Accent TV

Acum 2 ore
18:40
18:10
În ultimele două decenii, agricultorii din Moldova nu au mai primit un asemenea ajutor de la stat, precum cel pe care îl oferă în prezent Guvernul. Acest mesaj i-a fost transmis de către fermieri președintelui Igor Dodon, în cadrul vizitelor pe care le efectuează în raioanele țării. Igor Dodon a declarat, în cadrul ediției ”Președintele […]
Acum 4 ore
17:40
Alte 665 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.
17:10
Edilul capitalei a adus felicitări locuitorilor din Budești, localitate ce își sărbătorește astăzi Hramul. Suburbia capitalei împlinește astăzi 565 de ani de la prima atestare.
16:50
Zeci de copii și părinții lor îl așteptau pe președintele țării, Igor Dodon în Ceadir-Lunga, la periferia orașului. Aici a fost inaugurat un teren de joacă mult așteptat de către cei mici și construit cu sprijinul președintelui țării. Istoria implementării acestui proiect este una foarte interesantă, de altfel. De ce, aflați din reportaj. Bogdan Tanasov, […]
16:40
Președintele țării, Igor Dodon a întreprins o vizită de lucru în raionul Taraclia. Șeful statului a vizitat liceul teoretic Vazov, a discutat cu agenții economici, a inspectat porțiunea de drum în construcție care face legătura între Ceadir-Lunga și Basarabeasca. Președintele a participat și la inaugurarea memorialului soldaților căzuți pe câmpurile de luptă a Marelui Război […]
16:40
Fiecare voce contează! Șeful statului, Igor Dodon, este sigur de acest lucru. În ediția de azi a emisiunii „Președintele răspunde”, la întrebarea adesată de postul nostru de televiziune, șeful statului a spus că votul diasporei moldovenești, fără îndoială, contează. „Întrebarea nu este despre a câștiga sau a pierde, ci despre a da oamenilor posibilitatea de […]
16:40
Gestionarea eficientă a banilor, eliminarea schemelor dubioase dar și atitudinea corectă față de societate sunt atributele anului 2020 care au dus la implementarea inițiativelor sociale pentru oameni. Și asta chiar dacă poate fi calificat unul dintre cei mai dificili ani în istoria Moldovei. Despre aceasta a subliniat secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea în cadrul […]
16:20
Международный фестиваль документального кино «Moldox» проходит в Кишинёве. Зрителям покажут 11 картин со всего мира. По словам организаторов, в этом году пришлось сократить фестивальную программу и отказаться от приезда зарубежных гостей. В мир документального кино окунулась Илона Ведрашко. Катар, Германия, Россия, Азербайджан, Норвегия, и даже Нигерия, представят в Кишинёве свои документальные фильмы. Международный фестиваль «Moldox» […]
Acum 6 ore
15:50
În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate la Președinție, Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat, unui grup de cetățeni, conferite anterior prin decrete prezidențiale.
15:40
Politologul Bogdan Țîrdea a comentat pe rețelele de socializare intensificarea atacurilor opoziției asupra Președintelui Republicii Moldova Igor Dodon.
15:20
În perioada: 21 septembrie 2020 - 09 noiembrie 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Ioan Botezătorul, tronsonul cuprins între str. Grigore Ureche și Grădinilor, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.
15:20
Meteorologii au emis pentru zilele de vineri și sâmbătă, 18 și 19 septembrie, avetizare cod galben de scădere bruscă a temperaturii aerului. Sâmbătă, în orele dimineții, izolat în raioanele de nord, la suprafața solului se vor înregistra înghețuri cu intensitatea de -1..-2 grade Celsius.
15:00
Statul trebuie să mențină în proprietate obiectivele strategice, iar celelalte companii pot fi vândute mediului de afaceri pentru a fi dezvoltate, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”. Dodon susține că întreprinderile din domeniul energetic, Calea Ferată a Moldovei și Moldtelecom trebuie să rămână în proprietatea statului.
15:00
Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă proiectele realizate de actuala guvernare. Socialistul a atras atenția că pe timp de criză pandemică și secetă, autoritățile au găsit bani pentru a majora salariile medicilor, pentru a achita pensiile și alocațiile sociale și pentru a le acorda agricultori un ajutor financiar.
14:30
Președintele Igor Dodon susține că Republica Moldova trebuie să introducă votul electronic. Șeful statului a declarat că autoritățile responsabile trebuie să depună eforturi ca la următoarele alegeri: parlamentare sau prezidențiale, să trecem la votul electronic pentru ca cetățenii să aibă posibilitate să voteze oriunde s-ar afla.
14:20
Indiferent de rezultatele la alegerile prezidențiale din acest an, Igor Dodon și PSRM nu vor chema oamenii la proteste. Acest lucru se va întâmpla doar în cazul în care va fi nevoie de apărat victoria președintelui republicii Moldova. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”.
Acum 8 ore
13:30
Partidul Acțiune și Solidaritate nu are capacitatea de a organiza „Maidan” la Chișinău. Astfel a comentat Igor Dodon amenințările Maiei Sandu că va scoate lumea în stradă și va organiza dezordini în masă după alegerile prezidențiale. În cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”, șeful statului a explicat că acea campanie lansată de PAS cu privire la falsificarea alegerilor prezidențiale nu are sens. Mai mult decât atât, Igor Dodon spune că lansând aceste acuzații, Maia Sandu își face o defavoare, deoarece electoratul ei va fi descurajat și nu va mai merge la vot.
13:20
În ultimele două decenii, agricultorii din Moldova nu au mai primit un asemenea ajutor de la stat, precum cel pe care îl oferă în prezent Guvernul. Acest mesaj i-a fost transmis de către fermieri președintelui Igor Dodon, în cadrul vizitelor pe care le efectuează în raioanele țării.
13:10
În acest weekend, în zona de sub podul de la Telecentru se vor desfășura mai multe evenimente cu tematică diversă, atât pentru locuitorii capitalei, cât și pentru vizitatorii acesteia, anunță primarul general Ion Ceban.
12:20
Oamenii vor politicieni responsabili și de nădejde. Președintele Igor Dodon spune că aceste mesaje îi sunt transmise de cetățeni la fiecare vizită pe care o efectuează în teritoriu.
Acum 12 ore
11:00
Limitarea accesului în regiunea transnistreană, impusă de către autoritățile de la Tiraspol din cauza COVID-19, este ilegală. Sperăm că din 1 octombrie, sau din 20 octombrie, aceste interdicții vor fi scoase. Declarație a fost făcută de Igor Dodon în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.
10:50
În perioada campaniei electorale, Igor Dodon nu va participa la acțiuni în calitate de șef al statului. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.
10:40
Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul SUA E. S. Dereck J. Hogan. În cadrul discuțiilor a fost abordat un spectru larg de probleme vizând interacțiunea dintre cele două state. Totodată, oficialii au discutat despre alegerile prezidențiale, care vor avea loc în data de 1 noiembrie.
10:30
Igor Dodon a lansat o provocare cetățenilor de rând și jurnaliștilor, care-i adresează întrebări în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.
10:10
Primăria municipiului Chișinău a elaborat o nouă hartă digitală pe care se regăsesc toate gheretele amplasate pe străzile capitalei. Astfel, fiecare punct de comerț ambulant a fost pașaportizat, iar locuitorii orașului pot vizualiza denumirea agentului economic, adresa gheretei, termenul de valabilitate a acestora și statul.
10:00
Lucrările de amenajare a Parcului „Alunelul” continuă. Astfel, au fost instalate sistemele de iluminat nocturn și decorativ, dar şi pentru irigare, pe alei au fost montaţi pilonii, spune primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.
09:50
Pe finalul vizitei de lucru de astăzi, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu bașcanul Autonomiei Găgăuze, Irina Vlah, și primarul orașului Ceadîr-Lunga, Anatolii Topal, au participat la ceremonia de inaugurare a unui teren de joacă pentru copii, care a fost amenajat cu sprijinul șefului statului după ce, în august curent, mai mulți locuitori ai raionului au lansat în rețelele de socializare o solicitare în acest sens.
09:40
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova propune elaborarea unui program de modernizare a tuturor blocurilor sanitare din instituțiile școlare din toată țara. Despre aceasta a scris, astăzi, pe o rețea de socializare, liderul fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță.
Ieri
19:00
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.