Ca la restaurant! Ingredientul secret care face ficatul delicios, suculent și fraged

Unica.md, 16 mai 2024 08:50

Gospodinele caută întotdeauna cele mai bune rețete pentru ca preparatele să fie cât mai delicioase. Este și cazul celor care gătesc ficat. Ce fac bucătăresele adevărate pentru ca ficatul să iasă ... Post-ul Ca la restaurant! Ingredientul secret care face ficatul delicios, suculent și fraged apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 8 ore
09:00
În după amiaza zile de 31 mai 2024, pompierii din capitală au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc locativ cu 9 nivele de ... Post-ul Incendiu într-un bloc de locuit cu 9 nivele din cartierul Telecentru apare prima dată în Unica.md.
08:50
Sergiu Rusu, șeful de Poliție care a refuzat mita de 20.000 de dolari de la un cetățean ucrainean, a fost avansat în grad înainte de termen. Anunțul a fost făcut ... Post-ul Șeful din Poliție care a refuzat mita de 20.000 de dolari a fost avansat în grad înainte de termen apare prima dată în Unica.md.
08:40
S-a pierdut legătura cu sonda trimisă pe Venus. Agenția Spațială Japoneză a anunțat recent că a pierdut legătura cu sonda sa spațială Akatsuki, singura misiune dedicată explorării planetei Venus, scrie ... Post-ul Contactul cu singura sondă trimisă pe planeta Venus s-a pierdut apare prima dată în Unica.md.
08:30
Piața Uniunii Europene a devenit și mai accesibilă pentru producătorii din R. Moldova. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) anunță că R. Moldova a obținut dreptul de a exporta material ... Post-ul Piața Uniunii Europene a devenit mai accesibilă pentru fermierii din țara noastră. Moldova poate exporta material săditor apare prima dată în Unica.md.
08:30
În ultimii cinci ani, numărul cazurilor de febră dengue a crescut alarmant, situația fiind extrem de îngrijorătoare mai ales în America anul acesta, potrivit unui nou raport publicat săptămâna aceasta ... Post-ul OMS, în alertă: 7,6 milioane de cazuri de febră dengue în 90 de țări apare prima dată în Unica.md.
08:10
Există o plajă recunoscută ca având cea mai curată apă de mare din lume. Aceasta se află pe o insula din Grecia. Foto: Profimedia Peste 32 de milioane de persoane ... Post-ul Plaja cu cea mai curată apă din lume se află pe o insulă din Grecia apare prima dată în Unica.md.
08:00
După o pauză de aproape cinci luni, încă 75 de cetățeni ucraineni s-au întors acasă din captivitatea rusă. Cu un anunț în acest sens a venit cu puțin timp în ... Post-ul 75 de cetățeni ucraineni au revenit acasă din captivitatea rusă apare prima dată în Unica.md.
07:50
Anul viitor, autoritățile irlandeze vor deschide o Ambasadă în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi, după întâlnirea președintelui Parlamentului, Igor Grosu, cu Președintele Camerei Reprezentanților Parlamentului Irlandei, Seán Ó ... Post-ul Autoritățile irlandeze vor deschide o ambasadă în Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
07:50
În ajunul Zilei Internaționale a Ocrotirii Copilului, a fost inaugurat blocul de operații din cadrul centrului perinatal nivelul III al Institutului Mamei și Copilului, după reparație capitală. Blocul de operații ... Post-ul Condiții ca-n spitalele europene! La Institutul Mamei și Copilului a fost inaugurat noul bloc de operații apare prima dată în Unica.md.
07:40
Rușii au atacat Kievul cu drone Shahed și rachete de croazieră, vineri dimineață, și au provocat un incendiu într-o clădire, a declarat şeful administraţiei militare din capitala ucraineană. Atacuri au ... Post-ul Rușii au atacat Kievul cu drone Shahed și rachete de croazieră apare prima dată în Unica.md.
07:40
Iranul a început joi înregistrarea candidaților pentru alegerile prezidențiale anticipate programate în luna iunie, în urma decesului președintelui Ebrahim Raisi în accidentul de elicopter, a anunțat ministrul iranian de interne ... Post-ul Iranul a dat startul înscrierilor la alegerile prezidenţiale anticipate apare prima dată în Unica.md.
07:40
Pe 31 mai 2024, Aeroportul Internațional Chișinău a marcat cea de-a 29-a aniversare de la inaugurare. “Este un bun prilej pentru a sublinia contribuția extrem de valoroasă a fiecăruia dintre ... Post-ul Aeroportul Chișinău a marcat 29 de ani de la întemeiere apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
07:30
Ansamblul Hecenii a făcut un spectacol de zile mari în finala „Românii Au Talent”. În această seară, tinerii din ansamblul Hecenii au încins scena cu un joc dans din Bucovina. ... Post-ul Ansamblul Hecenii, spectacol de zile mari în finala ,,Românii au talent” apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
20:50
S-a stins din viață Angela Isac, artista de cor a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău. Un anunț în acest sens a fost făcut de colectivul ... Post-ul Doliu la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. S-a stins din viață artista de cor Angela Isac apare prima dată în Unica.md.
20:00
Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe, Mihai Popşoi, a avut vineri, 31 ami, întrevederi cu ambasadorul Greciei, Nikolas Krikos, şi cu ambasadorul Slovaciei, Pavol Ivan. În cadrul discuţiilor cu ambasadorul Nikolas Krikos, ... Post-ul Ministrul afacerilor externe, Mihai Popşoi, a avut întrevederi cu ambasadorii Greciei și Slovaciei apare prima dată în Unica.md.
18:30
În primul trimestru al anului 2024, salariul mediu lunar brut a constituit 13.170,3 lei, fiind în creștere cu 14,7% față de perioada respectivă al anului 2023 și cu 1,7% mai ... Post-ul În primele trei luni ale anului curent, salariile din Moldova au crescut cu 14,7% apare prima dată în Unica.md.
18:20
Un avocat din municipiul Chișinău a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA în timp ce returna mita primită anterior în valoare de 4.000 de euro. Potrivit Centrului Național Anticorupție, ... Post-ul Un avocat, reținut de CNA în timp ce înapoia unui client mita de 4.000 de euro apare prima dată în Unica.md.
17:00
În ultimele zile de viață, actrița Anastasia Zavorotniuk a pierdut în greutate și s-a plâns de dureri puternice de cap și slăbiciuni. Potrivit surselor ruse, din cauza bolii, vedeta serialului ... Post-ul Ultimele zile din viață ale Anastasiei Zavarotniuk. Ce informații dezvăluie presa rusă apare prima dată în Unica.md.
17:00
Astăzi, 31 mai, s-a desfășurat mult așteptatul concurs „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră” pe poligonul din Zagarancea, raionul Ungheni. Evenimentul a adunat 15 dintre cei mai pregătiți polițiști ... Post-ul Trei polițiști vor purta Bereta de Onoare a Poliției de Frontieră apare prima dată în Unica.md.
17:00
O persoană a murit după ce a ajuns în motorul unui avion în funcţiune pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, a anunţat miercuri compania aeriană olandeză KLM. Foto: Agerpres Într-o postare ... Post-ul Șocant! Un călător a decedat după ce a ajuns în motorul unui avion în timpul îmbarcării apare prima dată în Unica.md.
16:50
Astăzi, 31 mai, delegația UE în Moldova a venit cu un mesaj de felicitare dedicat tuturor școlarilor din țara noastră. „Tuturor studenților și elevilor, pentru care astăzi a răsunat ultimul ... Post-ul Delegația UE în Moldova i-a felicitat pe elevi cu ocazia sfârșitului anului școlar apare prima dată în Unica.md.
16:50
Inteligența artificială ar putea juca un rol esențial în diagnosticarea timpurie a persoanelor cu risc de insuficiență cardiacă, deoarece este capabilă să identifice anomalii care în mod tradițional sunt greu ... Post-ul Inteligența artificială ar putea detecta din timp riscul de insuficiență cardiacă apare prima dată în Unica.md.
16:40
Reprezentanții Serviciului Federal de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară al Federației Ruse „Rosselhoznadzor” au anunțat că, din cauza înghețurile din luna mai, în acest an pe piața rusă va fi un ... Post-ul Rusia va importa mere din țările prietenoase, inclusiv din Transnistria apare prima dată în Unica.md.
16:40
Anual, la data de 31 mai marcăm Ziua mondială fără tutun pentru a aborda consecințele pe care le are tutunul și produsele care conțin nicotină asupra sănătății populației, de a ... Post-ul Astăzi este marcată Ziua Mondială fără Tutun. Recomandările ANSP apare prima dată în Unica.md.
16:40
Ofițerii Direcției securitate internă a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), în conlucrare cu cei din Direcția urmărire penală a IGPF, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și ... Post-ul Un cetățean, reținut după ce a mituit un polițist de frontieră cu 8.600 de lei apare prima dată în Unica.md.
16:30
Cadavrul unei adolescente de 16 ani a fost găsit ieri, 30 mai, zăcând pe teritoriul unei stații de pompare a apei din raionul Anenii Noi. Descoperirea a fost făcută în ... Post-ul O adolescentă de 16 ani, găsită spânzurată într-o localitate din Anenii Noi apare prima dată în Unica.md.
16:20
Ploaia din 30 mai a dat bătăi de cap în special pietonilor care aveau drum prin partea de jos a municipiului Soroca. În perimetrul străzilor Mihail Kogălniceanu și Ion Creangă, ... Post-ul Inundații puternice. Soroca s-a transformat într-o mică Veneție apare prima dată în Unica.md.
Ieri
23:00
Viața a pus-o la grea încercare pe invitata episodului de astăzi #mamasita. Ana Danilescu a aflat în un moment că suferă de o boală grea: cancerul. Cu un copil de ... Post-ul mamasita: Ana Danilescu – “Pentru această naștere îmi pregătisem un alt scenariu, nicidecum așa drastic!” apare prima dată în Unica.md.
21:30
Ultragierea cadrelor didactice va fi sancționată contravențional. Un amendament în acest sens a fost înregistrat la un proiect de modificare a Codului penal și a Codului contravențional, adoptat în a ... Post-ul Ce sancțiuni vor primi persoanele care vor insulta profesorii apare prima dată în Unica.md.
21:00
În perioada 31 mai – 2 iunie, parcul Alunelul, din Chișinău, va deveni epicentrul bucuriei, găzduind evenimentul extraordinar – Lumea Copilăriei, la cea de-a 2-a ediție. Acest festival memorabil, dedicat ... Post-ul Lumea Copilăriei – trei zile magice de distracție și aventură! apare prima dată în Unica.md.
20:40
Ministerul Culturii a încheiat concursul pentru finanţarea din bugetul de stat a proiectelor culturale ale organizațiilor necomerciale pentru anul 2024, în conformitate cu „Regulamentul cu privire la mecanismul de finanțare ... Post-ul 48 de proiecte culturale vor primi finanțare de la stat apare prima dată în Unica.md.
20:40
Un tânăr din Indonezia, proaspăt mire, a aflat că femeia pe care o credea soția sa era de fapt un bărbat care l-a înșelat cu privire la identitatea sa. Presupusa ... Post-ul Un mire a descoperit, după nuntă, că s-a căsătorit cu un bărbat. Ce scop avea „mireasa” apare prima dată în Unica.md.
20:30
Procedura de control a Autorității Naționale de Integritate (ANI), în privința unui funcționar public cu statut special din cadrul MAI și membrilor familiei sale, a stabilit o avere cu caracter nejustificat în ... Post-ul Un angajat al MAI a fost prins cu o avere pe care nu o poate justifica apare prima dată în Unica.md.
20:20
Primăria orașului Otaci a semnat un Memorandum de Cooperare (MoC) cu UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați din Republica Moldova, în cadrul proiectului “Orașe ale Solidarității”. Această inițiativă are drept scopul ... Post-ul Otaci devine un Oraș al Solidarității: Primăria locală și UNHCR ausemnat un Memorandum de Cooperare apare prima dată în Unica.md.
18:40
Guvernul organizează, în data de 1 iunie, de la ora 10:00 până la ora 16:00, un șir de activități cu ocazia Zilei Internaționale a Ocrotirii Copilului. Acestea se vor desfășura ... Post-ul ”Celebrăm copilăria împreună”: Guvernul vă invită, pe 1 iunie, la Grădina Botanică apare prima dată în Unica.md.
17:40
Mai mulți locuitori din țară au primit scrisori cu ordine de chemare în armată, care ar fi fost expediate de către Centrul Militar Teritorial Bălți (CMT). Responsabilii de la Ministerul ... Post-ul Ordine false de mobilizare, expediate unor locuitori din nordul Moldovei apare prima dată în Unica.md.
17:40
Sistemul energetic al Republicii Moldova va fi întărit prin intermediul unui echipament de dimensiuni mari pentru stocarea energiei electrice în baterii (BESS), care va îmbunătăți fiabilitatea rețelelor electrice, va spori ... Post-ul SUA oferă Moldovei milioane de dolari pentru stocarea energiei electrice apare prima dată în Unica.md.
17:30
Un bărbat în vârstă de 69 de ani, diagnosticat cu sindrom coronarian acut, a fost salvat de echipa SAMU Ungheni, care a ajuns la locul solicitării în șapte minute și ... Post-ul Un bărbat din Ungheni, salvat în timp record de către medicii de pe ambulanță apare prima dată în Unica.md.
17:00
Lucrările de construcție care produc zgomot vor fi interzise în blocurile locative în zilele de duminică și de sărbătoare nelucrătoare, precum și în zilele de luni până sâmbătă între orele ... Post-ul Cei care vor face lucrări zgomotoase de reparație riscă amenzi apare prima dată în Unica.md.
16:50
Filmul unui regizor moldovean, Vlad Bolgarin, va avea o premieră mondială în cadrul unui festival internațional, organizat în China. Este vorba despre scurtmetrajul „Loc sub soare”. Foto: Facebook/Centrul Național al ... Post-ul Filmul unui moldovean va avea premiera mondială la un festival din China apare prima dată în Unica.md.
16:50
Termenul de privatizare a locuințelor, care expiră pe 31 mai, a fost extins cu doi ani. Proiectul a fost votat astăzi, 30 mai, de Parlament în lectură finală. Autorii motivează ... Post-ul Termenul pentru privatizarea locuințelor a fost extins cu doi ani apare prima dată în Unica.md.
16:40
Ion Munteanu a obținut punctajul maxim la proba de interviu, câștigând concursul repetat pentru funcția de procuror general, interimatul căreia o asigură acum, devansându-i pe procurorii Octavian Iachimovschi și Alexandru ... Post-ul Ion Munteanu a câștigat concursul pentru funcția de procuror general apare prima dată în Unica.md.
16:40
Participarea Republicii Moldova în calitate de invitat de onoare al Salonului Internaţional de carte Bookfest reprezintă un privilegiu, o imensă responsabilitate, dar şi un prilej de mare mândrie, pentru că ... Post-ul Republica Moldova, invitat de onoare la Bookfest București. Maia Sandu: ,,Funcţionăm că un tot întreg, ne dezvoltăm împreună și ne deschidem larg braţele” apare prima dată în Unica.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:50
Suntem încântați să anunțăm lansarea unui proiect special dedicat femeilor. Timp de 28 de zile, vom testa produsele Viorica Cosmetic pe tenul a patru participante de diferite vârste și tipuri ... Post-ul În curând, un nou proiect pe unica.md, în colaborare cu Viorica Cosmetic!  apare prima dată în Unica.md.
10:20
Elevii din cadrul Centrului de detenție pentru minori și tineri Goian au marcat finalizarea anului de studiu. La careul dedicat evenimentului „Ultimul sunet” a participat ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, adjuncta ... Post-ul Minorii de la centrul de detenție Goian au participat la careul dedicat ,,Ultimului sunet” apare prima dată în Unica.md.
10:10
Un incident neprevăzut a avut loc la bordul unei aeronave Tarom, care efectua zborul RO384 din Paris Charles de Gaulle, Franța, către București Otopeni. În timpul decolării, aeronava a lovit ... Post-ul Aterizare de urgență pentru un avion care zbura spre România. Păsările au distrus un motor apare prima dată în Unica.md.
10:00
Un bărbat în vârstă de 30 de ani a suferit un stop cardiac și respirator în timpul unui zbor între Milano, Italia, și Palma de Mallorca, Spania, la doar 35 ... Post-ul Tânăr cu atac de cord, în timpul unui zbor, salvat de un medic care călătorea în același avion apare prima dată în Unica.md.
09:50
O femeie de 40 de ani, domiciliată în Reggio Calabria, Italia, a fost arestată sub acuzația de infanticidiu, după ce duminică, 26 mai, a fost descoperit cadavrul unui nou-născut, în ... Post-ul Bebeluș aruncat printre stâncile de la malul mării. Mama a fost găsită, are numai 13 ani apare prima dată în Unica.md.
09:40
Anastasia Zavorotnyuk s-a stins din viață. Vestea tragică a apărut pe pagina de Instagram a actriței din Rusia. Actrița în vârstă de 53 de ani a murit ieri seară. Deocamdată ... Post-ul Anastasia Zavorotnyuk a pierdut lupta cu cancerul apare prima dată în Unica.md.
09:30
Compania Meta, cea care deține rețelele sociale Facebook și Instagram, a eliminat 1326 de conturi de Facebook, 80 de pagini, un grup și un cont de Instagram, care ținteau publicul ... Post-ul Facebook a șters peste o mie de conturi false care ținteau Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.