Emedicina

Acum 24 ore
17:50
Practicarea sexului de dimineață are mai multe avantaje decât ai putea crede. Studiile au arătat că cel mai bun moment pentru a face sex este prima parte a zilei. Așa cum știm deja, acesta este unul dintre fetișurile de top ale bărbaților, însă ei probabil nu se gândesc la beneficiile pe care sexul de dimineață le are asupra amândurora, scrie Kudina.ro.
17:40
Astăzi în cadrul ediției „5 minute la Psiholog” vom aborda un subiect bazat pe un exemplu produs recent. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani, care a venit să își omoare fostul tată adoptiv, care s-a dezis de el când avea vârsta de 14 ani.   
17:30
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale supune dezbaterilor publice proiectul care prevede introducerea vaccinului contra Papilomavirus uman în Calendarul național de imunizări din 2019.
Ieri
11:50
Dacă ai încercat mai multe tratamente pentru păr, produse profesionale și tratamente care nu ți-au oferit rezultatele pe care le doreai, înseamnă că trebuie să cauți soluția în altă parte.
10:10
Sâmburii de măsline oferă o mulţime de avantaje organismului, numărându-se printre cei mai sănătoşi sâmburi. Înainte de utilizarea lor în diverse scopuri, trebuie măcinaţi. 
10:00
Vara lui 2019 îți aduce odată cu ea noi ocazii să miroși mai bine. Te așteaptă petreceri în aer liber, băuturi reci și escapade de vacanță în care să te simți fresh și sexy cu o nouă semnătură olfactivă, scrie infinitelove.ro.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:30
O echipă multidisciplinară de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) a realizat rezecţia unei tumori gigante ce îngloba trunchiul nervului facial, la o pacientă de 95 de ani.
18:30
Mai mult de unul din zece copii - 20 de milioane de copii pe plan global - nu au fost vaccinaţi anul trecut împotriva unor boli care pot pune viaţa în pericol precum rujeola, difteria şi tetanosul, potrivit unor date noi de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF), se arată într-un comunicat publicat luni pe site-ul OMS.
13:10
Certificatul medical va fi exclus din lista actelor obligatorii la admiterea în instituțiile de învățământ profesional tehnic și superior. Un ordin în acest sens a fost semnat, la 17 iulie, de către Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco și Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei. Documentul exclude examenul medical obligatoriu și prezentarea adeverinței medicale ( nr. 086/ e) la concursul de admitere. Excepție fac înstituțiile în care specialitățile presupun condiții fizice speciale.
11:50
Epidemia de Ebola, care a făcut aproape 2.000 de morți în Republica Democrată Congo de anul trecut până acum, a fost declarată urgență sanitară mondială de către Organizația Mondială a Sănătății, la aproape un an de la izbucnirea ei.
11:20
Un copil de 11 ani din localitatea Goianul Nou, Stăuceni, a murit pe patul de spital, după ce a fost mușcat de un câine. Minorul a fost infectat de rabie, iar din cauza că s-a adresat târziu la medic, acesta și-a pierdut viața.
11:10
Certificatul de sănătate pentru admiterea la studii a fost exclus din lista actelor obligatorii. 
16 iulie 2019
11:31
Hai să facem un sondaj: care e cea mai importantă parte din corpul unui bărbat? Pieptul? Brațele? Umerii? Gambele?
11:31
Când facem o vizită la doctor ne așteptăm să primim, la final, o rețetă. Unii medici, însă, preferă din ce în ce mai mult să recomande mai degrabă lucruri neconvenționale în loc de medicamente. Aceste „rețete” bizare pot fi prescrise de sine stătătoare sau ca supliment la o medicație sau la un tratament, scrie Academia Bărbaților.
11:31
Deşi anual pensionarii cheltuie miliarde de dolari pe suplimente care sunt promovate că ajută la menţinerea sănătăţii creierului, experţii susţin că acestea nu au niciun efect asupra sănătăţii creierului. Aceştia recomandă ca persoanele în vârstă să consume mai multe fructe şi legume pentru a avea un creier în formă.
10:30
Alergia la ambrozie apare și la adulți de vârstă medie sau la persoane care nu au avut niciodată alergii, nu numai la adolescenți. 
14 iulie 2019
21:10
Simptomele principale ale deficienției de vitamina B12 sunt:
21:00
Pancreatita acută se manifestă prin dureri violente în partea superioară a abdomenului, cu iradieri spre stânga.
21:00
Diaree, vărsături, dureri abdominale: acestea sunt simptomele care, dacă se repetă după ce bebelușul a băut lapte, pot indică o intoleranță la lactoză sau o alergie la proteină din lapte de vacă.
20:50
Nu veți află aceste lucruri din publicitate. Dar noi va spunem totul așa cum este! Cafeaua este o băutură controversată. 
20:50
 Intoleranța la gluten este o afecțiune din ce în ce mai răspândită. 
20:20
Un aport regulat de băuturi dulci, în cantităţi de cel puţin un pahar, fie cu suc îndulcit fie natural, a fost asociat cu o creştere a riscului de cancer, sugerează un studiu amplu publicat joi, citat de AFP şi Press Association.
13 iulie 2019
12:00
Oamenii a căror capacitate de a vorbi s-a pierdut ca urmare a unui accident vascular cerebral sau a altei condiţii medicale au acum o speranţă datorită unei inovaţii tehnologice care recurge la activitatea cerebrală pentru a produce vorbirea sintetizată, scrie descopera.ro.
12:00
O echipă de la Universitatea California a descoperit o corelaţie negativă între utilizarea ţigărilor electronice şi celulele stem.
12:00
De ce trebuie să dau mai mulți bani pentru un anume medicament dacă pot procura altul cu aceeași substanță activă mult mai ieftin?
12:00
În Africa de Sud, oamenii de ştiinţă au descoperit fosila unei bacterii neobişnuit de mari care a trăit în urmă cu 2,5 miliarde de ani, scrie descopera.ro.
12:00
Penicilina este un antibiotic care este folosit pentru tratarea infecţiilor bacteriene.
11 iulie 2019
14:20
Există o legătură între zonele în care este plasată grăsimea la femei, după menopauză, şi probabilitatea ca ele să sufere de boli cardio-vasculare, este concluzia unui studiu amplu efectuat de cercetători din SUA.
14:20
Penicilina este un antibiotic care este folosit pentru tratarea infecţiilor bacteriene.
13:50
În Africa de Sud, oamenii de ştiinţă au descoperit fosila unei bacterii neobişnuit de mari care a trăit în urmă cu 2,5 miliarde de ani, scrie descopera.ro.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.