10TV

Acum 30 minute
12:16
În Chișinău alimentarea cu apă și furnizarea energiei electrice vor fi întrerupte pe data de 30 și 31 mai. Din The post Pe 30 și 31 mai vor fi sistate alimentarea cu apă și energia electrică appeared first on 10TV.
Acum 24 ore
17:27
A doua medalie de aur la canotaj După ce sâmbăta România a câştigat prima medalie de aur la canotaj de The post A doua medalie de aur la canotaj pentru România! appeared first on 10TV.
15:27
Jurnalişti împreună cu turişti francezi O echipă de filmare a Pro TV România a fost alături de mai mulţi turişti fracenzi The post Turişti francezi :”Suntem îndrăgostiţi de România!” appeared first on 10TV.
Ieri
20:46
Zbigniew Brzezinski, fostul consilier pentru probleme de securitate în perioada mandatului prezidențial al lui Jimmy Carter (1977-1981) a murit la The post A murit Zbigniew Brzezinski, fost consilier de securitate la Casa Albă appeared first on 10TV.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:06
Raionul Hîncești tinde a fi un alt punct de atracție pentru turiștii care doresc să viziteze Republica Moldova. În această sâmbătă The post Raionul Hînceşti – un nou punct de atracţie în Republica Moldova appeared first on 10TV.
17:16
Guvernul a aprobat regulamentul cu privire la modul de repartizare și folosire a locuințelor sociale. Circa 25,8 mii de persoane The post Locuinţe sociale pentru cetăţeni din Republica Moldova appeared first on 10TV.
16:36
După o perioadă îndelungată de activitate în care au înregistrat pierderi financiare, Moldovagaz a obţinut un profit de 262,4 milioane de The post Moldovagaz a obţinut un profit în valoare de 260 de milioane de lei appeared first on 10TV.
16:16
Congresul american a aprobat joi un proiect de lege care are drept scop anihilarea influenței Federației Ruse în Europa și The post Proiect pentru anihilarea influenței Federației Ruse appeared first on 10TV.
16:06
Primul Centru Apicol din Regiunea de Dezvoltare Nord a fost inaugurat astăzi, 26 mai 2017, în orașul Cupcini, raionul Edineț. The post A fost inaugurat primul Centru Apicol în oraşul Cupcini appeared first on 10TV.
15:57
 Zeci de națiuni din toate colţurile lumii s-au reunit la cea dea a 15-ea ediție a Festivalului Internațional de limbă The post Culorile lumii într-un festival inedit appeared first on 10TV.
15:36
Oficialii NATO au comunicat că  Muntenegru va fi oficial cel de-al 29-lea stat al NATO. La 5 iunie, la Washington, The post Muntenegru va fi cel de-al 29-lea stat al NATO appeared first on 10TV.
15:27
Primul candidat la funcția de judecător va fi testat cu poligraful în maxim o lună. Informația a fost oferită de The post Candidaţii la funcţia de judecător vor fi testaţi cu poligraful appeared first on 10TV.
15:17
Prim-ministrul Pavel Filip a prezentat astăzi în Parlament raportul privind implementarea Programului de activitate al Guvernului Republicii Moldova pentru anul The post Ce spune Filip despre absența liberalilor de la ședința Parlamentului appeared first on 10TV.
14:57
Cel puțin 23 de persoane au fost ucise și 25 rănite într-un atac armat asupra unor creștini copți în sudul The post Atac armat soldat cu cel puțin 23 de morți în Egipt appeared first on 10TV.
14:47
O tânără de la Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor din Cluj a făcut în laborator drajeuri fără zahăr, despre The post Bomboanele care ajută la lichidarea celulelor canceroase appeared first on 10TV.
14:47
Angajații Serviciului Vamal, asistați de patrupezi, au prevenit trei tentative de scoatere ilegală din țară a bunurilor nedeclarate, posesorii cărora The post Țigări și arme nedeclarate la Serviciul Vamal appeared first on 10TV.
14:37
 Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF a ajuns la cea de-a 14 ediţie şi se desfăşoară  în perioada 25 – The post Festivalul Cronograf appeared first on 10TV.
14:27
Avocatul lui Dorin Chirtoacă a declarat că nu a participat la audierile desfășurate ieri, de aceea nu cunoaște poziția oficială The post Ce declaraţii a dat avocatul lui Dorin Chirtoacă appeared first on 10TV.
14:27
Joi, 25 mai, Parlamentul a adoptat, în lectură finală, proiectul Legii integrității, care prevede implementarea unui sistem operațional pentru transparența The post A fost votată legea integrității appeared first on 10TV.
14:27
Septuagenară demnă de Cartea Recordurilor. Din dragoste pentru Eminescu, Maria Todor, din Cugir, a cusut cu acul şi aţa poezia The post A cusut cu ac şi aţă „ Luceafărul ” lui Eminescu appeared first on 10TV.
14:17
La data de 25 mai, Parlamentul a votat proiectul de completare a Legii care prevede administrarea și deetatizarea proprietăților publice. The post Parlamentul votează interzicerea privatizării instituțiilor medicale. appeared first on 10TV.
14:17
Avia Invest a fost desemnată ca fiind compania din țările Comunității Statelor Independente (CSI) care a adus în 2016 cea The post Avia Invest premiată pentru aportul adus Aeroportului din Chișinău appeared first on 10TV.
12:06
Deputați liberali lipsesc astăzi de la ședința Parlamentului. Liderul Mihai Ghimpu împreună cu colegii de partid s-au adunat la sediul The post Liberalii absenți de la ședința Parlamentului appeared first on 10TV.
11:46
Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) a produs un dublu atentat sinucigaș. Potrivit Agerpres,  moartea a trei polițiști a fost inevitabilă, The post Atac terorist în Indonezia appeared first on 10TV.
11:46
Mandatul de arest al Ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumului a fost prelungit cu 30 de zile. Decizia a fost luată The post Iurie Chirinciuc reținut pentru încă 30 de zile appeared first on 10TV.
11:36
Ieri, 25 iunie în cadrul ședinței Parlamentului a  fost votat un proiect de lege, potrivit căruia gazoductul Ungheni-Chișinău au fost The post Gazoductul Iași-Ungheni declarat utilitate publică de interes național appeared first on 10TV.
11:36
Sub contextul că în 2018 se împlinesc 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, Asociația „Unirea – ODIP”, Mişcarea The post Un secol de la Marea Unire appeared first on 10TV.
11:27
Chişinăuienii vor plăti cu 6,3 la sută mai mult pentru apă şi canalizare. O hotărâre în acest sens a fost The post Chişinăuienii vor plăti mai mult pentru apă appeared first on 10TV.
11:17
Dorin Chirtoacă a fost reținut pentru 72 de ore de către ofițerii CNA și procurorii anticorupție în dosarul parcărilor cu The post Chirtoacă reţinut pentru 72 de ore appeared first on 10TV.
11:07
Cetățenii Republicii Populare Chineze, cei din Kuwait și Qatar nu vor avea nevoie de viză de scurt sejur în Republica The post RM scoate parțial vizele pentru cetățenii din Kuwait, Qatar şi China appeared first on 10TV.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.