Moldnova

Acum 8 ore
11:00
Legea anti-propagandă a fost dezbătută în mod public la Chișinău în cadrul unei conferințe organizate de agenția de presă IPN. Reprezentantul socialiștilor, Ion Ceban,... Post-ul Socialiștii nu cred în propagandă. Cum au fost dezbătute noile prevederi ale Codul Audiovizualului apare prima dată în moldNova.
10:00
Asociația de Psihanaliză a Legăturilor de Grup și Familie din Moldova organizează o dată la 3 săptămâni, în ziua de vineri, un cerc de... Post-ul Filmul „Her”, psihanalizat la Chișinău apare prima dată în moldNova.
Acum 12 ore
08:10
Ziua de 24 ianuarie a rămas în istoria românilor ca data la care s-a înfăptuit unirea dintre principatul român Moldova şi Ţara Românească, în... Post-ul Ştirile dimineţii: Unioniştii basarabeni pleacă la Iași apare prima dată în moldNova.
06:50
Până în anul 2030 Moldova ar putea deveni o „țară în care să vrei să trăiești”, așa cum sună sloganul la care Guvernul de... Post-ul Poate deveni Moldova anului 2030 o țară în care să vrei să trăiești? apare prima dată în moldNova.
Ieri
10:01
Încălzirea pe bază de biomasă a devenit o alternativă de viitor în Republica Moldova. În ultimii 7 ani, multe şcoli şi grădiniţe din ţara... Post-ul Cum un sat poate convinge UE să dea bani ca să-și încălzească școala cu biomasă apare prima dată în moldNova.
Mai mult de 2 zile în urmă
08:00
Literatura de specialitate descrie sidromul Stockholm ca un comportament al unei victime răpite sau captive care, în timp, începe să își simpatizeze răpitorul. Victimile, încep după o perioadă să se identifice cu răpitorii. Drept consecință, […] Post-ul Sindromul Stockohlm la găgăuzi apare prima dată în moldNova.
7 mai 2018
09:10
A lăsat afacerile și a decis că trebuie să facă o schimbare pentru orașul său, aceasta este poveste lui Serghei Anastasov, primarul orașului Comrat, cel, care de la alegerea sa în funcția de edil al […] Post-ul Cum a învățat românește primarul Comratului apare prima dată în moldNova.
29 aprilie 2018
09:20
Uniunea Europeană este cel mai important investitor din UTA Găgăuzia, acest lucru ni-l arată raportul prezentat de Veacheslav Berbeca – expert al Institutului pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale «Viitorul», precum și Alla Levițcaia – Director […] Post-ul De ce iubesc găgăuzii Rusia – și acceptă bani europeni apare prima dată în moldNova.
19 aprilie 2018
08:20
În ultima perioadă, conflictul creat în jurul companiei publice de televiziune și radio din Găgăuzia (GRT), a atras toată atenția societății găgăuze. Astfel, disputa, care teoretic se dă între noul consiliu de supraveghere, ales de […] Post-ul Bătălia pentru televiziunea din Găgăuzia și extinderea controlului mediatic al PD apare prima dată în moldNova.
11 aprilie 2018
16:30
Andrei Năstase aleargă de multă vreme după o legătură la București. Să fie primit de cineva, să-și facă niște poze cu oarecari puternici ai zilei din România. Nu-i vorbă, Andrei Năstase are câțiva agenți electorali […] Post-ul Când ai nevoie de unioniști – dar fără unionism apare prima dată în moldNova.
7 aprilie 2018
11:50
După anul 1945, pe fondul sărăciei și distrugerii, propaganda sovietică a lui Stalin promova insistent imaginea „marii victorii”, a „soldatului învingător”. Dar acel „soldat învingător” nu semăna cu ostașul revenit de pe front – cu […] Post-ul 7 aprilie 2009 – de la cine să aflăm adevărul? apare prima dată în m o l d N o v a.
4 aprilie 2018
12:50
Dionis Cenușă a publicat încă o analiză care pornește de la premise false/ falsificate și nu poate astfel decât să ajungă la concluzii eronate. Este vorba de articolul Rolul și implicațiile (euro)unionismului în scrutinul din […] Post-ul Un articol eronat despre unionism și alegerile din Chișinău apare prima dată în m o l d N o v a.
31 martie 2018
10:30
De când există, din 1991, Republica Moldova nu a prea avut norocul să aibă conducători teferi la cap – în sensul că politicieni care să lase ceva bun în urma lor. În schimb am avut […] Post-ul Dodon s-a apucat să rescrie și statistica apare prima dată în m o l d N o v a.
27 martie 2018
17:10
Existența unioniștilor în Republica Moldova îi lasă pe mulți cu gura strâmbă. S-a făcut aproape orice pentru extirparea unionismului între Prut și Nistru – și totuși ideea aceasta nu a dispărut. Imediat după Al Doilea […] Post-ul Unionismul – o enigmă și un miracol apare prima dată în m o l d N o v a.
31 ianuarie 2018
07:00
Canicula şi valurile de ger ameninţă în mod direct starea sănătăţii populaţiei din Republica Moldova. Pentru a lupta cu schimbările climatice și a reduce... Post-ul Guvernul își pregătește armele pentru a lupta cu gerul și canicula din următorii ani apare prima dată în moldNova.
30 ianuarie 2018
19:30
„Spune-mi ce ai citit în copilărie, ca să-ți spun cine ești acum” ar zice psihologii. Poveștile cu care cresc copiii nu sunt doar o... Post-ul „Copilul nu are nevoie de morală”. Ce sunt și cum funcționează poveștile terapeutice apare prima dată în moldNova.
14:40
Noii miniștri din Guvernul Filip au început să-și prezinte pe rând prioritățile de activitate, promițând lucruri care așteaptă demult să fie rezolvate sau vorbind... Post-ul Strategia reformei justiției din 2011 a fost un eșec. Alexandru Tănase vrea un DNA la Chișinău apare prima dată în moldNova.
09:20
Profesorul universitar Daniel David a ținut la Chișinău o prelegere cu tema „Tulburările de personalitate – de la ghidurile clinice la viața de zi... Post-ul Explicația psihologului: Ce fel de tulburări de personalitate dezvoltă românii, în comparație cu americanii apare prima dată în moldNova.
07:40
Reprezentanții partidelor de opoziție au declarat că nu vor colabora și nu vor face o alianță cu PD după alegerile parlamentare. Potrivit ipn.md, Vladimir... Post-ul Știrile dimineții: PSRM, PAS și PPDA nu vor face coaliție cu PD după alegerile parlamentare apare prima dată în moldNova.
07:00
Autoritățile de la Chișinău admit că în viitorul apropiat aprovizionarea cu gaze naturale a Republicii Moldova ar putea fi în pericol din cauza că... Post-ul Scenariul Chișinăului: Rusia ar putea stopa livrările de gaze naturale în viitorul apropiat. Cum vor autoritățile să salveze situația apare prima dată în moldNova.
29 ianuarie 2018
18:30
Pe 29 ianuarie 2018 s-a stins din viață Ion Ciubuc, prim-ministru al Republicii Moldova în perioada 1997-1999. Pe parcursul vieții, Ion Ciubuc a activat în... Post-ul Ion Ciubuc, premierul „Kamikadze” care și-a dorit redresare economică și educație militar-patriotică apare prima dată în moldNova.
08:10
Guvernul de la Chișinău, dar și alte instituții publice planifică cheltuieli mari pe care nu le valorifică. Un raport al Ministerului Finanțelor arată că... Post-ul Știrile dimineții: Instituțiile statului planifică cheltuieli mari. Miliarde de lei nu sunt valorificate apare prima dată în moldNova.
26 ianuarie 2018
10:00
„Eu sunt șeful dumneavoastră și trebuie să ascultați!”, este replica emblematică a Silviei Radu, desemnată în funcția de primar general interimar al Chișinăului pe... Post-ul „Eu sunt șeful dumneavoastră” sau când unu plus unu egal cu cinci. Replicile Silviei Radu la Primărie apare prima dată în moldNova.
08:30
Liderul PD, Vladimir Plahotniuc, ar fi fost audiat de două ori în cadrul unui dosar penal deschis în Statele Unite pe marginea fraudei bancare... Post-ul Știrile dimineții: Plahotniuc ar fi fost audiat de două ori în SUA apare prima dată în moldNova.
25 ianuarie 2018
15:40
La ultima sa ședință, Guvernul Filip a aprobat un regulament care stabilește modul în care vor fi deservite delegațiile și persoanele oficiale străine. În... Post-ul Cum Guvernul îi va răsfăța pe oaspeții oficiali – hoteluri de 5 stele, dineuri de 900 de lei pentru o persoană apare prima dată în moldNova.
13:50
Prim-ministrul Pavel Filip a constatat că 2016 a fost un an mai bun decât 2015, şi 2017 a fost mai bun decât 2016. Într-un... Post-ul Lauda de sine: „2016 a fost un an mai bun decât 2015 şi 2017 a fost mai bun decât 2016” apare prima dată în moldNova.
08:50
Peste 100 de copii din mai multe instituții rezidențiale din țară și-au găsit un loc în familiile lor biologice sau au fost plasați sub... Post-ul Guvernul închide patru școli-internat din Republica Moldova apare prima dată în moldNova.
07:20
După ce anterior ex-vicedirectorul CNA, Cristina Țărnă, a declarat că „butonul roșu” de la instituție a fost dezactivat, ceea ce a făcut posibil ca... Post-ul Știrile dimineții: Cine a dezactivat „butonul roșu” de la CNA când s-a furat miliardul apare prima dată în moldNova.
06:50
Centrul de Politici și Reforme (CPR Moldova) a adresat ieri, 24 ianuarie, o solicitare către noul ministrul al Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici. Organizația... Post-ul Gaburici este solicitat să intervină. Este vorba despre secretele privind privatizarea Hotelului „Codru” și furtul miliardului apare prima dată în moldNova.
24 ianuarie 2018
17:30
Sistemul de sănătate din Republica Moldova este imprecis, cu urmări directe asupra stării de sănătate a populației. Pacienții au parte de tratamente ineficiente, lipsă... Post-ul „De la Briceni la Chișinău nu există niciun spital public pentru pacienții care fac infarct cerebral și miocardic” apare prima dată în moldNova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.