Canal2

Acum 5 minute
15:30
Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a depus astăzi actele pentru înregistrarea în cursa electorală la alegerile parlamentare din 24 februarie. Acesta vrea să candideze în circumscripţia uninominală cu numărul 32 din municipiul Chişinău. „Sunt 873 de semnături acumulate în localităţile din suburbiile municipiului Chişinău. Marea majoritate a semnat deschis, cu plăcere şi asta ne-a încurajat […] Post-ul Liderul PL, Dorin Chirtoacă, a depus actele pentru înregistrarea în cursa electorală la alegerile parlamentare apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Troleibuzul nr. 35, care va face legătura dintre sectorul Centru, Autogara de sud şi oraşul Durleşti, va porni la drum la începutul lunii februarie. Autorităţile municipale anunţă că au stabilit deja traseul rutei. „Lungimea porţiunii fără reţea de contact este de aproape opt kilometri, lungimea porţiunii sub reţea de contact este de 10,6 kilometri, tipul […] Post-ul Troleibuzul nr. 35 va porni la drum la începutul lunii februarie apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Nostalgicii vremurilor sovietice, membri şi simpatizanţi ai PCRM, au depus, astăzi, flori la monumentul lui Vladimir Lenin. În acest fel ei au marcat 95 de ani de la moartea fostului lider bolşevic. De la eveniment nu a lipsit liderul comunist, Vladimir Voronin. Acesta a venit însoţit de fiul său, Oleg, care a evitat să discute […] Post-ul 95 de ani de la moartea lui Lenin. Membrii şi simpatizanţii PCRM au depus flori la monumentul fostului lider bolşevic apare prima dată în CANAL 2.
Acum 15 minute
15:20
Cele 16 camere de supraveghere din parcul Valea Morilor, care au costat municipalitatea jumătate de milion de lei, stau doar de formă. Asta spun responsabilii de la Spaţii Verzi, care se plâng că de doi ani, de când au fost instalate, autorităţile nu au stabilit clar în gestiunea cui se află acestea. Situaţia însă le […] Post-ul Responsabili de la Spaţii Verzi: Cele 16 camere de supraveghere din parcul Valea Morilor stau doar de formă apare prima dată în CANAL 2.
Acum o oră
14:50
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 21 ianuarie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
13:50
Ajunse la 50 de ani de căsătorie, două familii din satul Văsieni, raionul Ialoveni, au fost premiate de către autorităţile locale cu patru mii de lei. Reprezentanţii Consiliului raional spun că vor continua această tradiţie, iar următoarele familii ajunse la jumătate de secol de căsnicie, vor fi selectate în baza unui regulament, aflat în proces […] Post-ul Jumătate de secol de căsătorie. Ajunse la 50 de ani de trai în comun, două familii din satul Văsieni au fost premiate de către autorităţile locale apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Un cuplu din Cahul a reuşit să-şi pună pe roate o afacere în oraşul lor de baştină, cu sprijinul Incubatorului local de Afaceri. Restaurantul soților Advahov a devenit destul de cunoscut printre localnici, dar şi străini. Şi asta, datorită mâncării delicioase. Antreprenorii spun că restaurantul le oferă posibilitatea să muncească acasă, avându-i alături pe cei […] Post-ul Un cuplu din Cahul a reuşit să-şi pună pe roate o afacere în oraşul lor de baştină, cu sprijinul Incubatorului local de Afaceri apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
13:30
Aproape două mii de tone de material antiderapant au fost împrăştiate noaptea trecută, pe drumurile din ţară. Potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii, în procesul de deszăpezire au fost implicaţi muncitori cu peste 200 de autospeciale de la Administrația de Stat a Drumurilor. Deşi toate drumurile naţionale sunt practicabile, pe unele zone se circulă cu dificultate. […] Post-ul Procesul de deszăpezire a drumurilor din ţară continuă! Pe unele zone se circulă cu dificultate apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Creşte numărul cazurilor de infecţii respiratorii în Capitală. Doar săptămâna trecută, au fost înregistrate 2500 de cazuri, cu 20 la sută mai multe decât în primele două săptămâni ale acestui an. Iar 34 de persoane au fost diagnosticate cu gripă. Potrivit directorului interimar al Direcţiei municipale Asistenţă Socială și Sănătate, Carolina Olaru, printre cei bolnavi […] Post-ul Creşte numărul cazurilor de infecţii respiratorii în Capitală apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Peste 180 de oameni au ajuns la spital cu fracturi, după ce au alunecat, în aceste zile, pe străzile din Chişinău. Totodată, un număr similar de agenţi economici s-a ales cu amenzi pentru că nu au curăţat zăpada din faţa sediilor unde activează. Informaţiile au fost făcute la şedinţa operativă a Primăriei Capitalei. Cele mai […] Post-ul Penalităţi împărţite agenţilor economici pentru că nu au curăţat zăpada din faţa sediilor unde activează apare prima dată în CANAL 2.
11:50
Succesele înregistrate în cei trei ani de guvernare ar fi continuat, dacă Executivul ar fi avut un mandat integral sau dacă ar fi preluat puterea când ţara s-ar fi aflat într-o perioadă favorabilă. Este declaraţia premierului Pavel Filip, făcută în cadrul emisiunii „Replica”, de la PRIME. Prim-ministrul susţine că, în conformitate cu noile reforme, salariile […] Post-ul Pavel Filip, invitatul special al emisiunii Replica. Premierul a vorbit despre cei trei ani de mandat apare prima dată în CANAL 2.
11:40
Anul trecut, minorii au comis cu peste o sută de infracţiuni mai puţine faţă de 2017, arată date statistice al Inspectoratului General de Poliţie. De cele mai mult ori, adolescenţii ajung după gratii pentru furturi, jafuri şi acte de huliganism. Raportul IGP arată că, în 2018 cel mai mult a scăzut numărul furturilor – de […] Post-ul Date statistice ale IGP: În 2018, minorii au comis cu peste o sută de infracţiuni mai puţine faţă de 2017 apare prima dată în CANAL 2.
11:40
O femeie de 70 de ani a fost tamponată mortal de un şofer aflat în stare de ebrietate. Accidentul s-a produs aseară, aproximativ la ora 17:30, la ieşirea din satul Hîjdieni, raionul Glodeni. Victima, locuitoare a satului Cobani, acelaşi raion, a fost spulberată de un consătean, în vârstă de 49 de ani. Potrivit poliţiei, femeia […] Post-ul Spulberată de un consătean. O femeie de 70 de ani a fost tamponată mortal de un şofer aflat în stare de ebrietate apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
11:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 21 ianuarie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Canal 2 a dat startul dezbaterilor electorale pentru referendumul consultativ din 24 februarie, organizat în aceeaşi zi cu scrutinul parlamentar. La prima ediţie au fost invitaţi reprezentanţii partidelor care au fost înregistrate la CEC în calitate de participant la plebiscit – PDM şi PCRM. Totuşi, Partidul Comuniştilor nu a trimis niciun reprezentant, deşi au fost […] Post-ul REFERENDUM REPUBLICAN 2019: Canal 2 a dat startul dezbaterilor electorale apare prima dată în CANAL 2.
10:20
Post-ul O nouă zi, 21 Ianuarie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
21:30
Dezbatere Referendum Republican 2019   Post-ul Dezbatere Referendum Republican 2019 apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 20 ianuarie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Creştinii ortodocşi îl cinstesc astăzi pe Sfântul Ioan Botezătorul, pe stil vechi. Sărbătoarea a fost marcată cu mare fast la Ruseştii Noi, Ialoveni. După ce au asistat la slujba religioasă, toţi cei care poartă prenumele Ion s-au adunat în centrului satului, au gustat din tradiţionala ciorbă de miel şi au ciocnit câte un păhărel de […] Post-ul Sărbătoare mare la Ruseştii Noi, Ialoveni. După ce au asistat la slujba religioasă, toţi cei care poartă prenumele Ion s-au adunat în centrului satului apare prima dată în CANAL 2.
18:20
De dimineaţă, parcul „Grigore Vieru” din oraşul Ungheni s-a transformat într-un adevărat furnicar. Mai mulţi tineri au decis să aducă căldură celor bătuţi de soartă. Aceştia au aşezat geci, fulare, pantaloni dar şi mănuşi groase pe băncile parcului din oraş, iar cei nevoiaşi au avut posibilitatea să-şi aleagă obiectele necesare pentru a trece mai uşor […] Post-ul Căldură pentru cei bătuți de soartă. Mai mulți tineri din Ungheni au adunat haine de iarnă pentru oamenii nevoiași apare prima dată în CANAL 2.
17:30
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 20 ianuarie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:00
Astăzi, la CANAL 2, la ora 20:30 încep dezbaterile electorale pe tema referendumului. Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică. La dezbateri sunt invitaţi reprezentanţii celor doi concurenţi electorali, care s-au înscris: PDM cu opțiunea „pro” și PCRM – „contra”. Fiecare dintre invitaţi se va pronunța asupra inițiativei de a reduce numărul deputaților de la […] Post-ul Referendum republican 2019: Dezbateri electorale la Canal 2 apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Tot mai mulţi poliţişti moldoveni sunt insultaţi şi chiar atacaţi de către cei, care încalcă legea. Datele Inspectoratului general de Poliţie arată că doar anul trecut, aproape o sută de poliţişti au fost agresaţi. Pentru a-i sprijini, un grup de angajaţi al Ministerului de Interne au creat Asociaţia ” Scutul demnităţii şi Onoarei „, care […] Post-ul Tot mai mulţi poliţişti moldoveni, insultaţi de către cei care încalcă legea apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Maia Sandu s-a discreditat pe când era ministru al educaţiei, iar acum este nevoită să candideze într-o circumscripţie pentru diasporă. Este opinia liderului comuniştilor, Vladimir Voronin. Acesta a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că liderul PAS nu mai are susţinerea alegătorilor din ţară din cauza reformelor nereușite în domeniul educaţiei în perioada, când făcea […] Post-ul Vladimir Voronin: Maia Sandu s-a discreditat pe când era ministru al educaţiei, iar acum este nevoită să candideze într-o circumscripţie pentru diasporă apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Vandalism în parcul Valea Morilor din Capitală. După ce, ieri, zeci de oameni au sărbătorit Boboteaza pe malul lacului, astăzi o bancă de pe alee a fost găsită aruncată în apă. Cum a ajuns ea acolo, nu se ştie, însă autorităţile spun că nu e pentru prim dată când se întâmplă. Poliţiştii caută făptaşii, care […] Post-ul Vandalism în parcul Valea Morilor din Capitală. După ce zeci de oameni au sărbătorit Boboteaza pe malul lacului, o bancă de pe alee a fost găsită aruncată în apă apare prima dată în CANAL 2.
16:30
S-a pornit la drum şi nu a mai ajuns la destinaţie. Este cazul unui şofer în vârstă de 61 de ani care a suferit un stop cardiac chiar în trafic. La faţa locului s-a deplasat ambulanţa, dar medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12, […] Post-ul S-a pornit la drum şi nu a mai ajuns la destinaţie. Un şofer în vârstă de 61 de ani a suferit un stop cardiac chiar în trafic apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
14:40
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 20 ianuarie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Bucurie pentru copiii din satul Logănești, Hîncești. Un grup de voluntari împreună cu autoritățile locale au deschis un centru de jocuri, unde cei mici îşi pot petrece util timpul liber. Aici, copiii, dar şi părinţii lor vor găsi jocuri pe plac, dar şi cărţi. „Am venit la Ludotecă pentru că sunt multe jucării. Ne jucăm […] Post-ul Bucurie pentru copiii din satul Logănești, Hîncești. Un grup de voluntari împreună cu autoritățile locale au deschis un centru de jocuri apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Cititorii din ţara noastră apreciază scriitorii autohtoni. În topul celor mai vândute cărţi în 2018 se regăsesc romanele semnate de Tatiana Țibuleac şi de Nicolae Dabija. La mare căutare au fost şi cărţile de dezvoltare personală. O altă carte, care se pare că le este pe plac moldovenilor este „Arsă de vie”. titlu care a […] Post-ul Cărțile care i-au cucerit pe moldoveni în 2018 apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Creştinii ortodocşi îl cinstesc, astăzi, pe stil vechi, pe Ioan Botezătorul, unul dintre cei mai veneraţi sfinţi. Potrivit scripturiI, din mila lui Dumnezeu, el a reuşit să supravieţuiască masacrului pruncilor din Betleem. Sfântul Ioan a fost fiul rabinului Zaharia şi a cuvioasei Elizaveta. El a crescut în deşert, în post şi rugăciune, până la vârsta […] Post-ul Creştinii ortodocşi îl cinstesc pe Ioan Botezătorul apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.