Canal2

Acum 6 ore
20:50
Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 24.04.2018 cu Violeta Ivanov și Victor Gălușcă apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 24 aprilie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
19:40
Proprietarii a peste 60 la sută dintre mansardele din Capitală, începute acum şase ani, nu se pot muta în locuinţele lor. Mai mult, în această situaţie au fost păgubiţi şi locatarii blocurilor, care au acceptat construcţia mansardelor. Datele au fost făcute publice, după ce, şefa de la Primărie, Silvia Radu, a cerut să fie găsită […] Post-ul Peste 60 la sută din mansardele din Capitală, neterminate apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 24 aprilie 2018 – Bodybuilding la extrem! apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Silvia Radu a fost înregistrată în calitate de candidat independent în cursa pentru Primăria Capitalei. Ea se va regăsi în buletinul de vot cu numărul 11. Decizia a fost luată, astăzi, de Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău. Anterior, Radu a precizat că dacă va fi acceptată, îşi va da demisia şi va numi un viceprimar, […] Post-ul Silvia Radu a fost înregistrată în calitate de candidat independent în cursa pentru Primăria Capitalei apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Lacul de lângă Holercani a fost populat cu aproape patru tone de peşte. Reprezentanţii de la Serviciul Piscicol au aruncat astăzi în iazul de acumulare puiet de crap, novac, sânger şi cosaş. Peştele a fost cumpărat de la un agent economic din raionul Teleneşti, care a câştigat licitaţia, organizată în acest sens. Reprezentanţii Serviciului Piscicol […] Post-ul Veste bună pentru pescari. Lacul de lângă Holercani a fost populat cu aproape patru tone de puiet de crap, novac, sânger şi cosaş apare prima dată în CANAL 2.
18:30
După 15 ani, grădiniţa din comuna Gangura, raionul Ialoveni şi-a redeschis uşile pentru copii. Acest lucru a fost posibil datorită suportului Guvernului român, care a acoperit o bună parte din bugetul lucrărilor. Renovarea instituţiei a bucurat întreaga localitate. Până acum, părinţii îşi duceau odraslele la grădiniţa din localitatea vecină, situată la o distanţă de peste […] Post-ul După 15 ani, grădiniţa din comuna Gangura, raionul Ialoveni şi-a redeschis uşile pentru copii apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Dezactivau sistemul de alarmă al maşinilor cu un obiect confecţionat artizanal, iar apoi le spărgeau şi furau bunurile materiale. Oamenii legii au reţinut trei indivizi, membri ai unei grupări, care au comis cel puţin opt furturi în Capitală. Potrivit poliţiei, întreaga operaţiune durat doar câteva minute, datorită rolurilor bine împărţite. „Bărbaţii sustrăgeau diferite bunuri ce […] Post-ul Spărgători de automobile, pe mâna oamenilor legii. Trei indivizi dezactivau sistemul de alarmă al maşinilor şi furau bunurile materiale apare prima dată în CANAL 2.
18:00
Semnarea acordului privind numerele de înmatriculare pentru automobilele înregistrate în regiunea transnistreană de către reprezentanții politici de la Chișinău și Tiraspol va aduce beneficii oamenilor de pe ambele maluri ale Nistrului. De această părere este Șeful Misiunii OSCE în Moldova, Michael Scanlan. Ambasadorul OSCE a declarat că acest progres reprezintă o istorie de succes, atât […] Post-ul Michael Scanlan: Semnarea acordului privind numerele de înmatriculare pentru automobilele înregistrate în regiunea transnistreană va aduce beneficii oamenilor de pe ambele maluri ale Nistrului apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
17:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 24 aprilie 2018 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Primarul interimar Silvia Radu a sistat construcţia unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei, pentru inspectarea şantierului. Decizia a fost luată, aseară, după ce săptămâna trecută un grup de locatari au solicitat ajutorul edilului. Oamenii au cerut inspectarea construcţiei, care a fost demarată pe un teren de joacă. Edilul a cerut să fie stopată construcţia, […] Post-ul Primarul interimar Silvia Radu a sistat construcţia unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei, pentru inspectarea şantierului apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Partidele proeuropene au dat dovadă de egoism politic, pentru că nu au fost capabile să se așeze la masa de negocieri și să desemneze un candidat unic. Este poziția Partidului Democrat din Moldova, care a rămas dezamăgit de faptul că pentru Primăria Chișinău au fost înaintaţi mai mulți candidați de dreapta. Purtătorul de cuvânt al […] Post-ul Vitalie Gamurari: Partidele proeuropene au dat dovadă de egoism politic, pentru că nu au fost capabile să se așeze la masa de negocieri și să desemneze un candidat unic apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Primele 10 ambulanțe destinate serviciului Asistenţă Medicală de Urgenţă au ajuns în țară. În total, până la finele lunii mai, vor fi procurate 69 de vehicule. Ambulanțele vor fi repartizate în 32 de puncte medicale de urgență, unde gradul de uzură al maşinilor este de cel puţin 90 la sută. Ambulanțele sunt de producție rusească […] Post-ul Primele 10 ambulanțe destinate serviciului Asistenţă Medicală de Urgenţă au ajuns în țară apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Cetăţenii din toată ţara sunt chemaţi să participe, sâmbătă, 28 aprilie, la curăţenia generală. Iniţiativa de salubrizare naţională vine din partea Partidului Democrat, care precizează că la acţiune pot participa toţi doritorii de a trăi într-un mediu nepoluat. „Există şi un plan concret în acest sens, ca să fie implicată marea parte a cetăţenilor Republicii […] Post-ul Curăţenie generală în toată ţara. La acţiune pot participa toţi doritorii de a trăi într-un mediu nepoluat apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 24 aprilie 2018 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
14:01
În biserica Sfântul Dumitru din Capitală astăzi dăinuie cântecul popular. Curtea lăcaşului s-a transformat într-o scenă, unde evoluează mai multe colective folclorice. Post-ul Festivalul-Concurs: Pentru tine, Doamne apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Încă un pas înainte în cadrul procesului de reglementare transnistreană. Chişinăul şi Tiraspolul au identificat o soluţie pentru numerele de înmatriculare pentru automobilele înregistrate în regiunea nerecunoscută. Astfel, a fost elaborat şi acceptat un model neutru al plăcuțelor, ce vor conţine trei cifre şi trei litere. Aceste plăcuţe vor putea fi montate doar pe vehiculele, […] Post-ul Soluţie pentru numerele de înmatriculare transnistrene: Un model neutru al plăcuțelor apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
12:40
Sfârşit tragic pentru un bărbat de 65 de ani. Acesta a murit, după ce s-a răsturnat de la înălţimea de doi metri cu motocultorul. Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00, în satul Voroteţ, raionul Orhei. Bărbatul, originar din satul Andreevca, se deplasa cu tractorul agricol pe un pod. Neavând iluminare, vehiculul a mers cu […] Post-ul Un bărbat de 65 de ani a murit, după ce s-a răsturnat de la înălţimea de doi metri cu motocultorul apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Vineri, 20 aprilie, organizația social sportivă Sporter și Primăria Municipiului Chișinău au semnat un acord de colaborare privind cooperarea în pregătirea și desfășurarea cursei anuale de ciclism Chișinău Criterium. Documentul care prevede colaborarea dintre ONG și primărie a fost semnat de către directorul Sporter, Serghei Legheida, și primarul în exercițiu, Silvia Radu. Primarul în exercițiu, […] Post-ul Silvia Radu, în vizită la Prima Oră. Ce acţiuni va întreprinde Primăria faţă de cursa anuală de ciclism apare prima dată în CANAL 2.
12:00
Copiilor născuți la maternitatea din Ungheni le este urat „Bun venit pe lume!” de către Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”. În doar o lună de la lansarea aici a campaniei „O nouă viață”, peste o sută de bebeluși au primit cutia-cadou cu produse necesare pentru nou-născuți. Întâlnirea dintre cei doi copii ai săi a emoționat-o […] Post-ul Bun venit pe lume a ajuns la Ungheni. Peste 100 de bebeluși au primit cutia-cadou de la Fundația lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss apare prima dată în CANAL 2.
12:00
Expoziţie inedită la Strasbourg. Mai multe covoare şi costume tradiţionale moldoveneşti au fost prezentate în cadrul unui vernisaj. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în colaborare cu Reprezentanța Permanentă a Republicii Moldova, Consiliul Europei și cu suportul fundației lui Vlad Plahotniuc, ”Edelweiss”. Ministrul Monica Babuc a ţinut în discurs în limba […] Post-ul Expoziţie inedită la Strasbourg. Mai multe covoare şi costume tradiţionale moldoveneşti au fost prezentate în cadrul unui vernisaj apare prima dată în CANAL 2.
11:50
Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu s-a arătat nemulțumită de calitatea iluminatului stradal. Edilul spune că becurile instalate anul trecut pe strada Mihai Viteazu nu funcționează, iar locuitorii sunt nevoiți să meargă pe străzi în întuneric. „De ce lumină noaptea practic nu există. Ce fel de leduri ați pus? Cel puțin vreau să mă asigurați […] Post-ul Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu s-a arătat nemulțumită de calitatea iluminatului stradal apare prima dată în CANAL 2.
11:50
WI-FI gratuit, băi separate şi acces în cămin şi la duş la orice oră. O aşa viaţă de student îşi doresc tinerii de la Universitatea de Stat. Iniţiativa este susţinută de reprezentanţii Tineretului Democrat, care vor aduna semnături şi vor propune conducerii USM să revadă condiţiile de trai în cămine. „Vedeţi uşa este închisă din […] Post-ul Campanie pentru condiţii decente în cămine apare prima dată în CANAL 2.
11:50
Noaptea trecută, mai multe autospeciale ale Întreprinderii Municipale „Exdrupo” au spălat străzile din Capitală. În total, cinci echipe de muncitori au avut grijă ca traseele principale să fie curate. Inițiativa aparține primarului interimar, Silvia Radu, care a spus că orașul trebuie să mereu curat. Muncitorii au spălat străzile Ismail, Pan Halippa, Iurie Gagarin, Aleea Gării, […] Post-ul Noaptea trecută, mai multe autospeciale ale Întreprinderii Municipale „Exdrupo” au spălat străzile din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
11:40
Un bărbat în vârstă de 63 de ani, aflat la ghidonul unei motociclete a murit, după ce a fost lovit de un camion. Accidentul s-a produs, aseară, în jurul orei 20.00, lângă Soroca. Potrivit poliţiei, vinovat de accident se face şoferul camionului, care nu a cedat trecerea motocicletei. În urma impactului, motociclistul, originar din Soroca, […] Post-ul Accident la Soroca. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, aflat la ghidonul unei motociclete a murit, după ce a fost lovit de un camion apare prima dată în CANAL 2.
11:40
Într-un alt accident, zece persoane, dintre care doi minori, au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit frontal cu un camion. Impactul a avut loc, ieri, în jurul orei 17:00 pe traseul Chişinău – Ungheni, în apropiere de satul Vatra. Victimele – patru bărbaţi şi patru femei – au fost […] Post-ul Accident pe traseul Chişinău – Ungheni, în apropiere de satul Vatra. Zece persoane, dintre care doi minori, au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit frontal cu un camion apare prima dată în CANAL 2.
11:40
Ghinion pentru un hoţ, care a vrut să spargă, noaptea trecută, o bancă din capitală. Acesta, fiind în stare de ebrietate, a spart geamul de la intrare, însă nu a reuşit să-şi ducă intenţia până la capăt, deoarece s-a tăiat la mână şi a fost reţinut ulterior de poliţişti. Incidentul a avut loc după miezul […] Post-ul Ghinion pentru un hoţ, care a vrut să spargă o bancă din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
11:40
Iurie Roșca, obligat să-şi ia cuvintele înapoi. Fostul politician va trebui să dezmintă public acuzațiile pe care i le-a adus fostului ministru al Apărării Valeriu Pasat în 2006. Decizia a fost luată, ieri, de către Judecătoria Buiucani. Acum 12 ani, el declara că Pasat a vrut să-l asasineze și să preia astfel puterea în stat. […] Post-ul Iurie Roşca, obligat să-şi retragă acuzaţiile apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Foto: Canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 24 aprilie 2018 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Post-ul O nouă zi, 24 aprilie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.