EA.md

Acum 12 ore
12:30
Aseară, la Teatrului Republican „Luceafărul”, am fost martorii unei experiențe teatrale intense, care a pus în lumină dilemele umane și provocările justiției în fața vieților celorlalți. Spectacolul „12 Oameni Furioși”, adaptare după Reginald Rose, a captivat publicul cu un tablou vibrant al confruntării cu propriile prejudecăți și cu provocările morale ale unui sistem judiciar aflat […] Articolul Justiție în lumina reflectoarelor! Cronica spectacolului „12 oameni furioși” apare prima dată în ea.md.
Acum 24 ore
07:50
Mama actorului Emilian Crețu a povestit că a avut parte de multe suferințe în viața ei. A fost răpită de la nunta ei și dusă la Negureni, la casa viitorului soț, unde nu a apucat să îmbrace rochia de mireasă sau să poarte verigheta. Curând după căsătorie, viața de familie s-a transformat într-un coșmar. „Mă […] Articolul „Nu mă plângeam nimănui, iar când aveam durere în suflet, mă duceam la vacă și plângeam” Mama lui Emilian Crețu – dezvăluiri din căsnicie apare prima dată în ea.md.
07:50
Natalia Perciun și-a realizat visul de a deveni mamă, după 13 încercări de fertilizare in vitro. A fost o perioadă lungă și dificilă, dar a reușit să o depășească cu succes. Însă acum viața o pune din nou la încercare: Natalia are nevoie de un transplant de ficat. La 50 de ani, Natalia a încercat […] Articolul A născut un copil, după 13 fertilizări in vitro, iar acum luptă între viață și moarte apare prima dată în ea.md.
07:50
Emilian Crețu are o stea a succesului aparte! Încă de mic copil acestuia era predestinat să devină faimos. Mama actorului, Anastasia Crețu a mărturisit în cadrul unui interviu despre prezicerile preotului la botezul lui Emilian.   La prima împărtășanie după botez, preotul din satul Brânzeni, i-a spus un fapt destul de curios bunicii lui Emilian, […] Articolul Faima lui Emilian Crețu, prezisă încă la botez: „Are un dar de la Dumnezeu” apare prima dată în ea.md.
07:50
Crima de la Telenești a avut loc aproximativ o oră după ce prietenul Anei-Maria a depus o plângere la Poliție. Potrivit șefului Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, au fost câteva confuzii la începutul investigației, care au dus la piste greșite, chiar dacă au fost întreprinse mai multe acțiuni de verificare atât la căminul unde […] Articolul Ana Maria ar fi fost omorâtă, la o oră de la depunerea plângerii. Cernăuțeanu: Crima a fost comisă imediat după răpire apare prima dată în ea.md.
07:50
În prezent, peștele este foarte căutat. În acest context, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) îi atenționează pe consumatori că peștele și produsele derivate sunt extrem de perisabile; dacă nu sunt depozitate în condiții stricte, se pot altera ușor și pot prezenta un pericol pentru sănătate. Specialiștii ANSA recomandă respectarea anumitor măsuri de precauție, înainte […] Articolul Cum alegi un pește proaspăt și de calitate. Precizări de la ANSA apare prima dată în ea.md.
07:50
În această sâmbătă, în data de 27 aprilie, în cadrul Campaniei de Paști „Masa Bucuriei”, Diaconia organizează colecta națională de produse alimentare. Evenimentul va implica sute de voluntari și se va desfășura în 103 magazine din Chișinău și alte 25 de localități. Produsele donate la colectă vor fi transformate pe parcursul anului în mese calde și […] Articolul Diaconia organizează tradiționala colectă de alimente în campania de Paști ,,Masa Bucuriei” pe 27 aprilie apare prima dată în ea.md.
07:50
În timp ce mulți își doresc să descopere secretul longevității, un bărbat din New Jersey, SUA, pare că l-a găsit! La 110 ani, Vincent Dransfield conduce în fiecare zi și se descurcă singur: „Am fost foarte, foarte, foarte norocos în viața mea‟, a spus el. Când a fost întrebat cum se simte la cei 110 […] Articolul Are 110 ani și conduce zilnic! Un bărbat din SUA crede că laptele l-a ajutat să fie longeviv apare prima dată în ea.md.
07:50
Această rețetă ușoară de salată caprese este absolut delicioasă, indiferent de anotimp! Roșiile, busuiocul și mozzarella se combină într-un mod incredibil de savuros. Servește-o alături de paste pentru a obține o salată perfectă pentru un grătar sau un picnic. Ingrediente pentru două porţii 200 g paste 200 g biluțe de mozzarella 200 g roșii cherry […] Articolul Italia, mai aproape de tine. Salată caprese cu paste apare prima dată în ea.md.
07:50
Există diverse comportamente, atitudini și greșeli pe care le putem face în timpul unui interviu pentru un loc de muncă, iar specialiștii ne explică ce anume îi determină să respingă un candidat. Pe Reddit, mai multe persoane care recrutează oamenii în anumite funcții au făcut o listă întreagă de „defecte” ale candidaților. Unii s-au plâns […] Articolul De ce resping cei de la Resurse Umane anumiți candidați pentru un job apare prima dată în ea.md.
07:50
Experții în relații au transformat comicii să schimbe conversații întregi în viziunea lor despre viața căsătorită și cât de restricționată poate fi. Se pare că există un consens prin acordul majorității părților. Ei bine, eu însumi tind să nu fiu de acord. Căsătoria presupune o mulțime de muncă obositoare, dar adesea este și plină de […] Articolul 7 lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre sexul căsătorit apare prima dată în ea.md.
Ieri
15:20
Sarcina este o perioadă de schimbări și emoții în viața fiecărei femei, dar uneori este dificil să recunoști primele simptome. Recunoașterea acestor este crucială pentru a începe o călătorie sănătoasă de nouă luni. Haideți să vedem care sunt primele semne și care sunt următorii pași. Primele semne ale unei noi vieți În primele zile și […] Articolul Care sunt primele simptome ale sarcinii? apare prima dată în ea.md.
13:50
Ce poate fi mai calmant, mai rustic și mai deosebit decât o seară petrecută la gura sobei, unde focul trosnește vesel și încălzește atât fizic, cât și sufletește? Pe lângă doza indubitabilă de romantism, sobele pe lemne au și multiple avantaje practice. Ba chiar putem afirma că în căutarea unei surse eficiente și ecologice de […] Articolul Sfaturi pentru alegerea celei mai potrivite sobe pe lemne pentru casa ta apare prima dată în ea.md.
06:50
Zece căprioare, aduse din Ucraina, au fost oprite să intre pe teritoriul Republicii Moldova, unde erau destinate unei ferme de căpșuni. Fondatoarea fermei, Maria Dolghii, a menționat acest caz pe pagina sa de Instagram. Reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) au reacționat ulterior în legătură cu acest incident. „Ne aflăm la vama Criva, vama […] Articolul Căprioare oprite la vama moldovenească. Ce spune ANSA apare prima dată în ea.md.
06:50
Se va încuraja agenții economici să doneze produse alimentare către organizații caritabile și bănci de alimente pentru a ajuta persoanele vulnerabile și a preveni risipa alimentară. Aceste donații vor viza alimentele care și-au pierdut aspectul, dar care rămân sigure pentru consum, scrie IPN. Cabinetul de miniștri a avizat pozitiv un proiect prin care se propune […] Articolul Fă rai din ce ai! Magazinele vor putea dona produsele sigure, dar care și-au pierdut aspectul apare prima dată în ea.md.
06:50
Banii colectați de la părinți pentru fondurile școlii sau clasei ar putea fi considerați “donații”. Ministerul Educației lucrează la un proiect pentru a legaliza aceste colectări de fonduri, transmite realitatea.md Autoritatea propune un regulament prin care banii să fie transferați instituției doar prin metode electronice. Se va crea un cont special pentru depozitarea acestora, iar […] Articolul „Fondurile” achitate de părinți devin donații! Cum explică acest fapt, Ministerul Educației apare prima dată în ea.md.
06:50
În următoarele săptămâni, în municipiul Chișinău vor avea loc târguri pascale. Conform primăriei Chișinău, în perioada 1-4 mai, va fi organizat un târg tematic în Scuarul Catedralei Mitropolitane “Nașterea Domnului”, pe aleea vizavi de strada Mitropolit Varlaam, relatează Moldpres.  În plus, iarmaroacele vor fi organizate și în toate sectoarele orașului, unde vor fi disponibile pentru […] Articolul Hai la iarmaroc! Unde găsești cele mai originale produse pentru sărbătoarea de Paști, în Chișinău apare prima dată în ea.md.
06:50
Mihai și Gabriela Morar sunt căsătoriți de aproape două decenii și au trei fiice împreună – gemenele Mara și Cezara (15 ani) și mezina Roua (4 ani). Prezentatorul de radio a discutat despre educația pe care le-o oferă copiilor, bazată pe propriul exemplu, dar și despre activitățile pe care le desfășoară împreună. Iată ce a […] Articolul Cum își educă Mihai Morar fiicele și ce activități desfășoară împreună: „Copiii fac ceea ce văd la părinți, nu ceea ce le spun părinții. Cel mai bun sfat este…” apare prima dată în ea.md.
06:50
Gina Pistol a rămas însărcinată la 40 de ani, după ce medicii nu i-au mai dat nici o șansă! Vedeta a dezvăluit ce anume a făcut soțul ei, Smiley, pentru ca minunea să se întâmple!  Gina Pistol își pierduse, la un moment dat, orice speranță că va mai putea aduce pe lume un copil. Vedeta […] Articolul I s-a spus că nu poate avea copii! Cum a rămas însărcinată, Gina Pistol : „Smiley mi-a adus de la Muntele Athos…” apare prima dată în ea.md.
06:50
Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste , cunoscută pentru succesul său în carieră, dar și pentru viața ei amoroasă. Recent, a confirmat relația cu milionarul belgian Darcy Troch-Maxim. Înainte de a găsi fericirea, însă, cântăreața a avut de-a lungul timpului câteva relații toxice. Ce spune despre acestea și ce regrete are în […] Articolul „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă” Alexandra Stan – adevărul despre relațiile toxice din viața sa apare prima dată în ea.md.
06:50
Carmen Tănase este una dintre cele mai renumite actrițe din țara noastră, care și-a câștigat simpatia și admirația publicului de-a lungul timpului, atât datorită talentului său actoricesc, cât și datorită personalității sale. Este cunoscută ca o persoană extrem de bună și empatică, atât față de oamenii din jurul său, cât și față de animale. Într-un […] Articolul „Eu nu am concediu de 5 ani pentru că nu am cu cine să le las. Nu am încredere în nimeni că face ceea ce fac eu.” Carmen Tănase, despre dragostea față de animale și povara acestei griji apare prima dată în ea.md.
06:50
Cum arată casa cuplului Ștefan Bănică – Lavinia Pîrva? Locuiesc într-o vilă spectaculoasă, cu piscină și o curte mare. Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani, iar din această iubire a rezultat și un băiețel absolut adorabil. Ei sunt discreți cu viața lor privată și personală, dar recent […] Articolul (Foto) Cum arată vila de lux a lui Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, din centrul Capitalei apare prima dată în ea.md.
06:50
Un scurt videoclip postat de Smiley pe rețelele sociale a devenit rapid viral. A fost atât apreciat, cât și intens criticat. Mesajul “Cheia unei relații fericite” însoțește un clip de 17 secunde în care vedeta își plesnește soția peste fund în bucătăria locuinței lor. Postarea a fost salutată de mai multe personalități din lumea artistică, […] Articolul (Video) Smiley a descoperit secretele: Care este cheia unei relații fericite apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:30
Căutările fetei care a fost înmormântată ieri au durat opt zile, deoarece poliția a fost direcționată către piste greșite, a declarat șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu. El afirmă că investigațiile au început a doua zi după dispariție, când iubitul tinerei a mers la poliție, transmite tv8.   „Imediat ce ne-au fost oferite în baza acțiunilor procesuale, […] Articolul Cazul dispariției Anei Maria: Poliția dusă pe drumuri greșite; suspectul principal ar putea deveni bănuit apare prima dată în ea.md.
13:20
În timpul purtării unui aparat dentar, este esențial să acordați o atenție specială alegerii alimentelor pentru a menține aparatul în condiții bune și pentru a proteja sănătatea orală. Anumite alimente pot fi problematice pentru cei care poartă aparate dentare, deoarece acestea pot cauza disconfort, pot deteriora aparatul sau pot crește riscul de acumulare a plăcii […] Articolul Alimentele de evitat în timpul purtării aparatului dentar: Cum să protejați aparatul și să mențineți sănătatea orală apare prima dată în ea.md.
13:20
Dorin Damir, finul de cununie al fostului lider al PD, Vladimir Plahotniuc, a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa, inclusiv despre părinți, copilărie, familie și afacerile sale, în cadrul podcastului „Nota doi”, cu Vadim Cușnir. Damir a povestit despre momente cheie din viața sa, precum și despre părerea sa despre implicarea nașului său în […] Articolul Dorin Damir – dezvăluiri despre politică, viața personală și relația cu Vlad Plahotniuc apare prima dată în ea.md.
07:40
Mai mulți membri ai trupei Bi-2 și familiile lor doresc să obțină cetățenia Republicii Moldova. Ieri, au depus documentele necesare în acest sens, conform declarațiilor șefului Cabinetului Președintelui Republicii Moldova, Adrian Băluțel. Băluțel a adăugat că dosarele lor pentru obținerea cetățeniei vor fi înaintate șefei statului, Maia Sandu, și vor fi examinate sub aspectul “acordării […] Articolul Vedetele din Rusia solicită cetățenia Republicii Moldova. Membrii trupei Bi-2 au depus dosarele apare prima dată în ea.md.
07:40
Tristețe și durere la Susleni. Ieri, zeci de oameni s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la Ana-Maria. Tânăra de 19 ani, însărcinată în a șasea lună, a fost găsită decedată la opt zile după ce a urcat într-o mașină de ocazie în Orhei. Principalul suspect a fost arestat pentru 30 de zile și […] Articolul Lacrimi și durere! Ana-Maria Guja a fost petrecută pe ultimul drum apare prima dată în ea.md.
07:40
Bărbatul în vârstă de 45 de ani, suspectat de omorul tinerei însărcinate din Orhei, afirmă că este nevinovat și chiar este dispus să facă un test poligraf. Despre acest lucru a vorbit avocatul bărbatului în discuția avută cu jurnaliștii de la Life Moldova. „Noi am solicitat să fie efectuat poligraful. Dumnealui a solicitat. Până în […] Articolul Răpirea Anei Maria! Avocatul suspectului: E gata să treacă un test la poligraf apare prima dată în ea.md.
07:40
Codul galben de inundații rămâne valabil până pe 26 aprilie! În legătură cu mărirea în continuare a deversării apei din Lacul de acumulare Dnestrovsk (r. Nistru) până la 1800 m3/s, în intervalul 23-26 aprilie, pe sectorul s. Naslavcea – or. Dubăsari va continua creșterea nivelului apei, cu creșterea totală 1.00-2.20 m, față de nivelul din […] Articolul Avertizare meteo! Codul galben de inundații, valabil până pe 26 aprilie apare prima dată în ea.md.
07:40
Detalii șocante în cazul tinerei în vârstă de 19 ani, însărcinată în a șasea lună, găsită moartă într-o pădure din afara satului Chițcanii Vechi. Sursele apropiate anchetei au declarat că fata a fost torturată, că criminalul ar fi încercat să o sugrume și că a stins țigara pe corpul ei. Potrivit surselor One TV, Tânăra […] Articolul Detalii șocante! Care ar fi cauza decesului Anei Maria apare prima dată în ea.md.
07:40
Un bărbat de 65 de ani din Hîncești este acuzat că ar fi abuzat sexual nepoata sa de doar 5 ani în propria sa casă și a fost trimis în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață. Procurorii susțin că pe […] Articolul Tulburător! Și-a abuzat sexual nepoata de doar 5 ani. Ce pedeapsă riscă bărbatul din Hîncești apare prima dată în ea.md.
07:40
De la jaful buticului lui Tany Vander a trecut ceva timp, însă spiritele nu s-au liniștit. Ba din contra, acest subiect stârnește tot mai multe comentarii pe rețelele de socializare. După Emilian Crețu și actorul Cătălin Lungu face snob din Tany Vander. Bărbatul este convins că bloggerița este în stare să însceneze furtul buticului pentru […] Articolul Cătălin Lungu face praf din Tany Vander: „Cred că e genul de om care ar înscena un asemenea eveniment” apare prima dată în ea.md.
07:40
La sfârșitul anului trecut, interpreta Ala Zasmenco a fost cerută de soție de către luptătorul Denis Crețu, chiar pe ringul de lupte. Acum, publicul este interesat, când va avea loc evenimentul mult așteptat. La aceste întrebări, interpreta a povestit în cadrul emisiunii O seară perfectă.   Ala a răspuns foarte discret, dar a menționat că: […] Articolul Urmează nuntă anului? Ala Zasmenco a povestit când va avea loc nunta cu luptătorul Denis Crețu apare prima dată în ea.md.
07:40
După tragicul caz al omorului Anei-Maria Guja, tânăra însărcinată din Orhei, care a fost găsită moartă la Telenești, la 8 zile după dispariție, în spațiul public au apărut zvonuri că principalul suspect, Gheorghe Cotorobai, ar fi fost implicat și în crima odiosă de la Durlești din 2011. Atunci, doi tineri, Olguța și Ilie, au fost […] Articolul Omorul Anei Maria și crima din Durlești a anului 2011, au un suspect comun? Șeful IGP: Nimic nu e exclus. Toate versiunile sunt în lucru apare prima dată în ea.md.
07:40
Dumitru Alaiba, Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, a prezentat aspectul buletinului său de identitate în format electronic. „Aproape 5 mii de oameni, care ne ajută să testăm aplicația EVO, au acte de identitate electronice la ei în telefon. La revedere plastic și „copia buletinului”. Curând, foarte curând”, a scris ministrul.   „Acesta e buletinul meu […] Articolul La revedere plastic şi „copia xerox“! Cum arată noul buletin de identitate electronic apare prima dată în ea.md.
23 aprilie 2024
14:20
Cu Paștele apropiindu-se, este momentul perfect să găsești cadoul ideal pentru cei dragi.La Artpoligraf, întreaga echipă se dedică aducând bucurie și sărbătoare în viețile clienților prin cadouri personalizate, realizate cu dragoste și atenție la detalii. Aici poți crea ceva unic, pentru cei dragi, pentru că într-o lume plină de tehnologie și automatizare, găsirea unui cadou […] Articolul Cadouri personalizate pentru cei dragi de Paște apare prima dată în ea.md.
07:30
Pacienții cu tumori la cap și gât trebuie să aștepte între 26, 53 și 94 de zile pentru a fi internați la Institutul Oncologic. Conform unor documente publicate de Unimedia, la Institut, pacienții cu oncologie radiologică așteaptă internarea timp de 45 de zile. La staționarul de zi, locurile sunt ocupate pentru 20 de zile înainte, […] Articolul Lupta între viață și moarte! Bolnavii de cancer, nevoiți să stea luni în șir în rând la Institutul Oncologic apare prima dată în ea.md.
07:30
Silvia Rînja, una dintre beneficiarele programului „Fondului de Antreprenoriat pentru Tineri Orhei”, a înființat la Peresecina, raionul Orhei, centrul „English Boom”, unde predă engleza copiilor. Motivată să ofere acces la educație lingvistică de calitate, Silvia a obținut un grant de 2.000 de euro și a participat la un program intensiv de mentorat, transmite realitatea.md Cu […] Articolul Și-a transformat visul în realitate! O profesoară din Orhei, învață elevii limba engleză într-un mod inedit, datorită sprijinului UE apare prima dată în ea.md.
07:30
Părinții vor trebui să plătească între 280 și 357 de lei pentru a-și trimite copiii la tabere de vară. Prețul variază în funcție de tipul taberei: sportive, turistice, de reabilitare sau de zi. Taberele trebuie să fie pregătite pentru a primi minorii până pe 15 mai. O parte din bilete vor fi achiziționate de Casa […] Articolul Ne pregătim de tabără! Cât vor scoate din buzunar părinții anul acesta apare prima dată în ea.md.
07:30
Scopul nobil i-a unit! Câteva din vedetele autohtone, și-au pus șorțul de ospătar și au muncit cu cinste pentru a colecta bani în scop caritabil. Află cât de bine le-a reușit!   Despre acest eveniment caritabil a povestit Marina Afanas, specialist comunicare A.O The Moldova Project: „PRO TV este din nou alături de The Moldova […] Articolul Satoshi, Cristina Scarlat ospătari pentru o seară! Câți bani au reușit să colecteze artiștii apare prima dată în ea.md.
07:30
Kătălina Rusu a fost invitatul emisiunii O seară perfectă. Anișoara Loghin a luat-o la întrebări și a aflat secretele frumuseții sale. Care a fost cel mai mare eșec și dacă nu interpretă, atunci care altă profesie? Dacă nu ar fost muzica, ce altă profesie ar fi îmbrățișat Kătălina? „Nu m-am gândit. Când eram mică imi […] Articolul Care este secretul frumuseții tale? Ce a răspuns Kătălina Rusu apare prima dată în ea.md.
07:30
Procuratura Generală (PG) a furnizat detalii din ancheta privind omorul tinerei însărcinate de la Orhei. Astfel, PG anunță că vor fi audiați în calitate de martori deținătorii de construcții temporare din apropierea locului unde a fost găsit cadavrul, și că vor fi dispuse alte acțiuni relevante, după caz. De asemenea, Procuratura va solicita expertiza biologică […] Articolul Noi detalii în cazul tinerei însărcinate din Orhei. Ce spune Procuratura Generală apare prima dată în ea.md.
07:30
Liderul PCRM, Vladimir Voronin, se întreabă dacă ar trebui să își depună candidatura sau nu la alegerile prezidențiale din toamnă. „Filozofii spun că nu poți intra de două ori în aceeași apă. Eu am încălcat această regulă, ar trebui să mai risc o dată?”, a declarat fostul șef de stat, în cadrul emisiunii „ПО ФАКТАМ” […] Articolul Voronin se vede pentru a treia oară în fotoliul președintelui țării? Ce a declarat politicianul apare prima dată în ea.md.
07:30
În Verona, Italia, o instanță se ocupă de un proces de înșelăciune aproape incredibil, în care victima este un localnic. Timp de aproape 10 ani, bărbatul a trăit o poveste de dragoste cu o femeie pretinsă a fi din Grecia, care, de fapt, nu există. A trimis în total 112.000 de euro acestei persoane, scrie […] Articolul Iubire ca în filme! Un bărbat a crezut că Irina Shayk s-a îndrăgostit de el și i-a trimis 112.000€. Cine era, de fapt, în spatele profilului apare prima dată în ea.md.
07:30
După câteva relații de dragoste care din păcate au eșuat, Adriana Ochișanu știe la sigur cum trebuie să fie bărbatul de alături. Printre cele mai importante calități este să nu fie zgârcit. Femeia știe cum să percepi dacă este sau nu zgârcit, bărbatul care ți-l alegi ca partener. Adriana spune că bărbatul zgârcit îl poți […] Articolul (Video) Adriana Ochișanu – cum poți identifica un bărbat zgârcit: „Se vede după…” apare prima dată în ea.md.
07:30
Aureliu Bătrînac este unul dintre cei mai cunoscuți medici chirurgi cardiovasculari din țară. Acesta, a îmbrățișat această meserie deja de 35 ani. Bărbatul este cunoscut pentru operațiile sale în țară, dar și peste hotare. Aureliu a povestit în cadrul unui podcast despre fricile unui medic, despre importanța verificării la timp a stării de sănătate.   […] Articolul (Video) Aureliu Bătrînac – dezvăluiri despre meseria de chirurg: „Cel mai bun chirurg este acela care știe când nu trebuie să facă operație “ apare prima dată în ea.md.
22 aprilie 2024
12:30
Cei care au posibilitatea de a ajuta familia Anei-Maria Guja, tânăra din Orhei găsită decedată lângă un iaz, pot face donații. „Rugăm ca toți cei care au posibilitatea, să fim alături de familia Anei-Maria și să donăm din puținul nostru, în aceste clipe grele. Donarea se poate face prin GoFundMe și vom da toți bănuții […] Articolul Ajutor pentru familia tinerei din Orhei: Cum pot fi făcute donațiile apare prima dată în ea.md.
12:20
Participă la un eveniment de neratat pentru mediul de afaceri din Moldova – Conferința „Talking Business”, care va avea loc pe 18 Mai 2024. Este o oportunitate unică pentru antreprenori, profesioniști din diverse domenii și tineri aspiranți să învețe și să se conecteze cu lideri și experți remarcabili din țară. Ce te așteaptă la „Talking […] Articolul (VIDEO /FOTO) „Nasc și la Moldova oameni”! Ce poți învăța de la experții de top la evenimentul „Talking Business”? apare prima dată în ea.md.
12:10
Botezul reprezintă un moment deosebit în viața unui copil și a familiei sale, marcat de bucurie, emoție și tradiție. O parte esențială a acestui eveniment este oferirea de mărturii, care simbolizează recunoștința pentru participarea la această ocazie specială și marchează legătura cu cei dragi. În ultimii ani, mărturiile magnetice au câștigat popularitate în rândul părinților […] Articolul Mărturii Magnetice pentru Botez: O Alegere Practică și Memorabilă apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.