Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente

Unica.md, 24 aprilie 2024 22:20

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele. Cu toate acestea, vehiculele puternice au ... Post-ul Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 5 minute
13:40
În cea de-a doua zi de Paşte se respectă alte tradiţii şi obiceiuri păstrate din timpuri străvechi. În această zi se obişnuieşte ca finii să se ducă în vizită la ... Post-ul Tradiţii şi obiceiuri în cea de-a doua zi de Paşte: finii pleacă în vizită la nași! apare prima dată în Unica.md.
13:40
Un băiat de 14 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni, în apropiere de localitatea Tohatin din municipiul Chișinău. Imaginile au fost expediate pe un canal de telegram. Deocamdată ... Post-ul Nenorocire la Tohatin! Un copil de 14 ani, lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe zebră apare prima dată în Unica.md.
Acum 15 minute
13:30
Primăria Municipiului Chișinău face apel către părinți, să supravegheze copiii minori, în perioada Sărbătorilor Pascale, când vor face poze la decorațiunile de sărbătoare, amplasate în sectoarele capitalei. Solicitarea vine ca ... Post-ul Părinții, îndemnați să supravegheze copiii atunci când fac fotografii la decorațiunile pascale din capitală apare prima dată în Unica.md.
13:30
Leul moldovenesc a înregistrat o consolidare în fața dolarului american și euro, conform datelor publicate de Banca Națională a Moldovei pentru începutul acestei săptămâni, scrie unimedia.md. În comparație cu sfârșitul ... Post-ul Leul moldovenesc se întărește apare prima dată în Unica.md.
Acum 30 minute
13:20
În urmă cu 34 ani, pentru o perioadă scurtă, între România și Moldova nu a existat graniță. La 6 mai, 1990, pentru prima oară după cel de-al Doilea Război Mondial, ... Post-ul Se împlinesc 34 de ani de la primul Pod de Flori din 6 mai 1990! Visul românilor de a trece Prutul a devenit realitate apare prima dată în Unica.md.
Acum o oră
13:10
Rapperului rus MC Doni i-au interzis intrarea în Republica Moldova. Artistul a făcut cale întoarsă de pe Aeroportul Internațional Chișinău, scrie newstv.md. MC Doni urma să cânte la concertul organizat ... Post-ul Rapperului rus MC Doni i-a fost interzisă intrarea în Moldova. Motivul apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
11:40
Circa 20 de hectare de stuf au fost mistuite de flăcări în apropierea lacului Dănceni din raionul Ialoveni. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana ... Post-ul Incendiu de proporții în apropierea lacului Dănceni, unde 20 de hectare de stuf au fost mistuite de flăcări apare prima dată în Unica.md.
11:30
A tăinuit un lot comercial de produse cosmetice, însă a fost depistat în cadrul controlului vamal. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a controlului unui autoturism ... Post-ul Un tânăr care venea din Franța a vrut să intre în țară cu un lot uriaș de produse cosmetice de contrabandă apare prima dată în Unica.md.
11:30
Manifestații cu aproximativ 40.000 de oameni, propalestinieni și proisraelieni, au fost anunțate în Suedia, țară care găzduiește în această săptămână concursul Eurovision 2024, în urma prezenței cântăreței israeliene Eden Golan. ... Post-ul Finala Eurovision 2024, sub amenințare teroristă apare prima dată în Unica.md.
11:10
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) a anunţat vineri rezultatul analizelor efectuate în cazul fetiţei de 4 ani şi al bunicei sale, care au murit după ce au ... Post-ul Ce spun analizele finale în cazul fetiţei de 4 ani şi al bunicii sale, moarte după ce au consumat macrou înghețat de la un magazin din sat apare prima dată în Unica.md.
11:00
Sute de biserici, care în anul 2003 aparțineau statului, au ajuns în posesia Mitropoliei Moldovei, în urma unei colaborări dintre Ministerul Culturii de atunci și Mitropolitul Vladimir. Printr-un document, semnat ... Post-ul Sute de biserici date Mitropoliei Moldovei de comuniști ar putea reveni statului apare prima dată în Unica.md.
10:50
Regulă nouă pentru copiii sub 13 ani în două mari orașe din sudul Franței, scrie stirileprotv.ro.   Minorii nu mai au voie să iasă singuri din casă după ora 23. ... Post-ul Copiii sub 13 ani nu mai au voie să iasă singuri din casă după ora 23:00. Noua regulă care a stârnit nemulțumiri apare prima dată în Unica.md.
10:40
Capacitatea de import în interconexiunile cu Italia, Albania, Macedonia de Nord, Bulgaria și Turcia va fi zero de la 8:00 până la 17:00 în fiecare zi de astăzi până pe ... Post-ul Măsura drastică luată de Grecia după ce energia solară proprie a ajuns să fie gratuită sau chiar la „tarif negativ” apare prima dată în Unica.md.
10:30
Autoritățile anunță că în subsolurile blocurilor locative au loc reparații pentru instalarea punctelor termice individuale. Potrivit directorului Unității Consolidate pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în Domeniul Energeticii (UCIPE), Ruslan Surugiu, ... Post-ul În zeci de blocuri din Capitală vor fi instalate puncte termice individuale apare prima dată în Unica.md.
09:50
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a invitat duminică pe conaţionalii săi, cu ocazia Paştelui ortodox, să se unească în rugăciune unii pentru alţii şi pentru soldaţii din prima linie a frontului, ... Post-ul Volodimir Zelenski: „Ucrainenii îngenunchează doar în rugăciune. Niciodată în faţa invadatorilor şi a ocupanţilor” apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
21:40
La slujba de Înviere din centrul municipiului Chișinău s-au adunat sute de oameni. Scuarul Mitropoliei Chișinăului si a întregii Moldove a devenit neîncăpător pentru enoriașii care au asistat la serviciul ... Post-ul Foto! Cum a arătat centrul Capitalei în Noaptea de Înviere apare prima dată în Unica.md.
21:10
Canada va acorda Republicii Moldova un sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorului energetic și judiciar, dar și pentru sprijinirea societății civile. Un anunț în acest sens a fost făcut de ambasadorul ... Post-ul Canada va acorda Republicii Moldova un sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorului energetic și judiciar apare prima dată în Unica.md.
20:40
Președintele Maia Sandu va efectua o vizită de stat în Norvegia, în perioada 6-7 mai. Din delegația condusă de șeful statului va face parte și ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi. Aceasta ... Post-ul Maia Sandu va efectua o vizită în Norvegia săptămâna viitoare apare prima dată în Unica.md.
20:30
O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia. Imagine simbol Viaceslav Gladkov a declarat că 30 de case și 10 mașini au fost avariate, fără ... Post-ul Una dintre bombele lansare de ruși, care zbura către regiunea Harkov din Ucraina, a căzut lângă Belgorod, rănind cinci cetățeni din Rusia apare prima dată în Unica.md.
20:30
Un incendiu s-a produs astăzi, 5 mai, într-un bloc locativ din municipiul Chișinău. S-a stabilit că focul a cuprins balconul unui apartament. Potrivit IGSU, în după amiaza zilei de 5 ... Post-ul Incendiu într-un bloc locativ din municipiul Chișinău. Pompierii au intervenit în forță apare prima dată în Unica.md.
20:30
Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al capitalei britanice care obține un al ... Post-ul Primul primar musulman al Londrei a câștigat al treilea mandat apare prima dată în Unica.md.
20:00
La spitalul ,,Gheorghe Paladi” din Chișinău, în Noaptea Învierii, s-au născut patru bebeluși. Părinții au fost binecuvântați cu cel mai așteptat și prețios cadou chiar în zi de Paște. ,,Primul ... Post-ul Patru bebeluși s-au născut la o maternitate din Chișinău, în Noaptea de Înviere apare prima dată în Unica.md.
20:00
În următorii cinci ani, Republica Moldova va avea cea mai mare creștere economică din regiune şi va depăși rând pe rând, după Produsul Intern Brut pe cap de locuitor, Armenia, ... Post-ul Fondul Monetar Internaţional: În următorii ani, Moldova va depăși mai multe țări din regiune după PIB pe cap de locuitor apare prima dată în Unica.md.
19:30
Aflată de trei ani în război, Ucraina a primit din nou vestea Învierii sub amenințarea bombelor rusești. Cu câteva ore înaintea începerii slujbelor în bisericile din toată țara, orașul Harkov ... Post-ul Rușii au bombardat orașul Harkov chiar în noaptea de Paște apare prima dată în Unica.md.
19:10
O femeie a căzut de pe o trotinetă și era cât pe ce să fie spulberată de o mașină la Râșcani. Potrivit imaginilor video, femeia, în timp ce conducea o ... Post-ul Incident șocant în Capitală. O femeie a căzut de pe trotinetă sub roțile unei mașini apare prima dată în Unica.md.
18:50
Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a afirmat sâmbătă că exerciţiile militare cu o durată de patru luni ale NATO în apropierea graniţelor Rusiei, cunoscute sub ... Post-ul Zaharova acuză NATO că se pregătește serios pentru un război cu Rusia apare prima dată în Unica.md.
18:40
Fotograful moldovean Alexandru Chiriac a publicat pe rețelele de socializare fotografii cu Mănăstirea Curchi în Noaptea Învierii. Foto: Alexandru Chiriac În imaginile surprinse se vede atmosfera de basm de la ... Post-ul Imagini de poveste, surprinse la o mănăstire din Moldova în Noaptea de Înviere apare prima dată în Unica.md.
18:30
În fiecare an, pe data de 5 mai, se sărbătorește Ziua Internațională a Moașelor, ocazie cu totul specială pentru a recunoaște și a aprecia rolul acestor profesioniști în sistemul de ... Post-ul Astăzi este sărbătorită Ziua Internațională a Moașelor apare prima dată în Unica.md.
16:40
Corneliu Botgros trece printr-o nouă etapă în viața sa. În curând, acesta va deveni tătic pentru a doua oară. Violonistul a fost invitatul unei emisiunii de la TV8, unde a ... Post-ul Emoțiile sunt mari! Corneliu Botgros va deveni în curând tătic pentru a doua oară apare prima dată în Unica.md.
16:10
În ultimile 24 de ore, Ministerul Afacerilor Interne a recepționat aproximativ 3.000 de apeluri de urgență, au fost semnalate cinci accidente rutiere grave, dar și au fost făcute 24 de ... Post-ul În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate cinci accidente rutiere grave apare prima dată în Unica.md.
16:00
O femeie din Bender a provocat astăzi un incendiu în apartamentul său după ce a uitat un coș de Paște cu o lumânare aprinsă pe masa din bucătărie. Incidentul s-a ... Post-ul O lumânare uitată aprinsă în coșul de Paște a provocat incendiu într-un apartament apare prima dată în Unica.md.
Ieri
13:30
Președintele Vladimir Zelenski a făcut apel la ucraineni, cu ocazia Paștelui ortodox de duminică, să se unească în rugăciune unii pentru alții și pentru soldații de pe front, spunând că ... Post-ul Vladimir Zelenski, în fața Catedralei Sfânta Sofia din Kiev, veche de 1.000 de ani: ,,Dumnezeu are steagul ucrainean pe umăr” apare prima dată în Unica.md.
13:20
Premierul Dorin Recean a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului și a Sfintelor Sărbători de Paști. ,,Sărbătorile Pascale să vă aducă pace în suflet, liniște în ... Post-ul Mesajul de Paște al premierului Dorin Recean: ,,Să întâmpinăm Paștele alături de cei dragi” apare prima dată în Unica.md.
13:00
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, i-a felicitat pe cetățeni cu ocazia Sărbătorilor Pascale! În mesajul său, demnitarul îi îndeamnă pe cetățeni să fie alături de cei dragi și să creadă în ... Post-ul Președintele Parlamentului, Igor Grosu: ,,Să prețuim pacea și libertatea, să fim încrezători și cu speranța că vom reuși” apare prima dată în Unica.md.
12:40
Paștele este o sărbătoare a cărei dată variază de la an la an. Regula după care se calculează ziua exactă a fost stabilită la Sinodul Ecumenic de la Niceea în ... Post-ul În 2025, Paștele catolic și cel ortodox va fi sărbătorit în aceeași zi apare prima dată în Unica.md.
12:30
Casa preotului din localitatea Pelinia, raionul Drochia, a fost jefuită în noaptea de Paști. Persoane necunoscute au pătruns în locuință și au furat bani. Despre acest caz anunță primăria localității. ... Post-ul Casa unui preot a fost jefuită chiar în noaptea de Paște apare prima dată în Unica.md.
11:40
În timp ce armata rusă bombarda Ucraina, Vladimir Putin era la slujba de Înviere în Catedrala Hristos Mântuitorul, distrusă pe vremea lui Stalin, dar reconstruită după căderea comunismului. Slujba a ... Post-ul În timp ce armata lui bombarda Ucraina, Putin era la slujba de Înviere apare prima dată în Unica.md.
11:30
În dimineața zilei de Paște, președinta Maia Sandu a transmis tuturor cetățenilor țării noastre un mesaj de felicitare. „Să trăim Paștele cu bucurie și iubire. Și cu speranță că binele ... Post-ul Maia Sandu, alături de cei dragi: ,,Să trăim Paștele cu bucurie și iubire. Hristos a Înviat!” apare prima dată în Unica.md.
09:30
O menajeră din Thailanda a moștenit mai bine de 2,5 milioane de euro, după ce femeia de afaceri pentru care lucra i-a lăsat întreaga sa avere. Foto: Shutterstock Nutwalai Phupongta, ... Post-ul O menajeră a devenit milionară. Femeia la care lucra i-a lăsat averea sa apare prima dată în Unica.md.
09:20
Paștele este una din sărbătorile care se sărbătorește peste tot în lume. Mai demult, tradițiile și obiceiurile de Paște erau ținute cu sfințenie. Astăzi, acestea se găsesc mai mult la ... Post-ul Tradiții și obiceiuri de Paște! apare prima dată în Unica.md.
4 mai 2024
22:50
Focul Haric a ajuns la Chișinău. Acesta a fost adus în Republica Moldova atât de reprezentanții Mitropoliei Chișinăului și Întregii Moldove cât și de cei ai Mitropoliei Basarabiei. Sfânta lumină ... Post-ul Sfânta lumină a fost distribuită preoților și enoriașilor în scuarul Mitropoliei Chișinăului apare prima dată în Unica.md.
22:40
Clipe de înaltă bucurie duhovnicească au trăit în această seară clericii și închinătorii adunați la Paraclisul Mitropolitan „Sfântul Ioan Teologul” din centrul Capitalei. Delegația Arhiepiscopiei Chișinăului, condusă de ÎPS Părinte ... Post-ul Focul Haric a ajuns la Chișinău apare prima dată în Unica.md.
20:50
Președintele României Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj de Paşte pentru românii de pretutindeni, dar despre gândurile care se îndreaptă către ”semenii aflaţi în suferinţă, care trec prin încercările ... Post-ul Klaus Iohannis, mesaj de Paște pentru toți românii: „Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruința vieții asupra morții și a luminii asupra întunericului” apare prima dată în Unica.md.
20:20
Un român și-a pierdut antebrațul în urma unei încercări eșuate de a arunca în aer un bancomat. Mai mult, complicii săi l-au abandonat la locul faptei. Un român în vârstă ... Post-ul Un român și-a pierdut antebrațul în Italia, încercând să arunce în aer un bancomat apare prima dată în Unica.md.
20:10
Învierea Domnului aduce bucurie în sufletele tuturor, cel mai răspândit obicei fiind vopsirea ouălor roşii, a căror prezenţă este obligatorie pe masa de Paşti. 40 de zile după Învierea Domnului ... Post-ul Cele mai frumoase urări de Paşte! Ce trebuie să le urezi celor dragi în aceste zile apare prima dată în Unica.md.
19:30
Dansatoarea Cristina Scarlevschi și soțul ei și-au condus astăzi fiul pe ultimul drum. Micuțul Alex, în vârstă de un an și 4 luni, a pierdut lupta cu o boală gravă ... Post-ul Fiul Cristinei Scarlevschi a fost condus pe ultimul drum. Tânăra mamă a publicat câteva imagini de la funeralii apare prima dată în Unica.md.
19:10
Imagini cu pregătirile de Paște din anul 1941 au fost postate de Cineclic pe pagina de Facebook, iar acestea arată atmosfera romanțată a României de acum 83 de ani. Țărani ... Post-ul Imagini video de Paște din România, de acum 83 de ani apare prima dată în Unica.md.
19:00
Cei mai bogaţi oameni din lume pot cheltui până la 500.000 de dolari pe pachete „ultra-exclusive” pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, despre care promotorii susţin că includ întâlniri ... Post-ul 500.000 de dolari costă un pachet exclusiv pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Serviciile incluse în acest preț apare prima dată în Unica.md.
18:40
Ministerul Finanțelor avertizează despre scrisori false transmise din numele instituției cu scop de înșelăciune, care se manifestă prin pretinsa solicitare de a achita impozitul pe venit, urmare a blocării unor ... Post-ul Atenție! Scrisori false transmise din numele Ministerului Finanțelor apare prima dată în Unica.md.
18:40
O femeie din Statele Unite a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în decurs de 10 săptămâni. Loteria de stat din Massachusetts a ... Post-ul O femeie, dublă câștigătore a premiului de 1 milion de dolari la loto apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.