Canal2

Acum 24 ore
21:10
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Rita Ursalovschi, 26 februarie 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 26 februarie 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 26 februarie 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
14:40
Președintele PSRM, Igor Dodon, îi sugerează șefului statului, Maia Sandu, să semneze decretul de desemnare a Marianei Durleșteanu pentru funcția de prim-ministru. În caz contrar, Republica Moldova ar putea rămâne cu un Guvern interimar până în anul 2023. Mai mult, țara s-ar putea adânci într-o criză profundă şi proteste în masă. Liderul socialiștilor a făcut […] Post-ul Igor Dodon, îi sugerează șefului statului, Maia Sandu, să semneze decretul de desemnare a Marianei Durleșteanu pentru funcția de premier apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Președintele PSRM, Igor Dodon, îi sugerează șefului satului, Maia Sandu, să semneze decretul de desemnare a Marianei Durleșteanu pentru funcția de prim-ministru. În caz contrar, Republica Moldova ar putea rămâne cu un Guvern interimar până în anul 2023. Mai mult, țara s-ar putea adânci într-o criză profundă şi proteste în masă. Liderul socialiștilor a făcut […] Post-ul Igor Dodon, îi sugerează șefului satului, Maia Sandu, să semneze decretul de desemnare a Marianei Durleșteanu pentru funcția de premier apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Fracţiunea PAS a anunţat, că se va adresa Curţii Constituţionale cu o sesizare, privind dizolvarea Parlamentului. Informaţia a fost oferită postului nostru de televiziune de către Dinu Plîngău, secretarul fracţiunii Platformei DA. El afirmă că PAS va invoca termenul limită de dizolvare a Parlamentului, care constituie 3 luni de la demisia Guvernului. Reprezentanţii PAS nu […] Post-ul Consultările fracțiunilor parlamentare privind depășirea crizei politice. PAS va depune o sesizare la CC privind dizolvarea Parlamentului apare prima dată în CANAL 2.
13:20
O femeie din Capitală a câştigat o maşină, iar un profesor – 200 de mii de lei, și o excursie pentru două persoane la Sankt Petersburg. Valoarea totală a premiilor, oferite în cadrul Loteriei Naţionale, a constituit 2 milioane de lei. Rodezia Solomon din Chișinău a fost câștigătoarea jocului ”La un pas de noroc”. Femeia […] Post-ul O femeie din Capitală a câştigat o maşinăiar un profesor – 200 de mii de lei, și o excursie la Sankt Petersburg cu Loteria Națională apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Pentru a susține statele membre ale Parteneriatului Estic, Lituania va oferi Republicii Moldova un lot de vaccinuri. Anunţul a fost făcut de premierul interimar Aureliu Ciocoi la întâlnirea cu Gabrielius Landsbergis, ministrul de Externe lituanian. Post-ul Lituania va oferi Republicii Moldova un lot de doze de vaccin anti-COVID apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Victor Munteanu, şef-interimar al penitenciarului nr.15 din Cricova, a fost reţinut pentru 72 de ore şi plasat în izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie. Tot aici a fost transferat, miercuri, liderul lumii interlope Vladimir Moscalciuc, alias Machena, care îşi ispăşea pedeapsa in acelasi penitenciar. Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către Angela Starinschi, […] Post-ul Şeful interimar al Penitenciarului N 15 a fost reţinut pentru 72 de ore şi plasat în izolatorul Centrului National Anticorupţie apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Carburanţii s-au scumpit din nou. Una dintre cele mai mari reţele de benzinării din ţară a afişat astăzi preţuri noi la combustibil. Cel mai mult s-a scumpit gazul lichefiat. Este cea de-a treia majorare a preţului în ultimele două săptămâni. Reţeaua de benzinării care a scumpit din nou carburanţii a afişat astăzi un preţ de […] Post-ul O rețea de benzinării a crescut prețul a doua oară într-o săptămână apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Angajaţii nodului feroviar Bălţi au ieşit la miting, indignaţi de întârzierile salariale. Ei ameninţă cu blocarea căilor ferate şi proteste în faţa Parlamentului. Conducerea CFM le-a transmis, printr-o telegramă, scuze şi rugămintea de a nu bloca circulaţia. Manifestanţii au declarat că deocamdată protestează paşnic, pentru a atrage atenţia autorităţilor ţării. În mesajele lor publice, angajaţii […] Post-ul Feroviarii din Bălţi ameninţă cu proteste în Capitală şi blocarea căilor ferate. Oamenii spun că nu şi-au ridicat salariile din luna noiembrie apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Operaţiunea de distribuire a vaccinurilor anti COVID-19, livrate prin programul COVAX, o platformă creată şi coordonată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a început miercuri. Primul beneficiar este Ghana, o ţară africană, cu o populaţie de 30 de milioane de oameni. În capitala ţării, Accra, a ajuns prima tranşă de 600 de mii de doze de […] Post-ul A început distribuirea vaccinurilor anti COVID-19, livrate prin programul COVAX. Cine este primul beneficiar apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Doi tineri de 20 şi 28 de ani au intrat noaptea trecută într-un magazin alimentar din oraşul Bălţi şi au ameninţat vânzătoarea cu un cuţit de bucătărie. Ei au reuşit să fure 3.300 de lei. Vânzătoarea, de 42 de ani, a alertat poliţia. Hoţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore. Potrivit oamenilor legii, aceştia […] Post-ul Atac tâlhăresc într-un magazin din Bălți. Doi indivizi au jefuit un magazin după ce au amenințat vânzătoarea cu un cuțit apare prima dată în CANAL 2.
13:10
”Festivalul ”Mărțișor” va include în acest an, un spectacol, dedicat medicilor”, a anunţat Lilia Pogolşa, Ministrul în exercițiu al Culturii. Este un semn de recunoştinţă pentru cei, care luptă de un an cu noul coronavirus. În ansamblu evenimentul include 16 spectacole, la care oameni sunt obligaţi să respecte normele sanitare. În pofida pandemiei de COVID-19, […] Post-ul „Mărţişor” cu măşti de protecţie. Câţi spectatori vor fi admişi în sală şi ce surprize anunţă organizatorii festivalului apare prima dată în CANAL 2.
25 februarie 2021
20:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 25 februarie 2021 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 25 februarie 2021. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 25 februarie 2021. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:10
Zeci de angajaţi din sistemul apărării, asistenţei sociale, culturii şi administraţiei publice protestează în faţa Palatului Cotroceni și a Guvernului. Oamenii sunt nemulțumiți de înghețarea salariilor. Manifestaţiile au degenerat după ce sindicaliștii au acuzat jandarmii că au primit ordin să-i bruscheze şi să-i amendeze. La un moment dat, protestatarii au aprins fumigene și au reclamat […] Post-ul Protest cu fumigene la Bucureşti. Zeci de bugetari au protestat fiind nemulțumiți de înghețarea creșterii salariilor apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Reprezentanţii întreprinderilor mici şi mijlocii, care activează în centrele comerciale din capitala, au protestat astăzi în faţa Guvernului. Aceştia sunt nemulţumiţi de ultima decizie a autorităţilor, care le interzice activitatea în zilele de sâmbătă şi duminică. Ei declara ca anume în weekend, au cele mai mari vanzari. Agenţii economici au semnat şi o petiţie în […] Post-ul Vor să poată lucra în zilele de weekend. Mai mulți comercianți au protestat în fața Guvernului apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Copilul de doi ani, care a ars de viu în incendiul produs ieri în satul Gribova, raionul Drochia era lăsat în grija mătuşii sale. Ea mai are 3 copii pe care îi creşte singură. Mama copilului era plecată la muncă peste hotare, iar azi a revenit acasă pentru a-şi înmormânta băiatul. În momentul în care […] Post-ul Detalii noi în cazul incendiului de la Drochia în care a murit un copil de doi ani. Vecinii ar fi încercat să-l salveze pe micuț apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Președintele Maia Sandu evită să spună dacă se va conforma deciziei Curții Constituționale din 23 februarie. Înalta Curte a declarat neconstituțional decretul prezidențial privind desemnarea repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de prim-ministru, în contextul în care majoritatea parlamentară a înaintat-o pe Mariana Durleșteanu. În cadrul unui briefing de presă, șeful statului nu a menționat […] Post-ul Președintele Maia Sandu evită să spună dacă se va conforma deciziei Curții Constituționale din 23 februarie apare prima dată în CANAL 2.
13:10
”Preşedintele Maia Sandu merge împotriva prevederilor constituţionale, ceea ce poate provoca un blocaj politic şi juridic şi agrava problemele din ţară”. De această părere sunt unii deputaţi şi lideri de partid, care critică reacţia şefului statului la decizia de marţi a Curţii Constituţionale. Pe de altă parte, Partidul Acţiune şi Solidaritate anunţă ca sprijina total […] Post-ul Reacția Maiei Sandu la decizia CC, criticată de unii deputați: Intrăm într-un blocaj politico-juridic. Nu văd cum ne apropiem de anticipate apare prima dată în CANAL 2.
13:10
De la 1 septembrie, automobilele cu numere de înmatriculare eliberate de către administraţia de la Tiraspol nu vor fi admise pe teritoriul Ucrainei. Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de premierul interimar, Aureliu Ciocoi, care s-a întâlnit recent cu Marko Șevcenko, ambasadorul Ucrainei la Chişinău. Potrivit lui Aureliu Ciocoi, din 1 septembrie, […] Post-ul Din 1 septembrie, automobilele cu numerele de înmatriculare transnistrene nu vor mai fi admise pe teritoriul Ucrainei apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Guvernul de la Bucureşti a aprobat o ordonanţă de urgenţă prin care România acordă un ajutor de 20.000 de doze de vaccin anti COVID Republicii Moldova. Anunţul a fost făcut astăzi de prim-ministrul român Florin Cîţu. Post-ul Guvernul de la Bucureşti va oferi ţării noastre un ajutor de 20 de mii de doze de vaccin anti-COVID apare prima dată în CANAL 2.
13:00
O fată de 12 ani s-a înecat în râul Nistru. Tragedia s-a produs aseară, în satul Speia, raionul Anenii Noi. Minora a cerut permisiunea mamei să-şi facă câteva poze la râu. Gheaţa subţire a cedat şi fata a căzut în apă sub privirile neputincioase a 3 copii. Unul dintre ei a sunat la 112. Adolescenta […] Post-ul O copilă de 12 ani s-a înecat în râul Nistru. Căutările continuă şi la această oră apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Scumpirea carburanţilor continuă. Mai multe staţii de alimentare au afişat azi preţuri mai mari la benzină, motorină şi gaz lichefiat. Este a cincea majorare din ultimele două luni. În această dimineaţă, majoritatea staţiilor de alimentare au afişat preţuri similare cu cele afişate de compania care a majorat, săptămâna trecută, preţurile la carburanţi. Astfel, un litru […] Post-ul Combustibilul s-a scumpit din nou, pentru a treia oară în luna februarie apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale efectuează percheziții la Penitenciarul numărul 15 din Cricova. Potrivit procurorului PCCOCS, Igor Demciucin, descinderile au legătură cu dosarul şefului adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Serghei Demcenco. Ultimul este bănuit de abuz de serviciu în interesul organizației criminale ” Makena” condusă de liderul lumii interlope Vladimir Moscalciuc. […] Post-ul Percheziții în toate sectoarele Penitenciarului nr.15 Cricova apare prima dată în CANAL 2.
08:40
Post-ul Capitala Spaniei va fi înverzită cu arbori clonați. Cum și de ce apare prima dată în CANAL 2.
08:40
Post-ul Cele câteva mori de vânt din țară vor fi restaurate și incluse în trasee turistice. Detalii de la Ion Ștefăniță apare prima dată în CANAL 2.
08:40
Post-ul Atrași de imagine, comadați pe net un produs, dar primiți unul care nu corespunde așteptărilor? Cum va puteti restitui banii apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.