Canal2

Acum 2 ore
21:50
Să vină campionii! Astăzi a avut loc primul antrenament al naţionalei de fotbal a Republicii Moldova înainte de meciul cu campioana mondială en-titre Franţa. Alexandru Epureanu nu va putea ajuta selecționata ţării în timpul confruntării cu adversarii din Hexagon, în preliminariile Campionatului European din 2020. Căpitanul tricolorilor este accidentat la genunchi și în scurt timp […] Post-ul Primul antrenament al naţionalei de fotbal a Republicii Moldova înainte de spectaculosul meci cu Franţa apare prima dată în CANAL 2.
21:50
În ziua meciului dintre campioana mondială Franţa şi naţionala Moldovei, pe bulevardul Dacia din Chişinău vor fi restricţii de circulaţie. Anunţul a fost făcut de Inspectoratul General al Poliţiei. Oamenii legii au venit cu un şir de recomandări pentru microbişti. Într-adevăr, pentru meciul care se va disputa vineri şi care este aşteptat cu sufletul la […] Post-ul Pe bulevardul Dacia din Chişinău vor fi restricţii de circulaţie în ziua marelui meci dintre campioana mondială Franţa şi naţionala Moldovei apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
20:10
Post-ul Tema zilei din 18.03.2019 apare prima dată în CANAL 2.
19:50
O problemă veche, ce ţine de sistemul de drenaj al apei, le dă bătăi de cap locuitorilor din lunca Prutului. Mai bine de o mie de hectare de terenuri agricole din raionul Cahul sunt inundate, iar proprietarii nu şi le pot prelucra. Agricultorii arată cu degetul în direcţia celor de la „Apele Moldovei”, care au […] Post-ul Hectare de terenuri agricole înecate în lunca Prutului apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 18 martie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
19:00
Soarta a fost nemiloasă cu Eugenia, o femeie de nici 50 de ani, din satul Măgdăceşti, raionul Criuleni. Toată viaţa a muncit din greu ca să îşi poată întreţine familia. Acum un an,o banală durere de spate a adus-o la medici. După un şir de investigaţii, Eugenia Botnari a aflat că suferă de o formă […] Post-ul Ajutor pentru Eugenia! Femeia, care suferă de cancer poate fi salvată apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Peste şase mii de saci cu gunoi au fost strânşi de pe malul râului Bâc şi al afluenţilor lui după marea curăţenie de sâmbătă. 1500 de muncitori, voluntari s-au mobilizat la îndemnul lansat de Primăria Chişinău. Autorităţile le-au mulţumit oamenilor pentru implicare şi au îndemnat chişinăuienii să păstreze curăţenia. Pe lângă angajaţii Primăriei Chişinău, la […] Post-ul Râul Bâc mai curat. Peste şase mii de saci cu gunoi au fost strânşi apare prima dată în CANAL 2.
18:40
54 de garaje care se aflau ilegal într-o curte de blocuri locative de pe bulevardul Mircea cel Bătrân vor fi demontate, iar în locul lor va apărea o zonă de odihnă. Acum două săptămâni, autorităţile de la Primăria Capitalei le-au cerut proprietarilor să le scoată. Însă doar 11 s-au conformat. Aşa că angajaţii Preturii Ciocana […] Post-ul 54 de garaje care se aflau ilegal într-o curte de la Ciocana vor fi demontate apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Apa infectată cu norovirus este cauza intoxicaţiei celor 12 elevi din comuna Tohatin, municipiul Chişinău. Anunţul a fost făcut de către şefa Direcţiei Educaţie, Tineret şi Sport, la şedinţa operativă a Primăriei Chişinău. „Din cauza apei, care era utilizată în instituţie, a avut loc intoxicaţia copiilor, apa de la cantină. Acolo, au fost curăţate toate […] Post-ul Apa infectată cu norovirus: Cauza intoxicaţiei celor 12 elevi din Tohatin apare prima dată în CANAL 2.
18:30
Au acces împreună în Parlament pentru a se diviza. Asta cred analiştii politici despre soarta de mai departe a blocului „ACUM”. Despărţirea celor două tabere este admisă chiar şi de unii dintre liderii blocului. Proaspătul deputat Igor Munteanu a vorbit despre asta la un post privat de televiziune. „Este foarte posibil înființarea a două fracţiuni: […] Post-ul Părerea analiştilor politici despre soarta de mai departe a blocului ACUM apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Să vină campionii! Mii de microbişti din întreaga ţară aşteaptă cu sufletul la gură partida dintre Moldova şi campioana mondială Franţa. În aşteptarea lui Pogba, Mbappe şi Griezmann sunt şi locuitorii din satul Corjeuţi, raionul Briceni. Localitatea este cunoscută în întreaga ţară drept micul Paris al Moldovei. Aproape jumătate dintre locuitori din Corjeuţi lucrează în […] Post-ul Microbiştii din ţară stau cu sufletul la gură în aşteptarea meciului spectaculos dintre Moldova şi Franţa apare prima dată în CANAL 2.
17:50
Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 18 Martie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
16:50
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 18 martie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
15:40
60 de copii din familii social-vulnerabile sau lipsiţi de dragoste părintească vor ajunge, în aceste zile pe mâna unei echipe de stomatologi americani şi moldoveni. Aceştia vor fi trataţi în cadrul unui proiect umanitar, care se desfăşoară al 19-lea an consecutiv. Primii au trecut pragul stomatologilor veniţi de peste Ocean zece copii de la Şcoala […] Post-ul 60 de copii din familii social-vulnerabile, pe mâna unei echipe de stomatologi americani şi moldoveni apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Şase persoane au fost reţinute azi dimineaţă, în urma unor descinderi de la sediul central al Serviciului Vamal Chişinău şi la vama Sculeni din raionul Ungheni. Este vorba despre şeful Direcţiei Dezvoltare şi Securitate Informaţională a Serviciului Vamal, trei inspectori şi doi intermediari. Percheziţiile au loc şi la această oră şi sunt efectuate de către […] Post-ul Descinderi de la sediul central al Serviciului Vamal Chişinău şi la vama Sculeni din raionul Ungheni. Şase persoane au fost reţinute apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 18 martie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Anual, doar patru persoane cu dizabilităţi locomotorii din Republica Moldova devin conducători auto cu acte în regulă. Numărul mic este determinat de impedimentele pe care le întâlnesc aceştia la obţinerea permisului de conducere, dar şi la reutilarea vehiculelor. Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii „Tema Săptămânii”, de la Canal 2, moderată de Vadim Cheptănaru. […] Post-ul Şofatul, un vis pentru persoanele cu dizabilităţi apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Percheziţii şi la sediul Serviciului Protecţie Internă şi Anticorupţie al MAI, unde ofiţerii CNA au descins în această dimineaţă. Post-ul Percheziţii la sediul Serviciului Protecţie Internă şi Anticorupţie al MAI apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Nemulţumiri în apropierea Vămii Leuşeni. Transportatorii internaţionali de pasageri au blocat, noaptea trecută, timp de două ore, o bucată de traseu. Aceştia sunt supăraţi că au rămas fără plăcuţe de înmatriculare şi au fost amendaţi în urma verificărilor Agenţiei Naţionale de Transport Auto. De cealaltă parte, autorităţile susţin că majoritatea şoferilor fie au încălcat regulamentul […] Post-ul Transportatorii internaţionali de pasageri, fără plăcuţe de înmatriculare şi amendaţi în urma verificărilor Agenţiei Naţionale de Transport Auto apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Pachetul majoritar de acțiuni al Moldindconbank, care a fost controlată de raiderul numărul unu în CSI, Veaceslav Platon, a fost cumpărat de un investitor bulgar. Compania „Doverie-Invest” va intra în proprietatea a 64 la sută din acțiunile băncii. Potrivit Agenției Proprietății Publice, pachetul a fost vândut astăzi, contra sumei de peste 764 de milioane de […] Post-ul Pachetul majoritar de acțiuni al Moldindconbank, cumpărat de către un investitor bulgar apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Catedrala Mitropolitană a devenit ieri neîncăpătoare. Sute de oameni au venit să se închine icoanei și moaștelor Fericitei Matrona de la Moscova. Cuvioasa este renumită pentru pacea şi bunăstarea pe care o răspândeşte în casele credincioşilor. Oamenii s-au îmbulzit pentru a se închina moaștelor sfintei Matrona. „Matrona a fost o femeie care nu avea vedere, […] Post-ul Icoana și moaștele Fericitei Matrona de la Moscova, aduse la Catedrala Mitropolitană apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a ajuns la spital, cu arsuri de gradul trei, în urma exploziei unei butelii cu gaz. Incidentul s-a produs aseară, în casa victimei din satul Ocniţa din acelaşi raion. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au stabilit că explozia a distrus 30 la sută din suprafaţa casei. În […] Post-ul Un bărbat în vârstă de 55 de ani, mutilat în urma exploziei unei butelii cu gaz apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 18 martie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Anual, industria de vinuri şi băuturi spirtoase are un singur punct de întâlnire – expoziţia ProWein din oraşul german, Dusseldorf. În acest an, la târg participă 39 de vinării din Moldova, cu peste 350 de produse. Chiar dacă sunt diferite, toate licorile sunt prezentate sub o singură marcă – brandul de ţară – Wine of […] Post-ul 39 de vinării din Moldova participă la expoziţia ProWein din Dusseldorf apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Coşurile din nuiele sunt la mare căutare în preajma sărbătorilor pascale. Aşa că meşterii populari nu pierd timpul şi nici ocazia de a aduna un ban grămadă. Unul dintre ei este Nicolae Stan, din oraşul Cimişlia. Bărbatul spune că s-a pus deja pe treabă, mai ales, că nu duce lipsă de comenzi. De mai bine […] Post-ul Coşurile din nuiele, la mare căutare în preajma sărbătorilor pascale apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
10:40
Descoperire macabră în localitatea Şuri, raionul Drochia. O femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită moartă într-o fântână. La faţa locului au intervenit salvatorii şi poliţiştii, care au scos cadavrul din apă. Apelul la 112 a fost făcut de către un locuitor al satului. Femeia era originară din localitatea Tvarniţa, raionul Taraclia, […] Post-ul Descoperire macabră în localitatea Şuri. O femeie a fost găsită moartă într-o fântână apare prima dată în CANAL 2.
09:50
Foto: c Post-ul O nouă zi, 18 Martie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
22:40
TEMA SĂPTĂMÂNII din 17.03.2019 Foto: canal2.md Post-ul TEMA SĂPTĂMÂNII din 17.03.2019 apare prima dată în CANAL 2.
20:40
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 17 martie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:00
După un an cu multe pierderi, producătorii sfeclei de zahăr au ieşit din nou în câmp. Astfel, în nordul ţării, vor fi semănate 20 de mii de hectare de sfeclă, cu o mie de hectare mai mult decât în 2018. Mihail Goncearenco din satul Mărăndeni, Fălești are în gestiune 1650 de hectare te teren agricol. […] Post-ul După un an cu multe pierderi, producătorii sfeclei de zahăr au ieşit din nou în câmp apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.