Canal2

Acum 2 ore
21:50
Ucrainenii au marcat cei 28 de ani de independenţă fără paradă militară, dar cu mult spectacol și patriotism. Aşa cum un preşedinte războinic a fost înlocuit cu un actor, în Piața Independenței din Kiev nu au fost scoase tancuri și alte blindate, dar s-a făcut un show de zile mari din intonarea imnului Ucrainei, care […] Post-ul Ucrainenii au marcat cei 28 de ani de independenţă apare prima dată în CANAL 2.
21:50
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 24 august 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
21:40
Seceta schimbă calendarul agricultorilor. Astfel, din cauza lipsei precipitaţiilor, recoltarea sfeclei de zahăr a început cu aproape două săptămâni mai devreme. Chiar şi în aceste condiţii, fermierii prognozează o roadă bogată şi o calitate a producţiei la fel de bună ca şi anul precedent. Neschimbat va rămâne şi preţul. Victor Hropotinschi are o plantaţie de […] Post-ul Seceta schimbă calendarul agricultorilor. Din cauza lipsei precipitaţiilor, recoltarea sfeclei de zahăr a început cu aproape două săptămâni mai devreme apare prima dată în CANAL 2.
21:40
Numărul copiilor, care se află în grija asistenţilor parentali, creşte exponenţial. Dacă în 2007 erau 47 de copii crescuţi în familii adoptive, atunci în 2017, şi-au găsit o nouă familie 810 copii. Potrivit specialiştilor, datorită acestor familii, copiii abandonaţi de părinţii lor biologici se adaptează mai uşor în societate. Este şi exemplul familiei Grigoriu din […] Post-ul Numărul copiilor, care se află în grija asistenţilor parentali, creşte exponenţial apare prima dată în CANAL 2.
21:30
Trăieşte într-o casă care ar costa două milioane şi jumătate de lei. Este vorba despre şeful Centrului Naţional Anticorupţie, Ruslan Flocea. Deşi, în declaraţia de avere, acesta a menţionat că locuinţa costă mai puţin de un milion de lei, experţii imobiliari cred că proprietatea valorează mult mai mult. „Anume forma acoperişului arată că în această […] Post-ul Şeful CNA, Ruslan Flocea, trăieşte într-o casă de milioane apare prima dată în CANAL 2.
21:30
Moldovenii care şi-au programat vacanţa pe malul Mării Negre au aşteptat ore întregi la frontiera cu Ucraina. Unii oameni au postat pe internet imagini în care se văd coloane de automobile de sute de metri. La punctul de trecere Palanca, traficul intensiv s-a menţinut de la ora 03:30 şi până la ora 08:30. Pentru a […] Post-ul Trafic intens la ieşirea din ţară apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
21:20
Mai multe vedete de la noi şi-au pus şorţul de chelner şi au strâns bacşişuri grase la o patiserie din Capitală. Totul pentru o cauză nobilă. Banii adunaţi au fost donaţi la o sută de copii din familii defavorizate, pentru lucruri necesare în noul an şcolar. Prezentatoarea matinalului „Prima oră” de la Prime, Lili Lozan […] Post-ul Mai multe vedete de la noi şi-au pus şorţul de chelner şi au strâns bacşişuri grase la o patiserie din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
21:10
Să dai vina pe cetăţeni pentru că aceştia nu au cerut majorarea tarifelor la energia electrică este sau culmea cinismului, sau culmea prostiei. Astfel a comentat declaraţiile lui Vadim Brînzan fostul ministrul al Economiei Alexandr Muravschi. Acesta a menţionat că atunci când era ministru, de multe ori a fost criticat de oameni că, în loc […] Post-ul Muravschi: Brînzan a atins culmea cinismului apare prima dată în CANAL 2.
21:00
Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, care a venit în ţara noastră să sărbătorească eliberarea de sub jugul fascist, a fost întâmpinat la Chișinău cu proteste. În faţa Preşedinţiei, manifestanții au scandat lozinci antiruse şi au cerut retragerea armatei ruse de pe teritoriul țării noastre. Protestatarii au criticat acţiunile lui Igor Dodon, care l-a invitat […] Post-ul Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, întâmpinat la Chișinău cu proteste apare prima dată în CANAL 2.
21:00
De la Chişinău până la Şerpeni, cu o motocicletă Harley Davidson, fără numere de înmatriculare. Este isprava liderului formaţiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi. Deşi traseul de aproape 40 de km era împânzit de poliţişti, Usatîi a ajuns fără probleme la destinaţie. Politicianul a declarat că vehiculul, care costă câteva zeci de mii de euro, a […] Post-ul Renato Usatîi, surprins pe o motocicletă Harley Davidson, fără numere de înmatriculare apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Fruntaşii câtorva partide, în frunte cu şeful statului, Igor Dodon, şi preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, au depus, astăzi, flori la Complexul Memorial ” Eternitate”. Participanţii la acţiune au marcat 75 de ani de la eliberarea Moldovei de sub ocupaţia fascistă. Ei au ţinut un minut de reculegere şi i-au pomenit pe cei căzuţi în cel […] Post-ul Fruntaşii câtorva partide, în frunte cu Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi, au depus flori la Complexul Memorial ” Eternitate” apare prima dată în CANAL 2.
20:40
O fetiţă, de doar doi ani şi jumătate, din satul Chiştelniţa, raionul Teleneşti şi-a petrecut toată noaptea, în singurătate, pe un câmp. Micuţa a ieşit ieri din casă şi a fost găsită azi dimineaţă la cinci kilometri depărtare de casă, la marginea unei livezi.  Asta după ce a fost căutată de 50 de persoane, între […] Post-ul O fetiţă, de doar doi ani şi jumătate, din satul Chiştelniţa, raionul Teleneşti şi-a petrecut toată noaptea, în singurătate, pe un câmp apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
20:40
Chişinăul s-ar putea transforma într-un oraş al ambuteiajelor infinite, odată cu începerea anului şcolar, dacă autorităţile nu repară în timp util străzile. Asta, în condiţiile în care este sfârşit de august iar municipalitatea nu se prea grăbeşte să termine lucrările. În prezent 11 străzi se află în proces de reabilitare iar muncitorii, se pare că […] Post-ul Chişinăul s-ar putea transforma într-un oraş al ambuteiajelor infinite, odată cu începerea anului şcolar, dacă autorităţile nu repară în timp util străzile apare prima dată în CANAL 2.
20:40
Pătrundeau în locuinţe şi maşini, furau bunuri, după care le vindeau. Patru membri a unui grup infracţional, printre care doi adolescenţi, au fost prinşi de poliţie, la o terasă din capitală, în timp ce chefuiau. Potrivit anchetatorilor, indivizii au comis circa 20 de furturi, prin efracţie. Suma prejudiciilor se ridică la peste 300 de mii […] Post-ul Patru membri a unui grup infracţional, printre care doi adolescenţi, au fost prinşi de poliţie apare prima dată în CANAL 2.
20:40
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 23 august 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Ruslan Flocea, şeful de la CNA se află, în continuare, în subordinea preşedintelui Igor Dodon. Cel puţin asta arată site-ul Preşedinţiei, potrivit căruia Flocea este şi secretar general al Aparatului şefului statului. Asta deşi, oficial, el a fost numit director CNA, la sfârşitul lui iulie. Pe pagina web a Preşidenţiei, la secţiunea „aparatul preşedintelui”, primul […] Post-ul Ruslan Flocea, şeful de la CNA se află, în continuare, în subordinea preşedintelui Igor Dodon apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Lucrări de reparaţie tărăgănate intenţionat! Fostul primar interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, acuză actuala conducere de la primărie că amână redeschiderea celor şapte grădiniţe, pentru a le inaugura în ajun de alegerile locale. Deşi instituţiile preşcolare urmau să-şi deschidă uşile pentru copii în data de 1 septembrie, muncitorii mai au mult de lucru. De cealaltă […] Post-ul Ruslan Codreanu acuză actuala conducere de la primărie că amână redeschiderea celor şapte grădiniţe, pentru a le inaugura în ajun de alegerile locale apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Ilan Şor se află acum în Israel, iar dacă va ieşi din această ţară, va fi arestat şi extrădat. Informaţia a fost confirmată de către şeful Interpol Moldova, Victor Tenţiu. Acesta a mai precizat că interpelări privind extrădarea lui Şor au fost transmise în toate cele 193 de ţări membre ale Interpol. Tenţiu însă, nu […] Post-ul Şor, anunţat în căutare internaţională apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Noile tarife la curentul electric au fost publicate în Monitorul Oficial, iar de astăzi, intră în vigoare. Se întâmplă după ce acum o săptămână, Agenţia Naţională pentru Reglementări în Energetică, a acceptat solicitările furnizorilor. Astfel, în urma majorării tarifelor cel mai mult vor fi afectaţi locuitorii din nordul ţării. De astăzi,  locuitorii din sudul şi […] Post-ul Noile tarife la curentul electric au fost publicate în Monitorul Oficial apare prima dată în CANAL 2.
20:10
La un colţ de masă plâng, la alt colţ de masă cântă. Aşa a fost marcată ziua de 23 august în ţară, de către Guvern şi Preşedinţie. În timp ce premierul Maia Sandu a decretat astăzi zi de doliu naţional, la Comrat, bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, împreună cu Igor Dodon au sărbătorit 75 de ani […] Post-ul Doliu în ţară, sărbătoare la Comrat. Guvernul Sandu comemorează victimele regimurilor, iar Dodon sărbătorește eliberarea Moldovei de fascism apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Zi de doliu în toată ţara în memoria victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Drapelele instituţiilor de stat, dar şi cele ale misiunilor diplomatice au fost coborâte în bernă, iar în faţa Guvernului, oficialii au ţinut un moment de reculegere. La evenimentul organizat de premierul Maia Sandu, nu a participat, niciun ministru sau deputat PSRM. […] Post-ul Zi de doliu în toată ţara în memoria victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Unioniştii din Partidul Uniunea Salvaţi Basarabia au venit, simbolic, în faţa Preşedinţiei cu două hărţi ale României Mari. Una – pentru şeful statului, iar alta pentru liderul de la Kremlin. Gestul a vrut să le reamintească celor doi că astăzi se împlinesc 80 de ani de la semnarea pactului criminal Ribbentrop-Molotov, prin care Basarabia a […] Post-ul Uniunea Salvați Basarabia i-a dăruit lui Igor Dodon o hartă pe suport de lemn a României Mari apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Percheziţii pe Aeroportul Internaţional Chişinău, în această după amiază. Verificările s-au desfăşurat chiar în timpul şedinţei Consiliului Suprem de Securitate, convocat de Igor Dodon, unde s-a pus în discuţie legalitatea concesionării aeroportului, acum şase ani. Percheziţii pe Aeroportul Internaţional Chişinău, în această după amiază. Verificările s-au desfăşurat chiar în timpul şedinţei Consiliului Suprem de Securitate, […] Post-ul Percheziţii la Aeroportul Internaţional Chişinău apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Numărul persoanelor care s-au intoxicat la o grădiniţă din Băcioi a ajuns la 31. Este vorba de 29 de copii şi două angajate ale instituţiei preşcolare. Specialiştii Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor vor putea spune exact, care a fost sursa toxiinfecţiilor peste cinci zile. Între timp, autorităţile locale au decis să sisteze, temporar, activitatea grădiniţei. […] Post-ul Numărul persoanelor care s-au intoxicat la o grădiniţă din Băcioi a ajuns la 31 apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Compania Avia Invest, care administrează Aeroportul Internaţional Chişinău, nu a fost vândută miliardarului britanic Nathaniel Rothchild, cum se spunea zilele trecute. Cel puţin asta afirmă preşedintele Igor Dodon, care a convocat astăzi Consiliului Suprem de Securitate, iar mai mulţi demnitari au venit cu rapoarte. „Nu au fost înstrăinate cotele de capital din „Avia Invest”, adică […] Post-ul Aeroportul, subiectul Consiliului Suprem de Securitate apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:20
Chiar dacă susţine că în 31 august va sărbători Ziua Limbii Române, colegii săi din Parlament nu se prea grăbesc să schimbe statutul acesteia şi în Constituţie. Premierul Maia Sandu a precizat, într-un interviu pentru adevărul.ro, că întotdeauna a onorat Limba Română şi nu cea de stat. Mai mult, Sandu afirmă că toţi membrii PAS […] Post-ul Pe 31 august Maia Sandu va sărbători Ziua Limbii Române, iar Ministerul Educaţiei, Limba Noastră apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Bărbatul în vârstă de 82 de ani, care îşi creşte singur fetiţa de trei ani, riscă să rămână fără ea. După reportajul difuzat de postul Canal 2, reprezentanţi ai pretinselor autorităţi de la Tiraspol au venit la Căuşeni, la rudele unde este acum Anastasia, pentru a o duce la orfelinat. O strănepoată de-a bărbatului, în […] Post-ul Bărbatul de 82 de ani, care îşi creşte singur fetiţa de trei ani, riscă să rămână fără ea apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Mai multe cruci din cimitirul Sfântul Lazăr din Capitală ar fi furate şi duse la un punct de colectare al fierului vechi, situat chiar în apropiere. Sunt declaraţiile rudelor răposaţilor care au depistat că acestea lipsesc pe morminte. În timp ce administraţia punctului spune că ar avea un contract de depozitare cu cimitirul, cea de […] Post-ul Mai multe cruci din cimitirul Sfântul Lazăr din Capitală ar fi furate şi duse la un punct de colectare al fierului vechi apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Intoxicaţie în masă la o grădiniţă din Băcioi, municipiul Chişinău. Opt copii şi doi adulţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Toma Ciorbă cu toxiinfecţie. Informaţia a fost confirmată de primarul localităţii, Vitalie Şalari. Potrivit acestuia, la faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor şi specialiștii Centrului de Sănătate […] Post-ul Intoxicaţie în masă la o grădiniţă din Băcioi: Opt copii şi doi adulţi, transportaţi la spital apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Noul acord de colaborare dintre blocul ACUM şi PSRM, este afectate de două greşeli. Vizita la Chişinău a ministrului Apărării al Federaţiei Ruse, Serghei Şoigu şi situaţia de la Curtea Constituţională. Declaraţia a fost făcută de vicepreşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, în contextul anunţului de ieri al socialiştilor despre necesitatea semnării cât […] Post-ul Pietrele de încercare pentru noul acord de alianţă apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.