Canal2

Acum 4 ore
15:40
Ne pasă de economia ţării noastre şi nu putem sta deoparte într-o situaţie atât de dificilă în care ne-am pomenit în această perioadă. Astfel, încercăm să intervenim cum putem mai bine pentru a ameliora situaţia. Atât timp cât în ţara noastră este instituită stare de urgenţă, postul nostru de televiziune anunţă o ofertă specială pentru […] Post-ul Susținem economia țării. Pentru fiecare spot publicitar, CANAL 2 oferă unul cadou apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
14:10
Cea de-a patra lună a anului 2020 vine cu surprize pentru aproape toate zodiile. Unele își încep viața de la capăt, altele vor continua cu succes drumul început.De asemenea, în perioada următoare, foarte mulți nativi ai horoscopului vor trece prin schimbări importante, pe plan sentimental. Post-ul Horoscopul pentru luna aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
14:10
O colecţie de peste 40.000 de albume de benzi desenate din universul DC Comics a fost pusă în vânzare la New York. Potrivit casei de licitaţii Sotheby’s,  aceasta a fost realizată de muzicianul britanic Ian Levine şi constă în toate albumele publicate de DC Comics în perioada 1934 – 2014. Post-ul Cea mai importantă colecţie de benzi desenate din lume, pusă în vânzare la New York (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Un gest banal, dar atât de periculos. Vorbim despre atingerea feţei, care pe timp de pandemie, poate fi o greşeală fatală. În această perioadă, medicii din întreaga lumea ne îndeamnă în unison să facem tot posibilul, pentru a scăpa de această deprindere. Aflaţi  de ce totuşi simţim nevoia să o facem? Post-ul Obiceiuri proaste în timpul pandemiei de coronavirus. De ce nu trebuie să ne atingem faţa apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Cum să îngrijim de animalele de companie pe timp de carantină? Cu ce soluţii le dezinfectăm lăbuţele şi blana? Cum îi scoatem din rutina izolării? Aceste şi multe alte întrebări am acordat medicului veterinar – Nicolai Ceavdar, care ne-a instruit în tot ce ţine de o relaţie sănătoasă şi fericită cu un patruped. Post-ul Cum să îngrijim de animalele de companie pe timp de carantină? Sfaturi de la un medic veterinar (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
13:20
Mai multe tiruri moldovenești sunt blocate la granițele Turciei, după ce autoritățile de la Ankara au interzis intrarea în țară a cetățenilor din 68 de state. Decizia a fost luată pentru a opri răspândirea coronavirusului. Camioanele urmau să aducă materie primă pentru producătorii de la noi din țară, în special, pentru fabricarea măștilor de protecție. […] Post-ul Mai multe tiruri moldovenești sunt blocate la granițele Turciei apare prima dată în CANAL 2.
13:20
Secţia Pneumologie a Spitalului Raional Edineţ a fost închisă, iar 16 cadre medicale au fost plasate în carantină. Doctorii au intrat în contact cu un pacient, care a murit, acum două zile, din cauza coronavirusului. Bărbatul era originar din satul Colicăuți, raionul Briceni, şi fusese internat cu pneumonie, dar testul a arătat că are COVID-19. […] Post-ul 16 MEDICI DE LA SPITALUL RAIONAL EDINEŢ, ÎN CARANTINĂ apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Post-ul Telemagazin – 3 aprilie 2020. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Post-ul Telemagazin – 3 aprilie 2020. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Ședință eșuată sau boicot în Parlament. Deputații urmau să se întrunească astăzi pentru a lua act de asumarea răspunderii Guvernului în fața legislativului. Doar că premierul Ion Chicu a fost nevoit să facă cale întoarsă. Aleşii din majoritatea parlamentară PDM-PSRM nu au dat curs invitației, iar din lipsă de cvorum plenul nu s-a putut reuni. […] Post-ul ŞEDINŢĂ EŞUATĂ SAU BOICOT ÎN PARLAMENT apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Căminul nr. 1 al Universităţii Tehnice a Moldovei a fost scos din carantină. Potrivit rectorului UTM, Viorel Bostan, restricțiile au fost ridicate în baza acordului specialiştilor Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică. După 14 zile de izolare, studenţii şi angajaţii care stăteau în cămin nu au înregistrat niciun caz de îmbolnăvire. „Suntem în discuţie cu Agenţia […] Post-ul Căminul nr. 1 al Universităţii Tehnice a Moldovei a fost scos din carantină apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Prezentarea proiectului privind asumarea răspunderii Guvernului în faţa Parlamentului s-a lăsat cu scandal. Din lipsă de cvorum, premierul Ion Chicu a prezentat documentul în sala de presă a Legislativului, însă a fost întrerupt de deputaţii PAS şi PPDA. Reprezentanţii opoziţiei au scandat „Ruşine” şi s-au arătat nemulţumiţi de faptul că socialiştii şi democraţii nu au […] Post-ul Prezentarea proiectului privind asumarea răspunderii Guvernului în faţa Parlamentului s-a lăsat cu scandal apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Spania calcă pe urmele Italiei. Ieri, aceasta a înregistrat 950 de decese, cel mai mare număr de până acum, iar astăzi încă 616 persoane şi-au pierdut viaţa din cauza COVID-19. În timpul apropiat, situaţia poate deveni şi mai gravă, întrucât numărul cadrelor medicale care activează este în continuă scădere. Asta după ce aproximativ 15 mii […] Post-ul SITUAŢIE GRAVĂ ÎN SPANIA ŞI ITALIA apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Tăierea pădurilor în perioada stării de urgență este interzisă. Un ordin în acest sens a fost emis de către ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Ion Perju. Astfel, urmează să fie făcută o analiză a stocurilor de lemn de foc existent pentru următorul sezon rece, ca ulterior să fie luate alte decizii în ceea ce […] Post-ul Tăierea pădurilor în perioada stării de urgență este interzisă apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Un şofer, în vârstă de 38 de ani, riscă două dosare penale – unul pentru că a condus maşina în stare de ebrietate, altul – pentru ultragierea oamenilor legii. Acesta a fost observat cum ieşea din magazinul unei staţii PECO şi, vizibil aghesmuit, a vrut să-şi continue calea, la volanul automobilului. El însă a fost […] Post-ul ŞOFER BEAT ŞI PUS PE SCANDAL REȚINUT DE OAMENII LEGII apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Asociaţia Importatorilor de Automobile Autorizaţi, susţine că de la începutul pandemiei de COVID-19 a înregistrat pierderi de 50 de milioane de lei. Potrivit preşedintelui Asociaţiei,Constantin Beresteanu, dacă Starea de Urgenţă va fi prelungită după 15 mai, prognozele pentru acest sector sunt sumbre. Statisticile Asociaţiei Importatorilor de Automobile Autorizați din Republica Moldova arată că anul trecut, […] Post-ul MOLDOVENII NU CUMPĂRĂ MAŞINI. PANDEMIA COVID-19 A LOVIT ȘI ÎN ACEST SECTOR apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Primăvară în calendar, dar nu şi afară. Meteorologii au emis un nou cod galben de îngheţuri. Avertizarea este valabilă pe tot teritoriul ţării pe parcursul zilelor de vineri şi sâmbătă. Astfel, în timpul nopţii şi dimineaţa vor fi înregistrate între minus un grad Celsius şi minus şase grade Celsius atât în aer, cât şi la […] Post-ul ÎNGHEŢURI ÎN APRILIE apare prima dată în CANAL 2.
12:00
Partidul Acţiune şi Solidaritate, dar şi grupul parlamentar PRO MOLDOVA au atacat în instanță decizia Comisiei Situaţii Excepţionale prin care moldovenii care revin de peste hotare sunt obligaţi să cumpere poliţa de asigurare medicală. Cererile au fost depuse la Curtea de Apel Chişinău. Potrivit lor, statul încalcă dreptul cetăţenilor de a reveni în ţară. Printr-un […] Post-ul PAS şi PRO MOLDOVA au atacat în instanță decizia Comisiei Situaţii Excepţionale apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
21:10
Reporter cu Vadim Cheptanaru, 02 Aprilie 2020 – 19:00 Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Cheptanaru, 02 Aprilie 2020 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
13:50
Gătitul se transformă în plăcere dacă aveţi bucătăria echipată cu ustensilele potrivite! Astăzi, avem pentru voi un set format din două tigăi Delimano FiveStar Legend cu care veţi găti variat, sănătos şi delicios. Acum, pentru urmăritorii Telemagazin oferim un preţ de doar 699 de lei pentru cele două tigăi Five Star Legend şi livrare gratuită! […] Post-ul OFERTA ZILEI! Set de tigăi Delimano FiveStar Legend (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Victoria şi Valeria Lungu îşi petrec carantina la Bucureşti, alături de căţelul lor adorabil – Layla. Sport, filmări pentru TikTok, gătit şi plimbatul în jurul casei cu câinele. Ce sarcini şi cui îi sunt atribuite, vedeţi în interview-ul prin apel video. Post-ul Victoria şi Valeria Lungu îşi petrec carantina la Bucureşti. Cu ce se ocupă în această perioadă (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Post-ul Telemagazin – 2 aprilie 2020. Partea 1 apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Post-ul Telemagazin – 2 aprilie 2020. Partea a 2-a apare prima dată în CANAL 2.
13:10
Încă un deces din cauza COVID-19 a fost înregistrat în țara noastră. Este vorba despre o locuitoare din stânga Nistrului. Anunțul a fost făcut de către ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. De asemenea, ultimele 24 de ore au venit şi cu cel mai mare număr de moldoveni confirmaţi cu COVID-19. Este vorba de 70 de persoane […] Post-ul UN DECES ŞI ALŢI 70 DE OAMENI INFECTAŢI apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Centrul expoziţional Moldexpo nu este potrivit pentru a găzdui pacienţii suspectaţi de îmbolnăvire cu COVID-19. De această părere sunt reprezentanţii grupului parlamentar PRO MOLDOVA, care afirmă că cea mai bună opţiune în acest sens ar fi Complexul multifuncțional „Arena Chişinău”. Potrivit lor, acolo pot fi amplasate peste 1.000 de paturi şi sunt zeci de toalete […] Post-ul PRO MOLDOVA VINE CU PROPUNERI apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Primarul de Bălţi a testat echipamentul de protecţie al medicilor. Îmbrăcat conform regulamentului, Renato Usatîi a mers la Spitalul Clinic din oraş, unde sunt internaţi pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19. Edilul a dat asigurări că pe toată durata stării de urgenţă, cei aproximativ 500 de angajaţi ai instituţiei medicale vor fi transportaţi gratuit la muncă şi […] Post-ul USATÎI, VIZITĂ LA SPITAL apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Niciun membru al Guvernului nu a contractat noul tip de coronavirus. Anunţul a fost făcut de către premierul Ion Chicu, în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune. Miniştrii au făcut ieri teste la COVID-19 într-un laborator privat din Capitală şi au achitat din propriul buzunar. ” Joi sau miercuri am fost informaţi […] Post-ul TESTE NEGATIVE PENTRU TOŢI MINIŞTRII apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Angajaţii cimitirului „Sfântul Lazăr”, din Capitală, au început să sape zeci de gropi într-un sector nou. Acesta va avea o capacitate de 1500 de locuri, în care vor putea fi înmormântate și victimele pandemiei de COVID-19. Echipa emisiunii „Vorbeşte Moldova” de la PRIME a surprins imagini exclusive cu lucrările din cimitir, unde se munceşte de […] Post-ul LOCURI DE VECI PENTRU VICTIMELE COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Crimă odioasă în satul Zaim, raionul Căușeni. O bătrână a fost omorâtă cu sânge rece, în propria gospodărie. Oamenii legii au fost alertați în această dimineață, în jurul 08.00, de către vecinul femeii, care a văzut-o zăcând în curte. La locul crimei, adică în gospodăria victimei din Zaim, au ajuns polițiștii din cadrul Inspectoratului Național […] Post-ul O bătrână a fost omorâtă cu sânge rece, în propria gospodărie apare prima dată în CANAL 2.
12:20
Vestea bună a zilei vine de la Guvern. Executivul va aloca suplimentar peste 800 de milioane de lei pentru a ameliora situația social – economică din ţară, în perioada de pandemie. Pentru a modifica mai multe acte legislative în vederea rectificării bugetului, Guvernul și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului. Asta înseamnă că deputații pot depune […] Post-ul Guvernul va aloca peste 800 de milioane de lei pentru a ameliora situația social – economică din ţară apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.