Canal2

Acum 12 ore
20:20
Post-ul Tema zilei din 23.05.2019 Victor Zglavuță și Mihai Lașcu apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 23 mai 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:50
O nouă ieşire nervoasă, marca Andrei Năstase. S-a întâmplat în timpul protestului împotriva blocului politic „ACUM” din faţa Guvernului, unde liderul PPDA a intimidat reporterul Publika TV, Oxana Bodnar. Şi deja cum a devenit obişnuit, acesta a folosit un limbaj suburban. Apoi, Andrei Năstase nu şi-a mai putut controla emoţiile. Rugat de către reporterul Publika […] Post-ul O nouă ieşire nervoasă, marca Andrei Năstase. În timpul protestului împotriva blocului politic „ACUM”, liderul PPDA a intimidat echipa Publika TV apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Vine canicula. Potrivit meteorologilor, până la sfârşitul lunii vom avea temperaturi de până la 33 de grade Celsius. Specialiştii susţin că aceste valori depăşesc norma de aproape opt grade şi sunt cauzate de influenţa maselor de aer cald, care vin din nordul Africii.Meteorologii nu exclud că vor veni cu avertizare de cod galben, dacă mercurul […] Post-ul Vine canicula. Până la sfârşitul lunii vom avea temperaturi de până la 33 de grade Celsius apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Ploile de săptămâna trecută au făcut prăpăd în trei localităţi din raionul Orhei. Şuvoaiele de apă au distrus un drum şi au transformat în mâl mai multe grădini. Premierul Pavel Filip a mers astăzi în două localităţi, unde a vorbit cu oamenii şi autorităţile publice locale. El le-a promis că Guvernul va aloca un milion […] Post-ul Ajutor din partea statului, pentru localităţile afectate de ploile de săptămâna trecută apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Astăzi, Parlamentul a avut uşile deschise pentru toţi doritorii, nu doar pentru angajaţii legislativului. Majoritatea oamenilor care au păşit pragul uneia dintre principalele instituţii ale statului s-au arătat dezamăgiţi de faptul că Parlamentul este nefuncţional, iar unii deputaţi zădărnicesc rezolvarea problemelor şi împing ţara în anticipate. În acest an, de „Ziua uşilor deschise”, pragul Parlamentului […] Post-ul Ziua Uşilor deschise la Parlament apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Peste zece mii de moldoveni, dar şi cetăţeni străini, sunt căutaţi de oamenii legii pentru infracţiuni deosebit de grave săvârşite pe teritoriul Republicii Moldova. Cei mai mulţi dintre ei figurează în dosare penale deschise pentru furt, omor, viol şi escrocherii. Potrivit oamenilor legii, majoritatea infractorilor fugari se ascund în zona transnistreană sau în Federaţia Rusă. […] Post-ul Au fugit din ţară, nu şi de lege. Peste zece mii de moldoveni şi cetăţeni străini, căutaţi de oamenii legii pentru infracţiuni deosebit de grave apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Un protest al Blocului „ACUM”, cu o mână de oameni, s-a transformat într-un contraprotest cu sute de manifestanţi. Mai mulţi tineri au venit în centrul Capitalei, nemulţumiţi că în loc să rezolve problemele societăţii şi alegătorilor care i-au trimis în fotoliul de deputat, parlamentarii ies la protest. Supărat de prezenţa manifestanţilor, Andrei Năstase i-a numit […] Post-ul Protest peste protest. Mai mulţi tineri au venit în centrul Capitalei, nemulţumiţi că în loc să rezolve problemele societăţii, parlamentarii ies la protest apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Moldovenii au dat dat de gustul caselor la sol, iar unii schimbă oraşul pe sat. Potrivit datelor Agenţiei Servicii Publice, în primele trei luni ale anului, au fost cumpărate aproape 13 500 de case la curte, cu 4 200 mai multe faţă de perioada similară a anului trecut. Ghenadie Prisăcaru a locuit mai bine de […] Post-ul Moldovenii au dat dat de gustul caselor la sol, iar unii schimbă oraşul pe sat apare prima dată în CANAL 2.
17:50
Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 23 Mai 2019 apare prima dată în CANAL 2.
17:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 23 mai 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
16:40
Aproape 1700 de moldoveni au beneficiat, în ultimii cinci ani, de locuințe sociale în cadrul unui proiect guvernamental, implementat cu sprijinul Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei. Potrivit unui comunicat de presă emis de Guvern, în acest an, vor păşi în casă nouă 700 de beneficiari ai programului social. În perioada 2014 – 2018, în […] Post-ul Peste o mie de moldoveni au beneficiat de locuințe sociale apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Situaţia politică din Moldova este subiect de presă peste Ocean. Congresmanul american, Markwayne Mullin, scrie în editorialul său din publicaţia „The Hill” că lipsa unei majorităţi parlamentare şi a unui nou guvern face ca Moldova să fie mai vulnerabilă în faţa Rusiei. Markwayne Mullin le recomandă partidelor proeuropene din Parlament să evite organizarea unor alegeri […] Post-ul Situaţia politică din Moldova este subiect de presă peste Ocean apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 23 mai 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Protest în centrul Capitalei. Sute de persoane protestează împotriva membrilor blocului politic ACUM. Aceştia au venit cu pancarte pe care scrie „Năstase are mandat de urlat şi protestat”, „Ne prostiţi de câţiva ani, nu munciţi, dar aveţi bani!”. Ascuns după cordonul de poliţişti, Andrei Năstase i-a numit imbecili pe oamenii, care protestează împotriva lui. Totodată, […] Post-ul Protest în centrul Capitalei. Sute de tineri au venit să facă glume pe seama blocului politic ACUM: „Năstase are mandat de urlat şi protestat” apare prima dată în CANAL 2.
13:00
După aproape trei ani, grădiniţa din satul Pârliţa, raionul Ungheni, arată ca nouă. Aceasta a fost grav avariată de ploile puternice din 2016. În zilele ploioase sau atunci când ningea, copiii erau nevoiți sa stea acasă, deoarece toate încăperile erau inundate. Autoritățile locale au solicitat ajutorul Guvernului, care le-a oferit banii necesari. Lucrările au fost […] Post-ul Veste bună pentru aproape 280 de copii din satul Pârliţa. Grădiniţa din localitate a fost reparată apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Ieri, de Sfântul Nicolae, locuitorii satului Sireţi, din raionul Străşeni, au sărbătorit hramul localităţii. Oamenii au dansat, au mâncat şi au primit musafiri. Printre invitaţi a fost şi premierul Pavel Filip, originar din acelaşi raion. La sărbătoarea satului s-au adunat localnici de toate vârstele, care spun că şi-ar dori să-şi vadă Sireţiul la fel de […] Post-ul Hramul satului Sireţi. Oamenii au dansat, au mâncat şi au primit musafiri apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Bărbatul din Hânceşti, care a muşcat un poliţist de deget, a refuzat să treacă alcooltestul şi a urcat la volan fără permis de conducere, va ajunge pe banca acuzaţilor. Procuratura a expediat dosarul în judecată, iar dacă va fi găsit vinovat, el va face trei ani la închisoare. Incidentul a avut loc în luna aprilie, […] Post-ul Bărbatul care a muşcat un poliţist va ajunge pe banca acuzaţilor apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a murit, în această dimineaţă, într-un accident lângă satul Horjeşti, raionul Hânceşti, după ce maşina pe care o conducea a ajuns într-un copac şi s-a rupt în două. Lovitura a fost atât de puternică, încât motorul automobilului a fost aruncat la câteva zeci de metri. Potrivit poliţiei, şoferul […] Post-ul Un tânăr de 18 ani a murit, după ce i s-a rupt maşina în două apare prima dată în CANAL 2.
11:40
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 23 mai 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Petroliştii explică de ce au majorat preţul carburanţilor. Ei susţin că au avut cel puţin două motive. Este vorba despre saltul costurilor acestor produse pe pieţele externe şi înghețarea, de mai bine de un an, a preţurilor pentru benzină și motorină, pe piaţa internă. Iar din acest motiv, au lucrat în pierdere. Totodată, ei se […] Post-ul Avertizare dură din partea petroliștilor: Dacă politicienii populisti vor continua presiunile, am putea bloca vânzările de benzină și motorină apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Spectacol de excepţie în satul Flămânzeni, raionul Sângerei. 30 de paraşutişti din armatele Moldovei şi României au sărit cu paraşuta în amintirea eroului naţional, Grigore Baștan, născut în această localitate. Tot în memoria talentatului paraşutist, ieri, de hramul satului, a fost dezvelită şi o placă comemorativă. Primi care s-au aventurat să-şi ia zborul de la […] Post-ul Spectacol aerian în memoria eroului naţional, Grigore Baștan apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Petroliştii explică de ce au majorat preţul carburanţilor. Ei susţin că au avut cel puţin două motive. Este vorba despre saltul costurilor acestor produse pe pieţele externe şi înghețarea, de mai bine de un an, a preţurilor pentru benzină și motorină, pe piaţa internă. Iar din acest motiv, au lucrat în pierdere. Totodată, ei se […] Post-ul Petroliştii explică de ce au majorat preţul carburanţilor. Care sunt motivele apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Un autocar, în care se aflau 60 de turişti, a derapat şi a căzut, ieri, într-o râpă, în oraşul italian Siena. Printre persoanele rănite sunt şi doi moldoveni. Informaţia a fost confirmată de Ministerul de Externe de la Chişinău, care a menţionat că aceştia s-au ales cu leziuni uşoare şi nu au fost internaţi. Ghidul, […] Post-ul Doi moldoveni, răniţi într-un accident în oraşul italian Siena. Autocarul în care se aflau 60 de turişti a derapat şi a căzut într-o râpă apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Un băiat, în vârstă de 17 ani, s-a înecat ieri, într-un lac din apropierea satului Svetlîi, raionul Comrat. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, tânărul era student la Colegiul Agrar din localitate şi venise, împreună cu un grup de colegi, la scăldat. Băiatul ar fi intrat primul în apă, încercând să le arate prietenilor […] Post-ul Tragedie la Comrat. Un băiat de 17 ani s-a înecat într-un lac din apropierea satului Svetlîi apare prima dată în CANAL 2.
09:20
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 23 Mai 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
20:40
Cei mai importanți petroliști din țară au expediat un comunicat de presă prin care explică de ce au crescut preţurile la carburanți. Potrivit acestora, este vorba despre creșterea preturilor la benzină și motorină pe piața internațională, dar și devalorizarea leului față de dolar. „Subliniem că noile prețuri au fost dictate de cel puțin doi factori […] Post-ul Avertizare dură din partea petroliștilor: Dacă politicienii populisti vor continua presiunile, am putea bloca vânzările de benzină și motorină apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Post-ul Tema zilei din 22.05.2019 Roman Mihăieș și Ruslan Șevcenco apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 22 mai 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Zi luminoasă, la propriu, pentru locuitorii din Voinova, Străşeni. Astăzi, de hramul localităţii, a fost inaugurat iluminatul stradal. Şi pentru că e zi de sărbătoare, Casa de cultură, recent renovată, a găzduit un concert. Printre invitaţii la hram a fost şi premierul Pavel Filip, care a vizitat şi centrul medical modernizat din sat. Prim-ministrul le-a […] Post-ul Inaugurări de hramul satului Voinova. Premierul Pavel Filip a felicitat oamenii cu ocazia împlinirii a 584 de ani de la înfiinţarea localităţii apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.