Canal2

Acum o oră
12:00
După mai multe încercări eşuate, primul ministru Ion Chicu a reuşit astăzi să prezinte în Parlament cele 4 proiecte de lege pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea. Este vorba despre Legea salarizării, Legea bugetului de stat, bugetului asigurărilor sociale, dar şi a bugetului în medicină. Deputaţii au la dispoziţie 72 de ore pentru a depune […] Post-ul După mai multe încercări eşuate, Ion Chicu a reuşit să prezinte în Parlament proiectele de asumare a răspunderii apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
11:50
La 9 zile după ce a anunţat că părăseşte echipa socialiştilor şi se alătură grupului parlamentar ”PRO MOLDOVA”, Ştefan Gaţcan declară că s-a răzgândit şi îşi păstrează fotoliul de deputat în fracţiunea PSRM. Astăzi, el s-a prezentat la şedinţa în plen a Parlamentului, dar nu a făcut nici o declaraţie. În schimb, Vasile Bolea, colegul […] Post-ul Ştefan Gaţcan a revenit în Parlament. „Mă voi retrage din politică imediat ce plecarea mea nu va avea consecinţe grave” apare prima dată în CANAL 2.
11:40
O comisie a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină a mers, astăzi, la Spitalul din Străşeni pentru o serie de controale.  Actiunea a avut loc după ce mai mulţi pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 s-au plâns în presă pe condiţiile precare în care sunt trataţi. Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, o comisie formată […] Post-ul Inspecţie la Spitalul din Străşeni, după ce mai mulţi pacienţi cu COVID-19 s-au plâns de condiţiile precare în care sunt trataţi apare prima dată în CANAL 2.
11:40
O parte din echipamentul video din sala Parlamentului este defect. Mai mult, camerele de supraveghere funcţionale… nu stochează imaginile, pentru că activează doar în regim on-line. Cel puţin acesta este răspunsul Secretariatului Parlamentului, oferit parlamentarului Dumitru Alaiba, care a solicitat imagini cu deputatul Ştefan Gaţcan, surprinse acum 9 zile, când acesta ar fi renunţat la […] Post-ul Motivul pentru care nu pot fi văzute imaginile cu Gaţcan din legislativ, înainte de dispariţia acestuia apare prima dată în CANAL 2.
11:20
Încă zece oameni au murit, în ultimele 24 de ore, în urma complicaţiilor provocate de COVID-19. Astfel, bilanţul decelor provocate de virus a ajuns la 624 de cazuri. Tot astăzi, Ministerul Sănătăţii a anunţat despre alte 195 de infectări cu noul coronavirus, din 1. 176 de teste primare. Astfel, numărul persoanelor infectate a ajuns la […] Post-ul Încă zece moldoveni au murit în urma complicaţiilor provocate de COVID-19, în ultimele 24 de ore apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Raionul Sîngerei a rămas fără conducere. Curtea de Apel Bălți a anulat procesul verbal prin care a fost ales președintele raionului, Grigore Corcodel, dar și cei 3 vice-președinți. Grigore Corcodel califică decizia drept una politică și spune că o va ataca în instanța superioară. În luna martie, 10 consilieri socialiști au contestat la Judecătoria Bălți […] Post-ul Raionul Sîngerei a rămas fără conducere. Curtea de Apel Bălți a anulat procesul verbal prin care a fost ales președintele raionului apare prima dată în CANAL 2.
11:10
O comisie a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină a mers, astăzi, la Spitalul din Străşeni pentru o serie de controale.  Actiunea a avut loc după ce mai mulţi pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 s-au plâns în presă pe condiţiile precare în care sunt trataţi. Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, o comisie formată […] Post-ul Inspecţie la Spitalul din Străşeni, după ce mai mulţi pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 s-au plâns de condiţiile precare în care sunt trataţi apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Cei 4 copii ai femeii de 31 de ani, care la începutul acestei săptămâni l-a născut pe al cincilea într-o plantaţie de viţă de vie din raionul Nisporeni şi l-a abandonat într-o fâşie forestieră, au fost plasaţi, ieri, într-o familie de asistenţi parentali. Cele două fete şi doi băieţi de 11, 9, 7 şi, respectiv […] Post-ul Cei patru copii ai femeii care şi-a abandonat bebeluşul în vie au fost plasaţi într-o familie de asistenţi parentali apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
10:40
Oamenii legii au reţinut în flagrant doi bărbaţi care intenţionau să vândă peste 10.000 de de pastile ecstazy, în valoare totală de peste patru milioane de lei. Potrivit poliţiei, cei doi au fost reţinuţi acum două zile, în Capitală, iar unul dintre bărbaţi era înarmat. Suspecţii, în vârstă de 26 şi, respectiv, 45 de ani, […] Post-ul Captură record de ecstazy. Doi bărbaţi care intenţionau să vândă peste 10.000 de pastile, reţinuţi în flagrant delict apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Număr record de infectări cu noul coronavirus pentru a doua zi consecutiv în România.  În ultimele 24 de ore, în țara vecină au fost raportate 614 cazuri noi de COVID-19. În total, au fost efectuate aproape 13 mii 200 de teste, după ce, ieri, au fost înregistrate 555 de cazuri noi. În ultimele 24 de […] Post-ul Un alt record de infectări peste Prut. În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 614 cazuri noi de COVID-19 apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Reparaţii de mântuială pe o porţiune de drum dintre satele Congaz şi Baurci din Autonomia Găgăuză. Preşedintele Igor Dodon a inspectat şantierul şi a avertizat compania care execută lucrările, că statul ar putea rezilia contractul, fără ca firma să-şi primească banii pentru volumul de lucru efectuat. Reprezentanţii companiei nu au răspuns la telefon pentru un […] Post-ul Şeful statului, Igor Dodon, într-o vizită de lucru în Găgăuzia apare prima dată în CANAL 2.
10:20
Protest cu tractoare în Marea Britanie. Maşinile agricole au ajuns până în centrul Londrei, în fața Parlamentului britanic, unde şi-au dat întâlnire mai mulți fermieri. Ei s-au arătat nemulţumiţi de faptul, că autoritățile vor să scadă standardele de calitate la importul produselor alimentare locale în favoarea unui acord comercial cu Statele Unite. Camera Lorzilor din […] Post-ul Protest cu tractoare în Marea Britanie. Fermierii, nemulţumiţi de faptul că autoritățile vor să scadă standardele de calitate la importul produselor alimentare apare prima dată în CANAL 2.
09:40
În această perioadă moldovenii sunt dornici de porumb fiert. Iar cererea genereaza oferta. Pe pieţe şi la intrarea in pieţe a apărut o varietate largă de ştiuleţi.. la preţuri ameţitoare – un ştiulete costă între 6 şi 12 lei. Comercianţii spun ca preţurile mari sunt din cauza recoltelor mici, cauzate de ploile abundente. Petru Sîmbur […] Post-ul A apărut porumbul în vânzare. Cât costă un ştiulete apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
22:50
Tema Zilei cu Vadim Cheptanaru din 09.07.2020. Invitaţii acestei ediţii sunt Maia Laguta şi Elena Ţîbîrnă Foto: canal2.md Post-ul Tema Zilei cu Vadim Cheptanaru din 09.07.2020. Invitaţii acestei ediţii sunt Maia Laguta şi Elena Ţîbîrnă apare prima dată în CANAL 2.
22:50
Reporter cu Valeriu Frumusachi, 9 Iulie 2020 – 18:55 Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Valeriu Frumusachi, 9 Iulie 2020 – 18:55 apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Viola Julea şi-a sărbătorit aniversare în pandemie. Aceasta a venit în platoul emisiunii Vorbe Bune cu Lilu şi a povestit mai multe detalii despre ziua sa de naştere, dar şi Mai multe detalii aflaţi din reportaj. Post-ul Viola Julea, la Vorbe Bune cu Lilu. Află detalii exclusive despre piesa „Ele şi el” (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Știe ce vrea de la viață și acest lucru se vede prin tot ceea ce face! Tatiana Goncear a venit la Vorbe Bune cu Lilu şi a povestit cum antrenorul său a ajutat-o să arate minunat. Tânăra a mărturisit care a fost motivaţia ei de a arăta bine. Mai multe detalii aflaţi din reportaj. Post-ul Uimitor! Vezi cum arată Tatiana Goncear după ce a slăbit mai mult de 25 de kilograme (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Este neînfricată! Cristina Scarlat este interpreta care nu are frică de schimbări. Le acceptă și se aventurează cu mult curaj în orice provoce care-i apare în cale. Interpreta a slăbit 30 de kg, iar acum se bucură de silueta care și-a dorit-o dintoteaduna! Mai multe detalii aflaţi din reportaj. Post-ul Cristina Scarlat nu are frică de schimbări. Află care este secretul interpretei (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Ecaterina Ursu este mama a doi copii şi prin exemplu ei acum motivează mai multe femei, a slăbit aproape 30 kg şi s-a făcut antrenoare de fitness la o vârstă înaintată. Află povestea ei, la Vorbe Bune cu Lilu. Post-ul A slăbit 30 de kg şi a devenit antrenoare de fitness. Află povestea Ecaterinei Ursu, la Vorbe Bune cu Lilu (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Etaloane ale frumuseţii, starurile de la Hollywood se confrunta şi ele cu kilogramele în plus. Află din reportaj care sunt cele mai spectaculoase transformări. Post-ul TRANSFORMĂRI SPECTACULOASE! Cine sunt vedetele de la Hollywood care au învins lupta cu kilogramele în plus (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
19:10
A avut 134 de kilograme, iar acum arată fenomenal. Corina Repesciuc a venit în platoul emisiunii Vorbe Bune cu Lilu şi a povestit cum a reuşit să lupte cu kilogramele în plus. Mai multe detalii aflaţi din reportaj. Post-ul A avut 134 de kilograme, iar acum arată fenomenal. Află povestea poliţistei Corina Repesciuc, la Vorbe Bune cu Lilu (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Atunci când există dorință, totul este ușor. Asta și-au spus mai multe vedete de la noi care nu erau mulțumite de felul în care arătau și s-au pus pe slăbite. Cine sunt acestea, aflăm din reportaj. Post-ul Cine sunt vedetele autohtone care au învins lupta cu kilogramele în plus (VIDEO) apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Post-ul Vorbe Bune cu Lilu – 9 iulie 2020 apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Un şofer beat criţă s-a dat în spectacol într-o curte de pe strada Mihail Sadoveanu din Capitală, iar imaginile filmate de către un martor, au fost postate pe Facebook. Conducătorul auto a avariat 3 maşini parcate şi s-a certat cu locuitorii din curte. La cât de beat era, a încercat să ducă de nas poliţiştii, […] Post-ul Un şofer beat criţă s-a dat în spectacol în faţa poliţiştilor după ce a avariat trei maşini apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Deputatul demisionar Ștefan Gațcan a revenit în Moldova și are asigurată pază de stat. Informația a fost confirmată de către președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor, Corneliu Furculiță. Acesta a mai precizat că, în timpul apropiat, deputații PSRM vor discuta şi despre situaţia lui Gaţcan. Potrivit informaţiilor Inspectoratului de Poliție Județean Iași, confirmate pentru „Ziarul de Gardă”, […] Post-ul Ștefan Gațcan a revenit în Moldova apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Furtuna de noaptea trecută a făcut ravagii în Chişinău. De dimineaţă, circulaţia troleibuzelor a fost întreruptă în centrul Capitalei, din cauza unui copac care a căzut peste firele electrice. Vântul şi ploile puternice au făcut ravagii şi în suburbii. În comuna Cruzeşti, precipitaţiile abundente au înămolit grădinile şi au distrus mai multe drumuri. Din cauza […] Post-ul Furtuna a făcut ravagii în Chişinău. Troleibuze blocate şi copaci căzuţi peste fire electrice apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Record de infectări cu noul coronavirus într-o singură zi în România. În ultimele 24 de ore, în țara vecină au fost raportate 555 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr de la începutul pandemiei. În total, au fost efectuate peste 13 mii de teste. Recordul negativ l-a depășit pe cel din 11 aprilie, […] Post-ul Record de infectări cu noul coronavirus într-o singură zi în România apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Reprezentanţii companiilor de publicitate din Capitală desfiinţează conceptul noului regulament cu privire la amplasarea publicităţii stradale.  Agenţii economici insistă asupra faptului, că documentul, care a fost supus consultărilor publice, conţine reguli absurde, ce vor pune pe butuci industria publicităţii. Ei afirma că nu este clar în baza căror criterii sunt demontate în prezent panourile stradale […] Post-ul Agenţii economici, nemulţumiţi de conceptul noului regulament privind publicitatea stradală apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Fotbalisitii echipei nationale vor susţine un meci amical cu Italia, una dintre cele mai puternice selecţionate din lume. Partida va avea loc în data de 7 octombrie în oraşul italian Parma. Acesta va fi cel mai tare amical din istoria naţionalei Moldovei. Post-ul Fotbalisitii echipei nationale vor susţine un meci amical cu Italia apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Femeia de 31 de ani, care, acum două zile, şi-a abandonat copilul nou- nascut pe camp, ar putea fi lipsită de drepturile părinteşti.  Primarul comunei in care locuieşte femeia a declarat, că ceilalţi 4 copii, care au între 6 şi 11 ani, vor fi plasaţi, pentru o perioadă, într-o familie de asistenţi parentali. Tot primarul […] Post-ul Ce riscă femeia care și-a abandonat bebelușul în vie apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.