Jurnal TV

Acum 2 ore
17:40
Prezentat de Vasile Luchianu
17:20
O nouă lecție de sport de la colega noastră Violeta Vidrașcu
Acum 4 ore
16:31
Cristiano Ronaldo nu are de gând să se însoare, cel puțin deocamdată, deși are un copil cu Georgina, iubita sa.
16:10
Prezentată de Gabi și Beton
16:01
Un bărbat din Ialoveni, în vârstă de 47 de ani, a fost reținut ieri în capitală. Inspectorii de patrulare au observat că automobilul de model Mazda se deplasa haotic.
15:31
Un exemplu de devotament vine din Statele Unite: un câine şi-a aşteptat stăpâna mai bine de-o lună, lângă casa care a ars într-un incendiu. Femeia fugise în ultimul moment din calea flăcărilor şi s-a putut întoarce abia acum la fosta locuinţă.
15:20
Real Madrid face primul transfer al iernii. Negocierile sunt pe ultima sută de metri.
15:10
Paul Pogba este aproape de o revenire la campioana Italiei, Juventus Torino. Cel puțin așa susține presa italiană, care scrie că "Bătrâna Doamnă" ar fi înaintat deja o primă ofertă, de 80 de milioane de euro.
15:01
Opoziția a reacționat la solicitarea PD, adresată responsabililor de la CEC și CCA, privind elaborarea unui cod de conduită pentru partidele politice în timpul campaniei electorale.
Acum 6 ore
14:30
Comisia Electorală Centrală a făcut publică lista celor 46 de partide și organizații social - politice ce au dreptul să participe la alegerile parlamentare din data de 24 februarie 2019.
14:10
PSG distruge Barcelona: Parizienii mai dau o lovitură catalanilor şi plătesc o sumă impresionantă pentru el; Fotbalistul şi-a scos deja casa la vânzare.
13:50
Prim-ministrul britanic Theresa May se va confrunta astăzi cu un vot de neîncredere din partea parlamentarilor, în contextul nemulţumirilor legate de acordul pentru Brexit negociat cu oficialii Uniunii Europene, relatează BBC.
13:10
Trei automobile au fost avariate, în urma unui accident rutier, produs în această dimineață în capitală.
13:01
Prezentat de Stela, Bogdan și Alex
Acum 8 ore
12:30
Un apartament a fost cuprins de flăcări ieri seara. Patru autospeciale ale pompierilor au intervenit. Proprietarul apartamentului a murit la scurt timp după ce a fost scos din apartament.
12:01
Accident în sectorul Râșcani al capitalei. O mașină de taxi s-a tamponat cu un tir. În urma impactului automobilul de model Dacia a luat foc. La fața locului au intervenit pompierii.
11:40
Pentru cei mai mulţi dintre noi, sărbătorile de iarnă se asociază oarecum cu sintagma "Acasă de Crăciun". Acolo le este locul şi acolo am vrea să-l vedem pe fiecare copil din ţara asta. Mai mult decât oricine visează la acest lucru Maxim Lomachin. Are zece ani de viaţă, iar ultimii 5 i-a petrecut în Centru de Plasament. Ca să fie în ton cu prietenii săi, mai crede şi el în Moş Crăciun, deşi dorinţa pe care o are, nu crede că ar încăpea în sacul moşului cel bun. Vă invit să-i aflaţi povestea care pe mine m-a tulburat profund, şi o dată în plus vă invit să vă şi inspiraţi de la el.
11:40
Pentru că suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, tot mai multă lume dornică să aducă zâmbetul pe fețele celor trişti şi deznădăjduiţi se mobilizează în campanii de binefacere. Este şi cazul a zece tineri voluntari, din cadrul mai multor companii din țară, care şi-au adunat forţele şi au adus multă lumină şi bucurie pe chipul a 25 de copii din satul Ucrainca, raionul Căuşeni. Micuţii s-au bucurat enorm de darurile aduse, au jucat fotbal și au participat la un adevărat master class, unde, cu ajutorul unui bucătar iscusit, au pregătit pentru prima dată în viaţa lor - burgheri delicioși.
11:20
Statele Unite au condamnat vehement, marţi, decizia Rusiei de a trimite bombardiere nucleare pentru exerciţii comune în Venezuela, dar Administraţia Vladimir Putin a respins "criticile nediplomatice" şi "inadecvate" ale Washingtonului.
11:01
Ziua bună începe cu Deșteptarea
Acum 12 ore
09:20
Accident tragic pe traseul Chișinău - Hâncești. O femeie care traversa strada neregulamentar a fost lovită în plin de o mașină. Victima s-a stins pe loc.
08:10
Cel puţin două persoane au fost ucise, iar alte 11 au fost rănite într-un atac comis în această seară în centrul oraşului Strasbourg, în apropierea Târgului de Crăciun. Sute de agenţi de poliţie, jandarmi şi militari au fost mobilizaţi în centrul oraşului Strasbourg.
Acum 24 ore
00:20
00:10
Prezentată de Maria Marian
00:10
Prezentat de Vasile Luchianu
00:10
Partidul Liberal trece printr-un con de umbra. Unul din pilonii de baza a formatiunii a parasit astazi randurile. Vorbim despre deja fostul vicepresedinte al Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, care a luat aceasta decizie pe motiva ca presdintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, nu-si doreste consolidarea fortelor proeuropene, iar proaspătul lider al PL, Dorin Chirtoaca, se subordonează agendei impuse de Ghimpu. În replică, Dorin Chirtoaca, Mihai Ghimpu afirma că Valeriu Munteanu este un mincinos. Acuze a primit si de la fosti colegi de partid.
11 decembrie 2018
21:01
România și Bulgaria sunt tot mai aproape de a intra în spațiul Schengen. Parlamentul European a adoptat raportul care propune admiterea celor două țări.
21:01
Dosarul lui Veaceslav Platon de la Curtea de Apel Chișinău, în care afaceristul este învinuit de tentativă de escrocherie și corupere a mascaților „Pantera”, a ajuns la etapa dezbaterilor judiciare. La ultima ședință, care a avut loc sâmbătă, trebuia să fie continuată audierea lui Platon, însă procedura a fost întreruptă. Potrivit avocaților, clientul lor a fost limitat în a da declarații pentru că și-ar fi continuat discursul de la precedenta audiere. Instanța i-ar fi cerut să facă mărturii cu privire la alt capăt de acuzare.
21:01
Fostul procuror general Corneliu Gurin a devenit judecător la Curtea Constituțională, printr-o decizie a Consiliului Superior al Magistraturii. Gurin vorbește despre o surpriză: subiectul nici nu figura pe ordinea de zi a ședinței CSM, iar de un concurs nici nu s-a pomenit. Fostul procuror general îl va înlocui la Curtea Constituțională pe Igor Dolea, care a plecat ieri din funcție.
20:50
Fostul vicepreşedinte al Partidului Liberal Valeriu Munteanu a părăsit formaţiunea politică şi va susţine în alegerile parlamentare din februarie viitorul bloc electoral ACUM. El a declarat astăzi că preşdintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, nu-şi doreşte consolidarea forţelor proeuropene, iar proaspătul lider al PL, Dorin Chirtoacă, se subordonează agendei impuse de Ghimpu. În replică, Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu afirmă că Valeriu Munteanu este un mincinos.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.