Canal2

Acum 4 ore
20:20
Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 19 Octombrie 2021 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
19:10
Post-ul Moldoveanul Nicu Ştirbeţ, inclus în topul Forbes România „30 sub 30” apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Post-ul Interviu cu AKORD, despre filmările videoclipului la piesa „Joc Moldovenesc” apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Sfaturi, recomandări şi interdicţii – de acestea au parte din plin femeile însărcinate. Mai rău e cu superstiţiile, care sunt la orice pas. Iar dacă se mai implică bunicile cu tot ce spun babele din bătrâni atunci gravida ar trebui să stea în pat toate cele 9 luni fără să mişte un deget, ca să […] Post-ul Superstiţii legate de sarcină. Ce nu au voie să facă gravidele pentru a nu atrage relele apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Lidia Răilean din Chişinău este o telespectatoare fidelă a Telemagazin. În şirul cumpărăturilor pe care le-a făcut s-a adăugat şi plapuma Aloe Vera, pe care a câştigat-o la tombola Telemagazin. Post-ul O nouă câştigătoare a tombolei TELEMAGAZIN. Tatiana Plăcintă a mers la ea acasă apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
17:30
Post-ul Telemagazin – 19 octombrie 2021, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
17:30
Post-ul Telemagazin – 19 octombrie 2021, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
15:00
2.000 de persoane din 26 de ţări au participat în zilele de odihnă la Maratonul Internaţional, organizat la Chişinău. Evenimentul a fost înalt apreciat de către sportivi. Cursa cea mai lungă a fost de 42 de kilometri. Marele câştigător al Maratonului Internaţional Chişinău a fost Ivan Siuris, angajat la Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială […] Post-ul Maratonul Internațional Chișinău s-a încheiat. Două mii de oameni din 26 de țări au participat. Vezi cine este marele câștigător apare prima dată în CANAL 2.
15:00
Mai multe drumuri, care fac legătura între suburbii şi capitală, vor fi reabilitate. Autorităţile municipale au alocat în acest scop peste 10 milioane de lei. În unele sate, drumarii au început deja lucrările de reparaţii. În oraşul Sîngera, drumarii au reuşit să efectueze lucrări de frezare a asfaltului la ieşirea din localitate. Şoferii spun că […] Post-ul Mai multe drumuri de acces spre suburbiile Capitalei vor fi reabilitate. Autorităţile municipale au alocat în acest scop peste 10 milioane de lei apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Rata de vaccinare în unele sate din Moldova nu depăşeşte 2%. Cel mai mic indice de imunizare este în satu Parcani, raionul Călăraşi, unde doar 11 din 543 de locuitori, sunt vaccinaţi. Primarul explică situaţia prin falsurile despre vaccin, răspândite pe reţele de socializare. ” – V-aţi vaccinat împotriva la COVID-19? – Nu.” ” Nu […] Post-ul Localitatea cu cea mai mică rată de imunizare. În satul Parcari, frica de vaccin e mai mare ca cea de COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Post-ul Percheziții la PCCOCS în birourile procurorilor Dumitru Răileanu și Elena Ceruță, în dosarul Stoianoglo apare prima dată în CANAL 2.
14:40
Vacanţa de toamnă a elevilor va începe mai devreme şi va dura toată săptămâna viitoare. Cele două zile suplimentare vor fi recuperate până la sfârşitul semestrului. Ministerul Educaţiei a decis că vacanţă va începe pe data de 23 octombrie şi nu pe 27, cum era preconizat iniţial, şi se va încheia pe data de 1 […] Post-ul Vacanţa de toamnă a elevilor va începe mai devreme. Totuşi, două zile de odihnă vor trebui recuperate apare prima dată în CANAL 2.
14:30
O echipă medicală din Moldova a plecat în România pentru a ajuta medicii de peste Prut în lupta cu pandemia. Este vorba despre 32 de medici, paramedici şi asistenţi medicali de la mai multe spitale din ţară. La ora actuală România traversează o perioadă extrem de complicată, din cauza numărului mare de îmbolnăviri şi decese […] Post-ul O echipă de medici din Moldova au plecat în România, pentru a-şi ajuta colegii de peste Prut în lupta cu pandemia apare prima dată în CANAL 2.
14:30
O delegaţie a Organizației Mondiale a Sănătății va sosi în România pentru a monitoriza situaţia privind numărul mare de infectări cu Covid 19. Anunțul a fost făcut de Daniel Coriu, Președintele Colegiului Medicilor din România, care a declarat că situația epidemiologică se înrăutățește continuu. România a ajuns săptămâna trecută pe primul loc în lume după […] Post-ul OMS trimite o delegație în România pentru a monitoriza situaţia privind numărul mare de infectări cu COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.
14:20
Igor Dodon renunţă la funcţia de preşedinte al PSRM şi la mandatul de deputat. El a menţionat azi, în cadrul unui briefing, că va conduce Partidul până la Congresul PSRM, care va avea loc în luna decembrie, iar cererea de renunţare la mandatul de deputat va fi prezentată Secretariatului Parlamentului. După plecarea din aceste funcţii […] Post-ul Igor Dodon renunţă la mandatul de deputat şi la fotoliul de preşedinte al PSRM apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
23:30
Reporter cu Valeriu Frumusachi, 18 Octombrie 2021 – 19:00 Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 18 Octombrie 2021 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Cea mai mare fabrică de zahăr din Moldova obţine, de aproape două săptămâni, doar 24 la sută din volumul necesar al gazelor naturale, motiv pentru care a trecut la rezerve de păcură. Acestea vor ajunge însă doar până la sfârşitul lunii octombrie. Dacă până atunci gazul nu va fi livrat în volum deplin, întreprinderea va […] Post-ul Criza energetică face primele victime. Cea mai mare fabrică de zahăr din Moldova a trecut la alimentație cu păcură apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Republica Moldova mizează pe soluționarea cât mai rapidă a problemei aprovizionării cu gaze. Declaraţia a fost făcută de premierul Natalia Gavriliţa la ședința Consiliului șefilor de stat ai CSI, organizată cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la fondare. Prim-ministrul a menţionat că autorităţile de la Chişinău sunt sigure că abordarea propusă de ţara […] Post-ul Premierul Gavrilița la ședința CSI: ”Moldova mizează pe înțelegerea partenerilor ruși” apare prima dată în CANAL 2.
16:30
De astăzi, moldovenii pot descărca online testul COVID-19, dar şi certificatul de recuperare. Acestea pot fi downloadate de pe site-ul certificate-covid.gov.md. Autorităţile din sănătate susţin că odată cu apariţia acestei baze de date ţara noastră are şanse mai mari de a se alinia standardului european al paşaportului verde, ceea ce ar permite recunoaşterea oficială în […] Post-ul Certificatul COVID-19 poate fi descărcat online și în Moldova. Platforma este deja activă apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Încă două stații de aprovizionare cu metan din ţară şi-au sistat activitatea. Este vorba de punctele din orașul Hâncești și satul Bugeac din Comrat. Astfel, numărul staţiilor din gestiunea companiei „Transautogaz”, închise din cauza stării de alertă în sectorul energetic, se ridică la 5. Potrivit angajaţilor, acestea nu mai pot activa din cauza presiunii joase […] Post-ul Încă două stații de aprovizionare cu metan, din Hâncești și Comrat, și-au sistat activitatea apare prima dată în CANAL 2.
15:30
În jur de şapte mii de locuitori ai comunei Răzeni, raionul Ialoveni, au parte de apă mai bună la robinete. Asta după ce în localitate au fost schimbate 5 turnuri de pompare şi tratare a apei, toate cu termenul de exploatare depăşit. Sistemul de aprovizionare a fost modernizat cu sprijinul financiar al Agenției Statelor Unite […] Post-ul Vechi de jumătate de secol, cinci turnuri de pompare şi tratare a apei au fost reparate la Răzeni. Exemplul unui sat pentru alte încă o sută apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Un inspector al Serviciului Fiscal de Stat din Ungheni a fost reţinut pentru corupţie de ofițerii CNA și procurorii anticorupție. Potrivit oamenilor legii, suspectul, împreună cu un coleg de-al său, ar fi pretins 40 de mii de lei de la un agent economic. Al doilea bănuit este cercetat în stare de libertate, întrucât colaborează cu […] Post-ul Percheziții la filiala FISC din Ungheni! Un inspector local, reținut pentru mită apare prima dată în CANAL 2.
15:20
MoldovaGaz îndeamnă din nou moldovenii să reducă consumul gazelor naturale pe perioadă stării de alertă instituită de autorităţi. Furnizorul a elaborat şi un set de recomandări pentru consumatorii finali, în care face apel la un consum raţional pe perioada de criză. Moldovagaz îndeamnă consumatorii casnici să deconecteze sistemele care funcţionează pe gaz în perioada în […] Post-ul „Folosiţi mai puţin gaz, suntem în criză!”. Îndemnul companiei MoldovaGaz către cetăţeni apare prima dată în CANAL 2.
15:20
Post-ul Rezistenţă şi lupte interne la Oficiul Vinului. Directorul Cristina Frolov, invitată la Reporter Special apare prima dată în CANAL 2.
15:10
O adolescentă de 14 ani a căzut de pe o construcţie nefinalizată din sectorul Ciocana al Capitalei. Potrivit poliţiei, în după-amiaza zilei de ieri, adolescenta a consumat alcool cu prietenii, în incinta clădiri aflate în construcţie. Cel mai probabil, ea s-a dezechilibrat şi a căzut. Copila a fost internată la Institutul Mamei şi Copilului cu […] Post-ul O fată de 14 ani a căzut de pe o clădire nefinisată din Capitală. Copila se află în stare gravă la spital apare prima dată în CANAL 2.
15:10
Procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, a apărut astăzi în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Chişinău. Asta după ce procurorii au cerut ca acesta să fie plasat din arest la domiciliu în izolator. Ședința de judecată a început la ora 13:00 și durează de mai bine de 6 ore. La ora 12:30, aici în […] Post-ul Dosarul Stoianoglo continuă! Procurorul-şef suspendat rămâne în arest la domiciliu pentru 30 de zile apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Post-ul Drum lung şi bun sau scurt, dar anevoios? Vezi ce aleg moldovenii apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Post-ul Celebrităţi care NU lasă copiilor averea agonisită. Află care este MOTIVUL apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Post-ul Telemagazin – 18 octombrie 2021, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Post-ul Telemagazin – 18 octombrie 2021, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:40
Post-ul Reporter Special cu Rita Ursalovschi, 15 Octombrie 2021 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Sarcina nu este un motiv de a renunţa la toate activităţile ce presupun efort fizic şi care făceau parte din viaţa voastră de mai înainte, desigur dacă nu aveţi careva contraindicaţii. Fitnessul, de exemplu, poate fi practicat şi în sarcină, preferabil împreună cu un antrenor. Lucrul acesta poate îmbunătăţi starea generală a sănătăţii şi este […] Post-ul Exerciţii de fitness pentru gravide. Care sunt potrivite şi care interzise apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Cinci elevi de la noi au revenit recent de la un concurs de muzică, desfăşurat la Bucureşti, toţi cu trofee şi locul întâi la secţiunile la care au participat. Este vorba despre Festivalul „Armonii de Toamnă” ediţia a-V-a, care şi-a propus să descopere şi să promoveze tinere talente în domeniul interpretării muzicale. Dintre ei, pentru […] Post-ul „Mata Hari” – Sofia Căpățină. Piesa care i-a adus trofeul la un festival din Bucureşti apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Confuzie în deciziile Guvernării. Ieri Executivul a avizat pozitiv un proiect de Lege, care prevede reducerea semnificativă a preţului testelor Covid 19 în laboratoarele de Stat. Dar se pare că acesta conţine un şir de neclarităţi. Astfel, el prevede că preţul testării va scădea de la 755 de lei la 300 de lei, în condiţiile […] Post-ul Confuzie în sânul guvernării. Executivul anunță reducerea prețului la testul PCR la stat, care, de altfel, este gratuit apare prima dată în CANAL 2.
16:30
De Hramul Capitalei şi al altor localităţi din ţară, politicienii s-au întrecut în mesaje de felicitare. În acelaşi timp ei au îndemnat oamenii să evite aglomeraţia şi să marcheze sărbătoarea în sânul familiei. „Aducem sincere felicitări tuturor cetăţenilor. Capitala Republicii Moldova marchează 585 de ani de la prima atestare documentară din 17 iulie, 1436. În […] Post-ul Chișinăul, felicitat de politicieni. Unii cu mândrie, alții cu regret, oficialii s-au întrecut în mesaje apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Cadou deosebit pentru Chișinău de hramul orașului: compozitorul Eugen Doga a transmis Primăriei drepturile de autor asupra imnului Capitalei – „Oraşul meu”. Un act oficial în acest sens a fost semnat de autor… la evenimentul „Regal muzical”. „E nevoie doar de două semnături, de cea a omului secolului XX, unul dintre cei mai buni compozitori […] Post-ul De hramul oraşului, maestrul Eugen Doga a oferit un cadou nepreţuit municipiului Chişinău apare prima dată în CANAL 2.
16:10
Salarii mai mari pentru personalul administrativ-gospodăresc din spitale! De la 1 noiembrie, această categorie de angajaţi va primi lefuri majorate cu 57%. Astfel, conform modificărilor legislative, salariul specialiștilor cu studii superioare va fi majorat de la 5.850 la 9.090 de lei. Muncitorii necalificați vor beneficia de o creştere salarială de la 2.470 la 3.840 de […] Post-ul Veste bună! Personalul auxiliar din spitalele din țară vor primi salarii mai mari din 1 noiembrie apare prima dată în CANAL 2.
16:10
Chişinăul marchează azi 585 de ani de la prima atestare documentară. Sute de enoriaşi au venit la slujba religioasă de la Catedrala Mitropolitană, oficiată de 10 preoţi, în frunte cu Mitropolitul Vladimir. După serviciul divin, primarul Capitalei, Ion Ceban, a felicitat locuitorii şi oaspeţii, cu ocazia hramului. Enoriaşii care au participat la slujba oficiată la […] Post-ul LA MULŢI ANI, CHIŞINĂU! Hramul municipiului, marcat modest în acest an apare prima dată în CANAL 2.
16:10
Valul 4 al pandemiei este calificat de specialişti ca valul celor nevaccinaţi. Secţiile Covid din spitale sunt pline cu pacienţi nevaccinaţi care nu cred în existenţa virusului şi nu au de gând să se imunizeze. Medicii din secţiile COVID sunt la capătul puterilor şi cer implicarea mai activă a Ministerului Sănătăţii pentru a-i convinge pe […] Post-ul Dezastru la Centrul COVID-19 de la Moldexpo. Pacienții, chiar și conectați la ATI, continuă să nu creadă în existența virusului apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Moldova a trecut la păcură! Aseară a fost instituită stare de alertă în ce priveşte aprovizionarea cu gaze. Decizia a fost luată de Comisia Națională pentru Situații Excepționale. Vice-premierul Andrei Spînu a anunţat că începând cu ziua de ieri, „Termoelectrica” foloseşte păcură, iar rezervele ajung pentru o lună. În acelaşi timp, instituţiile responsabile vor începe […] Post-ul Spînu, luat la rost în Parlament, după ce în Moldova a fost instituită Stare de Alertă în ce priveşte aprovizionarea cu gaze apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Prima moţiune simplă de cenzură a fost înaintată împotriva Ministrului Justiţiei de Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor. Deputatul Vasile Bolea, care a prezentat iniţiativa, afirmă că Partidul Acţiune şi Solidaritate, împreună cu ministrul Sergiu Litvinenco, ar fi subjugat justiţia independentă şi ar fi pus-o la cheremul PAS. În replică Sergiu Litvinenco a declarat, că va răspunde […] Post-ul Opoziția a înaintat în Parlament o moţiune simplă împotriva Ministrului Justiţiei. Reacția lui Sergiu Litvinenco apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Post-ul Telemagazin – 15 octombrie 2021, partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Post-ul Telemagazin – 15 octombrie 2021, partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
14 octombrie 2021
22:10
Reporter cu Valeriu Frumusachi, 14 Octombrie 2021 – 19:00 Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 14 Octombrie 2021 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Deseori suntem prizonierii trecutului și a emoțiilor distructive. Multora le este greu să depăşească complexele instalate în copilărie, dar să ştiţi că nu e imposibil. Recent, la Chișinău a fost susținut un training care a pus în discuție anume „Puterea trecutului”. Cum să prefacem experienţele care ne blochează în forţă motrice ne dezvăluie Marius Spiridon. Post-ul „Puterea Trecutului” cu Marius Spiridon. Cum putem trece peste traumele emoţionale din copilărie? apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Ion Tîrgoală este o prezență mai puțin obișnuită pe Tik Tok, platformă pe care principalii utilizatori sunt tinerii. Are 60 de ani şi reușește să adune sute de mii de aprecieri pentru contentul afișat. Ca un adevărat influencer, acesta își împărtășește cu urmăritorii săi experiențele zilnice: de la saluturile matinale – la gătitul bucatelor și […] Post-ul TikToker popular, la 60 de ani. Cu ce content atrage urmăritorii un profesor din Băcioi apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Profesorul de matematică şi fizică de la Liceul Grigore Vieru din Băcioi, Ion Tîrgoală, a fost invitat în platoul de la Telemagazin. A povestit despre cum a devenit popular pe Tik Tok, filmuleţele sale, relaţia cu elevii şi colegii de breaslă, dar şi hater-ii din mediul online. Post-ul Predă lecţii de matematică, vinde bucate la Piaţă, cântă şi e popular pe Tik Tok. Cum le reuşeşte apare prima dată în CANAL 2.
18:00
Lucrul manual deseori nu este prețuit la justa lui valoare, iar oamenii nu apreciază efortul depus de meșterii populari. Vorbim despre împletitul în lozie, o muncă destul de migăloasă și care necesită multă răbdare, efort și dedicație. Mai multe detalii despre etapele împletitului în lozie și cum se ajunge până la un produs final de […] Post-ul Cât de rezistente sunt lucrările din lozie și cum se prelucrează şi împletesc ramurile apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Başcanul Gagăuziei, Irina Vlah, afirmă că noua guvernare o ignoră pe ea, dar şi problemele regiunii. Invitată la emisiunea „V tzentre vnimania” de la Publika TV, Irina Vlah a mărturisit, că de 10 luni încearcă fără succes să discute cu preşedintele Maia Sandu. Lasă de dorit şi relaţia sa cu Guvernul. Regiunea are multe probleme, […] Post-ul Başcanul Gagăuziei, Irina Vlah, afirmă că noua guvernare o ignoră pe ea, dar şi problemele regiunii apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Cristina Frolov, demisă din funcția de director al Oficiului Național al Viei și Vinului, a contestat în instanță actul emis de ministrul Agriculturii, Viorel Gherciu. Frolov este convinsă, că decizia ministrului de a anula ordinul prin care a fost numită în funcţie, este ilegală. ”Am fost declarată câştigătoare a concursului de şase din opt. Şi, […] Post-ul Frolov a contestat ordinul prin care a fost demisă din funcția de director al ONVV apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.