Canal2

Acum 2 ore
21:50
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 22 Octombrie 2020 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
13:40
Copiii din raionul Orhei se bucură de cele mai noi terenuri de joacă. Potrivit unui comunicat de presă publicat pe siteul Consiliului Raional Orhei, în localitățile Piatra, Jeloboc, Cucuruzeni și Pohrebeni au fost amenajate 4 zone de agrement, unde copiii se vor juca în siguranţă. Încântați, micuții, au luat cu asalt toboganele și leagănele. Localnicii […] Post-ul Copiii din raionul Orhei se bucură de cele mai noi terenuri de joacă. Alte 4 zone de agrement au fost amenajate în regiune apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Andrei Năstase, candidatul Platformei DA promite toleranţă zero faţă de lumea interlopă, dacă ajunge în funcţia de preşedinte. Într-o postare pe Facebook, Năstase spune, că nu va permite nici tergiversarea dosarelor penale de rezonanță. „În calitate de viitor președinte, voi avea toleranță zero față de lumea interlopă, față de bandiți, față de cei care șantajează […] Post-ul Andrei Năstase: În calitate de viitor președinte, voi avea toleranță zero față de bandiți apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Artiştii Alex Calancea şi Cristofor Aldea-Teodorovici o susţin pe Maia Sandu în cursa pentru prezidenţiale. Muzicienii îşi argumentează preferinţele politice într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare. Ele au fost distribuite şi pe pagina de ”Facebook” a liderului Partidului Acţiune şi Solidaritate. În postarea sa, Alex Calancea menţionează că vede în Maia Sandu un politician […] Post-ul Alex Calancea şi Cristofor Aldea-Teodorovici o susţin pe Maia Sandu în cursa pentru prezidenţiale apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Primarul Chişinăului Ion Ceban şi-a luat concediu pentru a-l susține pe Igor Dodon în campania electorală. Cei doi au publicat un video, în care se laudă reciproc. Ceban spune că îl cunoaște pe Dodon de 20 de ani, timp în care a înțeles că este un profesionist și un om, căruia îi pasă de soarta […] Post-ul Primarul Chişinăului Ion Ceban şi-a luat concediu pentru a-l susține pe Igor Dodon în campania electoră apare prima dată în CANAL 2.
13:30
După ce s-a lansat în campania electorală pe malul Prutului, candidatul Blocului Electoral Unirea, Dorin Chirtoacă, a ajuns şi pe malul Nistrului, lângă Cetatea Soroca. Printre prioritățile sale Chirtoacă enumără des-centralizarea puterii, renunțarea la practicile de intimidare a agenţilor economici și atragerea investițiilor. „Cât mai multe fonduri europene, cât mai multe finanțări pentru a putea […] Post-ul Dorin Chirtoacă a explicat cum vrea să contribuie la dezvoltarea Republicii Moldova apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Celebrele filme cu desene animate produse în Moldova ar putea fi digitalizate, datorită unui grant european, câştigat recent de „Moldova-Film”. Acum ele sunt depozitate în vechea arhivă, care nu a fost reparată de mulţi ani. Ce comori sunt ascunse acolo şi în ce condiţii sunt păstrate, aflaţi din reportajul realizat de colegii de la „Telemagazin. […] Post-ul Acasă la personajele din povești. Celebrele filme cu desene animate made in Moldova ar putea fi digitalizate apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Comisia Electorală Centrală a început tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidenţiale, care vor ajunge în pese 2.000 de secții de votare. Prețul unui buletin de vot este de 14 bani, iar costul total ajunge la peste 420 de mii de lei. Aproximativ 2 milioane 170 de mii de buletine vor fi în limba română, […] Post-ul CEC a început tipărirea a 3 milioane de buletine de vot pentru alegerile prezidenţiale apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Guvernul a alocat 2 milioane 62 de mii de lei pentru lichidarea pagubelor provocate de inundaţii la Comrat. Decizia a fost luată în cadrul Comisiei pentru Situaţii Excepţionale. Guvernului specifica, că din aceşti bani vor fi reconstruite sau reparate locuinţele distruse de puhoaie şi reabilitati 2 kilometri de reţea de gaze şi 1 kilometru de […] Post-ul Guvernul a alocat 2 milioane 62 de mii de lei pentru lichidarea pagubelor, provocate de inundaţii la Comrat apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Omorul minorei de 16 ani din satul Codreanca, Străşeni a şocat localnicii. Familia victimei nu-şi poate explica gestul tânărului ucigaş, care a înjunghiat-o şi a lăsat-o câteva zile într-un apartament din Chişinău. Tatăl şi-a recunoscut cu greu fiica şi nu-şi doreşte altceva decât dreptate. Tatăl tinerei ucise de către iubitul ei a fost anunţat de […] Post-ul Omorul minorei de 16 ani a şocat o întreagă comunitate. Părinții îndurerați cer dreptate în acest caz apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Tragedie în localitatea Buciumeni, raionul Ungheni. Un bebeluș de un an a ars de viu, după ce locuința în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul ar fi izbucnit din cauza ne-respectării normelor antiincendiare. Poliţia şi pompierii au fost alertaţi de vecini. Potrivit oamenilor legii, mama bebeluşului decedat ar fi plecat la cumpărături […] Post-ul Un incendiu produs în satul Buciumeni, raionul Ungheni, a luat viaţa unui copil de numai 1 an apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Imagini de o cruzime fără margini, filmate în satul Pelinia raionul Drochia, unde un bărbat își bate cu bestialitate calul căzut, epuizat de muncă. Un martor ocular a filmat întreaga scenă şi a expediat filmuleţul pe adresa redacţiei noastre. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. ” – Ghena, spune-i să nu-l […] Post-ul CAZ STRIGĂTOR LA CER! Un cal, bătut cu bestialitate de propriul stăpân cu o seceră apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Anatol Ciubotaru a fost demis pentru a doua oară din funcția de director al Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”. După decizia Curții Supreme de Justiție, prin care a fost restabilit in functie, Ministerul Sănătății a anunțat că Anatol Ciubotaru își va primi salariul pentru lunile în care nu a activat, dar nu va mai conduce […] Post-ul Directorul SCR, Anatol Ciubotaru, demis la doar trei zile după ce a fost restabilit în funcție apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
08:10
Post-ul Telemagazin – 22 octombrie 2020, partea a 2-a. Tehnologiile avansează: delfinii adevăraţi urmează să fie înlocuiţi cu roboţi, iar aburul uscat cu nano particulele vă dezinfectează casa, dacă-l aveţi pe Rovus, prezent la Oferta Zilei apare prima dată în CANAL 2.
08:10
Post-ul Telemagazin – 22 octombrie 2020, partea 1. Aflaţi la ce duce gelozia în cuplu şi cum poate fi depăşit sentimentul. Tot la Telemagazin aflaţi cât de riscantă e automedicaţia în probleme ginecologice, la care apelează tot mai multe femei, din frica să nu meargă la medic, pe timp de pandemie apare prima dată în CANAL 2.
08:10
Post-ul Gelozia în cuplu poate avea urmări grave şi chiar fatale. Cum o combatem ne spune psihologul Daniela Popa apare prima dată în CANAL 2.
08:10
Post-ul Nu merg la ginecolog din cauza pandemiei şi se tratează cu remedii procurate pe internet. Medic: „Unele femei au cancer în fază terminală când ajung la noi” apare prima dată în CANAL 2.
08:10
Post-ul Nu mai ştiţi ce coafuri să le faceţi fiicelor voastre? Vedeţi câteva idei simple de aranjare a părului apare prima dată în CANAL 2.
08:10
Post-ul Animalele de la Zoo ar putea fi înlocuite cu roboţi care le imită perfect apare prima dată în CANAL 2.
08:10
Post-ul Scăpaţi de 99,9 % din bacterii cu ajutorul aburului uscat. Vedeţi cât de uşor funcţionează Nano Floor Steamer şi ce preţ bun are apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
22:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 21 Octombrie 2020 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Partidul Democrat nu va susține nici unul dintre candidaţii înscrişi în cursa prezidenţială. Anunțul a fost făcut de președintele formațiunii, Pavel Filip, în cadrul unui briefing. Potrivit politicianului, simpatizații partidului susțin poziția formațiunii. „Noi nu credem că este necesar să le indicăm colegilor și simpatizanților noștri pe cine să voteze. Nimeni nu va impune nimănui […] Post-ul PDM nu va susține nici unul dintre candidaţii înscrişi în cursa prezidenţială apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Moldoveniii sunt un exemplu elocvent cum NU trebuie să ne comportăm pe timp de pandemie. Zeci de oameni au fost surprinşi într-un troleibuz supra-aglomerat…, iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare. Mijlocul de transport era atât de încărcat… încât uşile nu puteau fi închise. Chiar şi aşa, nici un pasager nu a coborât […] Post-ul Plin până la refuz. Zeci de oameni au fost surprinşi într-un troleibuz atât de aglomerat, încât ușile nu puteau fi închise apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Doi soţi din oraşul Orhei se plâng că acum câteva luni, au fost bătuţi crunt, la un botez, iar făptaşii au rămas ne-pedepsiţi. Disperaţi, au venit în platoul emisiunii „Vorbeşte Moldova” de la PRIME, pentru a-şi căuta dreptatea. Contactat de reporterii emisiunii, tânărul, suspectat de provocarea conflictului, afirmă, că nu este vinovat. Soții Oleg și […] Post-ul Doi soţi din oraşul Orhei se plâng că acum câteva luni, au fost bătuţi crunt, la un botez, iar făptaşii au rămas ne-pedepsiţi apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Conform ultimului sondaj, realizat de ”Intellect Group” în colaborare cu Asociația obștească „Spero”, candidatul independent Igor Dodon este cel mai potrivit pentru funcţia de Preşedinte. Potrivit sondajului, puțin peste 51 la sută dintre cei intervievați consideră că actualul președinte este cel mai potrivit pentru funcția de șef de stat. Pe locul doi s-a clasat candidatul […] Post-ul Un nou sondaj, aceleași preferințe. Cine este el mai potrivit președinte apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Cetăţenii azeri stabiliţi în Republica Moldova urmăresc cu durere conflictul din Karabahul de Munte. Unii afirmă, că au aflat de la ştiri despre moartea cunoscuţilor şi nu-şi pot explica motivul pierderii de vieţi omeneşti. Zilnic, la ambasada Azerbaijanului din Chișinău, oamenii depun flori în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în ultimele bombardamente din Karabahul […] Post-ul Cetățenii azeri din Moldova vor pace în Karabah. Zilnic, la Ambasada Azerbaijanului sunt depuse flori în memoria celor ucişi în regiunea separatistă apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Un bărbat şi-a ucis în bătaie propriul tată, după ce ar fi consumat împreună alcool. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de fiica acestuia, care a şi anunţat oamenii legii. În scurt timp, poliţiştii au reţinut suspectul, care şi-a recunoscut vina. Poliţiştii susţin că în data de 8 octombrie au fost anunţaţi de către […] Post-ul Omor la beţie. Un bărbat de 40 de ani din Capitală şi-a ucis în bătaie propriul tată după ce au consumat băuturi alcoolice apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Marele poet şi patriot Dumitru Matcovschi ar fi împlinit astăzi 81 de ani. Cu părere de rău, meritele sale în calitate de scriitor, academician, dramaturg şi om de stat… sunt date uitării. Astfel, la bustul lui Matcovschi de pe Aleea Clasicilor au venit azi doar 2 persoane, care l-au omagiat şi au depus buchete de […] Post-ul Marele poet şi patriot Dumitru Matcovschi a fost omagiat în tăcere la Chişinău. Scriitorul ar fi împlinit vârsta de 81 de ani apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Caz șocant în Capitală. O fată de 16 ani a fost omorâtă cu sânge rece, iar corpul neîsufleţit a fost lăsat să zacă timp de 4 zile într-un apartament din cartierul Telecentru. Principalul suspect este iubitul adolescentei, care şi-a recunoscut vina şi spune că regretă fapta comisă. Tânărul de 18 ani, a povestit poliţiştilor că […] Post-ul O tânără de 16 ani, dispărută acum câteva zile, a fost găsită moartă într-un apartament din capitală apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Moldovenii continuă să creadă în poveşti şi teorii conspirative. Astfel, peste 40 la sută dintre cetăţeni consideră că virusul Covid 19 a fost creat de către Bill Gates sau alţi miliardari. De asemenea, mulţi cred, că odată cu vaccinul în corpul uman vor fi introduse cipuri…. sau că… usturoiul şi vitamina C pot preveni boala. […] Post-ul Moldovenii cred mai mult în mituri decât în existenţa virusului Covid 19, chiar dacă numărul îmbolnăvirilor şi a deceselor creşte constant apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.