[VIDEO] Contrabandă cu 2.3 mln MDL în beneficiul unui grup criminal organizat deconspirată de oamenii legii

NewsUngheni, 15 mai 2024 10:50

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI și Serviciul Vamal anunță pornirea unei cauze penale pe faptul contrabandei cu circa 130 000 dolari (peste 2 [...] Articolul [VIDEO] Contrabandă cu 2.3 mln MDL în beneficiul unui grup criminal organizat deconspirată de oamenii legii apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 8 ore
18:00
Biroul Național de Statistică informează că, la finele zilei de 13 iunie curent, în cadrul Recensământului populației și locuințelor, conform datelor preliminare, au fost recenzate [...] Articolul [RECENSĂMÂNT] Cca 2.351 mln de persoane recenzate până la 13 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 12 ore
17:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 15 iunie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7783 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 15 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:20
Raportul cu privire la executarea bugetului asigurărilor sociale de stat (BASS) în anul 2023 și raportul de audit realizat de Curtea de Conturi privind executarea BASS [...] Articolul Parlamentul a luat act de Raportul privind executarea bugetului asigurărilor sociale de stat în 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:00
Parlamentul Republicii Moldova a audiat RAPORTUL privind executarea bugetului de stat pe anul 2023. Potrivit datelor prezentate, compartimentul venituri a fost realizat la nivel de 98,2 %, [...] Articolul Raportul privind executarea bugetului de stat pe anul 2023 a fost audiat de Parlament apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Parlamentul a votat, în prima lectură, un proiect de lege care conține modificări ale legislației în domeniul valorificării surselor de energie regenerabilă. Propunerile au drept scop îmbunătățirea [...] Articolul Parlamentul a votat în prima lectură modificări legislative în domeniul valorificării surselor de energie regenerabilă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Lista produselor și substanțelor permise pentru utilizare în producția ecologică va fi aprobată de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. Un PROIECT de lege care prevede acest lucru [...] Articolul Lista produselor și substanțelor permise pentru utilizare în producția ecologică va fi aprobată de MAIA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Procedura de recunoaștere a cetățeniei Republicii Moldova va fi mai sigură, după ce în legislație au fost incluse reguli mai stricte, care urmăresc scopul de [...] Articolul Legea cetățeniei Republicii Moldova a fost modificată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Echipamentul sportiv destinat echipei naționale olimpice care va participa la Jocurile Olimpice de vară de la Paris va fi scutit de taxe vamale. Parlamentul a [...] Articolul Echipamentul sportiv destinat echipei naționale olimpice care va participa la Jocurile Olimpice de vară va fi scutit de taxe vamale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
12:40
Inițiativa legislativă care prevede încurajarea agenților economici să doneze alimente organizațiilor caritabile și băncilor de alimente pentru a ajuta persoanele vulnerabile și a preveni risipa [...] Articolul Agenții economici vor fi încurajați să doneze alimente pentru a ajuta persoanele vulnerabile și a reduce risipa alimentară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
Inspectorii de mediu din Fălești în colaborare cu angajații Sectorului de Poliție de Frontieră Valea Rusului din cadrul Direcției Regionale Vest, au desfășurat o amplă [...] Articolul Operațiune comună IPM Fălești și SPF Valea Rusului de supraveghere pe râul Prut apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Modalitatea de finanțare a serviciilor raionale și municipale de asistență psihopedagogică a fost modificată. Parlamentul a votat în lectura a doua PROIECTUL de modificare a Legii cu [...] Articolul Modalitatea de finanțare a serviciilor raionale și municipale de asistență psihopedagogică a fost modificată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Administrația de Stat a Drumurilor informează că în urma ploilor abundente din data de 13 iunie, echipele de drumari sunt mobilizate pentru a îndepărta efectele [...] Articolul Drumarii intervin pentru curățarea drumurilor afectate de precipitațiile din 13 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
Președinta Maia Sandu va pleca, vineri, în Confederația Elvețiană unde va participa la Summitul pentru pace în Ucraina, care va avea loc în perioada 15 [...] Articolul Maia SANDU va participa la Summitul pentru pace în Ucraina din Elveția apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de comemorare a victimelor primului val al deportărilor staliniste. Șefa statului a menționat că în noaptea de [...] Articolul Maia SANDU despre primul val de deportări staliniste: „Tragedia deportărilor e tragedia poporului nostru – nu o vom uita niciodată” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 57 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 57.6 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
00:50
Parlamentul a adoptat proiectul de lege care prevede simplificarea procedurii de înregistrare a medicamentelor de uz veterinar, autorizate de Agenția Europeană pentru Medicamente. Informația este [...] Articolul Medicamentele de uz veterinar vor fi înregistrate printr-o procedură simplificată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:30
Peste 11 mii de situri arheologice din țara noastră vor fi introduse în Registrul arheologic național și vor beneficia de protecție specială. Un PROIECT de lege care [...] Articolul Peste 11 mii de situri arheologice vor fi incluse în Registrul arheologic național apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:20
Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală informează că în satul Năvârneț din raionul Fălești a fost reconstruit Stadionul localității și dotat cu echipamentul necesar [...] Articolul Stadionul din Năvârneț reconstruit cu suportul Programului național „Satul European” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
00:00
Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală informează că datorită programului național „Satul European”, ediția I, a fost modernizat întregul sistem electric din instituțiile preșcolare, [...] Articolul Programul „Satul European” a adus mai multă lumină la Grădinița din Ișcălău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13 iunie 2024
20:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât [...] Articolul Meteorologii au emis și pentru 14 iunie 2024 alertă Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:30
Conform datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe data de 14 iunie 2024 în intervalul de timp ora 08.00 – ora 13.00, pe arii extinse vor [...] Articolul Atenționările autorităților în contextul avertizării meteo de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:40
Parlamentul a votat în lectura a doua un set de măsuri de eficientizare a activității parcurilor industriale. Măsurile au drept scop să stimuleze producția, vânzările [...] Articolul Parlamentul a aprobat măsuri de eficientizare a activității parcurilor industriale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:30
Tinerii specialiști din domeniul medicinii și farmaciei vor beneficia de indemnizații majorate și compensații din bugetul de stat.  Proiectul de modificare a Legii ocrotirii sănătății a [...] Articolul Compensații și indemnizații majorate pentru tinerii specialiști în medicină și farmacie apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:10
Deputații au păstrat un minut de reculegere, în ședința plenară de astăzi, în memoria victimelor primului val al deportărilor staliniste. Vedeți și: Președintele Parlamentului, Igor [...] Articolul Deputații au păstrat un minut de reculegere în memoria victimelor primului val al deportărilor staliniste apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:00
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 14 iunie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7783 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 14 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a mers într-o o vizită de lucru în raionul Ungheni, unde a avut întrevederi cu reprezentanți guvernamentali locali, angajați ai [...] Articolul Ministrul Afacerilor Interne în vizită de lucru la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
Un nou Nomenclator al domeniilor și specialităților în învățământul superior a fost aprobat la 12 iunie 2024 în ședință de Guvern. Documentul conține peste 30 [...] Articolul Guvernul a aprobat un nou Nomenclator al domeniilor și specialităților în învățământul superior apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:40
Măsurile necesare și soluțiile ce vizează protecția mediului – a aerului, apei, solului, florei și faunei, în condițiile unei dezvoltări durabile au fost incluse în Strategia [...] Articolul Strategia de mediu pentru anii 2024 – 2030 aprobată de Executiv apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:30
Șapte deputați nu vor avea dreptul să participe la următoarele cinci ședințe plenare ale Parlamentului. Este vorba despre parlamentarii: Sancțiunea a fost aplicată la propunerea [...] Articolul [PREMIERĂ] Șapte deputați sancționați cu interzicerea participării lor la următoarele cinci ședințe plenare ale Parlamentului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Biroul Național de Statistică prezintă o nouă ediție a breviarului statistic „Moldova în cifre”.  Această ediție vine cu un conținut și design actualizat și îmbunătățit, [...] Articolul Biroul Național de Statistică a prezentat Breviarul statistic „Moldova în cifre 2024” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Guvernul a aprobat Regulamentul cu privire la procedura de examinare medicală a deținuților grav bolnavi, pentru aplicarea liberării de la executarea pedepsei sau pentru înlocuirea, revocarea [...] Articolul Procedura de examinare medicală a deținuților grav bolnavi va fi simplificată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
La Sculeni, Ungheni a fost dată în exploatare o stație de epurare, care oferă acces îmbunătățit la servicii de canalizare pentru 3 400 de gospodării [...] Articolul La Sculeni a fost construită o stație de epurare cu sprijinul UE și PNUD Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Un grup de 57 de profesori de limba română din UTA Găgăuzia, r-nul Taraclia și mun. Bălți vor participa la cursuri de perfecționare a limbii [...] Articolul Un grup de profesori de limba română din Taraclia, UTA Găgăuzia, Taraclia și Bălți delegați la cursuri de perfecționare în România apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
O delegație a Comitetului „Instrumentul European pentru Pace” (EPF) al UE a efectuat, astăzi, o vizită de lucru la Ministerul Apărării. Cu acest prilej, a fost prezentată o parte din echipamentele medicale și de geniu oferite, până [...] Articolul O delegație a Comitetului „Instrumentul European pentru Pace” al UE în vizită la Ministerul Apărării apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna iunie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la benzină În această [...] Articolul Minus 6 bani pentru un litru de benzină la 14 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Un grup de militari ai Armatei Naționale participă, în perioada 10 – 21 iunie curent, la exercițiul „Mărășești 2024”. Militarii moldoveni, împreună cu colegii din Armata Română, se vor antrena la Centrul Secundar de Instruire [...] Articolul Militarii Armatei Naționale participă la exercițiul „Mărășești 2024” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
Peste 640 de consumatori casnici și 20 de antreprenori din satul Buzduganii de Jos din comuna Valea Mare, raionul Ungheni au acum acces la apă potabilă, datorită unui [...] Articolul Locuitorii din Buzduganii de Jos au acces la apă potabilă la un apeduct construit cu susținerea UE și PNUD apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 59 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 59.2 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Miercuri, 12 iunie 2024, Palatul Elisabeta a găzduit Seara dedicată Republicii Moldova, la care Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Consort au invitat reprezentanți [...] Articolul Familia Regală a României a organizat la Palatul Elisabeta o Seară dedicată Republicii Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât [...] Articolul SHS a emis o nouă alertă Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 13 iunie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7747 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 13 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
La 13 iunie curent, începând cu ora 10:00, aleșii poporului din legislatura a XI-a se convoacă într-o nouă ședință plenară. Proiectul Ordinii de zi a [...] Articolul Parlamentul se întrunește în ședință plenară la 13 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:40
Guvernul a aprobat semnarea Acordului de modificare nr.1 la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare „RLF – Răspuns [...] Articolul BERD oferă finanțare pentru reabilitarea coridorului feroviar Vălcineț – Ungheni – Căinari apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:20
Guvernul a aprobat, astăzi, semnarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD) și Acordului de Finanțare dintre Republica [...] Articolul [FLASH] Guvernul a aprobat semnarea Acordului de împrumut pentru reparația drumului G88 Cornești – Condrătești – Năpădeni – M5 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Eugeniu Sidorenco, atacant al celui mai iubit club de fotbal Unghenean în viziunea redacției News.Ungheni.org și Bodrug.eu – FCM Ungheni, conduce în clasamentul golgheterilor sezonului 2023 – 2024 [...] Articolul Doi fotbaliști ai FCM Ungheni – golgheterii sezonului 2023/2024 în Liga 1 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
În noaptea de 12 spre 13 iunie 2024, se împlinesc 83 de ani de la primul val de deportări staliniste din spațiul dintre Prut și [...] Articolul 12 – 13 iunie 1941: Primul val de deportări staliniste din Basarabia și nordul Bucovinei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
În urma ploilor abundente și vântului puternic din seara zilei de 11 iunie, 42 de drumuri publice naționale au fost afectate, necesitând intervenția promptă a [...] Articolul ASD informează că 42 de drumuri naționale afectate de furtuna din 11 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna iunie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Benzina se ieftinește cu 6 bani per litru și la 13 iunie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Două persoane au decedat în urma furtunii din seara zilei de ieri, 11 iiunie 2024. Un caz a fost înregistrat în sectorul Buiucani din municipiul [...] Articolul [TRAGEDIE] Două persoane au decedat strivite de arbori, inclusiv o copilă de 12 ani apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Inspectoratul General al Poliției și Administrația de Stat a Drumurilor atenționează despre instituirea restricției provizorii de circulație a transportului cu masa totală, care depășește 20 [...] Articolul Restricții de circulație a transportului de mare tonaj în zilele cu temperaturi de peste 30°C apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.