Jurnal TV

Acum o oră
00:00
Gnocchi cu spanac și sos de cașcaval
00:00
Cele 25 de autobuze expuse in Piata Marii Adunari Nationale din capitală NU se afla în proprietatea administratiei locale, deoarece inca nu a fost incheiat un contract cu firma castigatoare a licitatiei. Acest lucru nu le-a impiedicat insa pe autoritati sa se laude cu ele. In acelasi timp, compania din Romania care a cerut cu patru milioane de lei mai putin si a oferit un termen de garantie mai mare pentru vehicule, dar a pierdut totusi concursul, a depus astazi o plangere la Agentia Nationala pentru Solutionarea Contestatiilor.
Acum 4 ore
21:30
Prezentat de Sofia Obadă
21:30
Nenorocire într-o familie din raionul Cimișlia. Un adolescent de 16 ani și-ar fi pus capăt zilelor noaptea trecută.
21:20
Doi copii, de 3 și, respectiv, 4 ani, au murit după ce în casa lor a explodat televizorul. Tragedia a avut loc în satul Sănătăuca, raionul Florești. Potrivit poliției, tatăl copiilor era în curtea casei.
Acum 6 ore
20:30
Unii concurenți electorali pe lista națională și-au continuat astăzi activitățile de campanie. Urmăriți în continuare un bilanț al zilei în acest sens.
20:30
Sunt gata să plătească până la 20 de mii de dolari pentru a aduce pe lume un copil în Statele Unite și pentru ca bebelușul lor să primească pașaport american. Este vorba despre mai multe rusoaice, care își cumpără așa-numita „naștere la pachet”, ce include toate serviciile aferente. Afacerea este pusă la cale tot de cetățeni ruși, stabiliți de ceva timp peste Ocean.
20:20
Prezentată de Constantin Cheianu
20:20
Prezentat de Sofia Obadă
20:10
Dosarul depus la CEDO de către fosta șefă a DNA București Laura Codruța Kovesi, după demiterea sa, va fi examinat cu prioritate. Pe site-ul instanței europene au fost publicate detalii despre proces.
19:40
Nenorocire într-o familie din raionul Cimișlia. Un adolescent de 16 ani și-ar fi pus capăt zilelor noaptea trecută.
19:40
Locuitorii de pe strada Petricani din Chișinău, unde de la o vreme circulă autobuze, în loc de troleibuze, sunt în continuare nemulțumiți. Cererea lor de a fi modificat orarul, dar și itinerarul, a fost respinsă. Responsabilii din cadrul Direcției Transport Public a Primăriei capitalei spun că un asemenea lucru nu are sens.
19:40
Pentru prima oară, de la independenţă încoace, deficitul balanţei comerciale a Republicii Moldova a trecut de trei miliarde de dolari. Asta arată un raport al Biroului Naţional de Statistică, privind exporturile şi importurile în anul 2018. Are detalii colegul meu Vasile Luchianu.
19:40
Cele 25 de autobuze expuse în Piaţa Marii Adunări Naţionale din capitală NU se află în proprietatea administraţiei locale, deoarece încă nu a fost încheiat un contract cu firma câștigătoare a licitației. Acest lucru nu le-a împiedicat însă pe autorități să se laude cu ele. În acelaşi timp, compania din România care a cerut cu patru milioane de lei mai puțin şi a oferit un termen de garanţie mai mare pentru vehicule, dar a pierdut totuşi concursul, a depus astăzi o plângere la Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor.
19:10
Prezentată de Maria Marian
19:10
Un copil de doi ani dintr-un sat din raionul Anenii Noi a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut într-o groapă cu deșeuri. Incidentuls-a produs ieri, la amiază.
Acum 8 ore
18:10
Strângeri de mână, zâmbete largi și discuții amiabile. Așa a fost întâmpinat Andrian Candu şi echipa Partidului Democrat în orașul Orhei de către activiștii Partidului Șor. După ce vicepreședintele PD a spus că Șor ar fi „un primar deosebit”, ieri i-a apreciat și activitatea la Orhei. „Aveți rezultate în oraş!”, le-a spus Candu celor din Partidul Şor.
18:00
Prezentat de Vasile Luchianu
18:00
Schimbări de poziții în Parlamentul britanic. Șapte membri ai legislativului de la Londra au plecat astăzi din Partidul Laburist, aflat în opoziție, fiind nemulțumiți de politica formațiunii în privința Brexitului. Ei spun că de acum încolo vor face parte din Grupul independenților.
16:40
Doi oameni au ajuns la spital după ce mașinile pe care le conduceau s-au ciocnit violent. Impactul s-a produs în aceasta dimineață pe șoseaua Hâncești din Chișinău, în apropierea Autogării de Sud. Mai multe detalii aflați din următorul grupaj de știri.
Acum 12 ore
16:20
Nenorocire într-o familie din raionul Cimișlia. Un minor de 16 ani și-a pus capăt zilelor.
16:20
Girona a reuşit una dintre cele mai mari surprize ale acestei ierni. Condusă la pauză de Real Madrid, gruparea catalană a câştigat cu 2-1 pe Santiago Bernabeu.
16:00
Prezentat de Beton și Pașa
16:00
Sunt gata să plătească până la 20 de mii de dolari pentru a aduce pe lume un copil în Statele Unite și pentru ca bebelușul lor să primească pașaport american. Este vorba despre mai multe rusoaice, care își cumpăra așa-numita „naștere la pachet”, ce include toate serviciile aferente. Afacerea este pusă la cale tot de cetățeni ruși, stabiliți de ceva timp peste Ocean.
15:30
Tensiuni politice între Venezuela și Uniunea Europeană. Unor europarlamentari care urmau să se întâlnească cu liderul opoziției, Juan Guaido, nu li s-a permis să intre în țară. Oficialii de la Caracas au declarat că au luat respectiva decizie pentru că deputații de la Bruxelles ar fi conspirat împotriva lor.
15:10
Paris Saint Germain obține victorii și fără Neymar și Cavani, care sunt accidentați. Mbappe a fost iarăși decisiv pentru campioana Franței.
15:00
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a făcut publice detalii din cererea adresată instanței de fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. Cazul a trecut de primul filtru al instanței europene și a fost admis în principiu.
14:50
Prestigioasa cursă Daytona 500, prima etapă a Campionatului american de automobilism NASCAR, a fost marcată, de cinci coliziuni spectaculoase, fără gravitate, în ultimele 20 de tururi.
14:30
Grav accident rutier la Gara de Sud din Chișinău. Două mașini, printre care o Toyota și un BMW s-au tamponat violent.
14:00
O persoană în vârstă de 29 de ani a ajuns la spital în urma unui accident care s-a produs astăzi, în apropiere de satul Troița Nouă, raionul Anenii Noi.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.