Canal2

Acum 24 ore
10:10
O nouă zi, 15 Iulie 2019 Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 15 Iulie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
22:20
Foto: canal2.md Post-ul TEMA SĂPTĂMÂNII din 14.07.2019 cu Vitalia Pavlicenco și Ian Lisnevschi apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 14 iulie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Grădina Zoologică de la Bardar şi-a mărit familia. Acum o lună, patru specii de animale au fost aduse de la o expoziţie internaţională din Polonia. Printre acestea, doi canguri, unul dintre care este de culoare albă, doi porci spinoși indieni, dar şi două specii de alpaca, unicele în ţară. Puiul de alpaca este un mare […] Post-ul Grădina Zoologică de la Bardar şi-a mărit familia apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Sărbătoare la Maşcăuţi, Criuleni. Satul a împlinit 583 de ani de la prima atestare documentară. Evenimentul a fost marcat cu muzică şi voie bună. În centrul localităţii, a fost organizată o expoziţie, la care oamenii au adus diverse obiecte din istoria satului. În centrul satului Maşcăuţi a fost organizată o expoziţie. Această femeie a venit […] Post-ul Sărbătoare la Maşcăuţi. Satul a împlinit 583 de ani de la prima atestare documentară apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Vicepremierul Andrei Năstase evită să explice de ce nu a însoţit-o pe Maia Sandu în vizita oficială de la Kiev. Asta, deşi, anterior, a declarat că-şi doreşte să plece în Ucraina, iar votul de la APCE, contra Ucrainei şi pro Rusia nu afectează relaţiile cu statul vecin. În data de 27 iunie, la o emisiune […] Post-ul Andrei Năstase evită să explice de ce nu a însoţit-o pe Maia Sandu în vizita oficială de la Kiev apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Ministrul de Interne, Andrei Năstase, îşi reconfirmă statutul de „inamic al presei”, care i-a fost dat de mai multe ONG-uri de specialitate. Astăzi, acesta i-a interzis unui jurnalist de la un portal de ştiri să participe la un briefing organizat de poliţie. Ba mai mult, el a luat la rost oamenii legii care colaborează cu […] Post-ul Andrei Năstase s-a luat din nou de presă apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Atacurile şi abordările agresive pe care le au reprezentanţii alianţei Kozak nu vor duce la nimic bun. Asta au declarat aleşii locali din partea PDM, din raionul Călăraşi, în cadrul unei întâlniri cu mai mulţi deputaţi democraţi. Fostul premier, Pavel Filip, a încurajat membrii şi simpatizanţii PDM să rămână optimişti, în pofida presiunilor la care […] Post-ul Aleşii locali din partea PDM nu se dau bătuţi apare prima dată în CANAL 2.
18:30
Cod galben de ploi puternice şi risc de inundaţii. O nouă atenţionare a Serviciului Hidrometeorologic de Stat a intrat în vigoare astăzi şi este valabilă până mâine. În unele zone, cantitatea de apă va ajunge până la 45 de litri pe metru pătrat. Prognoza meteo arată că ploile, însoţite de descărcări electrice, nu vor conteni […] Post-ul Cod Galben de ploi puternice şi risc de inundaţii apare prima dată în CANAL 2.
17:40
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 14 iulie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:20
Un gaz natural, radioactiv, a fost depistat în aproape 40 la sută dintre blocurile din ţară. Este vorba de radon, un gaz emanat din sol, preponderent, în zonele pietroase ale ţării. Partea gravă a acestui fenomen este că radonul duce la apariţia cancerului pulmonar. Pentru a vedea care sunt localităţile cu cea mai crescută cantitate […] Post-ul Un gaz natural, radioactiv a fost depistat în aproape 40 la sută dintre blocurile din ţară apare prima dată în CANAL 2.
17:20
Moldovencele au dat de gustul operaţiilor estetice. Drept dovadă sunt statisticile care arată că numărul acestor intervenţii creşte cu 30 la sută în fiecare an. Mai grav e faptul că pacientele fidele sunt tinerele între 20 şi 30 de ani, care după operaţiile plastice ajung să arate aproape la fel. Buze mărite, pomeţi plini, bust […] Post-ul Frumuseţe pe muchie de cuţit. Numărul operaţiilor estetice este în creştere apare prima dată în CANAL 2.
17:10
O cisternă pentru transportarea substanţelor inflamabile a ajuns astăzi într-un şanţ, lângă satul Mârzoaia, din raionul Nisporeni. Vehiculul, care circula regulamentar a fost lovit de un automobil de model Volvo, care a ieşit pe contrasens la o depăşire periculoasă. Din fericire, cisterna era fără încărcătură, iar şoferii şi un pasager au scăpat teferi. Pe reţelele […] Post-ul O cisternă a fost lovită de un automobil, care a ieşit pe contrasens la o depăşire periculoasă apare prima dată în CANAL 2.
15:10
Prea mult soare poate dăuna sănătăţii, mai ales, pielii sensibile, cu multe aluniţe. Medicii bat alarma şi ne avertizează că unele puncte pigmentate de pe corp nu se împacă cu razele puternice ale soarelui şi, în consecinţă, poate să apară cancerul de piele. Pentru a evita complicaţiile, specialiştii ne recomandă să examinăm la timp aluniţele […] Post-ul Excesul de soare poate dăuna pielii sensibile, cu multe aluniţe apare prima dată în CANAL 2.
15:10
Au construit o piscină modernă în locul unei gunoiști. Este visul pe care şi l-a realizat o tânără familie din oraşul Sângerei, cu banii agonisiţi în străinătate. Nu ar fi mers totul ca pe roate, dacă soţii Ciobanu n-ar fi avut parte de sfatul profesioniştilor de la Incubatorul de Afaceri, dar şi de un grant, […] Post-ul Investiţie acasă. Au construit o piscină modernă în locul unei gunoiști apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 14 iulie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Poliţia susţine că are un suspect în cazul omorului femeiii, în vârstă de 32 de ani, din sectorul Botanica. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu antecedente penale. El încă nu a fost reţinut, dar este dat în căutare. Oamenii legii susţin că intenţia iniţială a suspectului ar fi fost […] Post-ul Poliţia are un suspect în cazul omorului femeii de 32 de ani, din sectorul Botanica apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Zeci de locuitori din mai multe sate din nordul Moldovei s-au trezit peste noapte fără animale. 58 de capre şi 11 oi au murit intoxicate, vineri seara, după ce un cioban de la o stână din satul Bădragii Noi, raionul Edineţ, le-a scos la păscut pe un câmp, care fusese stropit cu pesticide. Păgubiţii spun […] Post-ul Locuitorii din mai multe sate din nordul Moldovei s-au trezit peste noapte fără animale apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Trafic rutier modificat pe câteva străzi din Capitală. Motivul este desfășurarea unor competiții sportive în cadrul Campionatului Moldovei la triatlon, distanță olimpică. Astfel, liniile de troleibuz 3, 4 și 35, dar şi microbuzele de pe rutele 129 şi 185 îşi vor schimba itinerarul. Detaliile despre noul traseu sunt publicate pe site-ul Primăriei. Modificarea este valabilă […] Post-ul Trafic rutier modificat pe câteva străzi din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 14 iulie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 13 iulie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Viitor incert pentru campania „Bunici grijulii” a Inspectoratului General al Poliției. Şeful interimar al IGP, Gheorghe Balan, care este şi cumătrul ministrului de Interne, a declarat că toate proiectele din cadrul instituţiei vor fi analizate, după care se va decide dacă vor continua sau nu. Între timp, voluntarii campaniei fac un apel către noua conducere […] Post-ul Viitor incert pentru campania „Bunici grijulii” a Inspectoratului General al Poliției apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Taberele din ţară sunt pline de copii în această perioadă. Dornici de odihnă şi de distracţie, mulţi dintre şcolari îşi petrec timpul şi la tabăra ”Poienița Veselă” din satul Dănceni, raionul Ialoveni. Aici, cei 41 de educatori încearcă să le facă şederea copiilor cât mai relaxantă, dar şi utilă. Teodor Cocu a venit la tabără […] Post-ul Vara la tabără. Cu ce se ocupă copiii în timpul vacanţei apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Zeci de proiecte de infrastructură, canalizare, apeduct, începute de către primarii democraţi din raionul Ialoveni riscă să se ducă pe apa sâmbetei. Aleşii locali spun că noua guvernare încearcă să distrugă ceea ce au construit ei până acum, iar, în final, cei care au de suferit sunt oamenii. Primarii au discutat problemele la o întâlnire […] Post-ul Proiecte începute de către primarii democraţi din raionul Ialoveni riscă să se ducă pe apa sâmbetei apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Doi bărbați, originari din Găgăuzia, ar fi bătut măr un tânăr, în vârstă de 18 ani, apoi ar fi luat la pumni opt milițieni. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, la Tiraspol, însă imaginile, filmate de către un martor, au fost făcute publice abia acum. În comentarii, autorul filmulețul scrie că cei doi ar fi […] Post-ul Doi bărbați, originari din Găgăuzia, ar fi bătut măr un tânăr, apoi ar fi luat la pumni opt milițieni apare prima dată în CANAL 2.
19:10
O nouă versiune a raportului Kroll 2. De astă dată, aceasta a fost publicată de către liderul formaţiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi. Fostul primar al oraşului Bălţi i-a expediat documentul şi preşedintelui Comisiei de anchetă privind investigarea fraudei bancare, Alexandru Slusari. În calitate de mesager, el a ales un porumbel, pe care l-a adus la […] Post-ul O nouă versiune a raportului Kroll 2, publicată de către liderul formaţiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Raportul Kroll, în care ar figura şi numele lui Vlad Plahotniuc, este o acţiune de manipulare, făcută de oponenţii politici. Asta se arată într-un comunicat al unei companii de avocatură, care îl reprezintă pe fostul preşedinte al PDM. Reacţia vine după ce, ieri, liderul formaţiunii ,,Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a făcut public un raport, despre […] Post-ul Reacţia lui Vlad Plahotniuc la raportul Kroll, publicat de Renato Usatîi apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Un cioban din satul Bădragii Noi, raionul Edineț, s-a trezit, ieri, fără turmă, după ce i-au murit cele 58 de capre şi 11 oi, pe care le păştea. Potrivit responsabililor Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, animalele s-ar fi intoxicat cu îngrășăminte minerale. „În localitatea Bădragii Noi, un cioban a trecut cu oile peste un masiv […] Post-ul I-a murit turma de ovine. Care este cauza apare prima dată în CANAL 2.
18:00
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 13 iulie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Majoritatea parlamentară PSRM-„ACUM” a respins un proiect de lege al democraţilor, ce prevede ca 50 la sută din produsele vândute în magazinele din ţară să fie autohtone. Scopul iniţiativei este ca agricultorii locali să fie încurajaţi să-şi mărească volumul producţiei, dar şi să aibă o piaţă de desfacere sigură acasă. Respins de alianţa Kozak, proiectul […] Post-ul Majoritatea parlamentară PSRM-„ACUM” a respins un proiect de lege al democraţilor apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.