Jurnal TV

Acum o oră
18:00
Un echipaj aero-medical SMURD din Galați a fost solicitat astăzi pentru a transporta un băiat în vârstă de 15 ani din raionul Florești la Chișinău. Potrivit IGSU minorul a suportat diverse traumatisme în urma unui accident în timp ce se deplasa cu motocicleta.
Acum 2 ore
17:30
Membrii Platformei Demnitate și Adevăr au adresat un denunț către Procuratura municipiului Chișinău, Direcția de Poliție Chișinău și Serviciul de Informație și Securitate, privind crearea unor pagini false pe Facebook cu denumirea și sigla partidului. Astfel este cerută demararea unei investigații minuțioase de către organele competente pentru a identifica persoanele vinovate și a le trage la răspundere penală.
Acum 4 ore
16:20
De ieri până astăzi în țară au avut loc șase accidente rutire în care opt persoane au fost rănite.
15:20
În Republica Moldova avem un regim care a trecut toate liniile roșii. Un regim brutal, antipopular. De aceea nu-i vom oferi nicio șansă legală să se dezlănțuie. Pentru că pe 26 august vom fi la fel de bine organizați, vigelenți și responsabili, susține secretarul general al Platformei Demnitate şi Adevăr, Chiril Moţpan.
Acum 6 ore
14:30
Printre victimele înregistrate ca urmare a prăbuşirii podului rutier din regiunea oraşului Genova este şi un cetăţean al Republicii Moldova.
13:00
Filtrele de pe Snapchat sau Instagram pot părea distractive până când începi să devii obsedat de imaginea ta deformată, potrivit cnn.com.
Acum 8 ore
11:20
Cel puţin 24 de persoane au murit, iar alte 19 au fost rănite după ce un autocar a intrat în coliziune cu un alt vehicul în Ecuador, anunţă autorităţile locale, citate de Associated Press și Agerpres.
Acum 12 ore
09:50
Avizul Comisiei Electorale Centrale asupra proiectului de lege elaborat de deputații PLDM pentru modificarea Codului Electoral în sensul asigurării cu drepturi speciale a alegătorilor din diasporă nu a întrunit numărul suficient de voturi pentru a fi introdus pe ordinea de zi la ședința de marți, 14 august.
08:10
Medicii generalişti ar putea detecta mai devreme unul dintre tipurile rare de cancer cu ajutorul unor simple analize de sânge, sugerează un nou studiu, potrivit Press Association citată de Agerpres.
07:10
Patru cetățeni ai Republicii Moldova au fost transportați la spital în urma unui accident de muncă în Rusia. Moldovenii munceau pe un șantier de construcție în orașul Sankt Petersburg.
Acum 24 ore
21:10
Trupele ruse din regiunea transnistreană desfășoară exerciții militare cu forțarea râului Nistru.
20:30
Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, îi îndeamnă pe toți cetățenii, inclusiv pe cei care s-au pomenit trădați și mințiți de președintele Igor Dodon să iasă la marele protest din 26 august.
20:00
UPDATE 17.56 // Numărul victimelor a crescut până la 30 de morți în acest moment.Autorităţile italiene au avertizat că numărul victimelor ar putea creşte pe măsură ce echipele de intervenţie caută printre dărâmături.
Ieri
13:50
Comunitatea Evreiască din Republica Moldova a lansat o scrisoare deschisă în care condamnă cu vehemență orice tentative de a utiliza discursurile care instigă la ură ca instrument de luptă politică.
12:00
„Atacarea oamenilor nevinovați, atacarea jurnaliștilor, atacare femeilor și copiilor este de neconceput într-un stat european, iar cei vinovați trebuie identificați”. Este declarația președintelui României Klaus Iohannis în contextul protestelor marcate de violențe.
12:00
Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, solicită Procuraturii Generale să inițieze un dosar penal pe numele președintelui Igor Dodon pentru îmbogățire ilicită.
10:30
„Atacarea oamenilor nevinovați, atacarea jurnaliștilor, atacare femeilor și copiilor este de neconceput într-un stat european, iar cei vinovați trebuie identificați”.
08:00
Guvernul turc a anunţat luni că va investiga mai multe sute de deţinători de conturi pe reţelele sociale, bănuiţi că au publicat mesaje care ar putea provoca o percepţie negativă a economiei şi totodată o prăbuşire a lirei, în condiţiile în care moneda Turciei cunoaşte o depreciere gravă în ultimele zile, informează Agerpres.
13 august 2018
19:00
Începând cu ziua de mâine, traficul rutier pe strada 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Tighina – Bulgară şi Bulgară – Armenească, va fi suspendat pentru mai bine de o lună de zile.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
Pe parcursul lunii august, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, se dublează numărul de vagoane de pe cursa Chișinău-Odesa-Chișinău. Astfel, în urma suprasolicitării și majorării numărului de pasageri, în zilele de 17, 18, 19 și, respectiv, 24 25, 26 și 27 august 2018 garnitura trenului va fi compusă din două secții. În loc de 4 vagoane vor circula 8.
16:40
Ionel Corbu, prim procuror la Parchetul Militar din București, a făcut luni dimineață primele declarații cu privire la ancheta pornită după violențele de la mitingul diasporei din 10 august.
15:30
Unicul interesat de producerea violențelor la protestul din 26 august, la Chișinău, este oligarhul Vladimir Plahotniuc, cel care a uzurpat puterea în stat. În această situație, este important ca manifestanții să protesteze pașnic, dar să fie mai determinați și mai mulți ca niciodată, afirmă liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, care face apel la instituțiile internaționale, la presa autohtonă și la cea din străinătate, să monitorizare acțiunile pașnice și democratice ale protestatarilor din 26 august.
14:40
Bayern Munchen este din nou supercampioana Germaniei, pentru al doilea an consecutiv. Bavarezii s-au distrat pe teren cu Eintracht Frankfurt.
13:50
13:20
O aeronavă de mici dimensiuni, cu patru pasageri la bord, a aterizat forțat pe un câmp cu floarea soarelui de la marginea satului Feşteliţa, raionul Ştefan Vodă. S-a întâmplat în seara zilei de ieri, 12 august.
12:20
Între 2009 și până în 2013, Republica Moldova a fost poate cel mai important și de succes proiect de politică externă al României, cu obiectivul asumat de modernizare a statutului vecin și de apropiere de UE, implicit de România, singura poartă de acces către Vest. Ascultată inițial cu suspiciune și neîncredere, bănuită de agendă revizionistă ascunsă, vocea Bucureștiului a început foarte repede să conteze, iar atitudinea lui să fie apreciată în celelalte cancelarii. Premianta clasei Parteneriatului Estic, Moldova – grație și României – a devenit noua dragoste dar și consolarea Occidentului, dezamăgit de evoluțiile guvernării portocalii de la Kiev și lovit de “Ukraine fatigue”.
10:30
La mitingul diasporei din Piaţa Victoriei s-a mers niţel "până la capăt". Cam aşa ar suna ştirea pe scurt. Dar, cum cele întâmplate sunt de o importanţă imensă, subiectul merită examinat.
08:30
Cetățenii moldoveni care au format celula de rezistență din Frankfurt se solidarizează cu protestatarii pașnici din România. Totodată, aceștia au adresat un mesaj polițiștilor din Republica Moldova și jandarmilor români.
12 august 2018
16:00
Actorul american Brad Pitt a respins afirmaţiile făcute de soţia sa de care s-a despartit, Angelina Jolie, că nu şi-a sprijinit copiii.
14:20
Cristiano Ronaldo este, fără îndoială, transferul verii în fotbalul mondial. Starul portughez a dat Real Madrid pe Juventus, iar lumea fotbalului a trăit un adevărat șoc în momentul mutării, pe 10 iulie. La o lună distanță, atacantul de 33 de ani a fost întrebat ce l-a determinat să aleagă Juventus și când a fost momentul în care s-a decis.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.