10TV

Acum 2 ore
09:50
 Articolul ȘTIRILE 10TV cu Pavel Stoenescu (24.10.2018) apare prima dată în 10TV.
09:40
În cadrul emisiunii „Sfatul Țării” prezentatorul Ion Mischevca a discuta cu Ana Guțu, ex-deputat și prim-vicepreședintele PUN și cu Negru Nicolae, jurnalist și comentator politic despre cetățenia moldovenească a lui Traian Băsescu.  Articolul Emisiunea „Sfatul Țării” cu Ion Mischevca (24.10.2018) apare prima dată în 10TV.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:00
 Articolul Emisiunea „Sfatul Țării” cu Ion Mischevca. Invitat – Alexandru Tănase (25.10.2018) apare prima dată în 10TV.
11 octombrie 2018
11:21
Basarabeanul naturalizat Serghei Țvetcov este pariul României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Asta după ce ciclistul a câștigat ediția cu numărul 51 din „Mica Buclă”. Președintele Federației de Ciclism din România afirmă că a fost un tur special pentru participanți și că anume asta înseamnă Unirea, faptul că se luptă împreună pentru ...read more → Articolul VIDEO // Basarabeanul naturalizat Serghei Țvetcon este pariul României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 apare prima dată în 10TV.
11:21
Vremea rece pune stăpânire pe toată țara! În România a căzut deja prima ninsoare ca urmare a aerului polar care a intrat pe teritorul țării noastre. Primul strat de zăpadă s-a depus în munții Apuseni după ce temperaturile au coborât sub zero grade. Ninge abundent în zonele de munte ale României, iar temperaturile au scăzut ...read more → Articolul VIDEO // Vremea rece pune stăpânire pe toată țara! În România a căzut deja prima ninsoare apare prima dată în 10TV.
11:21
La final de mandat, ambasadorul SUA la Chișinău, James D. Pettit, a transmis un mesaj de adio în care a vorbit despre activitatea sa și ce l-a impresionat în R. Moldova. Pettit a vorbit într-o română curată, pe care a studiat-o timp de doar 5 luni înainte de a veni în R. Moldova. Totodată,ambasadorul afirmă ...read more → Articolul VIDEO // Ambasadorul SUA la Chișinău, James D. Pettit a venit cu un mesaj în care își ia rămas bun de la Republica Moldova apare prima dată în 10TV.
11:21
Doar 5 secunde de libertate. Opozantul rus Alexei Navalnîi a fost condamnat la încă 20 de zile de arest după ce ieri a fost reținut chiar în fața izolatorului unde și-a ispășit o pedeapsă de 30 de zile de detenție. Decizia a fost dictată de către Instanța din raionul Smolenskii din Moscova. Politicianul a fost ...read more → Articolul VIDEO // Opozantul rus Alexei Navalnîi a fost condamntat la încă 20 de zile de arest apare prima dată în 10TV.
11:21
Veste bună pentru moldovenii care studiază, muncesc sau călătoresc în România. Aceştia vor putea să facă schimb valutar direct între lei moldoveneşti şi lei româneşti. Serviciul va fi implementat la Banca Comercială Română şi Banca Transilvania și va fi disponibil începând cu 1 octombrie curent. Leul moldovenesc trece Prutul. Grație conlucrării Băncii Naționale a Moldovei ...read more → Articolul VIDEO // Leul moldovenesc trece Prutul. În România vor fi posibile operațiuni de schimb valutar și tranzacții bancare cu lei moldovenești apare prima dată în 10TV.
11:21
Primari din Republica Moldova și România, experți și reprezentanți ai autorităților centrale, au discutat, marți, 25 septembrie, despre principalele dificultăți în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea locală. Aleșii locali din România au împărtășit din experiența lor de realizare a proiectelor și au subliniat importanța colaborării dintre cele două maluri de Prut, în special în anul ...read more → Articolul VIDEO // Primari din RM și România și-au dat întâlnire la Chișinău. Reprezentanții au discutat despre crearea unor administrații locale puternice apare prima dată în 10TV.
11:21
Silvia Radu este oficial noul ministru al Sănătății, iar Nicolae Ciubuc – al Agriculturii. Cei doi au depus jurămintele de investire în funcție. Premierul Pavel Filip a declarat că cele două domenii necesită reforme ample în următoarea perioadă de timp. Președintele Parlamentului Andrian Candu a criticat refuzul repetat al președintelui Igor Dodon de a numi ...read more → Articolul VIDEO/Silvia Radu este oficial noul ministru al Sănătății, iar Nicolae Ciubuc – al Agriculturii. Cei doi au depus jurămintele de investire în funcție apare prima dată în 10TV.
11:21
Deputaţii se întrunesc în prima şedinţă plenară din sesiunea de toamnă 2018. Pe ordinea de zi figurează mai multe proiecte de legi ce urmează să fie examinate de parlamentari. Articolul VIDEO LIVE // Parlamentul se convoacă în prima şedinţă plenară din sesiunea de toamnă 2018 apare prima dată în 10TV.
11:21
România va continua să finanţeze reabilitarea grădiniţelor din Moldova, precum şi va susţine noi proiecte de îmbunătăţire a condiţiilor de trai. Subiectul a fost discutat în cadrul unei întrevederi a ministrului Agriculturii, Nicolae Ciubuc, cu ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă, şi secretarul de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice al României, ...read more → Articolul VIDEO // România investește în noi proiecte în R. Moldova. Prioritare sunt instituțiile preșcolare apare prima dată în 10TV.
11:21
Preşedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o întrevedere bilaterală, la New York, în marja participării la segmentul de nivel înalt al celei de a 73-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, cu prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, ocazie cu care au fost discutate modalităţile de aprofundare şi extindere a cooperării bilaterale, în cadrul ...read more → Articolul Preşedintele Iohannis: Angajamentul proeuropean al Republicii Moldova şi caracterul ireversibil al reformelor, esenţiale pentru opţiunea europeană apare prima dată în 10TV.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.