Moldnova

Acum 6 ore
12:30
După ce au cerut în instanță ca fostul premier Vlad Filat să le achite penalități și dobânzi de întârziere la plata pentru serviciile juridice... Post-ul Ce au decis magistrații după ce avocații lui Filat au cerut 1,3 milioane de euro, 100.000 de dolari și 230.000 de lei de la fostul premier apare prima dată în moldNova.
Acum 8 ore
10:00
Cine nu o cunoaște din raionul Cahul pe Maria Machedon din satul Larga Veche. Nu ai întâlni un om care să nu remarce bunătatea... Post-ul A ajutat zeci de copii și a crescut o fetiță orfană, iar acum se roagă să o salveze cineva apare prima dată în moldNova.
Acum 12 ore
08:50
Mai mulți cineaști din Republica Moldova au primit sute de mii de lei din bugetul de stat pentru a face filme de ficțiune de... Post-ul Filmele finanțate din bugetul de stat în 2017 apare prima dată în moldNova.
07:30
Primarul de Orhei, Ilan Șor a calificat drept atacuri ieftine declarațiile liderului PAS, Maia Sandu, potrivit cărora el nu va fi condamnat definitiv deoarece... Post-ul Știrile dimineții: Ilan Șor a criticat-o pe Maia Sandu apare prima dată în moldNova.
07:00
După ce a fost criticat pentru faptul că a achiziționat din banii cetățenilor un aparat de fotografiat de 162.000 de lei sau de circa... Post-ul Dodon a cheltuit din bani publici sute de mii de lei pe cutii, flori sau mape cu logo apare prima dată în moldNova.
Ieri
15:50
În așa-numita „republică populară Luhansk” (RPL) au loc în aceste ore niște evenimente care seamănă cu o tentativă de lovitură asupra separatiștilor. Mai multe... Post-ul „Lovitură de stat” sau reglări de conturi între separatiștii din Luhansk apare prima dată în moldNova.
14:10
Acțiunile mai multor bănci importante din Republica Moldova, dar și companii de stat valoroase vor fi scoase la vânzare în cadrul licitațiilor organizate în... Post-ul Când vor fi scoase la mezat Victoriabank, MAIB, firmele lui Platon sau Tutun-CTC și care este prețul acestora apare prima dată în moldNova.
13:40
Cât va mai dura până vom citi pe foaia de titlu a Bibliei numele lui Dodon sau al lui Plahotniuc? Elevii din Strășeni și... Post-ul Dodon sau Plahotniuc – al cui nume va apărea pe foaia de titlu a Bibliei? apare prima dată în moldNova.
09:50
„N-aveți ce umbla prin Moldova cum umblă Băsescu aista cu limba scoasă prin sate. Mare erou. L-o fugărit de la dânsul din țară și... Post-ul Mesajul lui Dodon către români: N-aveți ce umbla ca Băsescu care a fost fugărit din țară și face politică la noi apare prima dată în moldNova.
08:50
Moldovenii ar mânca mai multă carne de iepure dacă ar avea de unde să o cumpere. Fermierii nu pot acoperi cererea locală de carne... Post-ul Carnea de iepure, între consum și statistică. Când o mănâncă moldovenii apare prima dată în moldNova.
08:00
Mai multe organizații non-guvernamentale au propus inițierea și desfășurarea la nivel național, până la alegerile parlamentare din 2018, a unui referendum pentru anularea legii... Post-ul Știrile dimineții: Șanse minime pentru un referendum care să anuleze sistemul mixt apare prima dată în moldNova.
06:50
Tinerii ambițioși din Republica Moldova pornesc cu chiu, cu vai afaceri, iau credite de la bancă, investesc timp și suflet pentru a crea locuri... Post-ul Cum tinerii din Moldova fac business. „Se lucrează pe datorie, oamenii sunt alintați” apare prima dată în moldNova.
21 noiembrie 2017
19:20
Direcția municipală situații excepționale a fost informată despre surparea unei porțiuni de mină din satul Pașcani, raionul Criuleni, la ora 19:53, pe data de... Post-ul Decesul celor trei mineri de la Pașcani și întrebările la care procurorii caută răspuns apare prima dată în moldNova.
18:10
Din 90 de soldați români luați prizonierila Stalingrad au supraviețuit drumului cu trenul doar 36 după câteva săptămâni de drum fără apă și hrană.... Post-ul Cum este păstrată vie memoria ostașilor români căzuți la Stalingrad apare prima dată în moldNova.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:50
Eșecul referendumului anti-Chirtoacă i-a determinat pe socialiști, susținuți de Igor Dodon de la Președinție, să anunțe intensificarea campaniei pentru trecerea la republică prezidențială, dar... Post-ul După eșecul referendumului anti-Chirtoacă, Dodon se pregătește de următorul. „Urmează bătălia decisivă” apare prima dată în moldNova.
15:00
Greșelile în gestionarea proiectului prin care moldovenii ar fi trebuit să aibă acces la servicii publice modernizate prin intermediul Internetului au dus la crearea... Post-ul Cum Guvernul a irosit milioane de lei pe servicii publice online care nu există apare prima dată în moldNova.
09:00
Salariu de 7.000 de lei fără a avea o zi de muncă în spate – asta este ceea ce își doresc tinerii din Republica... Post-ul Tinerii moldoveni au pretenții mari de la angajatori și mint în CV-urile lor apare prima dată în moldNova.
08:10
Veaceslav Platon riscă încă 16 ani de închisoare pe lângă cei 18 ani pe care i-a primit în dosarul fraudelor de la Banca de... Post-ul Ştirile dimineţii: Platon riscă încă 16 ani de închisoare apare prima dată în moldNova.
07:40
Republica Moldova are zece produse cu origine protejată pe care nici moldovenii nu le cunosc. Între timp, țări precum Italia, Franța, Spania și Germania... Post-ul 10 produse din Moldova protejate de UE, dar pe care moldovenii nu le cunosc apare prima dată în moldNova.
07:20
O mare parte din veniturile care asigură profitul băncilor comerciale din Republica Moldova vine de la clienții care sunt nevoiți să achite taxele și... Post-ul GRAFIC Topul băncilor care s-au îmbogățit cel mai mult din taxe și comisioane în ultimii ani apare prima dată în moldNova.
06:40
Alianța dintre Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu, și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), condus de Andrei Năstase, reprezintă un... Post-ul Ce trebuie să facă alianța PAS-PPDA pentru a câștiga alegerile parlamentare apare prima dată în moldNova.
20 noiembrie 2017
17:10
Comisia Electorală Centrală trece cu vederea încălcările comise în ziua referendumului de demitere a primarului Dorin Chirtoacă. Pe 19 noiembrie, deputatul socialist Vlad Bătrîncea,... Post-ul Vor fi trași la răspundere socialiștii care și-au fotografiat buletinele de vot? apare prima dată în moldNova.
08:20
Primarul interimar Silvia Radu consideră că data când se va încheia mandatul său nu este importantă. Aceasta speră să administreze Primăria într-un mod eficient.... Post-ul Știrile dimineții: Silvia Radu, despre perioada mandatului său la Primăria Chișinău apare prima dată în moldNova.
07:10
Peste o lună, Igor Dodon își va prezenta raportul de activitate pentru primul său an de mandat de la învestirea în funcție: ne va... Post-ul Pavel Filip și Igor Dodon, separatiștii de la Chișinău apare prima dată în moldNova.
06:30
Eșecul referendumului de demitere a primarului Chișinăului impune o serie de concluzii. A fost vorba de un test electoral în care Dodon și socialiștii... Post-ul Concluziile și efectele referendumului anti-Chirtoacă apare prima dată în moldNova.
19 noiembrie 2017
21:50
La Chișinău a avut loc astăzi, în premieră pentru istoria orașului, primul referendum privind revocarea primarului Capitalei Republicii Moldova. După o campanie lipsită de... Post-ul LIVETEXT Referendumul anti-Chirtoacă, un eșec major apare prima dată în moldNova.
21:40
Socialiștii o acuză pe Maia Sandu, liderul PAS, de eșecul referendumului anti-Chirtoacă. Primarul suspendat, la rândul său, a calificat plebiscitul drept „o bătaie de... Post-ul Reacții: Socialiștii dau vina pe Maia Sandu pentru eșecul referendumului anti-Chirtoacă apare prima dată în moldNova.
20:30
Referendumul pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă va fi invalidat: socialiștii lui Igor Dodon nu au putut scoate la urne 33% dintre chișinăueni, procentul necesar... Post-ul Rezultate referendum Chișinău – înfrângerea socialiștilor: prea puțini participanți apare prima dată în moldNova.
19:20
La Chișinău are loc astăzi, în premieră pentru istoria orașului, primul referendum privind revocarea primarului Capitalei Republicii Moldova. După o campanie lipsită de dezbateri... Post-ul LIVETEXT Referendumul anti-Chirtoacă se îndreaptă către un eșec major apare prima dată în moldNova.
18:20
Mai mulți locuitori ai Capitalei cu drept de vot au semnalat că au fost contactați de persoane care i-au îndemnat să participe la referendumul... Post-ul AUDIO Cum „societatea civilă” cheamă oamenii la referendum. „A fost făcută o gardă tânără” apare prima dată în moldNova.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.