Canal2

Acum 5 minute
15:50
Post-ul Maria Filipovici, despre fiul mijlociu: A avut paralizie a creierului…dar noi nu am știut apare prima dată în CANAL 2.
Acum 15 minute
15:40
Post-ul Victoria Lungu: Dumnezeu a fost întotdeauna alături de mine. Știu și văd semnele pe care mi le dă apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:00
Locuitorii din Soroca şi Briceni vor plăti mai mult pentru serviciul de aprovizionare cu apă şi canalizare. Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a aprobat pentru Briceni un tarif de 45 de lei şi 10 bani pentru metrul cub, cu 12,7 lei mai scump decât până acum. Decizia urmează să fie prezentată Consiliului Local, iar […] Post-ul Locuitorii din Soroca şi Briceni vor plăti mai mult pentru apă și canalizare apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Directorul „Moldovagaz”, Vadim Ceban, a efectuat săptămâna trecută o vizită la Sankt Petersburg pentru a discuta cu conducerea Gazprom despre asigurarea ţării noastre cu resurse energetice. Declaraţia a fost făcută de ministrul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale. „Directorul „Moldovagaz” a fost săptămâna trecută la Sankt Petersburg să discute, deci noi suntem în contact permanent. S-a discutat […] Post-ul Directorul „Moldovagaz” a efectuat săptămâna trecută o vizită la Sankt Petersburg pentru a discuta cu conducerea Gazprom apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Alertele false cu bombe ar fi fost făcute de pe teritoriul Rusiei şi din Belarus. Declaraţia a fost făcută de premier, la postul public de radio. Natalia Gavriliţa a mai anunţat că autorităţile de la Chişinău colaborează cu autorităţile din statele respective pentru a-i indentifica pe suspecţi, însă procesul este desul de anevoios. „Sunt greu […] Post-ul Gavrilița: Alertele false cu bombe ar fi fost făcute de pe teritoriul Rusiei şi din Belarus apare prima dată în CANAL 2.
13:00
  Salariile angajaţilor întreprinderii „Calea Ferată din Moldova” vor fi majorate cu încă 50 la sută în 2023, după ce anul acesta lefurile au crescut cu 89 de procente. Anunţul a fost făcut de directorul CFM Oleg Tofilat, în cadrul evenimentului organizat cu ocazia Zilei feroviarului și aniversării a 150 de ani de la fondarea […] Post-ul Salariile angajaţilor întreprinderii „Calea Ferată din Moldova” vor fi majorate cu încă 50 la sută în 2023 apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Pensionarii care primesc lunar o pensie mai mică de cinci mii de lei vor beneficia de un ajutor unic de 1 500 de lei, în luna septembrie. Iar o parte din bugetari vor primi alocaţii unice de 3 mii de lei. Anunţul a fost făcut, la postul public de radio, de prim-ministrul Natalia Gavriliţa, care […] Post-ul Gavrilița: Pensionarii cu o pensie mai mică de 5.000 de lei vor beneficia de un ajutor unic de 1 500 de lei apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Decizia Băncii Naţionale de a majora rata de bază cu trei puncte procentuale este exagerată, nu va influenţa scăderea inflaţiei şi nici creşterea economiei. Dimpotrivă, efectele negative se vor face simţite imediat. O mare povară va fi pentru cei care au contractat credite de consum, împrumuturi imobiliare sau pentru dezvoltarea afacerilor, cu rată flotantă. De […] Post-ul Experţii economici critică decizia BNM de a majora rata de bază până la 21,5% apare prima dată în CANAL 2.
13:00
  Cazul postului TV „М-Мульт” ar putea fi investigat de Procuratura Generală. Preşedintele Consiliului Audiovizualului, Liliana Viţu, a anunţat că a sesizat instituţia în legătură cu posibile declaraţii false făcute la şedinţa CA din 22 iulie de către reprezentanţii companiei „TV-Comunicații Grup” SRL care transmite postul „М-Мульт”. Asta în condiţiile în care compania a afirmat […] Post-ul Cazul postului TV „М-Мульт” ar putea fi investigat de Procuratura Generală apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Permisele de conducere emise de autorităţile din Republica Moldova vor fi recunoscute în Bulgaria, iar în cazul preschimbării documentului, conducătorii auto moldoveni vor fi scutiţi de examen. Acest lucru este posibil datorită faptului că ambele ţări sunt părţi ale Convenției privind circulația rutieră, anunţă Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene. Potrivit instituţiei, timp de un […] Post-ul Permisele de conducere emise de autorităţile din Republica Moldova vor fi recunoscute în Bulgaria apare prima dată în CANAL 2.
5 august 2022
19:50
Post-ul Reporter, 5 August 2022 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:40
Post-ul Reporter, Новости Canal 2, 5 Августа 2022 – 17:00 apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Ne aşteaptă un nou val de coronavirus la toamnă, a anunțat ministrul Sănătății. Ala Nemerenco a precizat că, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, numărul cazurilor noi ar putea creşte în lunile octombrie-noiembrie. Autoritățile de la Chişinău nu au decis de când şi dacă vor impune restricții. ”Creșterea continuă. Este o creștere, dar într-o diminuare, ceea […] Post-ul Ne aşteaptă un nou val de coronavirus la toamnă apare prima dată în CANAL 2.
12:30
În plin sezon de conserve, legumele şi fructele s-au scumpit simţitor comparativ cu anul trecut. Vânzătorii spun că din această cauză au mult mai puţini cumpărători, iar aceştia, la rândul lor, se plâng că din cauza preţurilor mari se întorc de la piaţă cu pungile aproape goale. Explicaţia reprezentanţilor Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare este […] Post-ul În plin sezon de conserve, legumele şi fructele s-au scumpit simţitor comparativ cu anul trecut apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Gazele naturale s-au scumpit din nou. Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a aprobat tariful de 23 de lei pentru un metru cub, cu patru lei mai mult decât acum. Noul tariful va intra în vigoare în ziua în care hotărârea ANRE va fi publicată în Monitorul Oficial. În prezent, consumatorii casnici achită 18 lei […] Post-ul Gazele naturale s-au scumpit din nou. ANRE a aprobat tariful de 23 de lei apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Cei care au scris cerere la primărie că au nevoie de lemne pentru a se încălzi în perioada rece vor putea cumpăra cel mult trei metri steri. Anunţul a fost făcut de secretarul general al Guvernului. Totodată, întreprinderile silvice vor începe să vândă lemne abia din luna octombrie. Autorităţile susţin că preţul nu a crescut […] Post-ul Gospodăriile casnice vor putea cumpăra cel mult trei metri steri de lemne apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Patru funcționari de la Direcția pentru Siguranţa Alimentelor din Ungheni şi doi agenţi economici au ajuns în vizorul procurorilor, fiind bănuiţi că au pus la cale o amplă schemă de corupţie. Centrul Naţional Anticorupţie anunţă că angajații ANSA ar fi eliberat fraudulos zeci de certificate fitosanitare și veterinare unor agenți economici. Din decembrie 2021, şeful […] Post-ul Patru funcționari ANSA, bănuiți de coruptie apare prima dată în CANAL 2.
12:20
O comisie specială urmează să analizeze dacă medicii spitalului raional Anenii Noi au acordat asistența medicală necesară fetiței de un an și opt luni care ar fi fost abuzată sexual de propriul bunic. Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii, Ala Nemerenco. Potrivit ei, reprezentanții centrului de medicină legală și cei de la Institutul Mamei […] Post-ul O comisie specială va analiza cazul fetiței de 1 an și 8 luni care ar fi fost violată de bunic apare prima dată în CANAL 2.
4 august 2022
19:50
Post-ul Reporter, 4 August 2022 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
18:30
În Moldova circulă cinci subtulpini ale variantei Omicron a noului coronavirus. Anunţul a fost făcut de Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică, după recepţionarea rezultatelor mai multe probe care au fost trimise la un laborator OMS din Berlin. Acestea au fost examinate prin metode de biologie moleculară şi secvenţiere, lucru pe care ţara noastră nu-l poate […] Post-ul În Moldova circulă cinci subtulpini ale variantei Omicron apare prima dată în CANAL 2.
17:40
Post-ul Reporter, Новости Canal 2, 4 Августа 2022 – 17:00 apare prima dată în CANAL 2.
15:40
Locuitorii municipiului Bălţi ar putea plăti mai mult pentru apa de la robinet. Întreprinderea „Apă-Canal Bălţi” a solicitat o majorare cu opt lei şi 22 de bani pentru un metru cub de apă, astfel că tariful ar putea ajunge până la 19 lei şi 30 de bani. Solicitarea urmează să fie supusă consultărilor publice de […] Post-ul Locuitorii municipiului Bălţi ar putea plăti mai mult pentru apa de la robinet apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Iluminatul stradal ar putea fi sistat pe timp de noapte, temperatura agentului termic livrat în sistemele de alimentare centralizată va scădea cu 10 la sută, iar instituțiile de învățământ vor trece la regimul de studii online. Acestea sunt unele dintre măsurile propuse de Guvern în cazul în care țara noastră se va confrunta cu o […] Post-ul Măsurile propuse de autorități pentru criza energetică apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Agenția „Moldsilva” se pregăteşte pentru sezonul de iarnă şi a început să calculeze cantitatea de lemne necesară populației, pentru a asigura cheresteaua chiar din viitorul apropiat. Între timp, experții spun că preţul lemnului de foc va rămâne la nivelul cât a fost anul trecut.Totuşi, cumpărătorul singur îşi va bate capul de transportare și încărcare. Oamenii […] Post-ul Agenția „Moldsilva” se pregăteşte pentru sezonul de iarnă apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Panourile fotovoltaice – o adevărată soluţie pentru antreprenorii care vor să economisească bani pentru consumul de energie. Tot mai mulţi fermieri optează în ultima perioadă pentru energia verde. Zinaida Plămădeală, o tânără antreprenoare din Călăraşi, a reuşit să instaleze mai multe panouri fotovoltaice datorită unui grant obţinut din partea Suediei prin intermediului Programului Naţiunilor Unite […] Post-ul Panourile fotovoltaice – o adevărată soluţie pentru antreprenorii care vor să economisească bani apare prima dată în CANAL 2.
3 august 2022
19:40
Post-ul Reporter, 3 August 2022 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:40
Post-ul Reporter, Новости Canal 2, 3 Августа 2022 – 17:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Trebuie să ne pregătim de ce e mai rău, ne aşteaptă o iarnă grea, avertizează ministrul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. Ministrul nu exclude scenariul în care Gazprom va sista complet livrările de gaz. Până la sfârşitul lui august, Moldovagaz trebuie să stabilească cu Gazprom volumul de gaze de care avem nevoie din luna […] Post-ul Spînu avertizează: Trebuie să ne pregătim de ce e mai rău, ne aşteaptă o iarnă grea apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Ouăle și carnea de pui s-ar putea scumpi. Informația a fost confirmată de Eugen Voiniţchi, președintele Asociației Patronale a Avicultorilor din Moldova. Potrivit lui Voiniţchi, în prezent, sinecostul a zece ouă de găină variază între 26 şi 30 de lei. În toamnă însă, acesta ar putea creşte. Preşedintele Asociaţiei Patronale a Avicultorilor afirmă că producătorii […] Post-ul Ouăle şi carnea de pui s-ar putea scumpi apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Cel mai mare parc fotovoltaic din ţară, care şi-a început activitatea acum jumătate de an la Criuleni, produce energie electrică la capacitate maximă. Curentul e vândut celui mai mare distribuitor, Premier Energy, cu 88 de bani per kilowat-oră. La sfârşitul acestui an, un consiliu de administraţie, creat de Consiliul raional Criuleni, va totaliza veniturile obţinute […] Post-ul Cel mai mare parc fotovoltaic din ţară produce non-stop energie electrică şi o vinde companiei Premier Energy apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță că joi, 4 august, va avea loc ședința în care va fi stabilit noul tarif pentru gazele naturale. Anterior, ANRE a propus un tarif de 22 de lei şi 25 de bani pentru un metru cub de gaze, cu 3,6 lei mai mare decât cel actual, în timp […] Post-ul ANRE va stabili joi noul tarif pentru gazele naturale apare prima dată în CANAL 2.
16:00
30 de zile de arest pentru femeia de 28 de ani care şi-ar fi aruncat copilul nou-născut într-un tomberon de pe strada Serghei Lazo din Capitală. Decizia a fost dictată de magistraţii Judecătoriei Chişinău cu sediul la Ciocana. Potrivit procurorilor, femeia îşi recunoaşte vina, dar nu face niciun fel de declaraţii. Oamenii legii nu au […] Post-ul 30 de zile de arest pentru femeia care şi-ar fi aruncat copilul nou-născut într-un tomberon din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Scandal şi altercaţii între poliţişti şi vânzătorii de flori de pe strada Cuza Vodă din Capitală. Potrivit comercianţilor, oamenii legii i-au anunţat că gheretele le vor fi evacuate, de aceea vânzătorii nemulţumiţi au cerut explicaţii şi, din această cauză, conflictul a degenerat în îmbrânceli. La rândul său, Poliţia Capitalei afirmă că oamenii legii au fost […] Post-ul Scandal şi altercaţii între poliţişti şi vânzătorii de flori de pe strada Cuza Vodă din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Post-ul Mihai Ciobanu: De la Grigore Vieru aveai ce învăța. Mi-a fost şi tată, şi prieten… apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Post-ul „Eram candidat la dializă și transplant de rinichi. A fost foarte grav”. Cum s-a tratat interpreta Nicoleta Sava-Hanganu apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Post-ul Cred sau nu în ele și ce superstiţii populare despre zilele săptămânii au moldoevnii apare prima dată în CANAL 2.
2 august 2022
19:40
Post-ul Reporter, 2 August 2022 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:40
Post-ul Reporter, Новости Canal 2, 2 Августа 2022 – 17:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Sute de hectare cu diverse culturi agricole sunt compromise de secetă. Lipsa precipitaţiilor reduce raoda de porumb, floarea soarelui, grâu şi orz. Agricultorii din raioanele de nord se plâng că nu vor avea nici jumătate din recolta preconizată, iar pierderile se ridică la zeci de mii de lei. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare nu a […] Post-ul Sute de hectare cu diverse culturi agricole sunt compromise de secetă apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Peste 52 de milioane de lei. Este suma pe care a plătit-o „Loteria Naţională a Moldovei” la bugetul ţării sub forma de dividende. Aceasta reprezintă jumătate din profitul net de 105,5 milioane de lei, obţinut anul trecut de compania de stat. Datele sunt incluse într-un comunicat al „Loteriei Naționale a Moldovei”. Potrivit comunicatului de presă, […] Post-ul Peste 52 de milioane de lei. Este suma pe care a plătit-o „Loteria Naţională a Moldovei” la bugetul ţării sub forma de dividende apare prima dată în CANAL 2.
12:10
Gazprom va majora considerabil preţul gazului natural vândut Moldovei. Din 1 august, ţara noastră va plăti concernului rus 1458,5 dolari pentru o mie de metri cubi, cu aproape 500 de dolari mai mult decât în iulie. Noul preţ de achiziţie al gazelor naturale a fost publicat de directorul Moldovagaz, Vadim Ceban, pe canalul său de […] Post-ul Gazprom va majora considerabil preţul gazului natural vândut Moldovei apare prima dată în CANAL 2.
12:10
Descoperire macabră în Capitală. Corpul neînsufleţit al unui nou-născut a fost găsit, duminică, într-un tomberon de pe strada Serghei Lazo. Potrivit oamenilor legii, pruncul era pus într-o pungă de plastic. Poliția nu a precizat, deocamdată, dacă pruncul a fost născut viu sau mort. Oamenii legii au declarat că mama bebelușului ar fi intenționat să fugă […] Post-ul Corpul neînsufleţit al unui nou-născut a fost găsit într-un tomberon de pe strada Serghei Lazo apare prima dată în CANAL 2.
12:10
Un bărbat de 44 de ani dintr-un sat din raionul Anenii Noi şi-ar fi violat nepoata de 1 an şi 8 luni. Poliţia a fost alertată de mama micuţei care a povestit că şi-a lăsat copilul în grija bunelului pentru câteva ore. Oamenii legii au fost alertaţi duminică, în jurul orei 14:00. „Poliţia a fost […] Post-ul Un bărbat de 44 de ani şi-ar fi violat nepoata de 1 an şi 8 luni apare prima dată în CANAL 2.
12:10
Deputatul socialist Corneliu Furculiţă este învinuit de îmbogăţire ilicită. Informaţia a fost confirmată de procurorul responsabil de relaţiile cu presa de la Procuratura Generală, Mariana Cherpec, care a refuzat să ne ofere detalii. Cherpec a precizat că deputatul a fost audiat la sfârşitul săptămânii trecute şi pledează nevinovat. În următoarea perioadă, Furculiţă va fi obligat […] Post-ul Deputatul socialist Corneliu Furculiţă este învinuit de îmbogăţire ilicită apare prima dată în CANAL 2.
1 august 2022
19:40
Post-ul Reporter, 1 August 2022 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:50
Post-ul Reporter, Новости Canal 2, 1 Августа 2022 – 17:00 apare prima dată în CANAL 2.
30 iulie 2022
10:00
Lanţurile mari de magazine nu vor mai fi obligate să pună la dispoziţie 50 la sută dintre rafturi pentru marfa producătorilor autohtoni. Parlamentul a modificat mai multe acte normative cu privire la comerţul interior şi a exclus această obligativitate. Partidul Acţiune şi Solidaritate a propus renunțarea la cota de 50 la sută dintre rafturi pentru […] Post-ul Magazinele nu vor mai fi obligate să pună la dispoziţie 50 la sută dintre rafturi pentru marfa producătorilor autohtoni apare prima dată în CANAL 2.
10:00
În Moldova a fost înregistrat un deces provocat de malarie. Victima are 33 de ani şi este originară din Ucraina. Bărbatul şi-a făcut serviciul la Marina Militară şi a venit în Moldova pentru a-şi vizita rudele. Pacientul a decedat pe 18 iulie, dar despre moartea acestuia s-a aflat abia acum. Documentul care confirmă decesul a […] Post-ul În Moldova a fost înregistrat un deces provocat de malari apare prima dată în CANAL 2.
09:50
Interpretul rus Filip Kirkorov nu a putut intra în Republica Moldova. Cântăreţul a fost întors din drum pe Aeroportul Chişinău. El a venit în ţara noastră din peninsula Crimeea, anexată ilegal de Rsuia, pentru a oferi declaraţii în calitate de martor în dosarul Marinei Tauber. Informaţia a fost confirmată de Aurel Colenco, unul dintre avocații […] Post-ul Interpretul rus Filip Kirkorov nu a putut intra în Republica Moldov apare prima dată în CANAL 2.
09:50
Percheziții la domiciliul fostului ministru de interne, Pavel Voicu, dar și la fostul șef al Agenției Rezerve Materiale, Gheorghe Tretiacov, ambii suspectaţi de abuz în serviciu. Informația a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către procurorul general interimar, Dumitru Robu. În dosar mai sunt vizați mai mulți foști demnitari din cadrul MAI, actuali […] Post-ul Percheziții la domiciliul fostului ministru de interne, Pavel Voicu apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.