Canal2

Acum 5 minute
11:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 20 februarie 2018 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:30
O prezentatoare de televiziune din Ucraina a fost bătută la nunta unei prietene. Tânăra a fost inițial agresată verbal și a încercat să se plângă într-un live pe rețelele de socializare. La un moment dat, fata i-a răspuns cu aceeaşi monedă unuia dintre cei care au insultat-o, însă bărbatul a luat-o la pumni. Agresorul a […] Post-ul O prezentatoare de televiziune din Ucraina, bătută la nunta unei prietene apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Statul Kazahstan trece la alfabetul latin. Președintele Nursultan Nazarbaev a aprobat noul alfabet, care este compus din 32 de litere, cu 10 mai puține decât cel vechi. Astfel, țara asiatică renunță oficial la vechiul alfabet chirilic, impus în perioada sovietică. Trecerea se va face treptat. Astfel, Kazahstanul și-a schimbat alfabetul oficial pentru a treia oară […] Post-ul Statul Kazahstan trece la alfabetul latin apare prima dată în CANAL 2.
Acum o oră
10:30
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 20 februarie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
21:10
Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 19.02.2018 cu Alexandru Guțuleac și Victoria Ursu apare prima dată în CANAL 2.
21:00
O investigație jurnalistică a dat peste cap tot ceea ce știm noi, moldovenii, despre binefacere. Fundația caritate.md identifică minori grav bolnavi, le scriu povestea pe un site de caritate și, după ce adună bani pentru operații, îi duc în Turcia, unde mimează intervenții chirurgicale, se precizează în investigația realizată de Rise Moldova. Autorul investigației a […] Post-ul Scandal în jurul unei fundaţii de caritate din Moldova apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Pasagerii unui troleibuz de pe ruta cinci din Capitală au fost martorii unei scene incredibile. Un bărbat beat, îmbrăcat în haine preoţeşti, a intrat în autovehicul şi a început să-i înjure oamenii. Martorii au filmat totul şi au publicat imaginile pe rețelele de socializare. Repezentanţii celor două mitropolii, a Moldovei şi a Basarabiei, au declarat […] Post-ul Pasagerii unui troleibuz de pe ruta cinci din Capitală au fost martorii unei scene incredibile apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Foto: Canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 19 februarie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Străinii au dat de gustul produselor moldoveneşti. Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, anul trecut, valoarea exporturilor de fructe, legume şi cereale a atins peste un miliard de dolari. Inspectorii ANSA mai spun că produsele care ajung în străinătate sunt atent verificate. Anul trecut, în jur de 180 de tone de mere moldoveneşti au ajuns […] Post-ul Străinii au dat de gustul produselor moldoveneşti apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Tânăra de 31 de ani, găsită ieri moartă în apartamentul său din Capitală este modelul și cântăreața Anastasia Cecati, cunoscută sub pseudonimul Anastasia Cia. Prietenii au lăsat mesaje de condoleanţe pe profilul ei de instagram. Potrivit poliției, femeia ar fi fost înjunghiată în regiunea gâtului de soţul său, care apoi s-a sinucis. Cei doi aveau […] Post-ul Tânăra de 31 de ani, găsită moartă în apartamentul său din Capitală este modelul și cântăreața Anastasia Cecati, cunoscută sub pseudonimul Anastasia Cia apare prima dată în CANAL 2.
20:20
După ce reprezentanţii Direcţiei Educaţie a Capitalei s-au plâns că grădiniţele rămân fără educatori, din cauza salariilor mizere, primarul interimar a propus ca aceştia să fie asiguraţi de municipalitate cu spaţiu locativ. Silvia Radu a declarat, la şedinţa de astăzi, că deja a văzut câteva cămine, unde pot locui educatorii şi familiile lor. La Grădinița […] Post-ul Loc de trai în Capitală pentru educatori apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din satul Avdarma, raionul Comrat, i-a dat foc soţiei sale, cu doi ani mai tânără. Totul ar fi pornit după o ceartă între cei doi, iar potrivit oamenilor legii, suspectul se afla în stare de ebrietate. Femeia a suferit arsuri grave pe față, gât și piept. Iniţial, […] Post-ul Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din satul Avdarma, raionul Comrat, i-a dat foc soţiei sale apare prima dată în CANAL 2.
18:00
Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 19 februarie 2018 – Căile de lansare a începătorilor! apare prima dată în CANAL 2.
17:30
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 19 februarie 2018 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:10
Peste opt sute de familii din ţară vor beneficia gratuit de detectoare de fum. În acest scop, din Bugetul de stat au fost alocate 96 de mii de lei. Anunţul a fost făcut astăzi, de ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, la evenimentul de lansare a campaniei naționale „O casă protejată – O viață salvată”. Primele […] Post-ul O casă protejată, o viaţă salvată. Peste opt sute de familii din ţară vor beneficia gratuit de detectoare de fum apare prima dată în CANAL 2.
16:00
O tânără din Statele Unite şi-a găsit 40 de fraţi şi surori. Cu toţii aveau acelaşi tată donator. Presa americană scrie că fraţii locuiesc în diferite ţări, printre care Statele Unite, Canada, Noua Zeelandă şi Australia. Cel mai mic dintre ei are doar câteva luni. 30 dintre fraţii ei s-au arătat încântaţi să participe la […] Post-ul O tânără din Statele Unite şi-a găsit 40 de fraţi şi surori apare prima dată în CANAL 2.
15:50
La doar 19 ani o moldoveancă este acuzată de trafic de ființe umane. Fiind în căutare internațională, tânăra a fost reținută în România și extrădată autorităţilor moldovenești. Potrivit Poliţiei de Frontieră, aceasta racola tinere din familii sărace şi le propunea să presteze servicii sexuale în Grecia. După ce pe numele ei a fost deschis un […] Post-ul O moldoveancă de 19 ani este acuzată de trafic de fiinţe umane apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 19 februarie 2018 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a primit în dar un Abecedar. Cadoul sugestiv i-a fost oferit de către tinerii liberali, care au organizat un flashmob la parterul Primăriei, care au îndemnat edilul să vorbească corect limba română. În replică, Silvia Radu a declarat că liberalii încearcă să distragă atenţia oamenilor de la problemele oraşului, […] Post-ul Flashmob la Primăria Capitalei. Silvia Radu: Liberalii încearcă să distragă atenţia oamenilor de la problemele oraşului, moştenite de la Dorin Chirtoacă apare prima dată în CANAL 2.
13:10
După ce reprezentanţii Direcţii Educaţie a Capitalei s-au plâns că grădiniţele rămân fără educatori, primarul interimar a propus ca aceştia să fie asiguraţi de municipalitate cu spaţiu locativ. Silvia Radu a declarat, la şedinţa de astăzi, că deja a văzut câteva cămine, unde pot locui educatorii şi familiile lor. În grădiniţele din Capitală muncesc, în […] Post-ul Loc de trai în Capitală pentru educatori. Silvia Radu a propus ca tinerii specialişti, împreună cu familiile lor, să fie asiguraţi cu spaţiu locativ din partea Primăriei apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Raionul Strășeni a revenit în anii 90. Procuratura pentru Combaterea Criminalității anunță despre reținerea liderului din Strășeni al grupării lui „Patron”, cunoscut ca și „положенец” al raionului. Bărbatul, care s-a ales deja cu 30 de zile de arest, are 50 de ani și este din Sireți. Procurorii anunță că acesta și complicii lui estorcau de […] Post-ul Autoritate criminală reţinută în raionul Străşeni apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a cerut demisia şefului Parcului Urban de Autobuze, Iacob Capcelea. Se întâmplă după ce, săptămâna trecută, în presă au apărut imagini cu autobuzul nr. 46, de pe linia Chișinău-Ghidighici, care avea podeaua deteriorată, prin care pătrundea apă și noroi. „Săptămâna trecută pe Facebook a apărut, presa a semnalat că […] Post-ul Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a cerut demisia şefului Parcului Urban de Autobuze, Iacob Capcelea apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
11:20
Creştinii ortodocşi au intrat, de astăzi, în cel mai lung şi aspru post al anului – Postul Mare al Paştelui. Acesta va dura 40 de zile şi este un prilej de mai multă rugăciune, milostenie şi fapte bune. Postul mai înseamnă şi înfrânare de la poftele trupeşti, dar şi cele alimentare. Medicii spun că intrarea […] Post-ul Creştinii ortodocşi au intrat în cel mai lung şi aspru post al anului – Postul Mare al Paştelui apare prima dată în CANAL 2.
11:20
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 19 februarie 2018 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
10:20
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 19 februarie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
18 februarie 2018
22:30
Post-ul TEMA SĂPTĂMÂNII din 18.02.2018 cu Galina Petrachi și Constantin Olteanu apare prima dată în CANAL 2.
21:30
Comunitățile slave din țara noastră sărbătoresc astăzi „Maslenița” sau sfârșitul „Săptămânii clătitelor”. În toată țara, oamenii au dansat, au cântat și au mâncat clătite. La Cunicea, raionul Florești a fost organizat un festival, iar în Capitală evenimentul a culminat cu incendierea unei păpuşi. În Capitală, evenimentul s-a desfăşurat în parcul Ştefan cel Mare. Cei mai […] Post-ul Comunitățile slave din țara noastră sărbătoresc Maslenița sau sfârșitul Săptămânii clătitelor apare prima dată în CANAL 2.
21:30
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 18 februarie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
21:20
E nevoie de mai multa claritate, certitudine şi stabilitate în relaţiile internaţionale, într-un moment în care acestea sunt caracterizate de imprevizibilitate. Este mesajul transmis de premierul Pavel Filip la conferinţa pentru securitate de la Munchen. Prim ministrul a subliniat angajamentul clar al ţării noastre pe drumul spre integrare europeană, dar şi dorinţa de a avea […] Post-ul Premierul Pavel Filip: E nevoie de mai multa claritate, certitudine şi stabilitate în relaţiile internaţionale apare prima dată în CANAL 2.
21:20
Dragostea nu are vârstă. Astăzi, în Capitală, peste 200 de persoane au sărbătorit ajunul Dragobetelor. Oamenii au cântat, au dansat și și-au depănat cele mai frumoase amintiri din viața lor. Evenimentul a fost desfășurat de Organizația persoanelor în etate a Partidului Democrat din Moldova, „Tezaurul Națiunii”. Femeile își amintesc cu drag de obiceiurile de Dragobete, […] Post-ul Dragostea nu are vârstă. În Capitală, peste 200 de persoane au sărbătorit ajunul Dragobetelor apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.