Canal2

Acum o oră
19:10
Tot mai multe infecţii, care până acum câţiva ani puteau fi tratate, ameninţă sănătatea şi chiar viaţa oamenilor. Şi asta din cauza utilizării în exces a antibioticelor, iar odată cu asta, formarea rezistenţei la aceste preparate. Unul dintre factori ar mai fi şi consumul de carne tratată medicamentos de fermieri, pentru a stimula creşterea animalelor. […] Post-ul Tot mai multe infecţii ameninţă sănătatea din cauza utilizării în exces a antibioticelor apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Medicii de la punctul de urgenţă din satul Mihailovca, din raionul Cimişlia, vor munci în condiţii la care au visat ani buni. Clădirea a fost renovată, conectată la apă, canalizare, încălzire şi asigurată cu o ambulanţă nouă. Lucrările au costat mai bine de patru milioane de lei. Timp de 25 de ani, medicii din satul […] Post-ul Punctul de urgenţă din satul Mihailovca, raionul Cimişlia, a fost renovat apare prima dată în CANAL 2.
19:00
O femeie şi doi copii au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni de pe strada Vasile Lupu din Capitală. Accidentul s-a produs aproximativ la ora 18:00, în momentul în care bunica şi cei doi nepoţi ai săi traversau strada. Femeia, în vârstă de 53 de ani a fost transportă la Spitalul de Urgenţă, iar […] Post-ul O femeie şi doi copii au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
18:30
La primăvară, în Chişinău vor putea fi admiraţi copaci care vor atrage lumina soarelui şi o vor transforma în energie. Un asemenea pom va fi nu doar o sursă de relaxare, ci şi de încărcare a telefonului sau a calculatorului. Mai mult, acesta va genera şi internet gratuit. Proiectul va fi implementat de primăria Capitalei, […] Post-ul La primăvară, în Chişinău vor putea fi admiraţi copaci care vor atrage lumina soarelui şi o vor transforma în energie apare prima dată în CANAL 2.
18:30
Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 12 Noiembrie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Peste 300 de pensionari din trei sate din raionul Dubăsari au fost consultaţi gratuit de către patru medici specialişti din Chişinău. Asistenţa medicală le-a fost oferită în cadrul campaniei „Cu grijă pentru Sănătate”, lansată de Partidul Democrat. Sute de oameni în etate din trei localităţi din raionul Dubăsari au venit la Centrul medical din satul […] Post-ul Peste 300 de pensionari din raionul Dubăsari, consultaţi gratuit de către medici în cadrul campaniei Cu grijă pentru Sănătate apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
17:10
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 12 noiembrie 2018 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:20
27 de afaceri din domeniul agriculturii vor putea fi puse pe roate din banii Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi în Agricultură. Cele mai multe cereri au fost depuse pentru înfiinţarea plantaţiilor multianuale, construcţia serelor şi dezvoltarea infrastructurii post-recoltare. Valoarea totală a proiectelor se ridică la 13 milioane de lei. Compania administrată de Iulia Beşelea, care […] Post-ul 27 de afaceri din domeniul agriculturii vor putea fi puse pe roate din banii Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi în Agricultură apare prima dată în CANAL 2.
16:10
Un camion încărcat cu 25 de tone de seminţe de floarea soarelui s-a răsturnat într-un şanţ. Accidentul a avut loc aseară, în apropiere de localitatea Tartaul de Salcie. Şoferul vehiculului, în vârstă de 49 de ani, a fost scos dintre fiare de salvatorii veniţi la faţa locului. Potrivit poliţiei, cauza producerii accidentului este faptul că […] Post-ul Un camion încărcat cu 25 de tone de seminţe de floarea soarelui s-a răsturnat într-un şanţ apare prima dată în CANAL 2.
16:10
Locomotiva unui tren marfar a luat foc în această dimineaţă, lângă satul Stolniceni, raionul Ungheni. În urma incendiului, s-a aprins şi motorul de tracţiune. Din fericire, niciun om nu a avut de suferit. La faţa locului au intervenit patru echipaje de pompieri şi salvatori. Flăcările au fost stinse într-o oră. Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii […] Post-ul Locomotiva unui tren marfar a luat foc lângă satul Stolniceni, raionul Ungheni apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 08.11.2018 apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Liderul PAS, Maia Sandu, şi cel al PPDA, Andrei Năstase, au refuzat din nou să participe la audierile Comisiei parlamentare, care examinează implicarea Fundației „Open Dialog” în afacerile interne ale statului, dar şi în finanţarea unor partide din ţară. Ajunşi la uşa Parlamentului, cei doi au cerut repetat ca şedinţa să fie publică, deşi acest […] Post-ul Liderul PAS, Maia Sandu, şi cel al PPDA, Andrei Năstase, au refuzat din nou să participe la audierile Comisiei parlamentare apare prima dată în CANAL 2.
15:50
Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 07.11.2018 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
13:50
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 12 noiembrie 2018 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
13:20
Cazul de la grădiniţa nr.185 din Capitală, când un ajutor de educator a fost înregistrat audio în timp ce striga şi insulta copiii, a ajuns în atenţia primarului interimar. Ruslan Codreanu a declarat că, în ultimul timp, toţi sunt preocupaţi de condiţiile mai bune din instituţiile de învăţământ, mai puţin de calitatea studiilor şi a […] Post-ul Inspecţie la grădiniţa nr.185 din Capitală. Cazul când un ajutor de educator striga şi insulta copiii, a ajuns în atenţia primarului interimar apare prima dată în CANAL 2.
13:00
O bună parte dintre educatorii din ţara noastră, deşi au experienţă de lucru în grădiniţe, nu au o diplomă în pedagogie. Pentru a rezolva problema, Ministerul Educaţiei a lansat Programul de Învăţământ dual, în cadrul căruia educatorii pot studia la Colegiul „Alexei Mateevici” din Capitală. Lecţiile au loc de două ori pe săptămână, iar după […] Post-ul Ministerul Educaţiei a lansat Programul de Învăţământ dual pntru educătorii din ţara noastră apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Locuitorii Capitalei s-au mobilizat pentru a face curăţenie în curţile blocurilor. Timp de două zile, voluntarii au strâns aproape 1,5 milioane de metri cubi de frunze. Potrivit şefului Direcţiei Locativ-Comunale, Ion Burdiumov, în weekend, au fost umplute 220 de remorci, care au cărat frunzele. La curăţenie au participat peste 850 de oameni, cărora autorităţile municipale le-au […] Post-ul Timp de două zile, locuitorii Capitalei s-au mobilizat pentru a face curăţenie în curţile blocurilor apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Post-ul O nouă zi, 12 Noiembrie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
12:50
A schimbat meseria de inspector fiscal pe cea de designer de pălării. De mai bine de şase ani, Iuliana Chiroşca coase pălării pentru orice gust, vârstă, ocazie şi buzunar. Accesoriile moldovencei le-au căzut cu tronc atât femeilor din ţară, cât şi celor din străinătate. Prețul pentru o pălărie de designer poate ajunge şi la trei […] Post-ul A schimbat meseria de inspector fiscal pe cea de designer. De mai bine de şase ani, o tânără coase pălării pentru orice gust, vârstă, ocazie şi buzunar apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Un pod nou, modern, care face legătura dintre satele Zâmbreni şi Găureni, a fost inaugurat ieri. Cei peste trei mii de localnici spun că, în sfârşit, după ani de aşteptări, vor putea traversa în siguranţă trecerea, care este construită după cele mai moderne standarde. Tot ieri, în comuna Găureni a fost deschis şi primul teren […] Post-ul Inaugurarea mult aşteptată. Podul care face legătura dintre satele Zâmbreni şi Găureni a fost reconstruit apare prima dată în CANAL 2.
12:40
Doi adolescenţi, în vârstă de 15 ani, din Grătiești și Băcioi, şi un locuitor al Capitalei, de 31 de ani, au fost reţinuţi de poliţie pentru furturi din mai multe localităţi din suburbiile Capitalei. Aceştia ar fi pătruns în locuinţe, ar fi spart geamurile a trei maşini, de unde au sustras mai multe bunuri materiale. […] Post-ul Doi adolescenţi din Grătiești și Băcioi şi un locuitor al Capitalei, reţinuţi pentru furt. Ce sanţiune riscă bănuiţii apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
11:00
Un pod nou, modern, care face legătura dintre satele Zâmbreni şi Găureni, a fost inaugurat ieri. Cei peste trei mii de localnici spun că, în sfârşit, după ani de aşteptări, vor putea traversa în siguranţă trecerea, care este construită după cele mai moderne standarde. Tot ieri, în comuna Găureni a fost deschis şi primul teren […] Post-ul Inaugurare mult aşteptată. Podul care face legătura dintre satele Zâmbreni şi Găureni a fost reconstruit apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 12 noiembrie 2018 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Incendiile de vegetație din aceste zile, din California, sunt declarate oficial cele mai distrugătoare din istoria statului american. Numărul morților a crescut deja la 31, iar peste 100 de oameni sunt în continuare dați dispăruți. Între timp, flăcările continuă să se răspândească, fiind intensificate de vântul puternic și de vremea secetoasă. Aproximativ 7000 de clădiri […] Post-ul Incendiile de vegetație din California, declarate oficial cele mai distrugătoare din istoria statului american apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
22:10
Foto: canal2.md Post-ul TEMA SĂPTĂMÂNII din 11.11.2018 apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 11 noiembrie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
19:40
Coaliţia condusă de Maia Sandu şi Andrei Năstase nu a reuşit să convingă consiliul politic PLDM să înainteze candidaţi comuni pentru alegerile parlamentare. După mai bine de patru ore de discuţii, conducerea liberal-democraţilor a declarat că s-ar putea să meargă pe cont propriu în campania electorală. PLDM nu s-a lăsat convins chiar dacă la şedinţă […] Post-ul Coaliţia condusă de Maia Sandu şi Andrei Năstase nu a reuşit să convingă consiliul politic PLDM să înainteze candidaţi comuni pentru alegerile parlamentare apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Atracţie turistică spectaculoasă în sudul ţării. În satul Congaz, raionul Comrat a fost inaugurat primul complex în stil găgăuz. Oaspeţii sunt cazaţi în patru case tradiționale țărănești, cu pereți de lut și acoperiș din stuf. Proiectul a fost implementat cu suportul Uniunii Europene. Proprietara complexului etno-turistic spune demult visa să construiască o astfel de atracţie […] Post-ul Atracţie turistică spectaculoasă în sudul ţării. În satul Congaz a fost inaugurat primul complex în stil găgăuz apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Comercianţii care au improvizat o piaţă de flori pe strada Mircea cel Bătrân au încercat să mituiască funcţionarii preturii Ciocana pentru ca aceştia să renunţe la evacuarea gheretelor. Şi pentru că nu au reuşit, au recurs la ameninţări. Cel puţin asta i-a declarat pretorul sectorului primarului interimar, care a verificat, astăzi, lucrările de demontare a […] Post-ul Scandal și amenințări. Proprietarii pieţei de flori din sectorul Ciocana au încercat să mituiască funcţionarii preturii pentru ca aceştia să renunţe la evacuarea gheretelor apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Bugetul de stat pentru anul viitor se va axa, în mod special, pe sectorul social. Astfel, cheltuielile pentru protecţia socială vor creşte cu aproape 30 la sută faţă de acest an. Totodată, statul intenţionează să aloce mai mulţi bani în învăţământ şi protecţia mediului. Potrivit proiectului de lege, cei mai mulţi bani vor fi alocaţi […] Post-ul Mai mulţi bani din buget pentru sectorul social, în 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.