10TV

Acum 5 minute
11:30
În urma selecției naționale pentru concursul internațional de frumusețe „Miss Europe World Moldova 2018″, românca Alina Leu a fost desemnată The post O româncă va reprezenta Moldova la Miss Europe World 2018 appeared first on 10TV.
Acum 24 ore
20:50
Alegerile locale anticipate din Municipiul Chișinău NU vor avea loc pe 20 mai curent, ci în momentul în care Partidul The post VIDEO. Dezvăluiri EXCLUSIVE! Alegerile în Chișinău NU vor avea loc pe 20 mai appeared first on 10TV.
18:30
Teritoriile ocupate din stînga Nistrului trebuie aduse aproape de Republica Moldova, și nu invers. Declarația aparține Ministrului Justiției, Alexandru Tănase The post Răsturnare de situație. Tănase: „Teritoriile ocupate din stînga Nistrului trebuie aduse…” appeared first on 10TV.
18:20
Premieră pentru Republica Moldova și România. Astăzi, o localitate din România a semnat Declarația de UNIRE. Localitatea Parva, Bistrița Năsăud The post EXTRAORDINAR! Unirea este reală. O localitate din ROMÂNIA se unește cu R. Moldova appeared first on 10TV.
17:20
În perioada 20-22 februarie 2018, o delegaţie a Universităţii de Stat din Tiraspol se va deplasa la Craiova, România, pentru The post Toți vor unde e mai bine! Reprezentanți ai Univesității de Stat din Tiraspol vor merge în vizită la Universitatea din Craiova appeared first on 10TV.
17:10
În anul Centenarului, agenția de turism HelloBucovina și Federația Națională a Ghizilor de Turism din România – FNGTR pregătesc, pentru prima dată în Bucovina The post Republica Moldova şi Bucovina de Nord, promovate într-un proiect turistic inedit din România appeared first on 10TV.
17:00
Senatul a adoptat proiect de lege pentru realizarea „Capabilităţii de sprijin de foc indirect” aferentă programului de înzestrare „Sistem Lansator The post VOTAT. România devine o forță militară. 54 de lansatoare HIMARS vor fi cumpărate din SUA appeared first on 10TV.
16:40
Conferința internațională pe probleme de securitate de la Munchen care s-a încheiat ieri nu a reușit să pună bazele unei relansări The post (EXPERȚI) Conferința la Munchen: NU există premise pentru îmbunătățirea relațiilor moldo-ruse appeared first on 10TV.
16:40
Romanian IT – Comunitatea globală a românilor din tech – sărbătoreşte Centenarul Marii Uniri  într-un mod cu totul deosebit. În The post Specialiștii IT români de pretutindeni lansează o aplicaţie mobilă în cinstea Centenarului appeared first on 10TV.
16:20
Fondatorul platformei caritate.md, Alexandru Rusnac, vine cu o reacție la investigația jurnaliștilor de la Rise Moldova intitulată ”Bani din caritate„. The post VIDEO/ Reacția fondatorului caritate.md la investigația Rise Moldova ”Bani din caritate” appeared first on 10TV.
16:20
Majoritatea membrilor Consiliului Superior al Magistraturii din Georgia au adus acuzatii reprezentantului președintelui în Consiliu, Anna Dolidze, de colaborationism cu The post După faptă și răsplată! Consiliera președintelui Georgiei, acuzată de colaborare cu Moscova appeared first on 10TV.
16:00
incron, energie și multă pasiune! Ansamblul de Dansuri Populare „Joc” au adus mândria dansurilor tradiționale pe scena de la „Românii The post /VIDEO/ Ansamblul de Dansuri ,,Joc” a încins atmosfera pe scena de la „Românii au Talent” appeared first on 10TV.
15:40
La începutul anului 2018, în Republica Moldova urma să fie finalizată trecerea la televiziunea digitală terestră, însă nici populația, nici The post Televiziunea digitală se amână. Republica Moldova rămâne în urmă appeared first on 10TV.
15:40
Deputatul din cadrul parlamentului Republicii Moldovei, Sergiu Ceauș, membru al PLDM a anunțat că părăsește fracțiunea și devine deputat neafiliat. „Vă anunț că voi exercita The post PLDM rămâne fără un deputat. Vezi care este traseul politic urmat de Ceauș appeared first on 10TV.
15:10
Un abecedar în dar pentru primarul interimar al Capitalei. Silvia Radu a primit cadoul din partea tinerilor liberali, care au The post FOTO. Silvia Radu o ia de la capăt! Vezi cum va începe să învețe limba română appeared first on 10TV.
15:10
Celebrul vals din filmul „Gingaşa şi tandra mea fiară”, scris de Eugen Doga, este una dintre cele mai faimoase compoziţii The post (VIDEO) Un român a scris una dintre cele mai faimoase compoziţii muzicale ale secolului XX appeared first on 10TV.
15:00
Un sportiv rus care participă la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, Coreea de Sud, este implicat într-un caz de posibil The post Nu-i laie e balaie! Un medaliat olimpic rus, suspect de dopaj la Jocurile Olimpice 2018 appeared first on 10TV.
14:20
În 2017 aproximativ 65% din volumul total de exporturi a mers spre piața Uniunii Europene, iar spre CSI puțin peste The post În 2017, peste 65% din exporturi au mers pe piața Uniunii Europene appeared first on 10TV.
14:20
Klaus Iohannis a semnat deciziile. Au fost eliberați din funcție Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 19 februarie a The post Klaus Iohannis a semnat deciziile. Au fost eliberați din funcție appeared first on 10TV.
14:20
O companie de pază şi securitate din Venezuela anunţă că va oferi bonusuri „motivaţionale” în speranţa că va atrage noi The post Bonusuri în ouă, pentru cei care vor să se angajeze la o firmă de securitate. Vezi țara appeared first on 10TV.
13:50
Astăzi, 19 februarie 2018, deputatul Constantin Codreanu, Președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, i-a adresat The post Deputat român: Refacerea celor 14 poduri peste Prut distruse de sovietici – PRIORITATE appeared first on 10TV.
13:40
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, probabil va încerca să lanseze noi acţiuni politice şi militare în ţări din Europa de Est, The post PERICOL din partea Rusiei ?! Putin ar putea lansa noi acţiuni politice şi militare în Europa de Est appeared first on 10TV.
13:20
Banca Mondială a luat decizia să acorde R. Moldova un suport adițional de 10 milioane de dolari pentru reforma în The post Banca Mondială oferă R.Moldova alte 10 milioane de dolari pentru reforma educației appeared first on 10TV.
13:00
Rise Moldova a publicat investigația ”Bani din caritate ”. Jurnaliștii explică schema prin care lucrau mai multe persoane care obțineau The post VIDEO/ Rise Moldova publică investigația ”Bani din caritate” appeared first on 10TV.
12:40
Victorie splendidă pentru Alexandra Perper la turneul ITF de la Manacor. Jucătoarea de tenis din Republica Moldova a cucerit trofeul, The post VIDEO// Victorie splendidă pentru R. Moldova. Vezi cine e câștigătoarea trofeului de tenis appeared first on 10TV.
12:40
Născută în Republica Moldova, la Soroca, tânăra Nicoleta Hrițcu a reușit să construiască la Iași o afacere din care face un The post Basarabeancă la Iași face un milion de euro pe an din prăjituri și plăcinte appeared first on 10TV.
12:40
Pionier al sculpturii moderne abstracte, cu lucrări în bronz şi marmură de o formă pură şi rafinat finisate, bine cunoscut The post 19 februarie, Ziua Brâncuşi. 142 de ani de la naşterea marelui sculptor român appeared first on 10TV.
12:30
Premierul de la Bucureşti, Viorica Dăncilă, va efectua, pe 27 februarie, o vizită în Republica Moldova. Anunţul a fost făcut The post Premierul României, Viorica Dăncilă, vine la Chişinău pe 27 februarie appeared first on 10TV.
12:30
Victorie splendidă pentru Alexandra Perper la turneul ITF de la Manacor. Jucătoarea de tenis din Republica Moldova a cucerit trofeul, The post VIDEO// Victorie splendidă pentru R. Moldova la tenis. Vezi cine e câștigătoarea trofeului appeared first on 10TV.
12:20
Membrii asociației naționale de profil consideră că astfel cineva face lobby pentru companiile străine.  O pătrime din produsele lactate din The post (PRIVIȚI AICI) Scandalul produselor lactate fără lapte ia amploare appeared first on 10TV.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.