselii. Cum să ne păstrăm starea de bine în timpul zborului, aflați din reportaj.
16:45
Potrivit oamenilor de știință, temperatura medie pentru dormitor ar trebui să fie între 15 și 21 de grade Celsius.Aceste temperaturi joase vă permit să aveți cel mai bun somn, însă dormitul într-o încăpere răcoroasă vine și cu alte beneficii. Care sunt acestea, aflați din reportaj.
16:45
Odată cu dezvoltarea tehnologiilor, și metodele de prelucrare a solului au evoluat constant.Ce utilaje folosim la pregătirea terenului pentru semănare și cât de importantă este irigarea pentru o roadă mai bogată, să aflăm de la un expert în domeniul agricol. Mai multe detalii aflați din reportaj.
16:45
Humusul este considerat un adevărat superaliment și oricât de greu ar fi de crezut, acest fel de mâncare arăbesc exista de mii de ani.Ce beneficii are consumul acestuia pentru sănătatea noastră, aflați dn reportaj. 
09:15
Prima Oră, 7 Aprilie 2021 - Partea a 2-a
09:15
Prima Oră, 7 Aprilie 2021 - Partea 1
08:30
Vorbește Moldova din 1 Aprilie 2021. "FANCHETA RUDELOR" - Partea 1
06:15
Prima Oră, 6 Aprilie 2021 - Partea a 2-a
06:15
Prima Oră, 6 Aprilie 2021 - Partea 1
6 aprilie 2021
22:45
În această dimineață, Mark Stam și Sore au oferit un interviu pentru Prima Oră.Interpreții au lansat videoclipul lor în cadrul emisiunii.Aflați din interviu detalii despre colaborare și ce activități au pe timp de pandemie.
22:30
Este iubită și apreciată în România, dar și la noi nu are mai puțini fani. Sorina Mihalache alias Sore, este actriță de televiziune, dansatoare și cântăreață din Romania.A devenit cunoscută național și internațional odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune Pariu cu viața. Aflați din reportaj mai multe detalii despre viața interpretei Sore.
20:15
Prima Oră, 31 Martie 2021 - Partea 1
20:15
Cea mai scumpă brânză din lume este făcută din lapte de măgăriță și este numită ”pule” sau magareci. O jumătate de kilogram costă o mie de dolari. Brânza provine de la o fermă din Serbia și se face numai din lapte de măgărițe balcanice, o specie care nu demult era pe cale de dispariție. De ce este atât de prețioasă, aflați din reportaj.
20:15
Postul intermitent, cunoscut și ca fasting, este unul dintre cele mai populare concepte în tendințele din fitness și sănătate. Nici nu este de mirare faptul că multe dintre starurile internaționale precum Beyoncé, Nicole Kidman sau Jennifer Lopez sunt adeptele acestui tip de alimentație. Care sunt beneficiile, dar și dezavantajele din spatele acestei diete, aflați din reportaj.
20:15
Apa micelară este un produs foarte căutat datorită proprietăților sale, astfel că și șamponul micelar ar putea avea parte de același succes.Iată cum acționează și cărui tip de par i se potrivește!
20:00
Prezentatorii emisiunii Telemagazin au venit în bucătăria de la Prima Oră și au prezentat Plapuma Siena Dormeo.Mai multe detalii aflați din reportaj.
20:00
În această dimineață, Daniela Marin a prezentat ultimele știri despre vedetele internaționale și autohtone.Iată care sunt acestea:1. Mariah Carey arată așa cum și-a dorit dintotdeauna2. Kirsten Dunst este însărcinată cu al doilea copil. 3. Rapperul american, DMX, a suferit un infarct. 4. Judocanul Victor Sterpu a cucerit bronzul  la Grand Slam-ul din Antalya.Mai multe detalii aflați…
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.